Седмичен ЛУНЕН ХОРОСКОП от 5-ти до 11-ти август 2019г. + ТАРО ЕНЕРГИЯ по знаци!

седмичен лунен хороскоп

ОБЩО ЕНЕРГИЙНО ВЛИЯНИЕ НА ПЕРИОДА:


Здравейте, приятели, предстои ни седмица, в която всеки би могъл да насочи живота си и събитията в него в желаната посока. Всеки би могъл да намери себе си и своя истински "Аз" и да поеме по пътя на вътрешното себеизразяване и развитие!

За едни водеща тема ще бъде любовта, чувствата и взаимоотношенията, за други бизнеса и служебното им положение, за трети възможността да стартират обучения и курсове, да творят, да пътуват, да намерят своето лично щастие и да приветстват пълноценната промяна в своя живот! А може и всичките тези неща, обединени под идеята да намерим и разгърнем себе си в центъра на своята собствена вътрешна вселена.

Знакът Лъв, който е с много силно влияние на този етап, поради Новолунието там, което наблюдавахме преди броени дни, а и поради стелиумът на бързите планети, които до около 20-ти август ще транзитират в този огнен знак, ще ни подтиква най-вече към работа с "Аз-а" и към неговото разгръщане и изява навън!

Знак Лъв, под управлението на Слънцето и свързан с 5-ти дом на хороскопа, съчетава в себе си едновременно нуждата да познаем себе си, своите дарби и таланти, но и толкова успешно да се изявим и навън, осветявайки и сгрявайки, както собствения ни свят, така и света на хората около нас. А оттам разбира се и да получим вътрешно удовлетворение и радост от това, което сме и това, което можем. Сега важното е да познаем и намерим самите себе си и да си дадем свободата да бъдем такива, каквито сме!

Важно е да се научим да се обичаме и да се приемаме такива, каквито сме. И най-вече да използваме своите вродени умения и способности. На всеки каквото му е дадено и какъвто е изборът на собствената му душа!


Как можем на практика да приложим казаното до момента и като цяло да се възползваме от звездните конфигурации?

През седмицата Луната е нарастваща, след Новолуние до Първа Четвърт. Това означава, че моментът е добър за даване старт на нови начинания, за вземане на нови решения и за предприемане на действие там, където до момента сме били стационарни!

Меркурий, от своя страна, е в процес на изгрев като Сутрешна звезда, след стартирането на своя нов цикъл със Слънцето на 21 юли 2019 година. Меркурий ще бъде видим на небосклона от 6 август до 25 август 2019 година. Можете да го наблюдавате рано сутрин на изток, преди изгрева на Слънцето. Сега е моментът за всякакви преговори, разговори, изясняване или намиране на информация, стартиране на обучения, творчески и интелектуални проекти.

От гледна точка обаче на Венера и Марс и на това, че те са невидими в рамките на този и в част от следващия месец, не ви съветвам да стартирате големи и важни начинания сега. Може да давате начало на гореописаните дейности, както и на проекти, по които вече е работено и сте забавили по някакви причини, за да извършите корекции например, но най-добре да изчакате септември, октомври за наистина важните дела!

Венера и Марс са в процес на завършване и едновременно с това на стартиране на своя съвместен двугодишен цикъл. С техния съвпад на 24 август 2019г. ще стартира този цикъл, който ще продължи до 13 юли 2021г. За него коментирам в месечната ми прогноза.

Повече за този процес ще поговорим в отделен материал! Главното, което е добре да запомним сега е да не прибързваме! Независимо дали става въпрос за делови или лични взаимоотношения, или за желанието ни да постигнем едно или друго. Можем в този период да поработим със себе си, да вземем някои решения, да направим дадени крачки, но добре е да се съобразим с този цикъл. Той е не по-малко важен от този на Слънцето и Луната и добре е да бъдем в унисон с неговата енергетика.

Можем да работим с вече съществуващи отношения и до края на месеца да направим рестарт или някаква промяна в тях! Можем да приключим дадена връзка ако не е удовлетворяваща за нас. За нови връзки, които се зараждат сега, моя съвет е да не прибързвате по ред причини - невидимите Венера и Марс и техния завършващ цикъл, както и нарастваща Луна към Пълнолуние, в което в картата на процеса Асцендентът квадратира Нептун. Тоест възможно е точно сега по някаква причина да не забелязваме някои подробности и детайли и да ни убягва реалната преценка за хора и ситуации, в които се намираме! Може да идеализираме човекът срещу нас или възможностите, които дадената връзка би ни разкрила в бъдеще. Просто не вземайте важни решения до септември!


