Луна във Водолей – 13ти до 16ти ноември 2018г.

луна във водолей

ЛУНА ВЪВ ВОДОЛЕЙ/

oт 13.11.2018г., 17:45ч. до 16.11.2018г., 06:41ч./

2РА ФАЗА, ПЪРВА ЧЕТВЪРТ/

6ти, 7ми и 8ми ЛУННИ ДНИ/

БЕЗ КУРС - на 16.11.2018г. от 05:58ч. до 06:41ч.

луна във водолей


ЕНЕРГИЙНО ВЛИЯНИЕ НА ПЕРИОДА:


Здравейте, приятели, едно от важните събития в тези дни е навлизането на Луната във фаза Първа четвърт, която символизира инициативата и започване на нещо ново в живота ни. Но на фона на растящата Луна не бива да забравяме, че Меркурий забавя своята скорост и се подготвя да излезе в ретроградно движение на 17-ти ноември.

И това означава, че по-скоро периодът предразполага към преосмисляне и равносметка на вече стартирани дела, че ни се дава шанс за корекция и промяна там, където не сме удовлетворени от това, което ни се случва и което преживяваме.

От гледна точка на Уран - единия от управителите на знак Водолей, който на 6-ти се завърна за четири месеца в Овен - знака на новото и на импулсивните действия, посредством завършващата фаза в цикъла на Меркурий и Слънцето, можем да преразгледаме важни проекти и събития от живота ни, които сме преживели след 2010г. - в последните 7-8 години.

И до 26-ти ноември ще имаме възможността генерално да извършим промяна в това, което не ни носи удовлетворение в живота ни. След което да планираме и да задаваме своите нови цели с изгрева на 4-ти декември на Меркурий като сутрешна звезда, а след Новолунието в Стрелец на 7-ми декември, с изгрева на Юпитер няколко дни по-късно ще можем да материализираме в живота си всички важни проекти, които по някакъв начин до този момент не сме успели да придвижим напред.

Но както споменах и в месечната ми прогноза - това ще стане бавно поради други две влияния - залеза на Сатурн през декември и януари, и януарските затъмнения, с които така или иначе ще ни се наложи да се съобразим. Истинското проявление на събитията, които ни вълнуват сега ще можем да наблюдаваме през март 2019г. след завръщането на Уран в материалния знак Телец.

От своя страна Венера на този етап, макар и в своята сутрешна фаза, също забавя своята скорост за да стане директна на 16-ти ноември. И това отново ни показва да не прибързваме, да оставим всяко нещо да се развие по възможно най-благоприятния начин, тогава, когато дойде времето за това. И намесвайки темата за съдбата и предопределеността, Лунните възли, сменяйки своята ос, по която се придвижват и започвайки транзит по оста Рак-Козирог, също дават индикация, че ни очакват големи промени, пренареждане и осъществяване на някои от нашите най-важни проекти и задачи в предстоящите 2019 и 2020г.!

Също интересно астрономично събитие в тези дни е преминаването на Марс в знак Риби, където ще остане до края на годината. И от гледна точка на това, че Марс е планетата на активността, на енергията и на самоинициативата, а знак Риби свързваме със силните желания и копнежи, възможно е тази конфигурация да ни направи доста дейни именно по отношение достигане до това, което искаме.

От друга страна не бива да забравяме, че не кой да е, а самия Нептун - властелинът на дълбокото и неясно подводно царство, се намира в знак Риби. Което определено може да подейства задържащо върху нашата сила и способността ни да се активираме на чисто материално ниво и да постигнем целите си. Можем да не успяваме да видим цялостно картината и да не успяваме да си създадем обективна представа за ситуацията, в която се намираме или по отношение на постъпките на човека до нас.

В положителното или в отрицателното проявление ще преживеем този транзит на Марс в съвпад с Нептун зависи най-вече от нашата натална карта, от принципите, които са зададени там и доколко правилно ги отработваме в живота си.

