ГОДИШЕН ХОРОСКОП – 2019 – ПО ЗНАЦИ!!!

годишен хороскоп 2019

Здравейте, приятели, въпреки че Новата година отдавна настъпи и вече почти измина първия месец от нея, пред нас има още единадесет месеца, в които ни очакват много нови и хубави моменти, които ще настъпят в живота на всеки един от нас. И смятам, в дните на стартирането на новия цикъл на Слънцето и Сатурн, да очертая основните тенденции, които стоят пред нас, за да можем по най-успешния и ползотворен начин да поставим своите цели и задачи занапред! 

Ще обърнем внимание на най-важните астрологични събития и възможности, които ще се проявят в живота ни за всеки един зодиакален знак поотделно! Прогнозите са изготвени спрямо Асцендента, но който желае може да се запознае и с написаното за неговата зодия!

Ще разгледаме:

 1. Какво ни донесе изминалата година и половина под енергетиката на затъмненията по оста Лъв и Водолей?
 2. Какво да очакваме до средата на 2020 година чрез затъмненията в знаците Рак и Козирог?
 3. Какво ново начало и големи промени ни очакват след март, посредством ингресията на Уран в Телец за 7 години напред?
 4. По какъв начин ще ни повлияе ретроградния Меркурий през годината в трите водни знака - Рак, Скорпион и Риби?
 5. В коя област на живота ни ще получим подкрепа свише от благодетеля на хороскопа - Юпитер, неслучайно наречен от древните мъдреци "планетата на голямото щастие"!

годишен хороскоп 2019

Преди да започнем искам само да напомня, че който желае може да се запознае и с другите ми два материала, които разглеждат енергетиката на годината по знаци - това са статиите или видеата за Лунните възли и Юпитер в Стрелец!

Също така, който желае, може да се запознае и със статиите ми или видеата за двете затъмнения, които се състояха сега през януари - Слънчевото затъмнение в Козирог и Лунното затъмнение в Лъв, както и със Слънчевото затъмнение в Рак от юни 2018-та, което реално при много от нас постави заряда на случвалото се по кардиналната ос на знаците Рак и Козирог за следващата година и половина!

А сега по същество за 2019-та!!! 🙂


КОИ СФЕРИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ АКТИВИРАТ ПЛАНЕТНИТЕ АСПЕКТИ И КОНФИГУРАЦИИ ПРЕЗ 2019Г. МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ПО-ДОЛУ ПОД РЕКЛАМНИТЕ КАРЕТА!!! 

ПРОЧЕТЕТЕ ТУК >>


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email: astrolive.info@gmail.comЗа всеки един важен аспект през годината, следете раздел АСТРО СЪБИТИЯ и ЛУНЕН ХОРОСКОП!

Планетите днес

20-Apr-2024, 14:03 UT/GMT

Sun 00° Taurus 58' 43"
Moon 23° Virgo 33' 29"
Mercury 16° Aries 59' 50" R
Venus 19° Aries 02' 10"
Mars 22° Pisces 13' 31"
Jupiter 21° Taurus 42' 42"
Saturn 15° Pisces 40' 19"
Uranus 21° Taurus 48' 06"
Neptune 28° Pisces 35' 59"
Pluto 02° Aquarius 04' 08"
Chiron 20° Aries 06' 05"
TrueNode 15° Aries 38' 10"

.

Посетете моя YouTube канал!Статията за ЛУННОТО ЗАТЪМНЕНИЕ В ЛЪВ
прочетете тук →Статията за СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ В КОЗИРОГ
прочетете тук →Статията за ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2019 !!! можете да прочетете тук →Статията за ЛУННИТЕ ВЪЗЛИ по оста РАК-КОЗИРОГ прочетете тук →Статията за ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ 2018-2019г. можете да прочетете тук →


Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!


А СЕГА ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО ЩЕ Е ВЛИЯНИЕТО НА ПЛАНЕТНИТЕ АСПЕКТИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА 2019Г.
ЗА ВСЕКИ ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК!


За по-голяма достоверност прогнозите са съобразени с домофикацията спрямо Асцендента - изгряващия знак.

Какво е Асцендент и как можете да го изчислите, прочетете тук →АСЦЕНДЕНТ ♈ ОВЕН


В последната година и половина, под енергетиката на затъмненията по оста Лъв-Водолей, вашата задача беше да намерите своя истински "Аз", да разкриете своите най-дълбоки дарби и таланти - това, което би ви направило истински щастливи и радостни във вашия живот. И ако в последната година и половина сте дали свобода на вашия истиски "Аз" и сте тръгнали по пътя на това, за което сърцето ви копнее, то сега в идващите година и половина ще можете да пристъпите към реализация на желанията си и да видите най-съкровените си мечти претворени в материалния и физически свят. 

Главната посока на развитие, която ще зададат затъмненията по оста Рак-Козирог до средата на 2020 година, от една страна ще бъде сферата на кариерата, работата, постигането на целите, израстването в йерахията, намирането на своето място в света и затвърждаването на това, което е постигнато до момента. От друга страна ще ви вълнува темата за семейство, дом, местожителство, вземането на кардинални решения, покупка или продажба на недвижими имоти, обвързаности, задължения или някакъв друг вид събития и ситуации по линия на майката или бащата.

