НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ / ЗАЛЕЗ на ВЕНЕРА !!! – 26 септември 2022, 00:54 BG, Sf ❤️ Съдбовни развръзки, задължителни промени, силна активност – духовна и материална!

новолуние във везни / залез на венера


Здравейте, приятели! На 26-ти септември 2022г. в 00:54ч. ни очаква Новолуние в 3° на знак Везни, последвано от Първи сърп в 27° Везни на 27 септември 2022г., 19:12ч. Най-важното, което може да се каже за процеса е, че Венера - неговият управител е в залез като Зорница и то не къде да е, а точно в 3-тия градус на знака, къде се случва и Новолунието. Тя ще бъде невидима от 1 октомври 2022г. до 2 декември 2022г., като в момента на Новолунието вече е в процес на Залез! Второто важно за Новолунието е, че дава старт на Лунен месец, който предхожда такъв с две затъмнения - на 25-ти октомври (слънчево в 3°Скорпион) и на 8-ми ноември (лунно в 16°Телец). Тоест с Новолунието във Везни и залезът на Венера до 2 декември ще ни се наложи да преосмислим доста неща, както от нашето минало, така и от плановете ни за бъдещето!

новолуние във везни / залез на венера

Още повече, че Новолунието във Везни се случва и на фона на ретрограден Меркурий, който обаче се подготвя да стане стационарен и директен! Което отново дава дълбока преоценка и промяна в плановете там, където е нужно да вървим напред - когато сме готови, колкото сме готови и когато точния момент настъпи за това! Вътре в периода на невидимостта на Венера двете затъмнения ще ни провокират още по-силно и по-явно да застанем на пътя си и да вземем верните решения за собственото си развитие и за обмена, който осъществяваме със самите себе си, а и с външния свят!

Много важно е да се каже, че с този залез на Венера на фона на Новолунието и R Меркурий със сигурност, за да продължим напред ще ни се наложи да се върнем назад във времето и да направим равносметка за изминалия период. Най-вече това ще бъде времето след съвпада на Венера и Слънцето, последван от изгрева й като Зорница през януари 2022г. в 18° на знак Козирог! Теми, които са заложени в края на миналата година, началото на тази, сега ще дадат възможност за корекция и много ясно и точно ще ни бъде показана каква конкретно да бъде тази корекция - чрез знаците, които ще получим свише! Със сигурност скриването на Венера, последвано от две затъмнения ще е доста решаващ момент за всеки от нас в една или друга житейска сфера!

Новолунието във Везни ще кулминира в Пълнолуние в Овен, под управлението на Марс. И докато Венера липсва на небето и е потопена в невидимия свят, то Марс е супер силен, мощен, ярък и провокиращ в момента и ще става все по-силен до декември 2022-ра. Всеки може да го види и няма как да бъде сбъркан с друга планета или звезда - червен, искрящ и в близост до една от 4-те кралски звезди Алдебаран, т. нар. "окото на Бика". Това ни показва, че емоциите ни, чувствата, мислите, а и действията ни ще бъдат крайни и с огромна амплитуда. И именно балансът (знак Везни!) е това, което можем да постигнем сега! Именно сега е времето да се научим да влагаме своята енергия в собствените си цели и то такива, които развиват Аз-а, така че да бъде полезен и за околния свят не само за себе си! 