Моя съвет в един по глобален план поради силното влияние на Нептун през периода, а и заради скриването на Сатурн през декември и януари, както и заради двете затъмнения, които предстоят през първия месец на годината, е добре да обмисляме всяка наша стъпка занапред в близките 2-3 месеца, особено ако не е планирана внимателно предварително!

На 14 ноември, сряда Луната ще образува положителни аспекти с Юпитер и Меркурий, намиращи се в знак Стрелец. Това определено ще активира нашите възможности за комуникация, за себеизразяване, за преразглеждане на някои важни проекти. За намиране на правилни решения и именно за създаване на план на действие занапред.

Енергетиката на 6-ти лунен ден също ще подпомага нашите мисли и вземането на някои решения. Денят се свързва с баланса, спокойствието, с правилното възприемане на информация, със съзерцанието и стремежа към обективно възприемане на случващото се в живота ни.

15 ноември, четвъртък ще бъде доста по-активен на външно ниво. Марс образува положителен аспект с Уран. Ако вчера сме стигнали до някои отговори и до важни за нас решения, днес можем да извършим дадена трансформация и промяна, въпреки бавната скорост и на Меркурий и на Венера.

Определено под енергията на 7-ми лунен ден ще имаме нужда да покажем умения в комуникацията. Могат да ни предстоят важни преговори или изясняване на ситуациите. И моят съвет е да го направите сега и да не отлагате за след 17-ти, когато Меркурий ще стане ретрограден и има опасност да не се разберете и думите ви да не бъдат изтълкувани правилно, или вие грешно да възприемате това, което някой казва на вас.

В малките часове на 16 ноември, петък Марс ще се премести в знак Риби, където ще остане до 2 януари 2019г. И тук има възможност нещо, което не сме забелязвали до момента да излезе наяве в близките два месеца.

Рано сутринта Луната прави своя последен мажорен аспект - с Уран - планетата на новите и нестандартни идеи, като ще ни даде възможност за рестарт в живота ни на някои важни проекти от миналото. Не след дълго Луната ще премине в знак Риби, където неминуемо ще активира енергетиката както на Марс и Юпитер, така и на Венера, която става директна в същия ден.

И с помощта на 8-ми лунен ден ще имаме шанса да преминем на едно ново ниво, преосмисляйки важни за нас теми и сюжети, свързани с любовта, парите, нашата работа, с нуждата да се развиваме, да сбъдваме своите желания и да вървим напред!


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

телефон: 0899 181 185 Анелия  
Skype: Astrolive info
email: astrolive.info@gmail.com


Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!Статията за Новолунието в знак Скорпион можете да прочетете тук →Статията за Месечен Хороскоп за НОЕМВРИ 2018г. можете да прочетете тук →Статията за ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ 2018-2019г. можете да прочетете тук →


Посетете моя YouTube канал!ФАЗА - ПЪРВА ЧЕТВЪРТ


Това е втората фаза от Лунния месец. Сега светлата и тъмната половина на Луната се изравняват, като Луната все повече се отдалечава от Слънцето. Можем да наблюдаваме Луната високо на небосклона. Тя ще бъде видима след залеза на Слънцето, през първата половина на нощта.
С всеки изминал ден Луната ще залязва все по-късно, ще става все по-голяма и все по-силно ще отразява слънчевата светлина. До момента на тяхната опозиция - Пълнолунието, когато Земята ще застане между Слънцето и Луната.

От гледна точка на енергийното влияние върху нас, ако сте следвали препоръките на Лунния календар по отношение на Новолунието и раждащата се Луна, сега настъпва решителния момент. Постарайте се да задържите темпото, с което работехте до момента. Пристъпете към активни действия и реализация на замислите, но поддържайте самоконтрол и трезво преценявайте всяка една ситуация, преди да предприемете решителна стъпка.

Енергията се повишава с всеки изминал ден, с това и нашата раздразнителност, а от там - нивото на конфликтност нараства. Опитайте се да запазите мира и спокойните взаимоотношения в семейството, а и на работното място. Положителното и оптимистично настроение ще помогнат да възприемате адекватно заобикалящата ви среда и случващото се.