Като краен извод ще обобщим, че в тази седмица можем да стартираме нови начинания когато те са свързани с интелектуалното и творческото израстване и изразяване на "Аз-а". Можем да стартираме курсове, обучения, да водим разговори и преговори, дори да вземаме важни решения или да си създаваме планове за периодът до края на годината. Но добре е да имаме едно наум, че важни планети като Марс и Венера са в завършващи фази на своите цикли със Слънцето и да дадем време на плановете и идеите ни да се развият по правилния начин.

Периодът е идеален и за почивка, пътувания, весело и приятно прекарване на времето с нашите близки и любими хора. Сега е моментът да се откъснете от натовареното ежедневие. Можете да си го позволите. Огнения знак Лъв ще ни подтиква към активност, но по-скоро енергията ни на този етап е добре да се вложи в работа с нас самите и в това да намерим себе си и собствените си умения. Сега е времето да дадем старт на възможността да се развиваме в следващите месеци от годината! Подготвяйте се от сега за важните и големи стъпки, които ще направите в живота си през септември и октомври!

таро - смъртта
Смъртта

таро - кралица мечове
Кралица Мечове

таро - страшния съд
Страшния Съд

Трите карти Таро на седмицата ни дават ключовите думи: Трансформация, Стабилизиране на мисълта, Събуждане!

Знаем, че "Смъртта" рядко се тълкува в буквалния смисъл. Най-вече тя бележи период, в който ние сме готови да се разделим с миналото, с дадена ситуация, с човек или с определени черти на нашия характер, които ни пречат да се развиваме. Самото Новолуние в знак Лъв, което зададе енергийно темата на месеца, квадратира Уран в тесен орбис и също ни предупреждава за задължителни промени! Невидимите Венера и Марс, в завършваща фаза от своя съвместен цикъл, също ни подтикват към нуждата от промяна и трансформация. Тази тема определено ще бъде на дневен ред.

За да стартираме своя нов живот трябва да се разделим с дадени компоненти от миналото или с мисловните модели и начинът ни на мислене и чувстване на света и другите. Моментът е идеален за промяна и слагане край на това, което ни възпира да бъдем себе си и да постигнем най-доброто, на което сме способни. А също и да намерим нашето истинско вътрешно щастие, което да бъде в унисон с това да бъдем себе си. Казвам това защото има случаи, в които човек без да съзнава върви срещу себе си в надеждата си да намери собственото си щастие!

"Кралица Мечове" иска стабилна мисъл и ясно прецизиране на действията, на ситуациите, в които се намираме и на хората, с които се обграждаме. Сега е добре колкото и да ни се иска да не се отпускаме и да не се оставяме по течението, а да проявим логика и липса на емоции във важните за нас начинания. Добре е да си вземаме важните решения сами на база стабилна преценка как би ни повлияло едно или друго в развитието ни напред. Ако преценим, че дадено нещо подпомага нашето развитие - то е за нас. И обратното, ако усещаме, че дадено нещо би могло да попречи на личното ни развитие - добре е да го оставим в миналото или поне да не бъде водещ фактор за нас и решенията, които вземаме.

"Страшния Съд" е естественото продължение на "Смъртта" и символизира възкръсването! Той олицетворява нашето пробуждане за нов живот. Когато твърде дълго сме били безжизнени и затворени в себе си и настъпва моментът да се събудим, да бъдем себе си, да живеем, да постигаме целите и желанията си и да бъдем щастливи!

Сега имаме необходимост от равносметка, от осъзнаване, от слагане на край и едновременно с това от създаване на едно ново начало и на една нова реалност за нас! Освобождение, промяна и намиране на щастието, любовта и доволството. Това са възможностите на трите карти на седмицата!


Продължете да четете прогнозата по дни на седмицата
от Понеделник до Неделя >>

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!


❤️ ПОНЕДЕЛНИК - 05.08.2019Г. - 3-ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна във везни.

Започваме седмицата с Растяща Луна във въздушния кардинален знак Везни. Денят се очертава да бъде доста активен и да постави пред нас редица възможности. Луната прави първи мажорен аспект към процеса на Новолунието - време е да се задействаме и да поставим своите задачи на дневен ред.

Това, което сме обмисляли в предишните дни като намерение, днес бихме могли да започнем да го материализираме. Добре е да обърнете внимание на казаното в общия анализ за седмицата и ако желаете да стартирате важни и големи начинания да вземете предвид най-вече невидимата Венера (а и Марс), която в последствие може да ни донесе чувството на неудовлетвореност.

Затова сега е подходящо време за стартиране на курсове, за обучения, за творчески и интелектуални проекти, но не и за големи материални начинания - като нов бизнес, закупуване на имот, брак и т.н.

3-ти лунен ден е време за действие, така че противопоказно е да бъдете пасивни. Съставете си план за седмицата. Луната квадратира Сатурн и това ще ни помага да разсъждаваме трезво, целенасочено и продуктивно. 

