Луна в Лъв – 27ми до 29ти ноември 2018г.

луна в лъв

ЛУНА В ЛЪВ/

oт 27.11.2018г., 10:35ч. до 29.11.2018г., 13:08ч./

3ТА ФАЗА, ПЪЛНОЛУНИЕ/

19ти, 20ти и 21ви ЛУННИ ДНИ/

БЕЗ КУРС - на 29.11.2018г. от 11:46ч. до 13:08ч.

ПЛАНЕТИТЕ ДНЕС >>

луна в лъв


ЕНЕРГИЙНО ВЛИЯНИЕ НА ПЕРИОДА:


Здравейте, приятели, намираме се в един наистина интересен период! Главното събитие, разбира се, е съвпадът на Юпитер и Меркурий със Слънцето, който дава старт на техните нови цикли, както и на нови и неизчерпаеми възможности за всеки един от нас!

Този период представлява реален шанс да променим живота си към по-добро, пред нас се открият нови хоризонти и нови пътища на развитие! Сега е моментът да поставяме нашите цели и желания, които ще започнат да се реализират през пролетта на 2019г. и да се възползваме по най-пълноценния начин от възможностите, които ни се разкриват.

И както знаем на 8-ми ноември Юпитер влезе в знак Стрелец за период малко повече от една година - до декември 2019г. Но много важно е да кажем, че още в същия ден той се скри в лъчите на Слънцето, което определено му отне възможността да материализира на външно ниво за около месец напред - до 10-ти декември, когато ще бъде и неговия изгрев - рано сутринта на изток, преди Слънцето.

И това е причината, поради която доста хора си споделиха с мен, че все още не могат да усетят положителното влияние на планетата на голямото щастие. Той просто се намира в лъчите на Слънцето на този етап и ни действа повече на духовно ниво отколкото на чисто физическо!

Какво представлява съвпада на Юпитер със Слънцето? Това е край на неговия едногодишен цикъл, но и своеобразно начало. Момент, в който планетата на голямото щастие се намира в най-отдалечената си точка от Земята, като помежду тях е Слънцето. Време, в което способността на планетата да материализира събития на външен план е в своя минимум, време, в което процесите протичат на изключително духовно и вътрешно ниво. Време за планиране и подготовка на нашите цели и задачи, свързани с областта от хороскопа ни, която по-късно през 2019г. Юпитер ще активира и на физическо ниво, и тогава ще ни даде огромния шанс за външна реализация.

В статията ми посветена на Юпитер в Стрелец можете да прочетете в кои зони на хороскопа можете да очаквате неговото силно и мощно влияние през 2019г.!

С изгрева на Юпитер на 10 декември 2018г. бавно и постепенно, но сигурно, нашите мечти и планове ще започнат да се придвижат към изпълнение и проявление на външно ниво. Като кулминацията в цикъла ще бъде неговата ретроградна фаза и опозицията му със Слънцето. Тогава Юпитер ще се намира най-близо до Земята, ще огрява вечер небосклона като ярка звезда и ще влияе безапелационно в нашия живот - в максимална степен даваща, разширяваща нашите възможности и интелект, носеща късмет и увеличаване в живота ни енергетика. Тогава вече ще можем да очакваме истинските рални резултати от престоя на Юпитер в Стрелец, истинските реални резултати от това, което сега задаваме като планове и цели.

В периода април - август 2019г. е ретроградната фаза в цикъла на Юпитер и Слънцето, от която много хора се плашат, но всъщност напълно неоснователно, защото това реално е най-силното проявление на енергетиката му върху нас - неговото противостояние със Слънцето в дните около 10 юни 2019г., когато много от нашите мечти ще бъдат реалност, скъпи приятели!


Относно новия цикъл на Меркурий и неговото начало - съвпада на Меркурой със Слънцето, ще се състои на 27-ми ноември 2018г. Това също ще даде нов старт и ново начало в живота ни. Цикълът на Меркурий е доста по-къс от този на Юпитер. Tой ще направи една обиколка около Слънцето и ще се завърне в сегашната си позиция за по-малко от четири месеца. На 4 декември ще изгрее като сутрешна звезда за първи път от близо три месеца, като с това ще ни даде възможност за активност и реализация във всички негови сфери.

