☿ Статии♂ Месечен хороскоп

Месечен хороскоп ЮЛИ 2019г. – Карма и Съдба!

Месечен хороскоп ЮЛИ 2019г

Здравейте, приятели, с малко закъснение, но като се има предвид, че силно енергийните процеси, които се случват  на този етап влияят и върху мен, с леко забавяне представям пред вас Месечната прогноза за ЮЛИ 2019г. 🙂

Нищо като информация не е загубено към момента - намираме се в процес на Пълно Слънчево Затъмнение, като по темата имам два, три материала. Който желае може да се запознае с тях - тук, тук и тук! 🙂 

За месец Юли можем да кажем, че е доста богат на събития - две затъмнения, ретрограден Меркурий, Слънце опозиция Сатурн, невидим Марс, залез на Венера, както и доста важни аспекти между планетите. В следващите редове ще разгледаме тези небесни конфигурации и ще разберем кой е най-добрия начин да се възползваме от всеки един аспект! Останете с мен!!!

.

Без да губим време преминаваме директно към най-важната тема: 2 затъмнения - Пълно Слънчево в знак Рак на 2-ри юли и Частично Лунно в знак Козирог на 17-ти юли. Слънчевото се наблюдава от някои части на Тихия океан и Южна Америка, а Лунното - от цялата нощна половина на Земята. То ще се състои в малките часове на 17-ти (00:37ч. бг), така че и от България ще бъде видимо.

И двата процеса отключват важни кармични програми и силни съдбовни събития в нашия живот. Сега е дошъл моментът да застанем на своя път и да изберем вярната посока. Ако има негативни проявления, значи - време е за промяна. Всеки сам за себе си ще усети процесите и това, което е необходимо да направи. Ако сами не можете да се справите разбира се можете да се обърнете към мен или към мои колеги, които да ви насочат в правилната посока. Няма нищо странно в това. От древни времена хората са решавали съдбите на цели царства или държави с помощта на Астрологията! Фараоните са имали астролози, Кралете, Папите, Царете... и са се допитвали до тях. Ако знаем правилно да гледаме към звездите ще си отговорим на много въпроси! 🙂

Още повече човек понякога сам трудно забелязва обективно цялата картина за самия себе си. Понякога е нужно с един страничен поглед да се даде обективно мнение, базирано и обосновано на нещо, така, както се случва в една астрологична консултация например. Там всичко, което се казва е нужно да се базира на определени фактори. И моя съвет е при работа с астролог да задавате въпроса: "Защо?". Добре е той да може да се обоснове! 🙂

По темата: Затъмненията ще ни помогнат да намерим себе си и да стъпим на своя път. Може чрез силно негативни събития, а може и чрез много приятни и награждаващи нас съдбовни ситуации. Тоест много от нас ще получат подаръци от съдбата. Макар, че те и негативните събития могат да се дефинират като "подаръци" за нас, от една философска гледна точка! 🙂

Затъмненията активират оста Рак - Козирог, която е свързана с дом, семейство, недвижими имоти, местожителство, комуникация с родителите, най-вече майката, но и с бащата разбира се; вътрешна емоционална сигурност и стабилност, създаване на фундамент и основа, върху които да стъпим, за да развиваме и градим себе си. И от друга страна са свързани с професия, кариера, работа, професионално израстване, социален статус, външно развитие, създаване на цели и работата по тяхното постигане, със среща на влиятелни хора, с промяна, преструктуриране на външно ниво, в някои случаи се свързва с брака и партньорството, а при жените с това да станат майки най-вече за първи път.

И така: някои от тези области биха могли да се активират от затъмненията, както и сферите от личната ви натална карта, в които конкретно се случват двата процеса, според Асцендента ви. 

Гледайки двете карти на затъмненията мога да кажа, че определено целта е вътрешно преобразяване на първо място, готовност за работа със самите себе си, готовност да се съобразим с поставените отвън изисквания в живота ни, с проява на достатъчно стабилност, търпение и устойчивост от наша страна. Просто без тотално преструктуриране на начина на мислене от една страна и материалната ситуация извън нас от друга страна, няма как да очакваме нещата да се развиват от само себе си в живота ни.

