☿ Статии♀ Астро събития

🍀 НОВОЛУНИЕ В СТРЕЛЕЦ – 26 ноември 2019г.! ❤️ Нови възможности / Нов начин на мислене!!!

новолуние в стрелец

Здравейте, приятели, навлизаме в доста по-ведър и обещаващ период за реализация на нашите планове и мечти. Важното е обаче да не забравяме, че скоро предстоят две затъмнения - Слънчево в знак Козирог и Лунно в знак Рак, както и съвпад на две мощни и строги планети, изискващи от нас много дисциплина, физическа и психическа сила - Сатурн и Плутон. Отпуснем ли се сега, поддадем ли се на трудностите и станем ли пасивни ще пропуснем възможности, за което по-късно бихме съжалявали.

Моят съвет е бъдете силни, уверени, дисциплинирани, оптимистични. Имайте вяра и готовност за промяна, за приветстване на новото в живота ви, с разбиране и осъзнаване на случващото се сега. Много отговори ще получим в този месец, ще добием яснота по важните за нас въпроси. Предстои ни Новолуние в знак Стрелец, последвано от Пълнолуние в Близнаци. Това е зоната на мисълта, на интелекта, на ученето, на духовното израстване, на разширяването на съзнанието, на новия поглед към себе си и към живота, към това, което ни се случва!

Време е за учене, за разширяване на мирогледа, за духовно и интелектуално израстване, за истинска промяна в начинът ни на мислене, на общуване, на комуникация! Периодът след Новолунието е прекрасен за обучения, закупуване на техника, пътувания, среща на духовен учител, вие самите да играете ролята на такъв в живота на някой друг.

Много от нас ще стигнат до отговори на въпроси, които са били неясни до момента. Много от нас сега ще дадат старт на едно ново пътуване - на мисълта и духа, на вярата, пътуване към големите цели на живота си, чрез промяната, чрез дълбокото разбиране и готовността да следват импулса на своята душа!

новолуние в стрелец

.


НОВОЛУНИЕ В СТРЕЛЕЦ - 26 ноември 2019г., 17:05ч. бг


Новолунието в Стрелец активира силно мисълта, интелектуалната и духовна зона в нашето битие. След по-тежката материална енергия на знак Телец и Пълнолунието там, сега ще имаме възможността на по-фин план да работим с това, което евентуално е останало неотработено и непроменено в последния месец от събитията, провокирани от Новолунието в знак Скорпион и изгревът на Марс в края на октомври.

Стрелецът е философ и като продължение на темата на основната мисъл, характеризираща месец ноември, а именно "Това, което не ме убива, ме прави по-силен." в унисон с енергията сега можем да кажем:

"Господи,
дай ми сили да приема, това което не мога да променя,

дай ми смелост да променя това, което мога
и мъдрост - да направя разлика между двете!"

(Молитва за смирение - Райнхолд Нибур)

Много е важно до какви прозрения ще стигнем сега от гледна точка събитията, които ни предстоят в близките месеци. Защото със сигурност декември ще разкрие пред очите ни хоризонтите на реалността. Първо на вътрешната ни вселена, а след това и на случващото ни се във външния свят! Юпитер влиза в знак Козирог на 2 декември 2019, след което става невидим в периодът 5 декември 2019 - 21 януари 2020, като ще изгрее като сутрешна звезда на фона на съвпада на Сатурн и Плутон, Лунното затъмнение в знак Рак и Новолунието във Водолей, символизиращо новото начало и свободата да бъдем себе си!

Стрелецът ще ни зареди с достатъчно ентусиазъм сега, с оптимизъм, с готовност да приемем новото в живота ни или това, което съществува като обективна реалност около нас. Ако не прибързваме и се фокусираме в главните цели ще стигнем до верните изводи и правилните стъпки напред. Периодът е прекрасен всеки да потърси смисълът в своя живот и да постави пред себе си въпросът “Kой съм аз и защо съм тук?”. 

