Месечен хороскоп НОЕМВРИ 2018г.

Месечен хороскоп НОЕМВРИ 2018г.

Здравейте, приятели, вече все по-малко време ми остава, но ще се постарая да ви запозная с предстоящите тенденции и астрологични събития през месец Ноември, а и в цялост до края на годината. За да може всеки от нас да бъде подготвен и в крак с настъпващите промени, както и да се възползва в максимална степен от предоставените възможности на периода! 🙂

Предстои ни още един месец на промени, на трансформация, на връщане към миналото с цел намиране на най-плодотворните действия занапред от наша страна, за преструктуриране на нашите досегашни цели и дела, както и на зараждането на съвършено нови сюжети, задачи и мечти в нашия живот!

Водещите събития на месеца са няколко, като разбира се едно от най-важните е преминаването на Юпитер в знак Стрелец за период от година и един месец - от 8 ноември 2018г. до 3 декември 2019г. И с това нашите възможности се разширяват, пред нас се появяват нови хоризонти и начини да развиваме себе си, нашия духовен и интелектуален свят. Знаем, че Юпитер е най-голямата планета в нашата Слънчева система - той е газов гигант с изключително силна енергетика, която излъчва от себе си. В Астрологията е наречен "звездата на кралете', както и "планетата на голямото щастие" и разбира се това не е случайно! Той донася успех и просперитет в живота ни там, където се намира, разкрива пред нас необятни възможности и ни показва, че стига да повярваме, можем да постигнем всичко, което желаем. Дарява ни с оптимизъм и вяра в бъдещето, в собствените ни възможности и постижения. Показва ни, че ако сме готови да преследваме мечтите си, дори и да не знаем как точно да ги реализираме, с достатъчно постоянство, търсене и желание да си проправим път, ще успеем.

Да се учим и разширяваме е една от главните задачи на тази благотворна планета. И когато сме готови да предприемем пътуване и промяна, когато сме готови да вървим напред и да разкриваме както света около нас, така и самите себе си и нашата необятна душа, тогава Юпитер ни дарява с изобилие, нестихващи възможности и шанс да получим дори повече отколкото сме очаквали! На транзита на Юпитер в Стрелец през 2019г. съм посветила отделна статия, с която можете да се запознаете. Но тук искам да спомена и още едно важно астрономично събитие, свързано с него, което ще наблюдаваме в месеците ноември и декември. И това е зараждането на неговия едногодишен цикъл със Слънцето, наблюдавани от Земята, който ще стартира на 26 ноември 2018г. с техния съвпад, като след 8 ноември Юпитер се скрива в лъчите на Светилото, за да изгрее отново прероден като сутрешна звезда на 10 декември 2018г. в 3° на знак Стрелец.

И може да се каже, че в този смисъл ноември отчасти е завършващ период по отношение както престоя на Юпитер в Скорпион - знака на трансформацията, така и по отношение цикъла му със Слънцето. И това означава, че неговата енергетика ще бъде в своя минимум, че действието му можем да наблюдаваме на нематериално, духовно и ментално ниво. Интелектуално ще бъдем заредени с достатъчно нови възможности, за да намерим изход и решение на едни от най-трудните и тежки ситуации в живота ни. И много важно е всеки да проследи в коя област от хороскопа му ще се намира Юпитер през предстоящата една година и да открие за себе си и оползотвори благоприятните възможности, които му се дават именно в тези сфери от живота му - за развитие, за разширение, за промяна!

И доколкото Юпитер е сравнително бавна планета, разбира се, е нужно да се съобразим именно с неговия цикъл на зараждане, развитие, кулминация, резултати, завършек и осмисляне на това, което се е случило. Нужно е да дадем възможност на събитията да узреят и да се разгърнат. Т.е. сега е време за съставяне на планове, на цели, на нови идеи и решения там, където очакваме да усетим влиянието Юпитер в живота ни, които ще се развиват с месеци, за да се разгърнат в края на пролетта, началото на лятото - май-юни 2019г. Ако имаме нужда, а това в повечето случаи е така, да се развиваме и учим там, където Юпитер влияе - както по отношение на транзита си в знак Стрелец, така и като натално влияние в живота ни - всякакви курсове, обучения и обогатяване на знанието и опита ни под всяка една форма в този месец са изключително благоприятни и носещи ни развитие и просперитет вбъдеще. 

