❤️ АФИРМАЦИИ - ПОЗИТИВНИ УТВЪРЖДЕНИЯ !!!

Здравейте, приятели! 🙂 Моментът е идеален да започнем работа по самоусъвършенстване чрез изчистване и положително зареждане на енергийното ни поле, със собствени действия! В енергията на Пълнолунието в знак Скорпион, което е символ на трансформация, лечение, освобождаване, премахване на блокажи, страхове, задръжки и в същото време е знак, чиято енергетика се явява мощен стимул да активираме себе си, своята вътрешна сила, своите ресурси, способности и потенциал, за да постигаме най-доброто, на което сме способни - за нас самите и за хората, които обичаме! 

Афирмациите са кратки фрази на самовнушение, с положителна нагласа, създаващи правилна психологическа настройка! И под енергетиката на знак Скорпион и Плутон (неговият управител), който е Стационарен, обръщайки се в ретроградно движение, ние можем да стартираме програма за положително самовъздействие върху ума, психиката и чувствата ни. Под енергетиката на изгряващата Венера като Вечерница, свързана с любовта, изобилието, творчеството, красотата, щастието, късмета и получаването можем да бъдем творци в собствения ни живот! 

affirmation

Под изгрева на Меркурий също като вечерна звезда да събудим умовете си за нов живот, нови ментални нагласи и нова енергия! И на фона на съвпада на Венера и на Меркурий с Уран в Телец да сменим нашата ценностна система, така че на първо място да оценим себе си, дарбите си и талантите си по най-добрият начин!

Давам старт на една пречистваща програма - под енергетиката на знак Скорпион и съпътстващите го процеси - на чувствата, на емоциите, на умовете и душите ни (успоредно и на телата) чрез метода на позитивните утвърждения или т.нар Афирмации! Всеки ден ще добавям по едно утвърждение, което можете да видите на Facebook страницата, на моя You Tube канал в раздел "Общност", както и на моя уебсайт, всичките под името: Astrolive.info.

И така, как се работи с Афирмациите?!
Те като цяло са на принципът, по който се пишат желанията по Новолуние - може да се изписват на лист хартия и/ или да се повтарят наум - около 20 пъти е достатъчно. Най-важното е да чувстваме, да вярваме и да изживяваме това, за което говорим, мислим или пишем - от сърце и душа. Защото тогава много лесно думите, мислите и чувствата ни ще се материализират на външно ниво и ще станат част от нас - емоционално, ментално, духовно и в крайна сметка физически!

С Афирмациите е добре да се работи с вярата, че всичко, което мислим и казваме от душа и сърце, се претворява в живота ни. Отделяйте си всеки ден време, в което да си визуализирате това, за което мислите или пишете - най-добре сутрин след ставане или вечер преди лягане, когато все още сме потопени в собствения си свят. А може и в течение на целия ден, когато се сетите да си повтаряте Афирмацията. Важното е да се осъзнае, че изживеем ли нещо емоционално, кратък е пътя до материализацията му на външно ниво!

Всеки ден ще публикувам по една афирмация, заредена с положителна енергия! 🙂 Пишете я, повтаряйте си я наум, мислете за нея толкова често, колкото на вас самите ви е необходимо, за да я почувствате като ваша реалност. Ще се радвам на обратна връзка под постовете във Facebook, както и в раздела “Общност” в You Tube канала! 

Да работим с Афирмации е мощен начин, чрез който можем да изменим себе си и своя живот към по-добро! 

Пожелавам ви любов, щастие, успех, просперитет и сбъднати мечти! Обичам ви!!! ❤️

Анелия


талисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!

Магически бижута, изработени специално и лично за Вас, под формата на медальон, гривна, пръстен и др.!

Бижутата донасят в живота на човек щастие, радост, любов, пари, здраве, успех и най-добра реализация!!!

Материали - висок карат злато, сребро, платина, скъпоценни камъни (рубин, диамант, изумруд, сапфир и др.).

Цена - при запитване, според вложените материали.


