ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ,

ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Продължителността варира - 50-150лв.

Консултацията с мен включва разглеждане конкретно на това, което Ви вълнува, като обхващаме общия житейски път, както и прогностика за близко и по-далечно бъдеще.

Провежда се онлайн - Скайп, Вайбър, УатсАп, по телефона. Разговорът може да се запише ако Вие желаете и след това да си остане за Вас!

За хора, с които сме работили Стандартната консултация е 50лв.(30мин.), 80лв.(1 час) или 120лв.(1,5 час) в зависимост от времетраенето.

За нови клиенти Консултацията е 150лв., като обхващаме целия житейски път, с глобална прогностика (около 5-6 метода на прогнозиране) + конкретни въпроси.

Начините за плащане от България и чужбина са няколко – по банков път, EasyPay, Еконт, PayPal, MoneyGram, Western Union.

Данните, по които изчислявам Наталната карта са стандартни - дата, час и място на раждане.

За хороскоп за двама/ синастрия погледнете "Партьорски хороскоп".


ЗА НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ И БАНКОВА СМЕТКА, МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>


За допълнителни въпроси и записване можете да ме потърсите!

тел. 0899 181 185 Анелия (има Viber и WhatsApp)

e-mail за връзка: astrolive.info@gmail.com

Скайп: Astrolive info

.


Вашите ЛИЧНИ ДАННИ са строго защитени и конфиденциални, с ниво на АНОНИМНОСТ - Високо! Можете да погледнете нашата "Политика за поверителност"!


НАМИРАНЕ ЧАСА НА РАЖДАНЕ / РЕКТИФИКАЦИЯ

Продължителността варира - 60лв.

Когато не сте сигурни за своя точен час на раждане (или няма от къде да вземете тази информация въобще) е необходимо той да бъде намерен чрез методите на Астрологията!

Верността на часа е предпоставка както за точнен анализ на Наталната карта, така и за вярна прогноза на бъдещи събития!

Намирането на часа на раждане ще разгледаме в самата консултация като част от нея. Предварително ще са необходими датите на някои важни и значими за Вас събития, през които сте преминали в течение на живота си.

* Тази услуга не се предлага самостоятелно, а единствено като важна част към основната консултация, когато не сте сигурни за часа си на раждане. 


ЗА НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ И БАНКОВА СМЕТКА, МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>ПАРТНЬОРСКИ ХОРОСКОП / СИНАСТРИЯ

Продължителността варира - 120-200лв.

Консултацията "Хороскоп за двама" включва разглеждане на двете натални карти на партньорите - както поотделно, така и заедно.

Прави се анализ на взаимоотношенията + прогностика за близко и по-далечно бъдеще.

Ако има някакви проблеми между партньорите се търси начин за неговото разрешаване или преодоляване!

За нови клиенти цената е Стандартна консултация 150лв. + 50лв. за втората карта. За разглеждането на повече от две натални карти цената е + 30лв. за всяка следваща.

*Ако не знаете часа си на раждане или този на Вашия партньор се работи допълнително по намиране часа на раждане, като ректификацията се таксува. Погледнете "Намиране часа на раждане".

За клиенти, с които сме работили и познавам житейския път, разглеждането на синастрия е на стойност стандартна консултация - 120лв.


ЗА НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ И БАНКОВА СМЕТКА, МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>НАПРАВА НА ЕНЕРГИЙНИ ГРИВНИ ИЛИ БРОЕНИЦА

цената варира: 30 - 70лв.

Според конкретен проблем или даден планетен принцип, който има нужда да се развие ако е потиснат или да се успокои, ако работи прекалено активно, се избират набор от естествени камъни и минерали, подходящи за конкретните нужди на питащия.

Т.е. удачно е преди да се предприеме направата на гривни или броеници да се проведе лична консултация, в която да се изяснят всички създадени ситуации в живота, които по един или друг начин донасят дискомфорт на личността.
След което вече да се пристъпи към необходимите стъпки по коригиране на дадените проблеми - чрез Рейки енергия и с помощта на минералите.

