Луна във Водолей – от 2ри до 5ти март 2019г.

луна във водолей

ЛУНА ВЪВ ВОДОЛЕЙ/

oт 02.03.2019г., 21:06ч. до 05.03.2019г., 10:10ч./

ТЪМНИ ДНИ/

25ти, 26ти и 27ми ЛУННИ ДНИ/

БЕЗ КУРС - на 05.03.2019г. от 10:05ч. до 10:10ч.

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА >>


ЕНЕРГИЙНО ВЛИЯНИЕ НА ПЕРИОДА:


Здравейте, приятели, Честит Национален празник! ❤️ Където и да се намираме по света, каквото и да се случва в душите ни, с каквото и да се занимаваме, ние винаги ще си останем българи и добре е да почитаме и продължаваме българските традиции, нрави и обичаи! 🙂 Земята ни е заредена със специална енергетика и който се е родил тук носи нещо специално в себе си! Не го забравяйте!!! ❤️

А сега да разгледаме периодът астрологически!

Луната се намира в знак Водолей в нощта на 3-ти срещу 4-ти ще я видим за последно на небосклона като мноого тънък сърп, рано сутринта преди изгрева на Слънцето! Спокойствието и нуждата да се притаим все повече ще навлизат в живота ни. Сега е момент за почивка, за вглъбяване навътре, за духовни и интелектуални занимания. Навлизаме в "тъмните дни" и това означава, че преди да е дошла енергетиката на новия месец е момент за равносметка - какво сме направили до този момент, какво не сме успели да постигнем.

Луната и днес и утре почти няма мажорни аспекти. Предоставя ни се възможността да бъдем по-спокойни и смирени! Който има възможност да прекара тези дни в природата по един чудесен начин ще се пречисти и зареди с нови сили и нов начин на мислене. Сега е моментът да останем в сянка, в собствените си мисли и идеи, защото след 5-ти март ни очакват малко по-напрегнати дни на Луна в Риби, богати на събития - Ретрограден Меркурий, ингресия на Уран в Телец, Новолуние.

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!

На 3 март, неделя е нашия Национален празник и въпреки че знак Водолей би ни подтикнал към общуване и желание за масови мероприятия, по-скоро дори да посетите такива се опитайте да бъдете по-смирени, по-притаени в себе си и да не хабите излишна енергия. Най-добре е денят да се прекара в приятелски кръг, в общуване с хора с близки до нашите интереси.

Като цяло ще се чувстваме доволни и спокойни. В малките часове Луната ще направи съвпад с Венера, което ни гарантира добра вътрешна кондиция, чувство за щастие и доволство. Очаква ни хармония в личните отношения, а и в нас самите - ще има синхрон между това какво желаем и какво реално сме постигнали. Ще намерим баланса, а това е най-важното!

25-ти лунен ден също е свързан с вглъбяване навътре, с почивка, с духовно и интелектуално развитие. Денят символизира мъдростта и спокойствието. Ако решите да предприемете пътуване днес, то ще бъде изключително обогатяващо за вас! Пътуването навътре също можем да причислим към тази енергетика - четене, информиране, обогатяване с нови знания. Общуване с духовни хора с философски поглед върху живота ще разшири мирогледа ни, ще ни успокоят и ще ни извадят от ежедневните проблеми, битовизмите и чистата материална същност, която в не малко случаи ни ограничава и задържа. Денят е прекрасен за намиране на вътрешна пълнота и удовлетвореност!

Привечер имаме квадратура на Луната с Марс в Телец. Това потвърждава казаното по-горе. Ще ни се наложи да се откъснем от материалното, но при някои това ще създаде известен дискомфорт. Има хора, които залагат на логиката и материалната стабилност, като й дават превес и забравят невидимото. Моя съвет е търсете баланс, опитайте се да усетите енергията около себе си, а и вътре във вас. Може да посетите някакъв духовен семинар, да се занимавате с йога, медитация или просто да си дадете една равносметка това, което е навън в хармония ли е с вътрешния ви "Аз" и с вътрешния ви свят, този, който познавате само вие!

На 4 март, понеделник продължава тенденцията от предходния ден. Вече сме в тъмните дни на Луната. Ако обърнете внимание през нощта небето е черно и един вид безжизнено, подтиква ни към самовглъбяване и отдалечаване от материалното!

Луната е в образуващ аспект с Юпитер. Отново момент за философски поглед, за желание да се разширим навътре, а на чисто физическо ниво - възможност за пътуване, учене, среща с хора, които имат способността да променят гледната ни точка!

26-ти лунен ден отново ни пренася в духовните и невидими полета. Отново ни говори за баланс и колко е важно да намерим хармонията в себе си. Отделете малко време да си помислите над тези въпроси: Доколко сте в унисон със ситуациите в живота ви? Доколко живеете така, както искате и получавате ли това, което искате? Доколко сте способни да повлияете положително на себе си и на собственото си развитие? 

Отговорите днес ще ви се дават с лекота!

На физически план е добре да бъдете предпазливи - пазете се от кражби, измами, среща с негативни хора!

И все пак нека не забравяме изключително положителния аспект на Луна с Юпитер - един от най-хармоничните аспекти в астрологията, който ни зарежда с оптимизъм, вяра и реална възможност да сбъднем мечтите си!

Пожелавам ви прекрасни почивни дни, изпълнени с истинска любов, щастие и вътрешно удовлетворение. Не забравяйте, че над нас има една по-висша сила, която направлява живота ни по най-добрия начин за нас! Обичам ви!!!


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email: astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀ 


Посетете моя YouTube канал!ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2019 - ПО ЗНАЦИ!!! прочетете тук →ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2019 - ОБЩА ПРОГНОЗА !!! прочетете тук →ЛУННИТЕ ВЪЗЛИ по оста РАК-КОЗИРОГ/ ПО ЗНАЦИ!!! прочетете тук →ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ 2019г./ ПО ЗНАЦИ!!! прочетете тук →


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


ФАЗА - ТЪМНИ ДНИ, СЪВПАД, НОВОЛУНИЕ


 
По време на точния съвпад на двете Светила, Луната се намира между Земята и Слънцето, което я прави невидима за нас. Този период е подходящ за вътрешна работа и е изцяло противопоказен за активна външна дейност.

В последствие, около два дни след това съединение, можем да наблюдаваме тънкия сърп на Луната на западния хоризонт, след залеза на Слънцето, което на практика е реалното Новолуние.

Енергетиката и активността на човешкия организъм са все още близо до своя минимум, но вече подготвяйки се за своето пробуждане и за новото начало. Периодът е подходящ за задаване на цели и подготовка на задачите за предстоящия лунен месец. Като е много важно да се осъзнае, че на този етап все още работим на духовно и емоционално ниво, до появата на Луната. Планирайте и активно се подготвяйте за започване на нещо ново!

Деня на точния съвпад на светилата, според знака и дома на хороскопа, където попада то, е идеален за задаване на бъдещи цели и за настройка на правилни мисловни модели.

А момента на Новолунието - първата поява на тънкия сърп на Луната на запад, след залеза на Слънцето - за стартиране на нови начинания и взимане на важни решения за живота ни!

<< ЛУНЕН КАЛЕНДАР


ЛУНА ВЪВ ВОДОЛЕЙ


Луната е под управлението на Сатурн и Уран. На външно ниво изглеждаме резервирани, дистанцирани и студени, но мисълта ни не спира да препуска и да търси оригинални и нестандартни решения на проблемите. В този период могат да ни осенят внезапни и необикновени идеи и различни начини за постигането им.

Особено внимание може да се обърне на различни институции, клубове по интереси, благотворителни, научно-изследователски организации и всякакви други обществени структури.

През периода на Луна във Водолей ни се дава възможност да увеличим своето присъствие в света, да предадем знанията си на другите и да работим в посока да оставим нещо след себе си. Замислете се какво наследство ще оставите след себе си на света. Какво е това, което вашата уникална личност притежава и я прави единствена и неповторима. И имайте готовност да го споделите с другите.

Луна във Водолей благоприятства откриването на нещо ново в живота ни, в това число и създаването на нови приятелства и намирането на съмишленици - хора, на които можем да разчитаме в постигането на целите ни.

Луна във Водолей има приятелско отношение към всички, стига да не се нарушава личната дистанция. Само най-близките по дух хора, могат да се доближат до нас през периода.

Желаете свобода, промяна и независимост във всичко, което правите, но в същото време се нуждаете от социален кръг и хора, на които знаете, че можете да разчитате. Искате да ви ценят и да сте нужни, приятелствата ще играят важна роля.

С Луна във Водолей, очаквайте всякакви изненади, нестандартни развития на ситуациите и неочаквани реализации на желания и планове. Време е да си помечтаем!

