Месечен хороскоп МАРТ 2019г.!

Месечен хороскоп МАРТ 2019г.

Здравейте, приятели, на първо място искам да ви честитя Баба Марта! 🙂

Бъдете живи, здрави, весели и засмени!!! Много успехи и щастие ви пожелавам!!! Радвам се, че сме заедно и благодаря за постоянната връзка, която имаме! Радвам се, че ме допускате до най-съкровените моменти от живота си, че се допитвате до моите съвети и знания, а след това ми давате обратна връзка!!! Понякога не успявам да ви отговоря защото на моменти съм наистина изключително заета. Ще ви кажа просто: Обичам ви, подкрепям ви и енергийно винаги съм с вас!!!

Подарявам на всеки една виртуална мартеничка - щъркелче, която да донесе в живота на всеки, това, което желае!!! Включително си го пожелавам и на себе си, разбира се!!! 🙂

Честита Баба Марта


Сега да преминем към месечната прогноза! 🙂

Очаква ни един изключително интересен месец - време на промяна, на зараждане на едно ново начало в нашия живот. Очакват ни няколко много важни астрологични събития, които ще повлияят в живота ни по един или друг начин, независимо от нашата зодия, асцендент или подредба на планетите в наталната ни карта. Тоест промени и преосмисляне ще има при всеки, просто сферите и събитията, които ни очакват ще бъдат строго специфични за всеки разбира се!

Безспорно най-важното, което ще коментираме днес е че преминаването на Уран в знак Телец ще се случи на фона на ретрограден Меркурий и то не къде да е, а във водния, дълбок, творчески и интуитивен знак Риби. И това ни показва, че големите промени, които ни очакват в живота ни занапред, на първо място ще се случват вътре в нас самите на едно чисто ментално, мисловно, духовно и интуитивно ниво. Че ще бъдат достатъчно дълбоки. Че разрушаващата сила на Уран всъщност сега ще действа към промяна на нашите мисловни модели, към начина по-който възприемаме и изразяваме информация от и към външната среда и другите, към промяна на начина, по който чувстваме и усещаме всичко около и в нас.

Не бива по никакъв начин да се страхуваме от това, което ни очаква занапред, защото това е най-доброто развитие, което може да се случи. Събитията в живота ни ще се случват в синхрон. Промените ще бъдат желани. Други астрологични конфигурации  през месеца също ще ни помогнат да се хармонизираме и балансираме - както в самите себе си, така и с външната среда.

Много важно е да съумеем да се възползваме от прекрасните перспективи, които ще се появят в живота ни, без да се придържаме сляпо за старото и добре познатото, но явно вече непродуктивното! Ще имаме възможността така да планираме задачите си, че занапред да постигнем това, което желаем и да подредим живота си така, както бихме искали да го изживеем. Добре е да сме в унисон с това, което се случва на небето, защото то има директна връзка към нас. И живеем ли и извършваме ли нашите задачи и дела в унисон с тези процеси, те могат само да бъдат от полза за нас самите и нашето развитие напред.

И сега бих искала да разгледаме хронологично събитията, които ни очакват, защото всяко едно от тях ще има своята важност и няма как да преценим кое ще бъде по важно за един и кое за друг!

 

Месечен хороскоп МАРТ 2019г.

И така навлизаме в началото на месеца под енергията на Козирог с управител Сатурн и с Луна в този земен и прагматичен знак, която е непосредствено след точната си фаза Последна четвърт, тоест е намаляваща преди скриване в лъчите на Слънцето.

Това отново ни показва и дава тон на месеца за една вътрешна мисловна работа, за изчистване от негативните емоции и излишната суетност. Затова да се научим да бъдем по-практични и да не отдаваме първостепенно значение на емоциите, под които се намираме в момента. И тези процеси са продиктувани от една страна и от Слънцето и Меркурий, които се намира в един от водните знаци Риби - изключително чувствителен, сензитивен и обърнат навътре и от друга страна - от Луната и Венера в съвпад със Сатурн и Плутон в Козирг, и Марс в другия земен знак Телец, където очаква към него да се присъедини планетата на промяната - Уран на 6 март 2019г.