В Първата четвърт на Лунния месец е важно да се запази първоначално приетата стратегия и посока на действие. Не се разсейвате от каквито и да било странични въпроси. Действайте по план, предвидете и разграфете всяка ваша стъпка. Слушайте интуицията си, която ще ви помогне да направите фини корекции  в поставените цели, ако има нужда.


ЛУНА ВЪВ ВОДОЛЕЙ


Луната е под управлението на Сатурн и Уран. На външно ниво изглеждаме резервирани, дистанцирани и студени, но мисълта ни не спира да препуска и да търси оригинални и нестандартни решения на проблемите. В този период могат да ни осенят внезапни и необикновени идеи и различни начини за постигането им.

Особено внимание може да се обърне на различни институции, клубове по интереси, благотворителни, научно-изследователски организации и всякакви други обществени структури.

През периода на Луна във Водолей ни се дава възможност да увеличим своето присъствие в света, да предадем знанията си на другите и да работим в посока да оставим нещо след себе си. Замислете се какво наследство ще оставите след себе си на света. Какво е това, което вашата уникална личност притежава и я прави единствена и неповторима. И имайте готовност да го споделите с другите.

Луна във Водолей благоприятства откриването на нещо ново в живота ни, в това число и създаването на нови приятелства и намирането на съмишленици - хора, на които можем да разчитаме в постигането на целите ни.

Луна във Водолей има приятелско отношение към всички, стига да не се нарушава личната дистанция. Само най-близките по дух хора, могат да се доближат до нас през периода.

Желаете свобода, промяна и независимост във всичко, което правите, но в същото време се нуждаете от социален кръг и хора, на които знаете, че можете да разчитате. Искате да ви ценят и да сте нужни, приятелствата ще играят важна роля.

С Луна във Водолей, очаквайте всякакви изненади, нестандартни развития на ситуациите и неочаквани реализации на желания и планове. Време е да си помечтаем!

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите движението на Луната през целия месец, разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

ЛУННИ ДНИ6ти лунен ден - от 13.11.2018г., 17:02ч., до 14.11.2018г., 17:01ч., сряда

Релаксация, медитация, почивка, предаване на мисли от разстояние.

Жеравът е символ на 6ти лунен ден, който е свързан както с водата, така и с въздуха. Събитията от този период са спокойни като равномерното течение на водата и леки като въздуха. 6ти лунен ден може да се разглежда като период на адаптация след промените, които са се случили вчера. Той дава на човек възможност постепенно да свикне със собственото обновление и да привикне към промяната и към "новата си кожа". Като правило през този период няма непредвидени събития, няма неочаквани ситуации - нито добри, нито лоши.

Препоръчва се да се въздържите от пътувания, независимо дълги или кратки, за да не нарушите спокойния ритъм на живот, което би довело до отрицателни последици. Също не е препоръчително да давате свои лични вещи на някой друг, защото се смята, че човекът, който ги използва, може да ви отнеме спокойствието и късмета.

Възприемете 6ти лунен ден като време за почивка, пасивност и съзерцание. Опитайте се да не се поддавате на никаква провокация. Останете спокойни и толерантни в отношението си към всичко, което се случва. Този ден трябва да е много подобен както на водата, в която всичко се отразява, но нищо не се задържа, така и на въздуха, който е лек, спокоен и подвижен. Ако съумеете да поддържате вътрешния си баланс, тогава ще преминете през този период с удоволствие. По-малко натоварвайте мислите и ума си с ежедневните дреболии. Освободете съзнанието си и ще откриете истините, които все още не сте достигнали. Като имам предвид не някакви висши откровения и проблясване на брилянтни идеи, а получаване на прости отговори, но на много важни въпроси. Например: Обича ме - Не ме обича?, Лъже ме или не ме лъже?, Приятел или враг? и т.н.