Цената варира, но като цяло 1бр. гривна е 30лв., комплект от 3бр. гривни, които покриват няколко планетни принципа е 55лв. Броениците са на цена 50 - 70лв. в зависимост от вида на камъка.

Гривните и Броениците можете да разгледате в моя online магазин Art-Shop.bg ! Заповядайте!!! 🙂 ОТГОВОР НА КОНКРЕТЕН ВЪПРОС

Продължителността варира - 50-150лв.

Тази услуга е подходяща за клиенти, с които вече съм работила и познавам наталната карта и житейския им път!

Взема се предвид Наталната карта, прогностиката + Хорарна карта (астрологична карта, създадена на момента и мястото на задаване на конкретен въпрос), чрез които се разглеждат даденостите, моментното и бъдещото развитие по отношение питането на клиента.

За нови клиенти, с които не сме работили до момента и не познавам наталната карта и житейския път, за отговор на конкретен въпрос е нужно цялостно разглеждане на житейския им път, т.е. Стандартна консултация - 150лв.

Цената на услугата за хора, с които вече сме работили и познавам наталната карта е според продължителността на самата консултация, както следва:  30мин. - 50лв.; 1час. - 80лв.; 1,5час - 120лв.


ЗА НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ И БАНКОВА СМЕТКА, МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>ДЕТСКИ ХОРОСКОП

Продължителността варира - 120-230лв.

При разглеждане на детския хороскоп се вземат предвид наталните карти и на родителите с цел най-правилен подход към детето! За целта е необходимо да се разгледат наталните карти в съвкупност. Тоест разглеждаме картите на майката, на бащата и на детето.

Проследява се общия житейски път, дадености на наталната карта, заложби и насочености на детето.

Обсъждат се варианти за бъдещо подходящо образование, както и правилен подход на възпитание спрямо темперамента и характера на детето, както спрямо Вашето виждане и усет!

За клиенти, с които сме работили и познавам житейския път разглеждането на Детски хороскоп е на стойност Стандартна консултация - 120лв.


ЗА НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ И БАНКОВА СМЕТКА, МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>ОПРЕДЕЛЯНЕ ДАТА ЗА КОНКРЕТНО СЪБИТИЕ

Продължителността варира - 50-150лв.

Тази услуга е подходяща за клиенти, с които вече съм работила и познавам наталната карта и житейския им път!

По зададени лични изисквания и параметри на предстоящо събитие, след като се вземат предвид планетните конфигурации, Натална карта + лична прогностика се определя най-подходящата дата за стартиране и реализация на даденото мероприятие.

Този вид услуга е подходяща за хора, които имат идея да започнат дадена дейност или да предприемат дадена стъпка в живота си, но не са сигурни кога ще бъде точния момент за това, който да доведе до успех и правилна реализация на започнатото. Това са всички дейности, свързани със закупуване на жилище, пътуване, закупуване на автомобил, преместване, започване на нова работа, сватба, годеж, започване на бизнес, емиграция и всички нови дейности, които имате желание да стартирате!

За нови клиенти, с които не сме работили до момента и не познавам наталната карта и житейския път, за определяне дата за конкретно събитие е нужно цялостно разглеждане на Наталната карта и житейският им път, т.е. Стандартна консултация - 150лв.

Цената на услугата за хора, с които вече сме работили и познавам наталната карта е според продължителността на самата консултация, както следва:  30мин. - 50лв.; 1час. - 80лв.; 1,5 час - 120лв.БАНКОВА СМЕТКА И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНАЗаплащането на консултациите от България е по банков път, през EasyPay или през фирма Еконт. По Ваше желание!


     Банкова сметка: УниКредит Булбанк

     BIC: UNCRBGSF
     IBAN: BG88UNCR70001523360109
     Име на получател: Дъ Бестъ ЕООД / Анелия Пламенова Панчева

     Основание за плащане: консултация

     За Еконт - давате този Булстат: 203678620 и казвате да се преведе сумата до офис на Еконт: София, Горубляне
     За EasyPay - давате банковата сметка с имената на фирмата и моите три имена


Заплащането на консултациите от чужбина е по банков път (+ 4 € административна такса за банки извън Европейска Икономическа Общност),
PayPal (+ 3 € административна такса), Western Union или MoneyGram.


