ВИСОКОЕНЕРГИЙНО ПЪЛНОЛУНИЕ В КОЗИРОГ – 13 юли 2022, 21:37 бг ❤️ Идват резултати в живота ни от много години назад! Съдбовни развръзки!

пълнолуние в козирог


Здравейте, приятели! Очаква ни опозицията на Слънцето и Луната, която наблюдаваме около 12-13 пъти в годината. Пълнолунието е кулминацията на Лунния месец, който е с дължина около 29 дни. Процеса е един и същ, но се повтаря ежемесечно в различни знаци на зодиака като активира сферите от живота ни, които се намират там. На 13 юли 2022 в 21:37ч. бг ще наблюдаваме Пълнолуние в 22° на знак Козирог, което ще бъде в изгрев на източния хоризонт и в съвпад с планетата на трансформацията Плутон! Много важно е да се каже още от самото начало, че Плутон като една от най-бавните планети стои в даден знак между 12 и 30 години. В Козирог конкретно Плутон влезе през 2008 и ще остане до 2023-та, общо 15 години. Можем да се досетим, че всички пълнолуния през годините след 2008, които са се случили в знак Козирог, са били малко или много в съвпад с Плутон. Какво е интересното и открояващото се в тях?!

Разгледах внимателно всички тези процеси и се откроиха доста интересни периоди. Ще се върна назад в далечните 2009 - 2010-та. Тогава е имало затъмнения по оста Рак-Козирог. Пълнолунието и Лунно затъмнение, което е било на 26 юни 2010 е било в абсолютно точен съвпад с Плутон - буквално Пълната затъмнена Луната е била върху Плутон в 5-тия градус на Козирога. Това е едно от най-силните Пълнолуния (което е и затъмнение) за целия престой на Плутон в Козирог. Възможно е в този период да са се отключили важни кармични и съдбовни събития в живота на повечето от нас!

пълнолуние в козирог

След това през годините наблюдаваме много пълнолуния в Козирог в по-близък или по-далечен съвпад с Плутон и стигаме до следващия ключов момент - времето между 2017 и 2020 г. Изключително наситени събитийно години по отношение на случващото се в знак Козирог. През 2017-та на 9 юли имаме Пълнолуние там отново в много точен съвпад с Плутон - намират се на около 1 градус разстояние, което е много силно като въздействие. През 2018 вече се намесва и Сатурн, който транзитира там и Пълнолунието се случва в абсолютно точен съвпад с него (на 28 юни 2018) - пак на около 1 градус! 🙂 Определено тези периоди ще се откроят като много важни и съдбовни моменти за много хора.

През 2019 и 2020 вече наблюдаваме и затъмнения в тази зона. Пълнолунието и Лунното затъмнение на 17 юли 2019 е в съвпад с Плутон на 3° разстояние, което е доста силно въздействие за събития от такъв ранг. В следващата година Пълнолунието и Лунно затъмнение на 5 юли 2020 активира мощния съвпад на Сатурн, Плутон и Юпитер, който също вече е в Козирог. Енергията от съвпада на трите бавни планети, активирана и от Пълнолунието (което е и затъмнение) е променила кардинално живота на всеки от нас по един или друг начин, това е сигурно! Ако се върнем назад във времето всеки ще може да намери съдбовните събития, които са променили или са започнали да трансформират живота му и него самия в дълбочина! Много от нас са намерили своя път или най-малкото са влезли в процес на осъзнаване и духовно усъвършенстване. 

Оттук насетне до края на престоя на Плутон в Козирог толкова силни Пълнолуния не се очакват. Реално догодина е последното, след което Плутон напуска Козирог и ще се върне тук след 250 години! 🙂

Всички дати, които споменавам може да дадат една цялостна картина на случващото се в последните 10-15 години от живота ни, в сферата на знак Козирог в наталните ни карти. Пълнолунието сега на 13 юли 2022 ще даде резултати от всичко, което се е проиграло до момента и ще освети важните теми, с които трябва да продължим работим. Каквото и да върви като събитийност, в дългосрочен план то ще се развива още около година-две, докато Плутон смени знака и навлезе във Водолей през 2023-2024. Догодина ще има една интересна равносметка на цялостната ситуация в живота ни - през март 2023г. Плутон навлиза във Водолей, през юни 2023-та се връща ретрограден за последно в Козирог и в началото на 2024-та окончателно навлиза във Водолей, за да остане там до пролетта на 2043 година - близо 20 години! 🙂

Догодина имаме същото Пълнолуние в Козирог както сега (3 юли 2023), но е в по-далечен съвпад с Плутон, а през 2024 ще е резюмето на цялата житейска ситуация, която се реализира под тази енергия. В средата на 2024-та ще наблюдаваме не едно, а цели две Пълнолуния в Козирог (на 22 юни и 21 юли), като енергията ще бъде вече “свободна” от влиянието на Плутон. В крайна сметка добре е да разглеждаме в глобален план процеса сега - като част от нещо голямо в живота ни. Всеки може да го намери за себе си в зоната на хороскопа, където транзитира Плутон в последните години, а и в зоната, където се намира нашия натален Плутон. Това определено е тема, която е свързана със силна трансформация, промяна и тотална раздяла с някаква част от нас самите, за да се създаде абсолютно нова на нейно място. Това е много бавен процес и вероятно крайните резултати ще видим през 2027-2029 когато ще наблюдаваме следващите затъмнения по оста Рак-Козирог!

Как ни въздейства Пълнолунието на битово ниво и като влияние на самия знак в ежедневието ни можете да прочетете в другия ми сайт! >> https://astrocalendar.space/full-moon-capricorn/
Линк за абонати на сайта:
https://astrocalendar.space/event/lunations-eclipses_13-07-2022/

PS. По-долу можете да видите в кой дом от наталната ви карта попада конкретния процес и кои житейски сфери активира, според вашия Асцендент или Зодия (разположението на наталното Слънце).

PPS. Благодаря на всички абонати на Календара за хубавата обратна връзка, която ми давате! Радвам се, че ви харесва и ви е от полза. Чета всичко, което ми пишете, не винаги успявам да отговоря! Правя всичко с много любов за вас и виждам, че го усещате!!! 🙂 Обичам ви!!! ❤️


За всички астрологични събития, за които говоря + още много други, можете да четете в Астрологичния Календар >>  Очаквам ви и там! 🙂 

При Регистрация получавате една седмица безплатен достъп до всички статии и Астрологичния Календар


Авторски материал, Всички права запазени


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 240лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 240лв.

Индивидуално обучение - 80лв. / 1 астрономически час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.


♈ ОВЕН

10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

Отиди обратно към знаците >>