Седмичен ЛУНЕН ХОРОСКОП от 8-ми до 14-ти юли 2019г. + ТАРО ЕНЕРГИЯ по знаци!

седмичен лунен хороскоп

ОБЩО ЕНЕРГИЙНО ВЛИЯНИЕ НА ПЕРИОДА:


Здравейте, приятели, предстои ни една доста интересна седмица, богата на астрологични събития! 🙂 Разбира се всичко случващо се ще бъде на фона на двете затъмнения, по средата на които се намираме на този етап - Слънчевото, което се състоя на 2 юли 2019г. и Лунното, което предстои на 17 юли.

Още в първия ден на седмицата Меркурий обръща своето движение и става ретрограден до 1 август 2019г. На практика през целия месец оттук нататък малката планета ще се движи назад, който период си има своите специфики и ако ги разбираме добре бихме могли да се възползваме положително от тях.

Всъщност не веднъж съм споменавала, че ретроградността при Меркурий (както и при Венера) е индикация за завършване на неговия цикъл със Слънцето, наблюдавани от Земята. И сега е период за преоценка, анализ, преосмисляне, а в същото време и за подготовка за едно ново начало.

Интересен е моментът, в който Меркурий и Слънцето се подготвят за съвпад - начало на техния нов цикъл - на фона на двете затъмнения, както и на фона на кулминацията на Слънчево-Сатурновия и Слънчево-Плутоновия цикъл.

Няма как да омаловажим обиколката на Меркурий около Слънцето, разбира се, но с оглед, че този цикъл се повтаря три пъти в годината, разбираме, че този процес не би донесъл значителни събития в живота ни и че главните събития идват от по-тежки планетни конфигурации. Малко или много темата за ретроградността на най-близката до Слънцето планета се преекспонира и излишно се фатализира. Добре е да се съобразим със стандартните препоръки за ретрограден Меркурий - да внимаваме с новите начинания, с подписването на документи, с покупко продажби на недвижими имоти, автомобили, техника. Можем да се възползваме от неговата енергетика за приключване на стари недовършени дела, за завършване на дадени взаимоотношения, за преосмисляне на дадени начинания, които по един или друг начин не ни удовлетворяват към момента, за създаване на ред, за възобновяване на прекратени по-рано контакти (особено след 21-ви юли).

Също някъде срещнах, че ретроградността на Меркурий не влияе на хора родени с тази фаза в наталните карти. Това принципно не е точно така. Макар и интелектуални и мисловни личности по природа, те също трябва да имат предвид завършващата фаза като транзитно влияние. За тях също важи края на един цикъл, стартирал през март 2019г. и началото на новия, който ще продължи до ноември 2019г. И те, както и всички останали, могат да си създават нови цели в живота и да приключват с неработещите мисловни модели!

Ретроградността на Меркурий ни позволява да се вглъбим навътре и да преосмислим някои подробности по-детайлно и внимателно. Сега е моментът да навлезем в дълбочина в дадена ситуация и да я осмислим добре. Ако вземете дадено решение, добре е да не избързвате с радикалните действия до началото на месец август.


И истински важното събитие в тази седмица, е че на фона на интелектуалната и интровертна енергия на ретрограден Меркурий, както и в същината на коридора между двете затъмнения, ще наблюдаваме опозицията на Слънцето и Сатурн. Честно казано аз бих наблегнала много повече на това събитие и бих търсила проявление тук, отколкото при завършване четиримесечния цикъл на Меркурий.

Сатурн като доста бавна планета, най-бавната от видимите с просто око, се задържа в един знак около две години и половина. На този етап Сатурн се намира в Козирог, като тук транзитира от края на 2017г. През декември 2017г. - януари 2018г. стартира и неговия първи едногодишен цикъл със Слънцето в знак Козирог. Този цикъл продължи до януари 2019г. като кулминация в проявлението му наблюдавахме през юни, юли 2018г. - на фона на първото затъмнение по оста Рак-Козирог. Доста от вас могат да се припознаят в тези периоди.

