ПЪЛНОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ – 23 ноември 2018г.

пълнолуние в близнаци

Здравейте, приятели, настъпи кулминацията на Лунния месец, тогава, когато проявлението на енергетиката на изминалия период е в своя максимум. И както знаем енергията на знак Близнаци е подвижна, бърза, динамична, не обича да се задържа на едно място, умее да се занимава с няколко дейности едновременно. И е изключително бързо приспособяваща се към всички настъпващи промени, като в доста голям процент от случаите тя самата е провокатор на тези промени.

Но сега, под влиянието на Меркурий, който е ретрограден, в края на своя цикъл със Слънцето, определено ще ни се наложи на първо място да преосмислим и преоценим доста неща в живота ни преди да подходим към дългоочакваната промяна и движение напред. С процеса на Пълнолунието Слънцето навлиза в знак Стрелец и всъщност този знак е от ключово значение за етапа, в който се намираме.

Чрез неговите послания и неговата енергетика бихме могли да намерим отговорите на много от нашите въпроси и благодарение на това да съумеем да направим най-верните избори когато дойде моментът за това!

пълнолуние в близнаци

Ретрограден Меркурий, управител на процеса на Пълнолунието в Близнаци, се намира в знак Стрелец в съвпад с Юпитер. И двете планети не се виждат. И двете планети са на прага на своите нови цикли със Слънцето. Нещо, което ни дава незаменима възможност за промяна в живота ни и за достигане на това, което желаем. Не бива да забравяме, че Стрелец винаги означава разширение и нови пътища за нас!

Сега е момент, в който трябва да сме готови най-вече за духовна работа, за разширяване на нашия хоризонт, за пълно осмисляне на събитията и взаимоотношенията ни с хората в живота ни, за пълна преоценка какво искаме и накъде отиваме. Защото с Новолунието в Стрелец в началото на декември много неща ще се променят, много нови цели ще намерят място в живота ни и много нови желания ще излязат на преден план. Първата десетдевка на декември ще определи до голяма степен бъдещето ни. И в името на бъдещия ни успех, сега трябва да се погрижим и да поставим ред в нашия мисловен свят, защото той е този, който ни води. И това, което е в нас - нашите мисли и нашите усещания, определят начинът по който възприемаме света и всичко случващо се в него. Всяка наша реакция, независимо каква е и всяко едно наше решение, което вземаме произлизат от менталните модели, които сами създаваме, повлияни от едно или друго.

И тогава, когато съумеем да постигнем ред и яснота в нас самите ще установим, че пречки няма, че граници за нашите възможности няма и че стига да сме достатъчно убедени и да повярваме в в себе си, в собствените ни възможности, в помощта свише и в промяната, то тя ще се случи и всеки наш замисъл и всяка наша цел могат да се реализират!

Новолунието в знак Скорпион, което се състоя на 7-ми ноември зададе общата програма на Лунния месец - период на дълбока вътрешна трансформация и на работа с вътрешната ни настройка към света, към другите и към всичко, което ни се случва. Работа с тъмната ни страна, работа с крайностите в живота ни, с недоверието към самите себе си или с недоверието в другите. В момента на Новолунието Юпитер смени своя знак и от Скорпион премина в Стрелец - в своя дом. И по този начин още веднъж даде акцент на енергетиката на 9-тия знак на зодиака. И даде шанс за успешен преход от зоната на тъмнината и съмнението в живота ни към зоната на светлината и вярата!

И определено много важно е тук да се каже, че Юпитер в на върха на Асцендента в картата на Пълнолунието сега, което означава, че неговото присъствие в живота ни ще бъде изключително силно и осезаемо. И първото нещо, коетоще си помислим когато видим 1-ви дом, в който са Слънцето, Юпитер и ретрограден Меркурий е, че времето за учене и дълбоко разбиране и осъзнаване в живота ни е настъпило. За всеки един от нас, независимо какъв човек е, с какво се занимава и към какво се стреми. Учене, в най-широкия смисъл на думата - от чисто физическо посещение на даден вид курс или обучение, до духовно израстване и разширение на вътрешния ни мироглед.

Всеки сам за себи си е добре да се замисли какви ще бъдат главните зони от живота му, които ще бъдат активни в близките година-две. Информация можете да получите от двете ми статии, посветени на Юпитер в Стрелец и Лунните възли по оста Рак-Козирог, където подробно разглеждам както общото влияние на процесите (най-вече за 2019г.), така и отражението им в конкретни сфери от живота ни. И именно сега да помислите, за да постигнете успех в тези области от какъв тип информация и знание се нуждаете. Започването на какъвто и да било курс или процес на вътрешно обогатяване в началото на декември ще ни бъде незаменим помощник, а и катализатор за постигането на бъдещите ни цели!

