☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

20 март 2021г., събота ❤️ ВЕНЕРА в ОВЕН (21.03.2021 – 14.04.2021г.), МАРС съвпад АЛДЕБАРАН, ПЪРВА ЧЕТВЪРТ на ЛУНАТА !!! 🍀 Астрологична дневна прогноза

астрологична дневна прогноза

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! Днес минути преди обед Слънцето сменя знак и от последния воден, интровертен и вглъбени навътре знак Риби преминава в активния, огнен, страстен първи знак на зодиака - Овен! Честита първа пролет, бъдете живи и здрави! Подробна статия, която публикувах вчера,  за ПРОЛЕТНОТО РАВНОДЕНСТВИЕ можете да прочетете тук >> http://astrolive.info/19-03-2021/.

Тенденцията вече е към новото начало в живота ни. Сега пред нас се разкриват добри възможности и ни се дават ресурси, които да използваме. От нас зависи. В утрешния ден Венера, планетата на любовта, щастието, късмета и постигането на мечтите преминава също в знак Овен, следвайки Слънцето. През идната седмица те ще бъдат в образуващ съвпад. Точният аспект ще наблюдаваме на 26 март. И може да се каже, че след този момент навлизаме в още един различен цикъл - този между Венера и Слънцето, в който тя ще се изяви като Вечерница. В края на април ще я наблюдаваме на западния хоризонт след залез. 

Утре е и точната фаза Първа четвърт на Луната, което означава, че нощното светило също набира скорост. С всяка следваща вечер ще я наблюдаваме за все по-дълго на небето до Пълнолунието, което също ни очаква в края на следващата седмица. Пълнещата се Луна отново предразполага към действия навън, към преследване и постигане на нашите цели и задачи.

В тези дни имаме още един интересен аспект, който при всички положения не е за подценяване. Още повече, че той е много в унисон с новото начало, със силната Овенска-марсова енергетика. На 19-ти и 20-ти март наблюдаваме точен съвпад на Марс - “бога на войната” с една от четирите кралски звезди на небето Алдебаран “окото на Бика” в 15° на Съзвездие Телец и в 11° на тропическия знак Близнаци. В този момент Луната също се намира там и подсилва енергията, която се генерира в тази мощна зона на зодиака!

Принципно при аспекти на Марс е добре да имаме едно наум, защото той като цяло се води за малефик ("лоша" планета) и е възможно да създава напрежение, инциденти, проблеми. В случая, от нас като осъзнатост и самоконтрол ще има значение как ще се възползваме от дадената ситуация. Кралските звезди ни дават изключителна сила да постигаме това, което желаем, дават ни помощ свише. Самото Пролетно Равноденствие е много мощен момент през годината, разкриващо пред нас нови пътища и възможности. 

Ще представя нещата по следния начин: в идните дни разполагаме с огромен потенциал от енергия, имаща силата да ни измести от мъртвата точка, застоя и невъзможността да бъдем отговорни за това, което ни се случва. Поради силата на процесите, ако ние не успеем да поемем и отработим тази енергия, в най-добрия случай ще пропуснем идеални възможности да подобрим живота си трайно. В по-крайни варианти може да се стигне до разруха, загуби, трудности, проблеми, заради агресивната марсова енергия и неговата тъмна страна. Но това най-вече зависи от склонността ви към такива прояви, защото те принципно са заложени в наталните карти. Това, което се случва на небето просто ги отключва в даден момент.

Фактът, че в момента на Пролетното Равноденствие и навлизането на Слънцето в знак Овен, Марс като негов управител е в точен съвпад с Алдебаран - една от най-мощните звезди на небето - ни показва, че реално тази мощна енергия ще оцвети цялата идваща година. Енергията на Алдебаран се свързва най-вече с благословия, помощ свише, богатство, почит, слава, успех и добра реализация. Можем да изтълкуваме съвпада на Марс с нея на фона на Равноденствието в двете крайности - или като пълна катастрофа, или като големи възможности пред нас. Истината е някъде по средата и ще зависи от много фактори. Аз вярвам, че няма да сгрешим ако следваме принципът ние да дадем най-доброто от себе си, на което сме способни, пък да става каквото ни е писано! 🙂 

__________________________________

Венера сменя своя знак и навлиза в знак Овен на 21 март 2021г., 16:16ч. и ще остане тук до 14 април 2021г., 21:22ч. Венера е нашата ценностна система, оценката ни за добро и зло, за правилно и грешно; това, което ни харесва или не ни харесва по принцип; нашите взаимоотношения - любовни, приятелски, делови. И хубавото сега е, че когато е в Овен на нас самите ще ни бъде добре да сме активни, динамични, да преследваме своите цели, да се борим за това, което желаем, да налагаме себе си и своите решения, да се изявим, да покажем на света кои сме!

