Мощно Новолуние в живота ни сега! – 30 май 2022 ❤️ Нова енергия. Нови цели. Нов път на реализация !!! ❤️ АЛДЕБАРАН – звездата на Архангел Михаил!

архангел михаил


Здравейте, приятели!!! 🙂 Очаква ни магична енергия на светлина и възможности за всеки от нас. Пречистени и обновени, с нови планове и цели, навлизаме в новия живот сега! На 30 май 2022 в 14:30ч. бг време, ни очаква едно от най-изобилните и разкриващо даровете на Вселената Новолуние. Съвпадът на Слънцето и Луната ще се случи в 10-тия градус на знак Близнаци или в 14-тия градус на Съзвездие Бик, а там знаем се намира една от най-мощните звезди на небето, една от четирите кралски звезди - Алдебаран! 🙂

Архангел Михаил

Периодът е белязан и от още едно голямо събитие, слагащо начало на нов двугодишен или дванадесет годишен цикъл в живота ни - съвпада на Марс и Юпитер! Намираме се във време, в което дълбоко трансформирани от събитията през последния месец - най-вече Затъмненията по Телец-Скорпион, преосмислили живота си (R Меркурий), вече сме готови да преминем през прага, който разделя миналото от бъдещето, който ни държи в състояние на безвремие и сме готови да направим сигурна, стабилна и успешна крачка напред!

Тези възможности идват в живота на всеки от нас, независимо от Зодията и Асцендента. Изключителен момент, в който Вселената и Бог ни дават енергия за нов живот, за осъзнаване и сбъдване на мечтите ни, енергия да изгорим всичко негативно в битието ни и да приветстваме смело и мощно новия ден!

Новолуние в Близнаци, в съвпад с Алдебаран

Алдебаран е в 15-тия градус на Съзвездие Бик и чрез съвпада с Новолунието ни носи богатство, лидерство, късмет, реализация и успех в живота ни - минимум за година напред! Защото тя е в съвпад с Новолунието и оцветява целия Лунен месец, но на следващия ден - на 31 май 2022 в 20:52ч. бг., когато е Първия сърп след Новолунието, което е раждането на Луната - тази магична и мощна звезда е в точен съвпад със Слънцето на Западния хоризонт - начало на техния едногодишен цикъл!!!

Слънцето в съвпад с Алдебаран слага начало на едногодишен цикъл, който ще се активира много силно, когато самата звезда стане видима. В момента тя е в лъчите на Слънцето и е невидима за нас на Земята.

Първи Сърп в Близнаци, в съвпад с Алдебаран

Според Астрологичната програмата на Р. Колев Алдебаран ще изгрее за София, България на 2 юли 2022 в 4:01ч. И аз погледнах картата на изгрева на Алдебаран и останах без думи - Венера ще бъде в точен съвпад с Алдебаран в момента на нейният хелиакален изгрев. Раждането на Алдебаран ще бъде в съвпад с Венера - планетата на любовта, красотата и щастието! Аз не знам какво да кажа повече, а рядко оставам без думи! Да не говорим, че в този ден и Меркурий изгрява като Зорница! 🙂 Чудеса!

Хелиакален Изгрев на Алдебаран, в съвпад с Венера и изгрев на Меркурий като Зорница

Силен, магичен и мощен енергиен момент настъпва в живота ни - за щастие, любов и намиране на удовлетворението и доволството от живота! И имайте предвид, че това е началото, което тепърва ще кулминира силно в живота ни в идните месеци! Обичайте и бъдете обичани!!! Вземайте даровете на Вселената и Бог, давайте най-доброто от себе си и нека бъде светлина! 🙂

Според някои източници Алдебаран е престолът на Архангел Михаил. Аз мога да кажа, че към момента най-добре работя с него, с неговата енергия, любов и светлина! Споделям я и с вас от сърце! Обичам ви! ❤️

PS. По-долу можете да видите в кой дом от наталната ви карта попада конкретния процес и кои житейски сфери активира, според вашия Асцендент или Зодия (разположението на наталното Слънце).


За всички астрологични събития, за които говоря + още много други, можете да четете в Астрологичния Календар >>  Очаквам ви и там! 🙂 ❤️

При Регистрация получавате една седмица безплатен достъп до всички статии и Астрологичния Календар


  • За да направите успешна регистрация се изисква да си напишете името, имейла и паролата вярно!
  • Ако опитвате и не успявате да се регистрирате е защото не изписвате вярно името си, паролата или имейл адреса си!
  • Хора, на които помагам да се регистрират виждаме - пропуснати или сгрешени букви от името им, неточно написани имейли, сгрешени пароли и др.!
Авторски материал, Всички права запазени


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 200лв.

Индивидуално обучение - 80лв. / 1 астрономически час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.


♈ ОВЕН

3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Отиди обратно към знаците >>