Може да се каже, че големите промени и възможности, които ще ви се отдадат след ингресията на Уран в Телец през март 2019 година, ще бъдат най-вече по линия на работа, изкарване на пари, търсене на това, което да ви удовлетворява и което да ви осигури един по-добър начин на живот. Материалната сфера при всички положения е една от областите, на които е добре да обърнете специално внимание. Да си дадете равносметка за даването и получаването на материални ресурси в живота си, за начина, по който изкарвате своите доходи, за начина, по който ги харчите. Всичко, към което сте привързани, но спира вашето развитие, определено ще се наложи да претърпи сериозни изменения - на материално, мисловно и духовно ниво!

Чрез ретроградните периоди на Меркурий в трите водни знака през годината ще имате шанса да преосмислите доста неща и моя съвет е колкото да бъдете практични, целеустремени и трезвомислещи, толкова и да послушате сърцето си и своята интуиция при вземането на най-важните решения. Темата за чувствата, емоциите и за вашия дълбок вътрешен свят по един интересен начин ще се прояви в живота ви. Може у вас да се появи желание да опознаете невидимото, да се занимавате с психология, философия, астрология, езотерика. И по този начин да преодолеете някои от най-сериозните и дълбоки вътрешни пречки и ограничения, които са ви възпирали до този момент. В тази година имате шанса да преодолеете лоши навици, задръжки, да погледнете по един нов начин на света и на живота си като цяло!

Планетата на голямото щастие - Юпитер, който транзитира в знак Стрелец, ви донася изключително добър и успешен период за всякакви курсове, обучения, както и за далечни пътешествия - по работа или за удоволствие! Определено ще преобладава нуждата да развиете един по-дълбок поглед върху нещата, да се променяте, както и от това да се вслушате в своята интуиция, която през тази година ще работи доста силно. Възможно е обучение, или далечно пътуване, които да разширят кръгозора ви. Както и появата на човек в живота ви, който да промени начина, по който възприемате цялостно света. 

Пожелавам ви успех, щастие и любов през цялата 2019 година!!! 🙂


АСЦЕНДЕНТ ♉ ТЕЛЕЦ


В последната година и половина, под енергетиката на затъмненията по оста Лъв-Водолей, може да се каже, че преживяхте немалки промени в своя живот. Най-вече по отношение на дом, семейство, местожителство, кариера, външна реализация на плановете и смяна в социалния статус. Тези промени, разбира се, биха могли да бъдат както положителни, така и отрицателни.  Но ако вие сте ги възприели по един ползотворен начин, колкото и да не обичате излизането от зоната си на комфорт, то сега в идващите година и половина ще можете да пристъпите към реализация на желанията си и да видите най-съкровените си мечти претворени в материалния и физически свят. 

Главната посока на развитие, която ще зададат затъмненията по оста Рак-Козирог до средата на 2020 година, ще бъде най-вече в интелектуалната сфера, в начина на мислене и възприятие на света. От вас зависи да работите по отношение на едни нови и по-разчупени модели на мислене. Отдава ви се възможност за учене, за усвояване на нови знания и умения, за комуникация с нови и различни хора, както и за близки и далечни пътувания, които да разширят светогледа и светоусещането ви. 2019-та година е момент, в който можете да покажете на какво наистина сте способни. Да осъзнаете, че промяната е нещо положително в живота на всеки, който е готов да развива своите способности и да даде максимума от себе си, за да постигнете своите цели.

Големите трансформации и възможности в живота ви, които ви очакват чрез ингресията на Уран в Телец след март 2019, ще бъдат най-вече по отношение на собствената ви личност! Не само през тази година, но за един дълъг седемгодишен период ви очакват съществени и кардинални промени в живота. След този период определено може да се каже, че няма да бъдете същите, че живота, който водите няма да е същия, че партньорствата, които имате, също има немалка вероятност да претърпят големи изменения. Приемайте промяната като едно ново начало и една нова възможност в живота ви. Не забравяйте, че всеки има собствен път и понякога утъпканите пътеки не водят към нищо продуктивно. Ако рутината е водещ мотив в живота ви, то дошъл е момента това вече да не бъде така! Важно е сега да си дадете равносметка за какво се придържате сляпо и спира ли то вашето развитие, защото неминуемо ще ви се наложи да претърпите сериозни изменения - на материално, мисловно и духовно ниво!

Чрез ретроградните периоди на Меркурий в трите водни знака през годината, ще имате шанса да преосмислите най-вече аспектите свързани с партньорствата във вашия живот, с начина, по който общувате и комуникирате с другите, с вашата изява и с начина, по който рекламирате себе си и своите способности пред света. Темата за чувствата, емоциите и за вашия дълбок вътрешен свят по един интересен начин ще се прояви в живота ви сега. Ще ви се наложи да си зададете въпроси относно искреността в общуването, относно това доколко истински показвате себе си пред другите! В тази година имате шанса да преодолеете много ваши вътрешни задръжки по отношение най-вече на самоизявата, на разкриване на вътрешния си свят, да погледнете по един нов начин на света и на живота си като цяло!

Планетата на голямото щастие - Юпитер, който транзитира в знак Стрелец, ви донася изключително добър и успешен период най-вече за работа с вашия духовен свят, със страховете и задръжките, с всичко скрито и дълбоко, което малко или много се проявява като дадена пречка или ограничение във вашата реализация. На чисто материален план можете да очаквате големи придобивки и подаръци от съдбата, което все пак ще ви вдъхне известна доза спокойствие! През 2019-та година ще бъде водеща най-вече духовната и менталната промяна - в начина ви на мислене, във вярата, в това да се научите да не се привързвате към дадени мисловни модели, към хора или ситуации, които смятате, че ви осигуряват вътрешен комфорт. Ще имате успех ако се стараете да бъдете широко скроени към себе си и към другите, както и да се научите да чувате гласа на сърцето си и да му давате достатъчно свобода за изява на своите пориви!

