ЗАДАЙ БЪРЗ ВЪПРОС - ПОЛУЧИ ОТГОВОР!НАЧИН НА РАБОТАЗдравейте, приятели! 🙂
Преди да се свържете с мен ще Ви помоля да прочетете много внимателно написаното за начина ми на работа, провеждането на консултациите, цените и задължителната ректификация! 

Всичко относно провеждане на консултациите е описано тук >>


След като сте се запознали с цялата информация, за допълнителни въпроси и записване можете да ме потърсите!

тел. 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)

e-mail за връзка: astrolive.info@gmail.com

Скайп: Astrolive info - Анелия Панчева
УСЛУГИ И ЦЕНИЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ + РЕКТИФИКАЦИЯ (за нови клиенти)

Продължителност: 1 час и половина
300 лв. (155 евро) - за клиенти, с които сме работили /
650 лв. (333 евро) - за нови клиенти, с включена ректификация!

* Цените на ректификацията са в зависимост от диапазона на работа МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>

Консултацията с мен включва разглеждане конкретно на това, което Ви вълнува, като обхващаме общия житейски път (Натална карта), както и глобална Прогностика за близко и по-далечно бъдеще за период до две-три години.

Провежда се онлайн - Скайп, Вайбър, УотсАпп, по телефона. Разговорът може да се запише ако Вие желаете и след това да си остане за Вас!

 • За нови клиенти Консултацията е 650 лв. (333 евро) , като обхващаме целия житейски път (Натална карта), с глобална прогностика (около 5 - 6 метода на прогнозиране) + конкретни въпроси. Продължителност 1 час и половина
 • За хора, с които сме работили, вторичната консултация е 300 лв. (155 евро) - 1 час. В нея можем да разгледаме всичко, което Ви интересува към дадения момент!

❤️ НОВО !!! За видове ПАКЕТИ ВТОРИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ, погледнете по-долу!

Данните, по които изчислявам Наталната карта са стандартни - дата, час и място на раждане.

За хороскоп за двама/ синастрия погледнете "Партньорски хороскоп".


ЗА НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>


Вашите ЛИЧНИ ДАННИ са строго защитени и конфиденциални, с ниво на АНОНИМНОСТ - Високо! Можете да погледнете нашата "Политика за поверителност"!НАМИРАНЕ ЧАСА НА РАЖДАНЕ / РЕКТИФИКАЦИЯ

Изработва се от мен предварително по подадени от Вас събития!

Верността на часа е предпоставка както за точен анализ на Наталната карта, така и за вярна прогноза на бъдещи събития! Добре е да знаете, че 4 минути разминаване в часа на раждане дават около година отклонение в прогностиката.

Техническата работа по намирането часа на раждане се извършва предварително и самостоятелно от Астролога. Необходимо е да подготвите и опишете датите на важни и значими за Вас събития, през които сте преминали в течение на живота Ви. За повече информация се свържете лично с мен!

* Тази услуга не се предлага самостоятелно, а единствено като важна част към основната консултация.

В зависимост от колебанието в диапазона на часа Ви на раждане:

 • Стандартна ректификация - до 1 - 2 часа колебание, включително когато Асцендентът Ви е на границата между два знака. Влиза в цената на консултацията!

Колкото е по-голямо колебанието в часа Ви на раждане, толкова по трудоемка е работата по неговото намиране до минута и секунда! Работа в диапазон по-голям от 2 часа се заплаща допълнително!

 • + 100 лв. (50 евро) - До 4 часа колебание - знаете с относителен ориентир - сутринта по изгрев, около обед, по залез, след полунощ и пр.
 • + 200 лв. (105 евро) - До 12 часа колебание - знаете с относителен ориентир - през деня, през нощта.
 • + 300 лв.  (155 евро) - Нямате никаква представа за часа си, в диапазон 12-24 часа - осиновен съм, майка ми не помни и пр.

Какви житейски събития е нужно да се опишат за изготвяне на Ректификация, можете да видите тук >> http://astrolive.info/rectification_astrology-natal-chart/


ЗА НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>
❤️❤️❤️ НОВО !!! ПАКЕТИ от ВТОРИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ! ❤️❤️❤️Астрологията е безбрежен океан от възможности, тя е магия, чрез която можем да променим себе си и живота си, да намерим най-продуктивния път за нас, да разкрием най-добрите си страни и да достигнем своя максимум! Винаги има за какво да си говорим, както за Наталната карта (разположението на звездите в момента на раждането), така и за тяхната прогресия (различните прогностични методи) в целия ни жизнен път! Потърсете ме лично и заедно ще изберем конкретна и персонална стратегия на работа, за да Ви бъда максимално полезна със знанията и опита си! Благодаря за доверието! Очаквам Ви !!! 🙂ПАКЕТ от 3 БРОЯ ВТОРИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ

Пакета включва 3 консултации за период до 1 година
Цена: 750 лв. (385 евро)

Този ПАКЕТ ВТОРИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ е за хора, с които вече сме работили и обичат Астрологията! 🙂

Ако обичате честите разговори, в които анализираме от гледна точка на Астрологията това, което се случва в живота Ви, сега имате възможността да закупите пакет от 3 консултации на цена от около 250 лв. всяка, вместо 300 лв. С този пакет в рамките на период до една година можем да се чуем три пъти, когато Вие пожелаете!