С приближаването на януарските Затъмнения все по-лесно ще ни бъде да разгадаем къде е нужно да работим, в коя област от живота ни. Всичко, което се случва сега - положително или не чак толкова - ще ни насочва към верния път, стига да сме готови да го разберем и да приемем това, което ни се дава!

Пълнолуние в БЛИЗНАЦИ - 23.11.2018г., 07:39ч.(БГ)

Не бива да забравяме също така, че с процеса на Новолунието, начало на Лунния месец, Уран-планетата на промяната и разрушаването на пречките - вътрешни и външни, също смени своя знак и се върна в Овен за период от четири месеца. И в целия месец ноември ще наблюдаваме опозицията й с планетата на любовта, материалните и нематериални ресурси - Венера, която е в началото на своя цикъл със Слънцето. Това от една страна може да ни накара вътрешно да искаме събитията да се развиват по-бързо, отколкото се случват реално или да чувстваме, че имаме нужда да разрушим и премахнем цели пластове от нашия вътрешен свят, от случващото се в живота ни, за да бъдем в действителност добре и щастливи. От гледна точка силата на Уран можем да очакваме и външни събития, които да го сторят ако ние се противопоставяме! И определено каквото е дадено да си отиде сега от нас, в един дългосрочен план ще установим, че е било за добро! Така че моя съвет в навечериетo и на Затъмненията: приемайте случващото се отвън, колкото и нелогично да изглежда то сега, особено под влиянието на ретро Меркурий. Има неща, от които наистина е по-добре да се освободим, за да продължим напред. И колкото по-трудно го правим, толкова повече ще бъде необходимо външните събития, дори мога да кажа катаклизми по Уран, да ни подтикват да го направим!


И като за финал бих искала, поглеждайки картата на Пълнолунието, да обобщя някои важни аспекти, които при всички положения ще усещаме най-малкото до края на Лунния месец - Новолунието в знак Стрелец на 7 декември.

Най-важния акцент е разбира се самия процес - опозицията на Слънцето и Луната, и то не къде да е, а по оста 1-ви - 7-ми дом, като двете светила се намират точно върху куспидите на домовете. Това прави енергетиката още по-силна, мощна и материализираща в живота ни. И това ни дарява преди всичко с неутолима жажда за информация, с желание да разберем,  да променим себе си или външната среда, да намерим логични отговори на въпросите ни, да се развиваме интелектуално, да пътуваме - най-вече към самите себе си, поради невидимите управители и на двата знака, в които се състои процеса на Пълнолунието - Стрелец и Близнаци/ Юпитер и Меркурий.

И много важна е квадратурата, която се образува към планетите, намиращи се в знак Риби - Нептун и Марс - два взаимно изключващи се планетни принципа, две противоположни енергетики. На готовността за директно действие и търсене на реални постижения във външния свят (Марс) и Нептун, който ни бави, заблуждава, прави с всяка наша стъпка случващото се все по-неясно и замъглено и като че ли все повече ни отдалечава от целта.

Това е още един астро фактор, който ни показва, че сега не е време за реални външни действия и постижения. а по-скоро ни подсеща, че ако искаме да видим резултати, то сега е добре да използваме марсовата енергетика и страст, както и силната чувствителност, интуиция и творческа природа на Нептун, за да намерим верния път в себе си, в нашия дълбок емоционален свят на чувствата, на усещанията, на емоциите. Да търсим отговорите в сигналите на тялото и да се доверим на вътрешния ни усет за нещата и хората. Което след това ще ни даде възможност много по-лесно и по-пълноценно да достигнем до другите, да ги опознаем, да им помогнем, самите ние да поискаме помощ и да я получим.

И определено Юпитер и Меркурий, като главни акценти на процеса е добре да разгледаме от гледна точка какво принципно биха могли да донесат в живота ни в един дългосрочен план, ако пожелаем да се възползваме от това!

На Юпитер можем да разчитаме за богатство, щастие, известност, късмет и признание. За социални възможности в широкия смисъл на тази дума, за духовно и интелектуално развитие. Тази планета благодетел би могла да ни помогне да намерим смисъла на живота, да намерим себе си, да разширим собственото си съзнание и мироглед към света и към другите, да разкрием собствения си вътрешен потенциал с лекота и да се възползваме от него по възможно най-добрия начин!