<< ЛУНЕН КАЛЕНДАР

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите движението на Луната през целия месец, разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

ЛУННИ ДНИ25-ти лунен ден - от 02.03.2019г., 18:13ч. до 03.03.2019г., 18:14ч., неделя

Апатия, почивка след постигане на целите, възстановяване на силите, пълноценен отдих, вътрешна адаптация.

Ден на дълбоко познание, ден на мъдрост, на пророчество и концентрация. Възможно е у вас да се пробудят висши психически способности. Хубав ден за екскурзии, пътувания, пътешествия, търговия, разрешаване на съдебни дела или просто за отдих и почивка. Денят, също така предразполага и към запознанства, срещи, общуване, създаване на приятелства. Но помнете - денят като цяло е пасивен и съзерцателен. Не предполага вие да сте инициаторът!

Днес не бива да бързате, необходимо е да обърнете внимание на детайлите, да проявявате търпение и спокойствие във всичко. Не случайно символ на деня е Костенурката. Обмисляйте всяка своя стъпка много внимателно, претегляйте всички "за" и "против"преди да предприемете действие. Днес е време, което изисква стабилност, намиране на покой, в известен смисъл "да бъдете в сянка".

Посветете деня на вътрешните проблеми, на това да разберете себе си, да поразмислите над чертите на собствения си характер, да преосмислите и преразгледате вътрешния си духовен живот. Опитайте се да приемете себе си такива, каквито сте, с всичките плюсове и минуси.

<< ЛУНЕН КАЛЕНДАР


26-ти лунен ден - от 03.03.2019г., 18:14ч. до 04.03.2019г., 18:15ч., понеделник

Плавен преход от период на завършване, почивка и апатия към поставянето на нови цели. Моментът е добър за вътрешна работа - настройка към обновление, разбиране и осъзнаване смисъла на живота, което бихме осъществили единствено и само чрез следване на естествения ритъм на природата и ясно дефиниране на личната ни жизнена позиция в света.
Период, през който е нужно да проявите вътрешна сила, за да не се поддадете на всякакви провокации и изкушения. Проявете спокойствие и вътрешна сдържаност към всичко случващо се, защото денят няма да бъде толкова тежък на физическо ниво, колкото на емоционално.

26ти лунен ден се характеризира с рязко променящи се настроения и поведение. Всякакви изненади с провокативен характер, носят главните проблеми на периода - затъване в блатото на собствените деструктивни вътрешни преживявания. И тези негативни мисъл форми ни носят единствено негативни емоции - тъга и меланхолия, водещи ни към депресия и невъзможност да се измъкнем от капана на собствените си отрицателни възприятия към света и заобикалящата ни реалност.
От друга страна, ако днес сте много весели и се наслаждавате на живота - вие не след дълго ще установите, че зад маската на този смях и веселие, не стои нищо добро и градивно.

Днес е важно да се балансирате и да уравновесите двете крайности в поведението си. Съблюдавайте златната среда в емоционален план, за да съумеете да не се поддадете на емоционална нестабилност и резки противоположни смени на настроението, което неминуемо би довело до конфликти, кавги и скандали.

Пазете се от кражба! Пазете се от негативното влияние на някой друг върху вас, за да не се окаже в последствие, че вършите чуждата мръсна работа. Ако се усъмните дори и за миг в дадена постъпка и в правдивостта на дадено поведение или начинание - спрете и послушайте вътрешния си глас. Особено внимателни да са шофьорите и участниците в движението.

Не отдавайте прекалено сериозно значение на каквото и да било днес, не изпадайте във фатализъм и не правете от мухата слон, както се казва. Опростете всичко и се задоволете и с малкото. Завистта и омразата са абсолютно противопоказни.

ДНЕВНА ПРАКТИКА: През днешния ден ви се дава шанс за достигнете до духовни блага. За целта се отпуснете, релаксирайте и намерете няколко минути, за да разгледате обективно и безпристрастно вашия живот. Обърнете особено внимание както на вашите най-големи успехи, така и на вашите най-големи грешки. Не се ласкайте, нито се самообвинявайте. Просто като страничен наблюдател отчетете и едното и другото, без да влагате каквито и да било емоции. Това ще ви даде възможност да се избавите от илюзиите в най-голяма степен и по този начин да освободите съзнанието и чувствата си. И само по този начин ще имате възможност да видите образите и да прецените в действителност кое ваше поведение ще ви даде възможност за бъдещи успехи и достижения.

