ЗАДАЙ БЪРЗ ВЪПРОС –
ПОЛУЧИ ПИСМЕН ОТГОВОР!

>> ТУК


Здравейте, приятели, поради силната ми натовареност Ви споделям точните стъпки за провеждане на лична консултация.

Благодаря Ви за интереса към мен и моята работа! Ще помоля хора, които не са изчели текста внимателно, да не ми звънят по телефона с въпроси, които така или иначе са обсъдени тук или в другите две статии, описващи начина ми на работа! Дори да имам желание, не мога да отделям всекидневно безкрайно време за свободни разговори с непознати, защото това възпрепятства спокойната ми работа с хора, които са се записали, изчакали са своята консултация и вниманието ми е насочено изцяло към тях! ❤️

Оставям всички мои координати за връзка с мен, след внимателно изчитане на долния текст:
0899 181 185 Анелия (Viber, WhatsApp)
Skype: Astrolive info – АНЕЛИЯ ПАНЧЕВА
email: astrolive.info@gmail.com

—––––––––––––––––––

ИНФОРМАЦИЯ за нови клиенти!

1.Отваряте посочения линк, за да се запознаете с цените, услугите и точния начин на работа >> https://astrolive.info/paid-forecasts/

2.Изчитате внимателно цялата информация относно провеждане на консултацията

3.За ректификацията на часа на раждане: Внимателно си подготвяте писмено 20-25 важни събития от живота Ви и ми ги изпращате по емейл: astrolive.info@gmail.com

Ректификацията е задължителна. Без ректификация, която аз да направя по събития от живота Ви, не можем да пристъпим към консултация! 

Повече информация има тук >> https://astrolive.info/rectification_astrology-natal-chart/

4.За консултацията: Внимателно си подготвяте писмено най-важните въпроси, които искате да разгледаме. Колкото по-конкретни са въпросите, толкова по-добре! Колкото по-концентрирани са въпросите около 2-3 житейски теми, също е по-добре, за да може да се задълбочим във времето на разговора. 

Консултацията е с дължина около 1 час до 1 час и половина – не повече!

5.Свързвате се с мен след като сте написали важните събития за ректификацията и въпросите за консултацията и след като сте ми ги изпратили по имейла! 

Обаждате ми се или ми пишете, за да уточним удобен за Вас час за консултацията, който ще е удачен и според натовареността на моя график. По принцип ще ми трябва около 1 седмица до 15 дни, за да се подготвя и да се чуем за консултация!

6.При записване на часа ми превеждате цялата обща сума – за ректификацията и за консултацията. А може превода да се случи и на два пъти – при записване на часа се превежда половината сума, която е за ректификацията и преди консултацията се превежда и останалата сума за консултацията. Към деня и часа на консултацията сумите да са видни по сметката!

7.Консултациите се провеждат онлайн – по телефона, Вайбър, Скайп, УотсАпп. Консултациите се записват, след което получавате аудио-запис под формата на линк, който Вие си изтегляте! Това е единственият начин за провеждане на консултация към момента и по който работя от години.

По принцип с клиенти не работя с видео връзка, но при уговорка може и да Ви споделя екран, за да гледате това, за което говорим, ако разбирате от астрология и изявявате желание! Може да получите освен аудио, също и цялостно видео за разговора ни, ако желаете. Не се заплаща допълнително.

Като цяло разговорът без видео, а под формата на аудио + запис са най-удачни за Вас самите, за да можем да се съсредоточим върху Вашите въпроси и прогностика, без да се разсейваме излишно като се гледаме и като Ви показвам и коментираме технически картите, прогностичните методи и превръщаме консултация в урок, който така или иначе ще е непродуктивен за Вас. Ако имате интерес, провеждам и обучения, но там навлизаме в материята стъпка по стъпка за определен период от време. При обученията видеото е задължително и винаги Ви споделям екран, за да обсъждаме технически нещата. При консултациите не препоръчвам видео, както казах!