БИЖУТАТА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>
АФИРМАЦИИ за ДЕНЯ

17-19 декември 2021г. - ОЧАКВАЙТЕ !!!
14-16 декември 2021г. - АЗ ПРИЕМАМ С БЛАГОДАРНОСТ ДАРОВЕТЕ НА ВСЕЛЕНАТА !!! ЩАСТЛИВА СЪМ !
11-13 декември 2021г. - МОЯТ ДОХОД РАСТЕ ВСЕКИ ДЕН! И АЗ СЪМ ЩАСТЛИВА!
8-10 декември 2021г. - ТОЧНО СЕГА ЖИВОТЪТ МИ СЕ ИЗМЕНЯ КЪМ НАЙ-ДОБРИЯ ВЪЛШЕБЕН ОБРАЗ ОТ МЕЧТИТЕ МИ !!!
5-7 декември 2021г. - ОТ МЕН СТРУИ ТВОРЧЕСКА И СЪЗИДАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МЕ ВОДИ КЪМ НОВИ И БЛЯСКАВИ ИДЕИ !!!
2-4 декември 2021г. - АЗ СЪМ СИЛНА! ВСИЧКО, КОЕТО МИ Е НУЖНО, ИДВА ПРИ МЕН В ТОЧНИЯ МОМЕНТ!
29 ноември-1 декември 2021г. - АЗ СЪМ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! ЛЮБОВТА Е В МЕН И В КРЪГ ОКОЛО МЕН !!!
26-28 ноември 2021г. - ЖИВОТЪТ МИ СТАВА ВСЕ ПО-ДОБЪР И ПО-ЩАСТЛИВ ВСЕКИ ДЕН !!!
23-25 ноември 2021г. - АЗ ПРИВЛИЧАМ В ЖИВОТА СИ ДУХОВНО И МАТЕРИАЛНО БЛАГОПОЛУЧИЕ! КЪСМЕТЪТ МЕ СЪПЪТСТВА ВИНАГИ!


