☿ Статии♀ Астро събития

♀ ВЕНЕРА съвпад ♂ МАРС 2019 – 2021г. ☯ Любов и сбъднати желания!!! ❤️❤️❤️

венера съвпад марс

24.08.2019г., 20:05ч. бг - съвпад на Венера и Марс в 4°08' Дева
13.07.2021г., 16:33ч. бг - съвпад на Венера и Марс в 19°49' Лъв


Здравейте, приятели, днес ще си поговорим за взаимодействието на Венера и Марс - две изключително важни и мощни енергийни сили в живота ни!

Венера - планетата на любовта, хармонията и красотата, носеща ни вътрешното удовлетворение и доволство, от това да получаваме това, за което мечтаем!

И Марс - планетата на активността, енергията, смелостта и решимостта, които ни правят способни да постигаме своите цели и желания!

Както знаем в астрологията имаме една основна базова двойка планети и това са Слънцето и Луната - мъжкия и женския принцип, духа и материята, активността и пасивността. И цикълът между тях е изключително важен за нас и ние го разглеждаме на всеки две седмици. Това са Новолунията - съвпадите на двете светила и Пълнолунията - тяхната опозиция, които са началото и кулминацията на един Лунен месец.

Другата важна базова двойка са Венера и Марс, символизираща Ин и Ян, мъжкото и женското, активността и пасивността, хармонията и дисхармонията. И взаимодействието между тези две планети ни разкрива възможността да получаваме това, което желаем, посредством възприемането на и въздействието върху дадена ситуация.

Венера и Марс са най-близките планети до Земята и ние несъмнено се повлияваме от тяхната енергетика във всеки един миг! За разлика от цикълът на Слънцето и Луната този на Венера и Марс е доста по-неуловим и не така видим на външно ниво. Но енергийно, духовно, емоционално и ментално той със сигурност дава своето отражение в живота ни. А оттам и на чисто физическо и събитийно ниво, независимо дали ние го осъзнаваме или не!

И когато знаем за този процес и работим целенасочено и в унисон с него можем с помощта на личната ни воля да подпомогнем живота си и видимо да подобрим определени компоненти на битието ни! На който колкото му е дадено! 

венера съвпад марс

.

Чисто астрономически в момента Венера и Марс се намират зад Слънцето, наблюдавани от Земята. И един такъв съвпад между двете планети може да се каже, че е доста по-силен от ситуация, в която Венера се намира между Земята и Слънцето.

И в двете ситуации ние от Земята ще наблюдаваме Венера и Марс в една точка, но при първия вид съвпад те директно ще обменят своята енергия, докато при втория Слънцето ще се намира между тях и малко или много ще оказва влияние. Тоест сега имаме един съвсем изчистен съвпад между Венера и Марс, при който двете планети ще дават по равно от своята енергетика.

Също важно е да се отбележи, че Венера и Марс в момента на техния съвпад се намират заедно на разстояние около един градус като отклонение от Еклиптиката. Което означава, че и по този параметър имаме една много, много силна връзка между тях.

.

Това е едно техническо, но важно уточнение! Чисто астрологически можем да погледнем на този цикъл като на възможност да постигнем всяко наше желание. Като разбира се не бива да забравяме какви възможности имаме от гледна точка на нашите собствени Венера и Марс, както и на останалите ни натални планети. Но така или иначе този цикъл е едно ново начало и нова възможност за всеки!

По-надолу ще разгледаме в коя област и сфера от живота ще усетите Венера и Марс според знака на Асцендента и Слънчевия знак/ зодията.

От гледна точка, че самия съвпад се случва на фона на знак Дева това ни дава предпоставка за материализация, посредством земната енергетика. Добре е да планираме съвсем целенасочено това, което желаем. И неговата реализация да бъде ясна, точна и с очаквани резултати! Важно е да се фокусираме и да бъдем достатъчно конкретни в желанията ни, а също и в осъзнаването на личните ни възможности и капацитет!

За Венера и Марс в наталната карта мога да говоря много. Това обаче най-добре би станало в лична консултация. Един път защото има значение какво конкретно му дадено на човек, втори път към какво той се стреми и трето - какво е неговото духовно ниво на този етап! Това няма как да се обобщи за всички! Всяка една планета в наталната карта може да се разглежда поотделно. Астрологията дава пред нас безгранични възможности! Както и енергията на всяка една планета, спрямо нейното разположение и много, много други фактори! 🙂

А тук конкретно енергиите са на две планети, които си взаимодействат!

Добре е да се съобразим с факта, че това, коетро се заражда сега е двугодишен цикъл и нещата се случват постепенно, както и че в момента нито Венера, нито Марс са видими. Те не са видими поради близостта си със Слънцето. Тоест каквото и да планираме сега, то ще има нужда от време, за да ни се изясни. И това ще стане през септември, октомври, с изгревите на Венера и Марс. А от гледна точка, че Меркурий ще бъде ретрограден през ноември - като управител на съвпада на Венера и Марс в Дева - нещата ще станат съвсем ясни и точни към края на годината, началото на следващата.

