МЕРКУРИЙ – нови идеи, планове и стратегии за бъдещето, чрез преоценка и корекция на миналото! ❤️ Кратък обзор до края на август 2022г.

меркурий - август 2022


МЕРКУРИЙ - нови идеи, планове и стратегии за бъдещето, чрез преоценка и корекция на миналото! Важна комуникация и общуване  получаване на информация, подписване на договори и документи, важни знаци на съдбата, идеи, които променят живота ни !!! 🙂

Здравейте, приятели! Меркурий ще бъде изключително активен в идните дни и това ще стимулира много силно нашия ментален свят! От днес в следващите 10 дни най-бързата планета ще направи 4 важни аспекти с други планети, което ще стимулира от една страна определени сфери на живота ни/ домове на хороскопа, а от друга страна директно ще активира самия Меркурий да създава събития. Това могат да бъдат важни осъзнавания, нови идеи, намиране на отговори, запознанства, пътуване, комуникация и получаване на съществена за нас информация!

Пратеникът на боговете донася в живота ни яснота и ни стимулира да създаваме плодотворни за нас планове, свързани с близкото бъдеще. А ако те вече са създадени, ще имаме възможността да ги преоценим детайлно, логично и обективно и да направим нужните корекции, за да работят те максимално добре за нас! Може да проведем важни разговори или да стигнем до значителна информация, която да промени кардинално нашето поведение във връзка с дадени ситуации! Възможно е тази тенденция да се запази до началото на октомври, когато Меркурий от Ретрограден става Директен и изгрява като Зорница, което ще даде истински мощен старт на всичко, за което говоря сега! ❤️


меркурий - август 2022


И така, кои са аспектите и важните астрологични конфигурации на Меркурий в идните дни и какви врати ще отворят те пред нас?!

15 август - Меркурий в хармоничен аспект с Лунните възли: Знаци на съдбата, съдбовна комуникация, кармични връзки; важни решения, прозрения; информация, променяща живота ни; споразумения, подписване на договори и документи.

Планетата на мисълта и комуникацията е в първи тригон със северния Лунен възел и в секстил с южния, това активира нашето придвижване по пътя ни напред - във връзка с кармата, съдбата и нашето минало! Време е за идеи, които ще променят живота ни, време е за информация, която да ни отвори вратите към бъдещето, време е за важна комуникация, която да ни помогне да бъдем на своя път и да постигнем мечтите си! Всички аспекти на планетите с двата възела са проводници на висшия замисъл за нас и на еволюционното ни развитие в този живот. Двата възела са нашето минало и нашето бъдеще, а планетите, които влизат във връзка с тях са моста между това, което е било и това, което ни предстои! Когато Меркурий е в аспект със северния и южния възел, то поради близкото му разположение до Слънцето ние знаем, че и то скоро ще бъде в този аспект или вече е било. Това усилва кармичните и съдбовни събития в периода, като те най-вероятно ще бъдат положителни за нас поради хармоничните влияния на самите аспекти. Можем да очакваме щастливи случайности, подаръци свише и добри възможности за реализация, които съдбата изпраща към нас!
ЦЯЛАТА СТАТИЯ >> https://astrocalendar.space/event/planetary-aspects_15-08-2022/


16 август - Меркурий в тригон с Уран: ментална активност, нови и нестандартни идеи, мисли за промяна, разкрепостяване и падане на задръжките; прозрения и виждане напред, вземане на важни решения за бъдещето ни.

Двете планети, които отговарят за нашия ментален потенциал влизат в първи тригон в техния едногодишен цикъл. Време е за интелектуално събуждане, нови идеи и стратегии, засилена комуникация и общуване, намиране на отговори на важните за нас въпроси, виждане напред и постигане на резултати от всичко, по което сме работили в близките 4 месеца във връзка с този цикъл. Навлизаме в период от около 4-5 месеца, в който със силата на мисълта и правилния подход на изразяване ние можем да променим живота си към по-добро, да реализираме своите цели и да постигнем мечтите си! Меркурий е планета на интелекта, комуникацията и промяната, Уран е негова висша октава и като невидима планета ще придаде към логичната преценка на най-близката до Слънцето планета силна интуитивност, "виждане" напред в бъдещето и връзка с космическия разум! Сега ние сме оригинални, нестандартни и изпълнени с идеи и нови планове за живота ни!
ЦЯЛАТА СТАТИЯ >> https://astrocalendar.space/event/planetary-aspects_16-08-2022/


21 август - Меркурий в опозиция с Нептун: борба между логиката и фантазиите; силно вдъхновение, творчески процеси; предварително познание, силна интуиция, но и обективен поглед; тайни процеси, нещо скрито излиза наяве.

Наблюдаваме кулминация в едногодишния цикъл на планетата на интелекта, логическата мисъл, плановете, стратегиите и комуникацията - Меркурий и Нептун - планетата на невидимото и далечното, на творческия свят, фантазиите и илюзиите! Време, което може да бъде много продуктивно за нас, но може да донесе и известни загуби или грешки в живота ни! Опозицията между две планети винаги носи резултати от това, което сме вършили от съвпада до сегашния момент, в конкретния случай - в последните 5-6 месеца. Но доколкото Нептун е много бавен като движение и стои в един знак около 15 години, сега можем да очакваме и развитие на въпроси и теми, стартирали преди година и половина или преди 2 години и половина също така! Независимо от периода ние най-често ще намерим тези ситуации в дома от наталната ни карта, в която се намира транзитния Нептун, а възможно е и там, където е наталния!
ЦЯЛАТА СТАТИЯ >> https://astrocalendar.space/event/planetary-aspects_21-08-2022/


23 август - Меркурий в тригон с Плутон: остър ум, проницателност, интелектуална мощ, намиране на решение на даден проблем; съдбовна и кармична комуникация; трансформация на планове и идеи; променяме живота си с взетите решения; контролираме дадена ситуация чрез силата на думите.

