Луна в Рак – 25ти до 27ми ноември 2018г.

луна в рак

ЛУНА В РАК/

oт 25.11.2018г., 08:37ч. до 27.11.2018г., 10:35ч./

3ТА ФАЗА, ПЪЛНОЛУНИЕ/

17ти, 18ти и 19ти ЛУННИ ДНИ/

БЕЗ КУРС - на 27.11.2018г. от 09:22ч. до 10:35ч.

луна в рак


ЕНЕРГИЙНО ВЛИЯНИЕ НА ПЕРИОДА:


Здравейте, приятели, след Пълнолунието в Близнаци се намираме в дни на силна енергетика, която ще се прояви чрез няколко астрологични фактора, най-вече на вътрешно емоционално и духовно ниво. На първо място на 25 ноември Нептун - планетата на висшата любов, но и на големите заблуди и неспособността да повлияем на материалния свят, премина от ретроградно в директно движение. И намирайки се Нептун в знак Риби в съвпад с Марс, това може да доведе до силно желание да задвижим някои от нашите най-съкровени желания и мечти, но и в невъзможност или незнание как точно да го направим. Може да има моменти, в които да чувстваме безсилие или точно обратното да ни се струва, че пред нас няма прегради и силите са ни неизчерпаеми. Което е подвеждащо и добре е да имаме реална представа за нещата, които предприемаме или планираме да извършим в бъдеще, без да изпадаме в крайности.

Второто интересно астрологично събитие на тези дни: на 26 ноември е съвпада на Слънцето и Юпитер, явяващ се и начало на техния нов едногодишен цикъл. И както знаем Юпитер е невидим поради близостта си със Слънцето, което прави енергетиката му изключително фина и антиматериална. Сега е момент за създаване на планове, за обмислянето на нашите бъдещи цели и възможности, най-вече в областта от живота ни, където Юпитер се намира сега - в знак Стрелец, до края на 2019г.  Моментът е идеален и за интелектуално и духовно развитие, за обучения, за преосмисляне на собствените ни възгледи и вярвания. Дава ни се шанса да намерим оптимизма и вярата, че всичко, което се случва в живота ни ни води към по-добро, към развитие и към нови възможности.

Съвпада на Слънцето и Юпитер е период в живота ни за едно ново и ползотворно начало - за нови дела, за нови пътища, за нови хора, за нова работа, за нови идеи. Но пак казвам - сега е момент да планираме и обмисляме, без да бързаме. Няма как да очакваме бърза материализация на желанията ни сега. Всяко нещо има нужда да узрее и да се развие. Юпитер е сравнително бавна планета и дела, започнати под неговата енергетика може да се наложи да минат месеци, докато усетим тяхното проявление във външния свят на материално ниво.

А и не бива да забравяме още една важна подробност - ретрограден Меркурий. Той от своя страна също е на прага на своя нов цикъл със Слънцето, който стартира на 27 ноември и ще продължи около четири месеца, до 15 март 2019г. Един период, който отново ни дава възможност за постигане на цели и задачи - най-вече чрез правилна настройка, правилна комуникация и взаимодействие с другите и с външния свят. Сега е момент, в който да преосмислим моделите си на поведение, връзката ни с другите, начина, по който общуваме и изразяваме вътрешния си свят и мисли. Важно е всеки сам за себе си да намери вярното поведение, най-вече спрямо собствените си заложби и да пристъпи към тяхната реализация. Ако някой се е родил да приказва, няма как да се опитва да не говори и да бъде в изолация. От друга страна ако на някой не му се отдава комуникацията, сега трябва да даде на себе си възможността да се развива в това, в което се чувства добре. И ако му харесва да бъде в творческа изолация например, да го направи. Или ако има желание да пътува, безсмислено е насила да се опитва да се задържи на едно място. 

Идеята е всеки да даде на себе си свободата и възможността да се развива такъв, какъвто е и с каквото му е приятно. И да бъде с този, който ще му помогне да бъде себе си и да постигне своите мечти. Особено сега, след като Лунните възли преминаха в кардиналната ос на Рак и Козирог, и определено ще искат от нас промяна, поставяне и изпълнение на важни цели и задачи в живота ни, с цел намиране и затвърждаване на мястото и принципите ни в света.