Пожелавам ви успех, щастие и любов през цялата 2019 година!!! 🙂

 


АСЦЕНДЕНТ ♊ БЛИЗНАЦИ


В последната година и половина, под енергетиката на затъмненията по оста Лъв-Водолей, вашата задача беше да промените своя начин на мислене. Като знак директно свързан с движението, общуването, ученето и комуникацията, може да се каже, че в този период би трябвало да сте усвоили едни от най-важните уроци в своя живот! Казаното има, разбира се, както преносно, така и пряко значение. Под енергетиката на затъмненията много от вас са се дипломирали, усвоили са нови знания и умения, запознали са се с много нови хора в живота си, обогатили са се духовно и интелектуално във всеки един смисъл на тази дума. Възможно е да сте преживели далечно пътуване, като тук можем да приемем и пътуването на мисълта като такова, от което сега да се завръщате, готови да реализирате своите най-големи планове, мечти и желания!

Главната посока на развитие, която ще зададат затъмненията по оста Рак-Козирог до средата на 2020 година, ще бъдат в сферата на материалното и на обмена на ресурси с външния свят и другите. След духовното и интелектуално осъзнаване, сега ще имате добри възможност и за чисто материално развитие! Ако сте учили и развивали своите способности, то сега ще може да си позволите и по-добра работа, която да ви носи и по добри доходи. Добре е да се замислите по темата за това как изкарвате парите си, доколко сте зависими от другите и доколко можете да разчитате на човека до вас, ако ви се наложи. Както и обратното - доколко хората около вас, могат да разчитат на финансовата ви помощ. Темата за даването и получаването, за приходите и разходите, ще бъде на дневен ред в идната година и половина.

Ако в изминалата година сте имали контакт с чужбина, то сега, под енергетиката на Уран в Телец след март 2019 година, може да се замислите сериозно за емиграция за един по-дълъг период. Другия вариант е да продължите да развивате своя интелект, като учене или в посока духовно израстване. Може да ви привлекат чужди езици, изкуство, психология, езотериката, скритото и тайнственото. Възможно е да ви се прииска да творите и да развивате своята творческа природа. Добре е да си дадете равносметка има ли тайни ситуации в живота ви, имате ли нужда да работите с някои зависимости и привързаности, които възпрепятстват вашето развитие. При всички положения ще ви се наложи да претърпите изменения в най-дълбоките пластове на вашето съзнание и подсъзнание, в глобалното възприемане на живота! Възможно е да ви се наложи да си отговорите на въпроса: Доколко се опитвате да избягате от реалността, живеете ли тук и сега?!

Чрез ретроградните периоди на Меркурий в трите водни знака през годината, ще имате шанса да преосмислите темата за доходите, работата и социалната си реализация. Да осъзнаете чувствата и емоциите, които се генерират във вашия дълбок вътрешен свят, доколко са свързани с чисто материалната страна на битието. Имате ли нужда да промените начина си на мислене по отношение на професия, работа, доходи. Да се замислите над въпроса какво работите и доколко то ви удовлетворява - като тип труд, вложени усилия и време, еквивалентно ли е даването на получаването. Меркурий като ваш управител, ще ви даде шанса да преодолеете вътрешните задръжки, да промените грешния начин на мислене (ако има такъв), да погледнете по един нов начин на себе си и на своите способности, да се оцените подобаващо и сами да осъзнаете къде и в какво заслужавате много повече, отколкото си позволявате да имате. Важно е да подхождате реалистично, да не хвърчите твърде много в облаците и да не се поддавате на фантазии и илюзии, а на реалистични очаквания. Обмисляйте добре всяка ваша стъпка. Колкото по-практично разсъждавате, толкова повече ще намалите шанса да бъдат разочаровани очакванията ви!

Планетата на голямото щастие - Юпитер, който транзитира във противоположния на вашия знак - Стрелец, ви донася изключително голям късмет както за вашето лично развитие, така и ви дава категоричната възможност да срещнете истинската любов в живота си. Ако вече сте я срещнали, ще можете да затвърдите отношенията си. Личните партньорства ще ви донесат много щастливи моменти през годината. Възможен е брак. Не е изключена бременност или раждане на дете! Деловите отношения също не са за подценяване, но трябва да подбирате много внимателно хората, на които се доверявате! Определено ще имате възможност да развиете един по-глобален поглед върху нещата, да се обогатите и да промените начина, по който възприемате света и хората около вас. Дава ви се възможност за учене, за интелектуално и духовно развитие!

Пожелавам ви успех, щастие и любов през цялата 2019 година!!! 🙂


АСЦЕНДЕНТ ♋ РАК


В изминалата година и половина, под енергетиката на затъмненията по оста Лъв-Водолей, определено материалната сфера на живота ви беше поставена на изпитание. За някои, на които късмета се е усмихнал, може да са придобили наследство или големи суми пари. За други по-скоро са се въвлекли в необмислени заеми и са вложили големи суми пари, които не е сигурно по какъв начин ще имат възвращаемост! И ако в близката година и половина темата за парите, за даването и получаването и за материалните привързаности е била положително отработена, сега по-скоро тези въпроси няма да стоят на дневен ред. Сега важни ще бъдете самите вие и намирането на мястото ви в света. Ако в последната година и половина по един практичен начин сте разполагали със своите средства, ако начина, по-който сте изкарвали своя доход ви е носил по-скоро вътрешно удовлетворение и удоволствие, то сега ви очакват благоприятни промени и добра реализация.

