Седмичен ЛУНЕН ХОРОСКОП от 12-ти до 18-ти август 2019г. + ТАРО ЕНЕРГИЯ по знаци!

седмичен лунен хороскоп

ОБЩО ЕНЕРГИЙНО ВЛИЯНИЕ НА ПЕРИОДА:


Здравейте, приятели, очаква ни една динамична седмица, изпълнена с предизвикателства и различни възможности пред нас, които се появяват в зависимост от някои важни астрологични събития. Ще разгледаме всяко едно от тях в съчетание с енергията на Луната - най-близкото небесно тяло до нас - по фаза и транзитите й през знаците.

Тук ще дам общ коментар, а впоследствие ще обърнем внимание и на всеки един отделен ден и това, което той разкрива пред нас в зависимост от своя енергиен потенциал. Добре е да се възползваме от това, което се случва на небето и да бъдем в унисон с него! Да започваме! 🙂

Луната се намира след фаза Първа четвърт, приближаваща се към Пълнолуние. Това са най-силните и материализиращи дни на нощното светило в целия Лунен месец. Тази тенденция ще продължи до около 23-ти - няколко дни след самата опозиция на Луната със Слънцето, като постепенно ще започне да намалява до пълния й минимум в момента преди и по време на Новолунието в знак Дева на 30 август - т.нар. "тъмни дни".

Тоест сега е момент за действие и силна активност. Особено и най-вече за поставяне на основа на дадени наши планове и замисли. И както говорихме в прогнозата за месеца Венера и Марс не се виждат поради близостта си със Слънцето и това може да даде временно отлагане на реализацията и изпълнението на новите планове в живота ни, така че добре е да сме готови дела, стартирани през август да търпят развитие до септември, октомври.

Това не означава да бъдем пасивни и инертни, а напротив. Просто е необходимо да се заредим с търпение и готовност за стабилност и работа по това, за което мечтаем, до получаване на желаните от нас резултати!

Много важно е да обърнем внимание, че в момента цели пет планети се намират в огнени знаци. Слънцето, Меркурий, Венера и Марс са в Лъв, в тригон към Юпитер в Стрелец. И тази тенденция ще се запази до края на седмицата когато Марс, а след него и останалите споменати бързи планети, преминавайки в полето на земния знак Дева, ще сложат акцент на земната енергетика в следващия един месец. Тоест времето за действия и силна активност от наша страна определено ще е в своя пик през тази седмица сега! Не бива да отлагаме реализацията на взетите решения.

Впоследствие ще можем да се радваме и на материализация, за която ще допринесе енергията на земните знаци в последните десет дни на август и през целия септември.

И ако трябва да бъдем по конкретни и да разгледаме случващото се като астро-събития ще започнем със стационарността на Уран през тази седмица и обръщането му в ретроградно движение, което ще продължи до 10 януари 2020 година. Както знаем тази ретроградност се повтаря всяка година и е нещо напълно естествено като част от цикъла на Уран със Слънцето, наблюдавани от Земята. Това, може да се каже, че е началото на кулминацията на урановата енергетика в живота ни - моментът на неговата опозиция със Слънцето, която ни кара да се променяме и освобождаваме от задръжките и пречките, които ни дърпат назад и не ни позволяват да се развиваме.

Тоест от сега до към края на месеца Уран, бидейки стационарен, ще фиксира дадени теми в живота ни, най-вече по отношение готовността ни да се трансформираме на вътрешно и външно ниво. Като след навлизането на Слънцето в знак Дева на 23 август, то започва да образува мажорен аспект с Уран и дава начало на тази силна материализация на урановата енергия в следващите месеци, до опозицията им през октоври 2019-та. И дори да се случат някои резки, неочаквани и изненадващи събития за нас, това ще бъде във връзка със самата природа на планетата. Но всъщност темата за промяната в дадена област от живота ни е актуална още от май 2018 година когато Уран навлезе за първи път в знак Телец. Имам доста подробен материал за Уран и неговото движение до 2026 година в знак Телец и какво би донесъл той в живота ни спрямо домофикацията от Асцендента, както и спрямо аспектите, които образува с наталните ни планети. Можете да се запознаете с темата тук >>.

Разгледах тази информация и в Месечната ми прогноза за Август, но ще я изложа пред вас и сега:

За Уран е важно да се спомене, че на 12 август става ретрограден в 6°37' Телец до 10 януари 2020г., когато ще се намира на 2°39' Телец. Кулминацията в проявлението на този цикъл ще бъде опозицията му със Слънцето на 28 октомври 2019г. в 4°37' Телец Добре е да запомним, че Уран е планета на резките обрати и да обърнем внимание както на датите, които споменавам, така и на градусите, в които ще бъде стационарен и ще обръща своето движение от D в R и обратно от R в D, както и на градусите, в които енергията му ще кулминира.

Тази ретроградност на Уран ще усетят най-вече хора, родени между 22-ри - 28-ми април (Телци), 25-ти - 31-ви октомври (Скорпиони), 24-ти юли - 1-ви август (Лъвове) и 21-ви - 27-ми януари (Водолеи). В по-малка степен 25-ти август - 1-ви септември (Деви) и 23-ти - 29-ти декември (Козирози). Също хора, на които важни точки и планети са разположени в диапазона на гореспоменатите градуси.

И главното, което е добре да знаем, е че Уран е планета на разрушението и трансформацията. Като най-вече той иска от нас промяна и преодоляване на вътрешните ментални модели и разчупване на стереотипите. Така че на този етап ако се генерират стресови ситуации в живота ви, то твърде възможно е да са провокирани от урановата енергетика и да ви подтикват към пълна промяна, раздяла с миналото и премахване оковите на мисълта. Уран разрушава само това, което не ни е нужно и което възпира нашето еволюционно развитие!