Луната, намирайки се в Рак, ще активира принципите на Лунните възли и ако бъдем по-внимателни в тези дни ще усетим накъде ще духа вятърът в идната година и половина и в каква посока ще бъде необходимо да работим за да удовлетворим желанията си! Още повече положителния аспект на Марс и Нептун към Луната ще ни помогне именно за това, както и опозицията на Венера и Уран, донасящи ни също нужда от или възможност за промяна. В името на това да се почувстваме добре и щастливи от това, което правим и от живота, който водим.

И както сме говорили и преди, предпоставката за силна промяна, която дават гореописаните астрологични събития, ако не се възползваме или откажем да се разделим с някои аспекти от живота ни, те могат насилствено да бъдат променени или да ни бъдат отнети, посредством наближаващите затъмнения най-вече, ако по някакъв начин тези аспекти спират развитието ни.

Квадратурата на Марс и Нептун към планетите в знак Стрелец - Юпитер, Меркурий и Слънцето, които са в процес на два зараждащи се цикъла - ни показва, че има опасност да влагаме усилията си в труднопостижими или невъзможни за достигане задачи, или че ще ни се наложи да разчитаме на помощ свише, за да постигнем желаното, независимо колко усилия и енергия полагаме. Можем да чувстваме премного вътрешна сила, но да не можем да я изразим или точно обратното - да имаме нужда от енергия, но да се чувстваме безпомощни. Все прояви на Нептун и Марс, както и на концентрираната енергетика на останалите силни процеси, които неминуемо ни влияят малко или повече.

Още веднъж искам да напомня, че големия кардинален кръст, който се състои от Лунните възли по оста Рак-Козирог, квадратиращи опозицията на Венера и Уран, няма как да не усетим в живота си по един или друг начин. Влиянието им ще бъде силно и категорично ще включи действието на съдбата в живота ни, в зависимост от тяхното местоположение в наталната ни карта.

На 26 ноември, понеделник е точния тригон на Луната с Нептун, както и на Слънцето с Юпитер, като междувременно Меркурий ще бъде в квадрат с Марс.

Енергетиката е силна, възможностите са много, както и рисковете - присъствието на ретрограден Меркурий и Нептун ни предупреждава да имаме едно наум защото нещо може да се обърка или да не се получи точно по план. Но тук по-важното е да съумеем да погледнем по-глобално върху случващото се и върху живота ни в цялост, и да поставим ясно своите нови цели!

Луната освен всичко е в разпадащ се аспект със Сатурн и в образуваща се опозиция с Плутон, което определено ще ни позволи гледайки в най-широкия смисъл събитията в живота ни чрез Юпитер и Нептун, все пак да стигнем и до тяхната сърцевина и логика. И да намерим верния път! Повече от всякога сме готови на трансформация чрез намиране на причинно-следствените връзки в живота ни, чрез работа с чисто материалното и физическото, но и с помощта на духа, на интуицията и на способността ни да мечтаем и да вярваме!

И с енергетиката на 18-ти лунен ден ще почувстваме промяната към по-добър и по-спокоен начин на живот. Огледалото е символ на този ден и случващото се днес показва нас самите и собствените ни действия, и ни дава възможност да разберем къде и доколко грешим!

На 27 ноември, вторник рано сутринта Луната образува квадратура с Венера и Уран, правейки съвпад със Северния възел. Съдбата със сигурност ще повлия върху живота ни днес! Като най-силно действието на този аспект ще чувстваме до към 11 часа, така, че сутринта бъдете особено внимателни за неочаквани събития, имайки предвид най-вече разрушителната природа на Уран! В друг смисъл можем сами да използваме момента и да премахнем от живота ни това, което не ни влияе положително.

Но дори и доброволно да търсим промяната трябва да бъдем внимателни въпреки всичко - намираме се в един от критичните дни на Лунния месец. 19-ти лунен ден се смята за опасен и изключително напрегнат. Рутинните действия са за предпочитане. Но не бива да бъдем и фатално настроени и да очакваме най-лошото!

Денят дава и добри възможности, както казах - да се освободим с лекота от всичко ненужно и да изгорим зад гърба си най-големите ни пречки и задръжки да живеем в хармония със себе си и света! Пожелавам ви успешна седмица!!! 🙂


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

телефон: 0899 181 185 Анелия  
Skype: Astrolive info
email: astrolive.info@gmail.com


Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!Статията за ПЪЛНОЛУНИЕ В ЗНАК БЛИЗНАЦИ можете да прочетете тук →Статията за ЛУННИТЕ ВЪЗЛИ по оста РАК-КОЗИРОГ можете да прочетете тук →Статията за Месечен Хороскоп за НОЕМВРИ 2018г. можете да прочетете тук →Статията за ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ 2018-2019г. можете да прочетете тук →


Посетете моя YouTube канал!ФАЗА - ПЪЛНОЛУНИЕ


пълнолуние

При фаза Пълнолуние Луната се намира в най-отдалечената си позиция спрямо Слънцето, а Земята е разположена между двете светила. Лунната половина, която е обърната към Земята, е изцяло осветена от слънчевата светлина. Всички функции, свързани с Луната, са в своя пик.

При фаза Пълнолуние, ако наблюдаваме небето ще забележим, че когато Слънцето залязва, Луната се показва на източния хоризонт. След което Луната през цялата нощ осветява небето със своята тайнствена и много ярка лунна светлина. А на сутринта, при изгрева на Слънцето, тя се скрива на запад.

Самия процес на Пълнолунието трае около два дни преди и два дни след точната опозиция на Слънцето и Луната. Като след този момент Луната започва да се приближава към Слънцето и с всеки изминал ден светлината й започва да намалява. По същия начин лунните принципи и тяхното проявление са в своя максимум по Пълнолуние. След което с всеки следващ ден влиянието на Лунната енергетика върху човешкия организъм, психика и емоции започва да отслабва.

Във фаза Пълнолуние всички области, подвластни на Луната се активират и засилват влиянието си. На вътрешно ниво емоционалното ни състояние е свръхвъзбудимо, а подсъзнанието ни е свръхсензитивно. Това може да доведе до безсъние, неспокоен сън, бълнуване и кошмари по време на сън, ярки сънища. Сексуалната енергия също се повишава, отприщва се въображението и сме склонни да избягаме в света на фантазиите. В този период всички страхове и лоши мисли изплуват на повърхността и започват да се проявяват под една или друга форма в живота ни. Всякакви фикс идеи и неконтролирани желания могат да ни обладаят.
На физическо ниво, поради засилената Лунна енергетика, човешкия организъм се разширява, а отделянето на течности се усилва. Всякакъв вид операциите са абсолютно противопоказни - те ще бъдат съпроводени с обилно кръвотечение.

От положителна гледна точка, сега е моментът, в който в най-голяма степен ще се материализира всичко онова, което сме предприели в началото на Лунния месец. Ако сме следвали лунните процеси, настъпва момента на реализация на замисленото. Сега с лекота ще разгърнем вътрешния си потенциал, нашите таланти и заложби!


ЛУНА В РАК


Луната е на трон в знака Рак - нейната енергетика е сходна с тази на знака и сега ще се изяви в максималната си степен. Това ще ни направи изключително чувствителни, емоционални и сензитивни.

Енергетиката на Луна в Рак ще ни помогне да изградим едни здрави взаимоотношения в семейството, да пристъпим към натрупване на материални и духовни ресурси, които от своя страна ще ни дадат чувството за сигурност. Периода благоприятства развиване на интуицията - да се научим да усещаме, да разбираме и да приемаме истинските мотиви в думите и действията на хората, както и истинските причини за техните реакции.
В същото време можем да разкрием и загадките около своите собствени реакции и поведение в определени ситуации. Време е да се обърнем навътре, към най-скритите кътчета на нашата душа. Спокойно можем да потърсим отговорите не само в настоящето, но да се върнем и в миналото, припомняйки си старите времена и детството.

Поради факта, че чувствата под Луната в Рак се обострят и придобиват дълбочина, периодът може да се характеризира с нестабилно настроение, капризност, опит на човек да привлече вниманието върху себе си. Хората обикновено стават по-чувствителни, по-раними, по-сантименталност, но в същото време - по-топли, по-откровени, по-интуитивни. Така че ако проявите към някого загриженост, той би ви отвърнал със същото. По този начин, възползвайки се от Луната в знака Рак е възможно да започнете да разрешавате различни свои проблеми, които са свързани с другите и за които сега е настъпил благоприятен момент.

През периода е налице реалната опасност да попаднете под влиянието на някой друг или самите вие да използвате уязвимостта на другите за вашите собствени цели. Помагайки и полагайки грижи към някой, или приемайки самите вие такава помощ и грижи към себе си, бихте могли дори неусетно да се въвлечете в капана на зависимостта. И без значение коя от двете страни сте вие - енергийно натоварвате полето си с тези блокиращи развитието взаимовръзки.

