☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

5 май 2021г., сряда ❤️ ВЕНЕРА в Телец тригон ПЛУТОН в Козирог – трансформация, която материализира мечтите ни !!! 🍀 Астрологична дневна прогноза

астрологична дневна прогноза

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! Рано сутринта в 05:08ч. Луната сменя знак и преминава във водния интровертен и чувствителен знак Риби. Знаем, че тя е намаляваща, като още два-три дни ще я наблюдаваме рано сутрин преди изгрев Слънце, на изток, като много тънък сърп. Тази Лунна фаза е свързана с духовния свят, с вътрешните ни усещания и изживявания и работата с тях, с миналото, с освобождаването от това, което чувстваме, че е време да си тръгне от живота ни или ние да си тръгнем от него - буквално и преносно. Може да става въпрос за външни фактори като хора и ситуации, но и за вътрешни - като начин на мислене, спомени, страхове, задръжки, предубеждения и др.

И казвам всичко това, защото има фактори, които усилват това Лунно въздействие по фаза и по знак. Това на първо място е последната Лунация, която наблюдавахме, а именно Пълнолунието в знак Скорпион. И това, че то се случи в края на миналия месец абсолютно не означава, че все още не ни влияе. Дори може да се каже, че с намаляването на Луната като видимост на небето, а още повече и с предстоящото й скриване след 9-ти май - това Скорпионово, Плутоново Пълнолуние ще се усети много, много силно.

И най-вече като трансформация, освобождаване, изчистване, оставяне назад в миналото на цялата отрова/ негативна енергия, която можем да задържаме в себе си от години по дадени житейски теми и въпроси. Друг фактор е Плутон, който излиза в Ретроградно движение. Това е бавна планета и нейните движения се проточват малко по-продължително. Работи скрито, дълбоко, отдалече. Резултатите от Плутон ги виждаме и разбираме за тях, когато са вече факт. Главното на това, за което говоря, е да използваме момента, за да се освобождаваме и да се трансформираме към градивност. 

Колкото и в трудна и тежка ситуация да се намира човек, ако се стегне може да се справи, да намери позитивното, за което да се хване и да продължи. Пиша това, за хората, които не вярват, че има светлина. Има, скъпи приятели! И тя е в нас на първо място!

В утрешния ден наблюдаваме точен тригон на Венера с Плутон. Енергетиката ще се усеща около 2 дни преди и след аспекта. Това е първи тригон след съвпада им през януари 2021г. и като цяло започва да дава резултати и проявление в живота ни на теми, започнати в началото на годината.

Венера в положителен аспект с Плутон на първо място можем да свържем с кармична любов или друг вид съдбовни взаимоотношения, които да ни дадат ползи в живота, да ни направят щастливи. Възможни са трансформации под този аспект, които ако започнат сега, да се разгръщат в течение на няколко месеца - до следващия тригон, който ще бъде през август 2021г. Възможно е раждане на изцяло нови взаимоотношения или голяма промяна (положителна по-скоро) във вече съществуващи връзки!

Венера и Плутон също можем да свържем с много силна сексуална енергетика. Възможни са нови страстни връзки, възраждане на стари такива, или събуждане на изстинали чувства. Възможно е зачеване, при който желае да има дете и по-тежката прогностика също го сочи!

Венера в тригон с Плутон със сигурност ще ни даде възможност да трансформираме своята ценностна система, своя поглед към света, оценката и възприятието ни за красиво и грозно, за добро и лошо, за правилно и неправилно. Всеки има в себе си система, по която прави преценките за хора, ситуации и събития. И на база тази ценностна система най-вече вземаме своите решения. Така че на казаното от вчера, че сме в период на силна преоценка на менталния свят, сега ще добавя, че сме в силна преоценка и на чувствения, емоционалния и моралния. Аз съм убедена, че все повече хора придобиват яснота за себе си, за живота си, за хубавото, което ги съпътства, за своя прекрасен потенциал и как да го оползотворят и изразят в максимална степен.

Венера-Плутон със сигурност ще ни накара да чувстваме по един различен начин! И понеже аспекта между тях е тригон, и понеже Скорпионовата Лунация ни изчиства от негативните емоции и изживявания, чувствата в крайна сметка ще бъдат пълноценни и добри!