Следващото важно събитие е външния съвпад на Венера и Слънцето. Това е момент, в който Венера прави преход между своите две проявления Зорница и Вечерница, и ни дава възможност за преминаване през дадена ситуация в живота ни по различен начин от това, което до момента сме изявявали. Отново в месечната ми прогноза можете да се запознаете с тази тема, но и тук ще я разгледаме като влияние в живота ни и възможности за всеки един от нас.

Точния съвпад на Венера и Слънцето е на 14 август в 21° Лъв, като истински ще усетим новите възможности към края на септември 2019, с изгрева на Венера като Вечерница. Теми и сюжети, стартирали в живота ни още миналата година октомври, ноември могат да претърпят дадено развитие и обновление сега.

Настъпва период, в който ни се дава възможност по един нов начин да отработим дадена ситуация или взаимоотношения. Не е изключено също оформяне на съвършено нови взаимоотношения и поява на нови хора в живота ни. Особено сега след Новолунието в знак Лъв, символизиращо любовта, романтиката, сърдечните дела и намирането на личното щастие и истинската радост. Възможни са награди за минали усилия!

Не бива да забравяме, че едновременно с този процес върви успоредно и стартирането на новия цикъл на Венера и Марс, което още по-силно активира възможността за нови партньорства в живота ни, както и за преоценка и рестартиране на вече съществуващи взаимоотношения. Тази тенденция ще наблюдаваме до септември, октомври. Ще посветя отделен материал по темата защото смятам, че този цикъл Венера-Марс е доста важен и би помогнал за намиране на вътрешното удовлетворение и сбъдване на нашите желания и мечти!


Следващото важно събитие през седмицата е изгревът на Сириус - най-ярката звезда на нощното небе, с -1,47 магнитуд. Рано сутринта на 15 август ще я забележим в короната на изгряващото Слънце за първи път от около 3 месеца невидимост. Това събитие бележи възможността за духовно израстване и осъзнаване в живота ни.

Още от древността енергетиката на Сириус е разглеждана със специално внимание и е била символ на ново начало, плодородие и големи възможности! Свързва се с духовния свят и с помощта свише в живота ни. При всички положения разкрива един нов път пред всеки един от нас. Стига всеки сам за себе си да осъзнае кой е той и по какъв начин да се възползва от новите шансове! Звездата се свързва най-вече с енергетиката на Юпитер и Марс, и в комбинация от тези две сили ни подпомага да достигаме до своите цели и мечти.

Имах доста запитвания от хора, които желаят да наблюдават този хелиакален изгрев. Принципно от 15 август всяка сутрин ще може да се наблюдава тази звезда. За нейната видимост има значение мястото, на което се намирате, също и атмосферните условия, но при едно чисто небе не би имало пречки да се вижда.


И не на последно място ще споменем Пълнолунието в знак Водолей, което предстои да се случи също на 15 август. То разбира се представлява кулминация на Лунния месец и на започнатото по Новолуние. Ще разгледаме темата отделно, както традиционно правя всеки месец. Тук искам само да спомена, че и от енергетиката на този процес бихме могли да очакваме помощ и подкрепа за нашите начинания. По времето на точната опозиция между двете светила Юпитер се намира в Асцендента, т.е. е изгряващ на източния хоризонт, което бележи силни шансове и благоприятни развръзки в живота ни.


Като обобщение на седмицата можем да говорим за благоприятни промени, за нови възможности, за нужда да бъдем активни точно сега и да преследваме мечтите си, но и да имаме достатъчно търпение и дисциплина докато събитията се реализират в правилната посока. Сега не е време за бързане!

Наслаждавайте се на живота, радвайте се на това, което притежавате, търсете щастието и любовта във всички техни проявления. И ако на този етап преминавате през труден за вас период, изпълнен с рязка събитийност и негативни проявления, време е да помислите къде допускате грешка и в коя сфера - на външно или на вътрешно ниво е нужна категорична промяна. Т.е. предпоставките са периодът да бъде изключително благоприятен и материализиращ добри събития за нас, и ако това за някои от вас не е така, добре е да помислите как да промените настоящата ситуация в живота си и къде вървите срещу себе си! От вас зависи да бъдете добре и да откриете щастието в живота! Защото шансове определено ще има!!!

таро - императорът
Императорът

таро - шестица чаши
Шестица Чаши

таро - десетка пентакли
Десетка Пентакли

Относно трите карти Таро те много силно преповтарят казаното до момента!  

"Императорът" символизира мъжката сила, стабилността, вземането на решения и правилните действия за постигане на успеха! Независимо в личен или делови план тази карта сочи благоприятно развитие, ново начало и реализация на замислите. Енергетиката на "Императорът" ни показва, че от нас и от това, което предприемаме зависи колко високо и далече можем да стигнем! Под неговото проявление е добре да осъзнаем, че до голяма степен ние самите сме ковачи на собствената си съдба, защото в крайна сметка имаме избор да направим или да не направим дадено нещо, а също и ние вземаме решението за начинът, по който да го сторим!

"Шестица Чаши" - Тази карта от една страна би могла да ни връща към миналото, което с оглед съвпада на Венера и Слънцето говори за нови шансове и реализация на вече започнати дела, които обаче не са се развили по начинът, по който ние желаем. Тоест сега ще имаме възможност за корекция, преоценка и рестарт на дадена ситуация от миналото ни! И ако дадена развръзка и определени събития не ни носят нужното удовлетворение, сега бихме могли да работим по този въпрос. 