Наблюдаваме втори тригон между Меркурий и Плутон, който е непосредствено след кулминацията на техния едногодишен цикъл! В конкретния случай поради ретроградната фаза на Меркурий този тригон ще се повтори общо три пъти за около месец и половина. Това ще бъде време, в което все още получаваме резултати и материализация на външно ниво от това, което сме стартирали преди около 8 месеца. Меркурий е планета на интелекта, логиката и нашата обективна преценка. Свързан е с информацията, комуникацията, мислите, плановете и стратегиите, които правим за нашето близко бъдеще. Плутон от своя страна е сигнификатор на контрола и на способността да властваме над дадена ситуация, човек или група от хора. Също олицетворява проницателността и силния нюх, мащабните и крупни дейности, които предприемаме по отношение на големи финансови стъпки, бизнес начинания и придобиването на всичко, което желаем да бъде наше! До момента ние много ясно би трябвало да сме усетили по какъв начин ни влияе този цикъл - след първия тригон и опозицията на планетите в последните 4 месеца. Сега е време да започнем да си вадим изводите от влиянието на двете планети в живота ни, да започнем да коригираме нашите планове и стратегии, като премахваме всичко, което се явява евентуална пречка пред нас!
ЦЯЛАТА СТАТИЯ >> https://astrocalendar.space/event/planetary-aspects_23-08-2022/


21 август - Меркурий влиза в Ретроградна Сянка: подготовка за период на преоценка, връщане към стари събития и ситуации; финални щрихи по важен за нас проект.

Поради своята бърза скорост транзитният Меркурий като цяло не дава много значими или дългосрочни събития в живота ни. Когато прави аспекти с другите планети те се разпадат за около 2-3 дни и влиянието им е сравнително слабо до средно. Но когато става въпрос за смяна на неговите фази от цикъла му със Слънцето, тогава определено може да се каже, че тази енергия се усеща доста по-интензивно - от средно до силно като събитийност в живота ни! Можем да свържем Меркурий с нашите всекидневни, обикновени и рутинни дейности, а също така с всичко, което има отношение към комуникация, общуване, с приемането и предаване на информация, с получаване или даване на знания, с пътувания, сделки, със създаване на планове и стратегии за живота ни, с това да изразим и рекламираме самите себе си пред другите. В различните фази от своя цикъл със Слънцето малката планета ни дава своята подкрепа за едно или друго и е добре да бъдем запознати, за да сме в унисон с тези тенденции! 🙂 
ЦЯЛАТА СТАТИЯ >> https://astrocalendar.space/event/retrograde-direct-stationary-planets_21-08-2022/


26 август - Меркурий навлиза в знак Везни: засилена комуникация, дипломация, партньорство; намиране на общ език, обсъждане на спорни въпроси, потушаване на спорове и конфликти, градивна комуникация с другите.

Планетата на комуникацията и общуването попада в знака на партньорството и дипломацията! Очаква ни период на засилени връзки с другите, на намиране на общ език и сътрудничество, на осъществяване на важни преговори и сключване на договори. Време е да работим по дадени проекти, които са във връзка с други хора. Независимо дали става въпрос за работа и бизнес или за нашия личен живот, сега е времето да проведем важните разговори, които сме отлагали. Сега е времето да получим необходимата ни информация чрез правилен подход и отношение. Везните ще направят Меркурий изключително фин и тактичен, спокоен и ориентиран към своя събеседник, отнасящ се с внимание и разбиране. Сега ние ставаме по-дружелюбни и по-любезни от обикновено, търсещи хармония и баланс в общуването с другите, но в същото време сме доста разумни, на моменти дори хладни и пресметливи. Ако се наложи можем да проявим строгост и съответно справедливост когато това е нужно!
ЦЯЛАТА СТАТИЯ >> https://astrocalendar.space/event/planetary-ingress_26-08-2022/


27 август - Меркурий - Вечерна Елонгация (невидим): кулминация в цикъла на Слънцето и Меркурий като Вечерница; получаваме резултати от нещо, което вече съществува; творчески мисли, идеи, креативност, плодовит ум!

Вечерната Елонгация в цикъла на Меркурий със Слънцето, наблюдавани от Земята, можем да счетем за вид "пълнолуние" на малката планета в проявлението му като Вечерница! 🙂 В периода на своята Елонгация Меркурий се намира на максимално разстояние от Слънцето и ако е видим на небето за нас, е и максимално ярък и осветен! Какво означава това? Че всички негови сфери са в разцвет, че можем да разчитаме на неговата силна подкрепа във всички сфери които управлява - от една страна по принцип, а от друга страна и в наталната ни карта. Ако е невидим с просто око тази сила намалява, но той отново дава максимална сила на мисловния ни потенциал, идеите и способностите на ума ни!
ЦЯЛАТА СТАТИЯ >> https://astrocalendar.space/event/heliacal-phases_27-08-2022/


☀ Който иска да се задълбочи в информацията може да го направи в Астрологичния календар тук >> https://astrocalendar.space/


Авторски материал, Всички права запазени

Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 240лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 240лв.

Индивидуално обучение - 80лв. / 1 астрономически час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.