Седмичен ЛУНЕН ХОРОСКОП от 15-ти до 21-ви юли 2019г. + ТАРО ЕНЕРГИЯ по знаци!

седмичен лунен хороскоп

ОБЩО ЕНЕРГИЙНО ВЛИЯНИЕ НА ПЕРИОДА:


Здравейте, приятели, може да се каже, че се намираме в един доста специфичен период, в близост до второто лятно затъмнение по оста Рак-Козирог, а именно Лунното, което ще се състои през нощта на 16-ти срещу 17-ти юли, както и под непосредственото влияние на опозицията на Слънцето и Плутон, която се явява и кулминация в техния едногодишен цикъл.

И казаното по-горе говори много силно за едно - трансформация и навлизане в най-дълбоките кътчета на подсъзнанието, дълбока преоценка и готовност за промяна - вътрешна и външна - с цел израстване, развитие и реализация на нашия потенциал!

Със сигурност опозицията на Слънцето и Плутон нямаше да ни направи толкова силно впечатление и да повлияе така категорично в живота ни в други условия, но сега в конкретната ситуация тази опозиция съвпада със самото Лунно затъмнение в Козирог. Плутон - най-отдалечената планета от Слънцето - е в близък съвпад с Луната в нощта на еклипса, на около 2 градуса, което е напълно достатъчно, за да го усетим силно.

И така: Знаем, че затъмненията са съдбовни и кармични процеси, и че отключват важни събития и ситуации за нашето бъдещо развитие, че в близост до тях всяко нещо, което навлиза в живота ни определено ще остави дълбок отпечатък. Също знаем за тежкото влияние на Плутон, в много случаи на дълбоко подсъзнателно и психологическо ниво, а в някои случаи и на физическо. За неговата нужда от трансформация, от освобождение, от преодоляване на страховете и вътрешните ни противоречия. Неслучайно неговата енергетика се свързва със Скорпиона и осми дом, където се осъществява пълен кръговрат, край и едновременно начало, където едно умира, за да даде възможност на друго да се роди и да живее.

Също недалеч като събитие е и опозицията на Слънцето и Сатурн, която се състоя отново по оста Рак-Козирог в близост до затъмнението. Сатурн отново се свързва с края и с границите, в някои случаи със страха, депресиите, болката, дори със смъртта. Той е последната от видимите с просто око планети. След него започва тъмнината и света на невидимото. 

Доста вероятно е Лунното затъмнение да извади на показ не особено приятни емоционални преживявания или усещания за нас, с които да ни се наложи да работим. От голямо значение ще бъде да ги превъзмогнем, за да продължим успешно напред!

Несъмнено ще ни се наложи да работим с темата за ограничението, самоограничението и лимитирането, с темата за страха и с готовността да поемем отговорност. И както споменах в някои от последните ми материали - настъпва време на категорична преоценка и готовност да се разделим с неработещото и с това, което ни пречи, което ни трови и изхабява нашата енергия - независимо дали става въпрос за хора, цели ситуации, професия, дом, или за начин на мислене, на вярване, на чувстване.

Седмицата е естествено продължение на това, което се е случило до момента след затъмнението на 2-ри юли, като постепенно все по-силно навлизаме в нашия вътрешен свят.

Меркурий стана ретрограден, след това Марс се скри в лъчите на Слънцето, а през тази седмица и Венера ще се потопи в светлината на нашата звезда. 

И този цикъл е много важно да се разгледа като периоди! 

На 26 октомври 2018г. стартира цикълът на Венера и Слънцето, като на 1 ноември 2018г. видяхме Венера за първи път като сутрешна звезда (Зорница) на източния хоризонт преди изгрева на Слънцето. През януари 2019г. тя достигна своята сутрешна елонгация (максимална отдалеченост от Слънцето), като след това започна постепенно да се приближава обратно към светилото. Възможно е доста любовни и партньорски взаимоотношения да са се зародили именно през ноември 2018г., а в един по-широк диапазон - до януари, февруари 2019г.

На 21 юли Венера ще се скрие за период от около 2 месеца, след което от 27 септември 2019г. ще я наблюдаваме като вечерна звезда/ Вечерница. 

