Астрологична прогноза – 6 юни до 12 юни 2022г. ❤️ Фиксиране на събития в реалността и създаване на програма за бъдеща работа!

седмична прогноза


Астрологичен календар
от 1-ви до 12-ти юни 2022г.


AstroCalendar® - Астрологичен КАЛЕНДАР / www.astrocalendar.space
www.astrocalendar.space


Здравейте, приятели! Днес ще поговорим за процесите през седмицата, която предстои, но ще коментираме и астрологичните фактори от началото на юни, защото те са важни и ще определят хода на събитията в периода. И така началото на месеца можем да охарактеризираме с няколко стационарни фази на планети, които определено ще създадат поле за размисъл и работа.

На 3-ти юни Меркурий става Директен, като два дни около тази дата той реално ще бъде стационарен на небето. Това е първи важен момент, в който можем да преценим по какво ще ни се наложи да работим в следващите няколко месеца, защото Меркурий ще зададе евентуална програма в живота ни. Той е стационарен в 27° на знак Телец и там по дом от наталната карта можем да търсим проявление. На фона на растящата фаза на Луната това е време за нови планове, нови стратегии, поглед в бъдещето, предприемане стъпки напред, започване на работа, подписване на договори и документи, покупко-продажби, пътуване, разговори и преговори относно бъдещето.

Следващ важен момент е 5-ти юни, когато Сатурн става Ретрограден. Тук е важно да имаме предвид няколко важни подробности. Първо, че бавна планета като Сатурн ще бъде стационарна поне две седмици преди и след тази дата. Тоест до 15-ти - 20-ти юни Сатурн ще стои неподвижен в 26° на знак Водолей и ще поставя пред нас програмата за работа през месеците, в които ще бъде ретрограден. И който чете повече знае, че единственото общо в ретроградността на Меркурий и Сатурн е движението назад, което ни насочва към преоценка на определени теми от живота ни. Но знае и че когато Сатурн е ретрограден той е в кулминация в цикъла си със Слънцето, а Меркурий е в край и ново начало. Това е важна подробност и я споменавам, за да не бъркаме двете ретроградности - колкото са еднакви, толкова са и различни! Тоест сега Сатурн прави своите "проверки" и ни връща към преоценка на нещо, което е започнало при съвпада му със Слънцето през февруари 2022г. или през януари 2021г., както и в момента на влизането му в знак Водолей през март 2020г.. Но в същото време той е максимално силен и създава важни събития на външно ниво - най-вече в дома, в който транзитира, но евентуално и там, където е в наталната карта рождения ни Сатурн.

Сатурн ще бъде ретрограден и кулминиращ като сила до края на октомври 2022.

Следваща стационарна планета сега - трета - е Нептун! От 28-ми юни Нептун се води за ретрограден, но имайте предвид, че той около месец до 40 дни ще стои неподвижен на небето. Тоест в седмицата, която ни предстои вече можем да счетем Нептун за спрял в една точка на небето. Той се намира в 26° на знак Риби и там по дом от наталната карта можем да търсим събития. Това може да са събития, които влияят в живота ни от години, но може и да е нова тема от последните няколко месеца - в зависимост от конкретния живот и човек. По принцип Нептун може да бъде доста проблемен и да носи загуби на битово ниво, лъжи, измами, заблуди и самозаблуди. Той е доста специфична, невидима планета и създава илюзии, вкарва ни в собствени сценарии в главите ни, които не е ясно дали съществуват в реалността. Можем да виждаме хора и ситуации така, както на нас ни се иска, а не така, както са наистина. Можем да вземаме грешни избори под това влияние. В своята стационарност Нептун е възможно да обостри дадена ситуация, която е в пряка зависимост от неговата енергия. Около 28-ми юни ще е концентрацията на това въздействие, но добре е да имаме предвид от сега и да проверим къде евентуално се намира в хороскопа ни, за да сме подготвени.

В доброто си проявление Нептун засилва нашата интуиция, нашия творчески потенциал и усещанията ни към всичко невидимо. Възможно е скрити ситуации да изплуват сега, подсъзнателни процеси и други неясноти, с които ще можем да работим в идните месеци. Хубаво е, че ретроградността на Сатурн и Нептун се засичат, защото това ще ни даде едно "приземяване", заземяване, стабилна преценка и търсене на реални резултати за нас на външно ниво. Сега ще търсим или ще ни се наложи да търсим излизане от ситуации, които ни карат да летим в облаците, което излизане (макар и тежко) е наш плюс в крайна сметка!

В края на седмицата ни очакват и два аспекта между планети. Меркурий в последните градуси на Телец прави тригон с Плутон в последните градуси на Козирог на 11-ти юни. Този аспект ще ни стабилизира, ще ни помогне да си концентрираме мислите и да си изясним приоритетите, да можем да работим за себе си и за своите интереси. Той ще подпомогне нашата енергийна сила и способността ни да отстояваме собствения ни път на развитие - при разговори, преговори, сделки, в работата и бизнеса, във взаимоотношенията. Ще ни зареди с увереност, ще подпомогне създаването на най-правилните стратегии за живота ни, на фона и на останалите процеси.

И аспекта, с който завършваме седмицата всъщност е свързан с ново начало, нови възможности и нови гледни точки за нас! Като по поръчка се случва един силен съвпад на Венера с Уран на 12-ти юни, който абсолютно ще работи в наша полза и във връзка с всичко, което говорихме до момента. Този аспект ще ни даде свободата и непривързаността, от които имаме нужда. Всеки малко или много робува на някакви вярвания и нагласи. И така трябва да бъде - принципите са важни! Но понякога твърде много забиваме и се привързваме към някои модели на мислене и чувстване, включително страхове, които възпрепятстват нашето развитие напред. Е, Уран със сигурност, намирайки се в Телец и в съвпад с Венера, която управлява Телеца и отговаря за нашите вътрешни нагласи и предпочитания, сега ще работи в посока разкрепостяване и падане на задръжките - и ментално, и емоционално!

Под този съвпад са възможни нови любовни увлечения, нови партньорства (емоционални, но и делови). Сега е момент за промяна в мирогледа, за готовност да продължим по един нов път! Ще бъдем креативни, творчески настроени и с една различна гледна точка, което е много добре! Предстои ни подготвителна седмица, която ще ни покаже с какво ще работим в следващите месеци, но ще ни даде и големи възможности за действие, промяна и смяна на гледната ни точка!

А седмицата след това (13-ти - 19-ти юни) ще бъде изключително богата на събития - Меркурий ще смени знак и ще застане в сутрешна Елонгация, Венера ще направи три важни мажорни аспекти, Слънцето още два, включително и опозиция с Луната, което е Пълнолуние. Очаквайте повече информация, но добре е сега да се концентрираме в процесите, за които писах по-горе и да извлечем максималните им ползи преди да продължим напред.

До края на месеца ни очакват наистина доста процеси, което в живота ни е равно на събития! 🙂 Който иска да се задълбочи в информацията може да го направи в Астрологичния календар тук >> https://astrocalendar.space/


Авторски материал, Всички права запазени

Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 200лв.

Индивидуално обучение - 80лв. / 1 астрономически час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.