Сега е моментът, в който можем да зададем основата, върху която ще градим целия Лунен месец. Добре е да има баланс и търпение в действията ни. Хубавите неща стават бавно, особено когато зависят от нас. Така че добре е да мобилизираме собствените си сили за действие и да обмислим правилните си стъпки! 

Сега е много важно да не допускате в полето си негативни мисли, депресивни състояния, отчаяние, обезверяване. Напротив, настроението ни трябва да е приповдигнато и да бъдем сигурни в бъдещата ни добра реализация и постигането на успех!

 

таро - умереност
Умереност

Картата Таро "Умереност" потвърждава казаното. Плавни, спокойни, премерени, но задължителни действия ни дава тази карта. Само е нужно да намерим златната среда за себе си. Сами е нужно да стигнем до отговорите, а след това и да вземем своите решения.

Доколкото "Умереността" символизира енергетиката на знак Стрелец, сега е моментът за един по-глобален поглед към събитията в живота ни. Само когато се отдръпнем и погледнем ситуациите и хората безпристрастно, като един страничен наблюдател, ще съумеем да направим и вярната преценка как да постъпим!


❤️ ВТОРНИК - 06.08.2019Г. - 4-ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна във везни

луна в скорпионСилен ден! Рано сутринта преди изгрева на Слънцето можем да наблюдаваме Меркурий. Той ще бъде видим като Зорница до 25 август. Малката планета ще ни даде възможността да достигнем до нужната за нас информация и до правилния начин на мислене. Идеален момент за стартиране на обучения, курсове, разговори, преговори, както и всякакви творчески и интелектуални занимания. 

Важно е да имате предвид, че Луната днес сменя знак от Везни в Скорпион и между 10:36ч. и 18:32ч. ще бъде "без курс". Това означава, че важните начинания е добре да се предвидят преди или след тези часове.

Освен мощната подкрепа на енергетиката на изгряващия Меркурий, вече се усещат предстоящите положителни аспекти, които Слънцето и Венера ще образуват към Юпитер в идните дни. С пълна сила ще можем да разчитаме на неговото благоприятно влияние по отношение на нашите замисли и решения, особено когато са базирани на високи идеали, честност, духовно усъвършенстване.  

Преди обед ще усещаме тау квадратурата на Луната към Плутон и Меркурий, както и секстилът й към Марс. Време е за вземане на решения, които ще доведат до промени най-вече на вътрешно ниво, след което и на външно разбира се. Дори само на ниво идеи и мислене да вземете решение какъв вид промени е добре да предприемете на този етап от живота си, в следващите дни на Луна в Скорпион трансформацията ще се случи с лекота!

В случая "Деветка Чаши" ни дава сигурност и стабилност, но и известна стационарност. Важно е да я преодолеем, за да достигнем задоволството и удовлетворението, което вещае тази карта. Човекът, който е изобразен на самата карта ни показва, че трябва да вярваме в самите себе си и да бъдем убедени, че можем да постигнем всичко, което желаем! Също, че сега е момент, в който да се концентрираме на първо място в нас самите и в личните ни дейности, без излишно да се разпиляваме. Важно е сега ние сами да вземаме собствените си решения!

таро - деветка чаши
Деветка Чаши

4-ти лунен ден и събитията, които се случват днес могат да играят ролята на огледало на нас самите и нашия вътрешен свят. Самия лунен ден по този начин ни дава възможност за корекция и правилен избор кое е добро и кое не за нас. Ако почувствате тежест или се разиграят нехармонични ситуации, търсете като цяло причината на вътрешно ниво! И обратното - ако денят премине хармонично и задоволително, знайте, че сте на прав път!


❤️ СРЯДА - 07.08.2019Г. - 5-ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в скорпион.

Луната през целия ден е в знак Скорпион, като ще направи множество и разнообразни аспекти - опозиция с Уран, квадратура с Венера и Слънцето, както и секстил към Сатурн. Главния аспект в този ден обаче ще бъде на Слънцето в знак Лъв към Юпитер в Стрелец - огнен тригон. За него искам да си поговорим малко повече!

Това е втори тригон в едногодишния цикълът на Слънцето с Юпитер и бележи края на неговата ретроградна фаза, а оттам и намаляването на възможността му да материализира в живота ни. В следващите месеци Юпитер ще отслабва като светене и все по-малко ще можем да разчитаме на неговата външна подкрепа.

В края на годината Юпитер ще стане невидим за около месец, ще направи съвпад със Слънцето и ще стартират своя нов едногодишен цикъл, който ще бъде в полето на знак Козирог. Затова сега е важно - през август, септември и октомври да се възползваме от възможностите, които Юпитер ни дава, транзитирайки в своя знак Стрелец, където ще бъде след цели дванадесет години!