Занимайте се с със своите ежедневни дела и помислете по въпроса, че работата и ангажиментите са неразделна част от битието, и затова, независимо дали искаме или не - ние трябва да ги вършим. Енергетиката на този лунен ден ще способства разрешаването с лекота на всякакви дребни задачи и ангажименти, които са се насъбрали до момента.

ПРАКТИКА НА ДЕНЯ: Можете да произнасяте на глас положителни утвърждения - афирмации за подобряване на външния вид, за укрепване на здравословното състояние и ободряване на цялостното състояние на организма и психиката.


7ми лунен ден - от 14.11.2018г., 17:01ч., до 15.11.2018г., 17:00ч., четвъртък

Силата на думите, умението за комуникация, контрол на израза ни, творчество, съзидателност, другата страна на реалността.

7-ми лунен ден преминава под знака на магията на думите. Силата на това, което изричаме през този лунен ден се увеличава многократно - не само словото, изречено чрез молитва и заклинание, но и най-обикновените на пръв поглед, случайно изречени думи. Ето защо през този ден е необходимо да внимавате за думите, които изричате и в никакъв случай да не изпращате проклятия към никого. В този момент проклятията стават действителни и много силни, и обезателно се сбъдват. И по този начин ние си навличаме негативна карма. Не забравяйте, че думите са вибрации, които задължително се генерират във видимия свят под някаква форма. Т.е. всяка произнесена дума, която първоначално е част от астралния и менталния свят, впоследствие става абсолютна реалност.
Хората имаме склонността да пренебрегваме силата и значението на думите, когато ги използваме. Всяка дума е вибрация, която рано или късно се материализира във физическия свят. Когато думите ви носят негативен заряд съществува реалната опасност тази отрицателна енергия да се обърне срещу вас в даден момент. Затова, особено днес през 7-ми лунен ден, е препоръчително да говорите по-малко. Коментирайте само най-нужното и необходимото. По възможност се откажете от масови събития и от посещението на шумни компании и партита. Прекарайте 7-ми лунен ден в общуване със себе си, като размишлявате за вашата истинска природа.
Никакви разрушителни дейности не са препоръчителни днес. Цялата енергия, която влиза във вас, трябва да се използва само съзидателно - за реализацията на вашите планове и идеи.

7-ми лунен ден е много подходящ за пътувания, както на кратки, така и на далечни разстояния. Много важно е преди заминаването да произнесете молитва.
7-ми лунен ден също е много подходящ за занаятчийска работа. Това е времето на творческите личности. Вдъхновението ще дойде задължително!


8ми лунен ден - от 15.11.2018г., 17:00ч., до 16.11.2018г., 16:59ч., петък

Възраждане, преход към ново ниво, уединение, вътрешно освобождение, спокойствие.

8ми лунен ден съответства на елемента Огън и на неговата трансформираща сила. Преминавайки през този ден, човек има възможност за преобразяване и метаморфоза. Символът на 8ми лунен ден е птицата Феникс, която изгаря и се ражда отново от пепелта. През този период същото се случва под някаква форма и с всеки един от нас - промяна, трансформация и видоизменяне на клетъчно и умствено ниво.

8ми лунен ден е първият от втората лунна фаза, завършваща с Пълнолунието. Образа на пеперудата, който се смята за символ на прехода, точно отразява същността на този ден. Ако сравним двете лунни фази - Новолунието и Първа четвърт, първия период се обрисува от какавидата, а вторият - от пеперудата.
Сега целия потенциал започва да придобива форма. Всичко, което е било обмислено и направено през първите седем дни след Новолунието, преминава в ново състояние. През този ден може да се наблюдава известна емоционална нестабилност, безпричинна смяна на настроението и резки преминавания от една крайност в друга. Това състояние е свързано с преструктурирането на личността - старите мисловни шаблони се заменят с нови, неработещите мисловни структури се превръщат в работещи. Целия този процес, разбира се, няма как да бъде опростен и всяка една вътрешна трансформация няма как да мине необезпокоително за нас.