И неговите сфери на действие в живота ни са да организира и систематизира нашите мисли и идеи, нашите главни цели и задачи. Меркурий отговаря за всичко, посредством което ние установяваме връзка между нашия вътрешен свят и външната реалност. Меркурий е всичко, което включва нашите способности, нашите навици, нашите знания, нашите мисловни модели, нашите обичайни способи на действие или модели на поведение.

Меркурий, разбира се, управлява и всички средства за връзка и комуникация, транспорт и всякакъв вид техника, търговия, интернет и др., но на вътрешен план е планетата, която в най-голяма степен отговаря за нашата връзка с външния свят. Всичко останало са материални вторични проявления на желанието ни да се изразяваме и да комуникираме с външния свят.

И Меркурий, управителя на начина по-който общуване с другите и света, управителя на нашите краткосрочни и средносрочни планове, около три пъти в годината става ретрограден. По този начин концентрира нашето внимание на определени теми и въпроси и ни подтиква към промяна, към разширение и подобрение на нашите способности, на нашите ментални модели, на нашите планове и на начинът ни на поведение. И споменавам това, за да разберем, че няма нищо лошо или страшно в ретроградната фаза на Меркурий, че тя е важна част от неговия цикъл.

Чрез Меркурий и неговите фази периодично придобиваме нови способности и на база връзката ни с външния свят променяме собствените си модели на поведение. Получаваме шанса да се учим и да придобиваме нови знания. И в тези периоди на ретроградност най-доброто, което можем да направим е да търсим нови начини и подходи в живота ни, както и да работим в посока избавяне от всичко, което е остаряло и неработещо.

Ретроградната фаза на Меркурий, която се състои на всеки 120 дни, има за задача да ни освободи от всички връзки, способности, ментални модели и знания, които вече не са ни нужни и не ни помагат, а напротив - ограничават ни и ни възпрепятстват по някакъв смисъл. И начинът ни на мислене трябва да претърпи обновление. И точно в този период на ретроградност в нашите умове се създават и фиксират нови мисловни модели, нови навици, нови знания, нови способности, които да ни водят успешно в света!

И определено под големия кардинален кръст, който ни влияе в момента, който се образува от Венера във Везни в опозиция с Уран в Овен, квадратиращи Лунните възли по оста Рак-Козирог, можем да очакваме промените да бъдат наистина основополагащи и съдбовни в живота ни!


А сега да разгледаме прогнозата по дни:

На 27 ноември, вторник рано сутринта Луната все още е в знак Рак и образува квадратура с Венера и Уран, правейки съвпад със Северния възел. Съдбата със сигурност ще повлия върху живота ни днес! Като най-силно действието на този аспект ще чувстваме до към 11 часа, така, че сутринта бъдете особено внимателни за неочаквани събития, имайки предвид най-вече разрушителната природа на Уран! В друг смисъл можем да се възползваме от момента и да премахнем от живота ни това, което не ни влияе положително.

След 10:30 часа Луната навлиза в знак Лъв, където в предстоящите дни ще образува голям огнен тригон с Уран - планетата на промяната, която се върна в знак Овен до март 2019г., както и с планетите, намиращи се в знак Стрелец, където наблюдаваме и зараждането на двата нови цикъла - на Юпитер и на Меркурий със Слънцето.

В същия ден е и точния аспект между Сатурн и Марс, което определено ни показва, че е добре да обмисляме добре своите постъпки! Определено енергията на огъня ще ни подтиква към движение, търсене на реализация и импулсивни действия. Но на фона на образуващия се съвпад на Марс и Нептун, при всички положения няма да сме способни на обективни заключения и можем да вземаме своите решения на база на страст, чувства и емоции.

Дори и доброволно да търсим промяната трябва да бъдем внимателни въпреки всичко - освен споменатото по-горе се намираме и в един от критичните дни на Лунния месец. 19-ти лунен ден се смята за опасен и изключително напрегнат. Рутинните дейности са за предпочитане днес. Но не бива да бъдем и премного фатално настроени и да очакваме най-лошото!

