ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ

Продължителността варира - 50-180лв.

Консултацията с мен включва разглеждане конкретно на това, което Ви вълнува, като обхващаме общия житейски път (Натална карта), както и прогностика за близко и по-далечно бъдеще в срокове, избрани от Вас.

Провежда се онлайн - Скайп, Вайбър, УатсАп, по телефона. Разговорът може да се запише ако Вие желаете и след това да си остане за Вас!

 • За нови клиенти Консултацията е 180лв., като обхващаме целия житейски път (Натална карта), с глобална прогностика (около 5-6 метода на прогнозиране) + конкретни въпроси. Продължителност 1 час.
 • За хора, с които сме работили вторичната консултация е 50лв. - 20 мин.; 80лв. - 40 мин.; 120лв. - 1 час. И в нея можем да разгледаме всичко, което Ви интересува към дадения момент!

Начините за плащане от България и чужбина са няколко – по банков път, EasyPay, Еконт, PayPal, MoneyGram, Western Union.

Данните, по които изчислявам Наталната карта са стандартни - дата, час и място на раждане.

За хороскоп за двама/ синастрия погледнете "Партньорски хороскоп".
Ако не знаете часа си на раждане погледнете "Ректификация".


ЗА НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>


За допълнителни въпроси и записване можете да ме потърсите!

тел. 0899 181 185 Анелия (има Viber и WhatsApp)

e-mail за връзка: astrolive.info@gmail.com

Скайп: Astrolive info

.


Вашите ЛИЧНИ ДАННИ са строго защитени и конфиденциални, с ниво на АНОНИМНОСТ - Високо! Можете да погледнете нашата "Политика за поверителност"!


НАМИРАНЕ ЧАСА НА РАЖДАНЕ / РЕКТИФИКАЦИЯ

Продължителността варира - 80лв.-180лв.

Когато не сте сигурни за своя точен час на раждане (или няма от къде да вземете тази информация въобще) е необходимо той да бъде намерен чрез методите на Астрологията!

Верността на часа е предпоставка както за точен анализ на Наталната карта, така и за вярна прогноза на бъдещи събития! Добре е да знаете, че 4 минути разминаване в часа на раждане дават около година отклонение в прогностиката.

Намирането на часа на раждане ще разгледаме в самата консултация като част от нея. Предварително ще са необходими датите на някои важни и значими за Вас събития, през които сте преминали в течение на живота си.

* Тази услуга не се предлага самостоятелно, а единствено като важна част към основната консултация, когато не сте сигурни за часа си на раждане.

В зависимост от колебанието в диапазона на часа Ви на раждане:

 • 80 лв. (до 1 час колебание, включително когато Асцендентът Ви е на границата между два знака)
 • 120 лв. (знаете с относителен ориентир - сутринта по изгрев, около обед, по залез, след полунощ и пр.)
 • 180 лв. (нямате никаква представа за часа си, в диапазон 24 часа - осиновен съм, майка ми не помни и пр.)

ЗА НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>ПАРТНЬОРСКИ ХОРОСКОП / СИНАСТРИЯ

Продължителността варира - 120-240лв.

Консултацията "Хороскоп за двама" включва разглеждане на двете натални карти на партньорите - както поотделно, така и заедно.

Прави се анализ на взаимоотношенията + прогностика за близко и по-далечно бъдеще.

Ако има някакви проблеми между партньорите се търси начин за неговото разрешаване или преодоляване!

 • За клиенти, с които сме работили и познавам житейския път, разглеждането на синастрия е на стойност 120лв.
 • За нови клиенти цената е Стандартна консултация 180лв. + 60лв. за втората карта. За разглеждането на повече от две натални карти цената е + 30лв. за всяка следваща. Продължителност 1 час.

*Ако не знаете часа си на раждане или този на Вашия партньор се работи допълнително по намиране часа на раждане, като ректификацията се таксува. Погледнете "Намиране часа на раждане".


ЗА НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ И БАНКОВА СМЕТКА, МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>талисманИЗРАБОТКА НА АСТРОЛОГИЧЕН ТАЛИСМАН

Магически Амулет, изработен специално и лично за Вас и Вашите нужди под формата на бижу - медальон, гривна, пръстен и др.! 

Талисманът донася в живота на човек щастие, радост, любов, пари, здраве, успех и най-добра реализация!!!

Материали - висок карат злато, сребро, скъпоценни камъни (рубин, диамант, изумруд, сапфир).

Цена - при запитване, според вложените материали.


ПОВЕЧЕ ВИДОВЕ ТАЛИСМАНИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>
ДЕТСКИ/ СЕМЕЕН ХОРОСКОП

Продължителността варира - 120-270лв.