Моля, услугите, които се заплащат в Евро ДА СЕ ПРЕВАЛУТИРАТ КОРЕКТНО - 1 Евро е равно на 1 лев и 95 стотинки по фиксинга на БНБ.


* ЗА ПРЕВОДИ ОТ ЧУЖБИНА ВЪВ ВАЛУТА!

     Банкова сметка: D Commerce Bank AD

     BIC/SWIFT код: DEMI BG SF
     IBAN: BG96DEMI92401400254940
     Име на получател: The Best LTD/ Aneliya Plamenova Pancheva


За допълнителни въпроси и записване можете да ме потърсите!

тел. 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)

e-mail за връзка: astrolive.info@gmail.com

Скайп: Astrolive info


Вашите ЛИЧНИ ДАННИ са строго защитени и конфиденциални, с ниво на АНОНИМНОСТ - Високо! Можете да погледнете нашата "Политика за поверителност"!

.


НАЧИН НА РАБОТА  • Провеждаме кратък разговор за да уточним от какъв вид консултация имате нужда!
  • Заплащате таксата за избраната от Вас услуга, по начинът, по който Ви е удобно.
  • Изпращате ми снимка на самото платежно.
  • Записваме час в удобно за Вас време и според графика.
  • Преди консултацията е важно да изясним в какви рамки желаете да проведем разговорът. За времето на една стандартна консултация можем да разгледаме от една до три, четири теми в зависимост от сложността им.
  • Ако желаете аудио запис ме подсещате в началото на консултацията!
  • Също много важно е да уточним въпросът за часа Ви на раждане - знаете ли го, доколко е точен и т.н. Верния час е основа на вярно тълкуване както на наталната карта, така и в изготвяне на прогностиката.

Благодаря Ви! 🙂


За допълнителни въпроси и записване можете да ме потърсите!

тел. 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)

e-mail за връзка: astrolive.info@gmail.com

Скайп: Astrolive info


.

.Какво може да направи Астрологията за теб?

1. Да ти даде насоки какво те очаква в близкото или по-далечното бъдеще.

2. Да ти помогне да вземеш най-правилното решение по даден въпрос.

3. Да разкрие твоя скрит потенциал.

4. Да определи подходящa дата за дадено събитие.

Да отговори на въпросите:

5. Защо се случва едно или друго нещо в живота ми? или  Каква е причината за дадено събитие?

6. Каква професия е подходяща за мен?

7. Имам ли бъдеще с човекът срещу мен?

Както и на редица други въпроси, които могат да бъдат конкретизирани във времето и пространството.  Т.e. всяко нещо на което може да бъде създадена астрологична карта,  базирана на точна дата - ден, месец, година, час и местоположение,  би могло да се разглежда от гледна точка на Астрологията.

Скъпи приятели, за всяко нещо, което ви вълнува или по някакъв начин ви притеснява и се чудите как да постъпите в определен момент от живота си - в определена ситуация, с определен човек, по отношение на конкретно решение, бихте могли да се свържете с мен!

С удоволствие и най-вече с голямо желание бих помогнала на всеки да намери своя истински път и посока.

.

.

Скъпи приятели,

Не се колебайте и ми пишете относно всички въпроси, с които се сблъсквате по пътя си към духовното.

Тук можете да задавате въпроси и относно услугите, които предлага сайта, както и да се обръщате към мен за всичко, което ви вълнува! 🙂

Ще се постарая да ви отговоря възможно най-скоро. Благодаря!

Ще се радвам и на всякакви предложения за нови статии, които бихте искали да видите на страниците на Astrolive.info. Ако имате интерес към някоя конкретна тема, относно необятният свят на Астрологията, но не намирате информация за нея, също бихте могли да споделите с мен. Ще се радвам да съдействам. ❤

С обич: Анелия

.


ЗА ВРЪЗКА С МЕН!За допълнителни въпроси и записване можете да ме потърсите!

тел. 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)

e-mail за връзка: astrolive.info@gmail.com

Скайп: Astrolive info

.


Вашето Име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение