☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

19 март 2021г., петък ❤️ ПРОЛЕТНО РАВНОДЕНСТВИЕ – СЛЪНЦЕ в ОВЕН – НОВО НАЧАЛО за ВСЕКИ (20.03.2021г. до 19.04.2021г.)!!! 🍀 Астрологична дневна прогноза

астрологични дневни прогнози

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! 🙂 След няколко месеца на вътрешна работа, преосмисляне, преоценка, създаване на нови планове, вземане на решения за бъдещето, сега настъпва момент, в който нашите мечти, желания, планове и цели биха могли да се материализират - да ги видим във физическия свят пред нас!

На 20 март 2021г., 11:38ч. Слънцето преминава в знак Овен, с което се дава начало на астрономическата/ астрологичната нова година. За всички нас, които се намираме в северното полукълбо настъпва пролетта и природата се събужда за нов живот. Събуждаме се и ние, готови повече от всякога да отстояваме себе си и собственото ни място под Слънцето. 

Знак Овен е символ на новото начало, на раждането, на импулса и искрата вътре в нас, с които се заражда живота. Огнената стихия, подвластна на Марс и Слънцето, ни зарежда с неизчерпаема енергия и страст да се борим за това, което искаме и ни дава силата да го постигнем. Сега е моментът, в който всеки би могъл да остави всичко онова, което не харесва вътре или извън себе си в миналото. Всичко! И да приветства това, което иска и желае за своето бъдеще!

Днес (19.03.2021) все още можем да работим с това, което възприемаме като пречка в живота ни. Слънцето се намира в последния градус на знак Риби заедно с Венера, Меркурий и Нептун. Така че сензитивността, интуицията и чувствителността ни ще ни покажат кои избори са ползотворни за нас - кое да оставим в живота си и кое не - от начин на мислене и вътрешна настройка по дадени въпроси, до хора и ситуации. Утре си начертайте своите планове за година напред или най-малкото за следващите 3 месеца - до Лятното Слънцестоене. 

Знак Овен е подвластен най-вече на страстите, на импулса и искрата вътре в себе си. Действа първосигнално и смело, понякога без да мисли. И в случая това му е хубавото. Имахме достатъчно време от началото на годината за мислене. Сега е време да бъдем решителни и да действаме; да бъдем активни и да направим крачката към това, което желаем. Луната е нарастваща, можем да я наблюдаваме на югозапад след залеза на Слънцето. Все по-дълго ще се задържа вечер на нощното небе, ставаща все по пълна до Пълнолунието в знак Везни на 28 март. И топва ще подпомага действието навън.

Сега е време, в което можем да бъдем себе си, без страх - по-смели от всякога! Под енергията на Овен страха и несигурността изгарят в огъня на страстта и желанието, така че ако искаме нещо много силно и от сърце, то сега е моментът да протегнем ръка и да го вземем! 🙂 

___________________________

Повече информация за самия процес на ПРОЛЕТНОТО РАВНОДЕНСТВИЕ:

Пролетно равноденствие е момент, в който от Астрологична гледна точка, т.е. за земния наблюдател, Слънцето пресича Екватора, преминава в Северното полукълбо и влиза в първия градус на знак Овен.

От Астрономическа гледна точка, това се дължи на наклона на земната ос и промяната в ориентацията й спрямо Слънцето, в зависимост от движението на планетата Земя по орбитата й около Слънцето в течение на една Астрономическа година.

Наклонът на земната ос е 23,5º. Той е постоянен и не се изменя, когато Земята обикаля около Слънцето. Изменя се цялостната позиция на Земята спрямо Слънцето. Като резултат от това горната или долната половина от нашата планетата е повече или по-малко изложена към лъчите на Слънцето. Позицията на обръщане на земните полюси към Слънцето се редува в зависимост от движението на Земята по своята орбита около Слънцето в течение на една Астрономическа/Астрологична година.