Стрелецът неминуемо ще ни накара или по-скоро ще ни помогне да погледнем философски върху живота и да отсеем истински важните и големи неща за нас от дреболиите. Не че детайла ще ни убегне - Меркурий е достатъчно силен сега, а Юпитер в хелиакален залез. Това са двете планети управители на оста Близнаци-Стрелец, по която ще се състоят Лунациите на месеца. И двете са във фази, което означава, че пред нас стоят на дневен ред важни събития и материализация. Силата на мисълта е особено ползотворна за нас сега - един ключ към постигане на желанията на сърцето!

Знак Стрелец ще ни позволи да намерим светлинка и в най-тъмната нощ в живота ни, да намерим смисъл там, където до вчера не сме съзирали. Стрелецът е импулс навътре (към интелектуалното и духовното) и веднага след това навън - напред и нагоре (най-вече към високите идеали)! Тази енергия ни дава виждане, яснота, чистота на погледа. Можете да ползвате силата на огъня да пречистите пространството около вас. Горенето на свещ (най-добре червена) по няколко часа на ден е достатъчно силно да премахне негативната енергия в живота ви!

След трансформиращата сила на Скорпиона, огънят на Стрелеца има за цел да изгори и последната тъга в сърцата ни, последната негативна мисъл, последната частица на недоверие към самите себе си или на съмнение, че най-доброто предстои!

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!

Новолуние в Стрелец
26 ноември 2019г., 17:05ч. БГ

.


НОВОЛУНИЕ В СТРЕЛЕЦ в аспект с АНТАРЕС и АЛДЕБАРАН


Интересно е да погледнем картата на Новолунието на едно по-дълбоко ниво. Самия съвпад на двете светила е в близост до Антарес - "сърцето на Скорпиона" и в опозиция на Алдебаран - "окото на Бика". Знаем, това са две от най-ярките и значими звезди на небосклона. Аз смятам, че тяхната сила ще бъде усетена от всеки един от нас по един или друг начин. Влиянието им принципно е добро, развиващо, подтикващо ни към постижения и реализация. Понякога на пръв поглед негативни и тежки събития в живота ни може да се окажат положителни за нас впоследствие.

Не бива да бързаме с изводите. Особено сега в близост до две затъмнения. Интересното е, че сега еклипсите са все още по оста на Рак и Козирог, но през лятото на 2020-та те ще се изместят по оста на Близнаци-Стрелец. Което ни подсказва, че още от сега с Новолунието и Пълнолунието по тази ос можем да получим информация и препратка към близкото бъдеще и развитията в живота ни до края на 2021 година.

Относно неподвижните звезди, тяхното действие е изключително на дълбоко ниво и ако през ноември тропическите знаци Скорпион и Телец даваха външна събитийност, сега през декември можем да очакваме една наистина много дълбока духовна трансформация. Както казах и поради тропическия знак Стрелец и поради активния сидеричен Скорпион през декември ще бъдат изгорени, трансформирани или премахнати и последните негативни за нас мисли, хора, ситуации. И най-вече ние сами ще имаме силата да го направим, да разпознаем истински ползотворното за нас и да го задържим в живота си!

В крайна сметка всичко, което се случва сега е от огромна полза за нас, като до март 2020 ще сме в много важен за развитието ни период на преход и ново начало. От значение е да осъзнаем, че сега се полагат основите на един дълъг период от време пред нас - горе долу за 30 години напред - и всеки сам за себе си да осмисли как иска да продължи.

таро - колесницата на триумфа
Колесницата

таро - асо пентакли
Асо Пентакли

таро - двойка чаши
Двойка Чаши


КАРТИ ТАРО/ ЗАКЛЮЧЕНИЕ


Докато пишех статията реших да изтегля три карти Таро за общата енергия. Паднаха се "Колесницата на Триумфа", "Асо Пентакли" и "Двойка Чаши". Просто картите преповтарят казаното, но му дават допълнителен цвят и форма!

Всеки има шанс да бъде победител. Да започне своето ново начало, което ще му донесе стабилност, пълнота, удовлетворение, любов. "Двойка Чаши" е символ на сродните души, на победата. И тази карта, както и Новолунието в Стрелец, разкриват пред нас период на категорични възможности да постигнем щастие и истинско удовлетворение - тогава, когато послушаме гласът на нашето сърце!!!

Бъдете силни, уверени в себе си, търсещи. Работете с вашия духовен свят, с вашия ментален и емоционален свят. Бъдете готови да дадете старт на едно наистина изумително и вълшебно пътуване, толкова обогатяващо и носещо радост и щастие, колкото вие сами си позволите!!!