Денят дава и добри възможности, както казах - да се освободим с лекота от всичко ненужно и да изгорим зад гърба си най-големите ни пречки и задръжки, да живеем в хармония със себе си и света! Стига да не бързаме и да се опитаме доколкото можем да обмисляме стъпките си!

На 28 ноември, сряда все още се усеща както действието на големия огнен тригон така и секстила на Марс и Сатурн. Но сега вече може да се каже, че денят ще премине доста по-спокойно под енергетиката на 20-ти лунен ден. Този ден се свързва с възможността да осъзнаем собствения си път, своите цели и желания, да погледнем отвисоко на случващото се в живота ни и с лекота да намерим решение на нещо, което до момента не сме успявали да се справим с него.

Също така вече се усеща и намаляващата Луна, което определено ни действа успокояващо след напрегнатите дни на Пълнолунието. Денят е подходящ да довършим някои незавършени задачи, след което в следобедните часове можем да се отдадем на заслужена почивка.

29 ноември, четвъртък отново ни прави активни, неспокойни и провокиращи промяната в живота ни. Луната образува аспект към опозицията между Венера - планетата на любовта и щастието и Уран - сигнификатор на голямата промяна в живота ни.

21-ви лунен ден, свързвайки се с активността, с трансформацията и с възможността за житейски скок, определено ще изисква от нас действия и резултати. Каквото сме предвидили да свършим е добре да го направим преди обед. След това Луната излиза без курс, а в ранния следобед сменя своя знак. И, премествайки се в Дева следобеда на 29-ти, под влиянието на опозицията на Нептун, не е най-подходящия момент за земни дела и търсене на резултати.

Така че каквото имате да направите му обърнете внимание в първата половина на деня, след което можете да се отдадете на почивка, релаксация или творческа и интелектуална работа!

Пожелавам Ви хубави дни, изпълнени с много щастливи моменти!!! 🙂


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

телефон: 0899 181 185 Анелия  
Skype: Astrolive info
email: astrolive.info@gmail.com



Статията за ПЪЛНОЛУНИЕ В ЗНАК БЛИЗНАЦИ можете да прочетете тук →



Статията за ЛУННИТЕ ВЪЗЛИ по оста РАК-КОЗИРОГ можете да прочетете тук →



Статията за Месечен Хороскоп за НОЕМВРИ 2018г. можете да прочетете тук →



Статията за ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ 2018-2019г. можете да прочетете тук →


Посетете моя YouTube канал!



ФАЗА - ПЪЛНОЛУНИЕ


пълнолуние

При фаза Пълнолуние Луната се намира в най-отдалечената си позиция спрямо Слънцето, а Земята е разположена между двете светила. Лунната половина, която е обърната към Земята, е изцяло осветена от слънчевата светлина. Всички функции, свързани с Луната, са в своя пик.

При фаза Пълнолуние, ако наблюдаваме небето ще забележим, че когато Слънцето залязва, Луната се показва на източния хоризонт. След което Луната през цялата нощ осветява небето със своята тайнствена и много ярка лунна светлина. А на сутринта, при изгрева на Слънцето, тя се скрива на запад.

Самия процес на Пълнолунието трае около два дни преди и два дни след точната опозиция на Слънцето и Луната. Като след този момент Луната започва да се приближава към Слънцето и с всеки изминал ден светлината й започва да намалява. По същия начин лунните принципи и тяхното проявление са в своя максимум по Пълнолуние. След което с всеки следващ ден влиянието на Лунната енергетика върху човешкия организъм, психика и емоции започва да отслабва.

Във фаза Пълнолуние всички области, подвластни на Луната се активират и засилват влиянието си. На вътрешно ниво емоционалното ни състояние е свръхвъзбудимо, а подсъзнанието ни е свръхсензитивно. Това може да доведе до безсъние, неспокоен сън, бълнуване и кошмари по време на сън, ярки сънища. Сексуалната енергия също се повишава, отприщва се въображението и сме склонни да избягаме в света на фантазиите. В този период всички страхове и лоши мисли изплуват на повърхността и започват да се проявяват под една или друга форма в живота ни. Всякакви фикс идеи и неконтролирани желания могат да ни обладаят.
На физическо ниво, поради засилената Лунна енергетика, човешкия организъм се разширява, а отделянето на течности се усилва. Всякакъв вид операциите са абсолютно противопоказни - те ще бъдат съпроводени с обилно кръвотечение.