Важно е да обърнете внимание къде в наталната ви карта се случва това движение. Имам подробен материал по темата, който желае може да се запознае с него тук >>

 

Като цяло под енергетиката на този втори тригон можем да се радваме на проявление на теми и сюжети, които са стартирали в живота ни в края на 2018 година, началото на 2019-та. Както знаем Юпитер ни дава разширение, възможности и нови хоризонти пред нас. Ако до момента не сте се възползвали от енергетиката на този бенефик - направете го! 

Можем да свържем Юпитер с обучения, квалификации, пътувания на далечни разстояния по работа или за удоволствие; досег с чужбина, чужди култури и чужденци; с духовно развитие, усъвършенстване и израстване, със среща с духовен учител, с разширение на собствените ни граници и хоризонти (вътрешни и външни), с изключително добри възможности в живота ни!

таро - седмица пентакли
Седмица Пентакли

Множеството аспекти на Луната днес просто ще засилят събитийността и възможностите ни за различни избори. Промяната и намиране на себе си и на правилния подход е в основата. От всеки зависи къде ще пожелае да разгърне тази енергия - любовни взаимоотношения, бизнес, работа, духовно самоусъвършенстване, постигане на задоволство и вътрешно удовлетворение.

5-ти лунен ден е в унисон с енергията на знак Скорпион и е свързан с трансформацията и важните промени в живота ни. Този ден сочи за материализация и проявление, тригонът на Слънцето и Юпитер - също.

Важно е да държим своите вибрации високо и да не допускаме в полето си негативна енергия под каквато и да е форма. Денят благоприятства духовното развитие и еволюция. Взетите днес решения ще дадат влияние за дълъг период напред!

Картата Таро "Седмица Пентакли" ни показва заслужена награда за нашия неуморен труд. А ако чувствате, че давате всичко от себе си, но нещата не се развиват така, както искате и не получавате точно това, което желаете, картата ви уверява, че много скоро тази ситуация ще претърпи изменение и ще получите всичко за което сте мечтали и сте работили! Всеки ще получи това, в което е влагал своите усилия! 


❤️ ЧЕТВЪРТЪК - 08.08.2019Г. - 6-ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в скорпион

луна в стрелецТенденцията от вчера продължава. Все още усещаме силната положителна енергетика на тригона между две мъжки огнени планети - Слънцето и Юпитер. И днес можем да се радваме на активност, материализация и положителни развръзки в живота ни. Важното е да бъдем достатъчно активни и да търсим резултати!

Венера също тригонира Юпитер. И "малкото" и "голямото щастие" на хороскопа ни уверяват в положителен изход от начинанията ни! Можем да водим разговори, преговори, само е добре да бъдем спокойни, уравновесени и въоръжени с търпение с оглед силната огнена енергетика на знаците Лъв и Стрелец и четирите планети, които я активират с мажорен аспект помежду си.

Луната ще бъде "без курс" в часовете между 17:58ч. и 23:34ч., след което ще премине в полето на знак Стрелец, активирайки още по-силно тази огнена и трансформираща енергетика в живота ни, която иска движение, активност и промяна! През деня Луната все още ще бъде в знак Скорпион и към обед ще образува квадратура към Марс в Лъв. Това може още по-силно да ни подтикне към прибързани и необмислени действия! Пазете се от конфликти и избухвания. Шофирайте внимателно.

Възможни са срещи и запознанства!

"Кулата" на Таро преповтаря казаното от мен по свой собствен начин! Главно тя се свързва с промени и то неочаквани, неизбежни и независещи от нас. Който до момента доброволно не е взел решения по важни въпроси, може да му се наложи отвън да го направи!

Ако се опитваме да задържим статуквото и установения ред, това няма как да се случи. Особено когато този ред ни дава измамна сигурност и стабилност, а всъщност ни задържа на едно ниво и не ни позволява да се развиваме! Вече всичко в живота ни говори за промяна и то голяма. Добре е да я приемем и да намерим себе си в новия ред.

В крайна сметка 6-ти лунен ден е насочен към възможността по-лесно да се адаптираме към промените, зарежда ни с известна доза спокойствие и ни помага да свикнем с новото си "Аз". 🙂


Кулата

6-ти лунен ден ще ни помогне да бъдем в баланс със себе си и да останем спокойни въпреки външните развръзки. Можем да се занимаваме с практики, които успокояват и освобождават ума като медитация например. Ако съумеем да освободим съзнанието ни от тревогите на ежедневието ще получим добри идеи, както ще имаме и възможността да достигне до отдавна търсени от нас отговори.

Гръмотевиците на "Кулата" в този вариант на проработка можем да сравним с искрата и блясъка на невероятни и брилянтни идеи в съзнанието ни!


