☿ Статии♀ Астро събития

❤️ ЮПИТЕР В КОЗИРОГ – 2 декември 2019г. до 19 декември 2020г. 🍀 ПРОСПЕРИТЕТ и ДУХОВНО ОСЪЗНАВАНЕ!!!

юпитер в козирог.


ЮПИТЕР в КОЗИРОГ
2 декември 2019г., 20:20ч. бг - 19 декември 2020г., 15:07ч. бг


Здравейте, приятели, днес ще разгледаме най-щастливата планета, която навлиза в знак Козирог за период от около година и един месец.

Юпитер - "звездата на Кралете" - до края на 2020-та ще ни даде безценната възможност да материализираме своите идеи и да видим най-истинските си цели и желания претворени в реалността.

Сега е време ако искаме да успеем да дадем максимумът от себе си и да поставим едни наистина стабилни и носещи ни бъдещ успех основи!

Юпитер е планета, която обикаля зодиакалния кръг за около 12 години. И нейният транзит се усеща в живота на всеки от нас. Просто начинът й на действие се проявява различно при всеки, съобразно неговата лична натална карта, неговото духовно развитие, както и много други фактори.

В този материал ще се опитам да дам максимално изчерпателен анализ и поглед върху действието на Юпитер в живота ни през 2020-та година.

Ще разгледаме транзитното му движение и конфигурациите, които прави с другите планети. От една страна като обща енергия към всички нас, от друга - по зодиакални знаци. Можете да вземете предвид, както вашия Асцендент/ Изгряващ знак, така и Слънчевия си знак/ Зодията. Принципно домофикацията работи и при двете, когато се разглежда колективната енергия.

Пожелавам много успех и щастие на всички през 2020-та и като основна мисъл-пътеводител за годината бих написала тази:

"Помогни си сам, за да ти помогне и Господ!"
Петър Дънов

И тя съдържа в себе си голяма част от влиянието, което ще окажат върху нас планетите през периода! Да започваме!!! 🙂 ❤️

юпитер в козирог

.


ЮПИТЕР - Нов ХЕЛИАКАЛЕН ЦИКЪЛ - РЕТРОГРАДНОСТ 2020Г.


Залез на Юпитер - 5 декември 2019г.
Съвпад със Слънцето - 27 декември 2019г., 20:25ч. бг
Изгрев на Юпитер - 21 януари 2020г.
Начало на R-фаза - 14 май 2020г.
Опозиция със Слънцето - 14 юли 2020г.
Край на R-фаза - 13 септември 2020г.
Залез на Юпитер - 13 януари 2021г.
Съвпад със Слънцето - 29 януари 2021г., 03:40ч. бг
Изгрев на Юпитер - 26 февруари 2021г.


Датите, които съм посочила по-горе няма как да бъдат пренебрегнати. Всяка от тях би могла да даде важно събитие в живота на всеки от нас. Тук по-скоро ще ги разгледаме като един глобален цикъл на Слънцето и Юпитер, транзитиращ през земния знак Козирог и като възможност да реализираме своите цели през годината. А именно като се съобразим със силата на Юпитер в течение на годината и неговото влияние върху нас на физическо, психическо и емоционално ниво.

Три дни след ингресията си в знак Козирог Юпитер се скрива от нашите погледи за близо два месеца. В този период той ще направи съвпад с нашата звезда - Слънцето и това ще постави началото на техния едногодишен хелиакален цикъл. Можем да си представим процеса като едно силно Новолуние. Просто съвпада на Слънцето не е с Луната, а с Юпитер. Това ще се случи на 27 декември 2019-та, ден след Слънчевото затъмнение в Козирог. Съдбата ще работи толкова силно в този период колкото не можете да си представите! За добро. За просперитет, за пълнота в живота ни, за създаване на ред и стабилност.

Пожелайте си желания. Направете го на 27-ми декември вечерта, когато ще видим Първия Сърп на Луната. Добре е желанията да бъдат конкретни цели, придружени с план за действие! 🙂

Енергията на Козирога ще фокусира експанзията на Юпитер, ще я заземи и ще ни даде яснота как да постъпим в ситуации, на които не сме намирали решение до момента. Оставете се Съдбата/ Вселената да ви води, начертайте своето бъдеще в мислите си (такова, каквото би ви направило щастливи) и след 21 януари 2020-та дайте старт на мечтите си!

Изгревът на Юпитер ще сложи ново начало на стабилни отношения и структури в живота ни. Всичко, което се зароди в началото на годината ще кулминира до лятото, когато ще видим неговата материална проява на физическо ниво. И ако сме достатъчно последователни и мъдри в действията си, няма как да не се радваме на добри резултати в живота ни!

Тоест важно е сега да запомним, че средата на годината ще е доста наситен на събития момент и да градираме действията си спрямо тази енергия. Също така да запомним, че под енергията на Козирог бързи резултати няма и да не насилваме нещата. В противен случай можем да претърпим загуба. Просто бъдете уверени в успеха и работете здраво за него, с много търпение и постоянство и всичко ще бъде наред!!!


ЮПИТЕР тригон УРАН
15 декември 2019г., 21:01ч. бг


Изключително силна конфигурация, която се случва сравнително рядко на небето, като тя може да дава както препратка към нашето минало, така и към нашето бъдеще. Най-вече като свобода, като готовност за промяна, за разчупване на нашия мироглед и нова философия към света.

Юпитер ще даде помощ и благотворна енергия към всички, които са се повлияли негативно от действието на Уран в Телец в живота им. По-лесно ще приемете промяната, която е настъпила вследствие урановия транзит от 2018-та насам. От друга страна Уран ще даде силна промяна в областите, подвластни на Козирог в наталната ви карта. Нека не забравяме, че в Козирог е Плутон от 2008-ма, Сатурн от края на 2017-та, като от средата на 2018-та наблюдаваме там и Затъмнения. Тежка енергия, кармична, съдбовна. Ще я разгледам подробно във видео в моя YouTube канал.

