ПЪЛНОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ – 12 август 2022, 04:35 бг. – в квадратура с Лунните възли и Уран, с подкрепата на Венера, Юпитер и изгрева на Сириус, под строгия поглед на Сатурн и силното влияние на Плутон! ❤️ Време е да сбъднем мечтите си !!! :)

пълнолуние във водолей


Здравейте, приятели! 🙂 Намираме се в изключително силен, енергиен и материализиращ външни събития момент! Под влиянието сме на мощно Пълнолуние в квадратура с Лунните възли и Уран, с подкрепата на Венера, Юпитер и изгрева на Сириус, под строгия поглед на Сатурн и силното влияние на Плутон! Очаква ни период изпълнен с доста астрологични събития, които ще активират конкретни ситуации в живота на всеки от нас. Седмицата е обагрена от три важни опозиции, които са кулминации на дадени планетни цикли. Едната опозиция е между Слънцето и Луната - Пълнолунието в 20-тия градус на знак Водолей, което ще се случи на 12 август 2022г. в 04:35ч. сутринта. В момента на точната опозиция на двете светила Венера ще изгрява на източния хоризонт, а Юпитер ще кулминира в най-високата точка на небето. И както знаем това са най-добрите планети в астрологията, които ни донасят подкрепа, щастие и късмет! Пълнолунието във Водолей има способността да материализира чудеса в нашия живот, такива, които сбъдват нашите мечти! Можем да очакваме разгръщане и пик на дадени процеси, свързани с голяма промяна, с изцяло ново и различно начало, което сме стартирали неотдавна. Сега идват резултати в живота ни, които могат да бъдат неочаквани, нетипични и изненадващи за нас. Те ще носят духа на свободата, независимостта и позитивизма, ще ни заредят с енергията на победата и ще имат силата да изменят обичайни и рутинни ситуации! 

пълнолуние във водолей

За промяна, помощ и подкрепа свише говори и това, че Пълнолунието е в точна квадратура с Лунните възли и Уран! Може събитията да се случват рязко и напрегнато, но след резултатите, които получаваме сега, твърде вероятно е нищо вече да не е същото - за добро! Ние самите и пътя ни напред, нашето бъдеще, начинът ни на мислене и цялата ни заобикаляща среда е възможно да се променят. Всякакви интелектуални проекти, социални дейности, рекламни кампании и научно-изследователски занимания ще дават добри резултати в периода на Пълнолунието. Ще берем плодовете на нашите усилия, които сме вложили до момента и тези плодове ще имат силата да трансформират живота ни към добро!

пълнолуние водолей

Втората важна опозиция, която наблюдаваме е кулминацията в хелиакалния цикъл на Слънцето и Сатурн - строгият учител, която ще се случи на 14 август 2022г., 20:10ч. Опозицията на Слънцето със Сатурн е пик на материализация в техния едногодишен цикъл. Дела, които сме стартирали преди около 5-6 месеца можем да очакваме да дадат видими резултати сега! Всичко, което се случва под Сатурн е бавно и трудно, но за сметка на това много стабилно и дългосрочно. Това, което се е оформило през последната половин година под енергията на последната видима планета, ще пребъде във времето. Разбира се при условие, че сме положили достатъчно труд, работа, себеотдаване и ангажираност към нашите дела. Под тази опозиция можем да търсим конкретни ситуации там, където е транзитния Сатурн в момента (знак Водолей), а също и в зоната на нашия натален Сатурн. Всяко нещо, за което можем да кажем, че през последните месеци сме го свършили сами и ни е отнело доста енергия и ресурси, най-вероятно е било повлияно от "строгият учител" и сега то ще дава плодове!

При кулминацията в Хелиакалния цикъл на седмата планета ние на Земята се намираме между Слънцето и Сатурн и можем да счетем тази фаза за вид "пълнолуние". Сега Сатурн е максимално близо до нас и е изключително силен, максимално ярък, огрян изцяло от слънчевата светлина. Можем да го наблюдаваме след залез Слънце на източния хоризонт, като той ще бъде видим през цялата нощ, придвижвайки се на запад. В момента последната видима с просто око планета е максимално активна в живота ни. От нас той ще изисква търпение, постоянство, дисциплина и умереност в това, което правим. Доколкото е в точен съвпад с Луната по време на Пълнолунието, Сатурн може да забави и ограничи това, което ще получим сега. То със сигурност ще дойде в живота ни, но има вероятност да е малко по-бавно от очакваното или да ни се наложи да се потрудим още малко! 🙂

Третата опозиция, която наблюдаваме в периода е на Венера - планетата на красотата и любовта с Плутон - бога на подземното царство, която ще се състои в началото на седмицата на 9 август 2022г., 08:17ч. Това е кулминация в техния едногодишен цикъл, стартирал при съвпада преди около шест месеца. Всичко, което се е зародило и сме започнали преди половин година, сега ще дава плодове в живота ни. Можем да очакваме резултати най-вече в сферите, които са свързани с дома от наталната ни карта, в който се намира транзитния Плутон (знак Козирог). Възможно е да има някаква кулминация и пик и там, където е нашия натален Плутон. Доколкото той е най-бавната планета и стои средно по 20 години в даден знак, възможно е сега да виждаме развитие и на по-стари ситуации, които са започнали преди година и половина, две години и половина, а дори и повече. Под циклите с бавните планети ние ще работим по дадена ситуация толкова дълго, колкото е нужно. Възможно е дори за целия транзит на Плутон през даден знак/ дом на хороскопа ни ние да сме под влиянието на една дълго развиваща се ситуация с години! Венера и Плутон в аспект могат да активират темата за любовта и партньорствата (лични, делови, приятелски), за парите и материалното задоволство, както и темата за кармата, съдбовния ни път и емоционалния ни комфорт и стабилност!

Освен тези три важни аспекта на 10-ти август в 13:43ч. имаме точна квадратура на Слънцето с оста на Лунните възли, което в много случаи би проработило със силата на затъмнение - като кармичен и съдбовен процес за нас. Всяка година Слънцето прави по един съвпад със Северния и един съвпад с Южния Лунен възел. В периода на тези съвпади ние наблюдаваме процесите на затъмнения - така важни, кармични, съдбовни и отключващи значими събития за нас. Или казано с други думи, когато Слънцето е в съвпад с един от двата възела Новолунията и Пълнолунията, които се случват в близост са Слънчеви или Лунни затъмнения. А квадратурата на Слънцето с възлите, която е точно по средата между двата съвпада, действа като събирателна и обединяваща точка на тези мощни процеси - тя се случва веднъж на 6 месеца. Този аспект е пътя между миналото и бъдещето, между причината и следствието и нерядко стимулира събитийност, която като сила е равностойна, а дори и по-голяма от самите затъмнения по съответната ос! Време е да чуем гласа на съдбата и да стъпим на своя път! Събития, които са се случили в живота ни през април/ май 2022 ще бъдат свързани енергийно с тези които предстоят през октомври/ ноември 2022. Влиянието на затъмненията по оста Телец-Скорпион ще се активира сега!

Веднага на следващия ден, на 11-ти август в 15:53ч. наблюдаваме и квадратура на Слънцето с първата невидима планета Уран. Слънцето - символ на нашия Аз е в първи напрегнат аспект с Уран - планетата на промяната и новия начин на мислене! Очаква ни едно пробуждане, най-вече на ментално ниво, чрез което ще имаме възможността да погледнем на живота ни и на себе си по един различен начин, както и да се освободим от всички бариери и задръжки - вътрешни и външни! Всичко, което ни възпрепятства да изразим себе си и да разгърнем своя истински потенциал, ще се махне от пътя ни под този напрегнат аспект. Възможно е да стане рязко, неочаквано, дори с нежелание от наша страна, но реално това е единственият начин да продължим напред и да постигнем мечтите си - като се освободим от преградите, предразсъдъците, страховете, неработещите ментални модели и вярвания. Уран е планета на бъдещето, той е свързан със способността ни да виждаме живота си далеч напред. Сега е времето да се събудим и смело да отстоим самите себе си и своите права!

