Седмичен ЛУНЕН ХОРОСКОП от 22-ри до 28-ми юли 2019г. + ТАРО ЕНЕРГИЯ по знаци!

седмичен лунен хороскоп

ОБЩО ЕНЕРГИЙНО ВЛИЯНИЕ НА ПЕРИОДА:


Здравейте, приятели, измина още една седмица, свързана с доста високоенергийни процеси. Лунното затъмнение беше водещо и може да се каже, че то отключи доста подсъзнателна дейност особено при по-чувствителните и емоционални хора. Отделно от това Слънцето и Меркурий започнаха своя нов цикъл, а в края на периодът видяхме Венера за последно като Зорница. Тя ще бъде невидима до 27 септември 2019г., когато ще я видим на западния хоризонт, след залеза на Слънцето вече като вечерна звезда - т. нар. Вечерница.

За творческите и интелектуални личности този период сега, а и до края на септември, би могъл да бъде изключително продуктивен и изпълнен с възможности - за нови идеи, проекти, за всякакви творчески хрумвания и решения. Интуицията ни ще работи силно, ще търсим път към себе си и към своето вътрешно удовлетворение, спокойствие и изразяване. 

През седмицата Луната все повече се приближава към Слънцето и навлиза в своята фаза Последна четвърт, но за сега светенето й е още достатъчно силно, за да ни помогне в материализация на нашите цели и задачи. 

Добре е да имаме едно наум и да не забравяме, че Меркурий е ретрограден все още, въпреки че вече е в неговия нов цикъл със Слънцето. Ако все пак ни се наложи обаче, вече е по-допустимо за подписване на документи в сравнение с отминалите дни. Меркурий ще бъде стационарен около Новолунието на 1-ви август, след което ще стане директен и ако имате възможност, най-добре е да изчакате до 3 август със стартирането на по-важните начинания. 

Малката планета ще напусне градусите, в които е била ретроградна на 15 август, така че в крайна сметка някои от нас ще усещат въздействието и развитието на дадени ситуации, създали се сега (или объркали се сега) до към средата на следващия месец. И пак е важно да се прецени за конкретния случай, защото ако са провокирани и от летните затъмнения, доста за по-дълго могат да са част от живота ни!

В този период сега хубаво е да си дадем малка почивка. Можем да си вършим някои рутинни или неотложни задачи, но като цяло добре е да започнем да се изчистваме физически и психически и с намаляващата Луна да се подготвяме за края на Лунния месец и за едно ново и много важно начало!

Подготвям статията за август месец и смятам, че той ще бъде много ползотворен и благоприятен за нас, че всеки ще може вътрешно да достигне до това, което го кара да бъде щастлив и да се чувства добре. За целта важно е да се отърсим от напрежението, което малко или много провокираха двете затъмнения при всеки от нас, да се успокоим и да се подготвим за новия месец, който ще ни даде възможност да изразим себе си максимално!

До тогава има още малко време и както казах моментът сега е добър за рутинни дейности, евентуално за нещо, което не търпи отлагане, но най-вече е творчеки период и ни позволява да работим със себе си и с невидимото в живота ни!

таро - крал на чашите
Крал на чашите

таро - кралица на пентаклите
Кралица Пентакли

таро - двойка пентакли
Двойка Пентакли

Можем да работим с нашите чувства, емоции и усещания. Можем да размислим и върху материалната страна на нещата и по какъв начин ни влияе тя. Но най-добре е да се опитаме да балансираме тези две крайности и да създадем хармония както в мислите си, така и в своите чувства. Много важно е да не забравяме, че до голяма степен от нас зависи как ще се настроим към дадена ситуация и как ще я интерпретираме сами за себе си и как ще си позволим да я изживеем. 

Трите карти ни разкриват точно това - работа с чувства и емоции от една страна, и с материалния свят от друга. Както и с нуждата да създадем баланс между двете. Тоест да се научим да търсим щастието и доволството и в двете, и по-точно в баланса между тях!

И от друга страна да се уверим, че едното няма как да съществува без другото. Нашето тяло е материя, но не само! Отговорите на нашите въпроси могат да се крият навсякъде стига ние да сме готови да ги видим. За едно по-лесно би било да намират решения в практичното и логичното, за други по-добре да усещат ситуациите енергийно и интуитивно. И едното и другото са правилни, и носят своите плюсове. А крайността в едното или другото носи минусите. Важен е баланса както споменах. 

В този интровертен период всеки може да се замисли и сам за себе си да си отговори какъв е начинът на постигане на неговите цели, къде е неговата база и отправна точка, когато вземе дадено решение за действие. "Краля на Чашите" е емоционален, чувствителен и сензитивен. Но едновременно с това умее прекрасно да вникне във всяка една ситуация и наясно със себе си и своите емоции да я прецени правилно! Той е в баланс!

От своя страна "Кралица на Пентаклите" има усета по какъв начин да подходи към дадено нещо - без да прибързва, като го обмисли добре. Тя е достатъчно трезвомислеща и заземена. Възможно е да бъде свързана с даден бизнес, с желание за нова работа при някои от вас. С оглед намаляващата Луна ще ви бъде лесно да напуснете, но със започването изчакайте до след Новолунието в Лъв, което ще се състои в началото на август.

Но като цяло тази кралица дава стабилност и сигурност. Дори и да не притежаваме нужните сигурност и стабилност, сега е моментът да ги потърсим. Да си зададем въпросът "Защо не се чувствам сигурен?", "Кое е това, което ми пречи да бъда стабилен и уверен в себе си и в своите способности?", "На мястото ли съм си?", "Аз себе си ли съм - с дадени хора, в дадената работа, в определена ситуация, в начина ми на държание...?"

И "Двойката Пентакли", която се падна като трета карта на седмицата ни разкрива нуждата да направим избор между две неща или нуждата да балансираме две крайности - в мислене, в държание, в чувстване и т.н. Може би твърде дълго премятаме даден проблем и не можем да вземем своето решение! Сега в този интелектуален период, прекрасен за обмисляне на някои въпроси, можем да стигнем до правилните отговори сами за себе си. Просто е нужно да претеглим ситуацията, да я погледнем и през призмата на чувствата, и през призмата на прагматичното, и да вземем своето решение на база баланса между тях, но най-вече от гледна точка на това вътрешно дали се чувстваме доволни и можем ли да развиваме себе си и своя потенциал с това, което ще изберем!


Продължете да четете прогнозата по дни на седмицата
от Понеделник до Неделя >>

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!


❤️ ПОНЕДЕЛНИК - 22.07.2019Г. - 18ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в риби

луна в овенВ понеделник Слънцето е в последните градуси на знак Рак, като това за последно ще ни накара да преосмислим случилото се по затъмнения малко по-емоционално. От утре, с преминаването на светилото в знак Лъв, ще се почувстваме доста повече в унисон със събитията в живота ни. И много повече ще мислим в посока намиране на чистата радост да бъдем себе си и да изразяваме това, което сме свободно!

Луната до 13:02ч. ще бъде в обсега на Нептун на фона на знак Риби. Отделно от това между 11:34ч. и 13:02ч. ще бъде и без курс. Моя съвет е каквото имате да предприемете да го оставите за ранния следобед, когато Луната ще премине в знак Овен. Но най-добре и с оглед таро картата на деня "Двойка Пентакли" докато Луната все още е в Риби до обяд да се опитаме за последно добре да усетим настоящата ситуация, за да можем впоследствие да направим своя правилен избор.

Доста би ни помогнала и енергетиката на 18-ти лунен ден, който се свързва с огледалото. Всичко, което се случва сега е отражение на нас самите - на нашия вътрешен свят. Много добри възможности получаваме по този начин защото с лекота бихме осъзнали нашите грешки. И по този начин имаме възможност и за корекция.