Венера в Овен е огнена, импулсивна, страстна, ентусиазирана и определено може да ни дойде в повече тази енергия, защото Венера като планета е женска пасивна и няма заложби да бъде активна. Напротив, тя обича пасивността. От друга страна именно марсовата-овенска енергия ще ни бъде от голяма полза, за да постигнем това, което отдавна ни се изплъзва на външно физическо ниво и е само в мечтите ни до момента! Ако искаме да постигнем целите си, ще ни се наложи да се понапънем, да проявим активност, борбеност. Но след средата на април когато Венера навлезе в знак Телец, богинята на красотата ще ни предразположи да се отдадем на удоволствия. Така че колкото по-активни и дейни сме сега, толкова повече ще можем да се радваме на постигнатото впоследствие. Не забравяйте това!

Пълнолунието, което предстои на 28 март е в знак Везни - под управлението на Венера. Която ще е в процес а съвпад със Слънцето. Възможно е това ново начало в живота ни, за което говоря сега, да е свързано с Венерините сфери - любов, взаимоотношения, творчески проекти, красота, постигане на баланс и хармония, вътрешно задоволство, материално и финансово благополучие. В края на другата седмица много неща ще станат ясни и ще се материализират пред очите ни. Като цяло това ще бъдат неща, за които сме работили до момента по един или друг начин. 

Всички аспекти на Венера и Слънцето в Овен с останалите планети през март и април, ще разгледаме своевременно - без пропуск! 🙂 Сега е важно да запомните, че знак Овен е свързан с рязък, кардинален пробив и ново начало в живота ни. С Венера тук - която е планетата на сбъднатите мечти можем да очакваме страстна любов, сексуалност, влюбване, зачеване, материални постижения и въобще намиране на щастието точно такова, каквото ние го искаме и точно такова, каквото ние си го представяме и разбираме за нас самите. Овенът няма скрупули да се бори за това, което желае докато го постигне! Овенът е изявен лидер, доминиращ и слага себе си и своите цели като приоритет. Сега е моментът ние да направим същото - да засеем семената на бъдещето, такова, каквото искаме да бъде, слагайки себе си и собствените ни интереси като основа на решенията, които вземаме!

Бъдете смели! ❤️

Повече за Луната във фаза Първа четвърт можете да прочетете тук >> http://astrolive.info/moon-phases/#2


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG45UNCR70001521192545
Анелия Пламенова Панчева
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 300лв.

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Овен (21.03.2021г. - 14.04.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Овен ще активира вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!
Чудесна позиция на Венера за вас! Тук всичко е възможно. Каквото пожелаете може да бъде в живота ви - материално и духовно - любов, хубави емоции, задоволство, брак, дете, дом, автомобил, пари, пътуване. Зависи от самите вас. А от Венера - само да ви го даде. Затова мечтайте, планирайте, стартирайте и работете за това, което желаете.

В този период може да се разкрасите - да излъчвате красота и хармония, другите да започнат да ви харесват, да се чувстват добре във вашата компания. Вие самите ще се чувствате прекрасно! Възможна е смяна на външния вид, която всички да одобрят. Ако сте си мечтали за промяна, то е много вероятно именно сега да се случи и да реализирате своите лични цели, желания и най-съкровени мечти! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Овен (21.03.2021г. - 14.04.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Овен ще активира вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.
Венера тук се свързва на първо място с творчество, с изкуство, духовност и интуиция. Възможно е да се увлечете по музика, рисуване, чужди езици. Ако отдавна сте мечтали за почивка - сега е моментът за това! Може да посетите далечно, непознато място, на което да срещнете интересни хора, а защо не и любовта. Връзка с чужденец, чужбина. 

