ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ – от ноември 2018г. до декември 2019г. – ОТКРИЙ ЩАСТИЕТО!!!

юпитер в стрелец

Здравейте, приятели, на 8 ноември 2018г. Юпитер - "звездата на кралете" или "планетата на голямото щастие", както често е наричан, напуска тъмното царство на знак Скорпион и преминава в своя дом, в знака, на който е планета управител - Стрелец, за около година и един месец - до 3 декември 2019г.

Движението на Юпитер по зодиака е сравнително бавно и за последен път той се е движил в знак Стрелец от края на 2006г. до края на 2007г. Следващия му транзит там ще се състои след 12 години - около 2030 - 2031г., затова е добре сега през 2019г. да се възползваме в максимална степен от това изключително благоприятно и даващо положение на газовия гигант!

Как да го направим? Ще разберете ако останете с мен докрай! 🙂

И така: след голямото изчистване, трансформацията и преодоляването на нашата тъмна страна, на нашите зависимости, слабости и страхове - материални и нематериални, които преживяхме чрез Юпитер в знак Скорпион, ни очаква период на опознаване, на изучаване и на разширение на нашите вътрешни хоризонти и на потребността ни да наблюдаваме живота си и всичко, което ни се случва от една по-глобална гледна точка, на едно ново ниво - в духовен и философски смисъл! Знак Стрелец ще ни подтикне към движение и промяна, към желание да надскочим себе си, към желание да познаем себе си, да превъзмогнем ограниченията на съществуващата среда - вътрешни и външни, чрез знание и получаване на информация, ще ни помогне да променим нашия начин на мислене и на възприятие на света, да разширим своето съзнание. И чрез импулса на огъня да осъзнаем нуждата да се учим и да опознаваме всяка ситуация в живота ни, да работим със собствения си интелект и начин на мислене в името на това, когато година по-късно Юпитер премине в знак Козирог, да бъдем готови да постигнем нашите най-глобални и важни цели в живота ни, да реализираме себе си и да достигнем максимума, на който сме способни!

юпитер в стрелец

И както знаем една от основните характеристики на Юпитер и на знак Стрелец са честността и справедливостта. И сега в годината на този транзит нуждата от това да бъдем начисто пред самите себе си ще бъде от изключително значение. По същия начин и връзката на зараждащия се нов цикъл на Юпитер и Слънцето в края на 2018г., с новите цикли в движението на Венера и Меркурий идват на дневен ред за да ни покажат, че честността в общуването и във взаимоотношенията с хората - независимо в личен или социален и делови план - ще бъде също от първостепенно значение за нашето успешно развитие напред.

Още повече през 2020г. ни предстои едно изключително важно събитие - съвпад на Юпитер, Сатурн и Плутон в знака Козирог. Което ще бъде голяма възможност за подем и изкачването ни едно наистина сериозно стъпало нагоре в нашето еволюционно развитие, ако съумеем да се възползваме максимално от енергетиката на планетните конфигурации през 2019г.

Така че определено с помощта на планетата, смятана за духовен учител в живота на всеки от нас - Юпитер, ако се възползваме в максимална степен от нейната благоприятна и положителна енергетика, която ще работи изключително силно и по предназначение в знак Стрелец, и ако желанието ни да бъдем по-информирани и по-наясно със съществуващата реалност и собствените ни способности е водещо, навлизайки в този важен за нас период 2019 - 2020г., ще можем да очакваме истинска реализация на това, което желаем в един глобален план в живота ни.


Следващото важно нещо, което символизира Юпитер това е вярата и оптимизма - че всичко ще ни се получи, че ще притежаваме това, което желаем, че каквото и да се случва всъщност е за наше добро! Затова от първостепенно значение е да имаме вяра, че нещата ще се развият така, както трябва да се развият, че доброто ще победи, че ни очакват едни по-успешни и светли дни, каквото и да е положението ни сега в този момент. И колкото по-уверение сме в положителното стечение на обстоятелствата в живота ни, толкова по-близо сме реално до това развитие. И обратното.

Всички знаем, че положителните мисли и позивтивните очаквания създават положителни събития, но доколко прилагаме това мото в живота ни? Допускаме ли моменти на липса на вяра и оптимизъм, моменти на отчаяние и недоверие в себе си, в случващото се, в помощта свише?!


08.11 2018г. - Юпитер влиза в 0° Стрелец

08.11 2018г. - Юпитер се скрива в лъчите на Слънцето в 0°02' Стрелец

26.11.2018г. - Юпитер съвпад Слънце в 3°56' Стрелец - Начало на новия им съвместен цикъл!

10.12.2018г. - Юпитер става видим! в 7°03' Стрелец

14.01.2019г.  - Юпитер влиза в Ретро сянка в 14°33' Стрелец. 

16.04.2019г. - Юпитер става Ретрограден в 24°18' Стрелец

10.06.2019г. - Юпитер опозиция Слънце в 19°29' Стрелец - Кулминация в техния съвместен цикъл!