❤️ ПЕТЪК - 09.08.2019Г. - 7-МИ ЛУНЕН ДЕН
луна в стрелец.

Интересен ден! Луната е в Стрелец, в своята Първа четвърт, в образуващи аспекти с няколко планети, но нито един няма да стане точен днес. Нямаме точни аспекти и на другите планети. 

На практика можем да изживеем денят си така, както ние поискаме, съобразявайки се единствено с нарастващата Луна, енергетиката на знак Стрелец и 7-ми лунен ден.

7-ми лунен ден се свързва с магията на думите и със силата на това, което изричаме на глас. С реалната възможност то да се претвори в нашата физическа реалност!

Днес можем да отправим своите молитви и когато те са изречени с вяра и от сърце, няма как да не се случат. В същото време внимавайте за негативно произнесени думи, защото и тази енергетика може с лекота да се материализира, но това определено ви натоварва с негативна карма!

Използвайте силната и мощна енергетика на 7-ми лунен ден за да материализирате своите мечти и желания. Неслучайно в темата за Новолунието и в начините на задаване на нашите желания споменах, че има вариант, в който 7 дни след изгрева на Луната или до моментът на Първа четвърт е подходящ период да работим с нашите желания и мечти! Не пропускайте тези дни да работите на ментално и енергийно ниво с това, което искате да имате в живота си!

Особено когато Луната е в образуващ аспект към Юпитер и Венера!

Картата "Светът" ни дава също възможност да обърнем дадена ситуация, да постигнем своите желания, да изпълним пространството с енергията, с която желаем! Тя е последната карта от Големите Аркани и ни показва успешно завършване на даден цикъл, удовлетворение, постижения, награда за нашия труд и борба. Картата ни показва и успешното ново начало, което навлиза в живота ни. Дава ни възможност да избираме и ни напомня, че светът е голям, че има място за всичко и всички и че няма как нашето щастие да не е някъде там. 

То просто ни чака да станем готови за него и да го приемем с отворено сърце!

таро - светът
Светът

След трансформациите и освобождението на миналите дни, днешния ден е прекрасен да направите първата крачка към вашия нов живот, да заявите пред Вселената какво чувствате, че заслужавате да имате и да формулирате начините, по които смятате да го достигнете!


❤️ СЪБОТА - 10.08.2019Г. - 8-МИ ЛУНЕН ДЕН
луна в стрелец.

Съботния ден разкрива пред нас множество възможности - за активност, за забавление, за радост и весело прекарване на времето. Можем да се срещнем с приятели, да отидем в природата, да прекараме времето си в компанията на семейството ни. Независимо какво ще изберем да правим обаче, важното е да бъдем умерено активни и да не прекаляваме с шумните компании!

Луната днес е в точен аспекти с Юпитер, Венера, Слънцето, Нептун и Марс, като без курс става вечерта в 22:50ч. до 7:50ч. в неделя сутринта, когато ще премине в земния кардинален знак Козирог. 

Но до тогава моя съвет е починете си и релаксирайте! Позволете си това, което ви кара да се чувствате добре, заредете се с положителна енергия, която ще ви бъде необходима през идващата седмица, в която ще наблюдаваме Пълнолуние в знак Водолей, обръщане на Уран в ретроградно движение, съвпад на Венера и Слънцето, изгрев на Сириус, преминаване на Марс в Дева. Доста значими събития, които ще натоварят енергийното поле и ще ни направят неспокойни и твърде напрегнати.

Днешния ден е прекрасен за презареждане, за творческа и интелектуална дейност, за забавления - по начинът, по който на вас ви харесва и вие се чувствате добре. Възползвайте се, защото предстоят напрегнати дни!

8-ми лунен ден от своя страна се свързва с преход на едно ново ниво и главно това се обуславя от силно нарастващата Луна и приближаването й към Пълнолунието - кулминацията на Лунния месец.

8-ми лунен ден се свързва с елемента огън и с неговата трансформираща сила. Птицата Феникс олицетворява тази енергетика и така, както тя се ражда от пепелта ни показва, че и ние можем да изгорим мостовете към миналото и към непродуктивното и да създадем една нова и по-продуктивна реалност за нас! Съветът на деня е да го прекараме по-спокойно, обградени от тесен кръг близки на нас хора, дори в уединение.

С оглед казаното по-горе във връзка с аспектите и знак Стрелец, в който Луната транзитира - забавлявайте се и се заредете с положителни емоции, но избягвайте твърде шумните компании и големите тълпи. Идеята на спокойствието на 8-ми лунен ден е да съумеем да чуем себе си и своя вътрешен глас, който да ни подсказва верните избори и решенията за живота ни напред. Защото, за разлика от сега, много скоро с нарастването на Луната събитията вече няма да са под нашия контрол.

