🍀 СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в КОЗИРОГ – 26 декември 2019г.!!! ❤️ САТУРН съвпад ПЛУТОН – 12 януари 2020г.!!!

слънчево затъмнение

Здравейте, приятели, днес ще разгледаме предстоящото Слънчево Затъмнение в знак Козирог, което ще се състои на 26 декември 2019г., 07:13ч. бг време, както и целия Лунен месец белязан от това начало. Защото знаем, че съвпада на Слънцето и Луната, т.е. Новолунието е винаги начало на Лунния месец. Като в случая съвпада на двете светила не е обичайно Новолуние, което наблюдаваме всеки месец, а Затъмнение, тъй като Луната застава непосредствено между Земята и Слънцето и закрива слънчевия диск за нас.

Кулминацията на този Лунен месец - Пълнолунието в знак Рак, което ще се състои на 10 януари 2020-та, 21:22ч. бг време, също ще бъде Затъмнение - Лунно, при което Земята, намирайки се между двете светила, ще хвърля своята сянка върху Луната.

И тези Затъмнения ще бъдат последвани непосредствено от съвпада на две бавни и много сериозни планети - Сатурн и Плутон, които застават в една точка веднъж на около 33-38 години. Този съвпад ще се състои два дни след Лунното затъмнение, на практика в неговата енергия - на 12 януари 2020г., 18:58ч. бг.

И така, сами можем да разберем силата на периодът сега, на целия Лунен месец, който ще стартира със Слънчевото Затъмнение на 26 декември и ще завърши (условно) на 24 януари 2020-та с Новолунието в знак Водолей. Тоест от сега в период един месец напред може да се каже, че кармата и съдбата ще играят основна роля в живота ни, както и че ще бъдат поставени стабилни основи и нови сюжети за дълъг период от време. И всеки, независимо коя зодия е или какъв е неговия живот като цяло, ще усети тези процеси и ще бъде повлиян от тях по един или друг начин.

В тази статия ще разгледаме общите влияния на планетните конфигурации до края на януари 2020-та, като ще се опитам да дам максимално ясен поглед върху случващото се, за да може всеки да направи своите изводи сам за себе си. Под статията можете да видите конкретно по знак на Асцендента в кои сфери най-вече може да усетите тези процеси в живота ви. Очаквайте подробно разглеждане и по знаци в моя YouTube канал!

Да започваме! 🙂 ❤️

слънчево затъмнение

.

За да разберем съвсем ясно Затъмненията като процеси ще кажа, че те се обуславят от близостта на съвпадите (Новолунията) или опозициите (Пълнолунията) на Слънцето и Луната до Лунните възли. Самите Лунни възли са точките, в които Слънцето и Луната пресичат своите пътища, наблюдавани от Земята. И когато имаме Новолуние или Пълнолуние в близост до тези точки, то е Затъмнение. Тук можете да прочетете подробен материал какво представляват Лунните възли и за влиянието на Затъмненията по оста Рак - Козирог в периодът 2018-2020г.

Тук ще кажа накратко, че затъмненията по дадена ос се случват за период около 1,5 - 2 години, като се редуват серии Слънчеви и Лунни на около 6 месеца. Например в началото на 2019г. на 6 януари имахме Слънчево Затъмнение в Козирог, последвано от Лунно Затъмнение на 21 януари 2019. След това през лятото на 2019-та на 2 юли имахме Слънчево Затъмнение в Рак, последвано от Лунно в Козирог на 16 юли. Сега наблюдаваме Слънчево Затъмнение в Козирог на 26 декември 2019г., последвано от Лунно в Рак на 10 януари 2020г. И лятото на 2020-та ще имаме две последно затъмнения по тази ос - на 21 юни Слънчево в Рак и на 5 юли Лунно в Козирог.

Акцентирам на всички тези дати защото всяка една (± месец от нея) би могла да е важна по някакъв начин за вас и случващото се в живота ви. Целият цикъл на Затъмненията по тази кардинална ос стартира с Лунно затъмнение в знак Рак на 13 юли 2018-та година. Още от този период при много хора е стартирала дадена програма в живота им. При други - в близост до следващите дати, които посочвам по-горе. При трети - по-рано с влизането на Сатурн в Козирог в края на 2017-та.

Затъмненията сега, на фона на съвпада на Сатурн и Плутон, ще се явят кулминация на енергията, под чието влияние сме в последната година и половина, две. Може да се каже, че тези затъмнения сега ще дадат максимална яснота и материализация. Следващите през лятото на 2020-та ще имат завършваща роля и те няма да са толкова силни именно поради факта, че Лунните възли вече ще са преминали по оста Близнаци-Стрелец, когато те се случват и акцентът като цяло ще бъде към новите задачи.

Тоест сега е добре да бъдем готови да погледнем на живота си и на случващото се в него, включително и на нас самите, изключително трезво и реалистично, и да познаем своя път. Да усетим това, което Вселената се опитва да ни нашепва или направо ни го "крещи" в лицето. Следете за знаци в живота ви, най-малки и незначителни събития дори могат да ни покажат верния път и да ни дадат отговорите или да ни насочат във вярната посока. Да не говорим, че по правило по Затъмнения се случват едни от най-големите, разтърсващи и запомнящи се събития в живота на човек. Така че знаците нерядко са очевидни и директно ни показват дали нещо е за нас или не е, дали вървим в правилната посока или не.

Зависи кой на какво ниво е, доколко е на своя път, доколко се е отклонил от него, каква карма има да отработва от своето минало, колко е готов и доколко е необходимо да се промени, да отстоява това, което желае или да се примири. Много са вариантите и колкото хора и съдби, толкова и начини на проявление на тази енергия, но главното е едно. Това което ни се случва сега има за цел да ни постави на верния път, на верния избор, да ни насочи към вярното решение и към вярното развитие за нас, така че да еволюираме и да израстваме спрямо глобалния замисъл и изборът на душата ни, когато е дошла тук на земята.

Тоест ако някой се е изгубил, объркал, не следва своя път, губи енергия и ресурси в заблуда, в грешни ситуации, с неподходящи хора, то в момент на Затъмнение тези ситуации, този грешен начин на мислене или тези неправилни хора просто се премахват от живота му чрез дадени събития. И обратното - ако човек е на пътя си и следва собственото си развитие и еволюция, процесите го подпомагат - с поява на точните хора, ситуации, предложения, нови идеи, положителни развръзки.

И в крайна сметка осъзнаваме, че понякога колкото и жестоки да са ситуациите, генерирани по време на затъмнения в живота ни, те ни показват истината и премахват това, което не работи градивно за нас в един дългосрочен план. След време разбираме, че животът ни е тръгнал във вярната посока. Така че по-скоро затъмненията е добре да бъдат периоди на размисъл, на усещане, на интуиция какво се опитва да ни покаже Вселената, кое е най-доброто решение за нас! Когато предварително знаем задачата на дадените затъмнения, както и конкретно в нашата натална карта в коя област се проявяват те, определено ще можем наблюдавайки случващото се в живота ни да си направим необходимите изводи какво е нужно да променим. Реално тези процеси могат и работят изключително за нас, а не против нас!


Слънчево Затъмнение в Козирог 26 декември 2019г.


Конкретно за Затъмнението в Козирог, поглеждайки картата на процеса, виждаме, че е в точен съвпад с Юпитер - планетата на голямото щастие, на новите хоризонти, на духовното израстване, на новите възможности пред нас. Определено Юпитер ще ни даде нов глобален поглед цялостно върху живота ни и конкретно към дадени ситуации. Възможно е такъв тип човек да влезе в живота ни и да изиграе ролята на духовен учител за нас, показвайки ни къде грешим по един или друг начин. Ние също бихме могли да се явим духовен учител за някой друг.

Не бива да забравяме, че поради близостта си до Слънцето Юпитер е невидим към момента, което означава, че първо ще действа на вътрешно и духовно ниво в живота ни, а след 21-ви януари 2020г., когато е и неговия хелиакален изгрев - и на външно. Тоест дава ни се посредством Затъмнението в Козирог в съвпад с Юпитер едно дълбоко осъзнаване на нашия път, дава ни се възможност за корекция там, където не сме на своето място. Нещата ще се случват първо най-вече на дълбоко вътрешно ниво, като впоследствие ще имат и материално проявление.

Тогава, когато сме на своя път Юпитер и енергетиката на Затъмнението ще ни подпомагат по един дискретен начин. Нещата ще се случват малко по-бавно на външно материално ниво, ще искат време за да узреят. Но към края на януари след Новолунието във Водолей ще можем да видим и първите резултати, най-вече от взетите решения сега!

Целият процес е в тригон и с Уран - друга планета, която дава нов хоризонт в живота ни, промяна, свобода. Неминуемо материалната реалност ще се измени за всеки един от нас - при едни по-бързо, при други не така силно доловимо на външно ниво, но със сигурност всеки ще застане на своя път и ще намери себе си. Диапазона на събитията е голям - от силни вътрешни промени, до разтърсващи промени и на външно ниво. Фокусът разбира се ще засегне областите на знаците Рак и Козирог - вътрешната емоционална стабилност и сигурност, както и външната изява и постижение на целите. Ако има дисбаланс между едното и другото това ясно ще си проличи. В YouTube ще разгледам най-вече сферите по знак на Асцендента. Това ще даде завършеност на цялостната картина в кои области на живота ни ще въздейства енергията на Затъмненията.

Под влиянието на знак Козирог сега са възможни бизнес и професионални възходи или падения. Длъжна съм да спомена и двете крайности. Ако това, с което се занимавате като професионална и кариерна изява е вашето нещо - ще вървите напред и нагоре, енергията със сигурност ще ви подпомага.  И обратното - ако начинът, по който действате не е вашето нещо - ще се усетят проблеми, пречки и дисбаланс във връзка с него. До края на януари е идеално време за преоценка, корекция и слагане на край на каквото е нужно, за да продължим начисто напред.

Енергията на Затъмненията ще засегне не само работата и бизнеса. Възможно е да почувстваме флуктуации и относно здравето, любовта, приятелствата, взаимоотношенията като цяло, забавленията и радостите, които си доставяме и позволяваме (или не го правим), децата, родителите, творческите проекти, пътуванията, начинът ни на мислене, вътрешните ни убеждения, страховете, заблудите, спомените...

Рак и Козирог като кардинални оси могат да дадат влияние на практика във всяка една сфера от нашия живот, която най-вече е свързана по някакъв начин с вътрешното ни спокойствие и емоционална стабилност, както и с възможността да изявим най-доброто от себе си и да постигнем своите цели. При всеки това е различно нещо, разбира се. Приоритетите на всеки човек са различни. Общото е обаче, че каквото и да се случва сега то има за цел постигане на баланс и вътрешна хармония, на стабилност - достатъчна, че разчитайки на нея да се реализираме и да постигнем това, което желаем, вървейки точно по своя път, а не по нечий друг! Ако сме загубили себе си, под влиянието на Затъмненията неминуемо ще ни се наложи да се намерим! Събитията отвън (или отвътре) ще ни покажат това много ясно!

Самия управител на Затъмнението в Козирог - Сатурн също е невидим до 17 февруари 2020г. Това означава, както казах, че нещата ще се случват изключително на вътрешно ниво. Може изведнъж да настъпи вътрешно духовно и ментално осъзнаване, промяна, ново възприятие, нови чувства и емоции, нов начин на гледане на света и дадени проблеми, които са изглеждали нерешими до момента или във връзка с които сме живели в дадена заблуда. В случая - отговорите ще идват отвътре, от нас самите. За мен под влиянието на тази енергетика предстои едно пробуждане и разбиране какво и къде е нужно да променим, за да се почувстваме по-добре, за да бъдем по-стабилни и по-готови да посрещнем трудностите.

Може да се каже, че Слънчевото Затъмнение (а и Лунното) се явява коректив на Нептуновия принцип в живота ни. И непосредствено преди самото затъмнение Меркурий - планетата на мисълта е в напрегнат мажорен аспект с Нептун в Риби (20 декември). Доста заблуди ще излязат наяве и някак уж от само себе си ще бъдат осъзнати и преодоляни. Тоест може да се каже, че това Затъмнение силно ще ни заземи и посредством преживявания, породени от неговата енергия, ще стъпим здраво в реалността! Което ще е от огромна полза за нас, защото определено 2020-та година дава големи възможности, но в никакъв случай не ни обещава те да бъдат постигнати лесно, а напротив. Трябва да сме много стабилни в себе си и в своите емоции, да бъдем във вътрешно равновесие, така че да забележим обективно света около нас, а и нас самите в най-чиста форма - без илюзии и заблуди. Ще успеем само ако имаме ясни очаквания, формулираме си ясни цели и знаем как точно да ги постигнем, и най-важното - постигайки ги какво ще ни донесат те!

слънчево затъмнение

Слънчево Затъмнение в Козирог
26 декември 2019г., 07:13ч. БГ

.


Лунно Затъмнение в Рак 10 януари 2020г.


Посредством Лунното Затъмнение е възможно да се събудят спомени от миналото, дълбоко скрити до момента, отдавна забравени. Знакът Рак се свързва с миналото, с детството, с корена, с емоционалният ни свят и нашата дълбока душевност. Възможно е да изплуват неща от моментите, в които сме били деца. Да се наложи да отработим тази енергия. Не е казано, че трябва да е нещо негативно. Може и такова да е, но може да бъде и положително. Може да е стъпка към творческа изява. Нещо, за което сме мечтали или което мнoго сме обичали да правим, но някак си със времето то е забравено и не е реализирано, но всъщност винаги е било част от нашето подсъзнателно "Аз".

Лунното затъмнение е в точен съвпад с Меркурий, в непосредствена близост преди съвпада на Сатурн и Плутон. Двете бавни планети последно са били в този аспект ноември 1982г. в другия кардинален знак Везни. Някои от вас не са били родени тогава, други имат ясни спомени от онези времена какво се е случило в живота им. И в двата случая е ясно, че препратката към миналото е голяма. Ако внимателно се проследят последващите аспекти през годините (квадратури, тригони, опозиция) между двете планети съм сигурна, че много хора ще открият важни ситуации за себе си.

Близостта на Меркурий до Лунното Затъмнение показва, че темата относно начинът ни на мислене остава на дневен ред. И докато Юпитер е духовното осъзнаване, то Меркурий е рационалното и логическото мислене, начинът ни на изразяване, комуникацията, информацията, която се обменя между хората. Начинът ни на мислене е основата на Лунното затъмнение, информацията, с която боравим - особено с тази от миналото. Човек има способността да променя дадени събития - да ги украсява или да ги влошава - да им придава дадена форма според моментното си състояние сега - свръх негативна или свръх позитивна. Помислете по този въпрос. Енергията на процесите ще ни подпомогне да се освободим от фантомите на миналото и на страха, и да дадем фокус на "тук и сега".

Интересно е как двата управители на Близнаци и Стрелец - Меркурий и Юпитер са в съвпад с двете затъмнения. Естеството на затъмненията ни препраща към миналото и кармата, защото това е част от природата на тази енергия. А присъствието на двете планети управители на Близнаци и Стрелец ни разкрива път към бъдещето поради това, че от лятото затъмненията се изместват по тази ос. Тоест категорично се вижда, че сега с тези две затъмнения се прави подготовка за периода до края на 2021г., който ще започне условно през лятото на 2020-та. Но за да бъде бъдещето ни добро е много важно да сме стабилни в настоящето и още сега да поставим контрол над живота си, доколкото можем и ни е дадено! Вземете от миналото уроците и градивното, а това, което ви натъжава или обезкуражава пуснете да си отиде. Само така ще бъдете едновременно свободни, но и сигурни и стабилни вътре в себе си.

Сега е момент да работим със себе си на едно дълбоко ниво, да се трансформираме и да си дадем достaтъчно свобода. Въпреки, че знак Козирог символизира ограничението, но и именно поради това. Имам предвид свободата да бъдем себе си, независими от дадени вярвания и ментални модели, които сами слагаме пред себе си и които спират нашето развитие. Тоест да ограничим поведение или начин на мислене, в които губим връзката със себе си и своите способности. За да постигаме целите си трябва да бъдем уверени, а за да бъдем уверени в себе си фокусът трябва да е в нас самите, не извън нас. И то най-вече с вяра в собствения ни потенциал и в това, което можем да постигнем. Затъмнението на Луната може да ни помогне като ни лиши от необходимостта да жертваме себе си и своята енергия за някой друг. А съвпада на Сатурн и Плутон в близост да коригират емоционални блокажи, които ни пречат да се развиваме и да постигаме това, което желаем.

Добре е всеки да си даде равносметка доколко слага себе си и своите потребности на заден план заради някой или заради нещо, и какво трябва да направи, за да може той самия да стане водещ и първостепенен за себе си. Като това не бива да се бърка с егоизъм, а да се възприеме като здрава връзка със себе си и вътрешна стабилност и доверие в собствените си способности и възможности!

Като цяло не бива да забравяме, че процесите на Затъмнения събуждат крайни прояви на едно или друго в живота ни. Това е с цел да разкрият пред нас дадена информация или с цел нашето пробуждане и довеждане до обективност и правилно вземане на решения. Близостта на съвпада на Сатурн и Плутон определено ще даде още по-крайни прояви на тази енергетика, посредством Плутон, който е управител на знак Скорпион, свързващ се с крайностите по принцип. Поради това, че Уран е в другия земен знак Телец и е в точен тригон със Слънчевото Затъмнение не са изключени резки и изненадващи развръзки и поради тази причина - обрати, неочаквани ситуации, изникване на непредвидени сюжети.

Но когато една ситуация е доведена до крайност, това ни разкрива другия полюс на нещата. Този, който ние поради някаква причина не съзираме или не желаем да съзрем. Така че и този елемент може да се погледне положително. Въобще всичко случващо се по затъмнения е съдбовно и в никакъв случай не е случайно. И идва в точния момент, в който сме готови за него! Така че най-добре е ние да бъдем в унисон с тази енергия, дори и да е негативно възприета към момента. И важно е да не забравяме, че зад всичко има скрит смисъл и че ситуациите в крайна сметка се развиват по този начин за наше добро!


Изчистване на пространството


Няколко дни след Лунното Затъмнение, когато Луната започне да намалява е прекрасен период за изчистване на пространството - вътрешно и външно, най-вече на енергийно ниво. Можете да изхвърлите/ подарите ненужни вещи, да подредите дома, да прекадите с тамян, да запалите свещ, да наръсите със светена вода.

Самите вие можете да си направите ритуал по премахване на негативната енергия, докато се къпете, като си представяте как течащата вода отмива и отнася със себе си всичко негативно и блокиращо вашата енергия. Този ритуал може да се повтори три пъти, три дни подред. След това ще се почувствате по-леко и по-свободни.

Периодът на затъмненията е добър за слагане на край, особено когато Луната е вече намаляваща, като важно е всичко което правим да бъде добре обмислено и в унисон с цялостната енергетика и случващото ни се. Тоест ако съдбата е подсказала неколкократно, че дадено нещо не е за нас и в неговата реализация изпитваме трудности и то ни носи негативни емоции повече отколкото позитивни, то с лекота можем да го приключим по затъмнение и да освободим място за нещо ново и градивно - такова, което ще ни носи по-скоро щастие и радост.

лунно затъмнение

Лунно Затъмнение в Рак
10 януари 2020г., 21:22ч. БГ

.


Сатурн съвпад Плутон 12 януари 2020г.


Съвпада на Сатурн и Плутон, както казахме, е в директна взаимовръзка със Затъмненията. Тук съм ги разделила фиктивно на теми, но те категорично влияят заедно в живота ни. Тоест управителят на Слънчевото Затъмнение в Козирог (което е и начало на целия Лунен месец) - Сатурн е в точен съвпад с Плутон, непосредствено в кулминацията на Лунния месец (Лунното Затъмнение в Рак). Енергията на Плутон ще усетим в целия й диапазон, в зависимост най-вече от личната ни натална карта, но най-вече в следните проявления - като силна възможност за кариерно израстване и големи постижения в живота ни; като възможност за дълбока трансформация, промяна и освобождаване от оковите на миналото, неработещите мисловни модели, деградиращите ситуации в живота ни; като включване на съдбата и кармата много категорично в живота ни - чрез хора, събития и специфични развръзки по дадени въпроси. Уран, намирайки се в другия земен знак, ще донесе допълнителна доза непредсказуемост.

Сатурн и Плутон в материалния свят можем да свържем с бизнес, с лидерство, с постигане на високи цели, които изискват силен характер, постоянство и дисциплина. Плутон може да ни зареди с изключителна проницателност и прозорливост как да постъпим в дадена ситуация, а Сатурн - да ни даде нужното търпение, за да действаме в точния момент.

Сега е момент, в който всеки би могъл да постави много стабилни основи, здрави и дълговременни структури в живота ни. Особено ако сме следвали тази линия на поведение - за растеж и просперитет - в последните години, то сега през 2020-та, посредством съвпада на Сатурн и Плутон, както и на Юпитер и Плутон, и Юпитер и Сатурн по-късно през годината можем да очакваме наистина големи резултати. Тоест сега ни се дава проявление и материализация на стари дела, за които сме работили и по-които сме се трудили, и едновременно с това възможност за корекция, ново начало, създаване на здрав фундамент и основа за един дълъг период от време напред.

Като съдбата и кармата ще играят една от главните роли при случващото ни се. Един път като нужда да преминем през определена опитност, да се трансформираме, да се освободим и да израснем, и втори път като нужда да следваме своя собствен път! Предполагам, че повечето от вас забелязват как пъзелът се подрежда и всяка специфична частица застава на своето място, като картината става все по-ясна и цялостна. При тези, при които има все още голяма обърканост да помислят именно сега какво липсва, за да застанат нещата на своето място. Кое нарушава техния вътрешен ред най-вече!?

За Сатурн и Плутон много е изписано и много е казано, но най-важното е посредством този съвпад да се заземим, да се стабилизираме, да направим ясен контакт с нашия дълбок вътрешен свят и да извадим най-големите си страхове, ако трябва, наяве. Да осъзнаем кои са нашите най-големи слабости и кое ни пречи да постигаме своите мечти и цели. Важно е да се фокусираме в себе си, както казах, да намерим вътрешната си стабилност и веднъж завинаги да заявим ясно какъв искаме да бъде нашия живот и стъпка по стъпка да започнем да го изграждаме такъв, какъвто ние самите желаем и чувстваме.

По Плутон може да ни се наложи да работим с контрола, ресурсите, енергиите, с темата за парите, за притежанията; с маниите, страховете, с кармичните връзки и ситуации в живота ни; с темата за вината, за прошката, за обсебването, алчността, манипулацията, негативността; с темата за чувствата, емоциите, страстите, секса; с темата за живота и смъртта, и с осъзнаването, че всяко нещо е преходно и че всяко материално нещо се ражда, съществува и умира. И изхождайки от този начин на мислене да живеем своя живот и своите дни по най-добрия начин - не като жертви, а като победители! И като строители на собствения си живот по Сатурн!

Бъдете спокойни - и Затъмненията и съвпада на Сатурн и Плутон няма да премахнат нищо градивно от живота ни. Те биха разрушили само това, което ни пречи да бъдем себе си и да използваме своя потенциал! За всеки е важно да застане на своя път и даде максимумът от себе си, да разкрие своите дарби и таланти. Така че именно сега е моментът за полагане на здрави основи, за постигане на стабилност, на вземане на категорични и ползотворни решения за нас. Момент да гледаме напред, създавайки един здрав фундамент, най-вече в самите себе си, на който да се опрем впоследствие, за да постигаме най-доброто на което сме способни!


Кои знаци ще усетят най-силно процесите?


На практика това разделение е условно и както казах всеки ще усети тези процеси по един или друг начин, независимо от зодия, Асцендент и др., но по молба на клиенти давам ориентир:

Слънчевото Затъмнение в 4°07' Козирог най-вече ще усетят хора с важни точки и планети в 1° - 10° на кардиналния кръст (тоест първата декада на знаците) - Козирог, Рак, Овен и Везни. Също хора с важни точки и планети в 1° - 10° на другите два знака от земния тригон - Телец и Дева.

Лунното Затъмнение в 20°00' Рак най-вече ще усетят хора с важни точки и планети в 15° - 25° на кардиналния кръст (тоест втората половина на втората декада и първата половина на третата декада на знаците) - Козирог, Рак, Овен и Везни. Също хора с важни точки и планети в 15° - 25° на другите два знака от водния тригон - Скорпион и Риби.