Или казано с други думи:

Когато земната ос е наклонена в посока към Слънцето, тоест Северния полюс е наклонен към Слънцето, в Северното полукълбо е лято, защото получава повече светлина, отколкото Южното, където се огрява по-слабо и там съответно е зима. 

И обратното:

Когато Южния полюс е наклонен към Слънцето, т.е. земната ос е наклонена в посока, обратна на Слънцето, Южното полукълбо получава повече светлина и там е лято, а Северното полукълбо се огрява по-слабо от Слънцето и там е зима.

При движението на Земята около Слънцето сезоните се сменят един след друг, както се сменя и ориентацията на земната ос спрямо Слънцето. Ако земната ос беше изправена и нямаше наклон, тогава нямаше да има и сезони. 

_______________________________

Пролетното Равноденствие е символичното начало на Астрологичната Нова година и начало на нов жизнен цикъл за всеки от нас. В деня на Пролетното Равноденствие денят е равен на нощта, след което тенденцията е към увеличаване на светлата част от денонощието. Сега светлите и тъмните сили са поравно. И именно в този момент, когато енергетиката на стария цикъл се нулира и обновява ние получаваме нов импулс. Върху основата на минали събития и избори, се формира началото на новата година. Денят на Пролетното Равноденствие ще зададе ритъма ни на живот за предстоящите минимум три месеца - до лятното Слънцестоене и максимум до следващото пролетно Равноденствие през март 2022г., но най-често за близките шест месеца - до Есенното Равноденствие.

И така:

На 20 март 2021г., когато Слънцето навлезе в знак Овен, ние можем да зададем менталния образ на предстоящата година до март 2022г. Сега е магическо време, с изключително силен заряд, когато можем да си пожелаем от Вселената всичко, което искаме. Шанса ни да го получим е голям, а ако самите ние сме активни - е сигурен!  

Слънцето, като небесното тяло създаващо това събитие, ще играе водеща роля в живота ни. Силата и енергетиката на светилото ще бъде много важна за нас и ще действа глобално. Има четири важни точки в Астрологичната година, по отношение на движението на Слънцето, наблюдавано от Земята, когато можем да работим продуктивно с неговата енергетика. Това са, както знаем, пролетното и есенното Равноденствие и лятното и зимното Слънцестоене. Четири кардинални точки, свързани с първия градус на четири знака от зодиака, наречени Кардинален кръст - това са знаците от двете кардинални оси - Овен-Везни и Рак-Козирог.

И когато Слънцето премине Екватора и влезе в активния огнен знак Овен, това означава, че за цялото Северно полукълбо Природата се събужда за нов живот. И този процес ни позволява по естествен начин да станем по-активни и да стимулираме областите на Слънцето в нашия живот. И сега можем да зададем нашите желания, да поставим нашите цели, да отправим към Вселената всяка наша мечта, която желаем да се сбъдне в предстоящата Астрономическа година. Дръжте под контрол вашите мисли и не допускайте никакви негативни модели. Създайте си позитивно и продуктивно мислене и настроение, защото сега задавате своята програма за бъдещето!

__________________________________

За какво може да ни помогне слънчевата енергетика?

Първо - желанието да реализираме нашите творчески проекти; да проявим инициатива; да се стремим към леко и ползотворно взаимодействие с окръжаващия ни свят; да подхраним възможността да станем по-популярни, по-известни, по-търсени.

Второ - ако не намираме достатъчно физическа сила и енергия да реализираме нашите вътрешни желания или копнежи, или имаме някакво здравословно неразположение, 20 март е идеално време за задаване на програма за добро здраве и правилно функциониране на всички наши органи и системи. В този ден Слънчевата енергетика ще подпомогне в голяма степен физическата работа на нашия организъм, а от там и нашата психика и емоционалният ни свят.

