НОВОЛУНИЕ в ЛЪВ – 28 юли 2022, 20:54 бг. – Средна точка между ЗАТЪМНЕНИЯТА, на фона на съвпада на МАРС, УРАН и СЕВЕРНИЯ ЛУНЕН ВЪЗЕЛ!!! ❤️ Огънят ще изгори всичко, освен истината и любовта! :)

новолуние в лъв


Здравейте, приятели! 🙂 Навлизаме в един от най-интересните, значими и ярки периоди на годината. На 28 юли 2022, 20:54ч. в 6-тия градус на знак Лъв ще наблюдаваме Новолуние, което ще отключи важни, значими и запомнящи се събития в живота на много от нас! На първо място те ще бъдат съдбовни и кармични, такива, които показват нашия верен път и посока - най-вече в името на това да бъдем самите себе си и смело да заявим своите собствени граници, убеждения и принципи, да бъдем личности, които развиват своя истински потенциал без страх! Знак Лъв се свързва с дарбите и талантите, с изявата на Аз-а, с намирането на щастието, радостта и удовлетворението по начин, който на нас ни харесва, отваря сърцата ни и ни кара да блестим! 

новолуние в лъв

Новолунието в Лъв е обединяваща, събирателна точка на затъмненията от пролетта (30 април и 16 май 2022г.) и тези, които предстоят през есента (на 25 октомври и 8 ноември 2022г.). Енергията, която се генерира сега може да е със силата на затъмнение, да отключи много важни, значими и дългосрочни събития, такива, които променят живота ни! Намесата на съдбата се засилва и от още един мощен астрологичен фактор, който влияе върху нас - съвпада на Марс и Уран. Това е начало на двугодишен цикъл между планетите и принципно се повтаря три пъти докато Уран транзитира през знак Телец - 20 януари 2021, 2 август 2022 и 15 юли 2024г. Сега обаче този съвпад е в точна връзка и със северния лунен възел, което го прави уникален за един човешки живот!

Тоест това, което се случва сега в 19-тия градус на знак Телец, този троен съвпад на Марс, Уран и Раху, ще се усети от всеки един от нас. Най-вече като нещо ново, съдбовно, каращо ни задължително да излезем от зоната си на комфорт, за да намерим себе си и да развием потенциала си. Всяко задържане за сигурността, стабилността, спокойствието и рутината, които обаче са се превърнали в пречка за нашето развитие, ще бъде разрушено по един или друг начин. Още повече всичко, за което говоря се случва именно не само в знак Телец - най-земния и трудно променящ се знак, а и по фиксирания кръст - Лъв, Водолей, Телец и Скорпион, което показва, че именно ще ни се наложи да работим с това, върху което сме се фиксирали и сами не си разрешаваме да мърдаме в някаква посока на развитие!

Да не забравяме, че Сатурн е във Водолей - знака, който е в опозиция на Лъва и където ще бъде кулминацията на този Лунен месец, стартиращ с Новолунието в Лъв. Пълнолунието във Водолей ще се случи на 12 август 2022, 04:35ч. в 20-тия градус на знака - в точен съвпад със Сатурн! Ще пада голяма борба през август, най-вече ментална, но и емоционална, духовна. Истината и любовта ще победят и пребъдат. Всичко ненужно и спиращо развитието ни ще си отиде, независимо на нас дали ни харесва или не! Висшите сили ще участват активно в живота ни сега, добре е да се доверим на провидението - това, което се случва е най-доброто за нас!

На 27 юли 2022, 04:27ч. е Последния сърп на Луната - време за приключване и освобождение. Сами можем да подпомогнем процесите, изчиствайки съзнанието си най-малкото от ненужните мисли, предразсъдъци, страхове. Фиксираната зона от хороскопа, в която ще се разиграват действията в идния месец е пряко свързана с битието, така че можем да подпомогнем промяната с енергията на Последния сърп като се откажем от някои наши навици, които чувстваме, че ни пречат! 

На 30 юли 2022, в последния 30-ти градус на Лъва е Първия сърп, символ на новия Лунен месец. Тогава можем смело да си поставяме нови планове, задачи и желания за реализация. Края на юли и началото на август, когато ще бъде и точния съвпад на Марс и Уран ( 2.08.2022, 2:53) ще бъдат силно отключващ момент за живота на всеки от нас. В Астрологичния календар има супер подробни статии за всички астрологични събития, за които говоря сега. Който желае може да се потопи по-дълбоко и да търси своя начин да премине през този период възможно най-ползотворно!

Съвпада на Уран с оста на възлите е на 26 юли 2022, а на Марс - на 1 август 2022. Със сигурност тази огнена и взривоопасна енергия вече ни влияе и размества пластовете безвъзвратно - на най-дълбоко ниво! Единственият знак от фиксирания кръст, който остава без събитие в него е Скорпион - Новолунието е в Лъв, Пълнолунието в съвпад със Сатурн във Водолей, съвпада на Марс, Уран и Северния възел е в Телец. Но да не забравяме, че в Скорпион е Южния възел и той е пряко свързан с миналото и със събитията, които са ни се случили назад във времето - от този, но и от предишни наши животи. Чрез него излиза кармата и нашия съдбовен път на повърхността. Моментът сега ще бъде един от най-важните периоди за нас и за нашето развитие, не само за тази година, но и за годините напред. И пак ще кажа, че всичко ще бъде за наше добро, макар и някои от нас да преминат напрегнато и стресово през тези събития. Няма как да се случва разместване на пластовете из основи и това да е по един спокоен начин! Но това разместване е жизнено важно, без него няма как да продължим напред. А знаците на небето ни показват, че е задължително да се променим, да сменим подходите, начините на мислене и да правим нови крачки! Точно сега!