В същия ден, отново на 11-ти август в 21:30ч. вечерта Венера преминава в знак Лъв, където ще остане до 5 септември 2022г., 07:05ч. Планетата на красотата, нежността и романтиката навлиза в един от знаците, свързани именно с нашия любовен живот, с жаждата ни за приятни емоции и творчески изяви! Време е да обичаме и да бъдем обичани! В периода на този транзит ние ще бъдем изключително чувствителни и реактивни към това как другите се отнасят към нас. Ще ни прави силно впечатление колко заинтригуван е някой от нас и доколко ние сме обект на неговото внимание. Ще очакваме комплименти, възхищение и признание. Лъвът е знак, който е силно свързан с егото и е олицетворение на Аз-а и на желанието всичко да се завърта около нас. Венера е сигнификатор на това което ни харесва, на това, което ни кара да се чувстваме добре и напълно удовлетворени. Определено под този транзит на всеки ще му се иска да получава комплименти, да вижда възхищението в очите на другите, да получи потвърждение за своята уникалност и неповторимост!

И не на последно място на 12-ти август в 00:43ч. Марс - планетата на силата и личната ни енергия влиза в първи мажорен аспект с Нептун след съвпада им през май 2022-ра, което може да даде и първи материални проявления на започнатото тогава! Това могат да бъдат определени събития във връзка с това, което сме стартирали преди около четири месеца при съвпада между двете планети. Възможно е да става въпрос и за активиране на по-стара житейска ситуация поради това, че Нептун е много бавна планета и транзитира през един знак около 15 години. И в тези 15 години ще се повторят около 7-8 цикъла с Марс, които е възможно да въздействат както върху една и съща житейска сфера, така и върху различни. Зависи от много други фактори. Така че добре е да имаме предвид, че аспектът, който се случва сега между двете планети може да активира освен нещо от нашето по-близко минало, то и нещо започнало преди 2 години и 4 месеца при предходния съвпад между Марс и Нептун, а дори и нещо от преди 4 години и 4 месеца например! Марс е нашата сила, личната ни енергия и страстта да преследваме мечтите си, способността ни да се борим за това, което желаем и да го отстояваме. Нептун е точна противоположност - пасивна планета, символ на невидимото, висша октава на Венера, свързан е с интуицията, творческия и духовен свят. Понякога е склонен да ни въвежда в заблуди, илюзии и премного фантазии, които са доста далече от реалността! Сега определено ще ни се наложи да направим сериозна преоценка относно това как влагаме или не влагаме своята енергия, дали сме активни, но в грешна посока или пасивни, с което изпускаме нашите шансове!

Много важно е да се каже, че всичко, за което говорим се случва на фона на хелиакалния изгрев на Сириус - най-ярката звезда на небето! Точният изгрев за София, България е на 15 август 2022г. в 6:00ч. сутринта (extinction: 0,24) по данни от програмата Placidus, R. Kolev. И както знаем Сириус е наречен от древните "духовното Слънце"! Тази неподвижна звезда не се намира в близост до еклиптиката, но е най-ярката звезда на нощното небе. Тя е с много силен магнитуд и блести силно вечер на небосклона. Сириус се свързва с богинята Изида. Някои я наричат "слънце зад слънцето" и я приемат за голям енергиен източник. Ако слънчевата топлина и светлина поддържат живота на физическото тяло, има вярване, че Сириус активира духовния ни свят и истинската светлина в нас! По този начин енергията на тази звезда е много важна за нашето духовно израстване и еволюция. 

И независимо каква е връзката ви в наталната карта с 14° на знак Рак, където се намира Сириус като проекция върху еклиптиката, всеки има възможност чрез директно наблюдение да се свърже с нейната енергетика и да черпи мъдрост, воля и амбиция за постигане на своите мечти и задачи, за постигане на вътрешна сила и убеденост в действията си, за събуждане на своя творчески импулс; също да привлече в живота си богатство и просперитет с лекота, работейки със себе си и това, което притежава като потенциал. Хелиакалният изгрев е тогава, когато дадена планета или звезда изгрее за първи път след своите "тъмни дни", след като е била скрита в лъчите на Слънцето за известен период от време за земния наблюдател.