Под енергетиката на "Шестица Чаши" е възможно подновяване на дадени прекъснати взаимоотношенията, среща на човек от миналото или връщане на даден сюжет в живота ни, който смятаме за приключен. Въз основа на астрологичните събития можем да възобновим даден наш проект или идея, които сега да развием по един нов и много по успешен начин. 

Картата сочи също подаръци и дарове на съдбата. Твърде е възможно от дадено наше действие в миналото сега да берем плодове и облаги!  

"Десетка Пентакли" е карта на плодородието, пълнотата, семейното щастие, вътрешното удовлетворение, материалното облагодетелстване и признанието на другите! Картата нерядко символизира среща, влюбване, зараждане на нови взаимоотношения, бременност, раждане, семейни тържества - сватби, кръщенета и т.н., също закупуване на имот, нов дом, преустройство или разширение на дома.

Като цяло картата дава отговор "да" и реализация на всичко, което желаем! Така че бъдете смели и постигнете своите мечти. Периодът астрологически и енергетиката на картите Таро дават тази възможност с пълна сила!


Продължете да четете прогнозата по дни на седмицата
от Понеделник до Неделя >>

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!


❤️ ПОНЕДЕЛНИК - 12.08.2019Г. - 10-ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в козирог.

Започваме първият ден на седмицата с Луна в земния и практичен знак Козирог в съвпад със Сатурн и в сепариращ тригон с Уран. И доколкото Уран е стационарен в тези дни и стои на едно място, наблюдаван от Земята, в нашата реалност се фиксират нови трайни и стабилни структури. 

Днес е точния ден, в който се отбелязва, че Уран обръща своя ход и от директно преминава в ретроградно движение. Но, както всичко в астрологията и това е процес и самото обръщане хода на планетата става бавно, в рамките на няколко дни.

От 8-ми до 16-ти август Уран ще бъде стационарен и ще се намира в 6°37' на знак Телец. Повече информация за влиянието му можете да прочетете в общата прогноза за седмицата, в месечната прогноза за Август, както и в статията, специално посветена на въздействието от Уран в знак Телец върху нас.

Главното влияние на днешния ден е именно фиксирането на стабилни структури, които бележат новото начало и кардиналната промяна в живота ни. Като това е породено както от земната енергетика на Луната в Козирог в съвпад със Сатурн, така и от неподвижността на Уран в тези дни.

Като цяло природата на Уран дава резки и неочаквани за нас събития, но към този момент ситуациите биха се развивали по-скоро стабилно, отколкото разтърсващо. 

10-ти лунен ден е един от най-силните и позитивните, и разкрива неограничени възможности пред нас. Добре е да се възползваме от тази силна енергетика и на фона на растящата Луна в Козирог и стационарността на Уран да положим едни стабилни основи в живота ни, свързани с промяна, развитие и растеж!

Фонтанът олицетворява енергетиката на 10-ти лунен ден и буквално можем да очакваме (заради Уран) извор на нови идеи и възможности пред нас. Време е вече да вземем стабилни решения (Сатурн) и да ги следваме с достатъчно търпение и постоянство! 

таро - асо чаши
Асо Чаши

Денят е прекрасен за изглаждане на всякакъв вид неразбирателства и конфликти! Не допускайте ниско проявление сега защото има вероятност то да даде негативно отражение в живота ви за доста дълъг период напред!

Картата Таро "Асо Чаши" завършва картината по един прекрасен начин. Тя ни дава индикация за ново и успешно начало в живота ни, за намиране на любовта и разбирателството, за достигане на радостта и щастието! Картата се свързва с творчеството, с креативността, с намирането на хармонията, със силните импулси да намерим себе си и да достигнем до желанията ни, зарежда ни с нови и продуктивни идеи!

Не пропускайте този изключително благоприятен ден за постигане на баланс и хармония в живота ни!!! Важните задачи свършете днес и не отлагайте за утре по възможност!


❤️ ВТОРНИК - 13.08.2019Г. - 11-ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в козирог

луна във водолейЛуната продължава да бъде в знак Козирог, но през целия ден - от 01:11ч. до 18:35ч. ще бъде "без курс"! Последния аспект, който образува е съвпад с Плутон в малките часове на нощта. Днес денят по-скоро ще бъде ориентиран на първо място към вътрешна, творческа и духовна работа.

Добре е да поработим с остарелите и изживели своето време разбирания. Ако има нещо, което ни притеснява, моментът е добър да го променим, да го трансформираме от неработещо поведение и мислене в работещо! Възможно е да се върнат тенденции от миналия или по-миналия месец, които са били провокирани от двете затъмнения, също в един по-голям диапазон от време - от средата на мината година и да ни се наложи да работим с тях.

Ако нещо поражда в нас усещане за тежест, страх, отнемане на положителната ни енергия (на външно или вътрешно ниво), моментът е идеален да го преодолеем или променим сега и да оставим негативното му влияние в миналото, като не му даваме възможност повече да ни възпрепятства! Това може да бъде дадена ситуация, в която се намираме, конкретен човек, работа, начинание и др.

11-ти лунен ден се смята за енергийния пик на Лунния месец. С оглед Луната "без курс" добре е да не провокираме събитийност на външно ниво, а по-скоро да работим със самите себе си. Внимавайте да не изпуснете нещата извън вашия контрол. Не прибързвайте!

Силата и ентусиазмът, с които този лунен ден ще ни зареди, е добре да се използват след 18:35ч., когато Луната ще навлезе в знак Водолей, разкривайки нови и нестандартни възможности пред нас.