Като цяло следобедните часове бихме могли да си свършим някоя важна за нас работа. Деня би могъл да бъде доста ползотворен, като първата му половина ще е подходяща за осъзнаване на важни за нас неща, а втората - за действия навън. Не забравяйте, че Меркурий все още е ретрограден. Подписвайте и стартирайте само неотложното! Най-добре довършвайте вече започнати задачи и проекти.

таро - двойка пентакли
Двойка Пентакли


❤️ ВТОРНИК - 23.07.2019Г. - 19ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в овен.

Високоенергиен ден! Рано сутринта Слънцето навлиза в огнения знак Лъв, Луната е в другия огнен знак Овен, образувайки тригон с Юпитер и Марс. Изцяло от нас зависи дали ще бъде ползотворна за нас тази силна енергия или разрушаваща. Можем да направим наистина голяма крачка, независимо дали физически или мисловно - то е едно и също от гледна точка на резултатът по-късно!

19-ти лунен ден засилва критичността обаче. Можем да се чувстваме пренапрегнати, свръхенергични или нетърпеливи. Луната е в образуваща квадратура със Сатурн, което по-скоро би ни подействало успокояващо и заземяващо. Възможно е емоционално да се почувстваме неудовлетворени и да ни се прииска бърза промяна или да решим да действаме радикално по някои въпроси.

Като цяло е добре да запазим своята стабилност. "Императорът" ни показва нужда от вземане на решение по даден въпрос, но и методичността, с която да го направим. Картата астрологически се свързва със знак Овен, което отново активира огнената енергия, така че в крайна сметка може би точно от това се нуждаем ако сме били пасивни в дадена ситуация. От импулс, страст и желание за действие. 

При всички положения днес ни се дава възможност да се поместим от мъртвата точка, но все пак е добре да не го правим твърде импулсивно или необмислено! За по-избухливите внимавайте да не се стигне до конфликтни ситуации. Опитайте се да разрешавате възникналите спорове аргументирано и с логика, а не с агресия.

таро - императорът
Императорът


❤️ СРЯДА - 24.07.2019Г. - 20ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в овен.

Луната продължава да е в тау квадратура към оста на Лунните възли, към Сатурн, Плутон, Меркурий и Венера. Макар и Слънцето от вчера да напусна тази напрегната зона, някак си все още не можем да се отпуснем напълно. Сутринта в 6:14ч. е точната фаза Последна четвърт и може да даде проявление на нещо, за което сме работили от началото на Лунния месец.  

Има и вариант, в който ние да бъдем принудени да извършим щем - не щем някакви действия, които сме отлагали прекалено дълго във времето и с предприемането на дадената стъпка ще подобрим собственото си положение. Тук дори може да става дума и за излизане от дадена ситуация, за прекратяване на дадени взаимоотношения. Циклите на Марс и Венера със Слънцето, а и на техния общ, са в своя край, което може да бъде показател за приключване на партньорства. 

Ако не желаете това да се случи, добре е днес да не провеждате разговори с цел изясняване на взаимоотношенията - лични или делови! 

Орелът е символ на 20-ти лунен ден и той ще ни даде възможност да погледнем на ситуациите в живота ни отвисоко. Също така би ни подпомогнал да направим важна крачка ако разбира се е предварително добре обмислена!

"Крал на Чашите" е символ на деня и той от една страна ни показва, че именно чувствата и емоциите ще са на дневен ред, но от друга страна - че именно там ще бъде нужно да намерим стабилност и равновесие. Все пак един крал не би си позволил да не е наясно със ситуациите в своето кралство, защото това би имало пагубни последици за самия него. Така е и с нашия живот. Колкото и чувствителни и емоционални да сме, контролът е добре да бъде в ръцете ни ако искаме положителен изход!  

Ние диктуваме правилата в нашия живот! Ние определяме посоката, в която да летим!