При разглеждане на детския хороскоп се вземат предвид наталните карти и на родителите с цел най-правилен подход към детето! За целта е необходимо да се разгледат наталните карти в съвкупност. Тоест разглеждаме картите на майката, на бащата и на детето.

Проследява се общия житейски път, дадености на наталната карта, заложби и насочености на детето.

Обсъждат се варианти за бъдещо подходящо образование, както и правилен подход на възпитание спрямо темперамента и характера на детето, както спрямо Вашето виждане и усет!

 • За нови клиенти, с които не сме работили до момента и не познавам наталната карта и житейския път разглеждането на Детски хороскоп е на стойност 240лв. (майка + дете), 270лв. (баща, майка и дете).
 • За клиенти, с които сме работили и познавам житейския път разглеждането на Детски хороскоп е на стойност 120лв. (майка + дете), 150лв. (баща, майка и дете).

Продължителност 1 час.


ЗА НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>ОПРЕДЕЛЯНЕ ДАТА ЗА КОНКРЕТНО СЪБИТИЕ

Продължителността варира - 50-180лв.

Тази услуга е подходяща за клиенти, с които вече съм работила и познавам наталната карта и житейския им път!

По зададени лични изисквания и параметри на предстоящо събитие, след като се вземат предвид планетните конфигурации, Натална карта + лична прогностика се определя най-подходящата дата за стартиране и реализация на даденото мероприятие.

Този вид услуга е подходяща за хора, които имат идея да започнат дадена дейност или да предприемат дадена стъпка в живота си, но не са сигурни кога ще бъде точния момент за това, който да доведе до успех и правилна реализация на започнатото. Това са всички дейности, свързани със закупуване на жилище, пътуване, закупуване на автомобил, преместване, започване на нова работа, сватба, годеж, започване на бизнес, емиграция и всички нови дейности, които имате желание да стартирате!

 • За нови клиенти, с които не сме работили до момента и не познавам наталната карта и житейския път, за определяне дата за конкретно събитие е нужно цялостно разглеждане на Наталната карта и житейският им път, т.е. Стандартна консултация - 180лв. Продължителност 1 час. 
 • Цената на услугата за хора, с които вече сме работили и познавам наталната карта е според продължителността на самата консултация, както следва: 50лв. - 20 мин.; 80лв. - 40 мин.; 120лв. - 1 час.


ОТГОВОР НА КОНКРЕТЕН ВЪПРОС

Продължителността варира - 50-180лв.

Тази услуга е подходяща за клиенти, с които вече съм работила и познавам наталната карта и житейския им път!

Взема се предвид Наталната карта, прогностиката + Хорарна карта (астрологична карта, създадена на момента и мястото на задаване на конкретен въпрос), чрез които се разглеждат даденостите, моментното и бъдещото развитие по отношение питането на клиента.

 • За нови клиенти, с които не сме работили до момента и не познавам наталната карта и житейския път, за отговор на конкретен въпрос е нужно цялостно разглеждане на житейския им път, т.е. Стандартна консултация - 180лв. Продължителност 1 час. 
 • Цената на услугата за хора, с които вече сме работили и познавам наталната карта е според продължителността на самата консултация, както следва: 50лв. - 20 мин.; 80лв. - 40 мин.; 120лв. - 1 час.

ЗА НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ И БАНКОВА СМЕТКА, МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>писмени астрологични прогнозиПИСМЕНИ АСТРОЛОГИЧНИ ПРОГНОЗИ

Този практичен метод на прогнозиране съм изградила благодарение на знания, придобити в редица обучения и най-вече на база стотици часове жива работа с клиенти, наблюдавайки както техния, така и своя собствен живот. По този начин може да се каже кое астрологично събитие какво точно провокира в живота ни, какви възможности ни дава, от какво и как да се предпазим и как да превърнем негатива в позитив, а позитива в пълен успех и намирането на щастие за нас!!!

 • От по-тежките (разб. силни) прогностични методи, които ще разгледаме заедно в устна консултация се определят главните тенденции за година, две, пет от живота. 
 • От по-леките методи, които ще получите за желан от Вас период под формата на таблици и текст, ще можете да следите ежедневните, седмични и месечни събития, ситуации и възможности в живота Ви!

В прогнозата най-вече разглеждаме житейските сфери от гледна точка на това, което Вас Ви интересува към дадения момент. И ги интерпретираме според Вашето лично ниво на осъзнатост и усещане за различните възможности и потенциали, както и начинът им на отработване! Коментира се при позитиви - как да се засилят, развият и задържат те, при негативи - как да се смекчат и преживеят по най-добрия за Вас начин.