Главната посока на развитие, която задават затъмненията по оста Рак-Козирог до средата на 2020 година, от една страна ще бъде промяна и силна трансформация на вас самите, на собствената ви личност, на това, което сте в цялата си същност. От друга страна ще повлияят на темата за партньорските отношения, обвързването, нуждата да имате едно или друго в живота ви. 2019-та година е момент, в който можете да покажете на какво реално сте способни. Да имате готовността да се променяте, да се самоусъвършенствате, да дадете максимума от себе си, за постигане на личните цели. Едно е важно - да осъзнаете, че трансформациите, които настъпват са по съдба и че всеки е длъжен да следва своя собствен път на развитие. Съответно, може да се каже, че до вас ще бъде такъв партньор, който ще подпомага личното ви развитие. И всякакви други взаимоотношения не биха търпели компромиси! Непродуктивните връзки или ще се променят или ще се разпаднат. На тяхно място е твърде вероятно да се появи едно стабилно и сериозно партньорство. Или старото партньорство и това, което е то ако не ви е носело удовлетворение ще приключи или ще се промени изцяло. Така че да действа положително на личностното развитие и реализация. 

Може да се каже, че големите промени и възможности, които ще ви се отдадат след ингресията на Уран в Телец през март 2019 година, ще бъдат по линия на социалното ви развитие. Ще имате благоприятния шанс да срещнете нови хора в живота си, на които да разчитате и които да са на една вълна с вас. Ако до момента не сте се чувствали на мястото си, там където сте, то сега идва момент, в който попадате в близки до вашето мислене среди. Популярността ви определено ще расте. Ако имате идея по отношение на дейност, свързана със сферата на интернет, масовата комуникация, социалните мрежи, то сега е вашето време да се реализирате. Всичко, към което сте привързани, но спира вашето развитие, определено ще се наложи да си отиде или да претърпи сериозни изменения - на материално, мисловно и духовно ниво в живота ви! Много нови идеи и перспективи за развитие можете да очаквате не само през идната година, а за един доста по-дълъг период от време напред! Ще можете да си позволите да посетите местата, за които отдавна мечтаете или ще намерите вашата среда, в която да изявите себе си по възможно най-добрия начин. Ще намерите приятелства сред хора с подобно на вашето мислене и разбиране за живота! 

Чрез ретроградните периоди на Меркурий във вашия знак и в останалите два водни знака през годината, ще имате шанса да преосмислите доста неща. Добре е да помислите по темите, свързани с изявата на собствените ви таланти и способности, с възможностите за бизнес и лично развитие, с възможността да имате дете. Темата за любовта също ще бъде на дневен ред, за свободата, за безграничните възможности пред вас. Чувствата и емоциите са изключително важни за вас и в тази година имате шанса да преодолеете негативните такива, да се отърсите и да превъзмогнете болката, обидата, наслоени дълбоко във вас. След което ще имате възможността да погледнете на себе си, на света, на човека до вас, на своите собствени нужди по един нов и плодотворен начин!

Планетата на голямото щастие - Юпитер, който транзитира в знак Стрелец, ви донася изключително добър и успешен период за учене, усъвършенстване и професионална реализация. Най-вече можете да наблегнете на личните възможности за обогатяване, на даден вид курсове и обучения, във връзка с работата, на събиране на информация и разширяване на кръгозора. Важно е да откриете това, което умеете да правите най-добре, защото то определено ще е път към това да постигнете желанията и мечтите си. Ако повярвате в себе си и в своите способности, ако успешно рекламирате себе си и това, което можете най-добре, ви очаква една силна година - време на реализация и в социалния и в личния живот, като пред вас ще се разкрият много моменти на удоволствие и щастие!

Пожелавам ви успех, щастие и любов през цялата 2019 година!!! 🙂


АСЦЕНДЕНТ ♋ ЛЪВ


В последната година и половина, под енергетиката на затъмненията по оста Лъв-Водолей, вие преживяхте наистина кардинални промени в живота си. Каквито и да сте били, с каквото и да сте се занимавали със сигурност новото е навлязло в живота ви под една или друга форма. Тогава, когато северния Лунен възел се намира в Асцендента той определено подтиква личността към еволюция, към развитие, към израстване и намиране на собствения път в живота. Темата за партньорството със сигурност е изиграла важна роля в живота ви - може да сте сложили край на непродуктивна връзка или да сте срещнали нов човек в живота си. И след коренната промяна, която преживяхте в изминалата година и половина, ако сте я допуснали в живота си, ако сте я приели правилно и сте дали свобода на собствените си желания и възможности, на новото начало, то сега в идващите година и половина ще можете да видите най-съкровените си мечти като реалност. Вашите лични дарби и таланти, способностите, които притежавате, вашето цялостно възприятие към света ще получи възможност за изява, за затвърждаване и реализация.