Следващия цикъл на Слънцето и Сатурн стартира в началото на тази година, на фона на изгряващия Юпитер и януарските затъмнения. За някои този период е дал силна събитийност и проявление, за други начало на определен период в живота им. И сега наблюдаваме кулминацията на този цикъл, като точната опозиция ще бъде на 9-ти юли, но на практика силата и енергията на Сатурн ще се усеща през целия месец.

Доста начинания, които са стартирали в началото на годината ще се материализират сега. В един по-глобален план - събития от края на 2017г., началото на 2018г. дори могат да търпят определено развитие за някои, за други - от средата на миналата 2018г. Всеки ще намери себе си!

Трето повтаряне на този хелиакален цикъл в знак Козирог се очаква от януари 2020г. до декември 2020г., когато Сатурн ще напусне окончателно пределите на този земен кардинален знак! Ще коментираме темата допълнително.

Като максимум проявление в енергията на Сатурн можем да очакваме ситуации, които провокират и проверяват нашето търпение, дисциплина, отговорност, последователност, стабилност, вътрешна и външна устойчивост. Също в известен смисъл свързваме последната видима с просто око планета с кармата и уроците на съдбата. Така че във връзка със затъмненията кулминиращия Сатурн определено би засилил тези влияния в живота ни. Още повече да не забравяме, че в целия месец той е в съвпад с Южния Лунен възел.

При всички положения ще ни се наложи да работим с миналото - най-вече като преоценка и смяна на мисловните модели.

Тук е моментът да споменем и предстоящата опозиция между Слънцето и Плутон - отново кулминация в техния едногодишен цикъл, както и проявление на задачи, стартирали в живота ни на микро ниво в края на 2018 - началото на 2019г.( със съвпада на Слънцето с Плутон), а на макро ниво - още към 2008г., с навлизането на Плутон в Козирог.

Плутон е висша планета, невидима с просто око. Нейното влияние е твърде недоловимо и строго конкретно за всеки отделен човек. Съветът, който мога да дам е: работете в посока трансформация и освобождаване от вътрешните страхове и задръжки, от негативните спомени и мисловни модели. Работете в посока изпадане в крайности, вманиачаване в дадени разбирания, вярвания и убеждения, в посока желание за власт, за доминантност, в посока проява на ревност и желание за отмъщение. Всичко утежняващо психиката е добре да се редуцира сега. Под опозицията Слънце - Плутон е възможно да излязат на повърхността всякакви ментални, емоционални, психически и духовни товари. Добре е да се възползваме и да ги редуцираме!

Но в крайна сметка така или иначе най-важни като основно влияние си остават двете затъмнения, така че малко или много добре е да се съобразим с правилото, че по затъмнения не инициираме, а само приемаме това, което съдбата поднася в живота ни! Тоест сега не е време за големи крачки от наша страна, освен ако не са стартирани по-рано или не са провокирани отвън!


Преди да разгледаме влиянието на планетните аспекти по дни на седмицата, ще направя анализ на трите карти Таро, които изтеглих за изясняване на общото енергийно влияние на периода:


Паж на Жезлите

таро - асо пентакли
Асо Пентакли

таро - рицар на пентаклите
Рицар на Пентаклите

Като цяло енергията на трите карти можем да обобщим като направа на дадени планове и тяхната успешна реализация, благодарение на собствените ни усилия и увереност. Определено енергията показва, че от нас зависи, най-вече от нашата лична вяра в победата!

Паж на Жезлите е ентусиазъм и страст, готовността ни за вземане на дадено решение, желанието ни да направим нещо ново в нашия живот, самоинициативата. Тази карта символизира импулса и искрата, също така дава индикация за силни емоции, понякога за нови чувства, увлечение, пътуване. Възможно е да ни разкрива ситуация, в която е нужно да проявим известен риск.