Месеца е предназначен за вътрешни революционни промени в начина на мислене, които впоследствие да доведат и до външни такива. До средата на месеца можем да преосмисляме и да се разделяме със стария начин на мислене, а след 15-ти - съвпада на Слънцето и Меркурий да поставяме нови планове и нов начин на мислене.

Чисто събитийно можем да видим ясно откроени два момента в месеца. Концентацията на важните процеси ще се случи непосредствено със двете лунации - Новолунието в знак Риби на 6-ти март и Пълнолунието в знак Везни на 21-ви март.

С Новолунието на 6-ти март се зараждат процесите - излизане на Меркурий в ретроградно движение ден по-рано и ингресията на Уран в Телец в деня на съвпада на Слънцето и Луната.

С Пълнолунието на 21-ви март наблюдаваме Пролетното равноденствие/Начало на Астрологическата Нова година, който процес дава едновременно кулминация и възможност за поставяне на стабилни основи в живота ни. Наблюдаваме и квадратурата на Венера и Марс, последен напрегнат аспект в двугодишния им цикъл, който ни дава възможност след това да намерим хармонията и баланса във взаимоотношенията си - лични и делови.

Новолуние в Риби
06 март 2019г., 18:03ч. (БГ)

И така. Първата лунация за месеца е Новолунието в знак Риби, което ще се състои на 6 март в 18:03 минути за град София, в точен съвпад с Нептун - планетата на илюзиите, заблудата и антиматераията, но и на висшата любов, състраданието, интуитивния подход, творчеството и всички тайнствени и скрити процеси в нас и около нас. Още веднъж искам да кажа как искрено се удивлявам на подредбата на звесздите, как няма нищо случайни и как всяко нещо всъщност си е на мястото!

Наблюдавайки картата на процеса и вземайки предвид всичко, което ни влияе на този етап, мога да кажа, че определено това Новолуние е едно ново начало за всеки от нас. Ново начало, което съчетава в себе си възможността да се променим, но и да запазим това, което е продуктивно. Асцендента Дева в опозиция на процеса в знак Риби. Практичното в силна взаимовръзка с невидимото и света на фантазиите. 

И доколкото свързваме знак Риби с желанията, то мога да кажа, че тук се дава предпоставка те да се сбъднат! Важно е да имаме готовността да работим със себе си, най-вече на ниво чувства и усещане, да работим и на противоположната плоскост - на ниво прагматизъм и логическо мислене. 

Още повече Новолунието е силно повлияно от ингресия на планета, която донася разрушаване. И навлизайки в най-материалния знак ни показва, че промените ще бъдат свързани с материалната ни устойчивост, с вкопчването в материята и сигурността породена от нея. Но ни показва и че вътрешно сме готови да се променим, да усетим кое е най-доброто за нас. Че промените ще се случат по един по-плавен начин отколкото по принцип действа Уран. Че "Аз"-а ще желае тези промени, заради връзката на Телец с Асцендента. Че вътрешно сме готови на един нов по-глобален поглед за нас самите, за излизане от рамките и за освобождение - заради връзката на целия стелиум в Риби към Юпитер в Стрелец в 4-ти дом!

Главното за Новолунието е да запомните, че може да се загатват желания и да се поставят цели, но е важно да се изчака процесите да се разгърнат и чак тогава реално да преминем към действия на външно ниво. Тоест да изчакаме до следващото Новолуние в знак Овен в началото на Април!

Относно Уран така или иначе ще създам отделен материал като имам идея да разгледам ингресията му по знаци и в аспекти с личните планети в картата на всеки. Това доста ще помогне да щриховате къде ви очакват големите промени! Очаквайте статия и видео! Само времето да ми го позволи!