Може малко да звучи объркващо, но астрологичните процеси са в силна взаимовръзка един с друг. И добре е тази връзка да се взема предвид и да се разглеждат съвместно!

Казано накратко:

Сега се оформят нови модели и сюжети в живота ни, които ще търпят корекция и доизясняване до края на 2019 - началото на 2020, след което с първата квадратура на Венера и Марс в края на януари ще започне проявление и външна материализация на това, което ще зададем сега като нови идеи и решения. Аз разбира се ще разглеждам подробно всеки един процес в дневните, седмични и месечни прогнози, които правя!

Сега главното е да дадем една здрава, ясна и прецизна основа на това, което желаем да постигнем в близките две години от живота ни! 🙂 Бъдете критични сега - както към себе си, така и към заобикалящата ви среда! Преценявайте добре изборите си.

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!

.

Самата астрологична карта дава един много силен акцент на процеса и ни уверява, че той ще повлияе в живота ни много силно. Но ни показва, че първо трябва да работим с дадени непродуктивни ситуации и категорично да им дадем край! Също да работим със склонността ни да се самозаблуждаваме, със склонността ни да оставяме някой друг да взема решенията вместо нас, със склоността ни да се пускаме по течението.

Важно е сега да преценим много добре на какъв етап се намираме, какви са нашите възможности и какви са нашите пречки! Определено късметът ще бъде на наша страна, но не бива да се разпиляваме и да хващаме няколко неща наведнъж. Тук много ясно важи принципа на концентрацията и ограничението, колкото и трудно да ни е това. Защото в противен случай има опасност да изгубим контрол и да не успеем да довършим до край това, което стартираме сега!

Важно е да не бързаме и преди да вземем окончателно решение да събираме нужната информация, която ще ни позволи да преценяваме ситуациите от няколко гледни точки! Самия процес работи положително за нас от гледна точка възможността, която ни дава - да правим корекции във взетите решения до към януари 2020 година!

Намирайки се двете светила, а и Юпитер, в ъглови позиции ни показват, че пред нас няма ограничения, че хоризонтът пред нас е безграничен, но ще можем да се възползваме по най-добрия начин тогава, когато преценяваме ситуациите логично и постигнем вътрешен баланс и хармония - на първо място със самите себе си!

Асцендентът Водолей ни показва, че е задължително да си дадем свобода, сами да се избавим от ограниченията, от това, което ни блокира, да дадем полет на мисълта! Но другите фактори ни предупреждават да внимаваме в обратното - да не изпуснем контрола прекалено и сами да се загубим в желанията и решенията. Сега важно е да се придвижваме стъпка по-стъпка - методично и целенасочено, готови да се променяме обаче!

Венера съвпад Марс
24 август 2019г., 20:05ч. БГ

.

Ще поговорим отново по темата в публикацията ми за предстоящото Новолуние в знак Дева на 30 август. Самия процес ще активира енергетиката на Венера и Марс и определено това, за което говоря сега ще стане по-осезаемо!

Самия акцент на знак Дева ще ни направи по-практични, по-заземени, готови да обмислим водещите фактори в живота си. В такъв момент всеки с лекота може да постигне ред и яснота там, където е царяло дадено объркване. Всеки с лекота ще може да подреди и да изчисти това, което го спъва, забавя или внася смут най-вече на вътрешно интелектуално, но и на външно ниво в заобикалящата го среда.

Като обобщение мога да кажа, че се намираме в период, който разкрива възможността пред нас да създадем  една здрава и стабилна основа в живота ни за две години напред, да постигнем целите и желанията си и в крайна сметка да се почувстваме вътрешно стабилни и доволни!!!

За всеки от нас е време  на нови идеи, на реализация, на намиране на истинската любов, на създаване на тези взаимоотношения, които да го накарат да се чувства добре и щастлив, и най-вече да се почувства в комфорт със самия себе си!

При вече съществуващи взаимоотношения това е време за рестарт, за корекция и за промяна на това, което не ни удовлетворява. В същото време на подсилване на това, което ни кара да се чувстваме добре в дадената връзка.

Също сега е момент да помислим от какви партньори имаме нужда в живота си. Всеки има нужда от помощници, колкото и силен да е той! Важното е разбира се да умеем да избираме правилните хора!


Могат да се задават нови цели, желания и планове във всяка област от живота. Венера и Марс в своята същност символизират нашата реализация и това, което ни кара да се чувстваме добре. Освен за любов може да става въпрос за работа, бизнес, за друг вид взаимоотношения, за корекция на даден вид проблеми или не добре работещи ситуации в живота ни, за стартиране на обучение, пътуване, всяко нещо, което може да бъде разгледано като възможност да намерим личното ни щастие и реализация, както и да сбъднем мечтите си!!!