Тук ще кажа, че каквото и да е затормозено в живота ви от това дългогодишно влияние в тази специфична област на хороскопа, то е на път да си отиде и да направи път на реализацията и щастието. А ние от друга страна, закалени от това, през което сме преминали, да бъдем готови да градим едно ново, по-стабилно и ползотворно бъдеще за нас. Сега не е момент да се отпускаме. 2020-та ще бъде година на "сражения" и борба, и само най-издържливите и уверени в себе си и в правото си на щастие ще успеят!


ЮПИТЕР съвпад с Оста на ЛУННИТЕ ВЪЗЛИ
6 януари 2020г., 15:01ч. бг /

ЗАТЪМНЕНИЯ в РАК-КОЗИРОГ
26 декември 2019г., 07:13ч. и 10 януари 2020г., 21:22ч./

САТУРН съвпад ПЛУТОН
12 януари 2020г., 18:58ч. бг/


Много ясно и категорично ще се прояви съдбата в описаните периоди. Всеки ще може да види своя път, да намери себе си и да даде зелена светлина на своя потенциал. За много от нас ще се събуди карма от миналото. Това може да се прояви във взаимоотношенията и в дадени ситуации. Възможна е поява на нови хора в живота ви, стартиране на работа и др. Моят съвет е нищо не провокирайте, просто приемайте случващото се и търсете неговия смисъл за еволюционното ви развитие.

Ще разгледам двете Затъмнения в отделни материали, както и съвпада на двата властелина Сатурн и Плутон. Главното е че събитията, които генерират те в живота ни полагат може би едни от най-силните и най-стабилни структури за дълъг период от време! Тук отново се иска голяма доза търпение и издръжливост от наша страна, но и осъзнатост, че това, което се създава сега ни дава стабилност, реализация на потенциала и изважда на светло нашия максимум, на който сме способни. Всякакво недоверие в себе си и в собствените сили е противопоказно сега. Напротив. Дайте си сметка с колко неща сте се преборили до сега в живота си и ще разберете колко сте силни и как когато човек желае нещо и истински вярва в него то се сбъдва!

Каквото се случи декември и януари, то ще ни даде много ясна представа за животът ни от сега напред във времето. Въобще цялата 2020-та е основополагаща за всеки от нас! Така че бъдете много точни в това, което желаете и в това, към което насочвате енергията си. Макар че съдбовността на събитията ще бъде силен коректив за действията ни. Слушайте сърцето си, но бъдете здраво стъпили на земята! Това мога да кажа! 🙂


ЮПИТЕР секстил НЕПТУН


20 февруари 2020г., 17:57ч. бг /
27 юли 2020г., 19:06ч. бг/
12 октомври 2020г., 10:07ч. бг


От датите забелязваме, че в цялата година Юпитер ще обменя енергия с Нептун. И тази конфигурация може да се прояви в две направления - прекалена мечтателност и илюзорност или силна проява на интуиция, духовност и творчески израз. Мечтите могат да станат реалност или да изживяваме реалността като мечти. Всеки ще бъде свободен да избере кое да бъде от двете.

Практики от типа на йога и медитации биха били от огромна полза и с много добро влияние върху нас. Един път като заземяващ елемент и втори път като връзка с духовното и нашия Висш "Аз".

Юпитер и Нептун могат да донесат в живота ни любов, за която сме мечтали, могат да събудят в нас силен творчески порив, могат да ни разкрият скрити до момента от нас ситуации или информация. Могат да ни отведат на най-вълнуващото и далечно пътешествие - както на физическо, така и на духовно ниво!

Прекрасен момент да усетим живота в най-ефирното му проявление, съчетано обаче със здраво стъпване на земята и реална преценка, а може би именно благодарение на него! Ключовите думи тук са заземяване и стабилност иначе има опасност да се загубим в безкрая. Имаме ли твърдост под краката си ще можем да сбъднем мечтите си!

юпитер в козирог

Юпитер в Козирог
02 декември 2019г., 20:20ч. БГ

.


ЮПИТЕР съвпад ПЛУТОН


5 април 2020г., 05:44ч. бг/
30 юни 2020ч., 08:48ч. бг/
12 ноември 2020г., 23;38ч. бг


Въпреки че Плутон е невидим с просто око той действа. Неговият спектър е широк. Може да се прояви по много начини в живота ни - като бизнес, големи пари, големи групи от хора, страхове, секс, връзка с отвъдното, карма, съдба, трансформация... Това са само някои от неговите сфери. Влиянието му върху нас през годината ще бъде доста силно, посредством аспектите му с Юпитер и Сатурн.

Той е едно пламъче в нас самите, което ние подхранваме. Важен тук ще бъде личния избор на всеки какво ще подхранва в себе си - негативното и изсмукващо неговата енергия или градивното и подсилващото. С Плутон всеки трябва да се справи сам. В зависимост от неговата проява в личната му натална карта - по дом, по знак, съобразно аспектите, които образува.

Ако е нужно да се освободим от нещо, да превъзмогнем нещо или да трансформираме себе си в някоя област, то това ще се прояви в посочените дати на Юпитер съвпад Плутон, както и на Сатурн съвпад Плутон през януари 2020-та.


ЮПИТЕР съвпад САТУРН
21 декември 2020г., 20:21ч. бг

ЮПИТЕР във ВОДОЛЕЙ
19 декември 2020г., 15:07ч. бг/

САТУРН във ВОДОЛЕЙ
17 декември 2020г., 07:04ч. бг


През цялата 2020г. Юпитер и Сатурн ще се "гонят" в полето на Козирога и в края на периода ще преминат във въздушния знак Водолей, където ще направят един единствен съвпад, след което ще се разделят за период от 20 години до 2040-та.

В момента на съвпада те ще бъдат доста слаби като външно проявление. И двете планети ще бъдат пред скриване - Сатурн на 1 януари 2021г., а Юпитер на 13 януари 2021г. Тоест най-вече ще усетим тяхното влияние на чисто ментално и емоционално ниво - като нови ментални структури и глобална философия към света, като стабилни идеи, които да бъдат развити в бъдеще, като нов начин на глобално възприемане на света и хората.