Главната посока на развитие, която задават затъмненията по оста Рак-Козирог до средата на 2020 година, от една страна ще бъде работа със сферата на вашия вътрешен свят, работа с подсъзнателното - със страховете, надеждите, с творческата ви природа. Ако сте преживели интензивен период, то сега ще имате възможност за уединение и почивка. Ако сте стартирали творчески проект, ще можете да се отдадете на желанието да прекарате повече време насаме със себе си. Ще ви вълнува и темата за работата. 2019-та година е момент, в който можете да покажете на какво реално сте способни. Ще имате възможността да дадете максимума от себе си, на който сте способни и да постигнете своите цели. Ако е нужно, за да се чувствате добре, може да се на;ложи да осъществите промени в работата или в начина ви на живот. да обърнете внимание на вашето здраве или на вашите задължения и да обмислите доколко това, с което се занимавате на ежедневно ниво кореспондира с вашия "Аз" и с творческата ви страна.

Може да се каже, че големите промени и възможности, които ще ви донесе ингресията на Уран в Телец през март 2019 година, ще бъдат именно по линия на вашата кариера и социално израстване. Идеите, които са ви осенили в последната година и половина, новите решения, които сте взели за живота си, именно сега ще получат възможност да бъдат реализирани и моя съвет е да им обърнете специално внимание. Да си дадете равносметка какво се е случило в живота ви, към какво сте се променили, кое все още има нужда от работа с него и усъвършенстване. Всичко, към което сте привързани, но спира вашето развитие определено ще се наложи да претърпи сериозни изменения - на материално, мисловно и духовно ниво! Добре е да со отговорите на въпроса - социалния ви статус и положение в обществото отговарят ли на вашата дълбока личност, на вашите най-съкровени желания? или Има ли страхове, които ви спират да постигнете, това, което искате и да бъдете каквито искате?

Чрез ретроградните периоди на Меркурий в трите водни знака през годината, ще имате шанса да преосмислите доста неща и моя съвет е да обърнете внимание на скритото, на несъзнаваното, на вашия вътрешен духовен свят. Да осмислите кой е вашия фундамент и каква е основата, върху която градите живота си. Сега определено ще имате възможност да работите с вашия вътрешен свят, с това, което не показвате пред другите. Темата за чувствата, емоциите и за вашия дълбок психологичен свят по един интересен начин ще се прояви в живота ви. В тази година имате шанса да преодолеете именно вътрешните страхове, задръжки, да осъзнаете себе си в дълбочина и да погледнете по един нов начин на света и на живота си като цяло!

Планетата на голямото щастие - Юпитер, който транзитира в знак Стрелец ще ви донесе изключително добър и успешен период по отношение на любовните въпроси. Може една истинска любов да промени живота ви, да пожелаете да творите, да ви подтикне да изразите себе си такива, каквито сте. Не е изключена възможността за започване на бизнес, както и за това да станете родите!

Пожелавам ви успех, много любов и щастие през цялата 2019 година!!! 🙂


АСЦЕНДЕНТ ♍ ДЕВА


В последната година и половина, под енергетиката на затъмненията по оста Лъв-Водолей, вашата задача беше да осмислите своя дълбок психичен свят, да превъзмогнете вътрешните задръжки и неувереността, да се освободите от това, което възпрепятства развитието ви и да намерите своя път и посока. На доста от вас им се наложи да сменят кардинално това, с което се занимават - като професия и работа. Определено може да се каже, че в периода правилното и своевременно извършване на задълженията ви е придвижило успешно напред. И ако в последната година и половина сте дали свобода на вътрешните си потребности и сте дали възможност на своята интуиция да ви насочи в правилната посока на развитие, то сега ще можете да пристъпите към реализация на желанията си и да видите най-съкровените си мечти претворени в реалността. 

Главната посока на развитие, която задават затъмненията по оста Рак-Козирог до средата на 2020 година, от една страна ще бъде сферата на любовните въпроси, на възможността да имате дете или да стартирате важен и значим творчески проект, да намерите себе си и това, което ви носи истинско щастие и радост в живота. От друга страна ще имате възможност да срещнете хора с интереси, подобни на вашите, да намерите съмишленици за вашите проекти, да се рекламирате, да популяризирате дейността си, както и по щастливо стечение на обстоятелствата да се окажете на правилното място в правилното време! Определено ви се дава шанс да придвижите напред себе си и чрез уменията си и известна доза късмет да сбъднете своите мечти! 2019 година е момент, в който можете да покажете на какво реално сте способни. Да дадете максимума от себе, за да постигнете своите цели.

С навлизането на Уран в Телец през март 2019 година ще ви се дадат много нови възможности за обучение, пътуване и разширяване на кръгозора като цяло. Ще имате възможност да погледнете на живота си и на всяка една ситуация в него от една глобална гледна точка, което неминуемо ще улесни вземането на решения и намирането на изход там, където до момента е било невъзможно да се намери правилното решение. Изучаването на чужди езици, пътуването в далечни страни, възможността за духовно израстване и за философски поглед към света ще донесе свобода там, където до момента сте чувствали ограничение и трудност да се изявите! Всичко, към което сте привързани, но спира вашето развитие определено ще се наложи да претърпи сериозни изменения - на материално, мисловно и духовно ниво!