Асо Пентакли е карта, която дава увереност, че наша мечта е на път да се сбъдне. Показва ни, че ако имаме някакво силно желание за нещо, вероятността то да се материализира е много голяма. Съдбата ще разкрие пред нас нещо ново, една врата, през която прекрачвайки, ще получим това, което желаем.

Картата символизира финансов и бизнес успех, издигане в кариерата, професионална реализация, изобилие, благополучие, стабилност, лични достижения. Понякога картата сочи, че можем да разчитаме на помощ и протекция.

Рицар на Пентаклите в контекста на предишните две карти отново показва реализация на плановете, но след правилно обмислена стратегия и начин на действие. Този рицар обича да си дава ясна равносметка "за" и "против" преди да предприеме каквото и да било, да анализира ситуацията и възможните изходи от нея, да планира внимателно своите стъпки! Добре е и ние да постъпим по сходен начин!

Тази карта отново ни показва реализация и стигане до успех, но бавно, сигурно и последователно, без да прибързваме излишно. Също ни показва, че в живота ни има верни хора, на които можем да разчитаме.

Главното е да запомним, че според Таро периодът се охарактеризира с енергия, успех, инициативност, вяра в себе си. Но най-вече със способността да фокусираме вниманието си на нашите главни цели, да гледаме реалистично и прагматично на случващото се, да приемем, че се намираме по средата на пътя към успеха и определено сега не е моментът нито да спрем, нито да прибързваме прекалено, а бавно, но сигурно, с достатъчно търпение, да стигнем до своите цели!

Определено Рицар Пентакли кореспондира с кулминацията във цикълът на Сатурн и Слънцето изискващи от нас категорична заземеност на този етап!

Продължете да четете прогнозата по дни на седмицата
от Понеделник до Неделя >>

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!


❤️ ПОНЕДЕЛНИК - 08.07.2019Г. - 4ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в дева

луна във везниЗапочваме седмицата с Луна "без курс" в Дева, като в 9:07ч. преминава във въздушния кардинален знак Везни. Наблюдаваме съвпад между Меркурий и Марс, като Луната активира тяхната енергетика чрез положителен аспект. В същото време Луната квадратира Венера - планетата на любовта и вътрешното задоволство.

 

С оглед на това, че Марс е невидим, а Меркурий днес става ретрограден, ще ни се наложи да обмислим дълбоко някои въпроси, свързани с нашите взаимоотношения, както и с начините, по които достигаме до своите цели и желания.

Венера, която се намира в близост до Северния Лунен възел  е в мажорен аспект към Уран. Може би сега е дошъл моментът да направим дълбока преоценка на вътрешната ни настройка към света и случващото се около нас, за да можем успешно да продължим напред. Можем да очакваме нови идеи и намирането на нестандартни решения по отношение на въпроси, които не можем да разрешим така лесно от известно време насам.

Картата таро Асо жезли като цяло ни дава активност и предприемане на нещо ново. Моя съвет е да не прибързвате или най-малкото добре да обмислите своите решения преди да предприемете крачка по тяхната реализация.


Асо Жезли

Самия 4-ти лунен ден ни дава достатъчно стабилност и устойчивост. Този период е изключително подходящ за правилна преценка на всяка една ситуация! В този ден получаваме информация, дава ни се да открием истината за това, което ни вълнува и да видим реалната ситуация към този момент в живота ни!

4-ти лунен ден се символизира от огледалото, което чрез събитията в живота ни отразява нашата истинска същност. Този ден е изключително заземяващ!


❤️ ВТОРНИК - 09.07.2019Г. - 5ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна във везни.
Силно заземяващ е силния аспект, който наблюдаваме днес между Слънцето и Сатурн. Тази опозиция е кулминация в цикъла на двете планети, наблюдавани от Земята. Представете си Сатурн все едно е в Пълнолуние - мощен и материализиращ неговите сфери. За някои денят може да бъде тежък и взискателен.

Моя съвет е да бъдете по-въздържани, особено в приказките и в начина си на изразяване. Всяко нещо си идва с времето! В момента не е нужно да се бърза излишно. Нужно е да подредим вътрешния си свят преди да търсим външни резултати!

Днес определено ще ни влияе съвпада на Меркурий и Марс, както и тау квадратурата, която Луната ще образува към опозицията на Слънцето и Сатурн. По-късно през деня Луната ще направи квадратура и към Плутон.

В такъв ден добре е да се движите по график и стриктно да спазвате своите задачи! Пазете се от прекомерна емоционалност!

Паж на Мечове в конкретната ситуация можем да свържем с нуждата добре да обмислим ситуациите, както и с потребността да си набавим нужната информация преди да вземем необходимото решение.

Отново ни предупреждава да внимаваме в изказа си! Грубия език е недопустим днес! Ако имате нещо за доизясняване с някой го отложете за друг ден.

Самия 5-ти лунен ден се свързва с трансформацията, с вътрешната промяна. Счита се в известен смисъл за преломен момент. Като цяло днес се осъществява материализацията на започнатото в предишните лунни дни. Именно днес мислите и идеите ни започват да се превъплъщават в реалността!

таро - паж на мечовете
Паж на Мечовете


❤️ СРЯДА - 10.07.2019Г. - 6ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна във везни

луна в скорпионДо обяд Луната ще бъде "без курс". В 12:29ч. нощното светило ще премине в знак Скорпион. Луната е в квадратура с Меркурий и Марс и в опозиция към Уран. Вътрешната трансформация продължава, дори може да се каже, че днес ще бъде особено силна!

Могат да ни хрумнат нови идеи, да намерим нови подходи. Може да ни се прииска да вземем бързи решения по дадени въпроси, но това не е много удачно именно сега. 

Добре е днес да не прибързваме. Дори ако имаме възможност можем да се отдадем на почивка. 6-ти лунен ден ни предразполага към спокойствие и тишина. Периодът е добър за адаптация към настъпилите вече в живота ни промени.

Можем да прекараме деня в тесен семеен кръг или в приятелска компания. Това ни показва и картата Таро - Десетка Пентакли - добре е да се отдадем на всякакви домашни задължения или занимания, които биха ни донесли радост и удоволствие.

Също картата показва, че можем да разчитаме на помощ и подкрепа, както и че нашите намерения са в процес на реализация! Можем да очакваме финансови придобивки!

таро - десетка пентакли
Десетка Пентакли


❤️ ЧЕТВЪРТЪК - 11.07.2019Г. - 7МИ ЛУНЕН ДЕН
луна в скорпион.
Влиянието на Луната в Скорпион продължава и днес, и някак си темата за напрежението и резките събития няма как да бъде избегната - Марс квадратира Уран, освен това е и точната фаза Първа Четвърт на Луната.

На фона на тези събития обаче наблюдаваме и доста по-меки и творчески аспекти - и двете светила са в благоприятни аспекти към Нептун. 

Може да се каже, че днес ще успеем малко да се поотпуснем - поне на вътрешно ниво, защото външно напрежението продължава да ни действа. Ангажиментите ще са доста. 

Много ще зависи от нас самите отново и най-вече от способността ни да комуникираме, да се изразяваме правилно, да намираме най-правилните думи в точния момент!

7-ми лунен ден се свързва със силата на думите и изказа. При всички положения ще можем да разчитаме и на засилената ни интуиция и усет кое е правилно и кое - не! Отделно от това ще бъдем творчески и креативно настроени, и ще можем да търсим най-ползотворните начини за постигане на нашите цели.

Крал на Пентаклите символизира твърдостта, силата на духа, вземането на стабилни решения, постоянството, способността да се вземат трезви и верни становища по важните и значими въпроси. Добре е под неговата енергия човек да бъде реалист и прагматик. Такъв човек знае как да се държи, какво да говори, какво да прави и кога да го направи.