Важно е да се отбележи, че прогнозата е изцяло персонална и се изготвя единствено и конкретно само за Вас, спрямо живота Ви и личните Ви изисквания! Тя не е базирана на готови текстове и прийоми от типа на copy-paste! Информацията е дадена с астрологическата терминология за обосновка на казаното, след което е обяснена достъпно за всеки. Тоест дори да нямате ни най-малка представа от Астрология, написаното ще бъде напълно ясно и разбираемо за Вас!


Повече информация научете тук >>


НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНАЗаплащането на консултациите от България може да се извърши по банков път, през EasyPay или през фирма Еконт. По Ваше желание!
За повече информация се обръщайте към мен!


Заплащането на консултациите от чужбина може да се извърши по банков път (за банки извън Европейска Икономическа Общност има административна такса 4 € ), Western Union, MoneyGram.
За повече информация се обръщайте към мен!


Моля, услугите, които се заплащат в Евро ДА СЕ ПРЕВАЛУТИРАТ КОРЕКТНО - 1 Евро е равно на 1 лев и 95 стотинки по фиксинга на БНБ.


За допълнителни въпроси и записване:

тел. 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)

e-mail за връзка: astrolive.info@gmail.com

Скайп: Astrolive info


Вашите ЛИЧНИ ДАННИ са строго защитени и конфиденциални, с ниво на АНОНИМНОСТ - Високо! Можете да погледнете нашата "Политика за поверителност"!

.


НАЧИН НА РАБОТА • Провеждаме кратък разговор за да уточним от какъв вид консултация имате нужда!
 • Заплащате таксата за избраната от Вас услуга, по начинът, по който Ви е удобно.
 • Изпращате ми снимка на самото платежно.
 • Записваме час в удобно за Вас време и според графика.
 • Преди консултацията е важно да изясним в какви рамки желаете да проведем разговорът. За времето на една стандартна консултация можем да разгледаме от една до три, четири теми в зависимост от сложността им.
 • Ако желаете аудио запис ме подсещате в началото на консултацията!
 • Също много важно е да уточним въпросът за часа Ви на раждане - знаете ли го, доколко е точен и т.н. Верния час е основа на вярно тълкуване както на наталната карта, така и в изготвяне на прогностиката.

Благодаря Ви! 🙂


За допълнителни въпроси и записване можете да ме потърсите!

тел. 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)

e-mail за връзка: astrolive.info@gmail.com

Скайп: Astrolive info


.

.Какво може да направи Астрологията за теб?

1. Да ти даде насоки какво те очаква в близкото или по-далечното бъдеще.

2. Да ти помогне да вземеш най-правилното решение по даден въпрос.

3. Да разкрие твоя скрит потенциал.

4. Да определи подходящa дата за дадено събитие.

Да отговори на въпросите:

5. Защо се случва едно или друго нещо в живота ми? или  Каква е причината за дадено събитие?

6. Каква професия е подходяща за мен?

7. Имам ли бъдеще с човекът срещу мен?

Както и на редица други въпроси, които могат да бъдат конкретизирани във времето и пространството.  Т.e. всяко нещо на което може да бъде създадена астрологична карта,  базирана на точна дата - ден, месец, година, час и местоположение,  би могло да се разглежда от гледна точка на Астрологията.

Скъпи приятели, за всяко нещо, което ви вълнува или по някакъв начин ви притеснява и се чудите как да постъпите в определен момент от живота си - в определена ситуация, с определен човек, по отношение на конкретно решение, бихте могли да се свържете с мен!

С удоволствие и най-вече с голямо желание бих помогнала на всеки да намери своя истински път и посока.

.

.

Скъпи приятели,

Не се колебайте и ми пишете относно всички въпроси, с които се сблъсквате по пътя си към духовното.

Тук можете да задавате въпроси и относно услугите, които предлага сайта, както и да се обръщате към мен за всичко, което ви вълнува! 🙂

Ще се постарая да ви отговоря възможно най-скоро. Благодаря!

Ще се радвам и на всякакви предложения за нови статии, които бихте искали да видите на страниците на Astrolive.info. Ако имате интерес към някоя конкретна тема, относно необятният свят на Астрологията, но не намирате информация за нея, също бихте могли да споделите с мен. Ще се радвам да съдействам. ❤

С обич: Анелия

.


ЗА ВРЪЗКА С МЕН!За допълнителни въпроси и записване можете да ме потърсите!

тел. 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)

e-mail за връзка: astrolive.info@gmail.com

Скайп: Astrolive info

.


Вашето Име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение