☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

3 май 2021г., понеделник ❤️ СЛЪНЦЕ квадрат САТУРН, ЛУНА във ВОДОЛЕЙ в ПОСЛЕДНА ЧЕТВЪРТ – преоценка, проверка и стабилен поглед върху външни ситуации, но и относно нас самите !!! 🍀 Астрологична дневна прогноза

астрологична дневна прогноза

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! Днес и утре Луната се намира в знак Водолей, под управлението на Уран и Сатурн. Ако я потърсим на небето ще забележим, че тя изгрява във втората половина на нощта на изток вече наполовина осветена. Днес е точната фаза Последна четвърт. Под намаляващата Луна все по-силно навлизаме в духовното и във възможността да правим вътрешна преоценка, да се освобождаваме и да приключваме с дадени мисловни модели, чувства, ситуации и пр.

Луната във Водолей ще активира нашия ментален свят, ще ни даде възможност за нови идеи и за комуникация, която да ни донесе правилната информация. Тук тя ще активира още по-силно точната квадратура на Слънцето в 14° Телец със Сатурн в 14° Водолей (03.05.2021г., 13:02ч.). И тази квадратура е важна поради няколко причини. Като начало тя е първа квадратура в едногодишния цикъл Слънце-Сатурн, който започна на 24 януари 2021г. И тази квадратура ни показва, че двете небесни тела застават в специфична позиция. А именно, че скоро Сатурн ще бъде стационарен, а оттам и ретрограден. 

След средата на май Сатурн ще забави своето движение и от 23 май 2021г. ще премине в ретроградност, като тя ще се усети най-вече от началото на юни. Тоест след средата на май ще наблюдаваме Сатурн Стационарен - спрял на едно място за около 2 седмици, което ще заложи дадени програми в живота ни! Какви ще бъдат те, може да се види във всяка отделна карта. Така или иначе Сатурн е много бавен вече, два, дори три пъти по-бавен от неговата стандартна скорост, което може вече да залага дадени специфични ситуации, там, където се намира - 14° Водолей - по дом от Радикса (рождена карта), както и в аспекти с важни точки, натални и прогресивни планети.

Квадратурата на Слънцето и Сатурн изисква от нас сериозно поведение, стабилност, дисциплина. Може да ни подложи на проверка, да ни прекара през дадени уроци, ако е необходимо. Сатурн дава негативи и трудности когато не сме на пътя си, когато не даваме максимумът от себе си, когато не оползотворяваме потенциалът, който ни е заложен в наталната карта. Сатурн е ползотворен когато действаме осъзнато, планирано, обмислено, с поставяне на ясни цели - какво искаме и как да го постигнем! И имаме търпението, което е нужно!

Слънцето все още е доста близо до Уран, още повече днес Луната ги квадратира, така че ще активира урановото влияние. Тоест всичко, което ни се случва, е с препратка към бъдещето от една страна, а от друга - ние вътрешно е добре да сме готови за промяна и трансформация, да погледнем на себе си, на живота си, на навиците си по един нов начин.

По един нов начин ще ни накара да погледнем и Плутон, който все още е Стационарен! Технически се води с ретроградно движение, но реално той е спрял на едно място все още. До Новолунието на 11 май ще бъде така и след това постепенно ще започне да се придвижва назад, за последни преоценки върху вече извършени действия в предходните 6 месеца.

В утрешния ден (04.05.2021г., 05:49ч.) Меркурий сменя знак и навлиза във въздушния, подвижен Близнаци, което още по-силно ще активира нашия мисловен потенциал. С лекота ще достигаме до отговори и решения, което по-рано ни е било трудно. Информацията сама ще идва при нас - по един или друг начин! Утре ще разгледаме темата по-подробно. Днес Меркурий се намира в последните градуси на знак Телец, така че може да се каже, че имаме възможността освен под намаляващата Луна и под неговото влияние да правим преоценки! Също така днес Венера е в секстил с Нептун, което отново засилва нашата интуиция, чувствителност и виждане зад физическото. Венера събужда и нашия творчески потенциал!

Под квадратурата на Слънцето и Сатурн най-важното сега е реалистично да преценяваме ситуациите и хората - къде се намираме, какво искаме, на какво сме способни. Колкото повече човек е осъзнат, толкова повече зависи от него това, което му се случва. И колкото е по-осъзнат, толкова повече се слива с духовното и разбира, че живота се развива точно по начинът по който трябва да се развива, че получаваме именно това, което ни е нужно да получим, w prawilniq za nas moment! Да сме осъзнати означава да вървим по собствения си път с лекота, любов и щастие, въпреки трудностите! Тоест ние спираме да ги усещаме като трудности, защото те са част от нашия еволюционен път и кармична програма, през които сме избрали да преминем! 

Слънце 14° Телец квадратура Сатурн 14° Водолей,
точен аспект: 3 май 2021г., 13:02 БГ
влияние: ± 2 дни от точният аспект

 • Постоянство, дисциплина, стабилност
 • Търпение, упоритост, издръжливост 
 • Самостоятелни решения, самоконтрол
 • Амбиция, воля, самоутвърждаване
 • Работоспособност, устойчивост, борбеност
 • Добро време за здравословни режими, гладуване и др.