таро - петица жезли
Петица Жезли

Картата Таро "Петица Жезли" може да се разтълкува двояко. Привидно дава вид на напрегната ситуация, дори спор, а всъщност хората, които са изобразени на нея са в нещо като спортно състезание/съревнование, дори игра. И тук много зависи как ще погледнем на този образ. 

По същия начин би могло да се тълкуват и ситуации от нашия живот, които привидно изглеждат по един начин, а всъщност в действителност са нещо съвсем различно. Помислете по този въпрос. 

Картата може да сочи за даден вид съревнование и съперничество, за мерене на сили, за нужда да се доказваме, за конкуренция или за ситуация от типа "много шум за нищо"! Под енергетиката на знак Стрелец и Луна съвпад Юпитер е възможно да преекспонираме или преувеличаваме в погледа ни към определени ситуации и хора.

Не прибързвайте с изводите днес. Изчакайте и си дайте време за мислене! Нека утре Луната да премине в знак Козирог, където водещи ще бъдат студения разум, рационалността и прагматичността! 


❤️ НЕДЕЛЯ - 11.08.2019Г. - 9-ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в стрелец

луна в козирогРано сутринта в 7:50ч. Луната навлиза в земния и практичен знак Козирог. Време е да охладим страстите и емоциите и да погледнем трезво и реалистично на произтеклите до момента събития след Новолунието в знак Лъв. Сега е време на преоценка, защото след броени дни ще наблюдаваме кулминацията на това Новолуние - с процеса на Пълнолунието в знак Водолей!

Днес Луната образува положителен аспект към Уран като ни дава възможност за достигане до нестандартни решения. Късно вечерта в 22:46ч. Меркурий сменя своя знак и навлиза от Рак в Лъв. Малката планета знаем, че до началото на месеца беше ретроградна, така че още в края на юни и по-голямата част от юли транзитираше в първите 5 градуса на знак Лъв. След което се върна обратно в Рак и сега отново ще премине в Лъв.

Какво означава това? Най-вече, че мисловни модели и даден вид информация, с която сме работили в края на юни, началото на юли сега отново ще бъде на дневен ред. Най-вече поради квадратурата, която ще образува Меркурий с Уран в Телец. Защото от този аспект зависи много какви решения сме искали да вземем в последните два месеца и по какъв начин тези решения могат да се променят сега. Тоест ако е имало опасност да направим грешни изводи, то това е прецизирано с ретроградността на Меркурий и ние сме стигнали до правилните изводи, на база на които сега ще вземем и нашите верни решения за бъдещето!

Възможен е също рестарт на отношения, които са започнали в края на юни, началото на юли, но някак си не са се развили благоприятно към онзи момент.  

От гледна точка на картата Таро "Деветка Мечове", тя по един перфектен начин ни показва нуждата от това да подредим своите мисли, да си изясним всяка една ситуация, която ни обърква и да си създадем едни ясни и точни правила и методи на действие оттук нататък. 

Тази карта сочи, че ако имаме някакви трудности в живота ни, с които не можем да се справим и не можем да ги преодолеем, то тези трудности са породени от собствената ни грешна нагласа към дадени ситуации! Важно е да осъзнаем собствените си грешки, но не с цел да се самообвиняваме, а с цел да ги преодолеем и да разрешим своите проблеми!

Добре е в дните на Луна в Козирог да работим с тези мисловни модели, за да можем когато Луната навлезе във Водолей и настъпи Пълнолунието да можем, наясно със себе си, да черпим от силната материализираща енергия на нощното светило необременени!

таро - деветка мечове
Деветка Мечове

Още повече Юпитер днес става директен, тоест в близките дни ще бъде стационарен. Това означава, че много силно се оформят и фиксират дадени ментални модели в реалността. 

Важно е да държим висока вибрация и да не се поддаваме на отчаяние или негативни емоции! 9-ти лунен ден се води за критичен именно поради тази си предразположеност. Под неговата тежка енергетика са възможни негативни проявления и то създадени от нас самите.

Важно е да не допускаме отрицателни мисли и превес на тъмната ни страна. Възможни са отчаяние, конфликти, влизане в спорове, привличане на негативни хора в живота ни, травми, излизане на повърхността на подсъзнателни страхове, мании, грешни преценки. Изключително от нас зависи как ще преминем през този лунен ден - творческата, интелектуалната и духовната работа са начин да преодолеем съмненията в себе си и негативните проявления като цяло. 

Не забравяйте, че вие сте създател на собствената си реалност!

Пожелавам ви една прекрасна седмица, изпълнена с любов, щастие, реализация на плановете и много хубави летни моменти!!! 🙂 Обичам ви!