Чрез ретроградните периоди на Меркурий в трите водни знака през годината, ще имате шанса да преосмислите доста неща, свързани с темата за партньорството и съдружието, с темата за общуването, комуникацията, вашето интелектуално развитие. Също така тук е момента да прецените и вашите партньорства доколко те са ползотворни за вас, доколко може да разчитате на хората, които са близо до вас по отношение подкрепа, помощ и разбиране. Меркурий като ваш управител, ще ви даде шанса да преодолеете вътрешните задръжки, да промените грешния начин на мислене (ако има такъв), да погледнете по един нов начин на себе си и на своите способности, да се оцените подобаващо и сами да осъзнаете къде и в какво заслужавате много повече, отколкото си позволявате да имате. Определено някои хора, които са около вас, но не чувствате тяхната положителна роля е добре да се преосмисли отношението ви към тях. От друга страна твърде е възможно някой от близкото ви обкръжение да изиграе важна роля в живота ви и по някакъв начин да се окажете свързани с обща кауза. Темата за чувствата, емоциите и за вашия дълбок вътрешен свят по един интересен начин ще се прояви в живота ви. В тази година имате шанса да преодолеете някои задръжки в общуването, в комуникацията, в изява на това, което сте пред другите. Ще погледнете по един нов начин на света и на живота си като цяло!

Планетата на голямото щастие - Юпитер, който транзитира в знак Стрелец, ще ви донесе възможности ща щастливи моменти в дома и семейството. Ако желаете можете да се преместите в нов, по-голям и хубав дом, да закупите имот или да ремонтирате този, в който се намирате. Възможно е в семейството да се появи нов член, както и да развиете един по-дълбок и философски поглед като цяло върху нещата, който да промени начина, по който възприемате света. Юпитер, транзитирайки през вашия 4-ти дом, ще даде закрила върху цялата ви натална карта, така че очаквайте цялостен късмет, вътрешно спокойствие и външна реализация през цялата 2019-та година!

Пожелавам ви успех, щастие и любов през цялата 2019 година!!! 🙂


АСЦЕНДЕНТ ♎ ВЕЗНИ


В последната година и половина, под енергетиката на затъмненията по оста Лъв-Водолей, сте претърпели изменения по линия на намиране на себе си и изява на вашите дарби и таланти. Възможно е да сте стартирали някакъв бизнес или даден вид занимание, което ви е по сърце. Нова любов или точно обратното - раздяла със скъп за вас човек е твърде вероятно да сте преживяли. Но ако под влиянието на затъмненията сте си дали свобода и сте разгърнали в себе си това, което умеете най-добре, то сега в идващите година и половина ще можете да пристъпите към реализация на желанията си и да видите мечтите си претворени в материалния и физически свят. 

Главната посока на развитие, която задават затъмненията по оста Рак-Козирог до средата на 2020 година, ще влияят главно по отношение на дом, семейство, кариера, социален статус, издигане в професионалната сфера, промяна на местожителство. Твърде вероятно е при някои от вас да има промяна  от гледна точка смяна на семейното положение - тоест, някои от вас могат да се разделят със своя партньор, а при други, които са сами да се появи нов човек в живота ви. Да станете родител под тази енергетика също не е изключено. Като цяло ще ви се наложи да се замислите по темата за местожителство, дом, стабилност и сигурност в живота. Сега можете да покажете на какво реално сте способни и ако дадете максимума от себе си при всички положения шансът да постигнете своите цели е голям.

Големите промени и възможности, които ще ви донесе Уран в Телец след март 2019 година, ще бъдат по линия на ресурсите, с които разполагате в живота си, по линия на даването и на получаването. Не са изключени наследства, придобиване на големи суми пари по линия на партньорски взаимоотношения. Ако имате намерение за банкови кредити с цел закупуване на имот, инвестиции или бизнес начинание, то сега моментът определено е подходящ, разбира се след внимателно обмисляне. Темата за секса и партньорството ще ви вълнува силно. И по този показател не е изключена поява на нов човек в живота ви, както и забременяване и раждане на дете. Работа с невидимото, с вътрешния ви свят, с някои страхове и задръжки също би могла да е на дневен ред под тази конфигурация на Уран във вашия 8-ми дом на хороскопа. Сега е момент да направите равносметка за важни ситуации в живота ви. Всичко, към което сте привързани, но спира вашето развитие определено ще се наложи да претърпи сериозни изменения - на материално, мисловно и духовно ниво!

Чрез ретроградните периоди на Меркурий в трите водни знака през годината, ще имате шанса да преосмислите всичко, свързано с изкарването на пари, с материалната страна на живота ви. Темата за вашата работа, за професионална реализация и кариерно израстване определено ще бъдат водещи във вашето съзнание. Ако емоционално сте привързани към дадена работа или място, но то не ви дава възможността да покажете напълно това, на което истински сте способни, то сега ще можете да обмислите една бъдеща промяна и намирането на работа, която да ви позволи да изявите своите таланти пълноценно. В тази година ще имате шанса да преодолеете дадени задръжки, да погледнете по един нов начин на света, на заобикалящата ви среда и на живота си като цяло!

Планетата на голямото щастие - Юпитер, който транзитира в знак Стрелец, ви донася изключително добър и успешен период за приветстване на новото в живота ви, за интелектуално развитие, обучения, курсове, общуване, намиране на нови хора, както и дава доста добри възможности за пътувания по работа или за удоволствие! Определено ще преобладава нуждата да развиете един по-дълбок поглед върху нещата, както и да промените начина, по който възприемате света. Това ще ви помогне да развиете себе си и да подобрите своите интелектуални възможности.

Пожелавам ви успех, щастие и любов през цялата 2019 година!!! 🙂


АСЦЕНДЕНТ ♏ СКОРПИОН


В последната година и половина, под енергетиката на затъмненията по оста Лъв-Водолей, може да се каже, че преживяхте кардинални промени в живота си. Най-вече по отношение на дом, семейство, смяна на местожителство, покупка или продажба на недвижими имоти. Развитие претърпя и сферата, свързана с вашата кариера и професионално развитие, израстването ви в обществото, както преживяхте и ситуации, изискващи даването на максимума, на който сте способни. И ако в последната година и половина сте извършили необходимите промени в споменатите области - дом, местожителство, професия, социален статус, то сега ще можете да пристъпите към реализация на своите планове и желания за развитие и израстване.

