27 ное – 3 дек 2023 ❤️ СЕДМИЧНА АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА! ❤️ Мощни резултати в живота ни! Съдбовни развръзки, пълнота, достижение на целите! Успехи в работата и бизнеса. Продуктивни пътувания и комуникация!

ЗАДАЙ БЪРЗ ВЪПРОС - ПОЛУЧИ ОТГОВОР!


Здравейте, приятели! 🙂

Започваме седмицата мощно с Пълнолуние в знак Близнаци! То ще бъде силно оцветено от два кармични и съдбовни аспекта на Венера и Меркурий с Лунните възли! В периода можем да очакваме резултати и развръзки от минали наши действия. Пълнолунието винаги донася кулминация и пик на определени процеси в живота ни! 

✔ На 27-ми, понеделник, в деня на Пълнолунието наблюдаваме и точен аспект на Меркурий с Нептун. Този аспект ще се повтори общо три пъти до януари 2024-та поради предстоящата ретроградност на Меркурий през декември! Можем да очакваме прилив на идеи и творческо вдъхновение, силно въображение, креативност и сензитивност в комуникацията! Сега нашата интуиция се засилва. Всичко, свързано с писане и комуникация ще се развива чудесно, ако държим реалистичен поглед към случващото се!

✔ Във вторник на 28-ми е точният съвпад на Венера с южния Лунен възел и опозицията й със северния! Възможни са преоценки в любовния живот и финансовата сфера. Можем да очакваме съдбовни развръзки по темите! Не са изключени ситуации, които да променят отношението ни към дадено нещо - ако до вчера сме го харесвали, да усетим нещо, което ни смущава, но и обратното е възможно! Днес работим с чувството ни за удовлетвореност и задоволство!

✔ На 29-ти и 30-ти (сряда и четвъртък) нямаме точни аспекти между планетите на небето. Ще усещаме влиянието на Пълнолунието и съдбовните аспекти, които го заобикалят. Луната ще бъде в знак Рак, което може да засили връзката ни с корена, с родителите, да повдигне темата за местоживеене и недвижими имоти! По всяка вероятност ще работим с въпроси относно вътрешната сигурност и стабилност, отново - с емоционалното задоволство и спокойствието ни!

✔ На 1-ви декември, в петък, Меркурий преминава в зоната на знак Козирог, където ще стане ретрограден по-късно през месеца! Меркурий в Козирог е прекрасен период за нас да подредим своите мисли, да създадем успешни планове за бъдещето и работещи стратегии за постигане на нашите цели! Време е да се фокусираме, да се заземим, да стабилизираме своя ментален свят, а чрез него и всичко, което правим и очакваме като резултат в живота ни!

✔ На 2-ри, събота Меркурий образува точен секстил със Сатурн - един от общо три повтарящи се до януари! Този аспект ни обещава практичен и логичен ум, структурирано мислене. Връзката между Меркурий и Сатурн винаги донася със себе си добри възможности пред нас и благоприятни шансове да постигнем стабилност, структура и ред в живота ни чрез силата на мисълта! Меркурий е планетата, свързана с логичната, прагматична и детайлна мисъл, планетата, отговаряща за нашите планове и намерения, за правилното възприемане, обработване и обмен на информация между нас и другите.

✔ В последния ден на седмицата, на 3-ти в неделя Венера образува точен квадрат към Плутон! Ако до момента сме правили някакви компромиси, евентуално сега много силно можем да усетим, че това не може да продължава под тази форма, че трябва да се промени, да претърпи сериозна трансформация. Възможно е да излязат на повърхността стари негативи, които обаче ако не изчистим тук и сега, няма да желаем или няма да можем да продължим напред. Освен за любовни взаимоотношения може да става въпрос и за бизнес и делови такива. Ако под Венера-Плутон и тази квадратура се наложи да работим с дадено партньорство и отношението ни към него, то или ще претърпи много сериозна промяна (твърде възможно е тя да бъде принудителна) или напълно ще приключи!

Пожелавам ви успешна и много продуктивна седмица!

❤️ Обичам ви! Успешна седмица !!!

Всеки един от процесите е описан подробно за абонатите на сайта AstroCalendar® ! >> https://astrocalendar.space/

☯ Всяка сутрин там можете да слушате и аудио-прогнозата за деня, заредена със силна енергия! ☯

TikTok: aneliya.art

You Tube:
AstroLive >> https://www.youtube.com/@astrolive-info
AstroCalendar >> https://www.youtube.com/@astrocalendar-space

Facebook:
AstroLive >> https://www.facebook.com/astrolive.info
AstroCalendar >> https://www.facebook.com/astrocalendar.space

INSTAGRAM: aneliya.pancheva
—---------------------------------------------------------------

Бъдете здрави! Обичам ви !!! ❤️


Авторски материал, Всички права запазени


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута)
❤️❤️❤️ За лична консултация, посетете страницата за Услуги и Цени! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.


☀ ☀ ☀ Заповядайте и в YouTube ! ☀ ☀ ☀