Съвпада на Сатурн и Плутон в 22°47' Козирог най-вече ще усетят хора с важни точки и планети в 17° - 27° на кардиналния кръст (тоест края на втората декада и почти цялата трета декада на знаците) - Козирог, Рак, Овен и Везни. Също хора с важни точки и планети в 17° - 27° на другите два знака от земния тригон - Телец и Дева.

Стрелците ще усетят процесите посредством техния управител Юпитер, който е в съвпад със Слънчевото Затъмнение.

Близнаците ще усетят процесите посредством техния управител Меркурий, който е в съвпад с Лунното Затъмнение.

Водолеите ще усетят процесите посредством техния управител Сатурн, който е в съвпад с Лунното Затъмнение и Плутон.

Най-малко ще усетят процесите хора с важни точки и планети в знак Лъв, макар, че именно планетата-управител на Лъвовете - Слънцето е в Затъмнение, така че виждате как реално събитията засягат всички Зодии, Асценденти, Луна, Венера или Марс в даден знак!

сатурн съвпад плутон

Сатурн съвпад Плутон
12 януари 2020г., 18:58ч. БГ

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!

.


ЗАКЛЮЧЕНИЕ


Както и да го погледнем в момента виждаме, че съдбата работи много силно в живота на всеки от нас. Вселената и Висшите сили се намесват в това, което ни се случва, така че бъдете готови да разпознавате и следвате знаците по пътя си. Юпитер, намирайки се в зоната на земните знаци, активирайки земния тригон, ни дава един философски поглед и възможност да заземим това, което на чисто духовно ниво досега само сме усещали или подозирали, че съществува. Дава ни се шанс да се докоснем до най-фините полета на битието и опознавайки нас самите в дълбочина да си дадем верните отговори и да направим правилните стъпки. Без усилия, водени от Вселената да намерим верния път!

Искам да кажа, че не бива да възприемаме астрологическите събития по фатален или плашещ начин. Всичко, което се случва работи за нас, особено процеси като тези - Затъмнения, силни аспекти на бавни планети. Тези процеси ни показват пътя, разкриват пред очите ни истини и ни помагат да бъдем себе си и да следваме своята съдба по най-добрия начин. Не че нямаме избор, напротив. Всеки има възможността да избере за себе си да живее в страдание или в удовлетворение. И когато следваш своя път и живееш разкривайки своя потенциал и давайки най-доброто и продуктивното от себе си, със сигурност ще бъдеш щастлив.

Не бива да забравяме, че хората лесно изпадаме в заблуди и именно процеси като тези ни събуждат ако има нужда от това, за да продължим напред в правилната за нас посока. Така че няма нищо плашещо, а напротив. Сега е време на корекция, на трансформация, на освобождаване и промяна, на крачка напред към новото. Поставете своите цели, освободете се от оковите на миналото, на страха, на мисълта, на обстоятелствата и действайте със замах. Нови начинания можете да стартирате след 25, 26-ти януари. Пожелавам ви успех, много щастие и реализирани мечти през 2020 година!!!

Обичам ви! ❤️

PS. Ще разгледамe процесите по знаци + Таро и в моя You Tube канал! Заповядайте и там!!! 🙂


КОИ СФЕРИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ АКТИВИРА СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ В КОЗИРОГ, КАКТО И СЪВПАДА НА САТУРН И ПЛУТОН, МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ПО-ДОЛУ ПОД РЕКЛАМНИТЕ КАРЕТА!!!❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120 лв. / 1 час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/ телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп) Skype: Astrolive info email: astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!


Планетите днес

3-Mar-2024, 02:28 UT/GMT

Sun 12° Pisces 59' 58"
Moon 06° Sagittarius 37' 12"
Mercury 16° Pisces 19' 53"
Venus 19° Aquarius 05' 48"
Mars 14° Aquarius 32' 48"
Jupiter 11° Taurus 40' 38"
Saturn 10° Pisces 10' 12"
Uranus 19° Taurus 38' 27"
Neptune 26° Pisces 49' 05"
Pluto 01° Aquarius 16' 16"
Chiron 17° Aries 20' 22"
TrueNode 16° Aries 03' 18"

.


ЮПИТЕР В КОЗИРОГ
2019 - 2020Г. →НОВОЛУНИЕ В СТРЕЛЕЦ
26 НОЕМВРИ 2019Г. →УРАН
В ТЕЛЕЦ -
от 2018 до 2026Г.


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


ОВЕН


СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ В КОЗИРОГ + САТУРН СЪВПАД ПЛУТОН
ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

10-ТИ ДОМ: Социален статус. Положение в обществото. Репутация. Повишаване на вашето положение в обществото, засилен обществен живот. Издигане в социалната стълбица, престиж и признание.

Кариера. Професия. Нов бизнес. Повишаване в кариерата, издигане в служебната йерархия. Разговори с началника. Нова по-добра работа. Намиране на престижна работа, която ще ви повиши нивото на живот.

Влиятелни и авторитетни хора. Общуване с хора с висок социален статус. Преговори с хора с високо обществено положение. Придобиване на власт и авторитет.

Брак с преуспял партньор. Раждане на дете. Среща с партньор с добро социално положение. Раждането на дете във вашето семейство. Всичко, което изменя вашия статус.

Поставяне и реализация на цели и задачи. Нашите постижения. Това, с което можем да се гордеем. Правене крачка напред, пристъпване към реализация на вашите цели.

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - осмица мечове

таро - седмица пентакли

таро - асо мечове

таро - силата

таро - крал на чашите


 ТЕЛЕЦ


СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ В КОЗИРОГ + САТУРН СЪВПАД ПЛУТОН
ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

9-ТИ ДОМ: Духовност. Смисъла на живота. Разширение на кръгозора.

Срещане на духовен учител. 

Нова информация. Интелект. Висше образование. Откриване на собствена система за обучение.

Далечно пътешествие. Международен бизнес.

Връзки с чужбина или чужденци. Работа или обучение зад граница. Изучаване на чужди езици.

Втори брак.

Внуци.

Справедливост. Съдебни дела.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - четворка пентакли

таро - кралица на пентаклите

таро - глупакът

таро - четворка чаши

таро - силата


БЛИЗНАЦИ


СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ В КОЗИРОГ + САТУРН СЪВПАД ПЛУТОН
ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

8-МИ ДОМ: Наследство.

Чужди ресурси. Чужди финанси.

Големи пари. Кредити. Банкови операции. Застраховки.

Секс. Интимност. Зачеване на дете.

Трансформация. Нов живот.

Избавяне от комплекси и зависимости.

Тайни. Вътрешни страхове.

Психология. Всичко, което е дълбоко в нас. Вътрешния ни свят.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - осмица чаши

таро - глупакът

таро - отшелникът

таро - осмица пентакли

таро - двойка мечове


РАК


СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ В КОЗИРОГ + САТУРН СЪВПАД ПЛУТОН
ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

7-МИ ДОМ: Отношения с любимия човек. Брак. Среща на нов партньор.

Договори. Бизнес и делови партньорства. Отношения с другите.

Нова аудитория.

Подписване на договори.

Наши открити опоненти и врагове.

Развод.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - деветка мечове

таро - рицар на пентаклите

таро - асо жезли

таро - тройка пентакли

таро - осмица мечове


ЛЪВ


СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ В КОЗИРОГ + САТУРН СЪВПАД ПЛУТОН
ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

6-ТИ ДОМ: Здраве. Нова система на хранене. Оздравителни практики. 

Избавяне от вредни навици - спиране на цигарите и т.н.

Всичко, което правим регулярно - всеки ден.

Ежедневни задължения и ангажименти. Всичко, което ни пречи да се наслаждаваме на живота.

Дългове. Връщане на дългове.

Работа. Смяна на работата, нова работа.

Домашни любимци.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - асо жезли

таро - асо мечове

таро - асо чаши

таро - кралица на пентаклите

таро - звездата


ДЕВА


СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ В КОЗИРОГ + САТУРН СЪВПАД ПЛУТОН
ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

5-ТИ ДОМ: Любов. Удоволствие. Романтични отношения.

Творчески проекти. Изкуство. Огромна творческа и съзидателна енергия. Идеи. Всичко, което близко до нашето сърце.

Хоби. Собствен бизнес.

Деца. Бременност. Раждане.

Забавление. Хазарт.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - асо пентакли

таро - кулата

таро - тройка жезли

таро - кралица на пентаклите

таро - справедливостта


ВЕЗНИ


СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ В КОЗИРОГ + САТУРН СЪВПАД ПЛУТОН
ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

4-ТИ ДОМ: Емоционална безопасност. Вътрешен комфорт и стабилност. Чувство на вина.

Дом. Покупка, продажба, смяна на квартира.

Недвижимо имущество. Домашен комфорт. Ремонти или покупки за дома.

Вашите корени. Фамилия. Родители, майката най-вече. Близки роднини.

Семейни събития - сватби, кръщенета, чествания на годишнини и т.н.

Работа от вкъщи. Създаване на офис вкъщи.

Работа с недвижими имоти.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - двойка пентакли

таро - четворка мечове

таро - крал на мечовете

таро - кралица на пентаклите

таро - кулата


СКОРПИОН


СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ В КОЗИРОГ + САТУРН СЪВПАД ПЛУТОН
ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

3-ТИ ДОМ: Комуникация. Общуване. Писане. Говорене. Слушане.

Оформяне на документи.

Информация. Нови контакти. Нови запознанства.

Самореклама.

Курсове. Обучения.

Близки роднини. Братя и сестри. Съседи. Хората, с които общувате всеки ден.

Автомобили. Кратки пътувания. Командировки.

Нови навици.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - двойка жезли

таро - страшния съд

таро - висшата жрица

таро - седмица пентакли

таро - справедливостта


СТРЕЛЕЦ


СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ В КОЗИРОГ + САТУРН СЪВПАД ПЛУТОН
ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

2-РИ ДОМ: Ценности. Доходи. Пари. 

Смяна източника на доходи.

Материална сфера на живота - приходи, разходи.