Водолея сам по себе си ще ни даде свободата, от която се нуждаем, за да бъдем себе си и да постигнем мечтите си. Водолея е моментът, в който си овладял менталния свят и чрез правилното построяване на собствените си мисли можеш да построиш битието си такова, каквото ти самия желаеш да го изживееш - по най-правилния начин и в унисон с Вселената!

Вървим в този процес от края на 2017-та.

2020-та ще бъде много силна година, на възможности, на поставяне и изпълнение на реални цели. А 2021-ва ще е резултат от свършеното до тогава, така че не спирайте! Успехът е пред нас!!! 🙂

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!

таро - четворка пентакли
Четворка Пентакли

таро - десетка пентакли
Десетка Пентакли

таро - колелото на съдбата
Колелото на Съдбата

.


ЗАКЛЮЧЕНИЕ/ КАРТИ ТАРО


"Четворка Пентакли", "Десетка Пентакли", "Колелото на Съдбата"

Картите, които изтеглих описват целия процес. Показват ни, че пред нас има големи възможности, просперитет, материална реализация, Съдба. Показват ни, че ако сме достатъчно стабилни можем да постигнем всичко, което пожелаем - пари, любов, благоденствие, материална обезпеченост. Дават ни знак, че всеки върви по своя път и нищо не бива да ни плаши или притеснява, че каквото и да се случва то просто е част от нашето пътуване! "Колелото на Съдбата" говори, че времето е дошло!

Юпитер в Козирог ни дава разширение и прекрасни възможности за реализация през цялата 2020-та, ако съумеем да бъдем фокусирани и с ясни цели, концентрирани в тяхното изпълнение, постоянни и дисциплинирани, но най-вече със силна вяра в собствените ни възможности и в тези на Вселената!

Пожелавам ви през 2020-та да изживеете едни от най-прекрасните и запомнящи се моменти в живота ви, пожелавам го и на себе си!!! 🙂

Бъдете щастливи!!! Обичам ви! ❤️

PS. Ще разгледаме енергетиката на Юпитер в знак Козирог и в моя You Tube канал! Заповядайте !!!


КОИ СФЕРИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ АКТИВИРА ЮПИТЕР В ЗНАК КОЗИРОГ МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ПО-ДОЛУ ПОД РЕКЛАМНИТЕ КАРЕТА!!!❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120 лв. / 1 час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/ телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп) Skype: Astrolive info email: astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!


Планетите днес

14-Jun-2021, 11:41 UT/GMT

Sun 23° Gemini 38' 29"
Moon 09° Leo 01' 27"
Mercury 18° Gemini 29' 00" R
Venus 14° Cancer 33' 41"
Mars 01° Leo 48' 04"
Jupiter 02° Pisces 07' 27"
Saturn 13° Aquarius 07' 47" R
Uranus 13° Taurus 05' 40"
Neptune 23° Pisces 09' 56"
Pluto 26° Capricorn 18' 37" R
Chiron 12° Aries 30' 52"
TrueNode 10° Gemini 41' 00" R

.


ВЕНЕРА СЪВПАД МАРС
2019 - 2021Г. →УРАН
В ТЕЛЕЦ -
от 2018 до 2026Г.


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


ОВЕН


ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК КОЗИРОГ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Скъпи Овни, през 2020г. Юпитер ще се намира в X дом на вашия хороскоп, което говори за повишаване на вашия социален статус и на благоприятно изменение на вашето обществено положение в този период.

Запознанства и общуване с високопоставени личности,  или създаване на връзка с престижен партньор. За жените - под Юпитер в X дом имате шанс да срещнете вашия брачен партньор и брак, създаден под тази конфигурация ще бъде много успешен и проспериращ за вас. И ако търсите такива партньори, с които да се развивате в един дългосрочен план, то Юпитер ще ви донесе късмет в това отношение и има голяма вероятност да създадете здраво семейство.

Тези от вас, които са обвързани, можете да се преместите да живеете много по-престижен и добър район, може вие или вашия партньор да получи високоплатена и авторитетна работа, а също можете да очаквате и появата на дете във вашето семейство.

Повишение в службата, получаване на много престижна работа. Може дори най-внезапно да ви предложат нова, много по-добра работа от сегашната, дори и да не сте го очаквали. Или можете, например, да подобрите вашата комуникация с началника. Юпитер е готов да ви поднесе различни приятни изненади и сюрпризи! Така че не изпускайте своя шанс на периода, който ви предлага отлични запознанства и възможности.

Ако имате такива планове, бихте могли да създадете ваш собствен бизнес, който ще ви дари с много успех, добри резултати и престиж. Или ако вече притежавате свой бизнес, под Юпитер в X дом, можете да направите контакт с високопоставени партньори или да получите такъв тип предложения.

Въобще, можете да очаквате развитие и промени, свързани с всичко, което повишава вашия социален статус, положението ви в обществото и разширява вашата сфера на влияние. И нека да не забравяме, че X дом е един от ъгловите домове в хороскопа, така че силното положително влияние на Юпитер ще усетите като цяло във вашия живот под формата на късмет, успех, благоприятни стечения на обстоятелствата!

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Козирог в края на 2019г., както и през цялата 2020г.!

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - петица жезли
Петица Жезли

таро - асо чаши
Асо Чаши

таро - десетка чаши
Десетка Чаши


 ТЕЛЕЦ


ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК КОЗИРОГ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Скъпи Телци, през 2020г. Юпитер ще транзитира през вашия IX дом на хороскопа и това е сферата, която разширява нашите хоризонти.

През този период също така ще имате голям успех при различни пътувания по работа или пътешествия за удоволствие. По Юпитер в IX дом ви предстои контакт с чужбина под всякаква форма. Възможно е в периода да заминете на далечна командировка или да предприемете отдавна планирано пътуване до далечно страни.

Запознанства с чужденци ще ви донесат късмет и щастливи моменти. Ако сте сами, можете да срещнете нов партньор чужденец и контакта ви да прерасне в много дълбока духовна връзка.