11.08.2019г. - Юпитер става Директен в 14°33' Стрелец

05.11.2019г. - Юпитер излиза от Ретро сянка в 24°18' Стрелец

02.12.2019г. - Юпитер влиза в 0° Козирог

13.12.2019г. - Юпитер се скрива в лъчите на Слънцето в 2°27' Козирог

27.12.2019г. - Юпитер съвпад Слънце - Край на техния общ цикъл и началото на нов!


От гледна точка на способността на Юпитер понякога да идеализира дадени ситуации и в един по-специфичен вариант да вижда прекалено оптимистично събитията е добре да разгледаме аспектите, които прави към Нептун по време на престоя си в знак Стрелец. Защото реална е възможността да се стигне до заблуди, илюзии и неспособност обективно да се преценява реалността, като се вземе и предвид това, че Юпитер в Стрелец няма връзка и не "вижда" Сатурн в съседния знак Козирг, който би дал прагматичност и реализъм в съжденията, но тук ще липсва такава възможност.

От друга страна, както много пъти сме говорили - Нептун е способен да спомогне разширяването на хоризонтите, да подпомогне възприята ни, да усили интуицията, да събуди творческото начало във всеки един от нас, да ни направи достатъчно гъвкави и чувствителни към изискванията на заобикалящата ни среда и хората около нас, за да получим това, което желаем. Затова тук ще спомена периодите и всеки сам за себе си да проследи в кое проявление изживява аспектите на Юпитер и Нептун през тези времеви отрязъци.

Става въпрос за квадратура - мажорен напрегнат аспект от 90° между двете планети, който ще се прояви три пъти през 2019г. между знаците Стрелец и Риби, които приветстват промяната и връзката ни с духовния свят. И тази конфигурация ще наблюдаваме през януари, юни и септември 2019г. Като определено ако съумеем да използваме положителното им влияние, те ще ни подпомогнат да достигнем до своите най-съкровени мечти и да ги видим претворени в реалността. Повече за значението на тези аспекти и важни периоди очаквайте в моите ежедневни пргнози, както и в рубриката АСТРО-СЪБИТИЯ.

Юпитер в Стрелец
08 ноември 2018г., 14:37ч. (BG/SF)

Юпитер с-д Слънце
26 ноември 2018г., 08:13ч. (BG/SF)

Изгрев на Юпитер
10 декември 2018г., 08:32ч. (BG/SF)

Юпитер оп. Слънце
10 юни 2019г., 18:20ч. (BG/SF)

И накрая бих искала да спомена за важните моменти, с които свързваме престоя на Юпитер в знак Стрелец, а именно фазите на планетата, наблюдавана от Земята.

И така: с навлизането на Юпитер в знак Стрелец на 8 ноември 2018г. той се скрива в лъчите на Слънцето и се подготвя за завършването на годишния си цикъл 2018, който край представлява и своеобразно начало, започващо със съвпада на Юпитер със Слънцето на 26 ноември 2018г. в 3° Стрелец. И това е момент, в който планетата на голямото щастие се намира в най-отдалечената си точка от Земята, като помежду тях се намира Слънцето. Време, в което способността на планетата да материализира събития на външен план е в своя минимум, време, в което процесите протичат на изключително духовно и вътрешно ниво. Време за планиране и подготовка на нашите цели и задачи, свързани с областта от хороскопа ни, която по-късно през 2019г. Юпитер ще активира и на физически ниво и ще ни даде огромния шанс за външна реализация.

И с изгрева на Юпитер на 10 декември 2018г. бавно и постепенно, но сигурно нашите мечти и планове ще се придвижат към изпълнение и проявление на външно ниво. Като кулминацията в цикъла ще бъде, разбира се, неговата ретроградна фаза и опозицията му със Слънцето. Тогава Юпитер ще се намира най-близо до Земята, ще огрява вечер небосклона като ярка звезда и ще влияе безапелационно в нашия живот - в максимална степен даваща, разширяваща нашите възможности и интелект, носеща късмет и увеличаване в живота ни енергетика. Ретроградната фаза в цикъла на Юпитер и Слънцето е в периода април - август 2019г., като най-силния момент е неговото противостояние със Слънцето в дните около 10 юни 2019г., когато много от нашите мечти ще бъдат реалност, скъпи приятели!

Като в края на август, началото на септември 2019г. материализиращата сила на Юпитер ще започне постепенно да намалява, до момента на неговото преминаване в знака Козирог и скриването му в лъчите на Слънцето, за да завършат техния едногодишен цикъл в края на 2019г.


Тук давам общите важни положения, а в процеса на събитията ще разглеждаме всяка една важна конфигурация поотделно, защото макар и именно това да беше първоначалното ми желание разбрах, че материалът ще стане прекалено дълъг, което малко или много затруднява обхващането и осъзнаването на всички важни компоненти. Следете прогнозите ми и ще бъдете запознати с всичко важно, което се случва на небето и начинът, по който ни влияят в един глобален план! 🙂

Благодаря ви, че бяхте с мен! Обичам ви!!! 