Венера в тригон с Плутон също така може да бъде много мощен материализатор! Бизнес, кариера, пари при много хора ще бъдат в разцвет сега. Там, където има негативи - да си помислят каква карма чистят, къде не вървят по пътя на съдбата си. Сега може да се разчита на кредити, заеми. Под Плутон и Венера могат да се генерират големи суми пари. Също да се претворява в реалността нашия вътрешен емоционален и ментален свят! Тук също е добре да споменем и обмена на ресурси - който е давал и дава, ще получи и получава със сигурност!

Венера-Плутон аспекта може да бъде лечител в живота ни - там, където имаме нужда!

Да не говорим, че самия тригон се случва в последните градуси на знаците, което още по-силно активира казаното в началото на статията - силна дълбочина, трансформация и работа с нашия скрит свят!

________________________________________________________

Венера 27° Телец тригон Плутон 27° Козирог
точен аспект: 06 май 2021г., 14:24ч. БГ
влияние: ± 2 дни от точния аспект

 • Страст, любов, силна сексуална енергия
 • Нова връзка или задълбочаване в съществуващата
 • Кармична/ съдбовна любов
 • Повишен магнетизъм 
 • Силна интуитивност, чувствителност, емоционалност
 • Трансформация на негативни чувства и емоции
 • Освобождаване от страхове, задръжки, фобии, предубеждения
 • Успешни финансови решения
 • Добро професионално развитие, успех в бизнеса
 • Добро време за банкови операции и инвестиции
 • Възможност да преобразим външния си вид
 • Интензивни, приятни преживявания в периода

________________________________________________________

PS. Повече за Луната в знак Риби можете да прочетете тук >> http://astrolive.info/moon-in-signs-transits/#12

Пожелавам ви щастие, любов и здраве !!! 🙂 ❤️


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

 • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG45UNCR70001521192545
Анелия Пламенова Панчева
основание: дарение

 • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 300лв.

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Венера в Телец активира вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Плутон в Козирог активира вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Мощна трансформираща енергия, която води до дълготрайни резултати на външен физически план!

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Венера в Телец активира вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Плутон в Козирог активира вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Мощна трансформираща енергия, която води до дълготрайни резултати на външен физически план!

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Венера в Телец активира вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Плутон в Козирог активира вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Мощна трансформираща енергия, която води до дълготрайни резултати на външен физически план!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Венера в Телец активира вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Плутон в Козирог активира вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Мощна трансформираща енергия, която води до дълготрайни резултати на външен физически план!

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Венера в Телец активира вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Плутон в Козирог активира вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Мощна трансформираща енергия, която води до дълготрайни резултати на външен физически план!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Венера в Телец активира вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Плутон в Козирог активира вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Мощна трансформираща енергия, която води до дълготрайни резултати на външен физически план!

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Венера в Телец активира вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Плутон в Козирог активира вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Мощна трансформираща енергия, която води до дълготрайни резултати на външен физически план!

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Венера в Телец активира вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Плутон в Козирог активира вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Мощна трансформираща енергия, която води до дълготрайни резултати на външен физически план!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Венера в Телец активира вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Плутон в Козирог активира вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Мощна трансформираща енергия, която води до дълготрайни резултати на външен физически план!

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Венера в Телец активира вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Плутон в Козирог активира вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Мощна трансформираща енергия, която води до дълготрайни резултати на външен физически план!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Венера в Телец активира вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Плутон в Козирог активира вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Мощна трансформираща енергия, която води до дълготрайни резултати на външен физически план!

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Венера в Телец активира вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Плутон в Козирог активира вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Мощна трансформираща енергия, която води до дълготрайни резултати на външен физически план!

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

14-Jun-2021, 11:23 UT/GMT

Sun 23° Gemini 37' 45"
Moon 08° Leo 51' 52"
Mercury 18° Gemini 30' 23" R
Venus 14° Cancer 32' 45"
Mars 01° Leo 47' 36"
Jupiter 02° Pisces 07' 26"
Saturn 13° Aquarius 07' 48" R
Uranus 13° Taurus 05' 38"
Neptune 23° Pisces 09' 55"
Pluto 26° Capricorn 18' 38" R
Chiron 12° Aries 30' 51"
TrueNode 10° Gemini 42' 01" R

.