Главната посока в живота ви, която задават затъмненията по оста Рак-Козирог до средата на 2020 година, ще бъде работа най-вече с интелектуалната сфера. И това ще се изрази с възможности за обучения, курсове, специализации, дипломиране, духовно развитие, промяна, пътуване, както на близки, така и на далечни разстояния. 2019-та година е момент, в който можете да покажете на какво реално сте способни. За да дадете максимума от себе си и да постигнете своите цели е добре да помислите по какъв начин да обогатите своите знания и едновременно с това - да разширите своя мироглед и светоусещане.

Големите промени и възможности, които ще ви очакват след преместването на Уран в Телец през март 2019 година, ще бъдат както по линия на вашите партньорски отношения, така и във връзка с вас самите. Непродуктивни връзки могат да срещнат своя край през 2019 година, освен ако разбира се не сте готови да се променяте и да работите заедно в едно ново и по-продуктивно направление и за двама ви. Сега е момент да си дадете ясна равносметка какво в сферата на партньорството спира вашето развитие и определено да се подготвите за сериозни изменения - на материално, мисловно и духовно ниво!

Чрез ретроградните периоди на Меркурий в трите водни знака през годината, единия от които вашия, ще имате шанса да преосмислите доста неща и моя съвет е да работите с темата за вашия вътрешен свят, с начина, по който изразявате себе си, с това дали си давате достатъчно свобода да бъдете себе си и да изразите това, което умеете най-добре -  без задръжки, без условности, без предубеждения. Темата за чувствата, емоциите и за вашия дълбок вътрешен свят по един интересен начин ще се прояви в живота ви. В тази година имате шанса да преодолеете множество от вашите вътрешни бариери, да погледнете по един нов начин на света и на живота си като цяло!

Планетата на голямото щастие - Юпитер, който транзитира в знак Стрелец, ви донася изключително добър и успешен период в материалната сфера. Ако се научите да бъдете себе си, ако във вашата работа изразявате това, което ви прави щастливи, ако се обогатявате интелектуално и духовно, то в материалната сфера не би трябвало да срещнете каквито и да било трудности, а напротив очаква ви просперитет и развитие по тези въпроси. Най-вече свързани с доходите, които изкарвате със собствен труд.

Пожелавам ви успех, щастие и любов през цялата 2019 година!!! 🙂


АСЦЕНДЕНТ ♐ СТРЕЛЕЦ


В последната година и половина, под енергетиката на затъмненията по оста Лъв-Водолей, промените, които настъпиха в живота ви бяха по отношение на интелектуалната и мисловната сфера. Някои от вас са завършили своето образование и са се дипломирали, други тепърва са стартирали някакъв курс или поредица от обучения, които определено ще им дадат възможност да се развиват и израстват на духовно и материално ниво занапред. Едно пътуване в чужбина или среща на човек от далече, който е станал важен за вас, също не е изключено да сте преживяли в изминалия период. Ако в последната година и половина сте дали свобода на вашия вътрешен потенциал и потребности, то сега ще можете да пристъпите към реализация на желанията си и да видите най-съкровените си мечти претворени във физически свят. 

Главната сфера, която ще активират затъмненията по оста Рак-Козирог до средата на 2020 година, това ще бъде материалната ос. Каквото е съществувало на ниво мисли и идеи до този момент, то сега през 2019-та ще ви се отдадат множество възможности да го материализирате. Можете да смените своята работа, можете да намерите нужните средства за финансиране на ваши важни проекти, може неочаквано дори да спечелите немалка сума пари. В същото време, под критичната енергетика на затъмненията, бъдете внимателни, защото все пак има известен риск и понякога позитивното може да се обърне в негативно. Обмисляйте добре финансовите си стъпки. Не се хвърляйте в необмислени рискове, колкото и примамливи и перспективни да ви изглеждат някои предложения! Ще имате възможност да дадете максимума от себе си, на който сте способни, за да постигнете своите цели, така че отсявайте продуктивното от непродуктивното и действайте!

Може да се каже, че големите промени и възможности, които ще ви се отдадат след ингресията на Уран в Телец през март 2019 година, ще бъдат по линия на вашата работа и професионално развитие. Ако сте получили необходимите знания в предходната година и половина, то сега ще имате възможност и за по-добра работа, съответно и за по-добро заплащане. Ваши задължения и отговорности, които по някакъв начин ви възпрепятстват и възпират развитието ви има голям шанс да бъдат преодоляни и трудностите да се премахнат от пътя ви. Добре е да обмислите кое е това, към което по някакъв начин сте привързани, но спира вашето развитие. Сега е момент за големи изменения, които ще отворят нови хоризонти пред вас!

Чрез ретроградните периоди на Меркурий в трите водни знака през годината, ще имате шанса да преосмислите доста неща и моя съвет е да търсите отговорите на най-важните въпроси дълбоко във вас. Ще ви се отдаде възможност да се освободите от вътрешните задръжки, страхове и неспособността да се справите с някои ситуации. Ще погледнете зад скритото. Оставете интуицията да ви води и няма да сгрешите! В тази година имате шанса да видите неща, които до момента са ви убягвали, да погледнете по един нов начин на света и на живота си като цяло.