През дните на Луна в Рак трябва да внимаваме да не се откъснем от реалността, да останем здраво свързани със събитията във физическия свят и да комбинираме действията си с нашите мисли, чувства и дълбоки емоции, с които ще ни дари енергетиката на светилото. По възможност прекарайте тези дни у дома, със семейството си.
Сега е период, които улеснява способността да четем между редовете. Възползвайте се!

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите движението на Луната през целия месец, разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

ЛУННИ ДНИ17ти лунен ден - от 24.11.2018г., 16:53ч., до 25.11.2018г., 16:52ч., неделя

Почивка, релаксация, радост, забавление, празник, позитивно възприемане на реалността, освобождаване и разкрепостяване, вътрешна свобода.

Време за радост, удоволствие, веселие, сексуалност и любов, плодородие и опиянение. Приповдигнатото настроение и бодрия дух са символ на физическо и психическо здраве. Така че отчаянието и тъгата в този лунен ден са неприемливи. И ако вие в 17-ти лунен ден чувствате в сърцето си скръб, то се замислете признак на какво е това усещане. Релаксирайте, изчистете мислите си от негативните модели и работете в посока възстановяване на вътрешната си енергия. Посетете места, на които ще ви бъде приятно, ще ви заредят с удоволствие и ще ви донесат щастие. Отидете на кино, на театър, на изложба, на парти, организирайте си романтична вечеря с любимия човек. Сега е време да празнуваме, да се радваме на живота, да се освободим вътрешно от всички самоограничения, които сме си наложили - съзнателно или не, да се освободим от желанието да контролираме всичко. Сега е време, в което да се научим да възприемаме живота с радост и наслада!


18ти лунен ден - от 25.11.2018г., 16:52ч., до 26.11.2018г., 16:52ч., понеделник

Честност, спокойствие, коригиране на личните недостатъци, промяна към по-добро.

Не случайно огледалото е символ на 18-ти лунен ден - всичко, което се случва с нас през този период, показва състоянието на личните ни дела в момента. Самия лунен ден действа като огледало и отразява истинската природа на нашия "Аз". В известен смисъл, всяко случващо се събитие е символ, който ни охарактеризира.

Например, ако в 18-ти лунен ден някой ни завижда, значи ние самите сме способни на такова чувство, ако някой ни излъже - значи самите ние сме способни на лъжа. Не се възмущавайте и дразнете от случващото се, а по-добре се опитайте да го разберете.
Да кажем, ако много дълго време сте отлагали да поправите клатещата се врата на гардероба, очаквайте точно днес да падне. За случващото се днес търсете причината у вас самите.

От друга гледна точка, обаче, ако днес искрено помогнем на някой - добрината ни също ще се върне към нас. С една дума, огледалото на 18-ти лунен ден ще ни покаже всичките положителни и отрицателни страни и качества на нашия характер, и дали сме на прав път или не в действията и постъпките ни.

Основното е да разберем правилно събитията, да погледнем трезво какво се случва и да си извадим необходимите изводи и поуки. Всичко, което се случва сега не е карма, нито наказание, а просто се материализира в живота ни, за да ни накара да мислим за собственото си поведение и за чертите на характера ни. Първата стъпка, както казах, е да осъзнаем грешките, втората - да се опитаме да ги коригираме.

18-ти лунен ден трябва да се възприема като един урок, предназначен лично за нас и колко бързо ще го разберем и научим, зависи единствено от нас. Т.е. ако продължаваме да задържаме негативните и отрицателни качества и постъпки в битието си, и не желаем да се променим към по-добро - последствията могат те първа да станат сериозни. Случващото се днес е просто отражение, просто намек.

Бъдете наблюдателни и внимателни в този ден, опитайте се да вникнете в знаците на съдбата!


19ти лунен ден - от 26.11.2018г., 16:52ч., до 27.11.2018г., 16:51ч., вторник

Увеличаване на самоконтрола, опасност от травми и наранявания, проверка дали са усвоени миналите Лунни уроци, преобразуване на отрицателните ни качества в положителни, време за освобождаване от всичко ненужно, установяване на ред.

19-ти лунен ден е много опасен. Смята се, че е един от най-конфликтните дни на Лунния месец, когато напрежението просто е във въздуха. Дори от най-небрежната дума или бегъл поглед, може да се разгори огромен скандал с тежки и трагични последици. В някакъв смисъл може да се каже, че този ден е проверка за нашата вътрешна сила, която ни е необходима, за да оцелеем и да се справим с трудностите. В този ден трябва да си отговорим дали оценяваме и дали заслужаваме даровете, с които ни е дарила Луната през този месец. Способни ли сме да положим усилия, не само да се изкачим на върха, но и за да се задържим там.