И разбира се във всяка Натална карта Юпитер ще влияе по различен начин, както в зависимост от неговото местоположение и аспекти към важни точки и планети на хороскопа ни, а и от собствената му сила и способност да материализира в живота ни.

❤️❤️❤️ За всички ваши въпроси, възникнали относно този важен транзит на Юпитер в знак Стрелец можете да се свържете с мен! В лична консултация ще разгледаме както този въпрос, така и всички останали конкретни въпроси, които ви вълнуват, свързани с общия житейки път, с начина на отработване принципите на планетите + прогностика за близко и по-далечно бъдеще!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email: astrolive.info@gmail.com


 


КОИ СФЕРИ ОТ ЖИВОТА НИ ЩЕ АКТИВИРА ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ
МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ПО-ДОЛУ ПОД РЕКЛАМНИТЕ КАРЕТА!!!


Посетете моя YouTube канал!


Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!Статията ми за Ретрограден Юпитер 2018г., можете да прочетете тук! Като в нея излагам общите принципи на планетта, които са неизменни, независимо от фазата, в която се намира в нейния цикъл със Слънцето, спрямо Земята!Статията за РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА 2018Г. можете да прочетете тук →Статията за РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА - ПО ЗНАЦИ можете да прочетете тук →


А СЕГА ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО ЩЕ Е ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ
ЗА ВСЕКИ ОТДЕЛЕН ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК!


За по-голяма достоверност прогнозите са съобразени с домофикацията спрямо Асцендента - изгряващия знак.

Какво е Асцендент и как можете да го изчислите, прочетете тук →ОВЕН


Скъпи Овни, през 2019г. Юпитер ще транзитира през вашия IX дом на хороскопа и това е сферата, която разширява нашите хоризонти.

През този период също така ще имате голям успех при различни пътувания по работа или пътешествия за удоволствие. По Юпитер в IX дом ви предстои контакт с чужбина под всяка една форма. Възможно е в периода да заминете на далечна командировка или да предприемете отдавна планирано пътуване до далечно страни.

Запознанства с чужденци ще ви донесат късмет и щастливи моменти. Ако сте сами, можете да срещнете нов партньор чужденец и контакта ви да прерасне в много дълбока духовна връзка.

Също така под Юпитер в IX дом ви очаква някакво сериозно обучение, задълбочено изучаване в някаква сфера или висше образование. Ако това са вашите планове, вие самите можете да станете преподавател или да организирате някакв вид обучения. Изучаването на някакъв чужд език ще бъде много успешно и ползотворно сега и ще ви се отдава с лекота. Също можете да отидете да учите в чужбина през този период.

Ако желаете да се занимавате с международен бизнес, или такъв, свързан с туризъм или някакъв друг вид пътуване, очаквайте подкрепата на Юпитер. 

Желая ви успех , щастие и много късмет през периода на Юпитер в Стрелец в края на 2018г., както и през цялата 2019г.!


 ТЕЛЕЦ


Скъпи Телци, през 2019г. Юпитер ще се придвижва по вашия VIII дом от наталната карта. Това е домът, който олицетворява най-дълбоката сфера на хороскопа, дома на психологията, на мистиката, на трансформацията. Това е и областта на големите пари - бизнес, финансови операции, наследство, богат партньор. По този начин през периода можете да очаквате да получите крупни суми чрез ваши инвестиции или от вашите лични или бизнес партньори. Ако самите вие притежавате бизнес или някакъв вид предприятие сега е моментът да разширите дейността си. Много добър период за комуникация с банки и други дружества и организации, които работят с финанси. Ако очаквате решение на съдебно дело или плащане от Застрахователна компания, вие можете да получите повече отколкото предполагате.

Много са вероятни постъпления от наследство или някакъв вид подаръци от роднини, които не очаквате. Също така ако на вас ви е нужна финансова помощ от роднини или близки хора, то в периода ще ви бъде дадена. Т.е. не се притеснявайте да поискате, защото сектора, по който се придвижва Юпитер благоприятства в голяма степен финансови облаги за вас от други лица. Добър период и за всички Телци, които оперират със паричните средства на другите.

За всички, които се занимават с йога, психология, рейки и др. енергийни практики периодът ще бъде изключително плодотворен. Възможно е да бъдете заинтересувани от езотериката в най-широкия смисъл на думата. Голяма е вероятността да проявите интерес и да започнете да изучавате някои окултни науки, в това число Астрология или Таро. И ако разглеждаме VIII дом като сферата на чуждата енергия, може да ви привлекат занимания по йога или друг тип енергийни практики - колективни медитации, рейки практики, регресии и т.н. Под егидата на Юпитер в VIII дом у вас ще се обостри интуицията и вие с лекота ще се включите в колективната енергия.

Практически, през периода без затруднения ще можете да се възползвате от чуждата енергия и ресурси, включително и финансовите ресурси на другите.