таро - крал на чашите
Крал на Чашите


❤️ ЧЕТВЪРТЪК - 25.07.2019Г. - 21ВИ ЛУНЕН ДЕН
луна в овен

луна в телецВ полунощ Луната преминава в знак Телец, където ще срещне трансформиращата енергия на Уран, който би могъл да ни зареди с много нови идеи! В малките часове Меркурий и Венера също правят съвпад. Двата аспекта не са особено силни с оглед голямото отклонение на Луната и Меркурий от еклиптиката, така че като цяло биха ни влияли слабо на физическо и по-силно на подсъзнателно ниво.

В същия ден Марс, който е невидим образува тригон с Юпитер и това отново би ни провокирало да работим с нашия ментален свят, с начина ни на мислене, да изявим готовност за промяна и преосмисляне на нашия светоглед, да сме готови за един по-глобален поглед върху случващото се. Идеи и планове със сигурност няма да ни липсват!  

"Пажа на Жезлите" определено ми напомня на комбинацията Юпитер-Марс. Енергичен, ентусиазиран, готов за нови начинания, с поглед към бъдещето, изпълнен с желания и вяра в своя успех. Този човек прави своите планове, готов е да инициира и да предизвика събитията - решителен, амбициозен, но и обмислящ ситуацията. 

21-ви ден също прекрасно хармонира на казаното до момента. Той е свързан с активност, креативност, творческо мислене. С готовност и желание за трансформация, промяна, с важна за нас крачка напред. Символът на 21-ви лунен ден е Пегас - конят с крила, който ни зарежда с вдъхновение, ентусиазъм и с желание да успеем. Денят е добър за предприемане на голям кръг от дейности, особено ако са предварително обмислени!

От гледна точка на намаляващата Луна, която вече с всеки изминал ден ще става все по-слаба, ако имаме някакви планове добре е да ги приведем в изпълнение днес или утре. В следващата седмица ще ни бъде доста по-трудно. Можем разбира се да изчакаме дните след Новолунието в Лъв, което ще се състои на 1-ви август, а Луната ще се покаже за първи път на 2-ри вечерта на запад. Тоест от 3-ти, 4-ти ще бъде удачно за действия. Тогава вече и Меркурий ще бъде директен.

таро - паж на жезлите
Паж на Жезлите


❤️ ПЕТЪК - 26.07.2019Г. - 22РИ ЛУНЕН ДЕН
луна в телец.

Както казахме, вчера и днес са дни подходящи за предприемане на действия ако те не търпят отлагане до по-следващата седмица. Луната продължава да е в знак Телец в квадратура към Марс и тригон към Сатурн. Двете планети обикновено ще ни помогнат в активността и в това нещо да се направи. Добре е с важните задачи да се приключи до към обед, когато Луната влиза в секстил с Нептун.  

Знаем, че тази планета има голяма вероятност да ни заслепи и да ни попречи да видим дадени подробности или цялостната картина. Нейното действие обаче не е непременно негативно, така че би могла да ни направи по-творчески настроени, по-интуитивни и сензитивни. Ако смятате, че бихте могли да отработите нептуновия принцип по този начин не е нужно да бързате, а напротив - използвайте енергията му за да усетите именно по какъв начин да действате! 

Самата карта на деня "Седмица Чаши" ни дава възможност за избор. От друга страна ни показва и силата на въображението. До голяма степен тази карта е свързана и с творчески и креативни процеси, и ни показва, че в нашите ръце е това което ще получим от живота - че то е в пряка зависимост от нашия подход, идеи, намерения, начин на мислене, мечти, вътрешни представи. 

Също добре е да се замислим именно сега достатъчно конкретни ли сме в това, което искаме или има елемент на разпиляване в желанията ни? Също дали сме в реалността или се опитваме да избягаме чрез света на фантазиите и илюзиите?

Ако намерим даден пропуск в нас самите и собственото ни поведения Луната, която е в тригон с Плутон ще ни улесни в това да предприемем нужната промяна, да премахнем това, което ни пречи!

