ВЕНЕРА квадратира ЛУННИТЕ ВЪЗЛИ и УРАН, в опозиция със САТУРН !!! – Важни преоценки и промени в любовта, чувствата, емоциите, материалното състояние и задоволството ни от живота! ❤️ Кратък обзор до края на август 2022г.

ВЕНЕРА


ВЕНЕРА квадратира ЛУННИТЕ ВЪЗЛИ и УРАН, в опозиция със САТУРН - Важни преоценки и промени в любовта, чувствата, емоциите, материалното състояние и задоволството ни в живота!

Здравейте, приятели! 🙂 След прекрасния тригон на планетата на красотата, любовта и задоволството - Венера с Юпитер - “голямото щастие на хороскопа”, даващ добри възможности и разкриващ нови хоризонти пред нас, през новата седмица, която предстои наблюдаваме още три важни аспекти. Венера ще бъде в квадратура с оста на Лунните възли, символ на кармата и съдбата, както и с Уран, олицетворяващ задължителните промени и освобождаването от миналото, задръжките и предразсъдъците. Едновременно с това най-нежната планета ще бъде и в опозиция със Сатурн - “строгият учител”, поставящ пред сериозни проверки и изпитания всичко, до което се докосне! 

И така, три важни аспекта, отключващи значими за нас събития, които при всички положения ще ни поставят пред избори, пред нуждата да приключим с даден начин на поведение и нагласа на фона на намаляващата Луна. Време, в което е твърде възможно на повърхността да излезе всичко, с което ние задължително трябва да работим във връзка с нашия любовен живот, с нашите чувства и емоции. В идващата седмица ще ни се наложи да направим дадени промени - вътрешни и външни, които ще бъдат и вид проверка пред нас. Изпит доколко ние самите сме готови да си дадем свободата да бъдем щастливи по начина, по който желаем и за който мечтаем. Време е за падане на бариерите, за разрушаване на стените отвън, но най-вече на собствените ни вътрешни емоционални окови и страхове! 


ВЕНЕРА


Всичко, което ни пречи да се развиваме, да разгърнем своя потенциал и своите дарби и таланти сега ще бъде силно осветено от опозицията на Венера със Сатурн. Това ще бъде кулминация на последните 6 месеца, а при някои - дори на последната година и половина. Това, което получаваме като резултати сега, ще ни покаже доколко сме били на правилния път в изминалия период. Квадратурата на Венера с Уран от своя страна ще ни помогне да погледнем на всяка важна за нас ситуация от един по-различен ъгъл, да бъдем готови за нови планове, стратегии и подходи по отношение на нещо, което вече съществува в живота ни, но не се развива така, както ние желаем и очакваме! Квадратурата на Венера с Лунните възли ще събуди темите от затъмненията по оста Телец-Скорпион и ще направи връзката между това, което се е случило през април, май 2022, а дори и през ноември 2021, с това, което предстои след около два месеца - октомври/ ноември 2022 - със следващите затъмнения по тази ос! Тогава Венера ще бъде невидима и ще работи още по-силно за тази трансформация, която се случва сега. Венера залязва като Зорница на 1-ви октомври и изгрява отново, но вече като Вечерница на 2 декември 2022г., за да даде едно ново начало на това, по което работим към момента! Ще говорим подробно за тези процеси! ❤️

25 август - Венера в квадрат с Лунните възли: Мажорните аспекти на Венера към оста на Лунните възли винаги сочат важни, значими и съдбовни периоди за нас. Квадратурата към двата възела, която наблюдаваме в момента, се явява средна и обединяваща точка на това, което се е зародило в периода на съвпада на Венера със Северния възел и това, което предстои до опозицията му с него. Основното, което можем да кажем за този аспект е, че той разкрива един кармичен момент в живота ни. Сега се отключват силни и сериозни събития, които ни показват указателните знаци на пътя за постигане на нашите мечти! Чрез това, което ни се случва сега и информацията, която се разкрива пред нас, ние сме подпомогнати да вземем своите верни избори за важните решения напред! Първата квадратура след съвпада на Венера със Северния възел, който се е случил преди около 3 месеца, ни дава и първи по-сериозни проявления на външно ниво от направените стъпки тогава, показва ни грешките (ако има такива) и ни помага да ги поправим, за да продължим да вървим продуктивно до края на едногодишния цикъл, който ще завърши след около 9 месеца, вземайки най-доброто от него!
ЦЯЛАТА СТАТИЯ >> https://astrocalendar.space/event/planetary-aspects_25-08-2022/


27 август - Венера в квадрат с Уран: Венера - планетата на любовта е в първа квадратура с Уран - бунтарят на хороскопа, нестандартен, свободолюбив и революционер! Момент на пробуждане, на промяна, на виждане на някои грешки в преценката и поведението ни. Време на събуждане и поемане по собствения ни път - доброволно или не, желано или не, но чрез външни резки събития и прояви и чрез вътрешни осъзнавания, идеи и силни пориви за нещо ново и различно в живота ни! Това, което е стартирало под съвпада на Венера с Уран преди около 3 месеца и се е развивало в дадена посока до момента ще претърпи първи по-сериозни проверки колко стойностно е то за нас. Сега имаме възможност да направим корекции, за да продължим успешно напред и да вземем най-доброто, което двете планети могат да донесат в живота ни! 
ЦЯЛАТА СТАТИЯ >> https://astrocalendar.space/event/planetary-aspects_27-08-2022-2/


28 август - Венера в опозиция със Сатурн: Време е за сериозни проверки! Опозицията на планетата на щастието, красотата и любовта - Венера със Сатурн - "строгият учител" е един от важните, силни и значими периоди за нас. Това е кулминация в техния едногодишен цикъл и донася резултати на външно ниво от действията ни през последните 6 месеца, а в някои случаи и от последната 1 година и 6 месеца. Можем да очакваме развръзки по отношение на нашия любовен живот и партньорски взаимоотношения, а също и дадени резултати във финансовите дела, бизнеса и работата. Също можем да очакваме строг надзор по отношение на нашия морал, честно и отговорно поведение, проява на разум и стабилност като цяло. Възможно е да ни се наложи да вложим повече усилия, за да получим нещо, което желаем, но ако устоим на изпитанията и издържим докрай, то под този аспект резултатите ще бъдат дълготрайни и неизменни!
ЦЯЛАТА СТАТИЯ >> https://astrocalendar.space/event/planetary-aspects_28-08-2022/


☀ Който иска да се задълбочи в информацията може да го направи в Астрологичния календар тук >> https://astrocalendar.space/


Авторски материал, Всички права запазени

Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 240лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 240лв.

Индивидуално обучение - 80лв. / 1 астрономически час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.