Събитията сега имат за цел да ни покажат какво да променим, към какво да се насочим, как точно да го постигнем. Ако има разбиране в нас, всичко ни се показва - по един или друг начин! Работата и постигане на вътрешна устойчивост ще са основни теми за нас. Чрез ситуации, които ще провокират въпросът имаме или не вътрешната устойчивост да бъдем себе си и да развиваме потенциалът си, бихме си отговорили на много от нашите въпроси! Често ми се случва да работя с хора, които наистина не оценяват това, което притежават. И не го казвам в смисъл на укор. Всички сме такива малко или много. Аз също! 🙂 Много е важно всеки да си даде ясна преценка къде се намира, какво притежава и как го използва, за да израства и да се развива!?

Добре е едновременно и да сме приемащи към това, което идва отвън, както и да бъдем инициатори и новатори в нашия живот. 

Слънчево Затъмнение в Рак

Слънчево Затъмнение в Рак
02 юли 2019г., 22:16ч. (БГ)

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!

.

Сега е моментът да дам анализ и на картите, които изтеглих за месеца, защото те са в пълен унисон с казаното до момента!

Осмица мечове, Слънцето, Светът и Двойка Жезли са Таро картите. И те в цялост обрисуват ситуацията, която разкрих от гледна точка на Астрологията. 

Осмица Мечове е карта, която дава индикация, за състояние, в което имаме чувството, че всички възможности са изчерпани, че това, което желаем няма как да го постигнем, че е невъзможно да го реализираме, че има много пречки пред нас. Чувстваме се безпомощни, в състояние на пълна стационарност, в което нито можем да се поместим от мъртвата точка, нито можем да видим или да осъзнаем как точно да действаме. Чувстваме, че има проблем и то не малък, но не знаем как да го разрешим!

От друга страна тази карта, символизираща мислите, нашите вътрешни и лични ментални модели ни показва, че ние сами слагаме граници пред себе си. Че бариерите, които съществуват са плод на нашето възприятие към света и случващото се. Че реално ако пожелаем можем да сменим своята гледна точка и с нея да сменим и реалността, или поне начинът, по който я възприемаме. А оттам да променим и цялостно ситуацията, в която се намираме.

Също картата олицетворява и едната крайност на ситуацията, разкривайки положение на тотална невъзможност да направим каквото и да е. Но веднага е последвана от две противоположни на нейното значение карти, даващи ни другата страна на спектъра - Слънцето (което изпадна уж случайно) и Светът.

И Слънцето може да се каже, че е другото лице на една тежка ситуация, в която се намираме. Че е друга възможност на възприемане и на вярване за нас. То символизира светлината, топлината, животът в неговия пълен смисъл. Щастието, реализацията, късметът, пълнотата, раждането и процъфтяването на всичко, до което се докосне. Новото начало!

То всъщност се появи заедно със Светът, който символизира целостта и цикличността на живота, който символизира, че след нощта идва ден, че след тъмнината идва светлина, че след горчивината и болката идват щастието и радостта. И Светът ни показва, че всичко е възможно на този свят, стига да повярваме, че го заслужаваме, стига да разшифроваме правилно собствения си потенциал! И те ни показват, че всяка негативна ситуация може да се обърне спрямо нашата гледна точка!

И в крайна сметка Слънцето е символ на духа, на развитието на нашия истински "Аз", на възможността да изразим себе си и това, което умеем най-добре. А Светът от своя страна ни дава удовлетворение, пълнота, завършеност, глобален поглед над нещата в живота ни и една реална преценка! С помощта на която да направим верния избор за нас!

И последната карта, която изтеглих потвърждава, че всичко се свежда до баланса и хармонията. Двойка жезли олицетворява съгласуването, правилния избор, с поглед напред и от гледна точка на глобалното развитие на собствената личност. Тоест малко повече в цялост да се взема предвид случващото се, а не да го гледаме на парче и изборно да акцентираме на това, което ни провокира емоциите - негативно в повечето случаи. Доколкото е възможно да погледнем по-обективно, да бъдем свързани, како със собствената ни дълбока енергия и същност, така и с общата енергия на хората около нас, които са участници в дадената ситуация. Да погледнем ситуацията в цялост и тогава на много неща ще си отговорим правилно. Като под "правилно" имам предвид отговорите да са в наша полза. Тоест решенията, които вземаме в крайна сметка да ни доведат до вътрешно удовлетворение и спокойствие, олицетворяващи Рака. Защото само и единствено тогава ще можем да се развиваме пълноценно и максимално навън - Козирог!

таро - осмица мечове
Осмица Мечове

таро - слънцето
Слънцето


Светът


Двойка Жезли

.