<< ЛУНЕН КАЛЕНДАР


27-ми лунен ден - от 04.03.2019г., 18:15ч. до 05.03.2019г., 18:16ч., вторник

Период, в който осъзнаваме целите, чрез следване на естествения поток на енергията и съобразявайки се с нашия вътрешен ритъм. Добър момент за овладяване на нови знания и духовни тайни, който хармонично съчетава в себе си разум и интуицията. Вслушайте се във вътрешния си глас. Обезателно помислете над това което ви мъчи и за трудностите, които са на пътя ви. Интуицията може да ви даде изход от проблемна ситуация.

Постарайте се да се издигнете над материалното и да не се фокусирате в капана на физическия свят. Възползвайте се от високата вибрация на деня и не я редуцирайте единствено до разрешаване на ежедневни битови проблеми. Ако съумеете да се издигнете над грубата реалност, през 27-ми лунен ден ви се дава възможност за досег с по-фини полета, овладяване на нови знания и разкриване на духовни тайни.

Днес всякакви водни процедури са изключително благоприятни за здравето.

ДНЕВНА ПРАКТИКА: Как да се отървем от даден проблем? Отпуснете се, релаксирайте и си дайте няколко минути. Вземи проблема, който те тревожи сега и си представи, че той е кълбо от прежда. намотката не е стегната, кълбото е съвсем хлабаво и рехаво намотано. Започнете да размотавате конеца като пускате края му в бездънен кладенец, като започвате едновременно с това да си спомняте какво доведе до сегашното положение или ситуация, но в обратен ред. Какво е сега, какво беше вчера, онзи ден, месец назад, година... Размотавайте кълбото, докато конецът свърши. Както често се случва намотаваме преждата първо върху лист хартия. И ако сега в края на конеца се появи смачкан лист, го изгорете мислено, а края на конеца пуснете да падне надолу в кладенеца.
Възможно е, размотавайки кълбото да разберете причината и целта на веригата от събития, които са ви довели до тук. И сега, след толкова време, всичко става ясно и разбираемо. Но е възможно когато го размотаете и да не намерите нищо, то е все едно, вие вече сте "размотали" вашата ситуация и тепърва тя ще се развие в нова светлина и вие скоро ще го видите сами.

<< ЛУНЕН КАЛЕНДАР


ЛУНА ВЪВ ВОДОЛЕЙ
СЪВЕТИ ЗА ВСИЧКИ ЗНАЦИ - ПО АСЦЕНДЕНТ!


За по-голяма достоверност съобразете прогнозите с домофикацията спрямо вашия Асцендент - изгряващ знак.

Какво е Асцендент и как можете да го изчислите, прочетете тук →


ОВЕН

Ключови думи - приятели, цели, мечти и планове.
Когато умеем да мечтаем и да поставяме целите си правилно, няма как да не се появят помощници и съмишленици в живота ни. Помислете за вашия социален кръг и за общността, към която принадлежите.
Задайте мислено своите цели и намерения за бъдещето. Сбъдване на желанията!


ТЕЛЕЦ

Ключови думи - кариера, развитие, социално положение.
Изключително активен на външно ниво живот. Отдайте времето си за постигане на реализация на външен план. Сега имате възможност с лекота да се издигнете в кариерата и в обществото като цяло. Също имате възможност да срещнете такъв тип човек - успял и уважаван, от високите кръгове на обществото.


БЛИЗНАЦИ

Ключови думи - духовност, религия, обучение, пътешествие.
Сега е момента, в който ще ви се даде шанс да разширите мирогледа си и да погледнете на живота от една философска гледна точка. Изключително духовен период, в който ако имате вяра и упование в една по-висша сила, всичко е възможно. Ще научите важни неща за живота или самия вие ще изиграете ролята на учител за някой друг.
Подходящ период за пътуване и за опознаване на чужди и далечни култури.


РАК

Ключови думи - чуждите ресурси, наследство, секс.
Получавате енергия и ресурси от другите. По какъв начин ще се възползвате, зависи само от вас.
Избягвайте критични или опасни ситуации.
Подходящ момент за важна промяна, отказване от вреден навик и трансформация на външно и вътрешно ниво.


ЛЪВ

Ключови думи - брак, взаимоотношения.
Всякакви общи начинания с вашия партньор са благоприятни сега. Посветете времето си на вашата половинка и не забравяйте, че вие сте двете страни на една и съща монета. Уравновесете се и се балансирайте, за да постигнете разбирателство и комфорт във взаимоотношенията, както и за да съумеете заедно да се придвижите успешно напред.