От положителна гледна точка, сега е моментът, в който в най-голяма степен ще се материализира всичко онова, което сме предприели в началото на Лунния месец. Ако сме следвали лунните процеси, настъпва момента на реализация на замисленото. Сега с лекота ще разгърнем вътрешния си потенциал, нашите таланти и заложби!


ЛУНА В ЛЪВ


Когато Луната преминава през знака Лъв, тогава ни се дава възможност да разкрием своите творчески способности и вътрешния си потенциал, и да се изявим пред света. През периода ще се чувстваме по-силни и свободни в действията си от обикновено. Лесно бихме могли да спечелим слава и признанието на обществото. С лекота ще получаваме  топлина и любов, и самите ние ще желаем да даваме това на другите.

Тези дни са благоприятни за обикаляне по магазините, за посещение на театър или изложба. И колкото повече дейността ни е свързана с лукса и класата, толкова по-добре ще се чувстваме. Въобще времето е подходящо за всякакъв тип забавления и занимания, които ни носят радост и щастие.

Когато Луната е в Лъв пред нас се появяват различни възможности да се утвърдим като личност, да привлечем вниманието върху себе си, да получим положителната оценка на другите. Всеки комплимент и похвала ще носи добро настроение и повишаване на самочувствието. Под управлението на Слънцето дори самите ние трябва да се възхитим от себе си - да си кажем, че сме добри, красиви, успешни, че хората ни харесват и обичат, такива, каквито сме.

Преминаването на Луната през Лъв, ни дава едно несъзнателно желание да привлечем другите към нашия вътрешен свят и към нашите преживявания. С вибрациите на Лъва ние се поставяме на първо място във всяка ситуация, което ни помага да разкрием нашия вътрешен свят и да проявим нашия скрит "Аз". Стремим се да поставим нашите емоции и преживявания в центъра на ситуацията, така че всичко да се върти около нас. Нуждаем се от съчувствие и разбиране и затова сме готови да драматизираме и преекспонираме всяка ситуация, да я представим по такъв начин, че да предизвикаме съпричастност и съпреживяване на проблемите ни от другите. Дори в някои от реакциите си можем да стигнем до помпозност, театралност и високопарност.

Дори най-спокойния човек, който не е склонен към сцени, днес може да стигне до истерии за най-малкия и дребен повод. Под Луната в Лъв най-честото което можем да чуем в един скандал е "как на никой не му пука за моите чувства" и "как никой не го е грижа за мен", само защото енергетиката на периода ни диктува необходимостта да сме в центъра на вниманието, но човека срещу нас също смята, че Земята се върти около него... и оттук идват главните проблеми.

От гледна точка на актьори, творчески личности и хора, които се занимават с изкуство, под каквато и да било форма - периода ще бъде изключително успешен и плодотворен. Подхождайте творчески към живота във всяка една ситуация и енергетиката на Луна в Лъв ще ви дари с искрена радост и щастие!

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите движението на Луната през целия месец, разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

ЛУННИ ДНИ



19ти лунен ден - от 26.11.2018г., 16:52ч., до 27.11.2018г., 16:51ч., вторник

Увеличаване на самоконтрола, опасност от травми и наранявания, проверка дали са усвоени миналите Лунни уроци, преобразуване на отрицателните ни качества в положителни, време за освобождаване от всичко ненужно, установяване на ред.

19-ти лунен ден е много опасен. Смята се, че е един от най-конфликтните дни на Лунния месец, когато напрежението просто е във въздуха. Дори от най-небрежната дума или бегъл поглед, може да се разгори огромен скандал с тежки и трагични последици. В някакъв смисъл може да се каже, че този ден е проверка за нашата вътрешна сила, която ни е необходима, за да оцелеем и да се справим с трудностите. В този ден трябва да си отговорим дали оценяваме и дали заслужаваме даровете, с които ни е дарила Луната през този месец. Способни ли сме да положим усилия, не само да се изкачим на върха, но и за да се задържим там.