Това е като цяло главната тенденция на месеца, провокирана от двата процеса на затъмненията. Както казах за Слънчевото, което се състоя на 2-ри, имам няколко отделни материала, включително и анализ по знаци и домове/ сфери на живота. За Лунното, което предстои, също подготвям тема, специално за вас! 🙂

Картината, която разкрих до момента, се потвърждава и от много "второстепенни" фактора - излизането на Меркурий ретрограден, което е и начало на неговия нов цикъл със Слънцето; опозицията на Слънцето и Сатурн, което е пък кулминацията в техния общ хелиакален цикъл; невидимия Марс през целия юли, подготвяйки се заедно с Венера, която те първа ще се скрие от небосклона, също за нови цикли - както със Слънцето, така и помежду си. Тоест настъпва време на равносметка и подготовка за нас. Време на проявление и едновременно с това на завършване, освобождение и планиране на едно ново начало в нашия живот!

Това, което се проявява сега е по съдба. След него предстои време на осмисляне, на създаване на нови цели и задачи, на ретроспекция и анализ, на създаване на нови вътрешни настройки в нас самите за едно по-добро бъдеще. И пак напомням - в целия мой анализ аз разделям процесите, за да станат по-разбираеми. Иначе всичко е едно цяло, което в цялост влияе върху нас - една обща енергия, която е в непрекъснато движение и взаимообмен. Просто на един по-земен и битов план за улеснение можем да гледаме на случващото се като отделни процеси. 

Много ясно се вижда как гореизброените конфигурации следват общата тема на периода и всъщност те го доизграждат. И ретроградния Меркурий, и невидимите Марс и Венера ще ни дадат време за вътрешна работа. Ще разгледам техните цикли в седмичните ми прогнози по-подробно. Знаем, че Венера символизира любовта, красотата, нашия морал, ценностна система, благоденствието и вътрешното удовлетворение. Знаем, че Марс се свързва с активността, енергията, секса, смелостта, със способността да отстояваме себе си и своите желания, със способността да се борим за това, което желаем.

И връзката между тези две планети е изключително важна - и заради това, че те символизират мъжкото и женското начало и нашите взаимоотношения като цяло, и заради това, че до голяма степен те са в основата на възможностите ни да достигнем до нашите цели и мечти, и заради това, че са в пряка връзка с ресурсите които даваме и получаваме. И те са в етап на приключване на техния съвместен цикъл, стартирал през 2017г. Помислете какви задачи и събития приключват в живота ви, стартирали преди около две години във времето и какви резултати имате на този етап налице.

И когато споменах за резултати, няма как да не намесим и Сатурн и неговата мощна опозиция със Слънцето - кулминация в техния едногодишен съвместен цикъл. И тази опозиция, която ще наблюдаваме на 9 юли и ще се усеща поне седмица преди и след точния аспект между двете небесни тела, ще ни даде проявление, стабилност и структуриране в живота ни. На фона на напрегнатата енергия на затъмненията определено сатурновото влияние доста ще ни охлади и заземи. Нека не забравяме, че той също се свързва с кармата, с уроците на съдбата, с невидимото и с това, което трябва да се изкорени от живота ни защото ни дърпа назад и вреди на глобалното ни развитие. Повече по тези теми ще поговорим в седмичните ми прогнози! 

Лунно Затъмнение в Козирог

Лунно Затъмнение в Козирог
17 юли 2019г., 00:37ч. (БГ)

Доста неща исках да разгледаме днес, но времето напредва, а и статията става прекалено дълга. На който му е интересно това, което коментирам, може да очаква следващите ми материали - и тук и в YouTube каналът ми!!! 🙂 

Силно събитиен е месецът и няма как да го събера в един материал. Предстоят доста аспекти през целия период. Главните разбира се са затъмненията по оста Рак-Козирог, както и транзитите на Ретрограден Меркурий и невидимия Марс в Лъв, които ще правят аспекти с Уран в Телец. И те говорят за промяна, трансформация и съдба, за намиране на себе си, на своите истински способности, дарби и таланти, и на тяхното правилно използване и изразяване на външен план.

Също връщането обратно на Меркурий в Рак, навлизането и на Венера в Рак, правейки там мажорни аспекти със Сатурн, Плутон и Лунните възли, както и нейното скриване, потвърждава отново горното! Работа с нашия вътрешен емоционален и духовен свят и създаване на здрава основа и фундамент, върху които да се изграждаме като личности!

Не бива да пропускаме и съвпада на Слънцето с Меркурий, начало на техния нов цикъл, даващ ни възможност за нов подход към нашия живот и нов по-добър и по-продуктивен начин на мислене!

