13 – 19 ное 2023 ❤️ СЕДМИЧНА АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА! ❤️ Ново съдбовно начало, шансове, възможности, късмет, нови пътища и посока!

ЗАДАЙ БЪРЗ ВЪПРОС - ПОЛУЧИ ОТГОВОР!


Здравейте, приятели! 🙂

✔ Започваме седмицата с Новолуние в знак Скорпион, в понеделник на 13-ти ноември! Луната все още е невидима за нас и на едно дълбоко енергийно и подсъзнателно ниво се засяват семената на бъдещето за всички нас! Новото начало влиза в живота ни на базата на трансформацията и промяната, изключително съдбовно и кармично, под влиянието на 8-мия знак на Зодиака! 

✔ В сряда на 15-ти, точно в 17 часа е Първият Сърп на Луната, с който стартира новия Лунен месец на физическо ниво. Можем да наблюдаваме тънкия сърп вечерта след залез Слънце, ниско на западния хоризонт! Първият Сърп ще бъде в знак Стрелец, отваряйки пред нас нови хоризонти, нови възможности, късмет и популярност! Възможен е заряд за пътуване, учене, социални изяви в предстоящия Лунен месец!  

На 15-ти е и точния секстил на Меркурий и Венера, внасяйки хармония в мислите, общуването и давайки ни нови творчески идеи!

✔ На 16-ти, четвъртък Нептун започва да забавя своя ход, ставайки Стационарно-Директен, подготвяйки се да обърне своето движение на 6-ти декември. След средата на ноември, до средата на декември, е възможно нептуновата дейност да фиксира конкретни събития в живота ни - в зоната на знак Риби, давайки резултати от транзита му тук, след 2011 година!

✔ На 17-ти, петък имаме два мощни аспекта на Слънцето и Марс с Нептун! Това определено ни подтиква към действия в посока на нещо, което до момента не е било ясно/ явно, на нещо, което е било объркано, трудно материализиращо се или плод на нашата фантазия! Нептун във висшата си проява е свързан със силна интуиция, творчески заряд и връзката с Бога! Можем да очакваме подкрепа свише за нещо, което до момента сме били безсилни да се справим с него!

✔ На 18-ти, събота наблюдаваме точния съвпад Слънце - Марс, което слага началото на техния двугодишен цикъл! Цикъл на способността ни да отстояваме себе си и своите желания, да се борим в посока на това, което искаме и да бъдем победители в живота ни! Силата да бъдеш себе си - без страх и в творчески духовен огън, следвайки пътя си, ни дава този аспект!  

❤️ Обичам ви! Успешна седмица!!!

За по-дълбока информация можете да ме следвате във Facebook на страницата Astrolove.info, както и в INSTAGRAM - aneliya.pancheva. За детайлни ежедневни статии, както и месечни подробни ВИДЕО-ПРОГНОЗИ по знаци, заповядайте в сайта AstroCalendar!

TikTok: aneliya.art

Астрологичен - Календар >> https://astrocalendar.space/

You Tube канали:
AstroLive >> https://www.youtube.com/@astrolive-info
AstroCalendar >> https://www.youtube.com/@astrocalendar-space

Facebook:
AstroLive >> https://www.facebook.com/astrolive.info
AstroCalendar >> https://www.facebook.com/astrocalendar.space
—---------------------------------------------------------------

Бъдете здрави! Обичам ви !!! ❤️


Авторски материал, Всички права запазени


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута)
❤️❤️❤️ За лична консултация, посетете страницата за Услуги и Цени! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.


☀ ☀ ☀ Заповядайте и в YouTube ! ☀ ☀ ☀