20 – 26 ное 2023 ❤️ СЕДМИЧНА АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА! ❤️ Активни и категорични действия към успех! Налагане на собствените принципи, идеи и решения! Успех в бизнеса и работата!

ЗАДАЙ БЪРЗ ВЪПРОС - ПОЛУЧИ ОТГОВОР!


Здравейте, приятели! 🙂

Очаква ни седмица на нарастваща Луна, приближаваща се до Пълнолуние (27.11), което е пик и кулминация на Лунния месец. С оглед на вече отминалата седмица и напрегнатите марсово-уранови аспекти, може да се каже, че се очертава една идея по-спокоен период! 🙂

✔ В понеделник на 20-ти наблюдаваме точния аспект на Слънцето и Плутон! Той донася в живота ни трансформация, промяна и ни зарежда със силна енергия за победа! Плутон ни учи как по най-добрия начин да използваме ресурсите - своите и чуждите, засилва нашата воля, устойчивост и ни мотивира към успех! Всякакви бизнес, работни и финансови начинания ще се увенчаят с успех!

✔ В сряда на 22-ри Слънцето преминава в знак Стрелец, разкривайки пред нас множество нови възможности за успех и реализация. Под управлението на Юпитер в предстоящия месец ще бъдем по-оптимистични, привличащи късмета и доброто стечение на обстоятелствата в живота ни!

В същия ден е и точният аспект на Марс и Плутон. Зарядът, който сме получили в понеделник, сега се усилва многократно, особено вечерта, когато и Луната навлиза в огнения знак Овен! Прилив на енергия и способност да променим живота си, чрез собствената ни активност се очертава в този период!

✔ На 23-ти, четвъртък мощното влияние на планетите продължава с квадратурата на Слънцето и Сатурн - две мъжки и активни планети, помагаща ни да бъдем победители и много успешни в живота ни! Тайната на успеха ни сега е в собствения ни труд, постоянство, отговорност, дисциплина и последователни действия! Възможно е да ни се наложи да се справяме сами, но и резултатите, които получим в последствие, ще възнаградят многократно усилията ни и то за дълго!

✔ На 24-ти, петък Марс също сменя знак и навлиза в Стрелец, разпалвайки още по-силно огньовете в нас самите. Можем да очакваме силен заряд и желание да действаме, порив и ентусиазъм, копнеж да покоряваме новите хоризонти!

✔ На 25-ти в събота, веднага след влизането си в знак Стрелец, Марс образува напрегнат квадрат към Сатурн в Риби! Това е една важна и категорична проверка пред нас самите доколко правилно влагаме своите усилия в разгръщане на собствения ни потенциал, доколко умеем да налагаме своите принципи и да отстояваме своите лични граници!   

В днешния ден се случва още едно интересно събитие. Меркурий влиза в ретроградна сянка. Това означава, че той започва да активира зоната от хороскопа ни, в която тепърва ще бъде ретрограден през декември! Това, което правим сега, ще има възможност да бъде коригирано и променено в близко бъдеще, така че да работи по най-добрия начин за нас!! 

✔ На 26-ти в неделя завършваме седмицата с кармичен и съдбовен аспект на Меркурий с двата Лунни възела! Можем да очакваме важна информация, интересни идеи и решения, комуникация или информация, които да насочат пътя ни в правилната еволюционна посока!

❤️ Обичам ви! Успешна седмица !!!

Всеки един от процесите е описан подробно за абонатите на сайта AstroCalendar® ! >> https://astrocalendar.space/

☯ Всяка сутрин там можете да слушате и аудио-прогнозата за деня, заредена със силна енергия! ☯

TikTok: aneliya.art

You Tube:
AstroLive >> https://www.youtube.com/@astrolive-info
AstroCalendar >> https://www.youtube.com/@astrocalendar-space

Facebook:
AstroLive >> https://www.facebook.com/astrolive.info
AstroCalendar >> https://www.facebook.com/astrocalendar.space

INSTAGRAM: aneliya.pancheva
—---------------------------------------------------------------

Бъдете здрави! Обичам ви !!! ❤️


Авторски материал, Всички права запазени


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута)
❤️❤️❤️ За лична консултация, посетете страницата за Услуги и Цени! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.


☀ ☀ ☀ Заповядайте и в YouTube ! ☀ ☀ ☀