Астрологична прогноза – 20 юни до 26 юни 2022г. ❤️ Преоценка на възможностите! Намиране на себе си, осъзнаване на личните дарби и таланти!

седмичседмична астрологична прогноза


Астрологичен календар
от 20-ти до 26-ти юни 2022г.


AstroCalendar® - Астрологичен КАЛЕНДАР / www.astrocalendar.space
www.astrocalendar.space


Здравейте, приятели! Навлизаме в период на намаляваща Луна пред скриване. Това означава, че енергийният потенциал да въздействаме върху физическия и материален свят постепенно започва да става все по-слаб. С намаляването силата на светене на нощното светило ние се обръщаме навътре, към духовното, творческото и интелектуалното. Ако имате важни дела добре е да ги свършите в първата половина на седмицата, когато все още е подходящ момент да работим на външно битово ниво. Другата седмица на 29-ти юни има Новолуние, което ни показва, че по-скоро вече сме в период на приключване, преоценка и освобождаване от ненужното.

На фона на завършващия Лунен месец имаме едно много важно събитие - Лятното слънцестоене. Слънцето преминава в 1-вия градус на знак Рак, което е една от неговите четири кардинални точки. Лятното слънцестоене сочи период, в който светлината доминира над тъмнината и е време за пробуждане на вътрешната светлина и на нашия творчески потенциал. В съчетание с намаляващата Луна е време за работа първо с вътрешното осъзнаване, чувстване и мислене, а след Новолунието другата седмица и с въздействие върху заобикалящата ни среда - чрез нас самите и поведението ни навън.

Слънцето в знак Рак ще ни помогне да осветим едни от най-скритите и тъмните кътчета на вътрешния ни свят. Ще ни помогне да бъдем по-стабилни, по-сигурни и свързани със самите себе си. Сега е момент да ровим надълбоко в подсъзнанието, в миналото, в спомените. Момент е да се погрижим за самите себе си и своето вътрешно състояние, защото ако то не е стабилно, нищо друго няма да е стабилно в живота ни. Всеки може да си провери състоянието на своя 4-ти дом в наталната карта, да анализира знак Рак къде точно стои също така, както и стандартния управител на темата - Луната. Само от тези три компонента може да се разбере много!

Има две дълги и изчерпателни статии по темата в другия ми сайт. Те са за регистрирани потребители, като регистрацията е напълно безплатна. Който иска може да подаде заявка ТУК и ние ще Ви регистрираме!

Двете статии може да четете в раздел за Регистрирани потребители: https://astrocalendar.space/category/posts-for-logged-users/ а ако сте абонати на Календара тук >> ЛЯТНО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ , СЛЪНЦЕ в знак РАК.

Слънцето в Рак ще активира чрез шансове и възможности всички водни знаци - Раци, Скорпиони и Риби, както и двата земни Телец и Дева. За Козирозите ще бъде от полза, чрез опозиция, което може да ви накара да направите нещо, независимо желанието ви, което обаче впоследствие да се окаже много добър ход за вас и живота ви. Също чрез напрегнати аспекти ще даде енергия към Овните и Везните, които ако са достатъчно активни ще я оползотворят много добре в крайна сметка. За останалите знаци също ще има възможности, но от тях ще зависи доколко ще ги разпознаят като такива и доколко ще съумеят да ги използват. След Новолунието в Рак на 29-ти юни, определено ще бъде силен момент за действия навън!

Следващ важен момент е смяната на знак на Венера, която на 23-ти юни навлиза във въздушния знак Близнаци и ще транзитира там до 18-ти юли. Силно време за комуникация, общуване, пътуване, краткосрочни дела. Много добро време за творческо-интелектуални проекти, за популяризиране на дейността, за презентации и реклама. Тази позиция определено ще ни помогне да изградим един малко по-рационален и логичен поглед, да базираме действията си не толкова върху чувства и емоции, а върху мисълта. Това е чудесна новина, защото знаем, че Нептун е стационарен и от другата седмица се води за ретрограден. Той може да ни вкара в илюзорния свят на мечтите и фантазиите, което определено ни показва, че при много от нас ще има нужда от трезва преценка. Имаме я - от транзита на Венера в Близнаци! 🙂

Статия за Венера в знак Близнаци можете да четете в раздел за Регистрирани потребители: https://astrocalendar.space/category/posts-for-logged-users/ , а ако сте абонати на Календара тук >> ВЕНЕРА в БЛИЗНАЦИ.

През седмицата също така имаме и два мажорни аспекта между планетите. Единият в понеделник на 20-ти - секстил между Меркурий и Юпитер, а другия във вторник на 21-ви - тригон на Венера с Плутон. Аспектът на Меркурий и Юпитер се повтори общо три пъти през април, май и сега през юни, заради ретроградността на Меркурий. Той е много събуждащ съзнанието ни аспект, даващ ни нови идеи, както вяра и оптимизъм, че можем да ги осъществим. Този аспект ни помага да видим и двете гледни точни (отново както Венера в Близнаци! 🙂 ) - от една страна рационалната, детайлната и логичната чрез Меркурий, а от друга - философската, духовната и глобалната чрез Юпитер. На фона на Лятното слънцестоене ни очаква 100%-тово пробуждане и важни прозрения за живота ни!

Другият аспект на Венера с Плутон ни показва, че това, за което говоря по-горе е неизбежно в някакъв смисъл. Тоест при всеки ще има дълбоко преструктуриране и трансформация, съчетани с много добри възможности за бъдещето. Вече от конкретния човек, от конкретната воля и желания, от прогностиката му също така ще зависи в каква посока точно ще се придвижи живота му и събитията в него! Венера и Плутон ще придадат силна дълбочина и интензитет на случващото се! Този аспект се свързва с резултати от наши минали усилия. Може да е свързан с любов, но и всякакви други взаимоотношения, също с материалната сфера на живота ни - с пари и финанси. Може да даде силно движение по линия на вътрешната ни нагласа и това, което ни кара да се чувстваме добре.

Мога да кажа, че преоценката е задължителна и то с цел събуждане на собствените ни способности и заложби, както и с намиране на пътя ни! Навлизайки Слънцето в трите летни месеци, то е символ на намирането на щастието, радостта и светлината в живота ни! Време е да правим това, което ни харесва и да бъдем щастливи! И като се замислим най-успешните хора в дългосрочен план са тези, които правят всичко с желание и обичат живота си такъв, какъвто е. Това реално им дава енергията, която имат, защото те олицетворяват принципа на Слънцето - да изразяваш себе си такъв, какъвто си - по най-добрия начин!

Който иска да се задълбочи в информацията може да го направи в Астрологичния календар тук >> https://astrocalendar.space/


Авторски материал, Всички права запазени

Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 200лв.

Индивидуално обучение - 80лв. / 1 астрономически час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.