Месечен хороскоп НОЕМВРИ 2018г.

Друг важен момент през ноември е смяната на оста, по която се придвижват Лунните кармични възли. И от оста на Лъв-Водолей - зоната на нашите таланти и способности, на любовта и свободата, на нуждата да намерим и изразим себе си и своя "Аз", преминаваме към оста на Рак-Козирог - нуждата да създадем своята основа и фундамент в живота ни, да се стабилизираме, да затвърдим своите желания, цели и мечти, да поемем по пътя на тяхната реализация и на това да покажем максимума от себе си и от нашите най-високи постижения, на които сме способни!

И ако се върнем назад за период от година и половина и си отговорим положително на следните въпроси, значи задачите на знаците Лъв и Водолей са изпълнени в живота ни и можем успешно да продължим напред:

Успях ли да намеря себе си и своите дарби и таланти? Открих ли своя вътрешен потенциал? Аз център ли съм на своята вътрешна вселена и следвам ли своя път на развитие и самореализация? Чувствам ли се свободен да постигна всичко, което желая? Давам ли шанс на своите вътрешни идеи, желания и способности? Творческа личност ли съм аз в своя живот?!

Ще имаме последна възможност да работим по тези въпроси до 16 ноември, след което на преден план ще бъде нуждата от създаване на големи и важни жизнени проекти, на сериозни и дългосрочни цели и задачи. Вниманието ни ще бъде приковано от създаване на база и фундамент, върху който да градим себе си, личната ни реализация и успех.

Определено шансът, който ни се дава да се развиваме в живота, да постигаме мечтите и целите си ще бъде наистина голям през идващата година, година и половина. И изцяло от нас зависи докъде ще стигнем по пътя на намиране на личното ни щастие и удовлетворение. И от гледна точка на Уран - планетата на новото в живота ни, ще получим прекрасна възможност, както за развитие на нас самите, така и на нашия материален свят. На 6 ноември, планетета на свободата и разрушаване на привичното се връща за последно в знак Овен за период от 4 месеца - до 6 март 2019г. И зародилите се в живота ни нови тенденции и възможности след май 2018г. до сега, най-вече по отношение на нашия материален свят и финансовото ни състояние, както и разбира се по отношение сферата на личния ни хороскоп, в която транзитира Уран, сега с връщането му в Овен ще имаме възможността да разработим своите нови проекти и идеи, и да им дадем един истински старт. Така като само искрата от импулса на Овен може да заблести в света, още повече в комбинация с планетата, която се отъждествява с мощта и блясъка на мълнията при буря - Уран!

Следващото важно събитие на месеца, дори мога да кажа и основно, е началото на цикъла на Слънцето и Венера - планетата на любовта и на способността ни да бъдем щастливи и да се чувстваме добре. На фона на завършващите цикли на Юпитер, Меркурий и Сатурн, на фона на преминаването на Уран в Овен и на Лунните Възли по оста Рак-Козирог в живота ни вече стартира новото още в края на октомври със съвпада на Слънцето и Венера, което носи в себе си желанието да се променим. Но така или иначе в началото на ноември Луната е на прага на своята Последна четвърт, което ни показва, че в момента в живота ни вървят ръка за ръка едновременно няколко важни и големи процеса. Един път новото начало и стремежа към промяна, най-малкото с изгрева на Венера като сутрешна звезда на 1 ноември и втори път, посредством гореописаните събития, като нужда да преосмислим някои подробности преди да вземем окончателни решения и да направим кардиналната крачка.