Луната ще образува опозиция с Меркурий, който е видим и близо до своята елонгация. Тоест моментът днес вечерта, както и в утрешния ден, ще бъде подходящ за пътувания, стартиране на курсове, подписване на документи, покупко-продажби. Обмислете днес и действайте утре!

таро - колесницата на триумфа
Колесницата

"Колесницата" на Таро ни дава нови възможности и варианти да направим своя успешен избор, както и нужда да се балансираме и уравновесим. От гледна точка съвпада на Луната с Плутон, като управител на знак Скорпион, той също ще ни даде възможност да работим с крайностите в живота на външно ниво, а поради Луната "без курс" най-вече в нашия вътрешен ментален и духовен свят. Нека не забравяме, че в Лъв транзитират Слънцето, Меркурий, Венера и Марс, също подтиквайки ни към центриране в нас самите и към намиране на собствената ни сърцевина!  

"Колесницата" се свързва с победата, с добрите резултати, с триумфирането след дадена развръзка на събитията, с признанието на другите, с преодоляването на трудности и проблеми, с успешното завършване и едновременно с това - с едно силно начало в живота ни! Също с възможността да правим избори в живота си, от които зависи хода на събитията напред!


❤️ СРЯДА - 14.08.2019Г. - 12-ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна във водолей.

Прекрасен ден! Луната е в знак Водолей, в квадратура с Уран и в секстил към Юпитер. Новите възможности и шансове за развитие са пред нас! Дори да чувстваме известно напрежение, то по един благоприятен начин ще ни насочи към нови решения. Много продуктивни идеи ще се зародят днес.

Главният аспект на деня безспорно е съвпада на Венера и Слънцето. Той ще се случи в 9:07ч. в 21° на знак Лъв. Както споменах в месечната ми прогноза, а и в общата за седмицата - това е външен съвпад между двете небесни тела. Тоест, наблюдавани от Земята, Венера се намира зад Слънцето. И този съвпад би могъл да се приеме като една преломна точка, като възможност за преструктуриране на нещо съществуващо, но и като тенденция за зараждане на съвършено нови сюжети в живота ни. 

Доколкото Венера отговоря за любовните въпроси, за взаимоотношенията като цяло, а и най-вече за това да се чувстваме добре и удовлетворени, то днес можем да поставим своите желания по тези теми! Венера все още не се вижда, но с този съвпад се бележи прехода между двете й прояления - като Зорница и Вечерница. Оттук нататък, а особено след изгрева й на 27 септември, ще получаваме нейните дарове и подкрепа в живота ни! Бъдете смели, пожелайте си своите желания, усетете ги, че те са част от вас и до края на май 2020г. се подгответе да приемете даровете на Вселената в живота си!!!

Луната в квадратура с Уран ще ни позволява да мечтаем смело и да повярваме в невъзможното, а Юпитер в секстил към нощното светило ще ни увери, че съществуват чудеса! Под енергетиката на Водолей най-важното е сами да си дадем свободата, от която се нуждаем за да бъдем себе си!!!

12-ти лунен ден е свързан с чистотата, с милосърдието, с искрената и истинска любов! Помага ни да постигнем единство с енергийните и духовни процеси, както и да се възползваме в максимална степен от тях. Този ден ни зарежда с мъдрост, осъзнаване и постигане на вътрешен мир и хармония!

Прекрасен лунен ден на фона на който Венера и Слънцето ще дадат един нов заряд в живота ни. Мечтайте смело защото днес Бог чува молбите ни!

По отношение на картата Таро "Дяволът" именно появила се днес ни показва, че ако сами преодолеем своята тъмна страна, недоверието в себе си, своите страхове и опасения, своя материализъм и приковаване към битието, че ако превъзмогнем пристрастяването ни и вманиачаването ни, което играе ролята на капан за нас - можем да постигнем много.

таро - дяволът
Дяволът

"Дяволът" е карта на изкушението, на низките страсти, на желанието да контролираме и притежаваме. И ако на фона на 12-ти лунен ден, символизиращ чистотата, успеем да превъзмогнем своята тъмна страна ни се дава възможност да разчупим собствените си окови и да получим вътрешната свобода, от която се нуждаем да продължим напред и да постигнем мечтите си!!!


❤️ ЧЕТВЪРТЪК - 15.08.2019Г. - 13-ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна във водолей.

Тенденцията от вчера продължава! Луната се намира в знак Водолей, образуваща опозиция със Слънцето и Венера в Лъв. Пълнолуние е - кулминацията на Лунния месец! Точния аспект е в 15:29ч. в 22°24' на знаците Лъв и Водолей! Денят е наситен с положителна енергия като тази енергия се разпределя в три направления:

Първо Меркурий излиза от ретроградна сянка, което означава, че окончателно напуска градусите, в които беше ретрограден в рамките на миналия месец. Тоест вече по един категоричен начин ни показва, че работата ни с остарелите мисловни модели приключва и че идва момент да поставим нови цели и идеи пред нас.

Второ Пълнолунието също символизира резултатност и проявление на нещо, по което вече сме работили и в зависимост от нас сега ще берем плодовете на нашите усилия от началото на месеца. 

И трето от днес Сириус - най-ярката звезда на небосклона ще се наблюдава всяка сутрин с изгрева на Слънцето, което един вид поставя пред нас също ново начало и нови възможности най-вече за духовно израстване, а на външно ниво за успех и просперитет на идеите и плановете ни!

Още повече не бива да забравяме и съвпада от вчера на Венера и Слънцето, който също се реализира на фона на енергетиката на Пълнолунието! 