Днес от нас се иска да покажем всичко, на което сме способни и доколко сме готови да проявим сдържаност, търпение, състрадание и милосърдие към другите, докато самите ние сме притиснати от обстоятелствата.

По това колко и по какъв начин сме готови да се борим за дадено нещо, днес ще разберем колко ценно е то за нас. И то действително ли е потребност на душата ни или просто някаква самозаблуда. Днес се дава шанс на всеки да превъзмогне своите страхове и да погледне истината в очите.

Преминавайки през този период ставаме герои. Дава ни се шанс да надмогнем собствените си пречки и страхове, и да се изправим пред реалността. Изборът остава наш!

На 19-ти лунен ден е нужно добре да обмислите преди да предприемете крачка напред, защото всяко ваше действие ще има глобални последствия. Всяка ваша постъпка ще дава отражение  в астралното поле, което после ще се отпечатва като негатив в житейската ви среда. Както вие се отнасяте към другите, това ще получите и в замяна. Ако постъпвате егоистично и мислите само за себе си, не се изненадвайте ако после и другите не се интересуват от вас. Вие сами сте създали този енергиен шаблон, така че не обвинявайте никого за вашите проблеми. Търсете причината първо в себе си. Създадена един път дадена матрица, се изтрива доста трудно.

Днес се препоръчва да простите на тези, с които сте скарани и отношенията са ви са се влошили.

19-ти лунен ден е най-добре да си прекарате у дома, да го посветите на творчество, просветление и духовна мъдрост. Също така е удачно да почистите дома си, да изхвърлите ненужни вещи, да разчистите там, където най-малко ви се занимава, да избършете прах, там, където най-рядко го правите. Поставете ред навсякъде, където е възможно. Това ще обнови енергията в къщата и дава възможност на новите вибрации да проникнат в дома ви.

През този ден всеки трябва да погледне себе си, да анализира мислите и действията си, да се разкае за гордостта, лъжата, алчността. Опитайте се да си спомните за негативни идеи, които са ви подсказани от някого и прекратете както външния контакт с този човек, така и мисловната връзка.

През периода бъдете предпазливи към всички нови идеи. Не сключвайте договори.


ЛУНА В РАК
СЪВЕТИ ЗА ВСИЧКИ ЗНАЦИ - ПО АСЦЕНДЕНТ!


За по-голяма достоверност съобразете прогнозите с домофикацията спрямо вашия Асцендент - изгряващ знак.

Какво е Асцендент и как можете да го изчислите, прочетете тук →


ОВЕН

Ключови думи - дом, недвижими имоти, родители.
Дни, които успешно можете да посветите на своя дом - на всякакви ремонти, преустройства и подобряване на цялостната атмосфера и ред в дома ви. Също така всякакви сделки с недвижими имоти биха били перспективни и успешни.
Момента е благоприятен и за общуване с родителите.


ТЕЛЕЦ

Ключови думи - активност, комуникация, информация.
Сега е настъпил момента, в който да проявите активност в общуването, комуникацията и събирането на информация, относно въпросите, които ви интересуват. Идеален период за срещи, преговори и договори.
Също момента е благоприятен да посветите времето си на семейството и роднините и да обърнете внимание на своите близки, които имат нужда от вас.
Биха ви се отразили чудесно всякакви кратки пътувания и разходки в природата, както и всичко, което е свързано с промяната и придвижването като цяло, независимо на физическо или духовно ниво.


БЛИЗНАЦИ

Ключови думи - пари, материални придобивки.
Под тези Лунни вибрации  е добре да насочите енергията си към материалните дела и към това да анализирате какви реално са вашите възможности.
С какви ресурси, вътрешни и външни, разполагате - силата на духа, вашите вътрешни способности за реализация, имуществото ви, дохода ви, вашия бюджет и вашето благосъстояние/наличните пари, това, което имате. Обърнете внимание както на вашите приходи, така и на вашите разходи.


РАК

Ключови думи - собствения "Аз", външен вид, начало.
Под тази енергия на Луната е добре да обърнете поглед към собствената си личност - към това как изглеждате, как се показвате пред света и как другите ви забелязват. Включително се опитайте да проследите вашите жестове, маниери и цялостното си поведение, както и вътрешните си усещания, които биха ви подсказали много за това как се чувствате в компанията на определени хора или при дадени ситуации. Сега сте изключително сензитивни и много добре бихте разбрали кое е добро за вас и кое - не.
Периода е благоприятен да се погрижите лично за себе си и да насочите енергията си към удовлетворение на собствените си нужди.
Моментът е много подходящ за разкрасяване и за подобряване на външния вид.