VIII дом се тълкува и като критичен на физическо ниво, така че внимавайте, имайте едно наум и бъдете предпазливи. Не поемайте прекалено големи рискове, не влагайте агресия в общуването си с другите, преценявайте хората, с които контактувате и се старайте да не излагате себе си на опасност, като недообмисляте дадени ситуации и свои изказвания и реакции. Ако имате някакъв вид страхове, могат да се проявят в реалността, но това е само, за да ги превъзмогнете и да ги надживеете. Както казахме, периодът благоприятства всякакви положителни промени и вътрешни трансформации чрез директни събития във външната среда.

VIII дом също е и сферата на интимността и секса. И ако при някои от вас има някакъв вид сексуални комплекси или такъв тип проблеми - то в този период успешно ще можете да преодолеете този тип обременености. Юпитер ще ви дари с оптимизъм и вяра и в тази насока. Това означава, че ще се разшири сексуалната сфера за вас, може да имате няколко партньора, или да имате няколко предложения. Вие ще бъдете силно привлекателни за другия пол, мистични и загадъчни в очите на другите. Не е изключена бременност!

За тези от вас, които са сами, може да се появи нов човек в живота ви, с който да създадете изключително дълбоки интимни отношения - отношения, изградени на страст и силно привличане, кармически. За тези от вас, които са обвързани сериозно - много добър период за зачеване и за изместване на вашите взаимоотношения на друго ниво на развитие, именно в сексуален смисъл - разкрепостяване и падане на задръжките, или ако сте охладняли един към друг, да преоткриете красотата и радостта на вашата връзка.

Желая ви успех , щастие и много късмет през периода на Юпитер в Стрелец в края на 2018г., както и през цялата 2019г.!


БЛИЗНАЦИ


Скъпи Близнаци, през 2019г. Юпитер ще се придвижва във вашия VII дом на хороскопа. Това означава, че през периода вашите партньорства ще играят главна роля в живота ви. Очертават се много романтични отношения и сериозни предложения за необвързаните от вас. Така че ако вие си търсите партньор - това е вашето време! Брак, сключен през този период, с Юпитер в VII дом, предвещава да бъде изключително удачен и успешен. И ако вие очаквате предложение или обмисляте да отправите предложение за брак - обезателно пристъпете към действие, енергетиката наистина е много благоприятна. Също така не е изключено човекът, който се появи в живота ви да е чужденец.

За обвързаните предстои задълбочаване на връзката и много значими събития между вас. В това число и забременяване или раждане на дете, защото нека не забравяме, че Юпитер преди всичко дава разширение в полето, където се намира. Възможни са и далечни пътешествия с любимия, ако това е вашето желание.

VII дом са и всички хора, с които ние подписваме договори или се обвързваме по някакъв начин. Това означава, че периодът е много подходящ за намиране на делови и бизнес партньори, и  всякакъв вид съдружия и партньорства за нуждите на вашата работа или някаква друга дейност, която извършвате. Всичко ще се нареди леко и свободно - ще можете да прокарате лесно вашите идеи и ще срещнете помощ и поддръжка в лицето на другите. Ще се появят хора в живота ви, за които дори не сте и мечтали. Възможни са бизнес и делови отношения с чужбина.

Въобще като цяло, независимо дали в личния или деловия ви живот, ако през този период се появи партньор по Юпитер, той ще бъде изключително честен, достоен и духовен човек, човек с ценз в образованието и професията, с много висока обща култура и широки и разностранни знания и умения.

През периодът можете да срещнете и вашия духовен учител, да преоткриете вярата или самия вие да станете учител на другите. Хората ще се допитват до вашите знания и съвети.

Юпитер в VII дом ще ви помогне и за поправяне на развалени отношения. Ако сте се скарали с някой, или отношенията ви от известно време не вървят гладко или така, както вие желаете - сега е моментът, в който бихте могли да промените това. VII дом е и домът на откритите ни врагове, така че ви очаква победа и помощ свише в борбата ви за истината. Успех при съдебни дела!

Нека да не забравяме, че VII дом е един от ъгловите домове в хороскопа, така че силното положително влияние на Юпитер ще усетите като цяло във вашия живот под формата на късмет, успех, благоприятни стечения на обстоятелствата!

Желая ви успех , щастие и много късмет през периода на Юпитер в Стрелец в края на 2018г., както и през цялата 2019г.!


РАК


Скъпи Раци, през 2019г. Юпитер ще се придвижва през вашия VI дом. Какво е VI дом? Това са нашите отговорности и задължения - това, което ни се налага да правим всеки ден. Това е нашата работа и нашето здравословно състояние. Също така, това е и сферата на нашите домашни любимци.

Очаква ви много голям успех, свързан с вашата работа. Очаквайте да се появят допълнителни проекти и отговорности, които обаче да доведат и до допълнително заплащане или повишение в края на периода. Ако пък имате желание да смените своята работа, сега е моментът, в който ще си намерите по-добра и по-доходоносна. 

