ДЕКЕМВРИ 2023 ❤️ МЕСЕЧНА АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА! ❤️ Късмет, важни развръзки, време на преоценка, но и на залагане на новото в живота ни!

ЗАДАЙ БЪРЗ ВЪПРОС - ПОЛУЧИ ОТГОВОР!


Здравейте, приятели! 🙂 Днес ще разгледаме предстоящия месец и всички по-важни акценти, които обагрят енергията в периода! 

✔ И така, като последен месец на годината, декември ще ни предложи време на преоценка, корекция и приключване на някои от нашите дела. В същото време ще имаме възможността да се подготвим за предстоящата 2024-та година! Късметът ще ни съпътства и ще получим резултати от всичко онова, за което сме се борили и по което сме работили през цялата 2023-та, а и по рано! 

✔ Месецът започва още в края на ноември (27.11) с Пълнолуние в знак Близнаци, активирайки идеите, комуникацията, пътуването, обученията и целия интелектуален поток! Пълнолунието в знак Близнаци е време за резултати от всички наши дейности, които са били краткосрочни и динамични или са изисквали от нас адаптивност, находчивост, бързо и своевременно нагаждане към дадени ситуации, обстоятелства и хора. Сега можем да очакваме плодовете от по-рано подписани договори и направени споразумения, от проведени разговори и преговори, както и от всякакъв вид комуникация, която е целяла дадено развитие!

Много важно е да се каже, че самото Пълнолуние е обагрено и от два кармични и съдбовни аспекта - на Меркурий и Венера с оста на Лунните възли! Това събужда важни ситуации, дава ни ключови прозрения, идеи и информация, които могат да променят живота ни! Възможни са пътувания, подписване на договори и документи, финансови облаги, нова работа. Сега начинът, по който се чувстваме е ясен показател следваме ли своя път. Много вероятни са съдбовни развръзки и по темата на любовта, приятелството и партньорството!

✔ В началото на месеца Меркурий сменя своя знак и на 1.12 навлиза в Козирог. Тук той ще стане ретрограден на 13-ти, след което отново ще се върне в знак Стрелец, където ще остане до средата на януари 2024! Това донася възможност за преоценки и даден вид корекции на нещо вече съществуващо. Определени промени в плановете ще донесат успех в живота ни, ще отворят нови хоризонти и възможности пред нас!

✔ Венера също сменя своя знак в началото на месеца и на 4.12, навлиза в дълбокия воден знак Скорпион. Тук тя ще транзитира до края на годината (29.12). В осмия знак най-нежната планета ще подпомогне всички трансформации и промени в живота ни. Възможно е те да бъдат в сферата на любовта или парите! Не са изключени съдбовни партньорства, включително и важни бизнес или работни начинания, променящи живота ни!

✔ На 6-ти декември Нептун - планетата на невидимия свят обръща своя ход и става Директен. Много важно е да осъзнаем, че това е показател за абсолютна стационарност и той ще бъде напълно неподвижен най-малко до средата на месеца. Това фиксира определени събития в живота на всеки от нас, най-вече показвайки ни зоните в които евентуално има нещо скрито и неясно или сме изпаднали в даден вид заблуда и прекомерно много очаквания, базирани на нашето въображение и фантазия! Във високото си проявление Нептун ще ни направи силно сензитивни, интуитивни и много креативни във всичко, което правим! Ще отвори вратите към духовното, божественото и висшата любов!

✔ На 11-ти наблюдаваме мощния Последния сърп на Луната в знак Скорпион. Важно е да отбележим, че това е силно вглъбяващ ни навътре процес, както и време за раздяла или приключване на нещо в живота ни! Интересен факт е, че този Последен сърп в Скорпион се случи и през ноември, последван от Новолуние там. Възможно е това, което се е разиграло в средата на миналия месец (ноември), да се преповтори под дадена форма и сега, както и да се  задълбочи или награди!

✔ На 13-ти декември следва Новолунието в знак Стрелец, активиращо темата за късмета, добрите стечения на обстоятелствата и новите хоризонти пред нас! Едно оптимистично Новолуние, будещо вярата в нас, озаряващо живота ни! То ще бъде в абсолютно точни аспекти към двата Лунни възела, както е и на фона на стационарната ретроградност на Меркурий! Това е сигнификатор за силна съдбовност и кармичност на случващото се! А също и ни прави по-задълбочени, философски настроени и духовни! Възможно е нещо от миналото ни да се върне в живота ни сега - под една изцяло нова форма, приветстващо развитието ни напред!

