☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

4 май 2021г., вторник ❤️ МЕРКУРИЙ в БЛИЗНАЦИ (от 4 май до 11 юли 2021г.), ЮПИТЕР в ПОСЛЕДНИ ГРАДУСИ, НАМАЛЯВАЩА ЛУНА – работа с менталния свят и начинът на мислене, осъзнаване, духовност, раздяла с негативите, свобода !!! 🍀 Астрологична дневна прогноза

астрологична дневна прогноза

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! 🙂 В тези дни ще имаме взрив на мисълта като вътрешно осъзнаване и възможности за промяна в начинът ни на мислене. Като започнем най-вече с трансформиране на определени мисловни модели, които не ни позволяват да излезем от дадено нересурсно състояние! 

Като начало Луната се намира в знак Водолей - мисловен, въздушен знак, свързан именно със свободното и непредубедено съзнание, непридържащо се към стари модели и форми - особено такива, които могат да поставят личността в някаква рамка, ограничаваща развитието на потенциала! След това, транзитирайки Луната образува съвпад с Юпитер, който от своя страна също е свързан с менталния свят, интелекта, отново свободата, новите хоризонти и възможности пред нас. Юпитер е планета, която на първо място дава духовна и ментална широта, както и способността да погледнем напред, настроени позитивно!

Тук интересното е, че Юпитер се намира в 29° на знак Водолей, което означава, че той скоро ще премине в Риби за няколко месеца, след което отново ще се върне във Водолей до края на годината. Знаем, че Юпитер е единият от управителите на знак Риби и той ще се чувства много добре след средата на май до края на юли 2021г., давайки ни духовно пробуждане. Въпросът е, докато транзитира в последните градуси на Водолей, че неговата енергетика разкрива дадени възможности пред нас. Символът на последните градуси по принцип е преоценка и край на нещо, което вече не ни е нужно и не работи за нас. В случая под Стационарно-ретроградния Плутон, под намаляващата Луна, под последната лунация, която беше Пълнолуние в знак Скорпион именно ни се дава чудесната възможност за трансформация точно на менталния ни свят, с което да разкрием своя пълен потенциал. 

Защото именно чрез начинът на мислене ние захранваме до голяма степен обкръжаващата ни реалност и създаваме определен вид изживявания - позитивни или негативни. Да контролираш мисленето си не е толкова трудно, особено на фона на тези процеси, които описах. Медитацията е начин да успокоим ума, но не всеки може да се вглъби спокойно в този процес. Афирмациите или позитивните твърдения са друг метод. И тук принципът е важен - да държите позитивни мисли, да вярвате искрено и от душа в тях. Иначе колкото и да си повтаряме някакви позитивни фрази, ако вътрешно живеем в страх и минали модели, в негативни чувства и усещания - тях ще привлечем.

Тоест Юпитер като ментална и духовна планета в последни градуси на знак, заедно с всичко останало, което се случва на небето, ще ни освободи от ненужното и ще разшири нашето съзнание към нов начин на мислене - позитивен, материализиращ добро и изобилие. Да не забравяме, че Венера скоро изгря като Вечерница, Меркурий също е видим на небето! 

Относно Меркурий, като главен герой на мисленето, ще кажа, че днес рано сутринта в 05:49ч. той се премества в знак Близнаци, като тук ще се задържи задълго - до 11 юли. Това е така, защото ще го наблюдаваме ретрограден от края на май до към 22 юни 2021г. На фона на две Затъмнения - забележете по оста Близнаци-Стрелец (наречена интелектуалната ос) неговата R фаза ще ни дава отново дълбоки осъзнавания, преоценки и ревизия на мислите най-вече! Въобще предстоят няколко месеца на дълбока преоценка на начинът ни на мислене. И който разбере, че до голяма степен сам привлича това, което му се случва, ще бъде много ползотворен период за него!

Меркурий в Близнаци ще ни направи комуникативни, ще активира информационното поле от и към нас, ще бъде добър период за учене, усвояване на нови знания, добър момент да работим с мислите, както казах, с думите, речта и начинът ни на изразяване! Поради това, че и Сатурн в периода ще бъде стационарен, а след това и ретрограден от края на май - контролът ще бъде много важен, дори бих казала самоконтролът.