Можем да кажем, че стари събития ще дадат прекрасни резултати и добри възможности в живота ни. И че едновременно приключваме даден етап за нас, берем плодовете на миналите ни усилия и в същото време пристъпваме към едно ново начало. Особено с Луна във Водолей, който знак символизира свободата и неограничените възможности. Всеки по един или друг начин ще може да разчита на помощ и подкрепа отвън! Както вчера, така и в днешния ден можете да задавате своите желания, цели и мечти! Не пропускайте тези добри възможности!

"Краля на Чашите" много силно подкрепя енергийно казаното до момента и ни дава индикация за щастие, реализация, доволство и постигане на вътрешно удовлетворение. Трябва много да сме нарушили своя път за да се чувстваме негативно и да търпим отрицателни събития в живота ни. И ако това е така, сега е моментът да променим тази тенденция. Помислете и преценете къде грешите, къде се ограничавате сами и защо не си позволявате да бъдете щастливи. Външни пречки към момента няма. 

Ако има някакъв дисбаланс - коригирайте го. В статията ми, посветена на Пълнолунието в знак Водолей, ще разгледам подробно как да се освобождаваме от ненужното. Това е също толкова важно колкото и умението ни да привличаме в живота ни каквото желаем. Дори може да се каже и по-важно. Нужно е да се освободим от тежестите и ограниченията - вътрешни и външни, за да може на тяхно място да дойдат продуктивни и развиващи ни събития, сюжети и хора!

"Краля на Чашите" дава емоционална яснота и осъзнатост. Дава ни подкрепа отвън! Дава ни вътрешно спокойствие и сигурност, и към вътрешната сигурност е нужно да се стремим сега ако искаме да се развиваме успешно напред! 

таро - крал на чашите
Крал на Чашите

От своя страна енергетиката на 13-ти лунен ден по един прекрасен начин допълва казаното до момента. Този ден символизира възможността да осъзнаем заобикалящия ни свят и това, което ни се случва. Да направим връзката между малките цели и глобалния ни път. Да коригираме своята съдба!

Това е ден за духовни стремежи и търсения, ден на разкриване на неизвестното пред нас. Ако до момента не сме успявали да се справим с дадена ситуация, то твърде възможно е точно днес да получим идея свише как да постъпим по най-правилния начин, за да получим най-добрите резултати. 

13-ти лунен ден е момент на преоценка и на преценка. Възможно е нещо уж познато за нас да го погледнем днес по нов начин в и в крайна сметка да извлечем неговия пълен потенциал. Най-вече това се отнася за нас самите! Ако се недооценяваме и не забелязваме своите положителни качества, днес ни се дава възможност за добра и реалистична преценка към собствените ни положителни качества и дарби. А оттам и възможността да ги използваме с пълния им капацитет за нашето бъдещо развитие и просперитет!

Ако се подценявате и нямате доверие в себе си, време е това да се промени и да извадим най-добрите си качества смело напред!!! И обратното - ако твърде много се поставяме над другите, добре е да запомним, че всички сме равни пред висшата сила на Вселената! 🙂


❤️ ПЕТЪК - 16.08.2019Г. - 14-ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна във водолей

луна в рибиЛуната днес преминава от знак Водолей в знак Риби. Наблюдаваме "без курс" от 04:02ч. до 06:49ч., след което Луната напуска пределите на въздушните знаци и навлиза в света на чувствата, емоциите, дълбочината и сензитивността, под егидата на водната стихия! Един път нощното светило е в благоприятен мажорен аспект към Уран и втори път Меркурий образува квадратура към Уран.

Аспекта между Меркурий и Уран е добре да разгледаме малко по-подробно защото той още в края на юни, началото на юли, в близост до двете затъмнения беше апликацио (образуващ се), но в крайна сметка поради това, че Меркурий излезе в ретроградност не успя да се състои. И след ретроградността на Меркурий през юли, сега, когато малката планета вече е директна и преминава през знак Лъв ще направи точната квадратура с Уран.

Другите бързи планети - Слънце, Венера и Марс, които транзитират в Лъв, вече направиха квадратури с Уран през юли и началото на август. Тоест тази квадратура на Меркурий с Уран ни дава последни щрихи относно дадена промяна в начинът ни на мислене и общуване, по която промяна работим още от края на юни месец. А може да се каже дори още от края на април, когато беше началото на новия едногодишен цикъл на Слънцето и Уран). 

Каквото има да се променя и преструктурира в живота ни още от пролетта на 2019-та година, то сега със сигурност вече ще започне да дава външно проявление под тази квадратура. Дори може да се каже, че поради напрегнатия аспект, дори да не ни се иска ще ни се наложи да се променяме! Най-вече в начинът ни на мислене! Като събитията, които ще се развиват към момента под енергетиката на квадратурите на бързите планети към Уран могат да отключват и продължение на събития от миналата година дори, зародили се след май до юли 2018-та!

И ако в последните месеци сме се променили, то сега идва момент, в който ще забележим първите положителни резултати от тази промяна! Ако промяна се е състояла в начина ни на мислене, сега е вероятно и да се материализира като резултати и събития директно във физическия свят. За което ще подпомогне и силния видим Меркурий към момента! Можем да сменим местожителство, начинът ни на работа, начинът ни на общуване, комуникацията и др.

14-ти лунен ден е свързан с активност, с увереност в себе си и в своите способности. Жизнените сили, поради близостта с Пълнолунието са близко до своя максимум. Можем да чувстваме известно напрежение от урановата енергия и от кулминиращата Луна. Добре е да запазим своя продуктивен ритъм на работа! В момента трудно влияем на събитията отвън. По-скоро ставаме свидетели на това, за което сме работили от началото на Лунния месец, като резултати. Желателно е да бъдем активни! Можем да пречистим пространството, енергията е доста мощна!