Следете моите публикации за повече информация! Благодаря ви! Обичам ви!!!

Пожелавам ви един прекрасен и ползотворен месец! 🙂 


За всеки един важен аспект през годината, следете раздел АСТРО СЪБИТИЯ и ЛУНЕН ХОРОСКОП!


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email: astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀ ЛУННИ ВЪЗЛИ ПО ОСТА РАК-КОЗИРОГ →ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ 2019г./ ПО ЗНАЦИ!!! →


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци

Посетете моя YouTube канал!ВАЖНИ ДАТИ ПРЕЗ МЕСЕЦ ЮЛИ 2019Г.


НЕВИДИМ МЕРКУРИЙ през целия месец

НЕВИДИМ МАРС през целия месец

2 юли 2019г., 02:19ч. - Марс в Лъв

2 юли 2019г., 22:16ч.  - СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ 10º38' РАК

3 юли 2019г., 18:18ч. - Венера в Рак

8 юли 2019г., 18:32ч. - Венера секстил Уран

8 юли 2019г. - МЕРКУРИЙ става Ретрограден

9 юли 2019г., 01:27ч. - Меркурий съвпад Марс

9 юли 2019г., 20:07ч. - Слънце опозиция Сатурн

11 юли 2019г., 21:00ч. - ПЪРВА ЧЕТВЪРТ 

11 юли 2019г., 07:31ч. - Слънце тригон Нептун

11 юли 2019г., 21:01ч. - Марс квадратура Уран

14 юли 2019г., 17:51ч. - Слънце опозиция Плутон

17 юли 2019г., 00:37ч. - ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ 24º04' КОЗИРОГ

17 юли 2019г., 08:34ч. - Венера опозиция Сатурн

18 юли 2019г., 21:03ч. - Венера тригон Нептун

19 юли 2019г., 10:07ч. - Меркурий R в Рак

21 юли 2019г., 11:32ч. - Венера опозиция Плутон

21 юли 2019г., 15:35ч. - Слънце вътрешен съвпад с Меркурий

21 юли 2019г. - ЗАЛЕЗ НА ВЕНЕРА като ЗОРНИЦА

23 юли 2019г., 05:50ч. - Слънце в Лъв

24 юли 2019г., 06:14ч. - ПОСЛЕДНА ЧЕТВЪРТ

25 юли 2019г., 03:26ч. - Меркурий съвпад Венера

25 юли 2019г., 15:22ч. - Марс тригон Юпитер

28 юли 2019г., 04:54ч. - Венера в Лъв

30 юли 2019г., 02:14ч. - Слънце квадрат Уран

* посочените часове са в бг лятно часово време +3 UTC


ИНГРЕСИИ НА ПЛАНЕТИТЕ ПРЕЗ 2019Г.:


СЛЪНЦЕ
в Козирог/
от 20.01.2019г., 10:59ч. във Водолей/
от 19.02.2019г., 01:03ч. в Риби/
от 20.03.2019г., 23:58ч. в Овен/
от 20.04.2019г., 11:55ч. в Телец/
от 21.05.2019г., 10:59ч. в Близнаци/
от 21.06.2019г., 18:54ч. в Рак/
от 23.07.2019г., 05:50ч. в Лъв/
от 23.08.2019г., 13:01ч. в Дева/
от 23.09.2019г., 10:50ч. във Везни/
от 23.10.2019г., 20:19ч. в Скорпион/
от 22.11.2019г., 16:58ч. в Стрелец/
от 22.12.2019г., 06:19ч. в Козирог/
МЕРКУРИЙ
в Стрелец/
от 05.01.2019г., 05:39ч. в Козирог/
от 24.01.2019г., 07:49ч. във Водолей/
от 10.02.2019г., 12:50ч. в Риби/
от 05.03.2019г., 20:19ч. в Риби (R)/
от 28.03.2019г., 15:58ч. в Риби (D)/
от 17.04.2019г., 09:00ч. в Овен/
от 06.05.2019г., 21:25ч. в Телец/
от 21.05.2019г., 13:51ч. в Близнаци/
от 04.06.2019г., 23:04ч. в Рак/
от 27.06.2019г., 03:19ч. в Лъв/
от 08.07.2019г., 02:15ч. в Лъв (R)/
от 19.07.2019г., 10:06ч. в Рак/
от 01.08.2019г., 06:57ч. в Рак (D)/
от 11.08.2019г., 22:45ч. в Лъв/
от 29.08.2019г., 10:47ч. в Дева/
от 14.09.2019г., 10:14ч. във Везни/
от 03.10.2019г., 11:14ч. в Скорпион/
от 31.10.2019г., 17:41ч. в Скорпион (R)/
от 20.11.2019г., 21:11ч. в Скорпион (D)/
от 09.12.2019г., 11:41ч. в Стрелец/
от 29.12.2019г., 06:54ч. в Козирог/