таро - седмица чаши
Седмица Чаши

22-ри лунен ден преповтаря общата енергетика и ни съветва да се концентрираме върху завършване на важните дела. Подсеща ни, че приближава края на Лунния месец и че Луната ще става все по-слаба оттук нататък. Сега е време за вярна и точна преценка, за навременни действия. Ако ни водят искрени подбуди, можем да очакваме и положителни резултати от това, което предприемаме и обратното. 

Днес е ден, в който можем да намерим нестандартно решение на стоящ пред нас проблем!


❤️ СЪБОТА - 27.07.2019Г. - 23ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в телец

луна в близнациРано сутринта между 7:27ч. и 9:28ч. Луната е "без курс" след като преминава във въздушния подвижен знак Близнаци. Денят е изключително подходящ за срещи, разговори, приятно прекарване на времето с приятели, за пътувания. Ако имате възможност направете си кратко пътуване за днес и утре. Би ви се отразило изключително добре, както физически, така и психически. 

Денят е лишен от негативни аспекти като цяло. Би трябвало да протече с приповдигнато настроение и с най-разнообразни възможности за почивка или за приятно и ползотворно прекарване на времето. Дори и да сте на работа, бихте могли да си вземете с вас някое интересно четиво и в свободното време да се обогатите интелектуално.

"Краля на Чашите" се падна и в сряда, но тогава енергетиката беше доста по-напрегната. Днес е лека, подвижна. Дава ни разнообразни възможности. Любовните въпроси ще се развиват благоприятно, срещите би трябвало да преминат добре и успешно въпреки ретроградния Меркурий! 

23-ти лунен ден се свързва с момента, в който събираме реколтата, така че само от нас зависи и от това, което сме правили след Слънчевото затъмнение на 2 юли, с което стартира месеца. Ако сме били усърдни и трудолюбиви в най-широкия смисъл на тези думи, то сега ще берем и своите плодове! 

таро - крал на чашите
Крал на Чашите

От друга страна ако нещата ни не вървят съвсем гладко днес, то сега е момент да осъзнаем собствените си грешки за това и да помислим как бихме могли да ги коригираме. Все пак Близнаци е въздушен и логичен знак и лишен от излишни емоции би ни разкрил правилните действия оттук нататък!

С оглед намаляващата Луна все пак пестете своите сили! Добре е и да имаме едно наум, че 23-ти лунен ден се отъждествява с крокодила, който само изглежда видимо пасивен, но всъщност винаги е с повишено внимание. Тоест добре е да сме концентрирани и съсредоточени в най-важните ни дела. Такъв тип поведение ще ни е от полза днес.

Бъдете позитивно настроени и не допускайте негативни мисли и поведение!


❤️ НЕДЕЛЯ - 28.07.2019Г. - 24ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в близнаци.

Продължава тенденцията от вчера. Луната е все още в знак Близнаци - подвижна, интелектуална и търсеща различни варианти и подходи. Денят е подходящ за пътувания, приятно прекарване на времето с приятели, творчески и интелектуални мероприятия.

Рано сутринта в малките часове Венера преминава в знак Лъв, където в средата на август ще направи съвпад със Слънцето, след което все повече ще започне да се приближава към своя вечерен изгрев и все повече ще започнем да я усещаме на външно физическо ниво. Но този момент е далече - Венера сега е невидима и предразполага към интелектуална и творческа дейност, към намиране на отговорите вътре в нас самите.

Венера в Лъв ще ни даде един силен огнен заряд да търсим радостта от живота и да намерим начини за изразяване на самите себе си и на своите дарби и таланти пред света. След Новолунието в Лъв в началото на август доста силно ще се усетят тези потребности и нужди.

В обедните часове Луната прави опозиция с Юпитер и още повече разширява възможностите ни да се обогатим интелектуално, да пътуваме и да общуваме. Също така енергетиката на огъня се засилва. Обединени с тази на знака Близнаци ни дават желание за действие, за промяна. Бъдете активни доколкото това е възможно!

