4 – 10 дек 2023 ❤️ СЕДМИЧНА АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА! ❤️ Важни преоценки! Освобождаване от илюзиите! Стратегически поглед, оптимизъм, вяра, нови идеи за бъдещето! Креативност, творчески подход!

ЗАДАЙ БЪРЗ ВЪПРОС - ПОЛУЧИ ОТГОВОР!


Здравейте, приятели! 🙂

✔ Започваме седмицата с вечерната елонгация на Меркурий, което е енергийното “пълнолуние” в неговия цикъл със Слънцето, наблюдавани от Земята! Той е невидим на небето, но отдалечеността му от Слънцето засилва проявата на неговите качества. В цялата седмица ще има силна активност на нашите мисли, прилив на идеи и желание да правим планове и стратегии за бъдещето! Възможно е провеждането на разговори, пътувания, обучения. Добре е да имаме предвид намаляващата фаза на Луната и да бъдем предпазливи в изцяло новите начинания! Не бива да забравяме и предстоящата ретроградност на Меркурий!

✔ В понеделник на 4-ти Венера сменя своя знак и навлиза в Скорпион - зоната на мощна трансформация, на силната сексуална енергия и на интензивните усещания. Тук тя може да провокира нашия любовен живот, както и темата за удовлетворението като цяло - материално, но и духовно! Венера в 8-мия знак по-скоро ще подпомогне промяната в живота ни, ще ни направи по-балансирани в кризисните моменти и ще ни покаже кой е най-добрия път към постигането на мечтите ни!

✔ На 6-ти в сряда тя образува точен аспект със Сатурн, което ще ни помогне да контролираме своите емоции, да ги насочим в градивна посока, да постигнем стабилност вътре в нас самите! Венера в Скорпион, активирана от сатурновата енергия, ще ни помогне да погледнем мъдро и обективно върху дадени сфери на живота ни, да намерим хармония с външния свят и най-вече да работим успешно с темата за обмена на ресурси и отстояване на личните ни граници! Добър момент е да се научим на баланс в даването и получаването - най-малкото в материален смисъл, а по-скоро като време, чувства, ангажираност към някой друг!

✔ В сряда на 6-ти е точното обръщане на Нептун от ретрограден в директен! Това означава, че той е абсолютно неподвижен и стационарен в дадена зона на хороскопа ни. По всяка вероятност в битието ни ще се фиксират темите за илюзиите, за трудността ни да материализираме, за даден вид неспособност да преценяваме реалността. Във високото си проявление Нептун ни свързва с висшите сили, прави ни силно интуитивни, изключително творчески и креативни в това, което правим! При някои са възможни преоценки на теми и ситуации, възникнали след 2011-та, с влизането на Нептун в знак Риби!

✔ На 8-ми, в петък, Меркурий прави точен аспект с Юпитер. Този аспект ще се повтори общо три пъти поради предстоящата ретроградност на Меркурий. Той ще ни влияе през целия декември и почти до края на януари 2024-та! Двете планети ни зареждат с оптимизъм и добро настроение. Помагат ни да балансираме мисленето си между логиката и интуицията! Засилват комуникацията и интелектуалния поток. Възможни са пътувания, учене, изява пред публика! Чрез Меркурий и Юпитер ние виждаме детайлите, но и глобалната картина!

✔ Завършваме седмицата с опозиция на Венера и Юпитер - малкото и голямото щастие на хороскопа! На 10-ти в неделя двете планети засилват нашия оптимизъм, вярата в доброто, приветстват доброто стечение на обстоятелствата! Поради опозицията на някои от нас може да им се наложи да се преборят с определени пречки - вътрешни или външни, за да намерят своето удовлетворение по дадените теми! Венера и Юпитер отварят нови врати пред нас, активират късмета в живота ни, там, където ни е нужно! Възможно е да работим с преоценка на ценностната ни система, морала, вярванията и философията ни за живота!

Пожелавам ви успешна и много продуктивна седмица!


Всеки един от процесите е описан подробно за абонатите на сайта AstroCalendar® ! >> https://astrocalendar.space/

☯ Всяка сутрин там можете да слушате и аудио-прогнозата за деня, заредена със силна енергия! ☯

TikTok: aneliya.art

You Tube:
AstroLive >> https://www.youtube.com/@astrolive-info
AstroCalendar >> https://www.youtube.com/@astrocalendar-space

Facebook:
AstroLive >> https://www.facebook.com/astrolive.info
AstroCalendar >> https://www.facebook.com/astrocalendar.space

INSTAGRAM: aneliya.pancheva
—---------------------------------------------------------------

Бъдете здрави! Обичам ви !!! ❤️


Авторски материал, Всички права запазени


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута)
❤️❤️❤️ За лична консултация, посетете страницата за Услуги и Цени! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.


☀ ☀ ☀ Заповядайте и в YouTube ! ☀ ☀ ☀