На 17 ноември Меркурий излиза ретрограден, като влиза в своята ретро сянка още в края на октомври. От своя страна Юпитер на 26 ноември стартира новия си цикъл със Слънцето, но до 10 декември няма да бъде видим. Сатурн, на който бихме могли да разчитаме за връзката ни със земните дела, за практичното мислене и действия също е на път да се скрие до края на годината, за да приветства новото начало през януари 2019г. - месецът на зимните Затъмнения. Това ни показва, че сме в период на голямо преструктуриране, че сега, посредством Венера ни се дава възможност да дадем старт на нещо, което бихме желали да постигнем в живота си в един дългосрочен план - минимум година, година и половина напред във времето. А в един по-дългосрочен - до към 2026г. - престоя на Уран в Телец, който ще ни помогне да преструктурираме най-тежкото и най-плътното в живота ни, там, където не желаем да се променяме и навикът и удобството правят изборите вместо нас! А от друга страна, че ще трябва да осъзнаем, че за развитието на замислите ни ще се изиска време, че ще има нужда да разгледаме начинанията си от няколко гледни точки, да работим в няколко насоки едновременно, за да можем да очакваме добри резултати и то не сега, а след време!

Изгрева на Венера в нейния нов цикъл, както и ингресията на Юпитер в Стрелец, макар и невидим, определено ще ни дадат способността още през ноември да видим новите перспективи в живота ни. Ще имаме възможността да се докоснем до нови знания, да разширим своя мироглед и поглеждайки глобално на картината да вземем възможно най-правилните решения за нас.

Периодът е изключително кармичен. Продължава да ни влияе опозицията на Венера с Уран, квадратиращи Лунните възли, но се променя полето на действие - от фиксираната ос на Скорпион-Телец и Лъв-Водолей в течение на месеца ще усещаме тази силно променяща ни енергетика по кардиналната ос Овен-Везни и Рак-Козирог. Това означава, че кардиналните промени настъпват, че ще ги усетим един път на дълбоко емоционално и психологическо ниво и втори път директно на материално, във видимата реалност. Имайки предвид и близостта на Затъмненията през януари, които ще са частично по оста Лъв-Водолей и от части по оста Рак-Козирог, отново разбираме, че сега не е момент да оставим миналото и да започнем нещо съвършено ново, а по скоро е време за корекция и промяна на това, с което разполагаме и вече сме започнали. Имайки се предвид, че Лунните възли транзитираха година и половина в полето на Лъва, вече трябва да сме наясно с какво разполагаме като ресурси, таланти и лични способности! И именно сега в настъпващия нов период ни се дава шанса напълно да го реализираме и да достигнем връхната точка в нашите достижения, което ще се осъществи около 2020г. със съвпада на три бавни планети - Плутон, Сатурн и Юпитер в полето на Козирог. За което вече съм споменавала и тепърва ще говорим по-подробно, защото това събитие се наблюдава на небето на 1000 години веднъж и ние имаме възможността да бъдем част от него! И няма как да го пропуснем. Неминуемо то ще донесе голямо развитие и възможности в полето на хороскопа на всеки от нас, там, където се намира знак Козирог, а и по отношение на личните планети там и сферите от живота ни, върху които те влияят.

Искам да кажа и няколко думи за Марс - планетата на енергията, на волята, на силата, на желанието вътре в нас да станем и да постигнем това, което искаме, на способността да претворим физически мечтите си в реалност. След 8 месеца транзит между знаците Козирог и Водолей, в които транзитира от 17 март 2018г., под управлението на Сатурн, на 16 ноември преминава в знак Риби до края на годината. Като неговото светене също намалява, т.е. цикъла му със Слънцето се затваря. С влизането на Слънцето в знак Стрелец на 22 ноември се образува низходяща квадратура между тях, която ни напомня, че и този общ цикъл е към своя край! Но именно чрез този аспект бихме могли да придвижим някои от плановете си напред до края на годината.

Много важно е тук да се отбележи, че навлизайки в знак Риби, Марс влиза в директна връзка с Нептун - планетата на илюзиите, на заблудата, на неспособността да материализираме на външно ниво своите желания. И много зависи кой как отработва принципите на Нептун в своя живот. Ако сме креативни, творчески настроени, ако имаме в себе си състрадание и милосърдие към другите, твърде вероятно е Нептун да ни помогне, да разгърне нашата интуиция и усещане и по един съзидателен начин да достигнем до това, което желаем. Но има и възможност да ни убегне трезвата оценка, да сме неспособни вярно да преценим ситуациите и хората около нас, да направляваме в грешна посока нашите действия, да мечтаем прекалено много, да строим въздушни кули, които при най-малкия допир с реалността да се разпадат, от което неминуемо след това ще се чувстваме изключително наранени. 