*Продължителност на всяка консултация - 1 час.

*Ако желаете разговорите се записват и остават за Вас на аудио файл!ПАКЕТ от 6 БРОЯ ВТОРИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ + ПОДАРЪК!

Пакета включва 6 консултации за период до 1 година:
Цена: 1200 лв. (615 евро)

Този ПАКЕТ ВТОРИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ е за хора, с които вече сме работили и обичат Астрологията! 🙂

Ако обичате честите разговори, в които анализираме от гледна точка на Астрологията това, което се случва в живота Ви, сега имате възможността да закупите пакет от 6 консултации на цена от около 200 лв. всяка, вместо 300 лв. С този пакет в рамките на период до една година можем да се чуем шест пъти, когато Вие пожелаете!

*Продължителност на всяка консултация - 1 час.

*Ако желаете разговорите се записват и остават за Вас на аудио файл!

*Заплащането на пакета може да се направи на два пъти!ПАКЕТ от 12 БРОЯ ВТОРИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ + ПОДАРЪК!

Пакета включва 12 консултации за период до 1 година:
Цена: 1880 лв. (965 евро)

Този ПАКЕТ ВТОРИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ е за хора, с които вече сме работили и обичат Астрологията! 🙂

Ако обичате честите разговори, в които анализираме от гледна точка на Астрологията това, което се случва в живота Ви, сега имате възможността да закупите пакет от 12 консултации на цена от 160 лв. всяка, вместо 300 лв. С този пакет в рамките на период до една година можем да се чуем дванадесет пъти, когато Вие пожелаете!

*Продължителност на всяка консултация - 1 час.

*Ако желаете разговорите се записват и остават за Вас на аудио файл!

*Заплащането на пакета може да се направи на два пъти!Ако сте нов клиент, моля направете заявка на "Лична консултация", в която първо ще преминем през Ректификация, анализ на Наталната карта и разглеждане на глобална житейска Прогностика. След което можете да се възползвате от тези ПАКЕТИ за Вторични Консултации!


ЗА НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>


За повече информация ме потърсете лично!
тел: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)годишен хороскоп

ГОДИШЕН ХОРОСКОП - ПОДРОБНА ПРОГНОЗА

Продължителност: 2 часа и половина
Цена: 555 лв. (285 евро)

*Консултацията е САМО за хора, с които вече сме работили, познавам житейския им път и има изготвена ректификация от мен на часа им на раждане до минута и секунда!  

Този вид консултация е изцяло базирана на прогноза. Предназначена е за хора, с които сме работили и сме разглеждали Натална карта, Глобална прогностика, житейски път и пр.

За период от 1 година (месец по месец) обхващаме 5 - 6 прогностични методи - аспекти, планети през знаци, Новолуния, Пълнолуния, Затъмнения, Соларна карта + Хелиакални цикли на планетите (изгреви, залези) с тълкувание от моя страна какво биха дали астрологичните конфигурации въз основа на живота ви в момента и намеренията ви за близкото бъдеще.

Продължителност на консултацията - около 2 часа и половина
При желание от Ваша страна разговорът се записва на аудио или видео файл, който остава за Вас!


За повече информация ме потърсете лично!
тел: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)РАБОТА ПО КОНКРЕТНА ЖИТЕЙСКА ТЕМА

Продължителността варира
300 лв. за хора, с които сме работили/
650 лв. за нови клиенти

*Ако сте нов клиент, за целта на консултацията уточняването часа Ви на раждане до минута и секунда е задължително. Ректификацията е включена в цената

За видове РЕКТИФИКАЦИЯ погледнете тук! >>

В тази консултация работим конкретно и детайлно по една тема от Вашия живот, например “Любов, семейство, деца, партньорски взаимоотношения”, “Работа, пари, финансово състояние, бизнес”, “Здраве, енергиен ресурс, активност”, “Призвание, учене, професионална насоченост”, “Недвижими имоти - покупка, продажба, унаследяване”, “Смяна на местоживеене, емиграция, пътуване” и др.

Консултацията включва разглеждане на това как стои темата като рождена даденост в Наталната карта + Прогностика по няколко техники за период около година напред във времето. Консултацията включва разглеждането на въпроси, които Ви интересуват по тази тема, както и астрологични напътствия за проработка на дадени планетни принципи по най-добрия начин за Вас!