 

 • Възможни са забавяния, закъснения, отлагане на нещо, което очаквате
 • Проверки, житейски уроци
 • Плащане за нещо извършено в миналото
 • Налага  се да се справяме сами в трудни ситуации
 • Повишени изисквания към нас, критика
 • Тенденция към депресивни състояния, липса на оптимизъм
 • Ограничения, лимитиране, липси
 • Съобразяване с авторитети
 • Получаваме по-малко отколкото очакваме
 • Допълнителни задължения и отговорности

 

Негативните тенденции, които са описани, не е задължително да се случат! Ние трябва да имаме едно наум, че все пак Сатурн е доста трудна планета понякога и като се добави аспекта квадратура, който също не е от леките - могат да се очакват проверки към нас. Ако извършваме задълженията си търпеливо, ако приемем уроците на живота и не се предаваме при първата спънка, Сатурновата енергия ще ни възнагради доста добре за издръжливостта и борбеността на един по-късен етап! ❤️

PS. Повече за Луната в знак Водолей можете да прочетете тук >> http://astrolive.info/moon-in-signs-transits/#11


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

 • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG45UNCR70001521192545
Анелия Пламенова Панчева
основание: дарение

 • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 300лв.

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Слънцето в Телец активира вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Сатурн във Водолей активира вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Този аспект изисква сериозно отношение, стабилност и правилна преценка на ситуации и поведение. Ако се придържаме към реалността и нормата и вземаме своите решения мъдро, можем да очакваме добри резултати в бъдеще!

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Слънцето в Телец активира вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Сатурн във Водолей активира вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Този аспект изисква сериозно отношение, стабилност и правилна преценка на ситуации и поведение. Ако се придържаме към реалността и нормата и вземаме своите решения мъдро, можем да очакваме добри резултати в бъдеще!

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Слънцето в Телец активира вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Сатурн във Водолей активира вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Този аспект изисква сериозно отношение, стабилност и правилна преценка на ситуации и поведение. Ако се придържаме към реалността и нормата и вземаме своите решения мъдро, можем да очакваме добри резултати в бъдеще!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Слънцето в Телец активира вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Сатурн във Водолей активира вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Този аспект изисква сериозно отношение, стабилност и правилна преценка на ситуации и поведение. Ако се придържаме към реалността и нормата и вземаме своите решения мъдро, можем да очакваме добри резултати в бъдеще!

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Слънцето в Телец активира вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Сатурн във Водолей активира вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Този аспект изисква сериозно отношение, стабилност и правилна преценка на ситуации и поведение. Ако се придържаме към реалността и нормата и вземаме своите решения мъдро, можем да очакваме добри резултати в бъдеще!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Слънцето в Телец активира вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Сатурн във Водолей активира вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Този аспект изисква сериозно отношение, стабилност и правилна преценка на ситуации и поведение. Ако се придържаме към реалността и нормата и вземаме своите решения мъдро, можем да очакваме добри резултати в бъдеще!

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Слънцето в Телец активира вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Сатурн във Водолей активира вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Този аспект изисква сериозно отношение, стабилност и правилна преценка на ситуации и поведение. Ако се придържаме към реалността и нормата и вземаме своите решения мъдро, можем да очакваме добри резултати в бъдеще!

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Слънцето в Телец активира вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Сатурн във Водолей активира вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Този аспект изисква сериозно отношение, стабилност и правилна преценка на ситуации и поведение. Ако се придържаме към реалността и нормата и вземаме своите решения мъдро, можем да очакваме добри резултати в бъдеще!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Слънцето в Телец активира вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Сатурн във Водолей активира вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Този аспект изисква сериозно отношение, стабилност и правилна преценка на ситуации и поведение. Ако се придържаме към реалността и нормата и вземаме своите решения мъдро, можем да очакваме добри резултати в бъдеще!

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Слънцето в Телец активира вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Сатурн във Водолей активира вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Този аспект изисква сериозно отношение, стабилност и правилна преценка на ситуации и поведение. Ако се придържаме към реалността и нормата и вземаме своите решения мъдро, можем да очакваме добри резултати в бъдеще!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Слънцето в Телец активира вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Сатурн във Водолей активира вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Този аспект изисква сериозно отношение, стабилност и правилна преценка на ситуации и поведение. Ако се придържаме към реалността и нормата и вземаме своите решения мъдро, можем да очакваме добри резултати в бъдеще!

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Слънцето в Телец активира вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Сатурн във Водолей активира вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Този аспект изисква сериозно отношение, стабилност и правилна преценка на ситуации и поведение. Ако се придържаме към реалността и нормата и вземаме своите решения мъдро, можем да очакваме добри резултати в бъдеще!

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

14-Jun-2021, 11:15 UT/GMT

Sun 23° Gemini 37' 29"
Moon 08° Leo 48' 11"
Mercury 18° Gemini 30' 31" R
Venus 14° Cancer 32' 24"
Mars 01° Leo 47' 25"
Jupiter 02° Pisces 07' 25"
Saturn 13° Aquarius 07' 49" R
Uranus 13° Taurus 05' 37"
Neptune 23° Pisces 09' 55"
Pluto 26° Capricorn 18' 38" R
Chiron 12° Aries 30' 50"
TrueNode 10° Gemini 42' 01" R

.