СЕДМИЧНИ АСТРОЛОГИЧНИ ПРОГНОЗИ☿ Статии♀ Астрологични прогнози

❤️ Астрологична прогноза – 23 май до 29 май 2022г. – Седмица на приключване, но и на силни импулси за ново начало и действия! :)

седмична астрологична прогноза


Астрологичен календар
от 23-ти до 29-ти май 2022г.


Седмична Астрологична Прогноза / AstroCalendar® - Астрологичен КАЛЕНДАР / www.astrocalendar.space
www.astrocalendar.space


Здравейте, приятели! 🙂 Очаква ни седмица, изпълнена с много енергия и страсти, но все още с тенденция на приключване, преоценка и раздяла с неработещото в живота ни. Луната е намаляваща и в края на седмицата ще потъне в лъчите на Слънцето, което е символ на завършване и освобождаване. Меркурий е все още ретрограден, въпреки че е след съвпада със Слънцето и се ориентира към стационарност и директно движение след това, което ще стане обаче в началото на другия месец. Имаме три ингресии през седмицата - Меркурий, Марс и Венера сменят знак. Имаме начало на двугодишен цикъл между две огнени планети Марс и Юпитер и то не къде да е, а отново в огнения Овен! Освен този аспект имаме още шест важни мажорни връзки между останалите планети! Сега ще поговорим за всичко това малко по-подробно! 🙂 Да започваме!

Най-активните дни на седмицата ще бъдат 25-ти и 26-ти когато Марс ще премине в Овен заедно с транзитната Луна. Тогава в огнения, импулсивен и страстен знак ще се съберат общо 4 планети - Юпитер, Венера, Марс и Луната. Това е доста силна енергия, порив, ентусиазъм и желание за активност. На фона обаче на все още ретроградния Меркурий и намаляващата Луна пред скриване е добре да бъдем дейни и активни в посока или за подновяване на нещо, което вече е съществувало в живота ни, или за тотално премахване на ненужното и това, което спира развитието на Аз-а. Това е една от ролите на Овен - да работи в посока на развитието на собствената ни личност и ние със сигурност не бива да изпускаме този момент, но съобразявайки се и с останалите процеси.

Сега е момент силните желания и страсти да бъдат насочени в премахване на пречки и бариери, които могат да бъдат външни като ситуации, хора, дейности, цели сюжети, които вървят в живота ни и вътрешни - чувства, емоции, нагласи, начин на мислене, неработещи стратегии, вярвания и поведение. Силната енергия можем да ползваме да довършим нещо важно, което вече започнато, но не са ни стигали силите да го реализираме до момента. Можем да се върнем на места, на които вече сме били, да комуникираме с хора от миналото, да подновим дадени връзки, ако смятаме, че те ще бъдат полезни за нас в бъдещето.

Въобще под целия този огън на фона на ретроградния Меркурий и намаляващата Луна ще бъдат добре дошли всички дейности, свързани с миналото, с нещо вече съществуващо и с това да отстоим себе си и правата си по линия на нещо, което ни пречи, затруднява, мачка, ограничава и спира. За да бъдем силни, свободни и готви да вървим напред в следващата седмица, сега е момента да изгорим всичко, което ни възпрепятства да го направим. И тази възможност ни се дава от многото огън в средата на седмицата, както и от последния сърп на Луната и "тъмните дни" в края на седмицата.

Последният сърп на Луната ще бъде в знак Телец, Меркурий се връща ретрограден също в Телец на 23-ти в понеделник, Венера също влиза там на 28-ми в събота - в деня, в който ще видим Луната за последно в този й цикъл със Слънцето. Е със сигурност и мислите, и чувствата, и цялата ни настройка ще вървят в посока на обобщаване и анализ на целия Лунен месец, стартирал с Новолунието/ Слънчевото затъмнение в Телец. Ще има дълбоки осъзнавания, моменти на вътрешно просветление. Доколко ще бъде леко или лесно не мога да кажа. На 28-ми в Телец се събират Венера, Луната в Последен сърп, ретроградния Меркурий, Уран и Северния възел, което отново е силна енергия за задължителна трансформация, раздяла със "стабилността" и обръщане към бъдещето. Задължително тръгване по своя път и реализация на собствения потенциал.