Важно е особено сега в този период на нейното скриване, на ретрограден Меркурий, на две затъмнения, на невидим Марс да бъдете внимателни с вашите взаимоотношения. Рискът да се разруши дадена връзка или брак, ако има някаква нестабилност (дори и малка) между партньорите, е голям. 

От друга страна, на фона на останалите описани планетни конфигурации, сега е моментът да сложите край на неработещите и нездравословни взаимоотношения, с които отдавна искате да приключите, но все не намирате сили в себе си за тази важна крачка. Още повече самите затъмнения биха обострили едни трудни и без друго взаимоотношения, така че ще ви подскажат негативното им влияние върху вас и върху животът ви недвусмислено.

Времето за преоценка и вглъбяване навътре е добро. Можете да осмислите нещата на спокойствие, не е нужно да се бърза. Важното е да се усети коя е правилната крачка сега!

За хората на изкуството и за тези, които се занимават с интелектуален труд периодът е идеален - за връзка със себе си, за довършване на започнати вече проекти, за планиране на нови такива, за писане, рисуване, композиране и т.н., за всякакви творчески начинания, които изискват вглъбяване навътре. 

Меркурий ще бъде ретрограден до 1 август, а в ретроградна сянка до 15 август, но на 21 юли наблюдаваме неговия съвпад със Слънцето, което е и начало на техния съвместен цикъл, който ще продължи до 11 ноември 2019г. Това означава, че след 21-ви можем да създаваме своите нови цели и да планираме своите бъдещи действия. С оглед, че Луната ще бъде намаляваща, добре ще бъде да изчакаме с реалните действия до началото на новия Лунен месец, който стартира с Новолунието в знак Лъв на 1-ви август и изгрева на Луната за първи път след "тъмните дни" на 2-ри вечерта, след залеза на Слънцето. 

Ще разгледам темата за Лунното затъмнение и за това какво ни носи то като позитиви и негативи, както и за останалите важни процеси в отделен материал - като общо влияние върху нас, както и по зодиакални знаци - Слънчев знак или Асцендент - при който както работи домофикацията! Очаквайте публикацията скоро! 🙂


Малко по-надолу ще коментираме влиянието на планетните аспекти по дни на седмицата, но преди това ми се иска да погледна и трите карти Таро, които изтеглих за изясняване на общото енергийно влияние на периода. Можете да споделите в страницата във Facebook дали Таро енергията ви помага да си изясните моментната ситуация или предпочитате да се съсредоточим единствено на астрологичните фактори! Ще ви очаквам! 🙂

таро - осмица пентакли
Осмица Пентакли

таро - смъртта
Смъртта

таро - двойка чаши
Двойка Чаши

И така: Осмица Пентакли, Смъртта и Двойка Чаши!

Усърдие, самоконтрол и вникване внимателно в детайла на всяка една ситуация! Както споменах по-горе, сега не е момент да се бърза. Добре е да обърнем внимание на всеки един детайл и на всяка една подробност преди да вземем своето решение!

А то неминуемо трябва да се вземе и добре е да се подготвим за един своеобразен край. При всички положения ще си отидат неработещите модели от живота ни и когато цикълът се завърти ще срещнем баланса и хармонията за нас!

Последната карта говори за партньорство, както и за довеждането на даден проект до своя успешен край! Благоприятен изход, споразумение, партньорство, любов!


Продължете да четете прогнозата по дни на седмицата
от Понеделник до Неделя >>

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!


❤️ ПОНЕДЕЛНИК - 15.07.2019Г. - 11ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в стрелец

луна в козирогРано сутринта Луната преминава в знак Козирог, където два дни дни по-късно ще наблюдаваме Лунното затъмнение. Тоест със сигурност влиянието на процеса вече се усеща с пълна сила, още повече 11-ти лунен ден се счита за един от най-високоенергийните на месеца.

Възможни са непредвидени и неочаквани ситуации, но едновременно с това ни се дават възможности за трансформация, освобождаване, преобръщане на дадена ситуация. Ако сме планирали някаква промяна можем да я осъществим днес. Луната е в положителен аспект към Уран. 

Не прибързвайте с реакциите, въздържайте нервното напрежение, пазете се от скандали и разпри. Шофьорите да бъдат умерени зад волана!