20-22 ноември 2021г. - МОЯТ СВЯТ Е ИЗПЪЛНЕН С ЛЮБОВ И ХАРМОНИЯ! АЗ ЖИВЕЯ В СВЕТЛИНА, ИЗОБИЛИЕ И ДОБРОТА! ОБИЧАМ И ПОЛУЧАВАМ ЛЮБОВ!
17-19 ноември 2021г. - АЗ СЪЗДАВАМ КАРИЕРАТА НА МОИТЕ МЕЧТИ! АЗ СЪМ ДВИГАТЕЛЯ НА МОЯ УСПЕХ В РАБОТАТА! АЗ РАБОТЯ С ЛЮБОВ! АЗ РАБОТЯ С УМ! АЗ СЪМ ДОСТОЙНА ЗА ДОБРИ ДОХОДИ! ЩАСТЛИВА СЪМ !!!
14-16 ноември 2021г. - АЗ СЪМ ЩАСТЛИВА! МОИТЕ МЕЧТИ СЕ СБЪДВАТ! АЗ СЪМ ЗДРАВА, ЖИВЕЯ В ИЗОБИЛИЕ И СВЕТЛИНА! БЛАГОДАРЯ!
11-13 ноември 2021г. - МОЯТА ЛИЧНА СИЛА И УВЕРЕНОСТ РАСТАТ ВСЕКИ ДЕН! АЗ СЪМ ФИНАНСОВО СВОБОДНА! ЗАРАБОТВАМ СВОИТЕ СРЕДСТВА С ЛЕКОТА И БЕЗ УСИЛИЯ!
8-10 ноември 2021г. - АЗ ЖИВЕЯ В ЕНЕРГИЯ НА ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ !!! ЛЮБОВТА МИ НОСИ ПРЕКРАСНО ЧУВСТВО, УДОВОЛСТВИЕ И РАДОСТ! АЗ СЕ НАСЛАЖДАВАМ ВСЕКИ МИГ ОТ СВОЯ ЖИВОТ!
5-7 ноември 2021г. - АЗ УМЕЯ ДА ВЗИМАМ НАЙ-ДОБРИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА СЕБЕ СИ ! АЗ МОГА ДА РЕАЛИЗИРАМ СВОИТЕ ЗАМИСЛИ УСПЕШНО ! ВСЕЛЕНАТА ВИНАГИ МЕ ПОДКРЕПЯ КОГАТО ПРАВЯ КРАЧКИ НАПРЕД !!!
2-4 ноември 2021г. - АЗ ПРИВЛИЧАМ КЪМ СЕБЕ СИ ЛЮБОВ! АЗ СЕ НАСЛАЖДАВАМ НА ИЗОБИЛИЕ, ЛЮБОВ И ПЪЛНО ЩАСТИЕ !!! ЩАСТИЕ И ХАРМОНИЯ ИЗПЪЛВАТ МОЯ СВЯТ И МОЯТА ДУША! БЛАГОДАРЯ!
30 октомври-1 ноември 2021г. - АЗ СЪМ РЕШИТЕЛЕН ЧОВЕК ! МОЯТА СМЕЛОСТ РАСТЕ ВСЕКИ ДЕН !!! УМЕЯ ДА ПРЕОДОЛЯВАМ ВСИЧКИ СТРАХОВЕ И СЪМНЕНИЯ ! УМЕЯ ДА ВЗИМАМ ВЕРНИ РЕШЕНИЯ И ДА ГИ СЛЕДВАМ ДО УСПЕХ !!!
27-29 октомври 2021г. - АЗ ИЗЛЪЧВАМ ЕНЕРГИЯ НА ЛЮБОВ И БЛАГОПОЛУЧИЕ ! АЗ ПРИЕМАМ ЕНЕРГИЯ НА ЛЮБОВ И БЛАГОПОЛУЧИЕ ! АЗ СЕ КЪПЯ В ЛЮБОВ И ИЗОБИЛИЕ ВИНАГИ И ВЪВ ВСЕКИ МИГ !!!
24-26 октомври 2021г. - АЗ ОБИЧАМ И УВАЖАВАМ ВСЯКА ЧАСТ НА СВОЕТО ТЯЛО ! МОИТЕ МИСЛИ СА СПОКОЙНИ, ЯСНИ И ХАРМОНИЧНИ ! АЗ СИЯЯ ОТ РАДОСТ И ЩАСТИЕ ВСЕКИ ДЕН И ВСЕКИ МИГ !!!
21-23 октомври 2021г. - АЗ ВИНАГИ СЕ НАМИРАМ ПОД ЗАЩИТАТА НА МОИТЕ АНГЕЛИ-ХРАНИТЕЛИ ! АЗ СЪМ ИЗПЪЛНЕНА С ЖИЗНЕНИ СИЛИ !!! АЗ УСЕЩАМ СВОЯТА ЦЯЛОСТ И СЪВЪРШЕНСТВО !
18-20 октомври 2021г. - ОТНАСЯМ СЕ КЪМ СЕБЕ СИ КАТО КЪМ НАЙ-СКЪПИЯ ЧОВЕК В МОЯ ЖИВОТ ! АЗ СЪМ ЦЕНТЪРЪТ НА МОЯТА ВСEЛЕНА ! ЩАСТЛИВА СЪМ ДА БЪДА СЕБЕ СИ !!!
15-17 октомври 2021г. - АЗ СЪМ СПОСОБНА, ТАЛАНТЛИВА И ВЯРВАМ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ! УСПЕХЪТ МЕ СЪПЪТСТВА ВСЕКИ ДЕН И ВЪВ ВСИЧКО !!!