Затова моя съвет е доколкото е възможно след средата на месеца да следваме вече позната линия на поведение, да обмисляме по няколко пъти едно нещо преди да го предприемем. Имайки предвид, че и Меркурий ще бъде ретрограден!

За хора, които искат да учат, да се запишат на някакъв курс или обучение периодът ще предложи добри възможности, които на по-късен етап ще дадат своите положителни резултати. На 27 ноември стартира новия цикъл на Меркурий със Слънцето, ден след началото и на новия цикъл на Юпитер със Слънцето. Но от гледна точка, че и двете планети не се виждат - и Меркурий и Юпитер, а и Луната е след Пълнолуние в своята намаляваща фаза, края на месеца не е подходящ момент за стартиране на нови дела. По-сериозните стъпки в живота ни е добре да се отложат за след януари 2019г., поради ретроградността на Меркурий, поради съвпада на Марс с Нептун през втората половина на ноември и през целия декември месец, както и заради януарските затъмнения. Не бива да подценяваме и скриването на Сатурн в лъчите на Слънцето през декември, който също има директна връзка с материализацията и заземяването на сериозните и дългосрочни проекти в живота ни.

От друга страна за творчески и интелектуални проекти може да се каже, че времето е много подходящо!

И пак казвам - тук давам основни насоки! Знаем, че всичко е строго индивидуално при всеки човек и добре е когато се вземат важни решения да се обмислят нещата в дълбочина спрямо личната натална карта и прогностика. Тук коментираме единствено транзитите към момента, поради това, че прогнозата е изцяло от общ характер, без да вземем строго личните дадености в живота на всеки отделен човек. А в живота на човек също има лични цикли, които мога да кажа, че са много по-важни от моментните транзити или поне на 60-70% определят какъв потенциал ни е даден в периода за едно или друго нещо.

Но нека не забравяме, че все пак Венера - планетата на щастието и доволството е в началото на своята сутрешна фаза, което спомага новото начало в живота ни! Така, че определено нещата няма как да бъдат гледани едностранно. Специално ноември 2018г. е изключително многопластов, дори богат на противоречиви събития месец. Съчетава в себе си миналото и бъдещето, мечтите и реалността, способността да се справим и риска да допуснем грешка, нуждата да предприемем действие сега, но и необходимостта да не бързаме!

Новолуние в Скорпион
07 ноември 2018г., 18:02ч. (БГ)

Пълнолуние в Близнаци
23 ноември 2018г., 7:39ч. (БГ)

От гледна точка на лунациите на месеца - Новолунието в Скорпион на 7 ноември, както и Пълнолунието в знак Близнаци на 23 ноември ще посветя отделни материали, но и тук ще спомена няколко думи в общия контекст на казаното до момента.

Акцентите на Новолунието са силното присъствие на знак Скорпион и нуждата от дълбока промяна, която се поражда в нас, опозицията на Венера и Уран, която говори за същото. Юпитер и Меркурий, намирайки се на върха на 7-ми дом в опозиция на Асцендент Близнаци, които символизират нуждата да променим начина ни на мислене и на възприятие на света. Нуждата ни да учим и да се развиваме, да имаме интерес към всичко, което ни заобикаля, да опознаваме света и другите, преди да предприемем каквото и да било, да съберем достатъчно информация.

Марс и Плутон са на върха на хороскопа, което ни дава увереност, че енергия ще имаме, но именно поради Близнаци и Нептун, намирайки се в 10-ти знак от Асцендента, ще има голяма вероятност тази енергия да се разпилее, да не я оползотворим, да не преценим нещата докрай. Ако прибързаме в някои наши действия има голяма опасност да допуснем грешка, за която по късно да съжаляваме! Ако вътрешно сме подредени, ако слушаме интуицията си, но и здравия разум, ако съберем достатъчно информация и погледнем на проектите, които предприемаме, от една глобална и по-далечна гледна точка, успехът няма да закъснее!