Който желае може да започне да си анализира менталния свят. Да обърне внимание какво се генерира в ума му в течение на денонощието. Всичко негативно е добре да се замени с позитивно. Иначе каквито и техники да се прилагат, мислим ли лоши и непродуктивни неща за нас самите, за живота ни, за близките ни, ние неминуемо прекарваме тези мисли и през чувствата и емоциите си, и в крайна сметка ги материализираме!

Меркурий в Близнаци ни дава дар слово, адаптивност, подвижна и логична мисъл, способност бързо да се изменяме според ситуацията, да бъдем отворени за нови знания и умения!  За хора в интелектуални творчески и преподавателски професии, в търговия, медии, комуникация, транспорт, реклама ще бъде успешен период! 

След Новолунието на 11 май, Меркурий в Близнаци ще ни дава много нови идеи и ще работи в посока решения за бъдещето! ❤️


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG45UNCR70001521192545
Анелия Пламенова Панчева
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 300лв.

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Меркурий в Близнаци в периода от 4 май до 11 юли 2021г. ще активира вашия 3 дом.

Меркурий изцяло се свързва с характера на този дом от наталната ви карта. Очаква ви засилена комуникация, нови контакти, общуване, писане, говорене, слушане. Възможни са подписване на документи, договори, намиране и обработване на важна информация. Идеален период за посещение на курсове, обучения, семинари, квалификации. Вземане на диплома, изкарване на шофьорска книжка. Важни разговори с братя, сестри, близки роднини, съседи, колеги. Закупуване на автомобил, техника.  Вероятни са пътувания, командировки.

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Меркурий в Близнаци в периода от 4 май до 11 юли 2021г. ще активира вашия 2 дом.

Прекрасен период да развиете и подобрите вашите умения чрез посещение на квалификационни курсове, обучения, семинари. Това впоследствие би ви помогнало за повишение на дохода или за стартиране на нова по-добре платена работа. Възможна е започване на работа, свързана с куриерски услуги, кол центрове, туризъм, превоз, ремонт или продажба на автомобили/ техника. Възможна е и втора, допълнителна работа. В периода успешно може да кандидатствате за разглеждане на документи относно банкови кредити, заеми, ипотеки. Възможно е закупуване/ продаване на ценни вещи, злато. Разговори, преговори относно пари.

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Меркурий в Близнаци в периода от 4 май до 11 юли 2021г. ще активира вашия 1 дом.

Комуникация, общуване, работа с мисълта и интелекта. Възможни са курсове, обучения, семинари. Сега е момент да рекламирате и презентирате себе си, да говорите за това, което желаете - другите правилно ще ви разберат! Възможен е избор между две ситуации, хора, занимания и пр. Пътуване. Възможно е да станете по-нервни, напрегнати. Ако отдавна отлагате важен разговор, то сега периодът е добър за неговото провеждане. Получаване на нужната информация.

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Меркурий в Близнаци в периода от 4 май до 11 юли 2021г. ще активира вашия 12 дом.

Далечно пътуване, комуникация с чужбина, чужденци. Бизнес зад граница или такъв, свързан с изкуство. Правене на планове, чертане на бъдещето и обмисляне на следваща стъпка. Намиране на скрита информация. Обучения, свързани с езици, духовни практики. Дистанционна, самостоятелна работа. Писане на книга, творческа и интелектуална работа. Намиране на отговорите дълбоко в себе си. 

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Меркурий в Близнаци в периода от 4 май до 11 юли 2021г. ще активира вашия 11 дом.

Прекрасно време за общуване, комуникация, разговори, обмен на информация, Създаване на приятелства, социални контакти, намиране на нови кръгове по интереси. Идеален момент за реклама, PR, намиране на спонсор, Добър период за обучения, семинари, изява пред публика. Създаване на интернет платформа, онлайн магазини, активност в социалните мрежи, набиране на популярност. Всякакви разговори и преговори ще бъдат увенчани с успех! При някои от вас - пътуване. Може да достигнете до информация, която да ви помогне да сбъднете мечтите си!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Меркурий в Близнаци в периода от 4 май до 11 юли 2021г. ще активира вашия 10 дом.