Също така под Юпитер в IX дом ви очаква някакво сериозно обучение, задълбочено изучаване в някоя сфера или висше образование. Ако това са вашите планове, вие самите можете да станете преподавател или да организирате някакъв вид обучения. Изучаването на чужд език ще бъде много успешно и ползотворно сега и ще ви се отдава с лекота. Също можете да отидете да учите в чужбина през този период.

Ако очаквате решение на съдебно дело или друг вид казус, по всяка вероятност изходът ще е благоприятен за вас.

Ако желаете да се занимавате с международен бизнес, или такъв, свързан с туризъм или някакъв друг вид пътуване, очаквайте подкрепата на Юпитер.

Желая ви успех , щастие и много късмет през периода на Юпитер в Козирог в края на 2019г., както и през цялата 2020г.!

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - двойка чаши
Двойка Чаши

таро - крал на пентаклите
Крал Пентакли

таро - крал на пентаклите
Рицар Пентакли


БЛИЗНАЦИ


ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК КОЗИРОГ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Скъпи Близнаци, през 2020г. Юпитер ще се придвижва по вашия VIII дом от наталната карта. Това е домът, който олицетворява най-дълбоката сфера на хороскопа, дома на психологията, на мистиката, на трансформацията.

Това е и областта на големите пари - бизнес, финансови операции, наследство, богат партньор. По този начин през периода можете да очаквате да получите крупни суми чрез ваши инвестиции или от вашите лични или бизнес партньори. Ако самите вие притежавате бизнес или някакъв вид предприятие сега е моментът да разширите дейността си. Много добър период за комуникация с банки и други дружества и организации, които работят с финанси. Ако очаквате решение и плащане от Застрахователна компания, вие можете да получите повече отколкото предполагате.

Много са вероятни постъпления от наследство или някакъв вид подаръци от роднини, които не очаквате. Също така ако на вас ви е нужна финансова помощ от роднини или близки хора, то в периода ще ви бъде дадена. Т.е. не се притеснявайте да поискате, защото сектора, по който се придвижва Юпитер благоприятства в голяма степен финансови облаги за вас от други лица. Добър период и за всички, които оперират с паричните средства на другите.

За тези, които се занимават с йога, психология, рейки и други енергийни практики периодът ще бъде изключително ползотворен. Възможно е да бъдете заинтересовани от езотериката в най-широкия смисъл на думата. Голяма е вероятността да проявите интерес и да започнете да изучавате и някои окултни науки, в това число Астрология или Таро. И ако разглеждаме VIII дом като сферата на собствената и чуждата енергия, може да ви привлекат занимания и енергийни практики - колективни медитации, рейки практики, регресии и т.н. Под егидата на Юпитер в VIII дом у вас ще се обостри интуицията и вие с лекота ще се включите в колективната енергия.

Практически, през периода без затруднения ще можете да се възползвате от чуждата енергия и ресурси, включително и финансовите ресурси на другите.

VIII дом се тълкува и като критичен на физическо ниво, така че внимавайте, имайте едно наум и бъдете предпазливи. Не поемайте прекалено големи рискове, не влагайте агресия в общуването си с другите, преценявайте хората, с които контактувате и се старайте да не излагате себе си на опасност, като недообмисляте дадени ситуации и свои изказвания и реакции. Ако имате някакъв вид страхове, могат да се проявят в реалността, но това е само, за да ги превъзмогнете и да ги надживеете. Както казахме, периодът благоприятства всякакви положителни промени и вътрешни трансформации чрез директни събития във външната среда.

VIII дом също е и сферата на интимността и секса. И ако при някои от вас има някакъв вид сексуални комплекси или такъв тип проблеми - то в този период успешно ще можете да преодолеете този тип обременености. Юпитер ще ви дари с оптимизъм и вяра и в тази насока. Това означава, че ще се разшири сексуалната сфера за вас, може да имате няколко партньора, или да имате няколко предложения. Вие ще бъдете силно привлекателни за другия пол, мистични и загадъчни в очите на другите. Не е изключена бременност при жените!

За тези от вас, които са сами, може да се появи нов човек в живота ви, с който да създадете изключително дълбоки интимни отношения - изградени на страст и силно привличане, кармически. За тези от вас, които са обвързани сериозно - много добър период за зачеване и за изместване на вашите взаимоотношения на друго ниво на развитие, именно в сексуален смисъл - разкрепостяване и падане на задръжките, или ако сте охладняли един към друг, да преоткриете красотата и радостта на вашата връзка.

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Козирог в края на 2019г., както и през цялата 2020г.!

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - осмица пентакли
Осмица Пентакли

таро - десетка пентакли
Десетка Пентакли

таро - шестица пентакли
Шестица Пентакли


РАК


ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК КОЗИРОГ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Скъпи Раци, през 2020г. Юпитер ще се придвижва във вашия VII дом на хороскопа. Това означава, че през периода вашите партньорства ще играят главна роля в живота ви. Очертават се много романтични отношения и сериозни предложения за необвързаните от вас. Така че ако вие си търсите партньор - това е вашето време! Брак, сключен през този период, с Юпитер в VII дом, предвещава да бъде изключително удачен и успешен. И ако вие очаквате предложение или обмисляте да отправите предложение за брак - обезателно пристъпете към действие, енергетиката наистина е много благоприятна. Също така не е изключено ако нов човек се появи в живота ви да бъде чужденец.

За обвързаните предстои задълбочаване на връзката и много значими събития между вас. В това число и забременяване или раждане на дете, защото нека не забравяме, че Юпитер преди всичко дава разширение в полето, където се намира. Възможни са и далечни пътешествия с любимия, ако това е вашето желание.

VII дом са и всички хора, с които ние подписваме договори или се обвързваме по някакъв начин. Това означава, че периодът е много подходящ за намиране на делови и бизнес партньори, както и всякакъв вид съдружия и партньорства за нуждите на вашата работа или някаква друга дейност, която извършвате. Всичко ще се нареди леко и свободно - ще можете да прокарате лесно вашите идеи и ще срещнете помощ и поддръжка в лицето на другите. Ще се появят хора в живота ви, за които дори не сте и мечтали. Възможни са бизнес и делови отношения с чужбина.