Колкото повече анализирам седмицата, толкова повече усещам, че тя ще бъде много интензивна на вътрешно ниво. За някои хора е възможно да е силно емоционална, тежка, принуждаваща ги за вземане на важни решения, за освобождаване, за смяна на посоката. Още в понеделник имаме точен аспект на Марс с Плутон, което определено ще активира започване на някакви дълбоки вътрешни, но и външни процеси - по изчистване, по преоценка, по трансформация и подготвяне на умовете, телата, сърцата и душите ни за нещо наистина ново, различно и развиващо потенциала ни в правилната посока. Затъмненията минаха, но усещам, че тази седмица ще бъде много кармична и съдбовна! 🙂

Няма нищо притеснително! Ако искаме успех занапред и да вървим към сбъдване на целите и мечтите ни, към правилно осмисляне кое е истински важно, ценно и значимо за нас и кое си заслужава усилията - неизбежно трябва да минем през огъня! Който огън да изгори всичко слабо, болно, неработещо, спъващо ни, държащо ни в страх и бездействие. В средата на седмицата имаме тригон на Меркурий с Плутон - ще се полагат здрави основи на планове и стратегии за бъдещето. Тази енергия ще ни даде силата да говорим, каквото мислим и да се наложим, където и пред когото има нужда.

На 27-ми в четвъртък Венера е в квадрат с Плутон - може да е под напрежение, но ще преоценим много дълбоко приоритетите си! Просто всичките тези аспекти от началото и средата на седмицата обобщено може да се каже, че ни водят към един нов цикъл от живота ни, който ще се събуди от съвпада на Марс и Юпитер в Овен и от Новолунието и Първия сърп в началото на другата седмица. Но за да бъде успешно и максимално ползотворно това начало, е добре да приключим с всичко, което ни обременява още тази седмица. Тази седмица е много важна и тя ще ни помогне да изгорим мостовете към миналото, по които изтича нашата енергия!

На 24-ти във вторник Венера е в аспект със Сатурн, което може да ни заземи и да ни даде нотка реализъм, стабилност и желание да си гоним интересите. Някой ще каже: "Много егоистично!". Не е егоистично. Ние сме длъжни да съхраним себе си, емоциите си, чувствата си, енергията си, ресурсите си. Ако искаме да творим и да радваме света и другите, кой с каквото може и му е дадено, трябва да се чувстваме добре. Всеки отлив и загуба на сила тази седмица има шанс да бъде спрян от самите нас. Вселената и звездите са на наша страна, но личната инициатива е задължителна! Очаква ни седмица, в която ще влезем едни и ще излезем други! 🙂 За добро!


За всички астрологични събития, за които говоря + още много други, можете да четете в Астрологичния Календар >>  Очаквам ви и там! 🙂 ❤️

PS. Статиите с линкове можете да четете в AstroCalendar® >> www.astrocalendar.space
Някои са със свободен достъп, други с безплатна регистрация, трети с абонамент.
Свободен достъп - Последен сърп в Телец, Новолуние в Телец, Слънчево затъмнение в Телец
Регистрация (безплатна) - R Меркурий в Телец, Марс в Овен, Венера в Телец
Абонамент (5лв. на месец при Годишен абонамент) - Марс секстил Плутон, Слънце секстил Юпитер, Меркурий секстил Марс, Венера секстил Сатурн, Меркурий тригон Плутон, Венера квадрат Плутон, Марс съвпад Юпитер

При Регистрация получавате една седмица безплатен достъп до всички статии и Астрологичния Календар


  • За да направите успешна регистрация се изисква да си напишете името, имейла и паролата вярно!
  • Ако опитвате и не успявате да се регистрирате е защото не изписвате вярно името си, паролата или имейл адреса си!
  • Хора, на които помагам да се регистрират виждаме - пропуснати или сгрешени букви от името им, неточно написани имейли, сгрешени пароли и др.!

Авторски материал, Всички права запазени

Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 200лв.

Индивидуално обучение - 80лв. / 1 астрономически час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.