ВЕНЕРА
в Скорпион/
от 07.01.2019г., 13:17ч. в Стрелец/
от 04.02.2019г., 00:29ч. в Козирог/
от 01.03.2019г., 18:45ч. във Водолей/
от 26.03.2019г., 21:43ч. в Риби/
от 20.04.2019г., 19:10ч. в Овен/
от 15.05.2019г., 12:46ч. в Телец/
от 09.06.2019г., 04:36ч. в Близнаци/
от 03.07.2019г., 18:18ч. в Рак/
от 28.07.2019г., 04:53ч. в Лъв/
от 21.08.2019г., 12:06ч. в Дева/
от 14.09.2019г., 16:43ч. във Везни/
от 08.10.2019г., 20:50ч. в Скорпион/
от 01.11.2019г., 22:24ч. в Стрелец/
от 26.11.2019г., 02:28ч. в Козирог/
от 20.12.2019г., 08:41ч. във Водолей/
МАРС
в Риби/
от 01.01.2019г., 04:19ч. в Овен/
от 14.02.2019г., 12:51ч. в Телец/
от 31.03.2019г., 09:12ч. в Близнаци/
от 16.05.2019г., 06:09ч. в Рак/
от 02.07.2019г., 02:19ч. в Лъв/
от 18.08.2019г., 07:16ч. в Дева/
от 04.10.2019г., 07:21ч. във Везни/
от 19.11.2019г., 09:40ч. в Скорпион/
ЮПИТЕР
от 10.04.2019г., 20:01ч. в Стрелец (R)/
от 11.08.2019г., 03:19ч. в Стрелец (D)/
от 02.12.2019г., 20:20ч. в Козирог/
САТУРН
от 30.04.2019г., 03:54ч. в Козирог (R)/
от 18.09.2019г., 11:47ч. в Козирог (D)/
УРАН
от 06.01.2019г., 22:26ч. в Овен (D)/
от 06.03.2019г., 10:26ч. в Телец/
от 12.08.2019г., 05:26ч. в Телец (R)/
НЕПТУН
от 21.06.2019г., 17:36ч. в Риби (R)/
от 27.11.2019г., 14:32ч. в Риби (D)/
ПЛУТОН
от 24.04.2019г., 20:47ч. в Козирог (R)/
от 03.10.2019г., 08:39ч. в Козирог (D)/
ЛУННИ ВЪЗЛИ
по оста Рак-Козирог - цялата 2019г./


ДИРЕКТНО/РЕТРОГРАДНО ДВИЖЕНИЕ НА ПЛАНЕТИТЕ ПРЕЗ 2019Г.:


Меркурий - 19.02.2019г. влиза в Ретро сянка/
Меркурий - 05.03.2019г. става Ретрограден/
Меркурий съвпад Слънце - 15.03.2019г./
Меркурий - 28.03.2019г. става Директен/
Меркурий - 16.04.2019г. излиза от Ретро сянка/

Меркурий - 20.06.2019г. влиза в Ретро сянка/
Меркурий - 08.07.2019г. става Ретрограден/
Меркурий съвпад Слънце - 21.07.2019г./
Меркурий - 01.08.2019г. става Директен/
Меркурий - 15.08.2019г. излиза от Ретро сянка/

Меркурий - 12.10.2019г. влиза в Ретро сянка/
Меркурий - 31.10.2019г. става Ретрограден/
Меркурий съвпад Слънце - 11.11.2019г./
Меркурий - 20.11.2019г. става Директен/
Меркурий - 07.12.2019г. излиза от Ретро сянка/


Венера - няма ретроградност през 2019г./
Марс - няма ретроградност през 2019г./


Юпитер - 14.01.2019г. влиза в Ретро сянка/
Юпитер - 10.04.2019г. става Ретрограден /
Юпитер опозиция Слънце - 10.06.2019г./
Юпитер - 11.08.2019г. става Директен/
Юпитер - 01.11.2019г. излиза от Ретро сянка/


Сатурн - 22.01.2019г. влиза в Ретро сянка/
Сатурн - 30.04.2019г. става Ретрограден/
Сатурн опозиция Слънце - 09.07.2019г./
Сатурн - 18.09.2019г. става Директен/
Сатурн - 24.12.2019г. излиза от Ретро сянка/