Сега е раждането на Сириус, така че тя е изключително силна и мощна! Идеално време е да се възползваме от нейната духовна подкрепа, както и от всички останали събития на небето, които наистина са доста през тази седмица. Време е да приемем даровете на Вселената и да бъдем благодарни за всичко в нашия живот! Ако все още не получаваме това, което желаем, с намаляващата Луна след Пълнолунието е момент да направим необходимите корекции като премахнем всички пречки - вътрешни (ментални и емоционални), както и външни (нездрави ситуации и изхабяващи ни комуникации). Всичко зависи от нас и от вярата в собствената ни сила, но и в това, че Вселената е подготвила най-доброто за нас! Бъдете здрави, щастливи и смели по пътя на реализирането на своите мечти !!! ❤️

—---------------------------------------------------------------------

Важни статии, които могат да са ви от полза:

ПЪЛНОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ >> https://astrocalendar.space/full-moon-aquarius/

За Регистрирани потребители:
ВЕНЕРА в знак ЛЪВ >> https://astrocalendar.space/planetary-ingress_venus-in-leo/

За Абонати на сайта:
ПЪЛНОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ >> https://astrocalendar.space/event/lunations-eclipses_12-08-2022/
ВЕНЕРА в знак ЛЪВ >> https://astrocalendar.space/event/planetary-ingress_11-08-2022/
ВЕНЕРА опозиция ПЛУТОН >> https://astrocalendar.space/event/planetary-aspects_09-08-2022/
СЛЪНЦЕ квадрат ЛУННИТЕ ВЪЗЛИ >> https://astrocalendar.space/event/planetary-aspects_10-08-2022/
СЛЪНЦЕ квадрат УРАН >> https://astrocalendar.space/event/planetary-aspects_11-08-2022/
СТАЦИОНАРНО-РЕТРОГРАДЕН УРАН >> https://astrocalendar.space/event/retrograde-direct-stationary-planets_06-08-2022/
МАРС секстил НЕПТУН >> https://astrocalendar.space/event/planetary-aspects_12-08-2022/
СЛЪНЦЕ опозиция САТУРН >> https://astrocalendar.space/event/planetary-aspects_14-08-2022/
ХЕЛИАКАЛЕН ЦИКЪЛ на САТУРН - КУЛМИНАЦИЯ >>
https://astrocalendar.space/event/heliacal-phases_14-08-2022/

—---------------------------------------------------------------------

PS. По-долу можете да видите кои домове (система дом=знак) от наталната ви карта активира Пълнолунието във Водолей на 12 август 2022г., според вашия Асцендент или Зодия (разположението на наталното Слънце).

PPS. Благодаря на всички абонати на Календара за хубавата обратна връзка, която ми давате! Радвам се, че ви харесва и ви е от полза. Чета всичко, което ми пишете, не винаги успявам да отговоря! Правя всичко с много любов за вас и виждам, че го усещате!!! 🙂 ❤️


За всички астрологични събития, за които говоря + още много други, можете да четете в Астрологичния Календар >>  Очаквам ви и там! 🙂 

При Регистрация получавате една седмица безплатен достъп до всички статии и Астрологичния Календар


Авторски материал, Всички права запазени


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута)
❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 240лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 240лв.

Индивидуално обучение - 80лв. / 1 астрономически час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.


♈ ОВЕН

ПЪЛНОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ:
11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!
5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

ПЪЛНОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ:
10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.
4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

ПЪЛНОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ:
9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.
3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

ПЪЛНОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ:
8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.
2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

ПЪЛНОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ:
7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.
1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

ПЪЛНОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ:
6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.
12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

ПЪЛНОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ:
5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.
11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

ПЪЛНОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ:
4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.
10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

ПЪЛНОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ:
3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.
9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

ПЪЛНОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ:
2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.
8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

ПЪЛНОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ:
1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!
7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

ПЪЛНОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ:
12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.
6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Отиди обратно към знаците >>