Бизнес, делови и работни разговори, преговори, сключване на сделки, подписване на договори и документи. Административна работа и ангажименти. Стартиране на бизнес или започване на работа в сферите на куриерски услуги, кол центрове, туризъм, превоз, ремонт или продажба на автомобили/ техника. Втора, допълнителна работа. Сключване на граждански брак. Развод. Възможно е работно пътуване, командировка. Посещение на квалификационни курсове, които впоследствие биха дали издигане в кариерата.

 

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Меркурий в Близнаци в периода от 4 май до 11 юли 2021г. ще активира вашия 9 дом.

През периода е удачно да предприемете пътуване, обучение, курсове, семинари, квалификации. Възможно е дипломиране, вземане на сертификат. Подходящо време за изучаване на чужди езици. Оформяне на юридически документи. Намиране на важна информация, научаване на истината. Комуникация с чужбина, чужденци. Изучаване на духовни практики. Сега може да имате добри идеи, които да помогнат за бъдещото ви развитие. Очакват ви много нови и интересни възможности!  

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Меркурий в Близнаци в периода от 4 май до 11 юли 2021г. ще активира вашия 8 дом.

Възможности за бизнес, сключване на сделки, подписване на договори, провеждане на разговори и преговори. Добро време за бизнес контакти и взаимоотношения. Нови идеи за създаване на бизнес. Теглене на кредит, рефинансиране. Важна, скрита до момента информация, може да доведе до големи промени в живота ви. Контакти с хора от миналото. Тайни. Поява на двама партньори едновременно. Сключване на брак, развод. Започване на сексуална връзка. Получаване на наследство.

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Меркурий в Близнаци в периода от 4 май до 11 юли 2021г. ще активира вашия 7 дом.

Сключване на граждански брак. Развод. Добро време за партньорски взаимоотношения - бизнес, делови. Удачен момент да водите преговори и разговори с бизнес партньори. Сключване на сделки, подписване на договори. В периода може да проведете важни разговори, да научите важна информация относно партньор. Пътуване. Разговори за любов, любовно предложение. Двама партньори едновременно. Засилена интелектуална дейност.

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Меркурий в Близнаци в периода от 4 май до 11 юли 2021г. ще активира вашия 6 дом.

Прекрасен период за посещение на квалификационни курсове, които впоследствие биха дали издигане в кариерата. Стартиране на бизнес или започване на работа в сферите на куриерски услуги, кол центрове, туризъм, превоз, ремонт или продажба на автомобили/ техника. Възможна е втора, допълнителна работа. Вероятно е също така работно пътуване, командировка.  Провеждане на важен служебен разговор. Намиране на полезна информация относно лечение! Бизнес с лекарства.

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Меркурий в Близнаци в периода от 4 май до 11 юли 2021г. ще активира вашия 5 дом.

Започване на малък бизнес проект. Ораторска изява пред аудитория. Комуникация с любимия човек. Научаване на хубава вест, новина, която би променила живота ви към добро. Обяснение в любов. Писане, издаване на книга, активност в социалните мрежи. Творчески и интелектуални проекти, които биха носили голямо удоволствие. Намиране на приятен събеседник. Възможно е закупуване/ продаване на ценни вещи, злато. Пътуване за удоволствие.

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Меркурий в Близнаци в периода от 4 май до 11 юли 2021г. ще активира вашия 4 дом.

Сделки за покупко-продажби на недвижими имоти, унаследяване, делби, и др.  Административни ангажименти и работа с документи по повод имоти. Смяна на местоживеене, пътуване. Сключване на граждански брак. Развод. Вътрешно напрежение, нервност. Важен разговор в семейството - с родители, съпруг/ а, деца. Започване на работа от вкъщи във връзка с интернет комуникация, разговори, онлайн продажби, консултиране, преподаване и др. 

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

14-Jun-2021, 12:50 UT/GMT

Sun 23° Gemini 41' 15"
Moon 09° Leo 37' 50"
Mercury 18° Gemini 28' 33" R
Venus 14° Cancer 37' 12"
Mars 01° Leo 49' 51"
Jupiter 02° Pisces 07' 30"
Saturn 13° Aquarius 07' 41" R
Uranus 13° Taurus 05' 48"
Neptune 23° Pisces 09' 57"
Pluto 26° Capricorn 18' 34" R
Chiron 12° Aries 30' 56"
TrueNode 10° Gemini 41' 54" R

.