Ако се чудите кой ден вчерашния или днешния да изберете за стартиране на дадено пътуване например или друго начинание, то определено днешния е с доста по-благоприятна енергетика. 24-ти лунен ден ни напомня на 23-ти защото и двата са свързани със събирането на реколтата и плодовете на нашия труд от изминалия месец, но за разлика от вчера днешния ден е много по-спокоен и в него няма и намек за агресия. Денят е подходящ за празнуване, за радостни събития, за пътувания и среща с приятели. 

Периодът е изключително подходящ и за всякакви творчески интелектуални дейности, за посещение на концерти, изложби, театри.

"Тройка Жезли" ни показва, че сме в началото на дадено за нас начинание, че може да ни се наложи да изчакаме до пълното му разгръщане, но че това ще се случи неизбежно. И че това, с което се занимаваме вече е факт и е започнало своето проявление и материализация на външно ниво. Тоест дори да имате трудности на този етап, по-добре забравете съмненията защото се очертава бъдещо благоприятно развитие на вашите начинания!

таро - тройка жезли
Тройка Жезли

Също тази карта ни дава моментът, в който ако до сега сме имали някакво съмнение, че дадено нещо няма да се развие добре за нас, то сега вече сме напълно убедени наблюдавайки случващото се, че резултатът на 100% ще бъде положителен и в наша полза!


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>  http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп) Skype: Astrolive info email:  astrolive.info@gmail.com

☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!ЛУННИ ВЪЗЛИ 
ПО ОСТА РАК-КОЗИРОГИНГРЕСИЯ НА УРАН В ТЕЛЕЦ 
от 2018 до 2026Г.


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСИЧКИ ЗНАЦИ СПОРЕД ТАРО!!!


Скъпи приятели,
Ако искате да проследите движението на Луната през целия месец, разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>


ОВЕН


.

Време е за промяна или за събуждане! Настъпил е моментът за пълна трансформация и за работа с миналото и с остарелите изживели времето си мисловни модели. Крайно време е да погледнем напред и да излезем от състоянието на летаргия.

Всичко, което всячески сме се опитвали да задържим дълбоко психологически и емоционално и което ни дава мнима сигурност е на път да си отиде по един или друг начин от съзнанието и от живота ни.

Добре е да сме готови за промяна, за пренареждане на ситуациите, за това някои хора да си тръгнат от живота ни. При всички положения те вече не са ни нужни.

Под енергетиката на тази карта ни очаква пробуждане и нов живот!

таро - страшния съд
Страшния Съд


 ТЕЛЕЦ


.

Тази карта олицетворява Венера и нейната плодовитост. Може да се каже, че е в пълен унисон с вашата енергетика през периода. Показва благоприятен изход, облагодетелстване, постижения, вътрешно задоволство, растеж и развитие на начинанията.

Ако ви вълнува темата за любовта, то ви очаква благоприятно стечение на обстоятелствата и разбирателство с вашия партньор. Възможна е нова любов.

"Императрицата" символизира всякакви творчески и креативни проекти, раждането на нещо ново - идеи, чувства, начинания - така че ако обмисляте нещо ново можете усилено да се подготвяте за него. Със стартирането на новите начинания обаче е добре да изчакате до 3-ти, 4-ти август!

"Императрицата" може да даде и буквално бременност, раждане, брак!

таро - императрицата
Имперетрицата


БЛИЗНАЦИ


.

Възможно е да имате нужда от малко време насаме със себе си, за да преосмислите важни за вас ситуации. Периодът е благоприятен за това.

Картата също може да показва, че е време да загърбите дадени чувства и да започнете да мислите трезво по определени въпроси. Вие като цяло сте логични и практични, но е възможно дадени емоции да заслепяват вярната ви преценка! Време е да се освободите от тях.

Нерядко тази карта символизира край и с оглед намаляващата Луна бихте направили тази промяна с лекота. Може да става дума за любовна връзка, приятелски взаимоотношения, работни или бизнес такива.