До 20 март, когато влизаме в нов енергетически период, ние сме длъжни да се разделим с всичко старо и неработещо в живота ни. В деня на Пролетното Равноденствие е полезно да станем рано, да благодарим за това, което имаме и да се подготвим за това, което ни очаква. Изчистете енергийното пространство в дома си - запалете свещи, поръсете със светена вода, прекадете с тамян или друго благовоние. След което се подгответе с лист и химикал и запишете вашите мисли и усещания, свързани с отиващото си и с новите желания за бъдещето. Този списък можете да го оформяте ± няколко дни от влизането на Слънцето в Овен. И той нека включва всичко, с което сте се разделили, всичко, с което не сте се разделили, защото смятате, че е продуктивно и ще продължите да работите по него и всичко, което ви предстои и желаете да имате за в бъдеще. Добре е да си запишете всичко надлежно.

Самият ден на Пролетното Равноденствие е много добър за занимание с всякакви енергийни и духовни практики - йога, медитация, рейки и др. В този ден също можете да си изработите някакъв амулет или да си закупите някакъв предмет, който да изобразява Слънцето по някакъв начин - кръгла форма, кръгли орнаменти; жълт, оранжев и червен цвят; елемент Огън; метал злато; камъни - диамант, рубин, златен кварц, кехлибар, яспис, хризолит, топаз; растения и аромати - анасон, лайка, мента, магданоз, розмарин, череша, кедър, лотос, божур, джинджифил, канела, черен пипер, камфор; животни - лъв, кон, елен, орел, сокол, ястреб, лебед, славей, паун, петел, скарабей, светулка.

Използвайки някои от тези тези символи, заложете някакво ваше желание, обещание за промяна или символично заредете вашия талисман или ритуал със Слънчевата енергетика на някой от изброените символи. По този начин енергетиката ще ви помогне да се откажете от вреден навик, от човек, който има негативно влияние върху вас, от вашите собствени страхове и разрушителни мисли или от някакъв здравословен проблем.


С настъпването на Новата Астрологична година на 20 март ви пожелавам успех, здраве, щастие, любов, реализация и сбъднати мечти!

Обичам ви!!! ❤️


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG45UNCR70001521192545
Анелия Пламенова Панчева
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 300лв.

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Слънце в знак Овен активира вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 1-ви дом в периода 20.03.2021г. до 19.04.2021г., Слънцето ви подпомага във всяка сфера на живота ви. Ще почувствате прилив на енергия, желание да бъдете активни. Момент е да се самореализирате, да постигате своите цели, желания и мечти. Ще имате късмет, ще се радвате на добро здраве, на признание от околните. Слънцето в Асцендента ще ви даде нужната увереност, независимост, решимост. Светлината измества тъмнината в живота ви. Голяма е вероятността да разрешите отдавнашни проблеми, които до момента са изглеждали без изход. Слънцето е символ на сърцето и любовта, така че са възможни сърдечни дела/ влюбване през периода! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Слънце в знак Овен активира вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 12-ти дом в периода 20.03.2021г. до 19.04.2021г., Слънцето ви дава възможност да изявите своята творческа и духовна природа! Сега имате възможност да се потопите в себе си, да работите със своя вътрешен свят. Можете да приключите с даден цикъл в живота ви и да се подготвите за новото начало, което ви предстои! За хора на изкуството, творчески, духовни и интелектуални личности периодът може да бъде изключително продуктивен - на вътрешно или външно ниво. Вероятна е комуникация с чужбина или чужденци, далечно пътуване по работа или за удоволствие. Слънцето тук може да освети най-тъмните кътчета от нашата психика или душа, да разкрие тайни, скрита информация. Ще намерите светлината вътре в самите вас!