За ретроградния Меркурий също ми се иска по-подробно да разгледам движението му и то в трите му ретроградности през годината във трите водни знака - в Риби сега през март, в Рак през юли и в Скорпион през Ноември! Ще се опитам да създам такъв материал, ако не ще го коментираме в лунните ми прогнози на два-три дни, които публикувам в сайта ми и във Facebook страницата! 

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!

.

За да не става прекалено дълъг материала пропускам мажорните аспекти на планетите в периода между двете лунации (за тях отново следете в Лунните ми прогнози по дни) и преминаваме към вечерта на 20 срещу 21 март, когато ни очакват два важни и сериозни процеса - навлизането на Слънцето в първия знак на зодиака Овен в 23:58ч. BG, т.нар. Пролетно равноденствие и Пълнолунието в знак Везни в 03:42ч. BG на 21-ви, по оста Овен-Везни, което ще се случи около три, четири часа по-късно.

И реално, както знаем Пълнолунието е процес и на практика настъпването на Астрологическата Нова година ще бъде вътре в самия процес.

И сега с опозицията на светилата наблюдаваме кулминация на процесите, зародени две седмици по-рано с Новолунието в Риби, с излизането на Меркурий ретрограден, с ингресията на Уран в Телец и едновременно с това зараждането на новото в живота ни, нови шансове, нови идеи, нови възможности!

И всъщност ако правилно преминем през процеса на Новолунието и изискванията на Уран и ретрограден Меркурий, по Пълнолуние ще се материализира в живота ни точно това, което ни нужно за нашето бъдещо развитие. Реално процесите са в абсолютен синхрон, важното е ние доколко го осъзнаваме и съумяваме да живеем с това!

Пролетно Равноденствие
20 март 2019г., 23:58ч. (БГ)

Пълнолуние във Везни
21 март 2019г., 03:42ч. (БГ)

Относно двата процеса на Пролетното равноденствие и навлизането на Слънцето в 1º на знак Овен, както и относно  Пълнолунието ще ги разгледаме успоредно, но ще кажем по няколко думи поотделно защото енергетиката е различна и картите са много различни, макар самите процеси да са толкова близки един до друг!

Ще започна отзад напред и ще кажа първо няколко думи за самото Пълнолуние все пак като процес, който се случва всеки месец, за разлика от Пролетното равноденствие, което е веднъж на дванадесет месеца. Той представлява опозиция на двете светила, като Земята се намира между тях. В случая Луната продължава да е така близко до нас както миналия месец, зареждайки ни с материализираща енергия. Като цяло Пълнолунието ще бъде тежичък процес, с асцендент Козирог и Плутон и Сатурн на асцендента. И аз смятам, че главното ще бъде материализация на най-дълбоките и тежки процеси, които вървят на подсъзнателно ниво в нас самите - като спомени, негативни наслоявания, задръжки, породени от дадени негативни преживявания, породени от несигурност в себе си. За да можем преодолявайки ги да вървим напред - по-сигурни. по-успешни, сбъдващи мечтите си!

И това ни показва картата на Пролетното равноденствие - с асцендент Стрелец и Юпитер в 1-ви дом. Оптимизъм, вяра, възможности. С Луна в Дева, в максимума на светенето си - с огромен потенциал за материализация в живота ни на това, което желаем. Но с Нептун на върха на 4-ти дом и Сатурн във 2-ри. Показващи. че зависи от нас и от способността да бъдем дисциплинирани, постоянни, отговорни към делата и че започнем ли нещо да го довършваме докрай - без заблуди и илюзии.

Повече за процесите в отделни материали!

Само да добавя за квадратурата на Венера с Марс, която ще бъде точна отново на 21-ви март в непосредствена връзка с това, което казах до момента. Тази квадратура ни насочва вниманието към връзките, любовните, а и не само взаимоотношения, към възможностите ни да достигаме до това, което желаем. Посредством тази квадратура може да се каже, че основното проявление на Пълнолунието във Везни, а и новото начало, породено от Равноденствието ще търси хармония и баланс именно там - във взаимоотношенията ни с външната среда в един по-широк спектър, а в личен план - в любовните и партньорски връзки!