А ако не работите и отдавна си търсите работа, но все не успявате да намерите такава, която да ви удовлетворява - сега, под егидата на Юпитер в VI дом, ще ви се отдадат повече шансове за подходяща и удачна работа.

Също така бихте могли да си намерите втора, допълнителна работа, ако това е вашето желание. Не са изключени и командировки или далечни пътувания по работа или работа, свързана с чужденци.

Въобще всичко, което касае сферата на вашата работа ще претърпи разширение и ако сте решили да предприемете някаква промяна в тази област - очаква ви успех.

За хора, които тепърва навлизат в своята професия, моментът е идеален за повишаване на уменията и квалификацията, за повишаване на опита. Всякакви стажове, семинари, курсове по вашата специалност ще ви се отразят изключително благоприятно в професионалното развитие.

Много удачно време и относно вашето здраве и общото състояние на вашето тяло. Юпитер ще ви помага във всяко едно отношение. Ще се чувствате по-добре, ще се чувствате оптимистично настроени. Ако имате нужда от някакъв вид лечение, под Юпитер в VI дом, ще намерите нужните лекари и лекове за вашето неразположение.

Също така обърнете специално внимание на вашето хранене и цялостния ви режим на живот. Много успешно под Юпитер можете да наблюдавате кое за вас е полезно и кое не - храните ли се балансирано, спортувате ли достатъчно, спите ли, колкото е необходимо, полагате ли като цяло нужните ежедневни грижи към вашето тяло. Това са все теми на VI дом, които сега Юпитер ще "освети". Бъдете внимателни с килограмите, защото както знаете Юпитер разширява всичко, до което се докосне!

Като цяло през периода за вас се очертава добро самочувствие, апетит, оздравяване, намиране на нов вид лечение, ако имате такава нужда, даже алтернативно лечение под Юпитер в Стрелец - рейки, хомеопатия, енергийни изчиствания и др.

Ако вашето желание е да се занимавате с медицина или някакъв алтернативен вид лечение на хора, ако желаете да изучавате енергийни практики за подобряване общото състояние на човешкото тяло и психика, или планирате вие самите да организирате курсове по темата за здравето, здравословното хранене и природосъобразен начин на живот - това е вашият момент. Действайте смело!

С Юпитер в VI дом у нас може да се появи желание да изучаваме ветеринарната медицина, както и да се занимаваме с всякакъв вид помощ и грижа към животните - организиране на кампании за защита на животните, провеждане на контрол на приютите за животни и т.н. Предприетите дейности ще бъдат съпроводени с успех. Също така вие самите можете да си вземете домашен любимец, за който отдавна мечтаете. Той ще ви донесе много щастие и много приятни мигове. Също така контакта с животно би ви се отразил благоприятно, не само върху общото ви здравословно състояние, а като цяло.

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Стрелец в края на 2018г., както и през цялата 2019г.!


ЛЪВ


Скъпи Лъвове, през 2019г. Юпитер ще транзитира във вашия V дом през периода, което означава, че на вас ще ви провърви в творчеството, в любовта и в сферата на децата. V дом са нашите радости, нашите удоволствия, игрите, забавленията и съревнованията. Може внезапно да ви провърви ако играете на лотария. Също така очаквайте успех и късмет във всякакви онлайн игри, конкурси и платформи, в които вземате участие.

Пред вас се очертава разширение в сферата на любовта и любовните отношения. Под Юпитер в V дом необвързаните Лъвове са с реалната възможност да срещнат истинската любов. Важно е да знаете точно какво искате, защото ще ви се отдаде възможност за избор. Шансовете ви за срещи и запознанства ще бъдат големи. Ще бъдете изключително привлекателни за другия пол. У вас ще се появи авантюристичен дух, ще ви се прииска да съблазнявате и да привличате другите към себе си.

Много щастие, много радост, наслада и взаимна любов очакват обвързаните Лъвове. През периода на Юпитер в V дом вероятността да имате дете е огромна. V дом е сферата на децата и всякакви контакти и взаимоотношения с деца през този етап ще ви носят приятни изживявания. Всички, които искат дете или чакат дете - това е вашата година! За тези, които имат деца, всякакви хубави събития и новости, свързани с тях, могат да се реализират.

Очакват ви много приключения, весели моменти и големи компании през периода. Романтика, хубаво настроение и всякакви приятни развлечения са подаръците на Юпитер към вас. 

Периодът е изключително творчески, така че на всички които се занимават с някакъв вид изкуство ще им провърви през периода. Особено в сферата на театъра или там, където има сцена или някакъв вид изява на талантите и способностите - един вид там, където вие се показвате и проявявате себе си пред другите. Вие ще получите признанието на хората и успехът при вас ще дойде с лекота.

Всякакви хобита, свързани с творчество и креативност ще ви донесат късмет и радост през периода. И даже, ако имате това желание, вашето хоби би могло да се превърне в успешна професия за вас. V дом е свързан и с бизнеса, така че ако имате желание и възможност бихте могли да стартирате такъв!