Картата Таро ни разкрива известно спокойствие, разбирателство, тесен семеен или приятелски кръг. Възможни са и парични постъпления, довеждане на някаква задача до нейната успешна реализация!

Моментът не е подходящ за изясняване на взаимоотношения, макар че ако се стигне до такава ситуация, с повече такт, разбиране и търсене на хармония, по-скоро ситуацията би се развила позитивно!

таро - десетка пентакли
Десетка Пентакли


❤️ ВТОРНИК - 16.07.2019Г. - 12ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в козирог.

Може да се каже, че днес и утре е кулминационния момент в енергийното проявление на процесите. Луната ще направи точен съвпад със Сатурн, Южния лунен възел и Плутон, опозиция с Венера и секстил с Нептун, след което в полунощ ще наблюдаваме и опозицията й със Слънцето, представляваща Лунно затъмнение.

Определено денят ще бъде доста тежък емоционално и психически за някои. Може да нахлуят стари спомени, болки и травми от миналото. Може да ни се прииска да вземаме бързи решения и да действаме по определени критични ситуации. Като цяло на този етап преценката ни не е много добра. Моя съвет е да не прибързвате! Можете да си водите записки, след което да си дадете възможност да преосмислите взетите решения днес. 

Ако до края на месеца, а дори и до края на следващата седмица намирате тези решения за правилни и удачни, то можете да направите крачката. Особено ако тя е свързана с освобождаване, премахване, преустройство, промяна, раздяла с миналото.

Ако решенията са свързани с нови проекти и бъдещи цели, то добре е да ги стартирате след 2-ри, 3-ти август най-рано. 

12-ти лунен ден е ден на мъдрост, на вглъбяване навътре, за осъзнаване. Колкото и тежка да е ситуацията, в която се намирате на този етап, вярата в утрешния ден ще ви даде нови възможности!

Паж на Мечовете може да бъде свързан с някаква новина, съобщение или с получаването на важна информация! Бъдете внимателни и премерени в комуникацията с другите!

таро - паж на мечовете
Паж на Мечовете


❤️ СРЯДА - 17.07.2019Г. - 13ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в козирог

луна във водолейДнес е денят на Лунното затъмнение. Енергийното влияние от вчера продължава и днес особено до 12:18ч., когато Луната сменя своя знак и навлиза във Водолей. 

Рано сутринта Венера прави опозиция със Сатурн. Този аспект не е от най-леките и като цяло носи една вътрешна емоционална тежест. Добре е да се настроим по-логически към случващото се около нас и да не отдаваме чак толкова голямо внимание на чувствата и емоциите.

В противен случай те могат да ни завладеят, а ако са и отрицателни, това при всички случаи не би довело нищо добро със себе си. Колкото по-прагматични сме днес, толкова по-добре. 

В следобедните часове като цяло ще бъдем доста по-спокойни. 

13-ти лунен ден е свързан с новото, така че пред нас могат да се разкрият ситуации и възможности, които до този момент не сме забелязвали. Периодът като цяло е плодотворен, просто с оглед Затъмнението по-скоро ще получаваме развитие на духовно и интелектуално ниво - нов начин на мислене, нови усещания, нов поглед към старите ситуации.

Петица Чаши ни показва известно загърбване на миналото, отказване от дадена ситуация, доброволно приключване. Добре е фокусът и нашето внимание да бъдат насочени към градивното и към това, което би ни носило ползи занапред. Всякакви лоши и негативни мисли, спомени, настройки и вярвания е време да бъдат приключени сега! 

таро - петица чаши
Петица Чаши


❤️ ЧЕТВЪРТЪК - 18.07.2019Г. - 14ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна във водолей.

Днес Луната ще бъде доста активна по отношение на аспекти - квадратура с Уран, опозиция към Марс и секстил с Юпитер. Като цяло може доста да ни се прииска да направим крачка към нещо ново, различно, да бъдем дейни и да предприемем някаква стъпка.  

Принципно това не е лоша идея ако това, което смятаме да направим е добре обмислено и предварително преценено. Ако прибързаме има вероятност да допуснем грешка в преценката си поради силния аспект на Венера към Нептун и да не догледаме ситуацията до край. Или да я погледнем през "розови очила" - така, както на нас би ни се искало да бъде, а не такава , каквато е в реалността.