таро - кралица на пентаклите
Кралица на Пентаклите

Това, което сочи "Кралица на Пентаклите" много силно се доближава с казаното до момента. Тази карта се свързва с активност, с решителност, с отстояване на правата ни, с ясна и точна мисъл какво правим и защо го правим! Тази кралица символизира стабилността, също връзката ни със земята и реалността. Под квадратурата на Меркурий и Уран могат да се родят много интересни бизнес и работни идеи и тази карта с лекота ще ни помогне да отсеем най - правилните и перспективни. Тази карта ни зарежда с амбиция за успех и с готовност да постигнем това, което желаем!


❤️ СЪБОТА - 17.08.2019Г. - 15-ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в риби.

В съботния ден Луната продължава да транзитира през знак Риби, където ще срещне силното Нептуново влияние. Енергетиката на Нептун може да ни накара да мечтаем твърде много или да пожелаем да избягаме от реалността. От друга страна би ни дала възможност да превъзмогнем дадени граници и ограничения. Като квадратурата на Луната с Юпитер би улеснила възприемането на реалността от един нов и по-различен ъгъл. Както би ни разкрила и съвършено нови възможности!

Определено темата за възприемане на реалността ще бъде доста важна днес и поради секстила на Луната към Сатурн, силното нептуново и юпитерово влияние, както и енергетиката на знак Риби. Te ще ни дадат един творчески, нестандартен и интуитивен подход или ще ни разпилеят и объркат ако го допуснем! Можем да сложим розови очила и трезвата преценка да ни избяга, можем да идеализираме дадена ситуация или човек и да ги видим така, както на нас ни се иска да изглеждат, а не каквито са всъщност!

Добре е да се придържаме към прагматичното доколкото можем, а в същото време да използваме интуитивността си за да стигнем до скритите отговори на някои важни за нас въпроси.

Днес можем да поставим начало на важни творчески и интелектуални процеси и проекти. Който се занимава с такъв тип труд или има такова хоби - моментът е идеален да изяви себе си и своите таланти, да послуша вътрешния си глас и да се впусне в преследване на своите мечти!

15-ти лунен ден се свързва с житейски скок, с успех и победа в начинанията и решенията ни. Но също като нептуновата природа може да се прояви двояко - да ни донесе положителна и благоприятна развръзка, но и да ни постави в ситуации, в които губим контрола и се поддаваме на отрицателни влияния - вътрешни и външни! Бъдете предпазливи и сдържайте емоциите си.

15-ти лунен ден ни дарява с възможности за промяна, зарежда ни с необходимата енергия да го направим. Ако до момента не сме намерили силите в себе си да направим дадена крачка, то сега ще имаме нужната ни енергия и хъс да го сторим. Важно е да разсъждаваме трезво, но да се вслушаме и в интуицията си!

таро - десетка жезли
Десетка Жезли

Самата карта Таро "Десетка Жезли" ни дава индикация за трудности, но и ясно ни показва, че ние самите сме се нарамили с тази тежест. Че ние сами сме избрали да поемем твърде много отговорности! Възможно е дори да носим и чужда отговорност и чуждо бреме на гърба си. 

Също добре е да се замислим от прекаленото ни нагърбване с премного задължения и отговорности дали не пропускаме да видим своя основен път. Възможно е да сме приковали вниманието си твърде силно в битието, в оцеляването и да не забелязваме духовната страна на нещата! Определено Нептун ще ни дава желание да избягаме от отговорностите, но и интуитивен подход към нещата и възможността да виждаме зад скритото. Добре е да намерим баланса. Понякога тази карта сочи и преумора от твърде високите ни амбиции!

Има моменти, в които не всичко е под нашия контрол! Понякога е добре да можем да се оставяме на течението!


❤️ НЕДЕЛЯ - 18.08.2019Г. - 16-ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в риби

луна в овенПрез целия ден Луната е в знак Риби "без курс" - от 01:34ч. до 19:32ч. Можем да се отдадем на заслужена почивка. На фона на високоенергийната и силно събитийна седмица днес ще имам възможност за отдих и преоценка на събитията. Вечерта Луната ще премине в знак Овен и това ще ни зареди с ентусиазъм за нови начинания, затова добре е през деня да се отпуснем максимално! Ако ви се налага да работите, придържайте се към рутинни задължения.

Рано сутринта в 08:18ч. Марс преминава в земния знак Дева, където ще транзитира до 4 октомври 2019 година. И с това поставя началото на едно ново влияние в живота ни, което в съчетание с другите бързи планети ще бъде активно през целия септември. Тоест който желае да работи с енергията на Лъва добре е да го направи сега защото в следващите десетина дни и Слънцето и Венера и Меркурий ще преминат под енергетиката на Девата.

Добре е в днешния ден на фона на Луна "без курс" да се вглъбим навътре и да си направим известна равносметка дали в последния месец успяхме да намерим себе си и да изявим в максимална степен своето "Аз", своите дарби и таланти, това, което умеем да правим най-добре. Да си отговорим на въпросите центрирахме ли се в себе си, намерихме ли щастието, радостта, любовта в живота си?! И ако отговорите на тези въпроси не са задоволителни в следващата седмица все още ще имаме възможността да направим промени там, където е нужно. Още повече под намаляващата Луна ще имаме възможността да се освободим и да оставим в миналото ненужното.