Тази карта ни показва, че в крайна сметка стигаме до удовлетворение! Също, че можем да разчитаме на помощта и подкрепата на влиятелен човек!

таро - крал на пентаклите
Крал на Пентаклите


❤️ ПЕТЪК - 12.07.2019Г. - 8МИ ЛУНЕН ДЕН
луна в скорпион

луна в стрелецЛуната е "без курс" на практика през целия ден!

Последният й аспект е към Плутон в 3:28ч. през нощта. След което преминава в знак Стрелец в 18:05ч. привечер.

Можете да посветите деня на пълна почивка и релаксация! Ако имате възможност отидете сред природата.

Самия 8-ми лунен ден е свързан с трансформацията и преосмислянето. Промяната на дълбоко вътрешно ниво може да бъде много силна и днес! 

Лунния ден се свързва с огъня и с неговата сила да изгори всички горчиви спомени, нещастия и несполуки, които сме натрупали в съзнанието и душите си! Хвърлете ги мисловно в огъня и те ще изгорят, като ще ни освободят за новото!

Картата Висшата Жрица допълва интровертната и пасивна енергия на периода. Тя се свързва с интуицията и с духовното осъзнаване в човека. Моментът е добър за вътрешна работа, за медитация, йога. Препоръчва се големите и шумни компании да бъдат ограничени! Сега е време да се обърнем навътре към самите себе си!

таро - висшата жрица
Висшата Жрица


❤️ СЪБОТА - 13.07.2019Г. - 9ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в стрелец.
Луната е в знак Стрелец в съвпад с Юпитер и тригон към Марс и Меркурий. Възможно е в този ден да има както проявление, така и духовно израстване!

Все още може да се чувства известно напрежение. Задачата на 9-ти лунен ден е да извади на повърхността най-негативните черти на характера и най-тъмната страна на човешката личност. Това може да ни натежи психически и емоционално!

Въпреки че напуснахме енергетиката на знак Скорпион, като бомба със закъснител, негативните мисли има голяма вероятност да излязат на преден план сега. 

Добре е всеки сам да си даде обективна оценка и да помисли какво може да коригира в самия себе си, в начина си на мислене и на чувстване. 

Картата Колесницата на Триумфа се свързва с умението да победим, да ръководим най-вече себе си по пътя на успеха. Да осъзнаем правилно собствените си възможности, както и успешно да намерим баланса в живота си.

Колесницата следва своя собствен път и не се разсейва с ненужни дела. Така и ние е важно да следваме своята съдба и да се фокусираме в това, което е нужно да направим, за да постигнем своите цели!

Много важно е умело да държим юздите на собствения ни живот и да следваме своя път, независимо от обстоятелствата около нас!

Практика за изчистване на биополето ще намерите тук >> http://astrolive.info/moon-days/#9

таро - колесницата на триумфа
Колесницата


❤️ НЕДЕЛЯ - 14.07.2019Г. - 10ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в стрелец.

В целия ден Луната отново е "без курс". Последният й аспект е с Нептун в малките часове на нощта, след което в малките часове на следващата нощ ще премине в Козирог. До тогава в целия този отрязък от близо 24 часа ще бъде без курс. 

Интересното е, че в същия ден Слънцето ще направи своята опозиция с Плутон. Вътрешната работа продължава и днес, с цел трансформация, преоценка и освобождаване от негативите!

Самия 10-ти лунен ден е изключително чист и положителен. Денят е подходящ за полагане на основи, за създаване на трайни структури в живота ни. Това влияние неминуемо ще усетим днес, но с гледна точка към духовния, творчески и интелектуален свят.

Фонтанът е символ на този ден и той олицетворява неизчерпаемата енергия! 10-ти лунен ден е активно време, така че оползотворете тази енергия дори и с вътрешна работа!

Пазете се от скандали, разправии, провокации, негативна енергия. Добър ден за създаване на положителни навици.

Картата Таро Четворка Пентакли ни дава голяма стабилност, устойчивост, сигурност. Вдъхва ни увереност. Показва ни, че каквото и да правим е добре да се подсигурим. Както и да гледаме разумно на нещата от живота и да се придържаме към структурата.

таро - четворка пентакли
Четворка Пентакли


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>  http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп) Skype: Astrolive info email:  astrolive.info@gmail.com

☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!ЛУННИ ВЪЗЛИ 
ПО ОСТА РАК-КОЗИРОГИНГРЕСИЯ НА УРАН В ТЕЛЕЦ 
от 2018 до 2026Г.


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСИЧКИ ЗНАЦИ СПОРЕД ТАРО!!!


Скъпи приятели,
Ако искате да проследите движението на Луната през целия месец, разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>


ОВЕН


.

Паж на Жезлите: Ентусиазъм, ново начало, планиране, страст. Тази карта ни дава шанс за реализация - лична и професионална, също така може да значи знак на съдбата. 

Понякога картата сочи пътуване, а също и достигане до важна информация.

Добре е да бъдете активни доколкото периодът като цяло го позволява!

Десетка чаши: Успех, щастие, пълнота, доволство, хармония. Любящо семейство, успешен брак, нов дом, разбирателство с партньора, радост.

В професионалната сфера - успех, реализация.

Изпълнение на целите!

таро - паж на жезлите
Паж на Жезлите

таро - десетка чаши
Десетка Чаши


 ТЕЛЕЦ


.

Колесницата: Тази карта сочи реализация и изпълнение на нашите желания, достигане до успех, победа над враговете, триумф. Усилията, които са направени до момента водят до реализация.  

Периодът ще бъде свързан с интензивна работа, с труд. Но ако човек е достатъчно издръжлив, целенасочен, смел и упорит, ще постигне това, което иска.

Понякога картата дава развръзка на нещо, понякога - начало на даден проект или начинание. В някои случаи е свързано с избор между две неща.

Крал на мечовете: Нерядко тази карта се свързва с работа и бизнес. Също така с дадена ситуация, изискваща вземане на категорична позиция по даден въпрос или вземане на решение относно дадена постъпка - да направим ли едно или друго.

В случая добре е да се дистанцирате от емоциите и да разсъждавате хладно и логично! Послушайте разума.

таро - колесницата на триумфа
Колесницата

таро - крал на мечовете
Крал на Мечовете


БЛИЗНАЦИ


.

Десетка мечове: Трудна ситуация, усещане, че сте в трудна и безнадеждна ситуация. Възможно е предателство от близък човек или нещо, което се крои зад гърба ви. 

Възможно е даден вид страдание, но честно казано доколкото мечовете са свързани с мисълта - вие самите виждате ситуацията по този начин. реалността може да сочи друго! Замислете се по този въпрос. 

Тази карта дава индикация и че нещо в начина ви на мислене е добре да си отиде, да бъде заменено с нови мисловни модели. Старите вече не вършат работа!

Картата сочи определен край, завършване на нещо. Нужда да се приключи с него - повече няма на къде!

Асо Пентакли: Асото дава ново начало, придобивка, подарък от съдбата. Може би е дошло времето, в което да оставите миналото зад гърба си и да дадете възможност на новото да навлезе в живота ви.

Време е да прекрачите прага на вратата, която е отворена пред вас към вашия нов живот, да поемете по своя нов път!

Финансов успех, печалба, материална придобивка.

таро - десетка мечове
Десетка Мечове

таро - асо пентакли
Асо Пентакли


РАК


.

И двете карти са от големите аркани - доста силни и високо енергийно, каквито са и процесите на затъмненията във вашия знак!

Смъртта и Колелото на Съдбата: Рязък край на нещо, пълна промяна и дълбока трансформация, които ще ви поведат по пътя на съдбата. Това, което е писано да се случи, няма как да се избяга от него. Ситуациите към момента са изключително показателни за вас - на прав път ли сте или грешите! Ще разберете по събитията, които ви се случват сега - положителни или негативни.