Въобще като цяло, независимо дали в личния или деловия ви живот, ако през този период се появи партньор по Юпитер, той ще бъде изключително честен, достоен и духовен човек, човек с ценз в образованието и професията, с много висока обща култура и широки и разностранни знания и умения.

През периодът можете да срещнете и вашия духовен учител, да преоткриете вярата или самия вие да станете учител за другите. Хората ще се допитват до вашите знания и съвети.

Юпитер в VII дом ще ви помогне и за възстановяване на прекратени или охладнели взаимоотношения. Ако сте се скарали с някой, или отношенията ви от известно време не вървят гладко или така, както вие желаете - сега е моментът, в който бихте могли да промените това.

VII дом е и домът на откритите ни врагове, така че ви очаква яснота, победа и помощ свише в борбата ви за истината. Успех при съдебни дела и спорове!

Нека да не забравяме, че VII дом е един от ъгловите домове в хороскопа, така че силното положително влияние на Юпитер ще усетите като цяло във вашия живот под формата на късмет, успех, благоприятни стечения на обстоятелствата!

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Козирог в края на 2019г., както и през цялата 2020г.!

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - тройка мечове
Тройка Мечове

таро - петица жезли
Петица Жезли

таро - страшния съд
Страшният Съд


ЛЪВ


ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК КОЗИРОГ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Скъпи Лъвове, през 2020г. Юпитер ще се придвижва през вашия VI дом на хороскопа. Това са нашите отговорности и задължения - това, което ни се налага да правим всеки ден. Това е нашата работа и нашето здравословно състояние. Също така, това е и сферата на нашите домашни любимци.

Очаква ви много голям успех, свързан с вашата работа. Очаквайте да се появят допълнителни проекти и отговорности, които обаче да доведат и до допълнително заплащане или повишение в края на периода. Ако пък имате желание да смените своята работа, сега е моментът, в който ще си намерите по-добра и по-доходоносна.

А ако не работите и отдавна си търсите работа, но все не успявате да намерите такава, която да ви удовлетворява - сега, под егидата на Юпитер в VI дом, ще ви се отдадат повече шансове за започване на подходяща и удачна работа.

Също така бихте могли да си намерите втора, допълнителна работа, ако това е вашето желание. Не са изключени и командировки или далечни пътувания по работа или работа, свързана с чужденци.

Въобще всичко, което касае сферата на вашата работа ще претърпи разширение и ако сте решили да предприемете някаква промяна в тази област - очаква ви успех.

За хора, които тепърва навлизат в своята професия, моментът е идеален за повишаване на уменията и квалификацията, за повишаване на опита. Всякакви стажове, семинари, курсове по вашата специалност ще ви се отразят изключително благоприятно в професионалното развитие, дори ако сте отдавна в тази сфера.

Много удачно време и относно вашето здраве и общото състояние на вашето тяло. Юпитер ще ви помага във всяко едно отношение. Ще се чувствате по-добре, ще се чувствате оптимистично настроени. Ако имате нужда от някакъв вид лечение, под Юпитер в VI дом ще намерите нужните лекари и лекове за вашето неразположение.

Също така обърнете специално внимание на вашето хранене и цялостния ви режим на живот. Много успешно под Юпитер можете да наблюдавате кое за вас е полезно и кое не - храните ли се балансирано, спортувате ли достатъчно, спите ли, колкото е необходимо, полагате ли като цяло нужните ежедневни грижи към вашето тяло? Това са все теми на VI дом, които сега Юпитер ще активира. Бъдете внимателни с килограмите, защото както знаете Юпитер разширява всичко, до което се докосне!

Като цяло през периода за вас се очертава добро самочувствие, апетит, оздравяване, намиране на нов вид лечение, ако имате такава нужда, даже алтернативно лечение под Юпитер в Стрелец - рейки, хомеопатия, енергийни изчиствания и други.

Ако вашето желание е да се занимавате с медицина или някакъв алтернативен вид лечение на хора, ако желаете да изучавате енергийни практики за подобряване общото състояние на човешкото тяло и психика, или планирате вие самите да организирате курсове по темата за здравето, здравословното хранене и природосъобразен начин на живот - това е вашият момент. Действайте смело!

С Юпитер в VI дом у нас може да се появи желание да изучавате ветеринарната медицина, както и да се занимавате с всякакъв вид помощ и грижа към животните - организиране на кампании за защита на животните, провеждане на контрол на приютите за животни и т.н. Предприетите дейности ще бъдат съпроводени с успех. Също така вие самите можете да си вземете домашен любимец, за който отдавна мечтаете. Той ще ви донесе много щастие и много приятни мигове. Контактът с някакво животинче би ви се отразил благоприятно, както върху физическото ви здравословно състояние, така и като цяло - на духовно и емоционално ниво.

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Козирог в края на 2019г., както и през цялата 2020г.!

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - петица чаши
Петица Чаши

таро - страшния съд
Страшният Съд

таро - рицар на мечовете
Рицар Мечове


ДЕВА


ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК КОЗИРОГ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Скъпи Деви, през 2020г. Юпитер ще транзитира във вашия V дом, което означава, че на вас ще ви провърви в творчеството, в любовта и в сферата на децата. V дом са нашите радости, нашите удоволствия, игрите, забавленията и съревнованията. Може внезапно да ви провърви ако играете на лотария. Също така очаквайте успех и късмет във всякакви онлайн игри, конкурси и платформи, в които вземате участие.

Пред вас се очертава разширение в сферата на любовта и любовните отношения. Под Юпитер в V дом необвързаните Деви са с реалната възможност да срещнат истинската любов. Важно е да знаете точно какво искате, защото ще ви се отдаде възможност за избор. Шансовете ви за срещи и запознанства ще бъдат големи. Ще бъдете изключително привлекателни за другия пол. У вас ще се появи авантюристичен дух, ще ви се прииска да съблазнявате и да привличате другите към себе си.

