Астрологична прогноза – 13 юни до 19 юни 2022г. ❤️ Реални резултати. Кармични развръзки. Баланс между реалност и фантазия. Осъзнати избори!

седмична астрологична прогноза


Астрологичен календар
от 13-ти до 19-ти юни 2022г.


AstroCalendar® - Астрологичен КАЛЕНДАР / www.astrocalendar.space
www.astrocalendar.space


Здравейте, приятели! 🙂 ❤️ Пред нас стои седмица на резултати, кармични развръзки, шанс да намерим баланса между реалността и фантазиите и да вземем своите осъзнати избори! 🙂 Меркурий влиза в Близнаци и се връща на мястото, от което преди около месец стана ретрограден. В същото време застава на максимално разстояние от Слънцето, т.нар. сутрешна Елонгация, давайки разцвет на мисълта. Намираме се също така и в енергията на Пълнолуние в знак Стрелец, което дава видими резултати на материално ниво в живота ни. Венера прави три важни аспекта през седмицата - единия с Лунните възли, събуждайки кармата, другите два със Сатурн и Нептун, носещи нужда от баланс между видимото и невидимото. Слънцето затвърждава същото като и то аспектира Сатурн и Нептун, свързвайки света на илюзиите и фантазиите с този на реалността и стабилността! В края на седмицата Меркурий излиза от ретроградната си сянка, показвайки ни до какво сме достигнали в последния месец по отношение мисленето ни, идеите ни и плановете ни и накъде сме готови да продължим!

И така, да започваме! 🙂 Събитията са много, но всички работят в синхрон или по-скоро за постигането на синхрон! 🙂 Меркурий в Близнаци е свързан със студената логика и напълно беземоционална преценка на нещата такива, каквито са. Пълнолунието в Стрелец е духовност, въображение, интуиция, вяра, “виждане” зад материята. Венера в съвпад с оста на възлите и в секстил с Нептун е карма, прозрения, интуиция, творчество, работа с чувствата, емоциите, фантазиите, илюзиите. И обратното - Венера в квадрат със Сатурн е 100 %-това нужда от заземяване, хладина на емоциите и чувствата, стабилна и зряла преценка, присъствие в реалността.

И продължаваме - сутрешната Елонгацията на Меркурий (това е вид пълнолуние в цикъла му със Слънцето) е максимума на проявлението на добрата и логична преценка, структурата, изказа и израза на Аз-а навън. Но в същото време е невидим на небето, което вече ни препраща отново към света на творчеството, фантазията, мечтите, образите в главите ни, вглъбяването навътре. И накрая - Слънцето в тригон със Сатурн и в квадратура с Нептун. 🙂 Отново същата линия - мечтите, фантазиите от една страна и реалността и стабилността от друга!

И всичко това, за което пиша, на фона на един стационарно-ретрограден Сатурн, който набира вече сили да тръгне видимо назад и на фона на един стационарен Нептун, който до началото на другия месец ще стои на едно място, подготвяйки се да тръгне назад. И двете планети поставят задачи пред нас, с които ще ни се наложи да се справим в идните месеци!

Много събития, говорещи за едно - за баланса между света на фантазиите и този, който е извън нас. Кой е по-реален не ясно! Но тук по-скоро важни са резултатите, които постигаме и те ще са показател за това доколко добре се справяме с идеите и претворяването им на физическо ниво. Под Пълнолунието в Стрелец ще получим резултати, под Сутрешната елонгация на Меркурий - също. Под стационарността на Сатурн и Нептун отново ще има залагане теми за работа.

Цялата седмица без изключение - от началото до край ще бъде свързана с тази тенденция всеки да намери себе си между реалността и фантазиите. Тя общо взето е решаваща за пътя ни напред - за решенията, които ще вземем, за плановете, които ще градим и следваме, за начинът, по който ще изразим себе си и желанията ни.

Венера е планетата на любовта и взаимоотношенията, но и на нашите предпочитания, на това какво харесваме, какво не харесваме, кое ни прави щастливи и доволни. Съвпадът й с възлите във вторник на 21-ви юни е решаващ по отношение на завършване на едногодишен цикъл и започване на нов, но и на съдбовни развръзки в живота ни. Още повече тя е все още под енергията на съвпада с Уран, който се случи на 12-ти юни и също активира едногодишен цикъл и определено е свързан с големи промени във вътрешния и външния ни свят.

И съвпадите на Венера с възлите и Уран са силно подкрепени от двата й аспекта в края на седмицата със Сатурн и Нептун. Това са възможности пред нас. Да се събудим, да живеем в реалността, но и да не губим връзката с духовното и Вселената.

И Слънцето го подкрепя, аспектирайки същите планети - Нептун и Сатурн на 16-ти юни. Слънцето е Аз-а най-вече, нашия път, нашите заложби. И отново тези аспекти ни дават възможността хем да бъдем стабилни и да не летим в облаците, хем да сме креативни, сензитивни и свързани със света на невидимото.

Както казах процесите са много и тук наистина трябва да се гледа всяка конкретна карта, за да се види кой в каква тема се включва и за какво би могъл да е полезен. Но където и да влияят тези аспекти, определено не е време да седим и да чакаме нещо да се случи, някой да го свърши вместо нас... Сега е добре да сме достатъчно активни в посока на това, което желаем и то по правилния начин, работейки със самите себе си и със зоните от живота, в които имаме някаква събитийност в момента. Енергията на Стрелеца и Елонгацията на Меркурий ни дават перфектни предпоставки за учене, духовно и интелектуално израстване. На фона на дълбока концентрация в себе си. Повтарям, защото е от ключово значение - КОНЦЕНТРАЦИЯ В СЕБЕ СИ! 🙂 

Горе на снимката от Астрологичния Календар ден по ден всяко едно събитие се вижда в цветно квадратче. И всяко квадратче е подробна статия в другия ми сайт. Който желае може да разгледа по-подробно и да намери ситуациите, които са повлияни от всеки един от тези процеси.

Всеки аспект, всеки процес е възможност пред нас! Доколко се възползваме от тези процеси? Доколкото сме запознати с тях - какво значат, къде се случват, какво ни носят. И доколкото сами имаме желание да се възползваме. 🙂 Това си зависи от всеки от нас!

Пожелавам ви прекрасна седмица с намиране на баланса между фантазията и реалността. Това е нелек процес. Нещо като да се погледнеш от страни - себе си, живота си, хората, ситуациите. И да прецениш обективно и безпристрастно кои са най-добрите избори за теб. Изборите, които правим в живота ни са от решаващо значение. Нека бъдат осъзнати! ❤️

Който иска да се задълбочи в информацията може да го направи в Астрологичния календар тук >> https://astrocalendar.space/


Авторски материал, Всички права запазени

Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 200лв.

Индивидуално обучение - 80лв. / 1 астрономически час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.