От друга страна Венера - Нептун е изключително творчески, нежен, духовен и любовен аспект. Възможна е поява на нов човек в живота ни, даден вид комуникация, зараждане на чувства, засилване на вече съществуващи такива. 

Тук отново важно е да не се избързва. Преценката ни не е на ниво. Но не бива да се подценява факта обаче, че именно съдбата може да води този човек в живота ни!  

14-ти лунен ден е доста високоенергиен. Но от гледна точка на всичко останало - скриваща се Венера, невидим Марс, ретрограден Меркурий, близоста на Затъмнение - не е момент да бъдем твърде активни!

Самата карта таро показва недвусмислено да изчакаме, да проявим търпение, да си дадем възможност за преценка на всяка една ситуация преди да действаме. Възможно е да се нуждаем от още малко време. Понякога тази карта се свързва с необходимостта да бъдат излекувани раните от миналото преди да предприемем крачка към бъдещето.

 таро - деветка жезли
Деветка Жезли


❤️ ПЕТЪК - 19.07.2019Г. - 15ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна във водолей.

През целия ден Луната е "без курс". Сутринта ретроградния Меркурий се връща в знак Рак, където отново активира ментално енергетиката на затъмненията. 

Въпреки, че Луната е в своя пик енергийно периодът е свързан с работа навътре. Всеки има нужда в известен смисъл от преоценка на дадени ситуации, вярвания и модели, по които се движи в своя живот. 

На този етап е изключително важна ретроспекцията и вземането на важни решения с кое е нужно да приключим.

Меркурий в Рак ще ни покаже емоционално от кое да се освободим, за да се чувстваме по-стабилни и уверени в себе си. Само и единствено тогава ще можем да реализираме своите най-високи цели занапред. 

Можем да направим изчистване на тялото, както и на нашия дом. Изхвърлете ненужното, създайте празно пространство на мястото на негативите, което на един бъдещ етап ще се запълни от позитивна и градивна енергия и събитийност.

Краля на Жезлите ни показва, че ако сме уверени в това, което правим, че ако сме достатъчно стабилни и сигурни в себе си и в своите решения ще успеем!

Най-важното е неговата категоричност и липса на колебание, и най-вече на губене на излишно време в това да мисли дали ще се справи..., ...взел ли е правилното решение..., ...ами ако не се получи....

Просто този Крал символизира моментите, в които вземаме решение, обмисляме го добре, преценяваме да действаме и го правим! И в крайна сметка достигаме до успех.


Крал на Жезлите


❤️ СЪБОТА - 20.07.2019Г. - 16ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна във водолей

луна в рибиОще в полунощ Луната преминава в знак Риби. Днешния ден ще бъде като цяло спокоен, лишен от излишни емоции. Луната прави аспект единствено с Уран, който е благоприятен и не много силен. 

Добре е да се опитаме да си починем с оглед напрежението, което можем да усетим в утрешния ден, който за разлика от днешния ще бъде богат на събития.

16-ти лунен ден сам по себе си ни дава възможност за отдих и почивка. 

Интересно е повторението на двете карти Таро от нощта на затъмнението - вторник срещу сряда. Паднаха се в същата поредност и сега за събота и неделя. Определено може много силно да ни се иска да действаме, да сме взели дадено решение, провокирани от силните процеси. 

Това решение най-вероятно ще бъде свързано с нуждата или с желанието ни да приключим с дадена ситуация в живота ни, или да я променим, тръгвайки по един изцяло нов път. Паж на Мечовете може да е свързан с дадена информация, с научаването на нещо ново по въпроси, които ни вълнува. Може да е свързан с някаква новина, както и с мисловния ни свят. С готовността ни да сменим начина си на мислене по дадени въпроси, което ще доведе и до един нов подход към дадената ситуация от наша страна.

таро - паж на мечовете
Паж на Мечовете


❤️ НЕДЕЛЯ - 21.07.2019Г. - 17ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в риби.