От своя страна Меркурий - управител на Пълнолунието, който е ретрограден, ни дава безценни възможности да поправим допуснатите грешки в живота ни, да преосмислим ситуациите, да коригираме своите планове, ако те не са сработили добре до този момент. Можем да разчитаме на малката планета за помощ относно намиране на скрита от нас информация, за изясняване на скрити и неясни причини защо дадено нещо се развива именно по този начин в живота ни. Можем да поправим развалени взаимоотношения или да сложим в ред всяко нещо, което чувстваме, че е объркано в някакъв смисъл.

Както и да подходим на този етап не бива да забравяме едно - дава ни се шанс да променим живота си към по-добро в идните месеци. Добре е с началото на циклите на Меркурий и Юпитер да поставим своите краткосрочни и средносрочни цели и планове в живота ни. Съвпада на Слънцето с Юпитер ще се състои на 26-ти ноември, а на Меркурий със Слънцето на 27-ми. Като изгревите и на двете планети ще наблюдаваме непосредствено с Новолунието в Стрелец в началото на декември. И от това как се подготвяме сега, ще зависи материализацията, която ни очаква занапред!

Ще си позволя да цитирам себе си от месечната прогноза за Ноември:

"Настъпва време на учене, на обогатяване, на развитие в живота ни. Дошъл е моментът да си дадем ясна представа как можем да достигнем до целите си и да го направим. Знаем, че Близнаци символизира промяната и новото, а Стрелец нуждата да стигнем зад предела на познатото, да разширим своя хоризонт и възможности. И определено по всичко личи, че всеки от нас може да го постигне, стига да повярва най-вече на самия себе си и да пожелае промяната истински!"

Успех! 🙂


КОИ СФЕРИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ АКТИВИРА ПЪЛНОЛУНИЕТО В БЛИЗНАЦИ
МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ПО-ДОЛУ ПОД РЕКЛАМНИТЕ КАРЕТА!!!❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

телефон: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email: astrolive.info@gmail.com


Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!Статията за ЛУННИ ВЪЗЛИ по оста РАК-КОЗИРОГ можете да прочетете тук →Статията за Месечен Хороскоп за НОЕМВРИ 2018г. можете да прочетете тук →Статията за ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ 2018-2019г. можете да прочетете тук →Посетете нашия YouTube канал!


А СЕГА ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО ЩЕ Е ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО
ЗА ВСЕКИ ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК!


За по-голяма достоверност прогнозите са съобразени с домофикацията спрямо Асцендента - изгряващия знак.

Какво е Асцендент и как можете да го изчислите, прочетете тук →АСЦЕНДЕНТ ♈ ОВЕН


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Комуникация. Общуване. Писане. Говорене. Слушане.

Оформяне на документи.

Информация. Нови контакти. Нови запзнанства.

Самореклама.

Курсове. Обучения.

Близки роднини. Братя и сестри. Съседи. Хората, с които общувате всеки ден.

Автомобили. Кратки пътувания. Командировки.

Нови навици.


АСЦЕНДЕНТ ♉ ТЕЛЕЦ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Ценности. Доходи. Пари. 

Смяна източника на доходи.

Материална сфера на живота - приходи, разходи.

Преоценка на себе си. Самооценка на това колко заслужаваме.

Таланти и способности, за които хората могат да ви се отплатят с пари.

Ораторско майсторство. Глас.


АСЦЕНДЕНТ ♊ БЛИЗНАЦИ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Собствената личност. Външност. Смяна на имиджа.

"Аз"-а. Нашата воля. Какво желаем от живота.

Реакцията ни към света. Отношението ни към самите себе си.

Как се предствяме пред другите.

Начало на нещо ново. Нов житейски цикъл. Голяма и дългоочаквана промяна в живота.


АСЦЕНДЕНТ ♋ РАК


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Завършване на един цял житейски етап. Приключване на проект.

Подготовка.

Вътрешна промяна. Всичко невидимо.

Eмиграция. Всичко, което е далече от нас.

Отшелничество. Ограничение. Изолация.

Санаториуми, църкви, манастири, болници, затвори.

Изчистване на организма - физически и психически. Диета.

Връщане в миналото. Застигане на миналото. Узнаване на някакви тайни. Вие самите скривате нещо от другите - тайна любов и т.н.

Вяра. Окултизъм. Йога. Медитация. Получаване на духовен заряд.

Благотворителност. Отдаване на енергия към другите.


АСЦЕНДЕНТ ♋ ЛЪВ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Сферата на социалното - на колектива, на приятелите и на хората, които ни помагат и на които можем да разчитаме. Поява на нови личности, зараждане на близки взаимоотношения и приятелства. Подкрепата и помощта на цял нов кръг от хора, с които ще се чувствате приятно и комфортно.