Това Новолуние ни показва, че сме в началото на едно пътуване, най-вече към нас самите и към нашия дълбок интелектуален и духовен свят, че възможността ни за промяна ще дойде чрез другите, чрез заобикалящия ни свят и ако не прибързваме, опасността да допуснем грешка се намалява до минимум!

Пълнолунието по оста Стрелец-Близнаци ни показва силната връзка между нас и другите. Нуждата ни да се развиваме творчески и интелектуално, възможността да вземем важни решения относно нашата работа и начина, по който изкарваме парите си. Сатурн и Плутон във 2-ри дом определено ще насочат вниманието ни към материята и физическата реализация на плановете ни. И комбинацията между интелектуалната ос на Близнаци и Стрелец и силното присъствие на Сатурн и Плутон във 2-ри дом в знак Козирог по време на Пълнолуние ще ни дари с енергията, от която се нуждаем, за да достигнем желаното. Но пак казвам - не бива да се пропуска съвпада на Марс и Нептун. От една страна символизиращ опасност от заблуда, премного илюзии и грешна преценка, но от друга страна проявяващ се като възможност за силна интуиция и усет какво именно е необходимо да предприемем, и кои хора да допуснем в живота си.

И определено Венера, намирайки се в 11-ти дом, ни показва, че ако развиваме вътрешния си потенциал, шанса да достигнем до мечтите ни е голям! Но важното е да не забравяме. че процесите са в началото на един по-глобален цикъл, за което говори енергетиката на случващото се през целия месец ноември.

Настъпва време на учене, на обогатяване, на развитие в живота ни. Дошъл е моментът да си дадем ясна представа как можем да достигнем до целите си и да го направим. Знаем, че Близнаци символизира промяната и новото, а Стрелец нуждата да стигнем зад предела на познатото, да разширим своя хоризонт и възможности. И определено по всичко личи, че всеки от нас може да го постигне, стига да повярва най-вече на самия себе си и да пожелае промяната истински!  Успех! 🙂


За всеки един важен аспект през месеца, следете раздел АСТРО СЪБИТИЯ!


За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

телефон: 0899 181 185 Анелия  
Skype: Astrolive info
email: astrolive.info@gmail.comСтатията за ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ 2018-2019г. можете да прочетете тук →


Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!


Посетете моя YouTube канал!ИНГРЕСИИ НА ПЛАНЕТИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2018Г.:


Слънце в Скорпион, от 22.11.2018г. в Стрелец/
Меркурий в Стрелец/
Венера във Везни/
Марс във Водолей, от 15.11.2018г. в Риби/
Юпитер в Скорпион, от 08.11.2018г. в Стрелец/
Сатурн в Козирог/
Уран в Телец, от 06.11.2018г. в Овен/
Нептун в Риби/
Плутон в Козирог/
Лунни Възли - Лъв-Водолей, от 17.11.2018г. по оста Рак-Козирог/


ДВИЖЕНИЕ НА ПЛАНЕТИТЕ ПРЕЗ 2018Г.:


Меркурий - 09.03.2018г. влиза в Ретро сянка/
Меркурий - 23.03.2018г. става Ретрограден/
Меркурий съвпад Слънце - 01.04.2018г./
Меркурий - 15.04.2018г. става Директен/
Меркурий - 03.05.2018г. излиза от Ретро сянка/

Меркурий - 07.07.2018г. влиза в Ретро сянка/
Меркурий - 26.07.2018г. става Ретрограден/
Меркурий съвпад Слънце - 09.08.2018г./
Меркурий - 19.08.2018г. става Директен/
Меркурий - 02.09.2018г. излиза от Ретро сянка/

Меркурий - 29.10.2018г. влиза в Ретро сянка/
Меркурий - 17.11.2018г. става Ретрограден/
Меркурий съвпад Слънце - 27.11.2018г./
Меркурий - 06.12.2018г. става Директен/
Меркурий - 24.12.2018г. излиза от Ретро сянка/