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Слънце в знак Овен активира вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 11-ти дом в периода 20.03.2021г. до 19.04.2021г., Слънцето ви дава възможност да реализирате своите мечти, цели и съкровени желания! Този дом е свързан с успех в обществото, с намиране на точните хора, с попадане на точното място в точното време. Твърде вероятно е съдбата да ви се усмихне през периода, очаква ви късмет! Сега е време да рекламирате себе си, да презентирате своите умения и идеи, да покажете себе си и своята идентичност пред света! Възможни са провеждане на обучения, семинари, онлайн мероприятия, стартиране на проекти в интернет. В тази сфера на хороскопа можете да срещнете любовта, подкрепата, някой, който да ви помогне да достигнете до това, което желаете. Възможно е да попаднете сред хора, с близки до вашите интереси и виждане. Очаква ви нещо ново и различно през периода! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Слънце в знак Овен активира вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 10-ти дом в периода 20.03.2021г. до 19.04.2021г., Слънцето ви дава възможност да израснете кариерно, да се издигнете в обществото, да покажете най-доброто, на което сте способни. Слънцето тук дава признание, подкрепа, влиятелни хора, които да ви подпомагат, добра репутация. За жените - брак с високопоставен мъж. Сега е момент да реализирате вашите цели, да се борите за това, което искате и да го получите. Ще бъдете лидер във вашата среда. Ще намерите щастие, радост и доволство чрез вашата работа. За хора с професии, свързани с изява - популярност и блясък в социума! В бизнеса - конкурентоспособност, лидерство на пазара.

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Слънце в знак Овен активира вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 9-ти дом в периода 20.03.2021г. до 19.04.2021г., Слънцето ви дава възможност да се развивате духовно и интелектуално. Периодът е прекрасен за учене, явяване на изпити, пътуване на далечни разстояния. Пред вас се откриват безкрайни нови възможности и шансове. Истината ще възтържествува в живота ви. Ще бъдете ентусиазирани, свободни, готови на нови подвизи и приключения! Контакти с чужбина, чужденци. Успешно дипломиране. Спечелване на дело. Пред вас сега ще се разкрият нови перспективи, добре е да бъдете концентрирани и да не се разпилявате, за да изберете най-доброто и продуктивно за вас. Възможно е среща на духовен учител или самия вие да бъдете светлина в живота на някой друг!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Слънце в знак Овен активира вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 8-ми дом в периода 20.03.2021г. до 19.04.2021г., Слънцето ви дава възможност да се освободите от страховете, задръжките, тежестта на миналото, лошите спомени. Ако почувствате енергията си слаба или негативна, то в периодът ще се заредите с лекота, радост, добрина, хубава и животворна енергия. Възможни са финансови придобивки, големи подаръци, наследство. Успешен бизнес, финансови операции. Ако имате нужда можете да кандидатствате за кредити, заеми - ще бъдете одобрени с лекота. Човек от миналото може да се появи в живота ви сега. Възможни са сексуални връзки, забременяване при жените. Тайни/ скрити/ кармични/ съдбовни връзки също не са изключени. Благотворна промяна, трансформация!

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Слънце в знак Овен активира вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 7-ми дом в периода 20.03.2021г. до 19.04.2021г., Слънцето ви дава възможност да си партнирате с другите по най-добрия начин. Очаква ви щастие и доволство по линия на взаимоотношенията с вашите партньори - делови, лични. В брака ще има щастие и разбирателство, любов и взаимна подкрепа. В бизнес партньорствата - успех, развитие, реализация. Цялата външна среда ще ви подкрепя във вашите начинания. Самотата ще си отиде от живота ви! Намиране на партньор за тези, които са сами, радостни моменти за тези, които са в партньорство! Очаква ви озарение и светлина в живота ви чрез друг човек. Възможно е вие да донесете блясъка в живота на някой друг! В периода ще дадете и получите най-доброто във връзка с партньорските взаимоотношения.