 

В заключение искам да кажа, не фатализирайте нито ретроградния Меркурий, нито преминаването на Уран в знак Телец. Това са просто два процеса, които разкриват определени възможности.

Ретроградния Меркурий в Риби ще работи с нашите чувства, с нашите най-дълбоки мисли и усещания, с нашия вътрешен свят и ще се опитва да го хармонизира към това, което е отвън, за да можем ние по-лесно да достигаме до желанията си. Да бъдем с трезв поглед и ясни представи какво можем, какво ни е дадено и защо едно или друго се случва в живота ни!

Ингресията на Уран ще работи за промяната, за освобождаването, най-вече от собствените ни задръжки, за това по-лесно да се пуснем от сигурността и да бъдем готови да поемем риск, дори и с цената да не получим това, което очакваме. Защото реално можем да получим много повече!

Новия цикъл на Меркурий и Слънцето на 15 март и Пролетното Равноденствие на 20 март, дават нов старт в живота ни, но по-скоро не на външно ниво, а в мисленето и в готовността да работим за това, което желаем. След Новолунието през Април всеки може да стартира творческите идеите, които Уран и Новолунието в знак Риби ще му донесат!

Пожелавам ви щастливо начало на пролетта, една позитивна вътрешна промяна и запомнете, дори и негативните събития могат да имат положително влияние в живота ни, подтиквайки ни към нещо ново, различно и носещо ни истинско удовлетворение, щастие и любов!

Обичам ви, очаквам ви в лична консултация, ще се радвам с моите знания да ви помогна да достигнете до това, което желаете! работя онлайн, така че няма пречки за местоположението ви. В който и град да се намирате в България или където и да живеете по света можете да се свържете с мен!

Успех! Очаквам ви отново! 

Можете да посетите и моя нов online магазин Art-Shop.bg Tам се предлагат гривнички и броеници за жени и за мъже от минерали и естествени камъни, които повлияват положително енергиите в нашето тяло, а и извън нас! Ще има и много нови и интересни неща, за които имам идеи. Много нестандартни проекти, продиктувани от моето натално Слънце в съвпад с Уран! Но всяко нещо с времето си!

Отново ви пожелавам всичко добро, весела пролет, изпълнена с много любов, здраве и късмет!!! 🙂

Поздрави на всичките ми редовни клиенти и нови такива, разбира се!!! :*

 


За всеки един важен аспект през годината, следете раздел АСТРО СЪБИТИЯ и ЛУНЕН ХОРОСКОП!


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email: astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀ ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2019 - ОБЩА ПРОГНОЗА !!! прочетете тук →ЛУННИТЕ ВЪЗЛИ по оста РАК-КОЗИРОГ/ ПО ЗНАЦИ!!! прочетете тук →ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ 2019г./ ПО ЗНАЦИ!!! прочетете тук →


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци

Посетете моя YouTube канал!
ВАЖНИ ДАТИ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАРТ 2019Г.


1 март 2019г., 14:32ч. - Венера квадрат Уран

1 март 2019г., 18:45ч. - Венера във Водолей

5 март 2019. - Меркурий става Ретрограден

6 март 2019г., 10:28ч. - Уран в Телец

6 март 2019г., 18:03ч. - НОВОЛУНИЕ 15º РИБИ

7 март 2019г., 03:00ч. - Слънце съвпад Нептун

9 март 2019г., 09:10ч. - Слънце секстил Сатурн

10 март 2019г., 18:20ч. - Марс секстил Нептун

13 март 2019г., 16:29ч. - Слънце секстил Плутон

14 март 2019г., 03:29ч. - Слънце квадрат Юпитер

14 март 2019г., 12:02ч. - Марс тригон Сатурн

14 март 2019г., 18:26ч. - ПЪРВА ЧЕТВЪРТ

15 март 2019г., 03:48ч. - Слънце съвпад Меркурий

16 март 2019г., 01:17ч. - Меркурий квадрат Юпитер

16 март 2019г., 15:10ч. - Меркурий секстил Плутон

18 март 2019г., 05:24ч. - Меркурий секстил Марс

20 март 2019г., 13:41ч. - Марс тригон Плутон

20 март 2019г., 16:28ч. - Меркурий секстил Сатурн

20 март 2019г., 23:58ч. - Слънце в Овен/ Пролетно Равноденствие

21 март 2019г., 03:42ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 0º ВЕЗНИ