8.Консултацията включва разглеждане на това, което е най-важно за Вас към момента, като може да обсъдим ректификацията и часа Ви на раждане, както и да коментираме обстойно въпросите, които сте ми задали, а също и да разгледаме глобална прогноза за близките няколко години с фокус върху период, който Вас Ви интересува най-вече. 

9.Консултацията не включва последващи чатове и комуникации, които излизат от рамките на консултацията. Ако желаете допълнително разглеждане и коментари, си избирате вариант за вторични консултации. 

10.Астрологичната консултация и прогноза работи най-добре с осъзнати хора, които са наясно с живота си и имат нужда от отправни точки, точни периоди и конкретни наставления по поставени точни и ясни въпроси. Не работя с клиенти, които търсят ясновидство или прехвърлят отговорността за живота си на външни фактори. По принцип може да се разглеждат всякакви теми и въпроси. В наталната карта и прогнозата е заложено и видимо всичко!

11.Ако желаете да се добави писмено датите и периодите на тежката (разб. водещата, глобалната) прогноза, можем да уточним вариантите предварително. Възможно е да се извадят писмено датите на силните периоди за важните събития, които тълкуваме и да Ви бъдат изпратени по имейл. Допълнителната писмена работа се заплаща допълнително, в зависимост от дължината на периода и използваните методи за прогнозиране. 

12.Консултацията е за 1 човек. Ако желаете да разглеждаме допълнителни карти, това се уточнява предварително и се таксува върху упоменатите суми. Също ми се изпращат данните предварително и за тези хора, за да мога да се подготвя. 

Благодаря Ви !!! ❤️

—––––––––––––––––––

ИНФОРМАЦИЯ за редовни клиенти:

1.Подготвяте си предварително въпросите, които искате да разглеждаме.

2.Изпращате ми ги по Вайбър, имейл, Скайп, УотсАпп – там, където вече сме комуникирали.

3.Избирате си вид консултация – Годишен хороскоп, еднократна стандартна консултация или пакет от определен брой консултации.

4.Пишете ми или ми се обаждате да запазим час.

5.Извършвате превод за консултацията, така че към деня на консултацията да е видим по сметката.

6.Вторичните консултации включват разглеждане на всичко, което желаете и което Ви вълнува към момента. Можем да включим и една допълнителна карта, която е съотнесена към вашата, ако евентуално разглеждаме въпрос, свързан и с друг човек!

7.Вторичните консултации не включват последващи безкрайни чатове с въпроси и нужда аз да “поглеждам”, “проверявам”, “да хвърлям поглед”…. и така нататък върху вашите карти и прогноза, просто защото аз много често нищо не си спомням какво сме говорили. За да вляза в съдбата Ви и в конкретните проблеми, аз трябва най-малкото да изслушам последната ни консултация! Ако Ви е приятно да работим по-често и да гледаме своевременно всичко, което Ви вълнува, тогава за Вас е удачно да си вземете пакет от 3, 6 или 12 консултации, при които получавате отстъпки от цената и които можем да оползотворим в рамките на 1 година.

8.Преди консултацията аз се подготвям и слушам записа от последния или предпоследния път, в който сме се чули, защото ако са минали няколко месеца или повече, аз нищо не си спомням (което е нормално предвид натовареността ми)! От гледна точка на това ми трябват минимум 3 дни, за да реагирам и да Ви взема за консултация. И това е в извънредни случаи или при някаква евентуална спешност! Добре е да имате предвид около седмица време, в което аз да мога да реагирам! ❤️

—––––––––––––––––––

Обичам си работата безкрайно много и за всеки, с който работя, давам всичко от себе си, като се опитвам да съм Ви максимално полезна! Нека уважението ни е взаимно. Идвайте с осъзнати въпроси, а от гледна точка на астрологични знания, тълкувания, опит, успешни съвети и полезни насоки, разчитайте на мен!

Обичам Ви !!!
Бъдете здрави!

Благодаря Ви от сърце !!! ❤️

писмени астрологични прогнози

.

.