ЗАДАЙ БЪРЗ ВЪПРОС – ПОЛУЧАВАШ ПИСМЕН ОТГОВОР!

ЗАДАЙ БЪРЗ ВЪПРОС - ПОЛУЧИ ОТГОВОР!


НОВА АСТРОЛОГИЧНА УСЛУГА:
ЗАДАЙ БЪРЗ ВЪПРОС, ПОЛУЧИ ПИСМЕН ОТГОВОР!
ЦЕНА: 200 лв. (105 евро)

Здравейте, приятели!
Поради множеството запитвания, които ми изпращате относно консултациите, Ви представям нов вариант за задаване на конкретни въпроси с получаване на конкретни писмени отговори от мен!

След подаване на Вашите точни данни - дата (ден, месец, година), час и място на раждане и задаване на 1 конкретен въпрос, получавате в рамките на 2 седмици писмен отговор от мен по имейл.

Въпросът може да касае лично Вас или да бъде свързан и с друг човек. Ако е свързан с друг човек, подавате и неговите данни. 

 

Въпросът Ви може да бъде от всякакво естество, включително да касае подходящи периоди за дадени начинания. Въпросът Ви може да се отнася за дадени заложби по рождение или да е свързан с прогноза за бъдещето (като е желателно да е най-много до 1-2 години напред във времето)! 

Важно е питането Ви да бъде изключително конкретно, за да получите и конкретен отговор! Добре е във въпросът Ви да опишете и малко по-подробно казусът, който желаете да разгледаме.

Услугата може да се заплати по банков път, включително и в офис на EasyPay. В основанието на превода се пише: ВЪПРОС + имейл адреса, на който да получите Вашия отговор!

Това е банковата сметка:
BIC: DEMIBGSF
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
Анелия Пламенова Панчева
основание: въпрос + имейл адреса, на който да получите своя отговор

Този тип блиц въпроси и отговори е подходящ както за хора, с които вече сме работили, така и за абсолютно нови клиенти! Важно е обаче да знаете точно и вярно своя час на раждане, за да получите и точен отговор на въпроса си!
(За тези, които не знаят своя час на раждане е подходяща услугата "Консултация с ректификация" >> https://astrolive.info/paid-forecasts/)

След извършено плащане, задайте своя въпрос във ФОРМАТА за контакт по-долу
или пишете направо на ИМЕЙЛ адрес: astrolive.info@gmail.com като подадете нужните данни внимателно и коректно! 
1 ВЪПРОС - 200 лв. (105 евро)
Получавате писмен ОТГОВОР - в рамките на 2 седмици след постъпване на плащането

За Ваше спокойствие мога да Ви уверя, че КОРЕСПОНДЕНЦИЯТА между нас и СПОДЕЛЕНАТА от ВАС ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ е СТРОГО КОНФИДЕНЦИАЛНА и ЗАЩИТЕНА!

Благодаря за доверието!
Очаквам Ви!

С обич: Анелия Панчева, Астролог

За връзка с мен:
0899 181 185 Анелия (има Вайбър и УотсАпп)
astrolive.info@gmail.com

Благодаря Ви, че се доверихте на Astrolive.info!

    *Тази услуга предлага отговор на 1 конкретен въпрос с включен доуточняващ въпрос от Ваша страна след получаване на отговора! 

    *След основния и доуточняващия въпрос последваща кореспонденция не се извършва! Ако желаете по-дълъг разговор и жива консултация в диалог от около 1 час и половина, в който дискутираме подробно и в детайл всичко, което Ви вълнува, посетете страницата с консултации тук >> https://astrolive.info/paid-forecasts/!

    *Писменият отговор на 1 въпрос е около 1-2 машинописни страници с размер на шрифта 14 Arial. Получавате астрологическа обосновка на написаното + ясно разяснение какво точно донася това в живота Ви!

    *За неточни, непълни или грешни рождени данни носи отговорност този, който ги подава. Отговорът се изготвя изцяло по написаното от Вас, така че моля, бъдете внимателни при вписване на датата, часа и мястото си на раждане, както и на имейл адреса си! 

    *Отговорът на своя въпрос получавате в рамките на 10 работни дни след постъпване на плащането по сметката! Своя доуточняващ въпрос можете да зададете до 10 работни дни (или 2 календарни седмици) след получаване на писмения отговор!