Уран - 20.04.2018г. влиза в Ретро сянка/
Уран - 07.08.2018г. става Ретрограден/
Уран опозиция Слънце - 24.10.2018г./
Уран - 06.01.2019г. става Директен/
Уран - 23.04.2019г. излиза от Ретро сянка/

Уран - 25.04.2019г. влиза в Ретро сянка/
Уран - 12.08.2019г. става Ретрограден/
Уран опозиция Слънце - 28.10.2019г./
Уран - 10.01.2020г. става Директен/
Уран - 26.04.2020г. излиза от Ретро сянка/


Нептун - 26.02.2018г. влиза в Ретро сянка/
Нептун - 18.06.2018г. става Ретрограден/
Нептун опозиция Слънце - 07.09.2018г./
Нептун - 22.11.2018г. става Директен/
Нептун - 15.03.2019г. излиза от Ретро сянка/

Нептун - 28.02.2019г. влиза в Ретро сянка/
Нептун - 21.06.2019г. става Ретрограден/
Нептун опозиция Слънце - 10.09.2019г./
Нептун - 27.11.2019г. става Директен/
Нептун - 17.03.2020г. излиза от Ретро сянка/


Плутон - 21.12.2017г. влиза в Ретро сянка/
Плутон - 22.04.2018г. става Ретрограден/
Плутон опозиция Слънце - 12.07.2018г./
Плутон - 30.09.2018г. става Директен/
Плутон - 21.01.2019г. излиза от Ретро сянка/

Плутон - 02.01.2019г. влиза в Ретро сянка/
Плутон - 24.04.2019г. става Ретрограден/
Плутон опозиция Слънце - 14.07.2019г./
Плутон - 03.10.2019г. става Директен/
Плутон - 24.01.2020г. излиза от Ретро сянка/ЛУНАЦИИ И ЗАТЪМНЕНИЯ ПРЕЗ 2019Г.:


06 януари 2019г., 03:28ч. - НОВОЛУНИЕ 15025' Козирог - ЧАСТИЧНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ/

21 януари 2019г., 07:16ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 00052' Лъв – ПЪЛНО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ/


04 февруари 2019г., 23:03ч. - НОВОЛУНИЕ 15045' Водолей/

19 февруари 2019г., 17:53ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 00042' Дева./


06 март 2019г., 18:03ч. - НОВОЛУНИЕ 15047' Риби/

21 март 2019г., 03:42ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 00009' Везни/


05 април 2019г., 11:50ч. - НОВОЛУНИЕ 15017' Овен/

19 април 2019г., 14:12ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 29007' Везни/


05 май 2019г., 01:46ч. - НОВОЛУНИЕ 14011' Телец/

19 май 2019г., 00:11ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 27039' Скорпион/


03 юни 2019г., 13:02ч. - НОВОЛУНИЕ 12034' Близнаци/

17 юни 2019г., 11:30ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 25053' Стрелец/


02 юли 2019г., 22:16ч. - НОВОЛУНИЕ 10038' Рак – ПЪЛНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ/

17 юли 2019г., 00:37ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 24004' Козирог ЧАСТИЧНО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ/


01 август 2019г., 06:12ч. - НОВОЛУНИЕ 08037' Лъв/

15 август 2019г., 15:29ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 22024' Водолей/

30 август 2019г., 13:37ч. - НОВОЛУНИЕ 06047' Дева/


14 септември 2019г., 07:33ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 21005' Риби/

28 септември 2019г., 21:26ч. - НОВОЛУНИЕ 05020' Везни/


14 октомври 2019г., 00:08ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 20014' Овен/

28 октомври 2019г., 05:38ч. - НОВОЛУНИЕ 04025' Скорпион/


12 ноември 2019г., 15:34ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 19052' Телец/

26 ноември 2019г., 17:05ч. - НОВОЛУНИЕ 04003' Стрелец/


12 декември 2019г., 07:12ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 19052' Близнаци/

26 декември 2019г., 07:13ч. - НОВОЛУНИЕ 04007' Козирог – ПЪЛНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ/


Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната през целия месец,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

 • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
 • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
 • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
 • Затъмнения 2019г.
 • Уран в Телец - март 2019г. до май 2026г.
 • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
 • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
 • Меркурий – ретроградност  2019г.
 • Нептун в Риби - от 2011г. до 2026г.
 • Плутон в Козирог - от 2008г. до 2024г.
 • Транзити и аспекти през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...