12-14 октомври 2021г. - МОЕТО СЪЗНАНИЕ Е НАСТРОЕНО ЗА УСПЕХ И ПРОСПЕРИТЕТ! АЗ ВИЖДАМ КАК СЕ СБЪДВАТ МЕЧТИТЕ МИ !!!
9-11 октомври 2021г. - ЖИВЕЯ В СВЕТЛИНА! АЗ СЪМ СВЕТЛИНАТА !!! ЖИВЕЯ В ИЗОБИЛИЕ! АЗ СЪМ ИЗОБИЛИЕТО !!! ЖИВЕЯ В ЛЮБОВ! АЗ СЪМ ЛЮБОВТА !!!
6-8 октомври 2021г. - ВСИЧКИ МОИ ЖЕЛАНИЯ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ С ЛЕКОТА !!! ВСИЧКИ МОИ МЕЧТИ СЕ СБЪДВАТ! ЩАСТЛИВА СЪМ !!!
3-5 октомври 2021г. - АЗ ПРИВЛИЧАМ ИЗОБИЛИЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ !!! АЗ ИЗЛЪЧВАМ ИЗОБИЛИЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ !!!
30 септември - 2 октомври 2021г. - ОБИЧАМ СЕБЕ СИ И СВОЕТО МИНАЛО, КОЕТО СЪМ ИЗВЪРВЯЛА! ОБИЧАМ СЕБЕ СИ И БЪДЕЩЕТО, КОЕТО МИ ПРЕДСТОИ! ОБИЧАМ СЕБЕ СИ ТУК И СЕГА !!!
27-29 септември 2021г. - АЗ ПРИЕМАМ И ИЗЛЪЧВАМ ЛЮБОВ С ЛЕКОТА !!! ЛЮБОВТА Е НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО! АЗ ЧУВСТВАМ ТОВА И Е ПРЕКРАСНО !!!
24-26 септември 2021г. - ВИНАГИ СЪМ В ХАРМОНИЯ СЪС СЕБЕ СИ ! ПРИВЛИЧАМ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ХОРА ! ПРИВЛИЧАМ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ СЪБИТИЯ !!!
21-23 септември 2021г. - АЗ СЪМ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! ЖИВЕЯ В ИЗОБИЛИЕ !!! ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА, Е ЗА МОЕ ДОБРО!
18-20 септември 2021г. - ОТ МЕН СТРУИ ЖИЗНЕНА ЕНЕРГИЯ ! И АЗ ОПОЛЗОТВОРЯВАМ НЕЙНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ИЗЦЯЛО !!!
15-17 септември 2021г. - АЗ ПРИЕМАМ С БЛАГОДАРНОСТ ДАРОВЕТЕ НА ВСЕЛЕНАТА !!! ЩАСТЛИВА СЪМ !
12-14 септември 2021г. - МОЯТ ДОХОД РАСТЕ ВСЕКИ ДЕН! И АЗ СЪМ ЩАСТЛИВА!
9-11 септември 2021г. - ТОЧНО СЕГА ЖИВОТЪТ МИ СЕ ИЗМЕНЯ КЪМ НАЙ-ДОБРИЯ ВЪЛШЕБЕН ОБРАЗ ОТ МЕЧТИТЕ МИ !!!
6-8 септември 2021г. - ОТ МЕН СТРУИ ТВОРЧЕСКА И СЪЗИДАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МЕ ВОДИ КЪМ НОВИ И БЛЯСКАВИ ИДЕИ !!!
3-5 септември 2021г. - АЗ СЪМ СИЛНА! ВСИЧКО, КОЕТО МИ Е НУЖНО, ИДВА ПРИ МЕН В ТОЧНИЯ МОМЕНТ!
31 август-2 септември 2021г. - АЗ СЪМ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! ЛЮБОВТА Е В МЕН И В КРЪГ ОКОЛО МЕН !!!
28-30 август 2021г. - ЖИВОТЪТ МИ СТАВА ВСЕ ПО-ДОБЪР И ПО-ЩАСТЛИВ ВСЕКИ ДЕН !!!
25-27 август 2021г. - АЗ ПРИВЛИЧАМ В ЖИВОТА СИ ДУХОВНО И МАТЕРИАЛНО БЛАГОПОЛУЧИЕ! КЪСМЕТЪТ МЕ СЪПЪТСТВА ВИНАГИ!