21 март 2019г., 10:07ч. - Венера квадрат Марс

21 март 2019г., 16:16ч. - Венера секстил Юпитер

24 март 2019г., 19:28ч. - Меркурий съвпад Нептун

26 март 2019г., 21:43ч. - Венера в Риби

27 март 2019г., 18:45ч. - Венера секстил Уран

28 март 2019г., 06:23ч. - ПОСЛЕДНА ЧЕТВЪРТ

28 март 2019 - Меркурий става Директен

31 март 2019г., 08:12ч. - Марс в Близнаци


ИНГРЕСИИ НА ПЛАНЕТИТЕ ПРЕЗ 2019Г.:


СЛЪНЦЕ
в Козирог/
от 20.01.2019г., 10:59ч. във Водолей/
от 19.02.2019г., 01:03ч. в Риби/
от 20.03.2019г., 23:58ч. в Овен/
от 20.04.2019г., 11:55ч. в Телец/
от 21.05.2019г., 10:59ч. в Близнаци/
от 21.06.2019г., 18:54ч. в Рак/
от 23.07.2019г., 05:50ч. в Лъв/
от 23.08.2019г., 13:01ч. в Дева/
от 23.09.2019г., 10:50ч. във Везни/
от 23.10.2019г., 20:19ч. в Скорпион/
от 22.11.2019г., 16:58ч. в Стрелец/
от 22.12.2019г., 06:19ч. в Козирог/
МЕРКУРИЙ
в Стрелец/
от 05.01.2019г., 05:39ч. в Козирог/
от 24.01.2019г., 07:49ч. във Водолей/
от 10.02.2019г., 12:50ч. в Риби/
от 05.03.2019г., 20:19ч. в Риби (R)/
от 28.03.2019г., 15:58ч. в Риби (D)/
от 17.04.2019г., 09:00ч. в Овен/
от 06.05.2019г., 21:25ч. в Телец/
от 21.05.2019г., 13:51ч. в Близнаци/
от 04.06.2019г., 23:04ч. в Рак/
от 27.06.2019г., 03:19ч. в Лъв/
от 08.07.2019г., 02:15ч. в Лъв (R)/
от 19.07.2019г., 10:06ч. в Рак/
от 01.08.2019г., 06:57ч. в Рак (D)/
от 11.08.2019г., 22:45ч. в Лъв/
от 29.08.2019г., 10:47ч. в Дева/
от 14.09.2019г., 10:14ч. във Везни/
от 03.10.2019г., 11:14ч. в Скорпион/
от 31.10.2019г., 17:41ч. в Скорпион (R)/
от 20.11.2019г., 21:11ч. в Скорпион (D)/
от 09.12.2019г., 11:41ч. в Стрелец/
от 29.12.2019г., 06:54ч. в Козирог/