Възможни са тайни любовни връзки, изневери, кармична/ съдбовна любов. Възможни са раздели в любовта също така. Завършване на голям цикъл, освобождаване, промяна. Може да работите с миналото, страховете, вътрешни психически и емоционални проблеми. Венера със сигурност ще ви помогне да се почувствате по-добре и по-щастливи. Не бива да забравяте, че Венера е в екзалтация в 12-ти дом, така че принципно може да се надявате на най-доброто, на което е способна! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Овен (21.03.2021г. - 14.04.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Овен ще активира вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.
Венера тук ще донесе сбъдване на вашите мечти! Очаква ви подкрепата на другите, ще бъдете популярни, известни и търсени през периода. За хора на изкуството и изявата - добра реализация пред публика. Намиране на спонсор, късмет, разрешаване на трудна ситуация чрез другите. Създаване на добри приятелства, попадане в ново общество и различна социална среда. Любов.

Ако сте водили по-затворен начин на живот, то сега ще ви се прииска да излезете навън сред хората, да бъдете активни в социума. Успех при онлайн бизнес, провеждане на семинари и обучения. Създаване на интернет проекти. Успешна рекламна кампания. Тук е зоната на новите възможности в живота на човек, на реализацията на целите, така че под Венера очаквайте най-доброто! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Овен (21.03.2021г. - 14.04.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

За вас Венера в Овен ще активира вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.
Това е вашата кариера, успех, целите ви; способността да давате най-доброто от себе си, да се борите за това, което искате. И ако го правите, ако сте активни и целенасочени, ако работата не ви плаши, Венера ще улесни достигането до желаното! С лекота ще се изкачите едно стъпало нагоре по стълбицата на успеха!

Венера в най-високата точка на хороскопа ще ви направи харесвани, популярни, ще насочи вниманието към вас, ще привлече партньорства - бизнес, делови, любовни. Може да очаквате повишение в работата, вдигане на заплатата / дохода, одобрение от партньора ви в личния живот. За жените - забременяване. Вашите мечти могат да бъдат реалност, стига да умеете да работите здраво, неуморно и с търпение за постигането им! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Овен (21.03.2021г. - 14.04.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Овен ще активира вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.
Венера може да ви донесе приятно, далечно пътуване. Контакти с чужбина, обучение, успешно завършване на курс или обучение. Духовно и интелектуално развитие и израстване. Благоприятна изява на социално ниво. Успех в писане, преподаване. Ако имате някакви административни проблеми, най-вероятно е през периода да ги разрешите. Спечелване на дело. 

В периода може да намерите или разберете, скрита или неясна информация. Възможен е брак/ любов с чужденец или човек с различна култура и религия. Възможно е да срещнете своята сродна душа! Очакват ви прекрасни възможности и подаръци на съдбата! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Овен (21.03.2021г. - 14.04.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Овен ще активира вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.
Венера тук би дала сексуални и любовни взаимоотношения. Нова връзка, забременяване. Среща с кармичен партньор. Добра карма! Също така вашия енергиен ресурс ще се подобри значително. Ако до момента нещо ви е въздействало негативно, то голяма е вероятността да си отиде от живота ви. Ако ви предстои операция, то тя ще премине благоприятно.

Очаква ви трансформация и промяна към добро. Всякакви страхове, задръжки, болки, негативни спомени ще бъдат преодолени. Възможни са парични придобивки, успешни сделки, ползотворен бизнес, банкови операции, наследство, финансова помощ от другите. Сега ще имате способността чрез силата на мисълта да привличате хубавото в живота ви! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Овен (21.03.2021г. - 14.04.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Овен ще активира вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.
Венера тук ще даде любов, брак, разбирателство, романтика, нова връзка, щастие между вас и вашата половинка! Подкрепа от партньора. За жените - забременяване. Бизнеса и деловите взаимоотношения ще вървят чудесно. Успешни договори, сделки. Справяне с враговете.

Ако към момента имате обтегнати взаимоотношения с някой близък човек, то сега е времето да работите двамата заедно за тяхното подобряване. Венера в ъглова позиция на картата винаги носи нещо хубаво в живота на човек. Следете моментът на точен съвпад на Венера с връх на 7-ми дом или опозицията й с наталното ви Слънце (ако сте зодия Рак), и това, че е опозиция да не ви плаши! Венера винаги дава само хубави неща. 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Овен (21.03.2021г. - 14.04.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Овен ще активира вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.
Ще получите помощ и подкрепа от Венера на чисто битово и ежедневно ниво - в работата, сред колегите, в ежедневните задължения, рутината. Възможна е нова работа, повишение, любов на работното място. Романтични отношения не са изключени с шеф, колега, клиент. Ако в този период си вземете домашен любимец, то той би ви донесъл много радост и щастие! Успех в творчески начинания.