Много щастие, много радост, наслада и взаимна любов очакват и обвързаните Деви. През периода на Юпитер в V дом вероятността да имате дете е огромна. V дом е сферата на децата и всякакви контакти и взаимоотношения с деца през този етап ще ви носят приятни изживявания. Всички, които искат дете или чакат дете - това е вашата година! За тези, които имат деца, всякакви хубави събития и новости, свързани с тях, могат да се реализират.

Очакват ви много приключения, весели моменти и големи компании през периода. Романтика, хубаво настроение и всякакви приятни развлечения са подаръците на Юпитер към вас!

Периодът е изключително творчески, така че на всички които се занимават с някакъв вид изкуство ще им провърви сега. Особено в сферата на театъра или там, където има сцена или някакъв вид изява на талантите и способностите - един вид там, където вие се показвате и проявявате себе си пред другите. Вие ще получите признанието на хората и успехът при вас ще дойде с лекота.

Всякакви хобита, свързани с творчество и креативност, ще ви донесат късмет и радост през периода. И даже, ако имате желание, вашето хоби би могло да се превърне в успешна професия за вас. V дом е свързан и с малък бизнес, така че ако имате желание и възможност бихте могли да стартирате такъв!

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Козирог в края на 2019г., както и през цялата 2020г.!

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - страшния съд
Страшният Съд

таро - асо жезли
Асо Жезли

таро - справедливостта
Справедливост


ВЕЗНИ


ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК КОЗИРОГ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Скъпи Везни, през 2020г. Юпитер ще транзитира през вашия IV дом. Това означава, че всичко свързано със сферата на недвижимите имоти ще ви вълнува през периода. Всичко свързано с вашето недвижимо имущество, излиза на преден план сега. Ако вие желаете да продадете ваш имот или да закупите ново жилище например - сега е най-удачният момент за това. Ако отдавна искате да смените квартирата, в която живеете, периодът е изключително благоприятен - лесно ще намерите жилището, за което си мечтаете!

Също така, ако сте планирали някакъв ремонт или реконструкции на дома - прекрасен период за обновяване, преустрояване и дострояване на жилището, в което живеете. Ако сте имали идея по някакъв начин да разширите дома си, или да се преместите в по-голямо жилище, Юпитер ще ви помогне да осъществите плановете си.

Всичко, свързано с недвижимите имоти ще бъде в разцвет сега. Не само с вашето лично имущество, а и в по-глобален план. Бихте могли да започнете работа, свързана с покупко-продажби на недвижими имоти например. С Юпитер в IV дом бихте могли да инвестирате в такъв бизнес.  Също така, ако това е вашата идея, бихте могли да направите успешна сделка и да закупите имот в чужбина, който ще ви носи допълнителни средства в бъдеще, или да вложите парите си в някакъв търговски обект, който в последствие да отдавате под наем. Всякакъв вид инвестиции с недвижими имоти ще бъдат успешни!

Също всякакви семейни събития са възможни през периода на транзитен Юпитер в IV дом - сватби, раждане на деца, кръщенета, годишнини, абитуриентски балове и всякакви други поводи, които биха събрали големи групи от хора във вашия дом. IV дом също е сигнификатор и на вашите родители, най-вече на майката и поради тази причина можем да очакваме някакъв вид щастие и късмет, който ще озари вашата майка. Като цяло периодът е изключително подходящ за общуване с вашите родители.

По IV дом много често се дава възможност за намиране на сериозен партньор, както и за задълбочаване на вече съществуващи връзки в посока брак и сериозно обвързване с цел създаване на семейство!

Ако сте имали планове да прекарвате повече време в дома си или да започнете работа от дома си, сега е моментът за това. Очаква ви щастие и късмет, приятно чувство и радост във вашия дом.

Нека да не забравяме, че IV дом е един от ъгловите домове в хороскопа, така че силното положително влияние на Юпитер ще усетите като цяло във вашия живот под формата на късмет, успех, благоприятни стечения на обстоятелствата!

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Козирог в края на 2019г., както и през цялата 2020г.!

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - смъртта
Смъртта

таро - двойка жезли
Двойка Жезли

таро - кралица на пентаклите
Кралица Пентакли


СКОРПИОН


ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК КОЗИРОГ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Мили Скорпиони, през 2020г. Юпитер ще се придвижва по вашия III дом. Това са нови знания, информация, общуване и комуникация. За всякакви интелектуални проекти, които сте започнали през този период, ви очаква огромен успех и много късмет. Много късмет да очакват и всички, които учат и се развиват, които посещават курсове, семинари, различен вид обучения, обогатявайки се интелектуално. Всякакви дипломи, удостоверения и допълнителни квалификации ще бъдат засвидетелствани с лекота.

Ако самите вие имате желание да провеждате някакви курсове или обучения - действайте смело и със самочувствие. Вашите знания ще бъдат оценени и информацията, която споделите с другите ще бъде на ниво.

Също така, всички, които работят в сферата на журналистиката, рекламата, тези, които пишат статии или се занимават с някакъв вид документи или административна дейност, ги очаква успех и разширяване в сферата на тяхната дейност. Юпитер би подпомогнал дори написването на книга през периода!

Всички, на които работата е свързана с автомобили - шофьори, монтьори, инструктори, както и тези които  купуват или продават автомобили - това е вашият успешен период. Ако самите вие отдавна мечтаете да си закупите автомобил или да продадете стария си автомобил и да закупите нов - Юпитер ще ви донесе късмет. Може също така най-неочаквано да спечелите автомобил от някаква игра или от лотарията. Ако пък нямате книжка, сега е моментът, в който лесно бихте изкарали шофьорски курс - с лекота бихте се научили да шофирате и без затруднения ще можете да вземете документ за правоспособност.

Възможни са доста пътувания по работа или за удоволствие през този период, които ще ви донесат много приятни изживявания и разширяване на кръгозора.