Обичам ви!!! 🙂 ❤️❤️❤️

P.S. Очаквайте видео - по знаци с тълкуване на процесите + Таро в моя YouTube канал!!!


КОИ СФЕРИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ АКТИВИРА НОВОЛУНИЕТО
МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ПО-ДОЛУ ПОД РЕКЛАМНИТЕ КАРЕТА!!!❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120 лв. / 1 час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/ телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп) Skype: Astrolive info email: astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!


Планетите днес

18-Jan-2021, 23:02 UT/GMT

Sun 29° Capricorn 04' 58"
Moon 08° Aries 06' 16"
Mercury 16° Aquarius 28' 13"
Venus 12° Capricorn 55' 15"
Mars 05° Taurus 46' 56"
Jupiter 06° Aquarius 57' 56"
Saturn 03° Aquarius 43' 28"
Uranus 06° Taurus 43' 51"
Neptune 18° Pisces 53' 04"
Pluto 24° Capricorn 46' 59"
Chiron 05° Aries 27' 44"
TrueNode 19° Gemini 07' 28" R

.


ВЕНЕРА СЪВПАД МАРС
2019 - 2021Г. →ЛУННИ ВЪЗЛИ
ПО ОСТА РАК-КОЗИРОГ →


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


ОВЕН


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

9-ТИ ДОМ: Духовност. Смисъла на живота. Разширение на кръгозора.

Срещане на духовен учител. 

Нова информация. Интелект. Висше образование. Откриване на собствена система за обучение.

Далечно пътешествие. Международен бизнес.

Връзки с чужбина или чужденци. Работа или обучение зад граница. Изучаване на чужди езици.

Втори брак.

Внуци.

Справедливост. Съдебни дела.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - седмица мечове
Седмица Мечове


 ТЕЛЕЦ


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

8-МИ ДОМ: Наследство.

Чужди ресурси. Чужди финанси.

Големи пари. Кредити. Банкови операции. Застраховки.

Секс. Интимност. Зачеване на дете.

Трансформация. Нов живот.

Избавяне от комплекси и зависимости.

Тайни. Вътрешни страхове.

Психология. Всичко, което е дълбоко в нас. Вътрешния ни свят.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - шестица пентакли
Шестица Пентакли


БЛИЗНАЦИ


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

7-МИ ДОМ: Отношения с любимия човек. Брак. Среща на нов партньор.

Договори. Бизнес и делови партньорства. Отношения с другите.

Нова аудитория.

Подписване на договори.

Наши открити опоненти и врагове.

Развод.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - любовниците
Любовниците


РАК


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

6-ТИ ДОМ: Здраве. Нова система на хранене. Оздравителни практики. 

Избавяне от вредни навици - спиране на цигарите и т.н.

Всичко, което правим регулярно - всеки ден.

Ежедневни задължения и ангажименти. Всичко, което ни пречи да се наслаждаваме на живота.

Дългове. Връщане на дългове.

Работа. Смяна на работата, нова работа.

Домашни любимци.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - двойка чаши
Двойка Чаши


ЛЪВ


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

5-ТИ ДОМ: Любов. Удоволствие. Романтични отношения.

Творчески проекти. Изкуство. Огромна творческа и съзидателна енергия. Идеи. Всичко, което близко до нашето сърце.

Хоби. Собствен бизнес.

Деца. Бременност. Раждане.

Забавление. Хазарт.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - седмица пентакли
Седмица Пентакли


ДЕВА


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

4-ТИ ДОМ: Емоционална безопасност. Вътрешен комфорт и стабилност. Чувство на вина.

Дом. Покупка, продажба, смяна на квартира.

Недвижимо имущество. Домашен комфорт. Ремонти или покупки за дома.

Вашите корени. Фамилия. Родители, майката най-вече. Близки роднини.

Семейни събития - сватби, кръщенета, чествания на годишнини и т.н.

Работа от вкъщи. Създаване на офис вкъщи.

Работа с недвижими имоти.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - седмица пентакли
Седмица Пентакли


ВЕЗНИ


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

3-ТИ ДОМ: Комуникация. Общуване. Писане. Говорене. Слушане.