Определено ще се наложи да се разделите с дадена ситуация, човек или начин на мислене. Това е неизбежно ако те по някакъв начин осуетяват или възпрепятстват личното ви развитие.

Намирате се на границата между миналото и бъдещето и от събитията в конкретния момент ще се повлияе доста силно вашето развитие напред.

Колелото на Съдбата ни показва, че всичко в този свят е циклично, че след раждането идва смъртта, след която следва нов цикъл. Показва ни, че не бива да ни е страх да сложим край на нещо, защото на негово място неминуемо ще застане нещо ново и продуктивно.

таро - смъртта
Смъртта

таро - колелото на съдбата
Колелото на Съдбата


ЛЪВ


.

Десетка Пентакли и Асо Чаши: И двете карти сочат пълнота, придобивки, реализация. Възможни са любовни срещи, партньорство, нова връзка. Периодът на затъмненията може да е свързан кармично с вземане на решение за сключване на брак, за годеж, за това да имате дете.

Възможни са финансови облаги, помощ и подкрепа от вашите близки. 

Определено и двете карти са доста хармонични. Седмицата се очертава да бъде доста ползотворна и изобилна за вас! 

Принципно това, от което имате нужда, голяма е вероятността да го получите като подарък на съдбата!

Ако до момента е имало някакви недоразумения във взаимоотношенията, сега е моментът да ги изгладите!

таро - десетка пентакли
Десетка Пентакли

таро - асо чаши
Асо Чаши


ДЕВА


.

Деветка Пентакли и Тройка Чаши: празник, достижение, доволство, реализация на мечтите, достигане до благоприятен финал на нещо!

Чувствате се оптимистично, материално и емоционално стабилни. Контролирате ситуациите във вашия живот. те по-скоро сами се развиват в добра посока без да е нужно да правите кой знае какво!

Очертават се финансови придобивки, печалба, растеж и разцвет в живота ви. Възможна е бременност при жените.

Може да се наложи да изчакате в един определен отрязък от време това, за което си мечтаете да се случи, но запазете пълната увереност, че то ще стане. Тук няма място за отчаяние или недоверие!

Възможно е забавяне в развитието на дадени любовни взаимоотношения, но когато моментът узрее неминуемо ще се реализират и развият благоприятно!

таро - деветка пентакли
Деветка Пентакли

таро - тройка чаши
Тройка Чаши


ВЕЗНИ


.

Двойка Жезли и Петица Чаши: Момент на изчакване, на направа на избор!

Възможно е доброволно да се отказвате от потенциална положителна реализация в дадена ситуация. Възможно е поради това, че трудно правите своя избор да изгубите и двете възможности, които ви се дават!

Твърде вероятно е поради стечение на обстоятелствата и някаква загуба доброволно да се отказвате и от нещо, което не е нужно да загърбвате.

Опитайте се да се стабилизирате. Да обмислите нещата от практична гледна точка. дайте си трезво "за" и "против". Ако става въпрос за чувства, които смятате за загубени, според енергетиката на Петица Чаши - не всичко е загубено!

Помислете дали не сте прекалено пасивни и не трябва ли да проявите някаква активност все пак!

таро - петица чаши
Петица Чаши

таро - двойка жезли
Двойка Жезли


СКОРПИОН


.

Десетка Пентакли и Слънцето: Прекрасни, ползотворни, изпълващи ни с радост карти. Много е вероятно някакво голямо семейно събитие - годеж, сватба, поява на дете!

Каквито и планове да имате, те ще се реализират или вече са на път да се осъществят. Вие чувствате победата, радостта от живота и от материализацията на някаква ваша мечта!

Възможни са финансови и материални облаги, а също така и емоционални! Щастието и късметът са с вас в този момент! Всяко нещо, с което се захванете ще търпи благоприятно развитие!

Слънцето е символ на самия живот, на топлината и светлината, на щастието, на личното развитие и вярата в собствените умения!