ДЕВА

Ключови думи - здраве, работа и ангажименти.
Подходящ момент да насочите усилията си към вашата работа и всичко свързано с нея.
Време е да обърнете внимание на вашето здраве и на състоянието на тялото си. Много са подходящи процедури, укрепващи общото състояние на организма.
Всякакви ежедневни дребни ангажименти и задачи е полезно да свършите в периода.
Обърнете внимание и се погрижете за домашните си любимци.


ВЕЗНИ

Ключови думи - любов, творчество, забавление.
Време за забавление, любов и творческо съзидателно настроение към живота. Посветете времето си на това да си доставите удоволствие и радост в ежедневието. Помислете си за това доколко си позволявате да бъдете щастливи от това, което сте и от това, което правите и за това доколко си позволявате да се наслаждавате на живота си.


СКОРПИОН

Ключови думи - дом, недвижими имоти, родители.
Дни, които успешно можете да посветите на своя дом - на всякакви ремонти, преустройства и подобряване на цялостната атмосфера и ред в дома ви. Също така всякакви сделки с недвижими имоти биха били перспективни и успешни.
Момента е благоприятен и за общуване с родителите.


СТРЕЛЕЦ

Ключови думи - активност, комуникация, информация.
Сега е настъпил момента, в който да проявите активност в общуването, комуникацията и събирането на информация, относно въпросите, които ви интересуват. Идеален период за срещи, преговори и договори.
Също момента е благоприятен да посветите времето си на семейството и роднините и да обърнете внимание на своите близки, които имат нужда от вас.
Биха ви се отразили чудесно всякакви кратки пътувания и разходки в природата, както и всичко, което е свързано с промяната и придвижването като цяло, независимо на физическо или духовно ниво.


КОЗИРОГ

Ключови думи - пари, материални придобивки.
Под тези Лунни вибрации  е добре да насочите енергията си към материалните дела и към това да анализирате какви реално са вашите възможности.
С какви ресурси, вътрешни и външни, разполагате - силата на духа, вашите вътрешни способности за реализация, имуществото ви, дохода ви, вашия бюджет и вашето благосъстояние/наличните пари, това, което имате. Обърнете внимание както на вашите приходи, така и на вашите разходи.


ВОДОЛЕЙ

Ключови думи - собствения "Аз", външен вид, начало.
Под тази енергия на Луната е добре да обърнете поглед към собствената си личност - към това как изглеждате, как се показвате пред света и как другите ви забелязват. Включително се опитайте да проследите вашите жестове, маниери и цялостното си поведение, както и вътрешните си усещания, които биха ви подсказали много за това как се чувствате в компанията на определени хора или при дадени ситуации. Сега сте изключително сензитивни и много добре бихте разбрали кое е добро за вас и кое - не.
Периода е благоприятен да се погрижите лично за себе си и да насочите енергията си към удовлетворение на собствените си нужди.
Моментът е много подходящ за разкрасяване и за подобряване на външния вид.


РИБИ

Ключови думи - почивка, уединение.
Период, в който е желателно да останете насаме със себе си и да се отдадете на заслужена почивка и релакс. Ако е възможно забавете темпото и се отдръпнете от забързания светски живот. Посветете времето си на вашия вътрешен свят и обмислете въпроси като: Защо съм тук на Земята? и Какъв е смисъла на моя жизнен път?
Сега ви се дава шанс да видите неща, които до момента са били скрити от вас.ЛУНА БЕЗ КУРС
на 05.03.2019г. от 10:05ч. до 10:10ч.


Луната е без курс от момента, в който направи последния си мажорен аспект с някоя планета, преди да напусне знака където се намира. Т.е. когато Луната е на прага между два знака и не предстои да образува повече мажорни аспекти - тя е без курс, докато излезе от знака, в който е.
Луната е без курс винаги в последните градуси на знака, като всеки път дължината на периода на действие е с различно времетраене - от няколко минути до часове.

В такъв момент ние трябва да забавим своя ход, да поспрем и да направим кратка ретроспекция на отминалите дни и на това, което са ни донесли те. Дори деня да е с активна енергетика, празния ход на Луната не предразполага към действие или към взимане на решения, а към точно обратното - почивка, спокойствие и изчакване на навлизането й в следващия знак и в следващото поле на действие.

Изчакайте, поспрете и се подгответе! Дайте шанс на мислите си да се подредят.
Идеално време за почивка и уединение.

 

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...