Преоценка на себе си. Самооценка на това колко заслужаваме.

Таланти и способности, за които хората могат да ви се отплатят с пари.

Ораторско майсторство. Глас.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - десетка пентакли

таро - тройка чаши

таро - рицар на чашите

таро - кралица жезли

таро - осмица пентакли


КОЗИРОГ


СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ В КОЗИРОГ + САТУРН СЪВПАД ПЛУТОН
ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

1-ВИ ДОМ: Собствената личност. Външност. Смяна на имиджа.

"Аз"-а. Нашата воля. Какво желаем от живота.

Реакцията ни към света. Отношението ни към самите себе си.

Как се представяме пред другите.

Начало на нещо ново. Нов житейски цикъл. Голяма и дългоочаквана промяна в живота.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - кралица на чашите

таро - колелото на съдбата

таро - осмица чаши

таро - деветка пентакли

таро - паж на жезлите


ВОДОЛЕЙ


СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ В КОЗИРОГ + САТУРН СЪВПАД ПЛУТОН
ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

12-ТИ ДОМ: Завършване на един цял житейски етап. Приключване на проект.

Подготовка.

Вътрешна промяна. Всичко невидимо.

Eмиграция. Всичко, което е далече от нас.

Отшелничество. Ограничение. Изолация.

Санаториуми, църкви, манастири, болници, затвори.

Изчистване на организма - физически и психически. Диета.

Връщане в миналото. Застигане на миналото. Узнаване на някакви тайни. Вие самите скривате нещо от другите - тайна любов и т.н.

Вяра. Окултизъм. Йога. Медитация. Получаване на духовен заряд.

Благотворителност. Отдаване на енергия към другите.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - страшния съд

таро - петица мечове

таро - десетка пентакли

таро - петица жезли

таро - тройка чаши


РИБИ


СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ В КОЗИРОГ + САТУРН СЪВПАД ПЛУТОН
ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

11-ТИ ДОМ: Сферата на социалното - на колектива, на приятелите и на хората, които ни помагат и на които можем да разчитаме. Поява на нови личности, зараждане на близки взаимоотношения и приятелства. Подкрепата и помощта на цял нов кръг от хора, с които ще се чувствате приятно и комфортно.

Вашите стари приятелски кръгове претърпяват някакъв вид промяна или по някаква причина се разделяте с някой от вашите приятели. Като цяло темата за приятелството играе важно роля за вас. В това число спадат и членуването в различни спортни групи и кръгове на общи интереси, всякакви масови събирания и мероприятия.

Интернет, масова комуникация, бизнес, реклама. Започване на работа, свързана с интернет и комуникация с големи кръгове от хора. Ставате доста популярен, което е идеален вариант да рекламирате своя бизнес или това, с което се занимавате пред един по-широк кръг от хора.

Всичко, което е свързано с интернет сектора ще бъде в своя разцвет. Изучаване на Информатика, Маркетинг, Реклама, Астрология, Астрономия. Или организация на онлайн курсове или някакъв вид обучения по интернет.

Сферата на сбъднатите мечти! Изпълнението на най-съкровените желания. Реализация на плановете и удовлетворяването на нашите копнежи.

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - смъртта

таро - кулата

таро - паж на пентаклите

таро - двойка пентакли

таро - седмица пентакли

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната през целия месец,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и през годината, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> АСТРО СЪБИТИЯ !!!

За Фазите на Луната и Лунните дни, следете >> ЛУНЕН КАЛЕНДАР !!!

В сайта имате възможност да се запознаете с всички главни събития:

 • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. - 2.12.2019г.
 • Юпитер в Козирог 2.12.2019г. - 19.12.2020г.
 • Юпитер във Водолей 19.12.2020г. - 29.12.2021г.

 • Сатурн в Козирог от 20.12.2017г. - 22.03.2020г.
 • Сатурн във Водолей 22.03.2020г. – 02.07.2020г.
 • Сатурн в Козирог 02.07.2020г. – 17.12.2020г.
 • Сатурн във Водолей 17.12.2020г. – 07.03.2023г.

 • Лунни възли по оста Рак/Козирог 16 ноември 2018г. - 4 юни 2020г.
 • Лунни възли по оста Близнаци/Стрелец 4 юни 2020г. - 23 декември 2021г.

 • Затъмнения 2020г.

 • Ретроградна Венера 13.05.2020г. - 25.06.2020г.
 • Венера – нов хелиакален цикъл юни 2020г. - януари 2022г.
 • Ретрограден Марс 10.09.2020г. - 14.11.2020г.
 • Марс – нов хелиакален цикъл септември 2019г. - октомври 2021г.
 • Ретрограден Меркурий 2020г.

 • Уран в Телец 15 май 2018г. - 26 април 2026г.
 • Нептун в Риби 4 април 2011г. - 26 януари 2026г.
 • Плутон в Козирог 26 януари 2008г. - 21 януари 2024г.

ЛИЧНА АСТРОЛОГИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ >>


Пожелавам ви приятни моменти с Astrolive.info !!! 🙂