*За нови клиенти цената на консултацията е 650 лв. Преди консултацията извършвам Ректификация часа на раждане. Влиза в цената.

*За хора, с които сме работили, цената на консултацията е 300 лв.

Продължителност на консултацията - около 1 час, до 1 час и половина (за нови клиенти)
При желание от Ваша страна разговорът се записва на аудио файл, който остава за Вас!


За повече информация ме потърсете лично!
тел: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)

РИТУАЛИ - с ВОСЪК!


ПАРТНЬОРСКИ ХОРОСКОП / СИНАСТРИЯ

Продължителността варира
300 лв. за хора, с които сме работили  /
750 лв. за нови клиенти

*За нови клиенти Ректификацията/ уточняването часа на раждане на единия партньор е задължителна, на втория - по желание. РЕКТИФИКАЦИЯ >>

Консултацията "Хороскоп за двама" включва разглеждане на двете натални карти на партньорите - както поотделно, така и заедно.

Прави се анализ на взаимоотношенията + прогностика за близко и по-далечно бъдеще.

Ако има някакви проблеми между партньорите се търси начин за неговото разрешаване или преодоляване!

 • За нови клиенти цената е Стандартна консултация за един човек 650 лв. + 100 лв. за втората карта. За разглеждането на повече от две натални карти цената е + 100 лв. за всяка следваща. Продължителност около 1 час и половина

 

 • За клиенти, с които сме работили и познавам житейския път, разглеждането на синастрия е на стойност 300 лв. За разглеждане на повече от две натални карти цената е + 100 лв. за всяка следваща

ЗА НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>ДЕТСКИ/ СЕМЕЕН ХОРОСКОП

Продължителността варира
300 лв. (за клиенти, с които сме работили) /
цената за нови клиенти е в зависимост от това колко карти разглеждаме!

*За нови клиенти Ректификацията на часа Ви на раждане е задължителна (влиза в цената на консултацията) РЕКТИФИКАЦИЯ >>

Този хороскоп е подходящ за деца и юноши - от новородени до 18 годишна възраст!

При разглеждане на детския хороскоп е добре да се вземат предвид наталните карти и на родителите, с цел най-правилен подход към детето! За оптимален анализ е добре да се разгледат наталните карти на цялото семейство в съвкупност. Тоест разглеждаме картите на майката, на бащата и на детето.

Проследява се общия житейски път, дадености на наталната карта, заложби и насочености на детето.

Обсъждат се варианти за бъдещо подходящо образование, както и правилен подход на възпитание спрямо темперамента и характера на детето, както спрямо Вашето виждане и усет!

 • За нови клиенти, с които не сме работили до момента и не познавам наталната карта и житейския път разглеждането на Детски хороскоп е на стойност 750 лв. (майка + дете), 850 лв. (баща, майка и дете).
 • За клиенти, с които сме работили и познавам житейския път разглеждането на Детски хороскоп е на стойност 300 лв. (майка + дете), 400 лв. (баща, майка и дете).

Продължителност 1 час, до 1 час и половина.


ЗА НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>
ОПРЕДЕЛЯНЕ ДАТА ЗА КОНКРЕТНО СЪБИТИЕ

Продължителност: 1 час
300 лв. за хора, с които сме работили /
650 лв. за нови клиенти

*За нови клиенти Ректификацията на часа на раждане е задължителна (влиза в цената)! >> РЕКТИФИКАЦИЯ!

По зададени лични изисквания и параметри на предстоящо събитие, след като се вземат предвид планетните конфигурации, Натална карта + лична прогностика се определя най-подходящата дата за стартиране и реализация на даденото мероприятие.

Този вид услуга е подходяща за хора, които имат идея да започнат дадена дейност или да предприемат дадена стъпка в живота си, но не са сигурни кога ще бъде точния момент за това, който да доведе до успех и правилна реализация на започнатото. Това са всички дейности, свързани със закупуване на жилище, пътуване, закупуване на автомобил, преместване, започване на нова работа, сватба, годеж, започване на бизнес, емиграция и всички нови дейности, които имате желание да стартирате!

 • За нови клиенти, с които не сме работили до момента и не познавам наталната карта и житейския път, за определяне дата за конкретно събитие е нужно цялостно разглеждане на Наталната карта и житейският им път, т.е. Стандартна консултация - 650 лв. Продължителност 1 час и половина.

 

 • Цената на услугата за хора, с които вече сме работили и познавам наталната карта е 300 лв. - 1 час.


ОТГОВОР НА КОНКРЕТЕН ВЪПРОС

Продължителност: 1 час
300 лв. за хора, с които сме работили /
650 лв. за нови клиенти

* За нови клиенти Ректификацията на часа на раждане е задължителна (влиза в цената)! >> РЕКТИФИКАЦИЯ!