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Стрелец в края на 2018г., както и през цялата 2019г.!


ДЕВА


Скъпи Деви, през 2019г. Юпитер ще транзитира през вашия IV дом. Това означава, че всичко свързано със сферата на недвижимите имоти ще ви вълнува през периода. Всичко свързано с вашето недвижимо имущество, излиза на преден план сега. Ако вие желаете да продадете ваш имот или да закупите ново жилище например - сега е най-удачния момент за това. Ако отдавна искате да смените квартирата, в която живеете, периода е изключително благоприятен - лесно ще намерите жилището, за което си мечтаете.

Също така, ако сте планирали някакъв ремонт или реконструкции на дома ви - прекрасен период за обновяване, преустрояване и дострояване на жилището, в което живеете. Ако сте имали идея по някакъв начин да разширите дома си, или да се преместите в по-голямо жилище, Юпитер ще ви помогне да осъществите плановете си. 

Всичко, свързано с недвижимите имоти ще бъде в разцвет през периода. Не само с вашето лично имущество, а и в по-глобален план. Бихте могли да започнете работа, свързана с покупко-продажби на недвижими имоти например. С Юпитер в IV дом бихте могли да инвестирате в такъв бизнес.  Също така, ако това е вашата идея, бихте могли да направите успешна сделка и да закупите имот в чужбина, който ще ви носи допълнителни средства в бъдеще, или да вложите парите си в някакъв търговски обект, който в последствие да отдавате под наем. Всякакъв вид инвестиции с недвижими имоти ще бъдат успешни!

Също всякакви семейни събития са възможни през периода на транзитен Юпитер в IV дом - сватби, раждане на деца, кръщенета, годишнини, абитуриентски балове и всякакви други поводи, които биха събрали големи групи от хора във вашия дом. IV дом също е сигнификатор и на вашите родители, най-вече на майката и поради тази причина можем да очакваме някакъв вид щастие и късмет, който ще озари вашата майка. Като цяло периодът е изключително подходящ за общуване с вашите родители.

Ако сте имали планове да прекарвате повече време в дома си или да започнете работа от дома си, сега е моментът за това. Очаква ви щастие и късмет, приятно чувство и радост във вашия дом.

Нека да не забравяме, че IV дом е един от ъгловите домове в хороскопа, така че силното положително влияние на Юпитер ще усетите като цяло във вашия живот под формата на късмет, успех, благоприятни стечения на обстоятелствата!

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Стрелец в края на 2018г., както и през цялата 2019г.!


ВЕЗНИ


Мили Везни, през 2019г. Юпитер ще се придвижва по вашия III дом. Това са нови знания, информация, общуване и комуникация. За всякакви интелектуални проекти, които сте започнали през този период, ви очаква огромен успех и много късмет. Много късмет да очакват и всички, които учат и се развиват, като посещават курсове, семинари, различен вид обучения, обогатявайки се интелектуално. Всякакви дипломи, удостоверения и допълнителни квалификации ще бъдат засвидетелствани с лекота.

Ако самите вие имате желание да провеждате някакви курсове или обучения - действайте смело и със самочувствие. Вашите знания ще бъдат оценени и информацията, която споделите с другите ще бъде на ниво.

Също така, всички, които работят в сферата на журналистиката, рекламата, тези, които пишат статии или се занимават с някакъв вид документи или административна дейност, ги очаква успех и разширяване в сферата на тяхната дейност. Юпитер би подпомогнал дори написването на книга през периода!

Всички, на които работата е свързана с автомобили - шофьори, монтьори, инструктори, както и тези които  купуват или продават автомобили - това е вашият успешен период. Ако самите вие отдавна мечтаете да си закупите автомобил или да продадете стария си автомобил и да си купите нов - Юпитер ще ви донесе късмет. Може също така най-неочаквано да спечелите автомобил от някаква игра или от лотарията. Ако пък нямате книжка, сега е моментът, в който лесно бихте изкарали шофьорски курс - с лекота бихте се научили да шофирате и без затруднения ще можете да вземете документ за правоспособност.

Възможни са доста пътувания по работа или за удоволствие през този период, които ще ви донесат много приятни изживявания и разширяване на кръгозора.

Юпитер в III дом ви прави изключително общителни и комуникативни. С лекота можете да се изявите пред хора, да поддържате тяхното внимание и да осъществите много полезен обмен на информация. Очакват ви много и най-различни запознанства през периода.

Също така III дом е сигнификатор и на вашите братя и сестри, близки родственици, както и на вашите съседи - хората, с които се срещате и общувате всеки ден. Всякакви взаимоотношения и общи дейности ще са от полза.

И не на последно място - периодът е изключително подходящ за закупуване на всякакъв вид техника за домакинството или лично за вас - пералня, хладилник, печки, нов телевизор, компютър, нов телефон и т.н.

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Стрелец в края на 2018г., както и през цялата 2019г.!