Определено темите на Венера и Марс ще бъдат водещи в периода особено около техните мажорни аспекти - тригон на 19 октомври 2022г. (25°Везни-Близнаци) и опозиция на 1 декември 2022г. (19°Стрелец-Близнаци). И те ще отключат също така резултати от събития започнали лятото на 2021-ва до пролетта на 2022-ра, в който период те имаха три съвпада помежду си в знаците Лъв, Козирог и Водолей! Време е за постигане на баланс по отношение на нашите взаимоотношения - приятелски, любовни и делови, по отношение материалните придобивки и начинът, по който ги постигаме, по отношение на нашата лична енергия, чувства, емоции и на нашите ресурси въобще - в какво и как ги влагаме и как приемаме съответно отвън, постъпващите към нас! Също не бива да пропускаме моралната и етичната страна на Венера или липсата на такава, както и обратното лице, репрезентирано от Марс - крайната проява на чувства, емоции и действия в разрушаваща посока! Тази тема е много, много дълга и определено имам какво да кажа, защото тя е в пряка връзка с духовното ни израстване, а и с това, което ни се случва на материално ниво. Без да искам да прозвуча грубо ще кажа следното: ако някой слиза в ниските вибрации и си мисли, че това остава без последствия се лъже! Преоценка на морала ще бъде нужна под този залез на Венера, на фона на две затъмнения по оста Телец-Скорпион (видимото и невидимото)! В момента сме в решаващ период да чистим своята карма или напротив - да натрупаме нова! 🙂

С Новолунието във Везни и залезът на Венера може да се каже, че навлизаме в един от решаващите моменти на годината, който ще бъде в своя пик - не само с Пълнолунието на 9 октомври 2022г., в 17°Овен, а най-вече със следващото Новолуние в Скорпион, което ще бъде и Слънчево затъмнение на 25 октомври 2022г. в 3°Скорпион - знака на трансформацията, дълбоките енергии, подсъзнателните процеси, миналото, кармата и съдбата!

Решенията, които вземаме сега и събитията, които ни се случват донякъде ще бъдат осъзнати и желани от нас, а в някакъв смисъл могат да са и провокирани отвън тогава, когато ни се налага да застанем на своя път, от който поради някаква причина сме се отклонили! Следете знаците на съдбата и помнете, че това, което ще се случи в идните месеци е дар свише, който ни показва божествената посока на душата за всеки от нас! Подробни статии за всички процеси, за които говоря, можете да намерите в AstroCalendar®!

При Регистрация получавате една седмица безплатен достъп до всички статии и Астрологичния Календар


PS. По-долу можете да видите в кой дом (система дом=знак) от наталната ви карта попада Новолунието в знак Везни и Залезът на Венера - кои житейски сфери активира, според вашия Асцендент или Зодия (разположението на наталното Слънце).


Авторски материал, Всички права запазени


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 240 лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180 лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360 лв.

Ректификация (задължителна!) - 240 лв.

Индивидуално обучение - 100 лв. / 1 астрономически час (80 лв. при вземане на пакет!)

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.


♈ ОВЕН

НОВОЛУНИЕТО във ВЕЗНИ/ ЗАЛЕЗЪТ на ВЕНЕРА: 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

НОВОЛУНИЕТО във ВЕЗНИ/ ЗАЛЕЗЪТ на ВЕНЕРА: 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

НОВОЛУНИЕТО във ВЕЗНИ/ ЗАЛЕЗЪТ на ВЕНЕРА: 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

НОВОЛУНИЕТО във ВЕЗНИ/ ЗАЛЕЗЪТ на ВЕНЕРА: 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

НОВОЛУНИЕТО във ВЕЗНИ/ ЗАЛЕЗЪТ на ВЕНЕРА: 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

НОВОЛУНИЕТО във ВЕЗНИ/ ЗАЛЕЗЪТ на ВЕНЕРА: 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

НОВОЛУНИЕТО във ВЕЗНИ/ ЗАЛЕЗЪТ на ВЕНЕРА: 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

НОВОЛУНИЕТО във ВЕЗНИ/ ЗАЛЕЗЪТ на ВЕНЕРА: 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

НОВОЛУНИЕТО във ВЕЗНИ/ ЗАЛЕЗЪТ на ВЕНЕРА: 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

НОВОЛУНИЕТО във ВЕЗНИ/ ЗАЛЕЗЪТ на ВЕНЕРА: 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

НОВОЛУНИЕТО във ВЕЗНИ/ ЗАЛЕЗЪТ на ВЕНЕРА: 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

НОВОЛУНИЕТО във ВЕЗНИ/ ЗАЛЕЗЪТ на ВЕНЕРА: 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Отиди обратно към знаците >>