И за финал оставих най-доброто, което да ви споделя! 🙂 Венера е пряк и много силен участник във всичко, за което говоря до момента. Тя прави точен секстил с Марс на 3 август, с Уран и с двата възела на 2 август. Планетата на любовта, щастието и късмета ще засили доброто влияние на промяната. Възможно е събития, които са се случили през юли 2021, февруари и март 2022 да дадат плодове в живота ни сега. Тогава бяха трите съвпада на Венера и Марс, което е начало на техния двугодишен цикъл. Той започва в знак Лъв на 13.07.2021 и завършва във Водолей на 22.02.2024! Отново тази ос, по която сега наблюдаваме Новолунието и последващото го Пълнолуние! Мога да кажа следното: Нека всеки да дава най-доброто, на което е способен, да го водят истината и любовта, пък Вселената, Господ и Висшите сили си знаят работата! Бъдете силни и вярвайте в себе си! 🙂 Обичам ви!!! 🙂

PS. По-долу можете да видите в кой дом (система дом=знак) от наталната ви карта попадат процесите по фиксирания кръст (за които говоря) и кои житейски сфери активират, според вашия Асцендент или Зодия (разположението на наталното Слънце).

PPS. Благодаря на всички абонати на Календара за хубавата обратна връзка, която ми давате! Радвам се, че ви харесва и ви е от полза. Чета всичко, което ми пишете, не винаги успявам да отговоря! Правя всичко с много любов за вас и виждам, че го усещате!!! 🙂 ❤️


За всички астрологични събития, за които говоря + още много други, можете да четете в Астрологичния Календар >>  Очаквам ви и там! 🙂 

При Регистрация получавате една седмица безплатен достъп до всички статии и Астрологичния Календар


Авторски материал, Всички права запазени


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 240лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 240лв.

Индивидуално обучение - 80лв. / 1 астрономически час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.


♈ ОВЕН

НОВОЛУНИЕТО  в ЛЪВ: 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

ПЪЛНОЛУНИЕТО във ВОДОЛЕЙ: 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

СЪВПАДА - МАРС, УРАН, СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ: 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

ЮЖЕН ЛУНЕН ВЪЗЕЛ: 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

НОВОЛУНИЕТО в ЛЪВ: 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

ПЪЛНОЛУНИЕТО във ВОДОЛЕЙ: 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

СЪВПАДА - МАРС, УРАН, СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ: 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

ЮЖЕН ЛУНЕН ВЪЗЕЛ: 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

НОВОЛУНИЕТО в ЛЪВ: 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

ПЪЛНОЛУНИЕТО във ВОДОЛЕЙ: 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

СЪВПАДА - МАРС, УРАН, СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ: 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

ЮЖЕН ЛУНЕН ВЪЗЕЛ: 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

НОВОЛУНИЕТО в ЛЪВ: 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

ПЪЛНОЛУНИЕТО във ВОДОЛЕЙ: 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

СЪВПАДА - МАРС, УРАН, СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ: 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

ЮЖЕН ЛУНЕН ВЪЗЕЛ: 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

НОВОЛУНИЕТО в ЛЪВ: 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

ПЪЛНОЛУНИЕТО във ВОДОЛЕЙ: 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

СЪВПАДА - МАРС, УРАН, СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ: 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

ЮЖЕН ЛУНЕН ВЪЗЕЛ: 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

НОВОЛУНИЕТО в ЛЪВ: 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

ПЪЛНОЛУНИЕТО във ВОДОЛЕЙ: 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

СЪВПАДА - МАРС, УРАН, СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ: 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

ЮЖЕН ЛУНЕН ВЪЗЕЛ: 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

НОВОЛУНИЕТО в ЛЪВ: 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

ПЪЛНОЛУНИЕТО във ВОДОЛЕЙ: 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

СЪВПАДА - МАРС, УРАН, СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ: 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

ЮЖЕН ЛУНЕН ВЪЗЕЛ: 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

НОВОЛУНИЕТО в ЛЪВ: 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

ПЪЛНОЛУНИЕТО във ВОДОЛЕЙ: 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

СЪВПАДА - МАРС, УРАН, СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ: 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

ЮЖЕН ЛУНЕН ВЪЗЕЛ: 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

НОВОЛУНИЕТО в ЛЪВ: 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

ПЪЛНОЛУНИЕТО във ВОДОЛЕЙ: 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

СЪВПАДА - МАРС, УРАН, СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ: 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

ЮЖЕН ЛУНЕН ВЪЗЕЛ: 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

НОВОЛУНИЕТО в ЛЪВ: 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

ПЪЛНОЛУНИЕТО във ВОДОЛЕЙ: 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

СЪВПАДА - МАРС, УРАН, СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ: 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

ЮЖЕН ЛУНЕН ВЪЗЕЛ: 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

НОВОЛУНИЕТО в ЛЪВ: 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

ПЪЛНОЛУНИЕТО във ВОДОЛЕЙ: 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

СЪВПАДА - МАРС, УРАН, СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ: 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

ЮЖЕН ЛУНЕН ВЪЗЕЛ: 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

НОВОЛУНИЕТО в ЛЪВ: 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

ПЪЛНОЛУНИЕТО във ВОДОЛЕЙ: 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

СЪВПАДА - МАРС, УРАН, СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ: 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

ЮЖЕН ЛУНЕН ВЪЗЕЛ: 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Отиди обратно към знаците >>