Последния ден на седмицата е наситен с доста астрологични събития. Ще наблюдаваме съвпад на Меркурий със Слънцето - начало на техния съвместен цикъл, който цикъл ще продължи до ноември 2019г., когато ще бъде и неговата следваща ретроградна фаза. Настъпва моментът за създаване на нови мисловни модели, както и за асимилиране на информацията, която постъпва отвън по един нов начин.

През изминалата седмица би трябвало да сме изгорили мостовете към миналото, към това, което ни задържа, лимитира, ограничава, трови и хаби нашата енергия, като по този начин ни пречи да се развиваме.

Венера е в опозиция с Плутон, като от сутринта вече няма да можем да я наблюдаваме като Зорница преди изгрева на Слънцето. Планетата, която отговаря най-вече за любовните връзки и вътрешното ни удовлетворение ще бъде невидима до 27 септември, когато ще се покаже на запад след залеза като Вечерница.

Самото скриване на планетата, както и опозицията й с Плутон ни напомнят, че е време за край, за промяна, за трансформация и за едно ново начало!

Картата Таро преповтаря казаното по-горе. Момент е да дадем гръб на това, което ние самите чувстваме, че вече е време да си отиде от живота ни. Също имаме шанс ако не желаем да се откажем напълно, то да направим промяна и старото да заработи по един нов начин.

Може да се разделим само с определени негативни компоненти, не е нужно да слагаме край на това, което работи, което ни развива и ни кара да се чувстваме емоционално добре. Моментът е подходящ да коригираме само тези елементи, които не са в унисон с нашата енергия!

Луната прави доста аспекти в този ден - със Сатурн, с Юпитер, с Нептун и Плутон. Като всичките те биха могли да са ни от полза във вземането на правилните решения. И като интуиция, и като реален поглед и дисциплина, и като проницателност, и като готовност да тръгнем по един нов път в живота ни!

таро - петица чаши
Петица Чаши

17-ти лунен ден е свързан с радост, с веселие, с удоволствие. Добре е настроението ни днес да бъде приповдигнато, да погледнем на живота си от една положителна и ползотворна гледна точка и да осъзнаем колко много сме постигнали и колко всъщност сме способни!

Дошъл е моментът да намерим вътрешното си щастие и удовлетворение. Неслучайно Венера сега ще работи на духовно ниво, за да ни покаже, че щастието и доволството идват отвътре и зависят изцяло от нас. Защото каквото и да се случва отвън, ако вътрешно не сме щастливи заради това, което сме, нищо не може да ни го даде отвън освен нас самите!


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>  http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп) Skype: Astrolive info email:  astrolive.info@gmail.com

☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!ЛУННИ ВЪЗЛИ 
ПО ОСТА РАК-КОЗИРОГИНГРЕСИЯ НА УРАН В ТЕЛЕЦ 
от 2018 до 2026Г.


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСИЧКИ ЗНАЦИ СПОРЕД ТАРО!!!


Скъпи приятели,
Ако искате да проследите движението на Луната през целия месец, разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>


ОВЕН


.
Доста положителна карта! Възможно е да става дума директно за любовни въпроси, където развръзката на дадената ситуация ще бъде благоприятна!

Също този рицар може да ни разкрива ситуация, в която сме водени от сърцето си. И ако си задавате въпросът дали сте прави в случая, то определено отговорът е позитивен. 

Тази карта ни дава нови възможности, запознаване на нещо ново, включително приятелство или любовна връзка. Тук има възможност и за пътуване, ако това е вашата идея.

Като цяло под тази енергетика проектите са успешни! 


Рицар на Чашите


 ТЕЛЕЦ


.

Деветка Пентакли: достижение, доволство, реализация на мечтите, достигане до благоприятен финал на нещо!

Чувствате се оптимистично, материално и емоционално стабилни. Контролирате ситуациите във вашия живот. Те по-скоро сами се развиват в добра посока без да е нужно да правите кой знае какво!

Очертават се финансови придобивки, печалба, растеж и разцвет в живота ви. Възможна е бременност при жените.

Може да се наложи да изчакате в един определен отрязък от време това, за което си мечтаете да се случи, но запазете пълната увереност, че то ще стане. Тук няма място за отчаяние или недоверие!