Юпитер в III дом ви прави изключително общителни и комуникативни. С лекота можете да се изявите пред хора, да поддържате тяхното внимание и да осъществите много полезен обмен на информация. Очакват ви много и най-различни запознанства през периода.

Също така III дом е сигнификатор и на вашите братя и сестри, близки родственици, както и на вашите съседи и колеги - хората, с които се срещате и общувате всеки ден. Всякакви взаимоотношения и общи дейности ще са от полза.

И не на последно място - периодът е изключително подходящ за закупуване на всякакъв вид техника за домакинството или лично за вас - пералня, хладилник, печки, нов телевизор, компютър, нов телефон и т.н.

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Козирог в края на 2019г., както и през цялата 2020г.!

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - слънцето
Слънцето

таро - асо пентакли
Асо Пентакли

таро - любовниците
Любовниците

таро - страшния съд
Страшният Съд


СТРЕЛЕЦ


ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК КОЗИРОГ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Скъпи Стрелци, през 2020г. Юпитер ще транзитира през вашия II дом на хороскопа. Това е домът на нашите ценности, това е домът на нашите пари - тези, които ние сами изкарваме с труд. Парите ще бъдат при вас. Юпитер ще донесе късмет и успех в работата и в сферите, които ви осигуряват необходимите средства за живот. Можете да си намерите нова, по-добре платена работа или някакъв вид странични ангажименти, с които да си докарвате допълнителни средства.

Ако имате собствен бизнес, очаквайте повече клиенти и по-голям интерес към вашата дейност, които в крайна сметка ще ви донесат и по-добър доход. Имате реалния шанс да разширите своя бизнес или начина по-който изкарвате парите си. Предоставя ви се огромен спектър от начини, чрез които да изкарвате пари. Това означава, че много от вас ще имат възможността да заработват повече средства.

II дом отговаря и за нашите вътрешни ценности и под Юпитер в Козирог е възможно да погледнете по един практичен начин към вашите таланти и способности, и да помислите кой е най-добрия начин да използвате това, което притежавате, за да ви даде то максимално обезпечение. Сега можете да се вгледате в себе си и да направите преоценка на вашите вътрешни морални ценности и приоритети, на това, което е истински важно за вас.

По Юпитер във II дом при жените има силна вероятност от забременяване.

Материализация на целите и желанията могат да очакват представителите на знак Стрелец под тази конфигурация! Като цяло ви очаква един паричен период, ориентиран към материални придобивки! Бъдете активни.

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Козирог в края на 2019г., както и през цялата 2020г.!

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - двойка чаши
Двойка Чаши

таро - крал на мечовете
Крал Мечове

таро - четворка пентакли
Четворка Пентакли


КОЗИРОГ


ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК КОЗИРОГ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Скъпи Козирози, през 2020г. Юпитер ще транзитира във вашия I дом и това означава, че ще получите своя шанс и големи възможности във всичко, в което влагате своята енергия, труд и постоянство. Вие ще сияете и ще блестите навсякъде, където отидете и във всичко, с което се захванете. От вас няма да спрат да се изискват искат усилия, но всичко, което правите ще се увенчава с успех и ще получите повече отколкото сте си мечтали.

Огромна подкрепа ще ви окаже Юпитер при работа над самите себе си, както в духовен и интелектуален, така и на физически план. Както знаем, I дом е собствения "Аз" и през периода на Юпитер във вашия знак вие самите ще олицетворявате неговата енергетика. Ще бъдете търсен, навсякъде ще се ползвате с привилегии, късметът ще бъде на ваша страна във всяко едно начинание. Тук много важно е да се спомене, да бъдете внимателни и да не се разпилявате. Юпитер дава много възможности, но за вас е важно да запазите концентрация и фокус върху най-успешните и перспективните такива.

Всякаква работа върху вашия външен вид ще бъде успешна - тренировки, диети, смяна на прическата, начинът на обличане, на имиджа като цяло - всичко, което е свързано с това как изглеждате. И понеже Юпитер е планета, която разширява всичко, до което се докосне, внимавайте с килограмите и следете за вашето хранене. Също така Юпитер в I дом при жените може да даде бременност и раждане.

Идеално време за стартиране на всякакъв вид обучения, семинари или курсове, независимо дали вие ще ги организирате или самите вие ще учите другите. Успехът в тази сфера е гарантиран! Пътуванията също са възможни.

Като цяло Юпитер ще ви зареди с безграничен оптимизъм и вяра, всички ще ви харесват и обичат. Интуицията ви през периода ще бъде изключително засилена, ще виждате и чувствате неща, които другите хора не забелязват. Възползвайте се от способностите си, за да зададете една успешна програма, защото транзитирайки през I дом, Юпитер започва своя нов дванадесетгодишен цикъл в наталната ви карта.

Нека да не забравяме, че I дом е един от ъгловите домове в хороскопа, така че силното положително влияние на Юпитер ще усетите като цяло във вашия живот под формата на късмет, успех, благоприятни стечения на обстоятелствата!

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Козирог в края на 2019г., както и през цялата 2020г.!

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - тройка пентакли
Тройка Пентакли

таро - страшния съд
Страшният Съд

таро - шестица пентакли
Шестица Пентакли


ВОДОЛЕЙ


ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК КОЗИРОГ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Мили Водолеи, през 2020г. Юпитер ще транзитира през вашия XII дом - това е домът на тайните, на всичко далечно и скрито. Шансът и късмета за вас могат да дойдат от там, откъдето не очаквате. Може да се яви в живота ви покровител или таен помощник за това, в което влагате своите усилия.

Ще имате късмет и успех на всички дела, които са доведени до етап на завършване и на всички ваши проекти, с които трябва да приключите в срок. Всичко, с което сте имали някакъв вид проблем и не сте могли да завършите, сега е моментът, в който ще се разреши. Ако е имало някакви неясни въпроси за вас, сега е моментът, в който ще намерите отговорите. Ще съумеете да погледнете на нещата от един по-широк ъгъл и всичко, което е било скрито за вас - сега с лекота ще се разкрие пред очите ви. Вашата интуиция и проницателност през периода ще бъдат изключително силни. Всякакви тайни и неясни ситуации ще се изяснят с помощта на Юпитер в XII дом. И най-вече ще имате духовната сила и подкрепа да ги приемете.