✔ Първият сърп на Луната е в знак Козирог на 14-ти вечерта. Този знак ни дава стимул за победа, за дългосрочни начинания, за това да дадем най-доброто от себе си и да достигнем до истински успех и реализация в живота ни!

✔ На 22-ри наблюдаваме изключително мощна конфигурация - точен съвпад на Слънцето с Меркурий в момента на преминаването му в знак Козирог, което е момента на Зимното слънцестоене! Това е изключително мощен процес, отново служещ като заряд за успех! Ако се наложи да стартирате нови начинания в Ретроградния Меркурий, това е моментът! Подробно разглеждам процеса в месечните видеата по знаци, които са специално за Абонатите на Календара!

В сърцето на Зимното слънцестоене, в най-дългата нощ на годината се ражда обещанието за искрата на новото начало в живота ни! Съвпадът на Слънцето и Меркурий е и в силна връзка със Сатурн. За тези, които са готови да постигнат нещо стабилно и дългосрочно в живота им, то ще се даде! Добре е да бъдем смирени, търпеливи, мъдри, достатъчно дисциплинирани и усърдни в действията си!

✔ Следва Пълнолунието на 27-ми декември в знак Рак, което е и в прекрасен аспект към Юпитер - планетата на големите възможности! Можем да очакваме едни наистина добри резултати, както от последния месец, така и от цялата изминала година! Юпитер е доста активен като действие в периода. На 31-ти се обръща Директен, което означава, че минимум +/- една седмица от този ден ще го наблюдаваме стационарен - даващ големи възможности в живота на всеки от нас и приветстващ щастието и подкрепата от висшите сили към нашите дела!  

✔ Завършваме месеца с преминаването на Венера в знак Стрелец, където още повече се засилва тенденцията от добри стечения на обстоятелствата, добри развръзки и късмет в делата ни! Тук тя ще остане до 23-ти януари. Тази й позиция е силно социална и ни отваря вратите към другите. Време е за изява, реклама, подобряване и засилване на всички взаимоотношения! Любовта и приповдигнатото настроение ще се чувстват във въздуха през целия й престой в деветия знак, на гости на Юпитер - “планетата на голямото щастие”!

✔ И не на последно място в края на годината, началото на другата Меркурий става стационарно директен. С това той залага определени събития и резултати от изминалия период, в който беше ретрограден!

Започваме новата 2024 с мощен изгрев на най-близката до Слънцето планета като Зорница! На 1-ви януари Меркурий ще бъде видим и ще ни радва почти през целия първи месец на новата година - до 23-ти януари. Неговата видимост ще ни направи още по-социални, търсещи комуникацията и връзката с другите. Възможни са всякакви пътувания и успешен обмен на информация и идеи със заобикалящия ни свят. Видимостта на Меркурий донася видимост и в нашите умове!

❤️ Пожелавам ви успешна, ползотворна и силно материализираща 2024-та година! Нека любовта и щастието озаряват сърцето на всеки от нас! Бъдете здрави и сбъдващи своите мечти! Обичам ви!

❤️ Обичам ви! Успешна седмица !!!

Всеки един от процесите е описан подробно за абонатите на сайта AstroCalendar® ! >> https://astrocalendar.space/

☯ Всяка сутрин там можете да слушате и аудио-прогнозата за деня, заредена със силна енергия! ☯

TikTok: aneliya.art

You Tube:
AstroLive >> https://www.youtube.com/@astrolive-info
AstroCalendar >> https://www.youtube.com/@astrocalendar-space

Facebook:
AstroLive >> https://www.facebook.com/astrolive.info
AstroCalendar >> https://www.facebook.com/astrocalendar.space

INSTAGRAM: aneliya.pancheva
—---------------------------------------------------------------

Бъдете здрави! Обичам ви !!! ❤️


Авторски материал, Всички права запазени


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута)
❤️❤️❤️ За лична консултация, посетете страницата за Услуги и Цени! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.


☀ ☀ ☀ Заповядайте и в YouTube ! ☀ ☀ ☀