Венера - 03.09.2018г. влиза в Ретро сянка/
Венера - 05.10.2018г. става Ретроградна/
Венера съвпад Слънце - 26.10.2018г./
Венера - 16.11.2018г. става Директна/
Венера - 18.12.2018г. излиза от Ретро сянка/

Марс - 12.05.2018г. влиза в Ретро сянка/
Марс - 26.06.2018г. става Ретрограден/
Марс опозиция Слънце - 27.07.2018г./
Марс - 27.08.2018г. става Директен/
Марс - 08.10.2018г. излиза от Ретро сянка/

Юпитер - 12.12.2017г. влиза в Ретро сянка/
Юпитер - 09.03.2018г. става Ретрограден /
Юпитер опозиция Слънце - 09.05.2018г./
Юпитер - 10.07.2018г. става Директен/
Юпитер - 07.10.2018г. излиза от Ретро сянка/

Сатурн - 11.01.2018г. влиза в Ретро сянка/
Сатурн - 17.04.2018г. става Ретрограден/
Сатурн опозиция Слънце - 27.06.2018г./
Сатурн - 06.09.2018г. става Директен/
Сатурн - 04.12.2018г. излиза от Ретро сянка/

Уран - 20.04.2018г. влиза в Ретро сянка/
Уран - 07.08.2018г. става Ретрограден/
Уран опозиция Слънце - 24.10.2018г./
Уран - 06.01.2019г. става Директен/
Уран - 23.04.2019г. излиза от Ретро сянка/

Нептун - 26.02.2018г. влиза в Ретро сянка/
Нептун - 18.06.2018г. става Ретрограден/
Нептун опозиция Слънце - 07.09.2018г./
Нептун - 22.11.2018г. става Директен/
Нептун - 15.03.2019г. излиза от Ретро сянка/

Плутон - 21.12.2017г. влиза в Ретро сянка/
Плутон - 22.04.2018г. става Ретрограден/
Плутон опозиция Слънце - 12.07.2018г./
Плутон - 30.09.2018г. става Директен/
Плутон - 21.01.2019г. излиза от Ретро сянка/ЛУНАЦИИ ПРЕЗ 2018Г.:


02 януари 2018г., 04:25ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 11038' Рак/

17 януари 2018г., 04:18ч. - НОВОЛУНИЕ 26055' Козирог/

31 януари 2018г., 15:26ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 11037' Лъв – ПЪЛНО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ/


15 февруари 2018г., 23:05ч. - НОВОЛУНИЕ 27008' Водолей – ЧАСТИЧНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ/


02 март 2018г., 02:51ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 11023' Дева./

17 март 2018г., 15:11ч. - НОВОЛУНИЕ 26053' Риби/

31 март 2018г., 15:37ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 10045' Везни/


16 април 2018г., 04:57ч. - НОВОЛУНИЕ 26002' Овен/

30 април 2018г., 03:59ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 09039' Скорпион/


15 май 2018г., 14:48ч. - НОВОЛУНИЕ 24036' Телец/

29 май 2018г., 17:20ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 08010' Стрелец/


13 юни 2018г., 22:45ч. - НОВОЛУНИЕ 22045' Близнаци/

28 юни 2018г., 07:52ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 06028' Козирог/


13 юли 2018г., 05:57ч. - НОВОЛУНИЕ 20041' Рак – ЧАСТИЧНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ/

27 юли 2018г., 23:20ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 04045' Водолей ПЪЛНО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ/


11 август 2018г., 12:58ч. - НОВОЛУНИЕ 18042' Лъв – ЧАСТИЧНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ/

26 август 2018г., 14:56ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 03012' Риби/


09 септември 2018г., 21:01ч. - НОВОЛУНИЕ 17000' Дева/

25 септември 2018г., 05:52ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 02000' Овен/


09 октомври 2018г., 06:47ч. - НОВОЛУНИЕ 15048' Везни/

24 октомври 2018г., 19:45ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 01013' Телец/


07 ноември 2018г., 18:02ч. - НОВОЛУНИЕ 15011' Скорпион/

23 ноември 2018г., 07:39ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 00052' Близнаци/


07 декември 2018г., 09:20ч. - НОВОЛУНИЕ 15007' Стрелец/

22 декември 2018г., 19:48ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 00049' Рак/


Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната през целия месец,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...