Вселената ще бъде щедра към вас!!! 🙂

Всяко ваше начинание ще се увенчае с успех!

таро - десетка пентакли
Десетка Пентакли

таро - слънцето
Слънцето


СТРЕЛЕЦ


.

Двойка Жезли и Десетка Пентакли: От вашата правилна позиция зависи ще се облагодетелствате ли и ще черипте ли благотворна енергия от това, което ви се дава!

До голяма степен сте в момент на избор и проявяване на ясна гледна точка към събитията, на вземане на стабилно становище по даден въпрос. И от вашият избор ще зависи доколко ще си позволите да получите даровете на съдбата!

Може да става въпрос за любовни взаимоотношения, като от една страна ви се иска да се впуснете в тях, а от друга се държите на дистанция. Може да става въпрос за стартиране на бизнес, за предприемане на някакво начинание. Вероятно е да става въпрос и за закупуването на недвижим имот или за смяна на местоживеенето.

Във вашите ръце е доколко ще се възползвате от това, което ви се дава като възможности, а определено то не е малко. 

Важен е верния избор!

таро - двойка жезли
Двойка Жезли

таро - десетка пентакли
Десетка Пентакли


КОЗИРОГ


.

Двойка Пентакли и Магът: Нужно е да направите избор и да заемете категорична и ясна позиция по даден въпрос. Най-малкото пред вас самите да си изясните дадените събития.  

Възможно е да приемате дадена ситуация като игра, да не отчитате нейната сериозност! Ако се впускате в дадени начинания много важно е да не пренебрегвате стабилността и здравия разум. 

Също тук има вариант, в който твърде дълго наливате от пусто в празно, където има една дума. Вече е време да се уравновесите и да вземете своето ясно и твърдо становище!

Възможно е и огледалната гледна точка - прекалено тежко стоите на своето място и не забелязвате вариант за изход от дадена ситуация. Потърсете гъвкавостта и готовността да балансирате, най-вече на ментално ниво!

таро - двойка пентакли
Двойка Пентакли

таро - магьосникът
Магьосникът


ВОДОЛЕЙ


.

Тук няма грешка! Просто два пъти изтеглих тази карта, след щателно разбъркване. Реших да остане така. Просто умножете казаното x 2. 🙂

Шестица Жезли: Картата се свързва с добри новини, които идват към вас. Също с достигането до успешен финал след известни трудности. Или обратното - ново начало - предприемането на едно ново начинание, което ще се увенчае с успех!

Тази карта олицетворява победата, независимо в коя сфера на живота се вземе нейното значение. Това, за което сте се борили и за което сте се трудили ще даде своите плодове. Очаква ви признание, социално признание и благоденствие!

Възможно е към вас да се приближава нещо добро. То отново ще бъде свързано с предишни усилия. Ще бъде нещо като награда за тях!

Картата се свързва с финансови и материални придобивки, с авторитет в очите на другите. Възможна е нова работа. 

Във всички случаи ще се чувствате специален!


Шестица Жезли


Шестица Жезли


РИБИ


.

Крал на Мечовете и Асо Чаши: Време е да се вземе решение! Най-вероятно става въпрос за любовни взаимоотношения, но може и по принцип прости вие твърде емоционално да приемате дадената ситуация. И дори да става въпрос за бизнес или работа, да преживявате емоционално дадената ситуация.

Възможна е да сте раздвоени между здравия разум и силните ви чувства. Тук е много трудно да се даде съвет кое да изберете. Според мен най-правилно е ако на фона на тези две карти по-скоро се опитате да намерите баланса в себе си между видимото и невидимото, между творческото и практичното!

Ако се намирате в затруднена ситуация, изходът е баланс между чувства и мисли!

Съдбата ще бъде на ваша страна. дайте си "за" и "против", чуйте какво ви казва и ума и сърцето и преминете към следващата крачка!

таро - крал на мечовете
Крал на Мечовете

таро - асо чаши
Асо Чаши

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...