ЛЪВ

Ключови думи - почивка, уединение.
Период, в който е желателно да останете насаме със себе си и да се отдадете на заслужена почивка и релакс. Ако е възможно забавете темпото и се отдръпнете от забързания светски живот. Посветете времето си на вашия вътрешен свят и обмислете въпроси като: Защо съм тук на Земята? и Какъв е смисъла на моя жизнен път?
Сега ви се дава шанс да видите неща, които до момента са били скрити от вас.


ДЕВА

Ключови думи - приятели, цели, мечти и планове.
Когато умеем да мечтаем и да поставяме целите си правилно, няма как да не се появят помощници и съмишленици в живота ни. Помислете за вашия социален кръг и за общността, към която принадлежите.
Задайте мислено своите цели и намерения за бъдещето. Сбъдване на желанията!


ВЕЗНИ

Ключови думи - кариера, развитие, социално положение.
Изключително активен на външно ниво живот. Отдайте времето си за постигане на реализация на външен план. Сега имате възможност с лекота да се издигнете в кариерата и в обществото като цяло. Също имате възможност да срещнете такъв тип човек - успял и уважаван, от високите кръгове на обществото.


СКОРПИОН

Ключови думи - духовност, религия, обучение, пътешествие.
Сега е момента, в който ще ви се даде шанс да разширите мирогледа си и да погледнете на живота от една философска гледна точка. Изключително духовен период, в който ако имате вяра и упование в една по-висша сила, всичко е възможно. Ще научите важни неща за живота или самия вие ще изиграете ролята на учител за някой друг.
Подходящ период за пътуване и за опознаване на чужди и далечни култури.


СТРЕЛЕЦ

Ключови думи - чуждите ресурси, наследство, секс.
Получавате енергия и ресурси от другите. По какъв начин ще се възползвате, зависи само от вас.
Избягвайте критични или опасни ситуации.
Подходящ момент за важна промяна, отказване от вреден навик и трансформация на външно и вътрешно ниво.


КОЗИРОГ

Ключови думи - брак, взаимоотношения.
Всякакви общи начинания с вашия партньор са благоприятни сега. Посветете времето си на вашата половинка и не забравяйте, че вие сте двете страни на една и съща монета. Уравновесете се и се балансирайте, за да постигнете разбирателство и комфорт във взаимоотношенията, както и за да съумеете заедно да се придвижите успешно напред.


ВОДОЛЕЙ

Ключови думи - здраве, работа и ангажименти.
Подходящ момент да насочите усилията си към вашата работа и всичко свързано с нея.
Време е да обърнете внимание на вашето здраве и на състоянието на тялото си. Много са подходящи процедури, укрепващи общото състояние на организма.
Всякакви ежедневни дребни ангажименти и задачи е полезно да свършите в периода.
Обърнете внимание и се погрижете за домашните си любимци.


РИБИ

Ключови думи - любов, творчество, забавление.
Време за забавление, любов и творческо съзидателно настроение към живота. Посветете времето си на това да си доставите удоволствие и радост в ежедневието. Помислете си за това доколко си позволявате да бъдете щастливи от това, което сте и от това, което правите и за това доколко си позволявате да се наслаждавате на живота си.ЛУНА БЕЗ КУРС
на 27.11.2018г. от 09:22ч. до 10:35ч.


Луната е без курс от момента, в който направи последния си мажорен аспект с някоя планета, преди да напусне знака където се намира. Т.е. когато Луната е на прага между два знака и не предстои да образува повече мажорни аспекти - тя е без курс, докато излезе от знака, в който е.
Луната е без курс винаги в последните градуси на знака, като всеки път дължината на периода на действие е с различно времетраене - от няколко минути до часове.

В такъв момент ние трябва да забавим своя ход, да поспрем и да направим кратка ретроспекция на отминалите дни и на това, което са ни донесли те. Дори деня да е с активна енергетика, празния ход на Луната не предразполага към действие или към взимане на решения, а към точно обратното - почивка, спокойствие и изчакване на навлизането й в следващия знак и в следващото поле на действие.

Изчакайте, поспрете и се подгответе! Дайте шанс на мислите си да се подредят.
Идеално време за почивка и уединение.

 

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...