Пожелавам ви успех!!! ❤️


PS. В интерес на истината подготвих доста техническа информация и мислех да проследя целия двугодишен цикъл на Венера и Марс, заедно със съпътстващите го цикли на Меркурий - като управител на съвпада в знак Дева, и на Венера и Марс със Слънцето. В крайна сметка прецених, че ще стане много дълго като тема и до известна степен объркващо - с толкова много данни и информация.

Искам да кажа, че всичко ми е в главата и ще го следим своевременно! 🙂 ❤️❤️❤️

PS. Ако успея ще снимам видео по знаци за новия цикъл Венера-Марс + Таро! Ако не - ще обединя информацията с видеото за Новолунието в Дева и ще разгледаме двата процеса заедно! Обичам ви!!! 🙂 ❤️В КОИ СФЕРИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ ПОВЛИЯЕ СЪВПАДЪТ НА ВЕНЕРА И МАРС
МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ПО-ДОЛУ ПОД РЕКЛАМНИТЕ КАРЕТА!!!❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 150лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 50-80-120лв. в зависимост от времетраенето.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп) Skype: Astrolive info email: astrolive.info@gmail.com

☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
АВГУСТ 2019Г.!!! →ЛУННИ ВЪЗЛИ 
ПО ОСТА РАК-КОЗИРОГ


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


ОВЕН


ВЛИЯНИЕТО НА СЪВПАДА ВЕНЕРА-МАРС ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

6-ТИ ДОМ: Здраве. Нова система на хранене. Оздравителни практики. 

Избавяне от вредни навици - спиране на цигарите и т.н.

Всичко, което правим регулярно - всеки ден.

Ежедневни задължения и ангажименти. Всичко, което ни пречи да се наслаждаваме на живота.

Дългове. Връщане на дългове.

Работа. Смяна на работата, нова работа.

Домашни любимци.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - крал жезли
Крал жезли


 ТЕЛЕЦ


ВЛИЯНИЕТО НА СЪВПАДА ВЕНЕРА-МАРС ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

5-ТИ ДОМ: Любов. Удоволствие. Романтични отношения.

Творчески проекти. Изкуство. Огромна творческа и съзидателна енергия.

Идеи. Всичко, което близко до нашето сърце.

Хоби. Собствен бизнес.

Деца. Бременност. Раждане.

Забавление. Хазарт.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - страшния съд
Страшния Съд


БЛИЗНАЦИ


ВЛИЯНИЕТО НА СЪВПАДА ВЕНЕРА-МАРС ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

4-ТИ ДОМ: Емоционална безопасност. Вътрешен комфорт и стабилност. Чувство на вина.

Дом. Покупка, продажба, смяна на квартира.

Недвижимо имущество. Домашен комфорт. Ремонти или покупки за дома.

Вашите корени. Фамилия. Родители, майката най-вече. Близки роднини.

Семейни събития - сватби, кръщенета, чествания на годишнини и т.н.

Работа от вкъщи. Създаване на офис вкъщи.

Работа с недвижими имоти.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - шестица чаши
Шестица Чаши


РАК


ВЛИЯНИЕТО НА СЪВПАДА ВЕНЕРА-МАРС ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

3-ТИ ДОМ: Комуникация. Общуване. Писане. Говорене. Слушане.

Оформяне на документи.

Информация. Нови контакти. Нови запознанства.

Самореклама.

Курсове. Обучения.

Близки роднини. Братя и сестри. Съседи. Хората, с които общувате всеки ден.

Автомобили. Кратки пътувания. Командировки.

Нови навици.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - седмица жезли
Седмица Жезли


ЛЪВ


ВЛИЯНИЕТО НА СЪВПАДА ВЕНЕРА-МАРС ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

2-РИ ДОМ: Ценности. Доходи. Пари. 

Смяна източника на доходи.

Материална сфера на живота - приходи, разходи.

Преоценка на себе си. Самооценка на това колко заслужаваме.

Таланти и способности, за които хората могат да ви се отплатят с пари.

Ораторско майсторство. Глас.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - седмица мечове
Седмица Мечове


ДЕВА


ВЛИЯНИЕТО НА СЪВПАДА ВЕНЕРА-МАРС ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

1-ВИ ДОМ: Собствената личност. Външност. Смяна на имиджа.

"Аз"-а. Нашата воля. Какво желаем от живота.

Реакцията ни към света. Отношението ни към самите себе си.

Как се представяме пред другите.

Начало на нещо ново. Нов житейски цикъл. Голяма и дългоочаквана промяна в живота.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - дяволът
Дяволът


ВЕЗНИ


ВЛИЯНИЕТО НА СЪВПАДА ВЕНЕРА-МАРС ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

12-ТИ ДОМ: Завършване на един цял житейски етап. Приключване на проект.