ВЕНЕРА
в Скорпион/
от 07.01.2019г., 13:17ч. в Стрелец/
от 04.02.2019г., 00:29ч. в Козирог/
от 01.03.2019г., 18:45ч. във Водолей/
от 26.03.2019г., 21:43ч. в Риби/
от 20.04.2019г., 19:10ч. в Овен/
от 15.05.2019г., 11:46ч. в Телец/
от 09.06.2019г., 04:36ч. в Близнаци/
от 03.07.2019г., 18:18ч. в Рак/
от 28.07.2019г., 04:53ч. в Лъв/
от 21.08.2019г., 12:06ч. в Дева/
от 14.09.2019г., 16:43ч. в Везни/
от 08.10.2019г., 20:50ч. в Скорпион/
от 01.11.2019г., 22:24ч. в Стрелец/
от 26.11.2019г., 02:28ч. в Козирог/
от 20.12.2019г., 08:41ч. в Водолей/
МАРС
в Риби/
от 01.01.2019г., 04:19ч. в Овен/
от 14.02.2019г., 12:51ч. в Телец/
от 31.03.2019г., 09:12ч. в Близнаци/
от 16.05.2019г., 06:09ч. в Рак/
от 02.07.2019г., 02:19ч. в Лъв/
от 18.08.2019г., 07:16ч. в Дева/
от 04.10.2019г., 07:21ч. в Везни/
от 19.11.2019г., 09:40ч. в Скорпион/
ЮПИТЕР
от 10.04.2019г., 20:01ч. в Стрелец (R)/
от 11.08.2019г., 03:19ч. в Стрелец (D)/
от 02.12.2019г., 20:20ч. в Козирог/
САТУРН
от 30.04.2019г., 03:54ч. в Козирог (R)/
от 18.09.2019г., 11:47ч. в Козирог (D)/
УРАН
от 06.01.2019г., 22:26ч. в Овен (D)/
от 06.03.2019г., 10:26ч. в Телец/
от 12.08.2019г., 05:26ч. в Телец (R)/
НЕПТУН
от 21.06.2019г., 17:36ч. в Риби (R)/
от 27.11.2019г., 14:32ч. в Риби (D)/
ПЛУТОН
от 24.04.2019г., 20:47ч. в Козирог (R)/
от 03.10.2019г., 08:39ч. в Козирог (D)/
ЛУННИ ВЪЗЛИ
по оста Рак-Козирог - цялата 2019г./


ДИРЕКТНО/РЕТРОГРАДНО ДВИЖЕНИЕ НА ПЛАНЕТИТЕ ПРЕЗ 2019Г.:


Меркурий - 19.02.2019г. влиза в Ретро сянка/
Меркурий - 05.03.2019г. става Ретрограден/
Меркурий съвпад Слънце - 15.03.2019г./
Меркурий - 28.03.2019г. става Директен/
Меркурий - 16.04.2019г. излиза от Ретро сянка/

Меркурий - 20.06.2019г. влиза в Ретро сянка/
Меркурий - 08.07.2019г. става Ретрограден/
Меркурий съвпад Слънце - 21.07.2019г./
Меркурий - 01.08.2019г. става Директен/
Меркурий - 15.08.2019г. излиза от Ретро сянка/

Меркурий - 12.10.2019г. влиза в Ретро сянка/
Меркурий - 31.10.2019г. става Ретрограден/
Меркурий съвпад Слънце - 11.11.2019г./
Меркурий - 20.11.2019г. става Директен/
Меркурий - 07.12.2019г. излиза от Ретро сянка/


Венера - няма ретроградност през 2019г./
Марс - няма ретроградност през 2019г./


Юпитер - 14.01.2019г. влиза в Ретро сянка/
Юпитер - 10.04.2019г. става Ретрограден /
Юпитер опозиция Слънце - 10.06.2019г./
Юпитер - 11.08.2019г. става Директен/
Юпитер - 01.11.2019г. излиза от Ретро сянка/


Сатурн - 22.01.2019г. влиза в Ретро сянка/
Сатурн - 30.04.2019г. става Ретрограден/
Сатурн опозиция Слънце - 09.07.2019г./
Сатурн - 18.09.2019г. става Директен/
Сатурн - 24.12.2019г. излиза от Ретро сянка/


Уран - 20.04.2018г. влиза в Ретро сянка/
Уран - 07.08.2018г. става Ретрограден/
Уран опозиция Слънце - 24.10.2018г./
Уран - 06.01.2019г. става Директен/
Уран - 23.04.2019г. излиза от Ретро сянка/