Вашите стари приятелски кръгове претърпяват някакъв вид промяна или по някаква причина се разделяте с някой от вашите приятели. Като цяло темата за приятелството играе важно роля за вас. В това число спадат и членуването в различни спортни групи и кръгове на общи интереси, всякакви масови събирания и мероприятия.

Интернет, масова комуникация, бизнес, реклама. Започване на работа, свързана с интернет и комуникация с големи кръгове от хора. Ставате доста популярен, което е идеален вариант да рекламирате своя бизнес или това, с което се занимавате пред един по-широк кръг от хора.

Всичко, което е свързано с интернет сектора ще бъде в своя разцвет. Изучаване на Информатика, Маркетинг, Реклама, Астрология, Астрономия. Или организация на онлайн курсове или някакъв вид обучения по интернет.

Сферата на сбъднатите мечти! Изпълнението на най-съкровените желания. Реализация на плановете и удовлетворяването на нашите копнежи.


АСЦЕНДЕНТ ♍ ДЕВА


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Социален статус. Положение в обществото. Репутация. Повишаване на вашето положение в обществото, засилен обществен живот. Издигане в социалната стълбица, престиж и признание.

Кариера. Професия. Нов бизнес. Повишаване в кариерата, издигане в служебната йерархия. Разговори с началника. Нова по-добра работа. Намиране на престижна работа, която ще ви повиши нивото на живот.

Влиятелни и авторитетни хора. Общуване с хора с висок социален статус. Преговори с хора с високо обществено положение. Придобиване на власт и авторитет.

Брак с преуспял партньор. Раждане на дете. Среща с партньор с добро социално положение. Раждането на дете във вашето семейство. Всичко, което изменя вашия статус.

Поставяне и реализация на цели и задачи. Нашите постижения. Това, с което можем да се гордеем. Правене крачка напред, пристъпване към реализация на вашите цели.


АСЦЕНДЕНТ ♎ ВЕЗНИ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Духовност. Смисъла на живота. Разширение на кръгозора.

Срещане на духовен учител. 

Нова информация. Интелект. Висше образование. Откриване на собствена система за обучение.

Далечно пътешествие. Международен бизнес.

Връзки с чужбина или чужденци. Работа или обучение зад граница. Изучаване на чужди езици.

Втори брак.

Внуци.

Справедливост. Съдебни дела.


АСЦЕНДЕНТ ♏ СКОРПИОН


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Наследство.

Чужди ресурси. Чужди финанси.

Големи пари. Кредити. Банкови операции. Застраховки.

Секс. Интимност. Зачеване на дете.

Трансформация. Нов живот.

Избавяне от комплекси и зависимости.

Тайни. Вътрешни страхове.

Психология. Всичко, което е дълбоко в нас. Вътрешния ни свят.


АСЦЕНДЕНТ ♐ СТРЕЛЕЦ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Отношения с любимия човек. Брак. Среща на нов партньор.

Договори. Бизнес и делови партньорства. Отношения с другите.

Нова аудитория.

Подписване на договори.

Наши открити опоненти и врагове.

Развод.


АСЦЕНДЕНТ ♑ КОЗИРОГ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Здраве. Нова система на хранене. Оздравителни практики. 

Избавяне от вредни навици - спиране на цигарите и т.н.

Всичко, което правим регулярно - всеки ден.

Ежедневни задължения и ангажименти. Всичко, което ни пречи да се наслаждаваме на живота.

Дългове. Връщане на дългове.

Работа. Смяна на работата, нова работа.

Домашни любимци.


АСЦЕНДЕНТ ♒ ВОДОЛЕЙ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Любов. Удоволствие. Романтични отношения.

Творчески проекти. Изкуство. Огромна творческа и съзидатена енергия. Идеи. Всичко, което близко до нашето сърце.

Хоби. Собствен бизнес.

Деца. Бременност. Раждане.

Забавление. Хазарт.


АСЦЕНДЕНТ ♓ РИБИ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Емоционална безопасност. Вътрешен комфорт и стабилност. Чувство на вина.

Дом. Покупка, продажба, смяна на квартира.

Недвижимо имущество. Домашен комфорт. Ремонти или покупки за дома.

Вашите корени. Фамилия. Родители, майката най-вече. Близки роднини.

Семейни събития - сватби, кръщенета, чествания на годишнини и т.н.

Работа от вкъщи. Създаване на офис вкъщи.

Работа с недвижими имоти.

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната през целия месец,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...