Подготовка.

Вътрешна промяна. Всичко невидимо.

Eмиграция. Всичко, което е далече от нас.

Отшелничество. Ограничение. Изолация.

Санаториуми, църкви, манастири, болници, затвори.

Изчистване на организма - физически и психически. Диета.

Връщане в миналото. Застигане на миналото. Узнаване на някакви тайни. Вие самите скривате нещо от другите - тайна любов и т.н.

Вяра. Окултизъм. Йога. Медитация. Получаване на духовен заряд.

Благотворителност. Отдаване на енергия към другите.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - петица чаши
Петица Чаши


СКОРПИОН


ВЛИЯНИЕТО НА СЪВПАДА ВЕНЕРА-МАРС ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

11-ТИ ДОМ: Сферата на социалното - на колектива, на приятелите и на хората, които ни помагат и на които можем да разчитаме. Поява на нови личности, зараждане на близки взаимоотношения и приятелства. Подкрепата и помощта на цял нов кръг от хора, с които ще се чувствате приятно и комфортно.

Вашите стари приятелски кръгове претърпяват някакъв вид промяна или по някаква причина се разделяте с някой от вашите приятели. Като цяло темата за приятелството играе важно роля за вас. В това число спадат и членуването в различни спортни групи и кръгове на общи интереси, всякакви масови събирания и мероприятия.

Интернет, масова комуникация, бизнес, реклама. Започване на работа, свързана с интернет и комуникация с големи кръгове от хора. Ставате доста популярен, което е идеален вариант да рекламирате своя бизнес или това, с което се занимавате пред един по-широк кръг от хора.

Всичко, което е свързано с интернет сектора ще бъде в своя разцвет. Изучаване на Информатика, Маркетинг, Реклама, Астрология, Астрономия. Или организация на онлайн курсове или някакъв вид обучения по интернет.

Сферата на сбъднатите мечти! Изпълнението на най-съкровените желания. Реализация на плановете и удовлетворяването на нашите копнежи.

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - обесеният
Обесеният


СТРЕЛЕЦ


ВЛИЯНИЕТО НА СЪВПАДА ВЕНЕРА-МАРС ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

10-ТИ ДОМ: Социален статус. Положение в обществото. Репутация. Повишаване на вашето положение в обществото, засилен обществен живот. Издигане в социалната стълбица, престиж и признание.

Кариера. Професия. Нов бизнес. Повишаване в кариерата, издигане в служебната йерархия. Разговори с началника. Нова по-добра работа. Намиране на престижна работа, която ще ви повиши нивото на живот.

Влиятелни и авторитетни хора. Общуване с хора с висок социален статус. Преговори с хора с високо обществено положение. Придобиване на власт и авторитет.

Брак с преуспял партньор. Раждане на дете. Среща с партньор с добро социално положение. Раждането на дете във вашето семейство. Всичко, което изменя вашия статус.

Поставяне и реализация на цели и задачи. Нашите постижения. Това, с което можем да се гордеем. Правене крачка напред, пристъпване към реализация на вашите цели.

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - кралица на чашите
Кралица на Чашите


КОЗИРОГ


ВЛИЯНИЕТО НА СЪВПАДА ВЕНЕРА-МАРС ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

9-ТИ ДОМ: Духовност. Смисъла на живота. Разширение на кръгозора.

Срещане на духовен учител. 

Нова информация. Интелект. Висше образование. Откриване на собствена система за обучение.

Далечно пътешествие. Международен бизнес.

Връзки с чужбина или чужденци. Работа или обучение зад граница. Изучаване на чужди езици.

Втори брак.

Внуци.

Справедливост. Съдебни дела.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - силата
Силата


ВОДОЛЕЙ


ВЛИЯНИЕТО НА СЪВПАДА ВЕНЕРА-МАРС ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

8-МИ ДОМ: Наследство.

Чужди ресурси. Чужди финанси.

Големи пари. Кредити. Банкови операции. Застраховки.

Секс. Интимност. Зачеване на дете.

Трансформация. Нов живот.

Избавяне от комплекси и зависимости.

Тайни. Вътрешни страхове.

Психология. Всичко, което е дълбоко в нас. Вътрешния ни свят.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - кралица мечове
Кралица Мечове


РИБИ


ВЛИЯНИЕТО НА СЪВПАДА ВЕНЕРА-МАРС ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

7-МИ ДОМ: Отношения с любимия човек. Брак. Среща на нов партньор.

Договори. Бизнес и делови партньорства. Отношения с другите.

Нова аудитория.

Подписване на договори.

Наши открити опоненти и врагове.

Развод.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - висшата жрица
Висшата Жрица

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната през целия месец,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...