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120 лв. / 1 час

Ректификация (изключително важна!) - 100 лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/ телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп) Skype: Astrolive info email: astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
АВГУСТ 2019Г.!!! →СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ В РАК
 2 ЮЛИ 2019Г.!!! →ЛУННИ ВЪЗЛИ 
ПО ОСТА РАК-КОЗИРОГ


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСИЧКИ ЗНАЦИ СПОРЕД ТАРО!!!


Скъпи приятели,
Ако искате да проследите движението на Луната през целия месец, разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>


ОВЕН


.

Тази карта показва ситуация, в която не всичко зависи от нас. Има външни фактори, които ви влияят във вземането на решения или относно вашата обективна преценка. Понякога независимо от вътрешната настройка, която имаме и от изборите, които правим, дадени събития се развиват против нашата воля. В такива случаи може да се каже, че се включва съдбата в живота ни и вземането на решения не е в нашите ръце. 

Принципно на дали ще стоите безучастни, но се опитайте да прецените относно дадена ситуация доколко имате свободата да избирате, за да не се окаже, че се опитвате да повлияете на нещо, чието развитие вече е предрешено. 

Възможно е нещо, което се случва сега, да е резултат от ваши предходни действия. Знаем, че животът е един непрестанен цикъл и всичко се върти. Вероятно е да ви застигат резултати от ваше поведение в миналото! Като тук дали тези резултати са задоволителни или не - зависи изцяло от дадени постъпки, които сте направили тогава.

Възможно е начало или край на дадено начинание.

 

таро - колелото на съдбата
Колелото на Съдбата


 ТЕЛЕЦ


.

Прекрасна карта. Тя сочи семейно щастие, хармония, доволство, благоприятна развръзка, среща, влюбване, семейно тържество. В някои случаи картата се отнася до закупуване на жилище или друга недвижима собственост.

Плановете и намеренията ви се увенчават с успех. Картата може да сочи и плодотворно съдружие или начало на нов бизнес проект.

Каквото и да предприемете под тази енергетика би трябвало да завърши позитивно за вас. Дава ви се възможност да разгърнете уменията си и да покажете наистина на какво сте способни!

За жените може да означава бременност или раждане на дете!

таро - десетка чаши
Десетка Чаши


БЛИЗНАЦИ


.

Картата сочи известни трудности и забавяне. Възможно е да сте се натоварили с прекалено много ангажименти и задължения. Възможен е този товар да е и вътрешен, на емоционално ниво.

Ако чувствате тежест и трудност в дадена сфера, от вас зависи да преодолеете възникналите пречки. 

Може би не виждате собствената си посока поради това, че сте се нагърбили с безкрайно много задачи, с които вече ви е трудно да се справяте сами.

Силната амбиция, воля и готовността да се борите със задълженията си докрай показват, че въпреки трудностите ще доведете намеренията си до успешен завършек!

таро - десетка жезли
Десетка Жезли


РАК


.

"Жрецът" ни подсказва, че зад материалното има по-силна реалност, която, макар и невидима, нерядко диктува развоя на събитията в живота ни. Възможно е да имате нужда от човек, с който да се посъветвате, да си поговорите, да приемете неговия мъдър съвет.

Възможно е енергетиката на тази карта да подсказва за някакъв вид семейни традиции и ритуали - кръщенета, сватби и всичко, което като цяло се предава в рода.

"Жрецът" се явява тогава, когато имаме нужда от вяра в разрешаването на важен за нас въпрос или от съвет на професионалист - лекар, адвокат и др. С чужда помощ ще намерим решение на труден за нас въпрос!

 таро - жрецът
Жрецът


ЛЪВ


.

Картата Таро "Четворка Пентакли" ни дава голяма стабилност, устойчивост, сигурност. Вдъхва ни увереност. Показва ни, че каквото и да правим е добре да се подсигурим. Както и да гледаме разумно на нещата от живота и да се придържаме към структурата.

Тук може да става въпрос и за даден вид консерватизъм, трудно предприемане на нови стъпки в живота, както и прекалено трудното вземане на решения. Може би прекалено силно сте се вкопчили в дадени ваши идеи и не осъзнавате, че всъщност истинската промяна започва отвътре и се базира на вътрешната свобода и непривързаност към материалната сигурност!

таро - четворка пентакли
Четворка Пентакли


ДЕВА


.

Десетка мечове: Трудна ситуация, усещане, че сте в трудна и безнадеждна ситуация. Възможно е предателство от близък човек или нещо, което се крои зад гърба ви. 

Възможно е даден вид страдание, но честно казано доколкото мечовете са свързани с мисълта - вие самите виждате ситуацията по този начин. Реалността може да сочи друго! Замислете се по този въпрос. 

Тази карта дава индикация и че нещо в начина ви на мислене е добре да си отиде, да бъде заменено с нови мисловни модели. Старите вече не вършат работа!