Уран - 25.04.2019г. влиза в Ретро сянка/
Уран - 12.08.2019г. става Ретрограден/
Уран опозиция Слънце - 28.10.2019г./
Уран - 10.01.2020г. става Директен/
Уран - 26.04.2020г. излиза от Ретро сянка/


Нептун - 26.02.2018г. влиза в Ретро сянка/
Нептун - 18.06.2018г. става Ретрограден/
Нептун опозиция Слънце - 07.09.2018г./
Нептун - 22.11.2018г. става Директен/
Нептун - 15.03.2019г. излиза от Ретро сянка/

Нептун - 28.02.2019г. влиза в Ретро сянка/
Нептун - 21.06.2019г. става Ретрограден/
Нептун опозиция Слънце - 10.09.2019г./
Нептун - 27.11.2019г. става Директен/
Нептун - 17.03.2020г. излиза от Ретро сянка/


Плутон - 21.12.2017г. влиза в Ретро сянка/
Плутон - 22.04.2018г. става Ретрограден/
Плутон опозиция Слънце - 12.07.2018г./
Плутон - 30.09.2018г. става Директен/
Плутон - 21.01.2019г. излиза от Ретро сянка/

Плутон - 02.01.2019г. влиза в Ретро сянка/
Плутон - 24.04.2019г. става Ретрограден/
Плутон опозиция Слънце - 14.07.2019г./
Плутон - 03.10.2019г. става Директен/
Плутон - 24.01.2020г. излиза от Ретро сянка/ЛУНАЦИИ И ЗАТЪМНЕНИЯ ПРЕЗ 2019Г.:


06 януари 2019г., 03:28ч. - НОВОЛУНИЕ 15025' Козирог - ЧАСТИЧНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ/

21 януари 2019г., 07:16ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 00052' Лъв – ПЪЛНО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ/


04 февруари 2019г., 23:03ч. - НОВОЛУНИЕ 15045' Водолей/

19 февруари 2019г., 17:53ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 00042' Дева./


06 март 2019г., 18:03ч. - НОВОЛУНИЕ 15047' Риби/

21 март 2019г., 03:42ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 00009' Везни/


05 април 2019г., 11:50ч. - НОВОЛУНИЕ 15017' Овен/

19 април 2019г., 14:12ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 29007' Везни/


05 май 2019г., 01:46ч. - НОВОЛУНИЕ 14011' Телец/

19 май 2019г., 00:11ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 27039' Скорпион/


03 юни 2019г., 13:02ч. - НОВОЛУНИЕ 12034' Близнаци/

17 юни 2019г., 11:30ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 25053' Стрелец/


02 юли 2019г., 22:16ч. - НОВОЛУНИЕ 10038' Рак – ПЪЛНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ/

17 юли 2019г., 00:37ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 24004' Козирог ЧАСТИЧНО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ/


01 август 2019г., 06:12ч. - НОВОЛУНИЕ 08037' Лъв/

15 август 2019г., 15:29ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 22024' Водолей/

30 август 2019г., 13:37ч. - НОВОЛУНИЕ 06047' Дева/


14 септември 2019г., 07:33ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 21005' Риби/

28 септември 2019г., 21:26ч. - НОВОЛУНИЕ 05020' Везни/


14 октомври 2019г., 00:08ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 20014' Овен/

28 октомври 2019г., 05:38ч. - НОВОЛУНИЕ 04025' Скорпион/


12 ноември 2019г., 15:34ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 19052' Телец/

26 ноември 2019г., 17:05ч. - НОВОЛУНИЕ 04003' Стрелец/


12 декември 2019г., 07:12ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 19052' Близнаци/

26 декември 2019г., 07:13ч. - НОВОЛУНИЕ 04007' Козирог – ПЪЛНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ/


Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната през целия месец,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

 • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
 • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
 • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
 • Затъмнения 2019г.
 • Уран в Телец - март 2019г. до май 2026г.
 • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
 • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
 • Меркурий – ретроградност  2019г.
 • Нептун в Риби - от 2011г. до 2026г.
 • Плутон в Козирог - от 2008г. до 2024г.
 • Транзити и аспекти през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...