СКОРПИОН


Скъпи Скорпиони, през 2019г. Юпитер ще транзитира през вашия II дом на хороскопа. Това е домът на нашите ценности, това е домът на нашите пари - тези, които ние сами изкарваме. Парите ще бъдат при вас. Юпитер ще донесе късмет и успех в работата и в сферите, които ви осигуряват необходимите средства за живот. Можете да си намерите нова, по-добре платена работа или някакъв вид странични ангажименти, с които да си докарвате допълнителни средства.

Ако имате собствен бизнес, очаквайте повече клиенти и по-голям интерес към вашата дейност, които в крайна сметка ще ви донесат и по-добър доход. Имате реалния шанс да разширите своя бизнес или начина по-който изкарвате пари. Предоставя ви се огромен спектър от начини, чрез които да изкарвате парите си. Това означава, че много от вас ще имат възможността да заработват повече средства. 

II дом отговаря и за нашите вътрешни духовни ценности и под Юпитер в Стрелец е възможно да се увлечете по философия, да започнете да практикувате медитации и подобни енергийни практики, които имат за цел да уравновесят енергетиката на физическото и астралното ни тяло. През периода можете да се вгледате в себе си и да направите преоценка на вашите вътрешни морални ценности и приоритети, на това, което е изтински важно за вас.

Като цяло ви очаква един паричен период, ориентиран към материални придобивки! Бъдете активни.

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Стрелец в края на 2018г., както и през цялата 2019г.!


СТРЕЛЕЦ


Скъпи Стрелци, през 2019г. Юпитер ще транзитира във вашия I дом, а това означава, че ще получите своя шанс и възможности във всичко, в което влагате своята енергия. Вие ще сияете и ще блестите навсякъде, където отидете и във всичко, с което се захванете. От вас се искат не много усилия и ще получите повече отколкото сте си мечтали.

Огромна подкрепа ще ви окаже Юпитер при работа над самите себе си, както на духовен и интелектуален, така и на физически план. Както знаем, I дом е собственото ни "Аз" и през периода на Юпитер във вашия знак вие самите ще олицетворявате неговата енергетика. Ще бъдете търсен, навсякъде ще се ползвате с привилегии, късметът ще бъде на ваша страна във всяко едно начинание. Тук много важно е да се спомене, да бъдем внимателни и поради това, че твърде лесно се получават нещата ни, да не се самозабравим и да се отклоним от правия път.

Всякаква работа върху вашия външен вид ще бъде успешна - тренировки, диети, смяна на прическата, на начина на обличане, на имиджа като цяло - всичко, което е свързано с това как изглеждате. И понеже Юпитер е планета, която разширява всичко, до което се докосне, внимавайте с килограмите и следете за вашето хранене. Също така Юпитер в I дом при жените може да даде бременност и раждане.

Идеално време за стартиране на всякакъв вид обучения, семинари или курсове, независимо дали вие ще ги организирате или самите вие ще учите другите. Успехът в тази сфера е гарантиран!

Като цяло Юпитер ще ви зареди с безграничен оптимизъм и вяра, всички ще ви харесват и обичат. Интуицията ви през периода ще бъде изключително засилена, ще виждате и чувствате неща, които другите хора не забелязват. Възползвайте се от способностите си, за да зададете една успешна програма, защото транзитирайки през I дом, Юпитер започва своя нов дванадесетгодишен цикъл в наталната ви карта.

Нека да не забравяме, че I дом е един от ъгловите домове в хороскопа, така че силното положително влияние на Юпитер ще усетите като цяло във вашия живот под формата на късмет, успех, благоприятни стечения на обстоятелствата!

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер във Вашия знак, скъпи Стрелци, в края на 2018г., както и през цялата 2019г.!


КОЗИРОГ


Мили Козирози, през 2019г. Юпитер ще транзитира през XII дом - това е домът на тайните, на всичко далечно и скрито. Шансът и късмета за вас могат да дойдат от там, откъдето не очаквате. Може да се яви в живота ви покровител или таен помощник за това, в което влагате своите усилия.

Ще имате късмет и успех на всички дела, които са доведени до етап на завършване и на всички ваши проекти, с които трябва да приключите в срок. Всичко, с което сте имали някакъв вид проблем и не сте могли да завършите, сега е моментът, в който ще се разреши. Ако е имало някакви неясни въпроси за вас, сега е моментът, в който ще намерите отговорите. Ще съумеете да погледнете на нещата от един по-широк ъгъл и всичко, което е било скрито за вас - сега с лекота ще се разкрие пред очите ви. Вашата интуиция и проницателност през периода ще бъдат изключително силни. Всякакви тайни и неясни ситуации ще се изяснят с помощта на Юпитер в XII дом. И най-вече ще имате духовната сила и подкрепа да ги приемете.

Много конструктивен период за работа над себе си, за осъзнаване на вашия вътрешен свят. Много от вас могат да започнат да се занимават с окултни науки, философия, духовни практики, медитация. В същото време е възможно да ви потърсят за изнасяне на семинари или за създаване на писмени материали на тези теми.