С невидим Марс в Дева, под управлението на Меркурий, ще усетим каква голяма роля играе силата на мисълта в нашия живот! Марсовата енергия е свързана с борба и отстояване на желанията и принципите ни, и когато той е твърде близо до Слънцето и не се вижда, особено в меркуриев знак, какъвто е Девата, то ще имаме идеалната възможност да бъдем активни ментално и логически. Определено мисълта ни в следващия месец и половина ще бъде доста активна, амбициозна и борбена!

"Осмица Жезли" е карта, която най-вече символизира мисълта, информацията, думите, комуникацията, бързината. И тя ни показва, че именно в тази сфера ще бъде нашата сила. И че чрез правилно формулираните мисли и поставени искания ще достигаме до това, което желаем!

Сега е важно по какъв начин боравим с информацията, дали умеем да вземаме бързи решения, както и дали в напрегнати ситуации успяваме да запазим вътрешна стабилност, самообладание и устойчивост.

Определено със сигурност ще ни е нужно да сложим ред на вътрешно ментално ниво. И когато през октомври Марс стане видим и изгрее като сутрешна звезда ще имаме ясната представа точно къде и как да използваме нашата сила!

таро - осмица жезли
Осмица Жезли

16-ти лунен ден е в унисон с понижената енергия заради Луната "без курс". Намаляващата Луна след Пълнолуние символизира спад на напрежението, почивка, анализ и преоценка на случилото се до момента през изминалия Лунен месец.

С Марс в Дева анализът и логическата подредба ще бъдат една от силните ни страни!

16-ти лунен ден символизира отдих, отдръпване от външната активност, избягване на излишния стрес и напрежение. Ако имате възможност прекарайте деня си в тесен семеен или приятелски кръг. Ако желаете можете да останете и насаме със себе си, впускайки се в заслужена почивка и в потъване в дебрите на мисълта. Всякакви практики за успокоение на ума са подходящи в днешния ден!

Ако сте подложени на стресови ситуации отвън, то замислете се дали не сте били твърде пасивни и инертни от началото на Лунния месец и сега събитията сами да опитат да наваксат това, което не сте сторили сами!

16-ти лунен ден дава прекрасна работа на ума и силен интелект, като тази тенденция се подкрепя и усилва и от Марс в Дева, под управлението на Меркурий! Вече категорично е настъпил моментът, в който е добре да подредите вътрешния си ментален свят, защото реално до голяма степен той движи животът ни! Периодът е изключително подходящ за всякаква творческа и интелектуална дейност!

Пожелавам ви успех и една прекрасна лятна седмица!!! 🙂 Бъдете здрави!


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120 лв. / 1 час

Ректификация (изключително важна!) - 100 лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/ телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп) Skype: Astrolive info email: astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
АВГУСТ 2019Г.!!! →СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ В РАК
 2 ЮЛИ 2019Г.!!! →ЛУННИ ВЪЗЛИ 
ПО ОСТА РАК-КОЗИРОГ


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСИЧКИ ЗНАЦИ СПОРЕД ТАРО!!!


Скъпи приятели,
Ако искате да проследите движението на Луната през целия месец, разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>


ОВЕН


.

Картата символизира първите резултати от вашия труд. Нещо, което е в самото начало, но все пак вече берете плодовете. Важно е да не избързвате, да имате достатъчно търпение и да изчакате да узреят преди да ги откъснете.

Добри бизнес и работни начинания, успешни сделки. Материализация. Възможно е пътуване по работа.

Намирате се в ситуация на ново начало, когато успехът е пред вас. Разкриват се нови хоризонти и нови шансове и възможности за реализация - лична и делова! Чувствате стабилност и сигурност. Ако имате някакви притеснения, то те ще се разрешат!

Време е да се зарадвате на победата и да се насладите на постигнатото. Важно е да не забравяте само, че сте в началото на един дълъг път и да не избързвате!

таро - тройка жезли
Тройка Жезли


 ТЕЛЕЦ


.

.

"Крал на мечовете": Нерядко тази карта се свързва с работа и бизнес. Също така с дадена ситуация, изискваща вземане на категорична позиция по даден въпрос или вземане на решение относно дадена постъпка - да направим ли едно или друго.

Ще ви се наложи да обмисляте дадени въпроси. В случая добре е да се дистанцирате от емоциите и да разсъждавате хладно и логично! Послушайте разума.

таро - крал на мечовете
Крал на Мечовете


БЛИЗНАЦИ


.

Рицарят като цяло показва нужда от действие. Конкретно "Рицар Пентакли" обича да осмисля своите решения и да анализира това, което смята да предприеме като действия. Той прехвърля трезво "за' и "против" и по пътя на логиката и здравия разум взема своите решения.

Помислете дали премного не се нуждаете от подсигуряване преди да предприемете крачка в живота ви или може би изпадате в другата крайност - твърде много обмисляте дадената ситуация, преди да пристъпите към действия. И едното и другото определено ще попречат да достигнете до продуктивни резултати.

Добре е да вземете решение, да си създадете план на действие и просто да се преместите от мъртвата точка!

таро - рицар на пентаклите
Рицар на Пентаклите


РАК


.

Тази карта дава някакъв вид меланхолия, умора, край на даден вид сърдечни дела. Възможно е да усещате даден дискомфорт, да не можете да се отпуснете, да не успявате да се почувствате добре.

"Тройка Мечове" сочи, че каквото и да се случва сега, че както и да се чувствате, добре е да осъзнаете, че всичко е временно и рано или късно отминава. Също доколкото е свързана с мечовете, картата символизира мисълта и ни напомня, че с нашата вътрешна сила можем да преодолеем всяка една трудност, както и да привлечем положителни развръзки в живота ни!