Ако имате някакви здравословни неразположения и оплаквания, то очаквайте значително подобрение. Внимавайте с режимите на хранене и с теглото защото Венера обича удоволствията, в това число да си похапва, най-вече сладки неща, захаросани, сиропирани, шоколадови и т.н. 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Овен (21.03.2021г. - 14.04.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Овен ще активира вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.
Възможни са флиртове и закачки, влюбване, забременяване. Очаква ви радост, щастие. Добро време за всякакви творчески проекти, артистични изяви, изразяване на собствените дарби и таланти пред света. Намиране на ново хоби, свързано с танци, изкуство, музика, рисуване. 

Венера тук може да даде забременяване, хубави моменти, свързани с деца. Очаква ви радост от спортни изяви, съревнование. В тази сфера човек намира себе си и това, което му е на сърце, чувства се лек, радостен, център на собствената си вселена, център на вниманието. В този период ще намерите това, което ви прави истински щастливи. Бъдете малко повече егоисти от обикновено, погрижете се за себе си, доставете си удоволствие с това, което обичате! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Овен (21.03.2021г. - 14.04.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Овен ще активира вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.
Чудесна позиция на Венера - в сферата на вашия дом и семейство. Очакват ви приятни моменти вкъщи, свързани с вашите родители, партньор, деца. Възможни са всякакви красиви, луксозни и скъпи придобивки за дома, включително закупуване на имот и успешни сделки с имоти въобще. Вероятни са семейни събирания, празненства и веселие също така. За тези, които са сами - поява на любовен партньор. За жените - забременяване.

Ако точно в този момент правите ремонт, то той би се развил спокойно и резултатите ще са много добри. Възможно е да започнете да работите от вкъщи и това да ви носи удоволствие. Венера е в най-ниската точка на картата, символизираща нашата душа, психика и емоционален свят. Намирайки се тук тя ще ни дава вътрешно удовлетворение, доволство, хармония, спокойствие и баланс! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Овен (21.03.2021г. - 14.04.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Овен ще активира вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.
Венера тук ще ни направи изключително общителни, комуникативни, търсещи нови контакти, артистични, с успех в ораторство и изява пред аудитория. За интелектуален тип хора, които се занимават с писане, говорене, медийна изява - другите ще харесват това, което правите. В периода може да посетите всякакви курсове, семинари, обучения. Те ще бъдат изключително полезни за вас. По същия начин можете самите вие да ги организирате. Очакват ви приятни мигове, прекарани с братя, сестри, близки роднини. Разбирателство със съседи, колеги.

В тази зона на хороскопа са възможни сделки за покупко-продажба, подписване на документи, договори. В това число и закупуване на техника, автомобил. Ако ви е нужна някаква информация, ще я намерите с лекота. Може да научите нещо важно, което да ви донесе ползи впоследствие. Хубави новини! Очакват ви интересни пътувания, пълни с незабравими преживявания. Също - пътувания по работа, командировки, на които е възможно да започне любовен роман. 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Овен (21.03.2021г. - 14.04.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Овен ще активира вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.
Венера тук се чувства в свои води. Това е сферата на материалното доволство, на парите, ценностите - материални и етични, на талантите, на ресурсите, с които разполагате; на възможността да материализирате и да сбъдвате своите желания и мечти.

Възможно е повишение, смяна на работата, бонуси и допълнителни възнаграждения. В периода ще бъдете доволни от начинът, по който изкарвате парите си или ще изкарвате парите си от красота - изкуство, мода, козметика, музика, рисуване, бижутерия. Може да получите красив подарък от любим за вас човек. За жените - забременяване. Венера в тази сфера на хороскопа сбъдва мечти! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

14-Jun-2021, 12:54 UT/GMT

Sun 23° Gemini 41' 23"
Moon 09° Leo 39' 46"
Mercury 18° Gemini 28' 28" R
Venus 14° Cancer 37' 24"
Mars 01° Leo 49' 57"
Jupiter 02° Pisces 07' 30"
Saturn 13° Aquarius 07' 40" R
Uranus 13° Taurus 05' 49"
Neptune 23° Pisces 09' 57"
Pluto 26° Capricorn 18' 34" R
Chiron 12° Aries 30' 56"
TrueNode 10° Gemini 41' 54" R

.