Възможно е забавяне в развитието на дадени любовни взаимоотношения, но когато моментът узрее неминуемо ще се реализират и развият благоприятно!

таро - деветка пентакли
Деветка Пентакли


БЛИЗНАЦИ


.
Под енергията на "Седмица Жезли" можем да изпаднем в ситуация, в която ще ни се борим да наложим себе си, своите идеи и убеждения. Възможно е някакво съревнование, спор. Като картата не разкрива непременно негативна ситуация.

Нужно е да се потрудим за това, което желаем. Няма да ни се даде така лесно! Но определено когато вярваме в своите цели и желания, ще ни се наложи рано или късно да ги отстояваме.

Важното е сега да имаме куража да се изправим пред лицето на трудностите, да проявим достатъчно храброст и смелост да бъдем себе си! Собствената ни позиция може трудно да се наложи. Възможни са известни опити за спънки и осуетяване на намеренията ни от някой друг, но най-често неуспешни за другата страна.

таро - седмица жезли
Седмица Жезли


РАК


.
Желание за нещо ново, категорично вземане на решение, сигурност, стабилност, убеденост в намеренията, решителност за действие. Каквато и пречка да има пред вас, вие имате силата и хъса да я преодолеете. 

Тази карта съдържа в себе си голям потенциал и достатъчно енергия за да ни накара да бъдем активни и непреклонни. Вярваме в себе си, в своите сили, в своите способности. не губим и минута в излишни негативни мисли и предубеждения дали постъпваме правилно, дошъл ли е моментът, ами ако нещо се обърка и т.н.

Под "Крал на Жезлите" човек взема решение и тръгва смело напред. И важното е че тук нещата се получават. Под тази карта имаме много идеи, както и желание и възможности да ги осъществим. На практика няма какво да ни спре!

таро - крал жезли
Крал на Жезлите


ЛЪВ


.
"Деветка Чаши" е изключително положителна карта. Тя разкрива период в живота ни, в който се сбъдват нашите желания. Нейната енергетика говори за вътрешно удовлетворение, за емоционален баланс и хармония, за доволство и достижения.

Изображението показва радост и благополучие след достигане на желаното. Човекът е стабилен, сигурен, спокоен. Той е получил това, което е желал.

Ако имате каквото и да е безпокойство, по-скоро можете да очаквате благоприятно развитие на дадената ситуация. Картата може да показва, че след труден и тежък период идват добрите резултати! 

таро - деветка чаши
Деветка Чаши


ДЕВА


.
Възможен е известен конфликт, спор, съревнование. След ситуация на двубой вие надделявате над противника. Под "Петица Мечове" има вероятност някой да се опитва да ви навреди, но вие при всички положения ще го неутрализирате.

 Тук може да става въпрос за вид словесна борба, интрига, клевета. Може някой да се чувства засегнат и да се опита да ви отмъсти. Като цяло шансът му не е голям. Също могат да се опитата да ви измамят с дадена информация или документи. имайте едно на ум!

При всички положения ситуация на стрес, на спор, на борба и трудности, но по-скоро с изгледи за успех отколкото обратното. Принципно тази карта с негативен привкус оказва влияние върху човека, но мимолетно, а не продължително. 

таро - петица мечове
Петица Мечове


ВЕЗНИ


.
"Кралица на Жезлите" много наподобява енергетиката на "Краля на Жезлите", но е в един малко по-омекотен вариант. Отново човек под нейното влияние взема решения и действа, но като че ли му е нужно известно време.

Като цяло тя е сигурна в себе си, в своите желания, в своите избори, в своите решения, но просто има необходимост по-внимателно да обмисли как да постъпи. Сигурното тук е че ще го направи, въпреки че може леко да се забави. Като цяло е дейна и не би пропуснала момента.

Доста ентусиазирана, с огнен темперамент, тази карта ни зарежда със страст и с желание да последваме вътрешните си пориви. Възможно е да става въпрос за стартиране на някакъв творчески проект, чрез който да изявите собствените си дарби и таланти!

 таро - кралица жезли
Кралица на Жезлите


СКОРПИОН


.
Време да се преродим! Настъпил е моментът за пълна трансформация и за работа с миналото и с остарелите изживели времето си мисловни модели. Крайно време е да погледнем напред и да излезем от състоянието на летаргия.