Днес от нас се иска да покажем всичко, на което сме способни и доколко сме готови да проявим сдържаност, търпение, състрадание и милосърдие към другите, докато самите ние сме притиснати от обстоятелствата.

По това колко и по какъв начин сме готови да се борим за дадено нещо, днес ще разберем колко ценно е то за нас. И то действително ли е потребност на душата ни или просто някаква самозаблуда. Днес се дава шанс на всеки да превъзмогне своите страхове и да погледне истината в очите.

Преминавайки през този период ставаме герои. Дава ни се шанс да надмогнем собствените си пречки и страхове, и да се изправим пред реалността. Изборът остава наш!

На 19-ти лунен ден е нужно добре да обмислите преди да предприемете крачка напред, защото всяко ваше действие ще има глобални последствия. Всяка ваша постъпка ще дава отражение  в астралното поле, което после ще се отпечатва като негатив в житейската ви среда. Както вие се отнасяте към другите, това ще получите и в замяна. Ако постъпвате егоистично и мислите само за себе си, не се изненадвайте ако после и другите не се интересуват от вас. Вие сами сте създали този енергиен шаблон, така че не обвинявайте никого за вашите проблеми. Търсете причината първо в себе си. Създадена един път дадена матрица, се изтрива доста трудно.

Днес се препоръчва да простите на тези, с които сте скарани и отношенията са ви са се влошили.

19-ти лунен ден е най-добре да си прекарате у дома, да го посветите на творчество, просветление и духовна мъдрост. Също така е удачно да почистите дома си, да изхвърлите ненужни вещи, да разчистите там, където най-малко ви се занимава, да избършете прах, там, където най-рядко го правите. Поставете ред навсякъде, където е възможно. Това ще обнови енергията в къщата и дава възможност на новите вибрации да проникнат в дома ви.

През този ден всеки трябва да погледне себе си, да анализира мислите и действията си, да се разкае за гордостта, лъжата, алчността. Опитайте се да си спомните за негативни идеи, които са ви подсказани от някого и прекратете както външния контакт с този човек, така и мисловната връзка.

През периода бъдете предпазливи към всички нови идеи. Не сключвайте договори.


20ти лунен ден - от 27.11.2018г., 16:51ч., до 28.11.2018г., 16:51ч., сряда

Осъзнаване на целта, поглед на живота отвисоко, корекция, разбиране на това, че нищо не е случайно, активност, преодоляване на съмненията.

Това е ден, в който преодоляваме съмненията.

Днес не бива да се преуморявате или да жертвате каквото и да било. Всичко трябва да се случва от само себе си, без много усилия. Сега Луната е намаляваща и нейната сила отслабва, поради тази причина се понижава и жизнеспособността на организма. Ставаме по-спокойни, слабо активни, бързо се изморяваме, а реакциите ни се забавят.

През периода се препоръчва да се занимаваме с рутинни дейности, такива, които не изискват особени усилия. В периода след Пълнолунието до Последна четвърт всички процеси са насочени към завършване. Ресурсите, с които разполагаме трябва да използваме за приключване на делата ни. Единствено нови начинания са допустими, ако сме сигурни, че ще ги завършим до Новолунието. Началото на всичко останало е редно да оставим за следващия Лунен месец.

Колкото по-малък става Лунния сърп, толкова по-слаба активност ще проявяваме. По-лесно чувстваме умора и отслабване на силите. Подходящо време за диета и изчистване на организма.

Символ на 20-ти лунен ден е Орелът и той ни подсказва, че е време, когато ни се дава възможност да погледнем "отвисоко" целия Лунен месец, да осъзнаем всички взаимовръзки и да разберем, че няма нищо случайно - всичко е закономерно и произтича едно от друго. През този период наистина можем да се изкачим много високо ако съумеем да осъзнаем връзката между нашите лични проблеми и света, който ни заобикаля. Търсете връзката между нещата, и само тогава ще достигнете до необходимите отговори.

Съветът на този лунен ден е да се опитаме да преодолеем несигурността и да не се страхуваме да се хвърлим в бездната на неизвестното, защото само така - чрез опознаване на най-дълбоките слоеве на нашето подсъзнание ще стигнем до духовен растеж.