Днес се препоръчва да се ограничат големите компании и шумните развлекателни дейности. Ако разбира се, сте поканени някъде, не е нужно да се отказвате да ходите, но ако имате възможност за избор - то по-добре останете в тесен кръг от близки хора и верни приятели. Основната идея тук е да се предпазим от общуването с много хора, защото сме уязвими за различен тип провокации. А е нежелателно да бъдем ядосани и нервни на 8-ми лунен ден. Точно обратното - необходимо е да запазим спокойствие, за да можем по-леко да преминем през промените, които ще ни донесе този ден. Важното е да сме вътрешно готови за промяна и с желание да приемем новото в живота ни. Затова всичко, което идва при нас на 8-ми лунен ден, трябва да се приеме за даденост, за урок на Съдбата, който трябва да бъде научен. Много важно е да сме гъвкави и способни да не се съпротивляваме на промените. В противен случай могат да възникнат нежелани усложнения - както психически, така и физически.

Не се препоръчва работа със земята, палене на огън. Внимавайте с електрическите уреди.

На 8-ми лунен ден е хубаво човек да си помисли какво е извършил и да се покае за греховете си. Анализирайте живота си, извадете всички лоши постъпки, горчивия спомен за които се е натрупал в душата ви, и мислено ги хвърлете в огъня, който служи за основен елемент на деня. Изгорете предишните нещастия и несполуки, и освободете съзнанието и душата си за новото!


ЛУНА ВЪВ ВОДОЛЕЙ
СЪВЕТИ ЗА ВСИЧКИ ЗНАЦИ - ПО АСЦЕНДЕНТ!


За по-голяма достоверност съобразете прогнозите с домофикацията спрямо вашия Асцендент - изгряващ знак.

Какво е Асцендент и как можете да го изчислите, прочетете тук →


ОВЕН

Ключови думи - приятели, цели, мечти и планове.
Когато умеем да мечтаем и да поставяме целите си правилно, няма как да не се появят помощници и съмишленици в живота ни. Помислете за вашия социален кръг и за общността, към която принадлежите.
Задайте мислено своите цели и намерения за бъдещето. Сбъдване на желанията!


ТЕЛЕЦ

Ключови думи - кариера, развитие, социално положение.
Изключително активен на външно ниво живот. Отдайте времето си за постигане на реализация на външен план. Сега имате възможност с лекота да се издигнете в кариерата и в обществото като цяло. Също имате възможност да срещнете такъв тип човек - успял и уважаван, от високите кръгове на обществото.


БЛИЗНАЦИ

Ключови думи - духовност, религия, обучение, пътешествие.
Сега е момента, в който ще ви се даде шанс да разширите мирогледа си и да погледнете на живота от една философска гледна точка. Изключително духовен период, в който ако имате вяра и упование в една по-висша сила, всичко е възможно. Ще научите важни неща за живота или самия вие ще изиграете ролята на учител за някой друг.
Подходящ период за пътуване и за опознаване на чужди и далечни култури.


РАК

Ключови думи - чуждите ресурси, наследство, секс.
Получавате енергия и ресурси от другите. По какъв начин ще се възползвате, зависи само от вас.
Избягвайте критични или опасни ситуации.
Подходящ момент за важна промяна, отказване от вреден навик и трансформация на външно и вътрешно ниво.


ЛЪВ

Ключови думи - брак, взаимоотношения.
Всякакви общи начинания с вашия партньор са благоприятни сега. Посветете времето си на вашата половинка и не забравяйте, че вие сте двете страни на една и съща монета. Уравновесете се и се балансирайте, за да постигнете разбирателство и комфорт във взаимоотношенията, както и за да съумеете заедно да се придвижите успешно напред.


ДЕВА

Ключови думи - здраве, работа и ангажименти.
Подходящ момент да насочите усилията си към вашата работа и всичко свързано с нея.
Време е да обърнете внимание на вашето здраве и на състоянието на тялото си. Много са подходящи процедури, укрепващи общото състояние на организма.
Всякакви ежедневни дребни ангажименти и задачи е полезно да свършите в периода.
Обърнете внимание и се погрижете за домашните си любимци.


