Марсово НОВОЛУНИЕ в ДЕВА – 27 август 2022, 11:16 BG, Sf ❤️ Ново начало, нови навици, преоценка на миналото, активни действия, късмет!

новолуние в дева


Здравейте, приятели! 🙂 В енергията сме на предстоящото Новолуние, което ще постави нови възможности в живота на всеки от нас. Съвпада на Слънцето и Луната се случва всеки месец и активира конкретна област от наталните ни карти, в която ние имаме възможност да направим крачки към промяна, към нещо ново и различно, да стартираме дадени начинания и да започнем да работим по осъществяването на важни за нас проекти! Знак Дева е свързан с трудолюбието, с детайлния поглед и аналитичната преценка. Той олицетворява работата, ежедневната дейност, която извършваме, нашето енергийно и здравословно състояние. Той е свързан с чистотата на тялото, на ума и на духа! От това доколко вътрешно сме структурирани, подредени и заземени ще зависи и нашия успех в делата ни навън, на материално ниво! Време е да бъдем активни!

Новолуние в Дева

Процесът на Новолунието е в точна квадратура с Марс - планетата на силата, енергията, волята, страстта и сексуалността. При всички положения червената планета ще ни активира към определени действия, ще ни помогне в идващия месец да предприемем задачи и дела, които сме отлагали и все не ни е стигала енергията да разрешим. Марс ще ни вдъхне нужната увереност и смелост да завоюваме това, което желаем - без страх и съмнения в собствените ни способности. В същото време ако сме инертни и пасивни обаче, възможно е да ни се наложи чрез дадени ситуации, които ни притискат отвън, да действаме - искаме или не. Добре е да бъдем предпазливи да се пазим от нараняване, излишна агресия, напрежение, кавги и дрязги. Периодът е добър за спортни дейности, нови здравословни режими и физическа активност.

Важно е да се каже, че управителят на Новолунието в знак Дева - Меркурий вече навлезе в своята ретроградна сянка, подготвяйки се за период на ретроградност. Това ни показва, че пред нас стои едно ново начало, но с свързано със задължителна преоценка и корекция на миналото. Това, което се активира сега в живота ни ще се разгръща в идните месеци и ще започнем да виждаме неговите плодове на физическо ниво след ставането на Меркурий директен на 2-ри октомври 2022 и изгрева му като Зорница на 4 октомври 2022, рано сутринта. 

Към момента е важно да се отчете силното влияние както на Марс към Новолунието, така и силната активност на Венера, а също и това, че е Уран е стационарно-ретрограден в дните около този процес. Това означава, че на повърхността ще излязат всички фактори, с които е нужно да поработим, да отсеем и да се освободим ако искаме да се развиваме напред! Чрез активността на Венера към Лунните възли и Уран е възможно да се върнем към задачи, които са стартирани още при миналото Новолуние - в края на юли и началото на август, когато наблюдавахме тройния съвпад на Марс, Уран и Северния лунен възел, аспектиrани точно отново от Венера. Възможно е да става въпрос за взаимоотношения, материални въпроси или намиране на удовлетворението от живота като цяло. 

Чрез своята квадратура към Новолунието Марс ще даде задължително движение в определена посока. Самият той ще бъде в аспект към Юпитер, което ще засили неговото действие още повече. Това може да донесе добро развитие, късмет и нови хоризонти пред нас, но само и единствено при условие, че запазим баланс в поведението си, защото определено огънят ще стане твърде много! Около седмица след Новолунието Mарс навлиза в ретроградна сянка, с което се поставя началото на неговата ретроградна фаза, която от една страна също ще поиска равносметка от нас, а от друга страна ще започне да материализира събития от това, което е стартирало в живота ни в края на 2021-ва, началото на 2022-ра. 

new-moon-virgo-27-08-2022

Самата карта на Новолунието в Дева, което се случва на 27.08.2022 в 11:16ч. BG, Sf в 5-тия градус на знака е много обещаваща и интересна. Новолунието или точния съвпад на Слънцето и Луната са на върха на 11-ти дом , който е свързан със сбъдване на нашите мечти, с намиране на подкрепа, с попадане на точното място в точното време, с получаване на свободата, от която имаме нужда, за да вървим напред - и на ментално, и на физическо ниво! Управителят Меркурий е на върха на 12-ти дом, който е свързан с нашето минало, с нашия духовен и творчески свят. Той ни показва, че за да намерим реализацията и своя път ние така или иначе ще трябва да направим дадена дълбока преоценка, да се разделим с ненужното и да бъдем готови да продължим напред под нова и различна форма. Възможно е хора или ситуации да се върнат от миналото, също така! Марс, квадратира много точно процеса на Новолунието, както казахме, именно от другия воден дом - 8-ми, свързан с невидимото, трансформацията, кармата и съдбата дори. Той е в близост до най-мощната от четирите кралски звезди Алдебаран ("окото на съзвездие Бик"), като в дните след Новолунието ще направи и точен съвпад с нея!

В мига на Новолунието на Асцендента наблюдаваме друга от силните неподвижни звезди - Спика, която дава препратка към духовното, интелектуалното и помощта свише, която можем да получим от Вселената! Тя е свързана с изразяването навън, с интелектуални и творчески процеси, също така. Самото Новолуние се случва на няколко градуса от друга силна неподвижна звезда - Регулус, една от четирите кралски звезди, т. нар. "сърцето на съзвездие Лъв". Всичко, за което говоря са знаци за силна енергия и много възможности, които идва към нас. И единствено от нас зависи доколко ще можем да ги оползотворим! Най-вече чрез правилна ментална структура, планиране на действията, труд, постоянство и търпение. Периодът е изключително подходящ за внедряване на нови рутинни дейности и навици в живота ни, които да подобрят нашето общо състояние. Например правилно хранене, достатъчно сън, разходки на открито, физическа активност и други! 

Последният сърп на Луната преди Новолунието ще наблюдаваме на 26 август 2022, 05:22 BG, Sf в 19° Лъв
Първият сърп на Луната след Новолунието ще наблюдаваме на 28 август 2022, 20:04 BG, Sf в 22° Дева

Пожелавам ви успешен и ползотворен Лунен месец! ❤️

PS. По-долу можете да видите в кой дом (система дом=знак) от наталната ви карта попада Новолунието в знак Дева и кои житейски сфери активира, според вашия Асцендент или Зодия (разположението на наталното Слънце).


За всички астрологични събития, за които говоря + още много други, можете да четете в Астрологичния Календар >>  Очаквам ви и там! 🙂 

При Регистрация получавате една седмица безплатен достъп до всички статии и Астрологичния Календар


Авторски материал, Всички права запазени


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 240 лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180 лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360 лв.

Ректификация (задължителна!) - 240 лв.

Индивидуално обучение - 100 лв. / 1 астрономически час (80 лв. при вземане на пакет!)

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.


♈ ОВЕН

НОВОЛУНИЕТО в ДЕВА: 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

НОВОЛУНИЕТО  в ДЕВА: 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

НОВОЛУНИЕТО в ДЕВА: 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

НОВОЛУНИЕТО в ДЕВА: 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

НОВОЛУНИЕТО в ДЕВА: 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

НОВОЛУНИЕТО в ДЕВА: 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

НОВОЛУНИЕТО в ДЕВА: 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

НОВОЛУНИЕТО в ДЕВА: 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

НОВОЛУНИЕТО в ДЕВА: 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

НОВОЛУНИЕТО в ДЕВА: 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

НОВОЛУНИЕТО в ДЕВА: 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

НОВОЛУНИЕТО в ДЕВА: 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Отиди обратно към знаците >>