Взема се предвид Наталната карта, прогностиката + Хорарна карта (астрологична карта, създадена на момента и мястото на задаване на конкретен въпрос), чрез които се разглеждат даденостите, моментното и бъдещото развитие по отношение питането на клиента.

 • За нови клиенти, с които не сме работили до момента и не познавам наталната карта и житейския път, за отговор на конкретен въпрос е нужно цялостно разглеждане на житейския им път, т.е. Стандартна консултация - 650 лв. Продължителност 1 час и половина. 

 

 • Цената на услугата за хора, с които вече сме работили и познавам наталната карта е 300 лв. - 1 час.

ЗА НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>писмени астрологични прогнозиПИСМЕНИ АСТРОЛОГИЧНИ ПРОГНОЗИ

Този практичен метод на прогнозиране съм изградила благодарение на знания, придобити в редица обучения и най-вече на база стотици часове жива работа с клиенти, наблюдавайки както техния, така и своя собствен живот. По този начин може да се каже кое астрологично събитие какво точно провокира в живота ни, какви възможности ни дава, от какво и как да се предпазим и как да превърнем негатива в позитив, а позитива в пълен успех и намирането на щастие за нас!!!

 • От по-тежките (разб. силни) прогностични методи, които ще разгледаме заедно в устна консултация се определят главните тенденции за година, две, пет от живота. 
 • От по-леките методи, които ще получите за желан от Вас период под формата на таблици и текст, ще можете да следите ежедневните, седмични и месечни събития, ситуации и възможности в живота Ви!

В прогнозата най-вече разглеждаме житейските сфери от гледна точка на това, което Вас Ви интересува към дадения момент. И ги интерпретираме според Вашето лично ниво на осъзнатост и усещане за различните възможности и потенциали, както и начинът им на отработване! Коментира се при позитиви - как да се засилят, развият и задържат те, при негативи - как да се смекчат и преживеят по най-добрия за Вас начин.

Важно е да се отбележи, че прогнозата е изцяло персонална и се изготвя единствено и конкретно само за Вас, спрямо живота Ви и личните Ви изисквания! Тя не е базирана на готови текстове и прийоми от типа на copy-paste! Информацията е дадена с астрологичната терминология за обосновка на казаното, след което е обяснена достъпно за всеки. Тоест дори да нямате ни най-малка представа от Астрология, написаното ще бъде напълно ясно и разбираемо за Вас!


Поради натовареността ми към момента не предлагам писмени прогнози!


НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНАТова е банковата ми сметка:
BIC: DEMIBGSF
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
Анелия Пламенова Панчева
основание: услуга


Моля, услугите, които се заплащат в Евро ДА СЕ ПРЕВАЛУТИРАТ КОРЕКТНО - 1 Евро е равно на 1 лев и 95 стотинки по фиксинга на БНБ.


За допълнителни въпроси и записване:

тел. 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)

e-mail за връзка: astrolive.info@gmail.com

Скайп: Astrolive infoЗА ВРЪЗКА С МЕН!  .Какво може да направи Астрологията за теб?

  1. Да ти даде насоки какво те очаква в близкото или по-далечното бъдеще.

  2. Да ти помогне да вземеш най-правилното решение по даден въпрос.

  3. Да разкрие твоя скрит потенциал.

  4. Да определи подходящa дата за дадено събитие.

  Да отговори на въпросите:

  5. Защо се случва едно или друго нещо в живота ми? или  Каква е причината за дадено събитие?

  6. Каква професия е подходяща за мен?

  7. Имам ли бъдеще с човека срещу мен?

  Както и на редица други въпроси, които могат да бъдат конкретизирани във времето и пространството.  Т.e. всяко нещо на което може да бъде създадена астрологична карта,  базирана на точна дата - ден, месец, година, час и местоположение,  би могло да се разглежда от гледна точка на Астрологията.

  Скъпи приятели, за всяко нещо, което ви вълнува или по някакъв начин ви притеснява и се чудите как да постъпите в определен момент от живота си - в определена ситуация, с определен човек, по отношение на конкретно решение, бихте могли да се свържете с мен!

  С удоволствие и най-вече с голямо желание бих помогнала на всеки да намери своя истински път и посока.

  Не се колебайте и ми пишете относно всички въпроси, с които се сблъсквате по пътя си към духовното.

  Тук можете да задавате въпроси и относно услугите, които предлага сайта, както и да се обръщате към мен за всичко, което ви вълнува! 🙂

  Ще се постарая да ви отговоря възможно най-скоро. Благодаря!

  Ще се радвам и на всякакви предложения за нови статии, които бихте искали да видите на страниците на Astrolive.info. Ако имате интерес към някоя конкретна тема, относно необятният свят на Астрологията, но не намирате информация за нея, също бихте могли да споделите с мен. Ще се радвам да съдействам. ❤

  С обич: Анелия