22-24 август 2021г. - МОЯТ СВЯТ Е ИЗПЪЛНЕН С ЛЮБОВ И ХАРМОНИЯ! АЗ ЖИВЕЯ В СВЕТЛИНА, ИЗОБИЛИЕ И ДОБРОТА! ОБИЧАМ И ПОЛУЧАВАМ ЛЮБОВ!
19-21 август 2021г. - АЗ СЪЗДАВАМ КАРИЕРАТА НА МОИТЕ МЕЧТИ! АЗ СЪМ ДВИГАТЕЛЯ НА МОЯ УСПЕХ В РАБОТАТА! АЗ РАБОТЯ С ЛЮБОВ! АЗ РАБОТЯ С УМ! АЗ СЪМ ДОСТОЙНА ЗА ДОБРИ ДОХОДИ! ЩАСТЛИВА СЪМ !!!
16-18 август 2021г. - АЗ СЪМ ЩАСТЛИВА! МОИТЕ МЕЧТИ СЕ СБЪДВАТ! АЗ СЪМ ЗДРАВА, ЖИВЕЯ В ИЗОБИЛИЕ И СВЕТЛИНА! БЛАГОДАРЯ!
13-15 август 2021г. - МОЯТА ЛИЧНА СИЛА И УВЕРЕНОСТ РАСТАТ ВСЕКИ ДЕН! АЗ СЪМ ФИНАНСОВО СВОБОДНА! ЗАРАБОТВАМ СВОИТЕ СРЕДСТВА С ЛЕКОТА И БЕЗ УСИЛИЯ!
10-12 август 2021г. - АЗ ЖИВЕЯ В ЕНЕРГИЯ НА ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ !!! ЛЮБОВТА МИ НОСИ ПРЕКРАСНО ЧУВСТВО, УДОВОЛСТВИЕ И РАДОСТ! АЗ СЕ НАСЛАЖДАВАМ ВСЕКИ МИГ ОТ СВОЯ ЖИВОТ!
7-9 август 2021г. - АЗ УМЕЯ ДА ВЗИМАМ НАЙ-ДОБРИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА СЕБЕ СИ ! АЗ МОГА ДА РЕАЛИЗИРАМ СВОИТЕ ЗАМИСЛИ УСПЕШНО ! ВСЕЛЕНАТА ВИНАГИ МЕ ПОДКРЕПЯ КОГАТО ПРАВЯ КРАЧКИ НАПРЕД !!!
4-6 август 2021г. - АЗ ПРИВЛИЧАМ КЪМ СЕБЕ СИ ЛЮБОВ! АЗ СЕ НАСЛАЖДАВАМ НА ИЗОБИЛИЕ, ЛЮБОВ И ПЪЛНО ЩАСТИЕ !!! ЩАСТИЕ И ХАРМОНИЯ ИЗПЪЛВАТ МОЯ СВЯТ И МОЯТА ДУША! БЛАГОДАРЯ!
1-3 август 2021г. - АЗ СЪМ РЕШИТЕЛЕН ЧОВЕК ! МОЯТА СМЕЛОСТ РАСТЕ ВСЕКИ ДЕН !!! УМЕЯ ДА ПРЕОДОЛЯВАМ ВСИЧКИ СТРАХОВЕ И СЪМНЕНИЯ ! УМЕЯ ДА ВЗИМАМ ВЕРНИ РЕШЕНИЯ И ДА ГИ СЛЕДВАМ ДО УСПЕХ !!!
29-31 юли 2021г. - АЗ ИЗЛЪЧВАМ ЕНЕРГИЯ НА ЛЮБОВ И БЛАГОПОЛУЧИЕ ! АЗ ПРИЕМАМ ЕНЕРГИЯ НА ЛЮБОВ И БЛАГОПОЛУЧИЕ ! АЗ СЕ КЪПЯ В ЛЮБОВ И ИЗОБИЛИЕ ВИНАГИ И ВЪВ ВСЕКИ МИГ !!!
26-28 юли 2021г. - АЗ ОБИЧАМ И УВАЖАВАМ ВСЯКА ЧАСТ НА СВОЕТО ТЯЛО ! МОИТЕ МИСЛИ СА СПОКОЙНИ, ЯСНИ И ХАРМОНИЧНИ ! АЗ СИЯЯ ОТ РАДОСТ И ЩАСТИЕ ВСЕКИ ДЕН И ВСЕКИ МИГ !!!
23-25 юли 2021г. - АЗ ВИНАГИ СЕ НАМИРАМ ПОД ЗАЩИТАТА НА МОИТЕ АНГЕЛИ-ХРАНИТЕЛИ ! АЗ СЪМ ИЗПЪЛНЕНА С ЖИЗНЕНИ СИЛИ !!! АЗ УСЕЩАМ СВОЯТА ЦЯЛОСТ И СЪВЪРШЕНСТВО !
20-22 юли 2021г. - ОТНАСЯМ СЕ КЪМ СЕБЕ СИ КАТО КЪМ НАЙ-СКЪПИЯ ЧОВЕК В МОЯ ЖИВОТ ! АЗ СЪМ ЦЕНТЪРЪТ НА МОЯТА ВСЕЛЕНА ! ЩАСТЛИВА СЪМ ДА БЪДА СЕБЕ СИ !!!
17-19 юли 2021г. - АЗ СЪМ СПОСОБНА, ТАЛАНТЛИВА И ВЯРВАМ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ! УСПЕХЪТ МЕ СЪПЪТСТВА ВСЕКИ ДЕН И ВЪВ ВСИЧКО !!!