Оформяне на документи.

Информация. Нови контакти. Нови запознанства.

Самореклама.

Курсове. Обучения.

Близки роднини. Братя и сестри. Съседи. Хората, с които общувате всеки ден.

Автомобили. Кратки пътувания. Командировки.

Нови навици.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - колесницата на триумфа
Колесницата


СКОРПИОН


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

2-РИ ДОМ: Ценности. Доходи. Пари. 

Смяна източника на доходи.

Материална сфера на живота - приходи, разходи.

Преоценка на себе си. Самооценка на това колко заслужаваме.

Таланти и способности, за които хората могат да ви се отплатят с пари.

Ораторско майсторство. Глас.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - крал на пентаклите
Крал Пентакли


СТРЕЛЕЦ


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

1-ВИ ДОМ: Собствената личност. Външност. Смяна на имиджа.

"Аз"-а. Нашата воля. Какво желаем от живота.

Реакцията ни към света. Отношението ни към самите себе си.

Как се представяме пред другите.

Начало на нещо ново. Нов житейски цикъл. Голяма и дългоочаквана промяна в живота.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - кулата
Кулата


КОЗИРОГ


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

12-ТИ ДОМ: Завършване на един цял житейски етап. Приключване на проект.

Подготовка.

Вътрешна промяна. Всичко невидимо.

Eмиграция. Всичко, което е далече от нас.

Отшелничество. Ограничение. Изолация.

Санаториуми, църкви, манастири, болници, затвори.

Изчистване на организма - физически и психически. Диета.

Връщане в миналото. Застигане на миналото. Узнаване на някакви тайни. Вие самите скривате нещо от другите - тайна любов и т.н.

Вяра. Окултизъм. Йога. Медитация. Получаване на духовен заряд.

Благотворителност. Отдаване на енергия към другите.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - десетка жезли
Десетка Жезли


ВОДОЛЕЙ


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

11-ТИ ДОМ: Сферата на социалното - на колектива, на приятелите и на хората, които ни помагат и на които можем да разчитаме. Поява на нови личности, зараждане на близки взаимоотношения и приятелства. Подкрепата и помощта на цял нов кръг от хора, с които ще се чувствате приятно и комфортно.

Вашите стари приятелски кръгове претърпяват някакъв вид промяна или по някаква причина се разделяте с някой от вашите приятели. Като цяло темата за приятелството играе важно роля за вас. В това число спадат и членуването в различни спортни групи и кръгове на общи интереси, всякакви масови събирания и мероприятия.

Интернет, масова комуникация, бизнес, реклама. Започване на работа, свързана с интернет и комуникация с големи кръгове от хора. Ставате доста популярен, което е идеален вариант да рекламирате своя бизнес или това, с което се занимавате пред един по-широк кръг от хора.

Всичко, което е свързано с интернет сектора ще бъде в своя разцвет. Изучаване на Информатика, Маркетинг, Реклама, Астрология, Астрономия. Или организация на онлайн курсове или някакъв вид обучения по интернет.

Сферата на сбъднатите мечти! Изпълнението на най-съкровените желания. Реализация на плановете и удовлетворяването на нашите копнежи.

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - осмица жезли
Осмица Жезли


РИБИ


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

10-ТИ ДОМ: Социален статус. Положение в обществото. Репутация. Повишаване на вашето положение в обществото, засилен обществен живот. Издигане в социалната стълбица, престиж и признание.

Кариера. Професия. Нов бизнес. Повишаване в кариерата, издигане в служебната йерархия. Разговори с началника. Нова по-добра работа. Намиране на престижна работа, която ще ви повиши нивото на живот.

Влиятелни и авторитетни хора. Общуване с хора с висок социален статус. Преговори с хора с високо обществено положение. Придобиване на власт и авторитет.

Брак с преуспял партньор. Раждане на дете. Среща с партньор с добро социално положение. Раждането на дете във вашето семейство. Всичко, което изменя вашия статус.

Поставяне и реализация на цели и задачи. Нашите постижения. Това, с което можем да се гордеем. Правене крачка напред, пристъпване към реализация на вашите цели.

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - петица чаши
Петица Чаши

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната през целия месец,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...