ВЕЗНИ

Ключови думи - любов, творчество, забавление.
Време за забавление, любов и творческо съзидателно настроение към живота. Посветете времето си на това да си доставите удоволствие и радост в ежедневието. Помислете си за това доколко си позволявате да бъдете щастливи от това, което сте и от това, което правите и за това доколко си позволявате да се наслаждавате на живота си.


СКОРПИОН

Ключови думи - дом, недвижими имоти, родители.
Дни, които успешно можете да посветите на своя дом - на всякакви ремонти, преустройства и подобряване на цялостната атмосфера и ред в дома ви. Също така всякакви сделки с недвижими имоти биха били перспективни и успешни.
Момента е благоприятен и за общуване с родителите.


СТРЕЛЕЦ

Ключови думи - активност, комуникация, информация.
Сега е настъпил момента, в който да проявите активност в общуването, комуникацията и събирането на информация, относно въпросите, които ви интересуват. Идеален период за срещи, преговори и договори.
Също момента е благоприятен да посветите времето си на семейството и роднините и да обърнете внимание на своите близки, които имат нужда от вас.
Биха ви се отразили чудесно всякакви кратки пътувания и разходки в природата, както и всичко, което е свързано с промяната и придвижването като цяло, независимо на физическо или духовно ниво.


КОЗИРОГ

Ключови думи - пари, материални придобивки.
Под тези Лунни вибрации  е добре да насочите енергията си към материалните дела и към това да анализирате какви реално са вашите възможности.
С какви ресурси, вътрешни и външни, разполагате - силата на духа, вашите вътрешни способности за реализация, имуществото ви, дохода ви, вашия бюджет и вашето благосъстояние/наличните пари, това, което имате. Обърнете внимание както на вашите приходи, така и на вашите разходи.


ВОДОЛЕЙ

Ключови думи - собствения "Аз", външен вид, начало.
Под тази енергия на Луната е добре да обърнете поглед към собствената си личност - към това как изглеждате, как се показвате пред света и как другите ви забелязват. Включително се опитайте да проследите вашите жестове, маниери и цялостното си поведение, както и вътрешните си усещания, които биха ви подсказали много за това как се чувствате в компанията на определени хора или при дадени ситуации. Сега сте изключително сензитивни и много добре бихте разбрали кое е добро за вас и кое - не.
Периода е благоприятен да се погрижите лично за себе си и да насочите енергията си към удовлетворение на собствените си нужди.
Моментът е много подходящ за разкрасяване и за подобряване на външния вид.


РИБИ

Ключови думи - почивка, уединение.
Период, в който е желателно да останете насаме със себе си и да се отдадете на заслужена почивка и релакс. Ако е възможно забавете темпото и се отдръпнете от забързания светски живот. Посветете времето си на вашия вътрешен свят и обмислете въпроси като: Защо съм тук на Земята? и Какъв е смисъла на моя жизнен път?
Сега ви се дава шанс да видите неща, които до момента са били скрити от вас.ЛУНА БЕЗ КУРС
на 16.11.2018г. от 05:58ч. до 06:41ч.


Луната е без курс от момента, в който направи последния си мажорен аспект с някоя планета, преди да напусне знака където се намира. Т.е. когато Луната е на прага между два знака и не предстои да образува повече мажорни аспекти - тя е без курс, докато излезе от знака, в който е.
Луната е без курс винаги в последните градуси на знака, като всеки път дължината на периода на действие е с различно времетраене - от няколко минути до часове.

В такъв момент ние трябва да забавим своя ход, да поспрем и да направим кратка ретроспекция на отминалите дни и на това, което са ни донесли те. Дори деня да е с активна енергетика, празния ход на Луната не предразполага към действие или към взимане на решения, а към точно обратното - почивка, спокойствие и изчакване на навлизането й в следващия знак и в следващото поле на действие.

Изчакайте, поспрете и се подгответе! Дайте шанс на мислите си да се подредят.
Идеално време за почивка и уединение.

 

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...