Много конструктивен период за работа над себе си, за осъзнаване на вашия вътрешен свят. Много от вас могат да започнат да се занимават с окултни науки, философия, духовни практики, медитация, психология. В същото време е възможно да ви потърсят за изнасяне на семинари или за създаване на писмени материали по тези теми.

XII дом е заключителен период. Преход между миналото и бъдещето. И Юпитер ще ви дари с мъдростта и знанията, за да съумеете да извлечете най-доброто, след което да се разделите с всичко ненужно и с това, което е изживяло своето време. С лекота ще прецените кое работи за вас и кое не.

XII дом отговаря за живот в чужбина. Ако това са били вашите планове, сега е моментът да се отправите към далечни страни, където да търсите своето щастие. Благоприятен период за работа в чужбина - както дългосрочно, така и за сезонна работа. Също така, ако сте имали идея за обучение зад граница - идеално време. Там, където заминете ще се чувствате добре и вашето пътуване ще бъде изключително ползотворно.

Изучаването на чужди езици сега ще бъде много успешно и ползотворно за вашето бъдеще!

Сега е моментът и за дълго планираното далечно пътешествие, за което отдавна си мечтаете. Юпитер ще благоприятства опознаването на чужди култури и светове, за различен начин на живот. Също така е възможно и запознанство с човек от далечна страна, с различна от нашата култура, с богата душевност и широк поглед към света. Всяко запознанство под Юпитер в XII дом ще бъде изключително духовно и интересно преживяване за вас.

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Козирог в края на 2019г., както и през цялата 2020г.!

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - колелото на съдбата
Колелото на Съдбата

таро - седмица мечове
Седмица Мечове

таро - кралица на чашите
Кралица Чаши


РИБИ


ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК КОЗИРОГ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Скъпи Риби, през 2020г. Юпитер ще транзитира във вашия XI дом, който символизира реализацията на нашите мечти и цели. И ако вие имате някакво съкровено желание, за което мечтаете отдавна, сега е напълно възможно то да се осъществи.

Като цяло ще ви провърви защото XI дом е сферата на приятелствата и подкрепата. Ще имате късмет чрез хора, които ви оценяват и имат желанието да ви подмогнат в това, което правите. Общувайте с отворено сърце с вашето обкръжение. Ако имате нужда от подкрепа - тя ще бъде насреща. По същия начин с лекота можете да влезете в различни обществени кръгове и кръгове по интереси - школи по танци, йога, курсове по рисуване, по Астрология, обучения за личностно развитие, семинари и др. Чрез такъв тип общуване вие можете да намерите истинското щастие. Или самите вие можете да създадете такива клубове по интереси, групи, организации.

Голяма е вероятността някой да ви предложи това, от което имате нужда! Под Юпитер в XI дом често човек попада на точното място, в точното време и при точните хора!

През периода имате шанс да станете много популярни. XI дом разширява вашата известност. Ако притежавате интернет магазин или друг вид интернет проект, свързан с обществена дейност или бизнес в интернет, ще ви донесе реализация, гласност и публично влияние върху голям кръг от хора. Сега с лекота ще привлечете нова аудитория.

Много удачно е по Юпитер в XI дом всичко, което е свързано с реклама, обществена дейност, разширение на изявата пред публика. Също така можете да очаквате нови запознанства - точно такива, от каквито имате нужда за осъществяване на вашите цели.

Също така, ако това са вашите интереси и желания, бихте могли да изучавате или вие самите да организирате семинари по Астрономия, Астрология, Маркетинг, Реклама, Личностно развитие и всичко, което е свързано с големи групи от хора, които са с общи интереси.

Юпитер като ваш управител, намирайки се в Козирог, ще ви направи по-практични, целеустремени, готови да работите здраво за това, което желаете и в което вярвате!

Желая ви успех, щастие и много късмет през периода на Юпитер в Козирог в края на 2019г., както и през цялата 2020г.!

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - силата
Силата

таро - двойка чаши
Двойка Чаши

таро - страшния съд
Страшният Съд

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната през целия месец,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и през годината, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> АСТРО СЪБИТИЯ !!!

За Фазите на Луната и Лунните дни, следете >> ЛУНЕН КАЛЕНДАР !!!

В сайта имате възможност да се запознаете с всички главни събития:

 • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. - 2.12.2019г.
 • Юпитер в Козирог 2.12.2019г. - 19.12.2020г.
 • Юпитер във Водолей 19.12.2020г. - 29.12.2021г.

 • Сатурн в Козирог от 20.12.2017г. - 22.03.2020г.
 • Сатурн във Водолей 22.03.2020г. – 02.07.2020г.
 • Сатурн в Козирог 02.07.2020г. – 17.12.2020г.
 • Сатурн във Водолей 17.12.2020г. – 07.03.2023г.

 • Лунни възли по оста Рак/Козирог 16 ноември 2018г. - 4 юни 2020г.
 • Лунни възли по оста Близнаци/Стрелец 4 юни 2020г. - 23 декември 2021г.

 • Затъмнения 2020г.

 • Ретроградна Венера 13.05.2020г. - 25.06.2020г.
 • Венера – нов хелиакален цикъл юни 2020г. - януари 2022г.
 • Ретрограден Марс 10.09.2020г. - 14.11.2020г.
 • Марс – нов хелиакален цикъл септември 2019г. - октомври 2021г.
 • Ретрограден Меркурий 2020г.

 • Уран в Телец 15 май 2018г. - 26 април 2026г.
 • Нептун в Риби 4 април 2011г. - 26 януари 2026г.
 • Плутон в Козирог 26 януари 2008г. - 21 януари 2024г.

ЛИЧНА АСТРОЛОГИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ >>


Пожелавам ви приятни моменти с Astrolive.info !!! 🙂