Всичко, което всячески сме се опитвали да задържим дълбоко психологически и емоционално и което ни дава мнимата сигурност е на път да си отиде по един или друг начин от съзнанието и от живота ни.

Добре е да сме готови за промяна, за пренареждане на ситуациите, за това някои хора да си тръгнат от живота ни. При всички положения те вече не са ни нужни.  

Под енергетиката на тази карта ни очаква пробуждане и нов живот! 

таро - страшния съд
Страшния Съд


СТРЕЛЕЦ


.
"Кралица на Жезлите" много наподобява енергетиката на "Краля на Жезлите", но е в един малко по-омекотен вариант. Отново човек под нейното влияние взема решения и действа, но като че ли му е нужно известно време.

Като цяло тя е сигурна в себе си, в своите желания, в своите избори, в своите решения, но просто има необходимост по-внимателно да обмисли как да постъпи. Сигурното тук е че ще го направи, въпреки че може леко да се забави. Като цяло е дейна и не би пропуснала момента.

Доста ентусиазирана, с огнен темперамент, тази карта ни зарежда със страст и с желание да последваме вътрешните си пориви. Възможно е да става въпрос за стартиране на някакъв творчески проект, чрез който да изявите собствените си дарби и таланти!

таро - кралица жезли
Кралица на Жезлите


КОЗИРОГ


.
Картата "Седмица Мечове" има слабо негативно влияние въпреки първоначалното впечатление. По-скоро тази карта излиза когато човек е прекалено ангажиран и ако му се наложи да направи нещо за себе си просто трябва да си "открадне" време за това.

Енергията тук може да означава, че сме забравили за себе си, че прекалено много отдаваме времето, мислите и ресурсите си на друг човек, пренебрегвайки себе си и собствените си желания, цели и мечти.

Тук е редно да си дадем ясна равносметка какво искаме да постигне и как смятаме да го направим. Също така добре да преценим обективната ситуация жертваме ли себе си в името на нашите близки - семейство, приятели, любим, деца, работа и т.н. 

Тази карта изисква ясен и точен план. Понякога може да означава, че сме жертва на предателство или измама от човек, на когото имаме безпрекословна вяра. 

таро - седмица мечове
Седмица Мечове


ВОДОЛЕЙ


.

Петица Чаши: Момент на изчакване, на направа на избор!

Възможно е доброволно да се отказвате от потенциална положителна реализация в дадена ситуация. Възможно е поради това, че трудно правите своя избор да изгубите и двете възможности, които ви се дават!

Твърде вероятно е поради стечение на обстоятелствата и някаква загуба доброволно да се отказвате и от нещо, което не е нужно да загърбвате.

Опитайте се да се стабилизирате. Да обмислите нещата от практична гледна точка. дайте си трезво "за" и "против". Ако става въпрос за чувства, които смятате за загубени, според енергетиката на Петица Чаши - не всичко е загубено!

Чашите зад гърба на фигурата са пълни и само от него зависи да пожелае да се обърне и да ги "види". Помислете дали не сте прекалено пасивни и не трябва ли да проявите някаква активност все пак!

таро - петица чаши
Петица Чаши


РИБИ


.
"Седмица Пентакли" разкрива нашите усилия, които влагаме в изпълнението на важните за нас цели. Начинът, по който оползотворяваме нашите таланти и умения. Също така картата символизира правилото, че всяко усилие се възнаграждава. Както и фактът, че понякога ни се налага да се трудим твърде дълго за дадено нещо и в един определен етап се отегчаваме и обезверяваме. 

Но енергетиката на картата ни уверява, че дори и с известно забавяне ще получим това, за което сме работили така усърдно и рано или късно ще се радваме на плодовете на своите усилия.

Просто в тази ситуация сме почти на финалната права на дадено начинание и сме много близо до успеха. И не бива да го забравяме! Защото всичко, което получим като награда ще бъде заслужено и изцяло постигнато благодарение на нас самите. Това ни подсеща на първо място да разчитаме на самите себе си за постигане на това, което желаем!

таро - седмица пентакли
Седмица Пентакли

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...