таро - тройка мечове
Тройка Мечове


ЛЪВ


.
Мечовете са свързани с мисловната дейност, с обмислянето на дадени въпроси. Може картата да е свързана с вземането на важно решение и да показва, че вече е дошъл моментът да го направите. Добре е да се вслушате в логиката и здравия разум в тази ситуация. На този етап чувствата не биха играли водеща роля.

"Кралица на Мечовете" е събрала достатъчно информация, обмисля своите решения, действа решително и смело, но по правилата и с ясна стратегия. Залага на очаквани резултати.

Ако в някаква сфера чувствате объркване и неяснота, то сега е моментът да сложите ред и да вземете своето становище как да излезете от дадената ситуация, която ви носи негативи. Картата може да сочи нова работа или нов бизнес.

таро - кралица мечове
Кралица Мечове


ДЕВА


.

Картата сочи известни трудности и забавяне. Възможно е да сте се натоварили с прекалено много ангажименти и задължения. Възможен е този товар да е и вътрешен, на емоционално ниво.

Ако чувствате тежест и трудност в дадена сфера, от вас зависи да преодолеете възникналите пречки.

Може би не виждате собствената си посока поради това, че сте се нагърбили с безкрайно много задачи, с които вече ви е трудно да се справяте сами.

Силната амбиция, воля и готовността да се борите със задълженията си докрай показват, че въпреки трудностите ще доведете намеренията си до успешен завършек!

таро - десетка жезли
Десетка Жезли


ВЕЗНИ


..

Картата ни дава период на любов и хармония. Символизира постигането на мир и баланс както със самите себе си, така и на външно ниво. 

Също картата символизира партньорство, разбирателство, подписване на договор, както и за довеждането на даден проект до своя успешен край! Благоприятен изход на дадена ситуация, споразумение, намиране на компромисно решение!

"Двойка Чаши" може да бъде индикация за брак, годеж, намиране на партньор, затвърждаване на дадена връзка.

таро - двойка чаши
Двойка Чаши


СКОРПИОН


.

Тази карта дава някакъв вид меланхолия, умора, край на даден вид сърдечни дела. Възможно е да усещате даден дискомфорт, да не можете да се отпуснете, да не успявате да се почувствате добре.

"Тройка Мечове" сочи, че каквото и да се случва сега, че както и да се чувствате, добре е да осъзнаете, че всичко е временно и рано или късно отминава. Също доколкото е свързана с мечовете, картата символизира мисълта и ни напомня, че с нашата вътрешна сила можем да преодолеем всяка една трудност, както и да привлечем положителни развръзки в живота ни!

таро - тройка мечове
Тройка Мечове


СТРЕЛЕЦ


.

Спокойствие, хармония, отдалечаване от проблемите и негативните ситуации в живота ви. 

Може да се връщате в спомените си към миналото. Може скъп за вас човек да се появи отново в живота ви.

Картата понякога символизира поява на дете, също скъпа придобивка или подарък, като не е нужно да бъде от материален характер. Може да е приятно преживяване, намиране на верен приятел, награда за нещо.

Също тази "Шестица" понякога ни предупреждава да не живеем премного в миналото и спомените, особено когато ги идеализираме и страдаме за загубеното. Време е да гледаме напред и да приемем даровете на съдбата, които идват към нас!

таро - шестица чаши
Шестица Чаши


КОЗИРОГ


.
"Деветка Чаши" е изключително положителна карта. Тя разкрива период в живота ни, в който се сбъдват нашите желания. Нейната енергетика говори за вътрешно удовлетворение, за емоционален баланс и хармония, за доволство и достижения.

Изображението показва радост и благополучие след достигане на желаното. Човекът е стабилен, сигурен, спокоен. Той е получил това, което е желал.

Ако имате каквото и да е безпокойство, по-скоро можете да очаквате благоприятно развитие на дадената ситуация. Картата може да показва, че след труден и тежък период идват добрите резултати!

таро - деветка чаши
Деветка Чаши


ВОДОЛЕЙ


.

Деветка Пентакли: достижение, доволство, реализация на мечтите, достигане до благоприятен финал на нещо!

Чувствате се оптимистично, материално и емоционално стабилни. Контролирате ситуациите във вашия живот. Те по-скоро сами се развиват в добра посока без да е нужно да правите кой знае какво!

Очертават се финансови придобивки, печалба, растеж и разцвет в живота ви. Възможна е бременност при жените.

Може да се наложи да изчакате в един определен отрязък от време това, за което си мечтаете да се случи, но запазете пълната увереност, че то ще стане. Тук няма място за отчаяние или недоверие!

Възможно е забавяне в развитието на дадени любовни взаимоотношения, но когато моментът узрее неминуемо ще се реализират и развият благоприятно!

таро - деветка пентакли
Деветка Пентакли


РИБИ


.

.

Смъртта: Рязък край на нещо, пълна промяна и дълбока трансформация, които ще ви поведат по съвършено нов път. Това, което е писано да се случи, няма как да се избяга от него. Ситуациите към момента са изключително показателни за вас - на прав път ли сте или грешите! Ще разберете по събитията, които ви се случват сега - положителни или отрицателни

Определено ще се наложи да се разделите с дадена ситуация, човек или начин на мислене. Това е неизбежно ако те по някакъв начин осуетяват или възпрепятстват личното ви развитие.

Намирате се на границата между миналото и бъдещето и от събитията в конкретния момент ще се повлияе доста силно вашето развитие напред.

таро - смъртта
Смъртта

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...