21ви лунен ден - от 28.11.2018г., 16:51ч., до 29.11.2018г., 16:50ч., четвъртък

Активност, креативност, творческо мислене, работа в екип, придвижване напред, житейски скок, революционна трансформация.

Това е ден на стремителни, активни действия, творчески подем и вдъхновение, може би един от най-творческите дни в Лунния месец. Затова на всички, които се занимават с някакъв вид изкуство, се препоръчва да се възползват от неговата енергетика напълно. Това е най-подходящото време за осъществяване на творчески мероприятия - концерти, изложби и всякакви други изяви.

Символът на 21-ви лунен ден е Пегас - конят с крила, който ни показва, че днес всички ще получим вдъхновение и е много важно да не пропуснем момента и да го използваме правилно. Внимавайте да не пропилеете напразно този потенциал, а се постарайте да го насочите в правилната за вас посока, за да трансформирате лунната енергетика в съзидателен процес.

Символът на деня ни говори за една изключително мощна енергетика, чието влияние върху нас би ни помогнало да се справим много бързо и ефективно с каквато и да било задача - събитията могат да се развият като в галоп.

Ако това са вашите планове, денят благоприятства предприемането на всякакъв вид пътувания по работа или за удоволствие. Въобще като цяло днес е желателно да не оставате сами, а да бъдете сред хора, да прекарате деня с приятели, с колеги. Ако все пак си останете вкъщи оползотворете деня активно, защото енергетиката на 21-ви лунен ден ни донася решителност и силен порив за някаква кардинална положителна промяна в живота!


ЛУНА В ЛЪВ
СЪВЕТИ ЗА ВСИЧКИ ЗНАЦИ - ПО АСЦЕНДЕНТ!


За по-голяма достоверност съобразете прогнозите с домофикацията спрямо вашия Асцендент - изгряващ знак.

Какво е Асцендент и как можете да го изчислите, прочетете тук →


ОВЕН

Ключови думи - любов, творчество, забавление.
Време за забавление, любов и творческо съзидателно настроение към живота. Посветете времето си на това да си доставите удоволствие и радост в ежедневието. Помислете си за това доколко си позволявате да бъдете щастливи от това, което сте и от това, което правите и за това доколко си позволявате да се наслаждавате на живота си.


ТЕЛЕЦ

Ключови думи - дом, недвижими имоти, родители.
Дни, които успешно можете да посветите на своя дом - на всякакви ремонти, преустройства и подобряване на цялостната атмосфера и ред в дома ви. Също така всякакви сделки с недвижими имоти биха били перспективни и успешни.
Момента е благоприятен и за общуване с родителите.


БЛИЗНАЦИ

Ключови думи - активност, комуникация, информация.
Сега е настъпил момента, в който да проявите активност в общуването, комуникацията и събирането на информация, относно въпросите, които ви интересуват. Идеален период за срещи, преговори и договори.
Също момента е благоприятен да посветите времето си на семейството и роднините и да обърнете внимание на своите близки, които имат нужда от вас.
Биха ви се отразили чудесно всякакви кратки пътувания и разходки в природата, както и всичко, което е свързано с промяната и придвижването като цяло, независимо на физическо или духовно ниво.


РАК

Ключови думи - пари, материални придобивки.
Под тези Лунни вибрации  е добре да насочите енергията си към материалните дела и към това да анализирате какви реално са вашите възможности.
С какви ресурси, вътрешни и външни, разполагате - силата на духа, вашите вътрешни способности за реализация, имуществото ви, дохода ви, вашия бюджет и вашето благосъстояние/наличните пари, това, което имате. Обърнете внимание както на вашите приходи, така и на вашите разходи.


ЛЪВ

Ключови думи - собствения "Аз", външен вид, начало.
Под тази енергия на Луната е добре да обърнете поглед към собствената си личност - към това как изглеждате, как се показвате пред света и как другите ви забелязват. Включително се опитайте да проследите вашите жестове, маниери и цялостното си поведение, както и вътрешните си усещания, които биха ви подсказали много за това как се чувствате в компанията на определени хора или при дадени ситуации. Сега сте изключително сензитивни и много добре бихте разбрали кое е добро за вас и кое - не.
Периода е благоприятен да се погрижите лично за себе си и да насочите енергията си към удовлетворение на собствените си нужди.
Моментът е много подходящ за разкрасяване и за подобряване на външния вид.