14-16 юли 2021г. - МОЕТО СЪЗНАНИЕ Е НАСТРОЕНО ЗА УСПЕХ И ПРОСПЕРИТЕТ! АЗ ВИЖДАМ КАК СЕ СБЪДВАТ МЕЧТИТЕ МИ !!!
11-13 юли 2021г. - ЖИВЕЯ В СВЕТЛИНА! АЗ СЪМ СВЕТЛИНАТА !!! ЖИВЕЯ В ИЗОБИЛИЕ! АЗ СЪМ ИЗОБИЛИЕТО !!! ЖИВЕЯ В ЛЮБОВ! АЗ СЪМ ЛЮБОВТА !!!
8-10 юли 2021г. - ВСИЧКИ МОИ ЖЕЛАНИЯ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ С ЛЕКОТА !!! ВСИЧКИ МОИ МЕЧТИ СЕ СБЪДВАТ! ЩАСТЛИВА СЪМ !!!
5-7 юли 2021г. - АЗ ПРИВЛИЧАМ ИЗОБИЛИЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ !!! АЗ ИЗЛЪЧВАМ ИЗОБИЛИЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ !!!
2-4 юли 2021г. - ОБИЧАМ СЕБЕ СИ И СВОЕТО МИНАЛО, КОЕТО СЪМ ИЗВЪРВЯЛА! ОБИЧАМ СЕБЕ СИ И БЪДЕЩЕТО, КОЕТО МИ ПРЕДСТОИ! ОБИЧАМ СЕБЕ СИ ТУК И СЕГА !!!
29 юни-1 юли 2021г. - АЗ ПРИЕМАМ И ИЗЛЪЧВАМ ЛЮБОВ С ЛЕКОТА !!! ЛЮБОВТА Е НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО! АЗ ЧУВСТВАМ ТОВА И Е ПРЕКРАСНО !!!
26-28 юни 2021г. - ВИНАГИ СЪМ В ХАРМОНИЯ СЪС СЕБЕ СИ ! ПРИВЛИЧАМ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ХОРА ! ПРИВЛИЧАМ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ СЪБИТИЯ !!!
23-25 юни 2021г. - АЗ СЪМ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! ЖИВЕЯ В ИЗОБИЛИЕ !!! ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА, Е ЗА МОЕ ДОБРО!
20-22 юни 2021г. - ОТ МЕН СТРУИ ЖИЗНЕНА ЕНЕРГИЯ ! И АЗ ОПОЛЗОТВОРЯВАМ НЕЙНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ИЗЦЯЛО !!!
17-19 юни 2021г. - АЗ ПРИЕМАМ С БЛАГОДАРНОСТ ДАРОВЕТЕ НА ВСЕЛЕНАТА !!! ЩАСТЛИВА СЪМ !
14-16 юни 2021г. - МОЯТ ДОХОД РАСТЕ ВСЕКИ ДЕН! И АЗ СЪМ ЩАСТЛИВА!
11-13 юни 2021г. - ТОЧНО СЕГА ЖИВОТЪТ МИ СЕ ИЗМЕНЯ КЪМ НАЙ-ДОБРИЯ ВЪЛШЕБЕН ОБРАЗ ОТ МЕЧТИТЕ МИ !!!
8-10 юни 2021г. - ОТ МЕН СТРУИ ТВОРЧЕСКА И СЪЗИДАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МЕ ВОДИ КЪМ НОВИ И БЛЯСКАВИ ИДЕИ !!!
5-7 юни 2021г. - АЗ СЪМ СИЛНА! ВСИЧКО, КОЕТО МИ Е НУЖНО, ИДВА ПРИ МЕН В ТОЧНИЯ МОМЕНТ!
2-4 юни 2021г. - АЗ СЪМ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! ЛЮБОВТА Е В МЕН И В КРЪГ ОКОЛО МЕН !!!
30 май-1 юни 2021г. - ЖИВОТЪТ МИ СТАВА ВСЕ ПО-ДОБЪР И ПО-ЩАСТЛИВ ВСЕКИ ДЕН !
27-29 май 2021г. - АЗ ПРИВЛИЧАМ В ЖИВОТА СИ ДУХОВНО И МАТЕРИАЛНО БЛАГОПОЛУЧИЕ! КЪСМЕТЪТ МЕ СЪПЪТСТВА ВИНАГИ!