XII дом е заключителен период. Преход между миналото и бъдещето. И Юпитер ще ви дари с мъдростта и знанията, за да съумеете да извлечете най-доброто, след което да се разделите с всичко ненужно и с това, което е изживяло своето време. С лекота ще прецените кое работи за вас и кое не.

XII дом отговаря за живота в чужбина. Ако това са били вашите планове, сега е моментът да се отправите към далечни страни, където да търсите своето щастие. Благоприятен период за работа в чужбина - както дългосрочно, така и за сезонна работа. Също така, ако сте имали идея за обучение зад граница - идеално време. Там, където заминете ще се чувствате добре и вашето пътуване ще бъде изключително ползотворно.

Сега е моментът и за дълго планираното далечно пътешествие, за което отдавна си мечтаете. Юпитер ще благоприятства опознаването на чужди култури и светове, за различен начин на живот. Също така е възможно и запознанство с човек от далечна страна, с различна от нашата култура, с богата душевност и широк поглед към света. Всяко запознанство под Юпитер в XII дом ще бъде изключително духовно и интересно преживяване за вас.

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Стрелец в края на 2018г., както и през цялата 2019г.!


ВОДОЛЕЙ


Скъпи Водолеи, през 2019г. Юпитер ще транзитира във вашия XI дом, който символизира изпълнението на нашите мечти. И ако вие имате някакво съкровено желание, за което мечтаете отдавна, сега е напълно възможно то да се осъществи. 

Като цяло ще ви провърви защото XI дом е сферата на колектива и приятелствата. С приятелствата ще имате късмет, чрез близките ви хора ще ви провърви. Общувайте с отворено сърце с вашите приятели. Ако имате нужда от помощ и подкрепа - те ще бъдат насреща. По същия начин с лекота можете да влезете в различни обществени кръгове и кръгове по интереси - школи по танци, йога, курсове по рисуване, по Астрология, обучения за личностно развитие, семинари и др. Чрез такъв тип общуване вие можете да намерите истинското щастие. Може някой да ви подскаже нещо или да ви предложи нещо. Или самите вие можете да създадете такива клубове по интереси, групи, организации. 

През периода имате шанс да станете много популярни. XI дом разширява вашата известност. Ако притежавате интернет магазин или друг вид интернет проект, свързан с обществена дейност или бизнес в интернет, ще ви донесе реализация, гласност и публично влияние върху голям кръг от хора. Сега с лекота ще привличате нови хора.

Много удачно е по Юпитер в XI дом всичко, което е свързано с реклама, обществена дейност, разширение на изявата пред публика. Също така можете да очаквате нови запознанства точно такива, от каквито имате нужда за осъществяване на вашите цели.

Също така, ако това са вашите интереси и желания, бихте могли да изучавате или вие самите да организирате семинари по Астрономия, Астрология, Маркетинг, Реклама и всичко, което е свързано с големи групи от хора, които са с общи интереси.

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Стрелец в края на 2018г., както и през цялата 2019г.!


РИБИ


Скъпи Риби, през 2019г. Юпитер ще се намира в X дом на вашия хороскоп, което говори за повишаване на вашия социален статус и на благоприятно изменение на вашето обществено положение в този период.

Запознанства и общуване с високопоставени личности,  или създаване на връзка с престижен партньор. За жените - под Юпитер в X дом имате шанс да срещнете вашия брачен партнор и брак, създаден под тази конфигурация ще бъде много успешен и проспериращ за вас. И ако търсите такива партньори, с които да се развивате в един дългосрочен план, то Юпитер ще ви донесе късмет в това отношение и има голяма вероятност да създадете здраво семейство. 

Тези от вас, които са обвързани, можете да се преместите да живеете много по-престижен и добър район, може вие или вашия партньор да получи високоплатена и авторитетна работа, а също и можете да очаквате появата на дете във вашето семейство.

Повишение по служба, получаване на много престижна работа. Може дори най-внезапно да ви предложат нова, много по-добра работа от сегашната, дори и да не сте го очаквали. Или можете, например, да подобрите вашата комуникация с началника. Юпитер е готов да ви поднесе различни приятни изненади и сюрпризи! Така че не изпускайте своя шанс на периода, който ви предлага отлични запознанства.

Ако имате такива планове, бихте могли да създадете ваш собствен бизнес, който ще ви дари с много успех, добри резултати и престиж. Или ако вече притежавате свой бизнес, под Юпитер в X дом, можете да поискате високопоставени партньори или да получите такъв тип предложения.

Въобще, можете да очаквате развитие и промени, свързани с всичко което повишава вашия социален статус, положението ви в обществото и разширява вашата сфера на влияние. И нека да не забравяме, че X дом е един от ъгловите домове в хороскопа, така че силното положително влияние на Юпитер ще усетите като цяло във вашия живот под формата на късмет, успех, благоприятни стечения на обстоятелствата!

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Стрелец в края на 2018г., както и през цялата 2019г.!

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната през целия месец,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...