Понякога енергетиката на "Осмица Чаши" символизира моментът, в който ще ни се наложи да започнем всичко от нулата. Такъв тип ситуации са добри защото с опита, който притежаваме сега бихме избегнали евентуалните грешки на миналото и бихме създали правилните и верните за нас контакти и ситуации.

 

таро - осмица чаши
Осмица Чаши


РАК


.

Знаем, че "Мечовете" са свързани с нашия мисловен свят и тази карта недвусмислено ни показва нуждата от това да подредим своите мисли. Възможно е да се намираме в тежка ситуация, в която да се чувстваме объркани и мислите да препускат в съзнанието ни, създавайки пълен хаос.

Ето сега е моментът, в който е нужно да запазим вътрешно мълчание, да се притаим и да сложим ред в ума и душата си!

Всякакви мисли, свързани с безсилие, страхове, тревоги, болести, критични ситуации, песимизъм, чувство за вина е добре да се анализират, да се осмислят и да започнем да се освобождаваме от тях една по една.

Много добре биха ни повлияли медитации, почивка, духовни и творчески занимания. Като цяло картата ни дава увереността, че изцяло от нас зависи да се справим със собствените си мисли. В крайна сметка те са плодове на нас самите. Не друг, а ние самите ги създаваме! 

таро - деветка мечове
Деветка Мечове


ЛЪВ


.

Време е за промяна или за събуждане! Настъпил е моментът за пълна трансформация и за работа с миналото и с остарелите изживели времето си мисловни модели. Крайно време е да погледнем напред и да излезем от състоянието на летаргия.

Всичко, което всячески сме се опитвали да задържим дълбоко психологически и емоционално и което ни дава мнима сигурност е на път да си отиде по един или друг начин от съзнанието и от живота ни.

Добре е да сме готови за промяна, за пренареждане на ситуациите, за това някои хора да си тръгнат от живота ни. При всички положения те вече не са ни нужни.

Под енергетиката на тази карта ни очаква пробуждане и нов живот!

таро - страшния съд
Страшния Съд


ДЕВА


.

Дошъл е моментът да овладеем собствената си сила и собствената си енергия, която е неизчерпаема. Важното е да я канализираме в правилната посока и в правилните начинания, за да ни носи тя вътрешно удовлетворение.

Определено тази карта е с много мощен положителен енергиен заряд и ни дава увереността, че ще преодолеем всяка една трудност в своя живот. Тук със сигурност от нас самите зависи как ще подходим към дадена ситуация, която ни притеснява.

Нерядко "Силата" символизира силата на собствения ни характер и от гледна точка на проява на търпение и смирение. Тогава, когато успяваме да надвием самите себе си, своите страсти и емоции.

Добре е да търсите дипломатичност в отношенията с другите, както и да правите известни компромиси когато постигате своите цели и желания!

 

таро - силата
Силата


ВЕЗНИ


.

Дошъл е моментът да покажете това, на което сте способни. Темата за работата ще бъде доста актуална през настоящата седмица. Добре е това, с което се занимавате да ви носи удоволствие и да се гордеете с него.

Ако имате известни съмнения или неудовлетворение във връзка с вашата работа, можете да обмислите вариант да я смените с друга. Този и следващия месец са подходящи за преоценка, слагане на край и подготовка на едно ново начало.

От друга страна, ако се чувствате добре с вашата професия, възможно е тази седмица да имате допълнителни облаги, признание от високостоящите, повишение. Под енергетиката на тази карта е възможно дадено обучение, квалификация, среща с духовен учител или човек, който ще повлияе благоприятно на личното ви развитие. 

Ако сте започнали дадено начинание от вашия усърден труд ще зависи неговия резултат!

таро - осмица пентакли
Осмица Пентакли


СКОРПИОН


.

Тук иде реч за интелектуалната сфера, за общуване, комуникация, за някакъв вид новини или достигане до дадена информация. 

Добре е да се действа методично. Прекалената самонадеяност и необмисленост в поведението, думите и делата не биха довели до нищо добро. Важно е да сте добре информирани преди да предприемете каквато и да е стъпка напред!

