За мен

Здравейте, приятели,

Винаги съм се интересувала от езотерика, като в годините съм преминавала през най-различни периоди и области на занимание.

От всичко научено и осъзнато в живота ми, мога да кажа само едно: На първо място винаги стои вярата в една по-висша сила и веднага след това - убеждението, че ние самите сме част от тази сила и носим в себе си способността да променяме живота си. И когато това е в унисон със замисъла - тогава енергиите протичат много по-леко и подхранващо както за нас самите, така и за всички, които имат досег с нас. Искам да кажа, че каквито и методи да използваме за духовно усъвършенстване, а те са много, вярата ни в Господ е основата върху която да градим всичко останало.

Интересувам се от Астрология, Философия, всякакви енергийни методи за подпомагане на вътрешната ни сила - енергийно и духовно, от влиянието на всяко едно нещо върху общото енергийно поле около нас и в нас. Практикувам Рейки повече от 15 години. Вярвам, че правилния подход е не да променяме направлението и житейската посока, а само да изчистваме информационното пространство в окръжаващата ни среда, като по този начин подпомагаме процесите на развитие и усъвършенстване.

С енергиите, смея да кажа, боравя на едно доста добро ниво и най-главното при едно пряко съприкосновение с енергийните полета е не намесата и прякото влияние, а изчистването от вредни наслагвания и канализиране на тази енергия. Т.е. работата и прекия допир с едно енергийно поле - не само чуждото, а дори и собственото, изисква много фин досег, освобождаване от блокажа и центриране. Никой няма право да се намесва пряко и грубо в информационните полета и да се опитва да променя хода на дадени събития по негово усмотрение. Всеки има път, който му е даден свише и никой тук на Земята няма право да се вмесва директно, и с цел промяна и пряко въздействие.

Но също така запомнете: Никой и не би могъл да ви повлияе енергийно, ако вие самите не допуснете това - съзнателно или не. Всяко едно нещо се случва първо на духовно ниво, след това на енергийно и чак накрая като резултат се проявява и във физическият свят. И ако нашият Дух е силен и осъзнат, ако сме центрирани в сърцето си,това би могло да спре всякакви опити за външна негативна намеса върху нас, а от друга страна - да отвори път на фините положителни енергии да подпомагат пътят ни на развитие.

Пожелавам ви много приятни и ползотворни моменти със страниците на Astrolive.info и не забравяйте: Истинската вяра ни носи спокойствие и увереност, че всичко което ни се случва е за добро!

С обич: Анелия


Тропически Зодиак

Aneliya-Pancheva_natal-chart_tropical


Сидеричен Зодиак - Фиксиран Вавилонски Зодиак
Aneliya-Pancheva_natal-chart_sideral


За лична консултация с мен, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен чрез страницата за КОНТАКТИ!

.

АСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ


талисман

Магически бижута, изработени специално и лично за Вас, под формата на медальон, гривна, пръстен и др.! 

Бижутата донасят в живота на човек щастие, радост, любов, пари, здраве, успех и най-добра реализация!!!

Материали - висок карат злато, сребро, платина, скъпоценни камъни (рубин, диамант, изумруд, сапфир и др.).

Цена - при запитване, според вложените материали.


БИЖУТАТА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>.

Посетете моя YouTube канал!Как да избера правилният Астролог?
Какъв е начинът да извлечете максимума от една Астрологична Консултация?

НАУЧЕТЕ ТУК >>