26 май 2021г. - МОЯТ СВЯТ Е ИЗПЪЛНЕН С ЛЮБОВ И ХАРМОНИЯ! АЗ ЖИВЕЯ В СВЕТЛИНА, ИЗОБИЛИЕ И ДОБРОТА! ОБИЧАМ И ПОЛУЧАВАМ ЛЮБОВ!
25 май 2021г. - АЗ СЪЗДАВАМ КАРИЕРАТА НА МОИТЕ МЕЧТИ! АЗ СЪМ ДВИГАТЕЛЯ НА МОЯ УСПЕХ В РАБОТАТА! АЗ РАБОТЯ С ЛЮБОВ! АЗ РАБОТЯ С УМ! АЗ СЪМ ДОСТОЙНА ЗА ДОБРИ ДОХОДИ! ЩАСТЛИВА СЪМ !!!
24 май 2021г. - АЗ СЪМ ЩАСТЛИВА! МОИТЕ МЕЧТИ СЕ СБЪДВАТ! АЗ СЪМ ЗДРАВА, ЖИВЕЯ В ИЗОБИЛИЕ И СВЕТЛИНА! БЛАГОДАРЯ!
23 май 2021г. - МОЯТА ЛИЧНА СИЛА И УВЕРЕНОСТ РАСТАТ ВСЕКИ ДЕН! АЗ СЪМ ФИНАНСОВО СВОБОДНА! ЗАРАБОТВАМ СВОИТЕ СРЕДСТВА С ЛЕКОТА И БЕЗ УСИЛИЯ!
22 май 2021г. - АЗ ЖИВЕЯ В ЕНЕРГИЯ НА ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ !!! ЛЮБОВТА МИ НОСИ ПРЕКРАСНО ЧУВСТВО, УДОВОЛСТВИЕ И РАДОСТ! АЗ СЕ НАСЛАЖДАВАМ ВСЕКИ МИГ ОТ СВОЯ ЖИВОТ!
21 май 2021г. - АЗ УМЕЯ ДА ВЗИМАМ НАЙ-ДОБРИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА СЕБЕ СИ ! АЗ МОГА ДА РЕАЛИЗИРАМ СВОИТЕ ЗАМИСЛИ УСПЕШНО ! ВСЕЛЕНАТА ВИНАГИ МЕ ПОДКРЕПЯ КОГАТО ПРАВЯ КРАЧКИ НАПРЕД !!!
20 май 2021г. - АЗ ПРИВЛИЧАМ КЪМ СЕБЕ СИ ЛЮБОВ! АЗ СЕ НАСЛАЖДАВАМ НА ИЗОБИЛИЕ, ЛЮБОВ И ПЪЛНО ЩАСТИЕ !!! ЩАСТИЕ И ХАРМОНИЯ ИЗПЪЛВАТ МОЯ СВЯТ И МОЯТА ДУША! БЛАГОДАРЯ!
19 май 2021г. - АЗ СЪМ РЕШИТЕЛЕН ЧОВЕК ! МОЯТА СМЕЛОСТ РАСТЕ ВСЕКИ ДЕН !!! УМЕЯ ДА ПРЕОДОЛЯВАМ ВСИЧКИ СТРАХОВЕ И СЪМНЕНИЯ ! УМЕЯ ДА ВЗИМАМ ВЕРНИ РЕШЕНИЯ И ДА ГИ СЛЕДВАМ ДО УСПЕХ !!!
18 май 2021г. - АЗ ИЗЛЪЧВАМ ЕНЕРГИЯ НА ЛЮБОВ И БЛАГОПОЛУЧИЕ ! АЗ ПРИЕМАМ ЕНЕРГИЯ НА ЛЮБОВ И БЛАГОПОЛУЧИЕ ! АЗ СЕ КЪПЯ В ЛЮБОВ И ИЗОБИЛИЕ ВИНАГИ И ВЪВ ВСЕКИ МИГ !!!
17 май 2021г. - АЗ ОБИЧАМ И УВАЖАВАМ ВСЯКА ЧАСТ НА СВОЕТО ТЯЛО ! МОИТЕ МИСЛИ СА СПОКОЙНИ, ЯСНИ И ХАРМОНИЧНИ ! АЗ СИЯЯ ОТ РАДОСТ И ЩАСТИЕ ВСЕКИ ДЕН И ВСЕКИ МИГ !!!
16 май 2021г. - АЗ ВИНАГИ СЕ НАМИРАМ ПОД ЗАЩИТАТА НА МОИТЕ АНГЕЛИ-ХРАНИТЕЛИ ! АЗ СЪМ ИЗПЪЛНЕНА С ЖИЗНЕНИ СИЛИ !!! АЗ УСЕЩАМ СВОЯТА ЦЯЛОСТ И СЪВЪРШЕНСТВО !
15 май 2021г. - ОТНАСЯМ СЕ КЪМ СЕБЕ СИ КАТО КЪМ НАЙ-СКЪПИЯ ЧОВЕК В МОЯ ЖИВОТ ! АЗ СЪМ ЦЕНТЪРЪТ НА МОЯТА ВСEЛЕНА ! ЩАСТЛИВА СЪМ ДА БЪДА СЕБЕ СИ !!!
14 май 2021г. - АЗ СЪМ СПОСОБНА, ТАЛАНТЛИВА И ВЯРВАМ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ! УСПЕХЪТ МЕ СЪПЪТСТВА ВСЕКИ ДЕН И ВЪВ ВСИЧКО !!!
13 май 2021г. - МОЕТО СЪЗНАНИЕ Е НАСТРОЕНО ЗА УСПЕХ И ПРОСПЕРИТЕТ! АЗ ВИЖДАМ КАК СЕ СБЪДВАТ МЕЧТИТЕ МИ !!!
12 май 2021г. - ЖИВЕЯ В СВЕТЛИНА! АЗ СЪМ СВЕТЛИНАТА !!! ЖИВЕЯ В ИЗОБИЛИЕ! АЗ СЪМ ИЗОБИЛИЕТО !!! ЖИВЕЯ В ЛЮБОВ! АЗ СЪМ ЛЮБОВТА !!!
11 май 2021г. - ВСИЧКИ МОИ ЖЕЛАНИЯ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ С ЛЕКОТА !!! ВСИЧКИ МОИ МЕЧТИ СЕ СБЪДВАТ! ЩАСТЛИВА СЪМ !!!
10 май 2021г. - АЗ ПРИВЛИЧАМ ИЗОБИЛИЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ !!! АЗ ИЗЛЪЧВАМ ИЗОБИЛИЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ !!!
9 май 2021г. - ОБИЧАМ СЕБЕ СИ И СВОЕТО МИНАЛО, КОЕТО СЪМ ИЗВЪРВЯЛА! ОБИЧАМ СЕБЕ СИ И БЪДЕЩЕТО, КОЕТО МИ ПРЕДСТОИ! ОБИЧАМ СЕБЕ СИ ТУК И СЕГА !!!
8 май 2021г. - АЗ ПРИЕМАМ И ИЗЛЪЧВАМ ЛЮБОВ С ЛЕКОТА !!! ЛЮБОВТА Е НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО! АЗ ЧУВСТВАМ ТОВА И Е ПРЕКРАСНО !!!
7 май 2021г. - ВИНАГИ СЪМ В ХАРМОНИЯ СЪС СЕБЕ СИ ! ПРИВЛИЧАМ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ХОРА ! ПРИВЛИЧАМ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ СЪБИТИЯ !!!
6 май 2021г. - АЗ СЪМ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! ЖИВЕЯ В ИЗОБИЛИЕ !!! ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА, Е ЗА МОЕ ДОБРО!
5 май 2021г. - ОТ МЕН СТРУИ ЖИЗНЕНА ЕНЕРГИЯ ! И АЗ ОПОЛЗОТВОРЯВАМ НЕЙНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ИЗЦЯЛО !!!
4 май 2021г. - АЗ ПРИЕМАМ С БЛАГОДАРНОСТ ДАРОВЕТЕ НА ВСЕЛЕНАТА !!! ЩАСТЛИВА СЪМ !
3 май 2021г. - МОЯТ ДОХОД РАСТЕ ВСЕКИ ДЕН! И АЗ СЪМ ЩАСТЛИВА!
2 май 2021г. - ТОЧНО СЕГА ЖИВОТЪТ МИ СЕ ИЗМЕНЯ КЪМ НАЙ-ДОБРИЯ ВЪЛШЕБЕН ОБРАЗ ОТ МЕЧТИТЕ МИ !!!
1 май 2021г. - ОТ МЕН СТРУИ ТВОРЧЕСКА И СЪЗИДАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МЕ ВОДИ КЪМ НОВИ И БЛЯСКАВИ ИДЕИ !!!
30 април 2021г. - АЗ СЪМ СИЛНА! ВСИЧКО, КОЕТО МИ Е НУЖНО, ИДВА ПРИ МЕН В ТОЧНИЯ МОМЕНТ!
29 април 2021г. - АЗ СЪМ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! ЛЮБОВТА Е В МЕН И В КРЪГ ОКОЛО МЕН !!!
28 април 2021г. - ЖИВОТЪТ МИ СТАВА ВСЕ ПО-ДОБЪР И ПО-ЩАСТЛИВ ВСЕКИ ДЕН !!!
27 април 2021г. - АЗ ПРИВЛИЧАМ В ЖИВОТА СИ ДУХОВНО И МАТЕРИАЛНО БЛАГОПОЛУЧИЕ! КЪСМЕТЪТ МЕ СЪПЪТСТВА ВИНАГИ!