Възможна е дадена тайна или нещо скрито да излезе наяве. Възможна е засилена дейност по интернет.

Също през периодът може някой да се опита да ви провокира. От вас зависи доколко ще се поддадете!

Ако се чудите как да постъпите в дадена ситуация бъдете максимално честен и прям, но не прибързвайте. Както казахме, огледайте и преценете ситуацията добре от всичките й гледни точки!

таро - паж на мечовете
Паж на Мечовете


СТРЕЛЕЦ


.

Солидна карта! Изисква доста голяма стабилност от вас през периода. Предстои ви вземане на доста важни решения, които е възможно да отлагате от доста време!

"Императорът" е свързан с управление, с власт и авторитети, с теми, свързани с правото и честта. Възможни са дадени ангажименти с инстанции, нужда да се вадят документи. Вземете предвид ретроградността на Меркурий и имайте едно наум. Ако не може да изчака до другия месец, четвъртък и петък са подходящи за такъв вид дейности.

Възможно е поява на стабилен мъж при жените от този знак. При мъжете - борба за власт, конкуренция, издигане в кариерата.

Независимо от пола силата на убедеността в собствената ви победа ще даде и резултатът. Сега е период, в който определено можете да разчитате главно на себе си!

таро - императорът
Императорът


КОЗИРОГ


.

Прекрасна карта, пълноценна, плодотворна! Ако имате някакъв въпрос, принципно отговорът е "да"!

Картата сочи емоционално вътрешно доволство, помощ свише, достижения до желаното. Възможни са любовни увлечения, нова връзка, брак, бременност, раждане на дете! Прилив на радост и щастие. 

След процесите на затъмненията и преминаването на Слънцето в Лъв е възможно да бъдете доста по-спокойни, дори творчески настроени. Картата се свързва с креативност, с възможност за създаване на нещо ново в живота ви.

Помислете през какво сте преминали в последните две-три седмици и по какъв начин са се отразили двете затъмнения в живота ви. Какво ви показа съдбата!

Доста вероятна е сега да ви осени някаква идея или да почувствате силен импулс за нещо ново в живота ви.  Картата се свързва с големите възможности, които се появяват в живота ни и с подаръците, които съдбата ни прави. Не ги пропускайте!

таро - асо чаши
Асо Чаши


ВОДОЛЕЙ


.

Възможно е възникване на даден вид конфликт или спор. Най-вероятно бихте попаднали в ситуация, в която не сте съгласни с нещо или в която ще се наложи да защитите собствената си позиция по даден въпрос. 

Възможно е гореописаните ситуации да са от типа "много шум за нищо", така че не прибързвайте с крайните изводи и настроения. Ако ви е възможно направете известен компромис и бурята ще позатихне!

Може да сте в ситуация на конкуренция - в работата или в личния живот. Такъв тип развитие би имало нужда да се доказвате, но това ще бъде необходимо за да наложите своето мнение и да задържите позициите си.

При всички положения картата не е от най-негативните или страшните, но ще има нужда от това да проявите своята сила, воля и находчивост, както и да реагирате своевременно ако искате положително разрешаване на дадена ситуация.

 таро - петица жезли
Петица Жезли


РИБИ


.

"Тройка Чаши" символизира празник, достижение, доволство, реализация на мечтите, достигане до благоприятен финал на нещо, споразумение! Каквото и да предприемете се очертава благоприятен завършек, но по-скоро картата сочи успешно приключване на вече стартирано начинание, а не изцяло ново към този момент.

Чувствате се оптимистично, материално и емоционално стабилни. Контролирате ситуациите във вашия живот. Може да се каже, че те дори и сами се развиват в добра посока без да е нужно да правите кой знае какво!

Очертават се финансови придобивки, печалба, растеж и разцвет в живота ви. Възможна е бременност, раждане. Всякакви семейни събирания и поводи за празнуване могат да се окажат на дневен ред сега. 

 

таро - тройка чаши
Тройка Чаши

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...