Картата сочи определен край, завършване на нещо. Нужда да се приключи с него - повече няма на къде!

таро - десетка мечове
Десетка Мечове


ВЕЗНИ


.

Картата сочи известни трудности и забавяне. Възможно е да сте се натоварили с прекалено много ангажименти и задължения. Възможен е този товар да е и вътрешен, на емоционално ниво.

Ако чувствате тежест и трудност в дадена сфера, от вас зависи да преодолеете възникналите пречки. 

Може би не виждате собствената си посока поради това, че сте се нагърбили с безкрайно много задачи, с които вече ви е трудно да се справяте сами.

Силната амбиция, воля и готовността да се борите със задълженията си докрай показват, че въпреки трудностите ще доведете намеренията си до успешен завършек!

таро - десетка жезли
Десетка Жезли


СКОРПИОН


.

Картата символизира първите резултати от вашия труд. Нещо, което е в самото начало, но все пак вече берете плодовете. Важно е да не избързвате, да имате достатъчно търпение и да изчакате да узреят преди да ги откъснете.

Добри бизнес и работни начинания, успешни сделки. Материализация. Възможно е пътуване по работа. 

Намирате се в ситуация на ново начало, когато успехът е пред вас. Разкриват се нови хоризонти и нови шансове и възможности за реализация - лична и делова! Чувствате стабилност и сигурност. Ако имате някакви притеснения, то те ще се разрешат!

Време е да се зарадвате на победата и да се насладите на постигнатото. Важно е да не забравяте само, че сте в началото на един дълъг път и да не избързвате!

таро - тройка жезли
Тройка Жезли


СТРЕЛЕЦ


.

"Тройка Чаши" символизира празник, достижение, доволство, реализация на мечтите, достигане до благоприятен финал на нещо, споразумение! Картата сочи и едно успешно ново начало за вас. Също работа в екип.

Каквото и да предприемете ха този етап се очертава благоприятен завършек. Също картата сочи успешно приключване на вече стартирано начинание. Можете да разчитате на помощ и подкрепа!

Чувствате се оптимистично, материално и емоционално стабилни. Контролирате ситуациите във вашия живот. Може да се каже, че те дори и сами се развиват в добра посока без да е нужно да правите кой знае какво!

Очертават се финансови придобивки, печалба, растеж и разцвет в живота ви. Възможна е бременност, раждане. Всякакви семейни събирания и поводи за празнуване могат да се окажат на дневен ред сега. 

 

таро - тройка чаши
Тройка Чаши


КОЗИРОГ


.

Нужда от постигане на равновесие и баланс. Може да ви се наложи да правите избор между две ситуации, двама души, две служебни места и т.н. Картата сочи за ситуации в живота ни на компромис, дипломация, нужда от търпение. 

Нерядко тази карта е свързана с чувства и сочи момент, в който вътрешното спокойствие ще бъде от ключово значение да постигнем разбирателство в дадени взаимоотношения. Добре е да разберем, че всеки отделен човек си има своята индивидуалност и ако ние се опитваме да променяме тази индивидуалност, то всъщност губим истинската му същност!

 

 

таро - умереност
Умереност


ВОДОЛЕЙ


.

"Жрецът" ни подсказва, че зад материалното има по-силна реалност, която, макар и невидима, нерядко диктува развоя на събитията в живота ни. Възможно е да имате нужда от човек, с който да се посъветвате, да си поговорите, да приемете неговия мъдър съвет.

Възможно е енергетиката на тази карта да подсказва за някакъв вид семейни традиции и ритуали - кръщенета, сватби и всичко, което като цяло се предава в рода.

"Жрецът" се явява тогава, когато имаме нужда от вяра в разрешаването на важен за нас въпрос или от съвет на професионалист - лекар, адвокат и др. С чужда помощ ще намерим решение на труден за нас въпрос!

таро - жрецът
Жрецът


РИБИ


.

Изправени сте пред избор. Тази карта дава ситуация на вземане на решение, но и на стабилност. Стъпили сте здраво на земята и обмисляте своето бъдеще. Правите големи планове. Ако не - то е дошъл моментът да го сторите! Растящата Луна ще ви даде възможност за ново начало в живота ви. Ще можете да зададете своите успешни цели за бъдещето.

Добре е да сте устойчиви, да не се влияете при вземането на решения от другите. Вие идеално знаете отговорите вътре в себе си! Сега е момент да слушате единствено собствения си глас. Може да става въпрос за чувства и взаимоотношения, но може да се отнася и до бизнес или решения, свързани с работата и кариерата, дори с образование и квалификация.   

Поради това, че жезлите са два, са възможни съдружия, но важно е човекът отсреща да е проверен и сигурен! Както е възможно да ви се наложи да избирате!

таро - двойка жезли
Двойка Жезли

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...