ДЕВА

Ключови думи - почивка, уединение.
Период, в който е желателно да останете насаме със себе си и да се отдадете на заслужена почивка и релакс. Ако е възможно забавете темпото и се отдръпнете от забързания светски живот. Посветете времето си на вашия вътрешен свят и обмислете въпроси като: Защо съм тук на Земята? и Какъв е смисъла на моя жизнен път?
Сега ви се дава шанс да видите неща, които до момента са били скрити от вас.


ВЕЗНИ

Ключови думи - приятели, цели, мечти и планове.
Когато умеем да мечтаем и да поставяме целите си правилно, няма как да не се появят помощници и съмишленици в живота ни. Помислете за вашия социален кръг и за общността, към която принадлежите.
Задайте мислено своите цели и намерения за бъдещето. Сбъдване на желанията!


СКОРПИОН

Ключови думи - кариера, развитие, социално положение.
Изключително активен на външно ниво живот. Отдайте времето си за постигане на реализация на външен план. Сега имате възможност с лекота да се издигнете в кариерата и в обществото като цяло. Също имате възможност да срещнете такъв тип човек - успял и уважаван, от високите кръгове на обществото.


СТРЕЛЕЦ

Ключови думи - духовност, религия, обучение, пътешествие.
Сега е момента, в който ще ви се даде шанс да разширите мирогледа си и да погледнете на живота от една философска гледна точка. Изключително духовен период, в който ако имате вяра и упование в една по-висша сила, всичко е възможно. Ще научите важни неща за живота или самия вие ще изиграете ролята на учител за някой друг.
Подходящ период за пътуване и за опознаване на чужди и далечни култури.


КОЗИРОГ

Ключови думи - чуждите ресурси, наследство, секс.
Получавате енергия и ресурси от другите. По какъв начин ще се възползвате, зависи само от вас.
Избягвайте критични или опасни ситуации.
Подходящ момент за важна промяна, отказване от вреден навик и трансформация на външно и вътрешно ниво.


ВОДОЛЕЙ

Ключови думи - брак, взаимоотношения.
Всякакви общи начинания с вашия партньор са благоприятни сега. Посветете времето си на вашата половинка и не забравяйте, че вие сте двете страни на една и съща монета. Уравновесете се и се балансирайте, за да постигнете разбирателство и комфорт във взаимоотношенията, както и за да съумеете заедно да се придвижите успешно напред.


РИБИ

Ключови думи - здраве, работа и ангажименти.
Подходящ момент да насочите усилията си към вашата работа и всичко свързано с нея.
Време е да обърнете внимание на вашето здраве и на състоянието на тялото си. Много са подходящи процедури, укрепващи общото състояние на организма.
Всякакви ежедневни дребни ангажименти и задачи е полезно да свършите в периода.
Обърнете внимание и се погрижете за домашните си любимци.



ЛУНА БЕЗ КУРС
на 29.11.2018г. от 11:46ч. до 13:08ч.


Луната е без курс от момента, в който направи последния си мажорен аспект с някоя планета, преди да напусне знака където се намира. Т.е. когато Луната е на прага между два знака и не предстои да образува повече мажорни аспекти - тя е без курс, докато излезе от знака, в който е.
Луната е без курс винаги в последните градуси на знака, като всеки път дължината на периода на действие е с различно времетраене - от няколко минути до часове.

В такъв момент ние трябва да забавим своя ход, да поспрем и да направим кратка ретроспекция на отминалите дни и на това, което са ни донесли те. Дори деня да е с активна енергетика, празния ход на Луната не предразполага към действие или към взимане на решения, а към точно обратното - почивка, спокойствие и изчакване на навлизането й в следващия знак и в следващото поле на действие.

Изчакайте, поспрете и се подгответе! Дайте шанс на мислите си да се подредят.
Идеално време за почивка и уединение.

 

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...