11 – 17 дек 2023 ❤️ СЕДМИЧНА АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА! ❤️ Важни преоценки! Щастливи възможности, съдбовни развръзки, ползотворни разговори и контакти. Творчески период! Духовно разгръщане!


Здравейте, приятели! 🙂

✔ Започваме седмицата със стационарността на Меркурий! Това фиксира изключително важни модели в нашата реалност, по които ще ни се наложи да работим най-малкото до края на годината, след обръщането в посоката на движение на малката планета - от директен в ретрограден. Официално Меркурий се води за ретрограден от 13-ти декември, но до около 15-ти той ще бъде напълно фиксиран на небето, а и в конкретна сфера от нашия живот. Стационарността на най-близката до Слънцето планета се случва в 9-тия градус на знак Козирог. Добре е да проверите това на коя зона от живота ви отговаря. Може да го научите в кратките публикации на Facebook страницата AstroCalendar, както и в YouTube канала със същото име. Много подробна и задълбочена информация има и в месечните видеа по знаци, които снимаме заедно с абонатите на сайта AstroCalendar.info като комплимент към тяхната лоялност и интерес към астрологичното знание!

✔ В понеделник, на 11-ти, рано сутринта се случва и Последния Сърп на Луната, който отново се повтаря в същата зона, в която се случи и през ноември - на 12-ти - в дълбокия, краен и трансформиращ живота ни знак Скорпион! С Последния сърп ние навлизаме в “тъмните дни” на Луната, до 14-ти вечерта! Време е за силна преоценка, за събуждане на важни за нас ситуации, чрез които ще отработваме нашето минало и всичко, което то носи със себе си тук и сега, както е време и за окончателна раздяла с хора и ситуации или за тяхната пълна промяна! И много важно е да се има предвид, че тази фаза на Луната се проиграва на фона на стационарно-ретроградната фаза на Меркурий - отново поставящ пред нас нуждата да вникнем дълбоко в дадени казуси от живота ни и да ги подготвим за нашето бъдеще по най-добрия начин!

✔ Засаждаме семената на бъдещето на 13-ти в сряда, когато наблюдаваме Новолунието в знак Стрелец. То обещава нови хоризонти и възможности в живота ни, добър късмет, реализация, популярност, благосъстояние, признание и любов! Самото Новолуние в е абсолютно точен позитивен аспект с оста на двата Лунни възела, което приветства съдбовните и кармични развръзки в живота ни!  

✔ Точният аспект повлиява и Първия сърп, който се случва вечерта на 14-ти в четвъртък и поставя основите и на материалното разгръщане на събитията във физическия ни свят! Процесът наблюдаваме в знак Козирог, което подпомага нашия успех, реализация и социално израстване. Време е за поставяне на цели и на реална преоценка под стационарността и ретроградността на Меркурий, време да осъзнаем ясно къде в живота ни и в нас самите е добре да извършим категорична реорганизация, за да можем да дадем най-доброто от себе си!

✔ До края на седмицата продължават да ни влияят описаните по-горе тенденции, като в началото на седмицата имаме и подкрепата от секстила на Меркурий и Венера - двете планети, свързани с мисълта и любовта. Възможни са носещи ни удовлетворение разговори, пътуване, договорки, евентуално подписване на документи. Периодът е специфичен заради ретроградността на Меркурий. Разглеждам различни видове ситуации, които могат да възникнат, във видеата за абонатите на сайта Астро-Календар, както и начините, по които можем да проработим случващото се!

✔ Завършваме седмицата с аспект между Слънцето - нашето съзнание и Нептун - силно свързан с несъзнаваното! Връзката между двете планети е напрегната, така че можем да очакваме конкретни събития, които да ни събудят, да ни извадят от заблудите и илюзиите, да разкрият нещо скрито, да ни направят по-интуитивни, по-добри и състрадателни! Нептун придава креативност и желание да подходим творчески в това, което правим!

✔ В резюме мога да кажа, че седмицата е наистина важна, решаваща в някакъв смисъл ориентирана към работа най-вече с нашата вътрешна настройка, към правилно създаване на планове за бъдещето ни и към формирането на готовност да прекрачим прага на вече отворените пред нас врати! Обичам ви, бъдете здрави и много щастливи! ❤️

Пожелавам ви успешна и много продуктивна седмица!


Всеки един от процесите е описан подробно за абонатите на сайта AstroCalendar® ! >> https://astrocalendar.space/

☯ Всяка сутрин там можете да слушате и аудио-прогнозата за деня, заредена със силна енергия! ☯

TikTok: aneliya.art

You Tube:
AstroLive >> https://www.youtube.com/@astrolive-info
AstroCalendar >> https://www.youtube.com/@astrocalendar-space

Facebook:
AstroLive >> https://www.facebook.com/astrolive.info
AstroCalendar >> https://www.facebook.com/astrocalendar.space

INSTAGRAM: aneliya.pancheva
—---------------------------------------------------------------

Бъдете здрави! Обичам ви !!! ❤️


Авторски материал, Всички права запазени

ЗАДАЙ БЪРЗ ВЪПРОС - ПОЛУЧИ ОТГОВОР!


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута)
❤️❤️❤️ За лична консултация, посетете страницата за Услуги и Цени! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.


☀ ☀ ☀ Заповядайте и в YouTube ! ☀ ☀ ☀