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Слънце в знак Овен активира вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 6-ти дом в периода 20.03.2021г. до 19.04.2021г., Слънцето ви дава възможност да подобрите вашето здраве, да се чувствате енергични и трудоспособни. Ако сте без работа, много вероятно е да намерите такава. Също е възможно повишение на заплатата, признание от шефа/ колегите, издигане в служебната йерархия. През периода с лекота ще извършвате своите ежедневни задължения. С лекота ще се отървете от лошите и вредни навици - добър момент за отказване от алкохол, цигари, преумора по всякаква линия на битовите ангажименти. Слънцето в тази сфера дава щастие, радост и светлина, така че ако сте имали някакви психически или емоционални блокажи, то сега с лекота ще се освободите от тях!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Слънце в знак Овен активира вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 5-ти дом в периода 20.03.2021г. до 19.04.2021г., Слънцето ви дава възможност да се влюбите, да обичате и да бъдете обичани. Тук Слънцето е в своя дом и ще даде най-доброто от себе си - светлина, радост, щастие, намиране на подкрепа, изява на дарби и таланти, одобрение от другите. Прекрасно време за творческите и артистични личности. Възможно е стартиране на нови проекти, малък бизнес, ново хоби! Възможни са флиртове, намиране на нов партньор или преоткриване на настоящия. За жените - възможно е забременяване. Радост чрез другите. През периода е много вероятно да имате интерес към културни и спортни занимания, съревнования.

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Слънце в знак Овен активира вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 4-ти дом в периода 20.03.2021г. до 19.04.2021г., Слънцето ви дава възможност да прекарате повече време със семейството. Ще се чувствате щастливи в своя дом, заобиколен от хората, които обичате. Ако до момента сте имали някакви вътрешни притеснения, Слънцето - огрявайки тук, ще разтвори и най-малката горчивина, болка, чувство за самота. Всичко угнетяващо ще си отиде от живота ви! Ще се чувствате вътрешно доволни и спокойни. При жените - възможно е забременяване. Възможни са някакви празненства в дома, събирания, партита. Добра комуникация с майката и бащата, радостни моменти, свързани с тях. Човек от миналото може да се появи в живота ви сега. Възможни са придобивки в дома!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Слънце в знак Овен активира вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 3-ти дом в периода 20.03.2021г. до 19.04.2021г., Слънцето ви дава възможност да развивате своя интелект, да учите, да комуникирате с другите, за да изразите себе си. Сега разполагате с огромен ментален потенциал. Време е да водите преговори, разговори, да намерите нужната информация, да сключвате договори, да направите покупко-продажби. Добър момент за закупуване на техника, автомобил. Сега ума ви е бърз, логичен, ясен, аналитичен, адаптивен! Добро време за контакти с братя, сестри, роднини, съседи, колеги. Също можете да се възползвате от тази енергетика, за да направите желаното / необходимото пътуване.

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Слънце в знак Овен активира вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 2-ри дом в периода 20.03.2021г. до 19.04.2021г., Слънцето ви дава възможност да бъдете добре материално. Възможно е повишение в работата, допълнителни доходи, нова работа, допълнителна заетост. Ако сте имали нужда от средства, за да си закупите нещо, именно сега е много вероятно те да се явят в живота ви. Възможни са материални придобивки, подаръци, закупуване на скъпи вещи, злато. Сега е момент да оцените сами себе си и своята стойност! За хора с творчески и артистични професии - прилив на енергия! За жените е възможно забременяване.

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

3-Aug-2021, 00:52 UT/GMT

Sun 10° Leo 55' 39"
Moon 07° Gemini 55' 12"
Mercury 12° Leo 32' 35"
Venus 14° Virgo 22' 39"
Mars 02° Virgo 37' 33"
Jupiter 29° Aquarius 22' 44" R
Saturn 10° Aquarius 07' 36" R
Uranus 14° Taurus 40' 24"
Neptune 22° Pisces 49' 27" R
Pluto 25° Capricorn 10' 46" R
Chiron 12° Aries 47' 12" R
TrueNode 08° Gemini 54' 18"

.