Планетата на голямото щастие - Юпитер - вашия управител, е във вашия знак през цялата година! Това неминуемо ви донася изключителен късмет и прави периода много добър и успешен за всичко, с което искате да се захванете. Определено ще преобладава нуждата да развиете един по-дълбок поглед върху нещата, да промените начина, по който възприемате света, но и да повярвате, че всичко, което пожелаете сега, може да бъде в ръцете ви - в пряк и преносен смисъл! Поставете едно ново и успешно начало в живота си през 2019-та година, за дълъг период от време напред! 

Пожелавам ви успех, щастие и любов през цялата 2019 година!!! 🙂


АСЦЕНДЕНТ ♑ КОЗИРОГ


В изминалата година и половина, под енергетиката на затъмненията по оста Лъв-Водолей, определено материалната сфера на живота ви беше поставена на изпитание. За някои, на които късмета се е усмихнал, може да са придобили наследство или големи суми пари. За други по-скоро са се въвлекли в необмислени заеми и са вложили големи суми пари, които не е сигурно по какъв начин ще имат възвращаемост! И ако в близката година и половина темата за парите, за даването и получаването и за материалните привързаности е била положително отработена, сега по-скоро тези въпроси няма да стоят на дневен ред. Сега важни ще бъдете самите вие и намирането на мястото ви в света. Ако в последната година и половина по един практичен начин сте разполагали със своите средства, ако начина, по-който сте изкарвали своя доход ви е носил по-скоро вътрешно удовлетворение и удоволствие, то сега ви очакват благоприятни промени и добра реализация.

Главната посока на развитие, която задават затъмненията по оста Рак-Козирог до средата на 2020 година, от една страна ще бъде промяна и силна трансформация на вас самите, на собствената ви личност, на това, което сте в цялата си същност. От друга страна ще повлияят на темата за партньорските отношения, обвързването, нуждата да имате едно или друго в живота ви. 2019-та година е момент, в който можете да покажете на какво реално сте способни. Да имате готовността да се променяте, да се самоусъвършенствате, да дадете максимума от себе си, за постигане на личните цели. Едно е важно - да осъзнаете, че трансформациите, които настъпват са по съдба и че всеки е длъжен да следва своя собствен път на развитие. Съответно, може да се каже, че до вас ще бъде такъв партньор, който ще подпомага личното ви развитие. И всякакви други взаимоотношения не биха търпели компромиси! Непродуктивните връзки или ще се променят или ще се разпаднат. На тяхно място е твърде вероятно да се появи едно стабилно и сериозно партньорство. Или старото партньорство и това, което е то ако не ви е носело удовлетворение ще приключи или ще се промени изцяло. Така че да действа положително на личностното развитие и реализация. 

Може да се каже, че големите промени и възможности, които ще се реализират в живота ви след ингресията на Уран в Телец през март 2019 година, ще бъдат по линия на изява на собствените дарби и таланти, по отношение на намирането и изразяването ви пред другите и света като цяло. В този период от време имате възможност да разкриете това, което ви прави истински щастливи, да намерите любовта, ваше хоби да се превърне в бизнес, да реализирате отдавнашен ваш проект, както и да станете родител ако това е вашето желание! Всичко, към което сте привързани, но спира вашето развитие определено ще се наложи да претърпи сериозни изменения - на материално, мисловно и духовно ниво!

Чрез ретроградните периоди на Меркурий в трите водни знака през годината, ще имате шанса да преосмислите доста неща, свързани с темата за партньорството и съдружието, с темата за общуването, комуникацията, вашето интелектуално развитие. Също така тук е момента да прецените и вашите партньорства доколко те са ползотворни за вас, доколко може да разчитате на хората, които са близо до вас по отношение подкрепа, помощ и разбиране. Определено някои хора, които са около вас, но не чувствате тяхната положителна роля е добре да се преосмисли отношението ви към тях. От друга страна твърде е възможно някой от близкото ви обкръжение да изиграе важна роля в живота ви и по някакъв начин да се окажете свързани с обща кауза. Темата за чувствата, емоциите и за вашия дълбок вътрешен свят по един интересен начин ще се прояви в живота ви. В тази година имате шанса да преодолеете някои задръжки в общуването, в комуникацията, в изява на това, което сте пред другите. Ще погледнете по един нов начин на света и на живота си като цяло!

Планетата на голямото щастие - Юпитер, който транзитира в знак Стрелец ще стимулира сферата на духовното и творческото във вашия живот. Ще имате възможността да творите, да изразите своите таланти, да намерите път към себе си. Ако имате желание можете да направите едно далечно пътуване, за което отдавна мечтаете или да се отправите на път за дълъг период от време в живота си. Нещо, което до този момент ви е възпрепятствало - на външен или вътрешен план, сега ще имате възможността да го осъзнаете и да работите с него, преодолявайки го. Творческия подход е начин да намерите себе си! Ще изпитате нуждата да развиете един по-дълбок поглед върху света и другите, може да си дадете известна почивка, докато съумеете да се разделите с миналото и да имате готовност за едно ново и ползотворно начало в живота си!

Пожелавам ви успех, щастие и любов през цялата 2019 година!!! 🙂


АСЦЕНДЕНТ ♒ ВОДОЛЕЙ


В последната година и половина, под енергетиката на затъмненията по оста Лъв-Водолей, вие преживяхте наистина кардинални промени в живота си. Каквито и да сте били, с каквото и да сте се занимавали със сигурност новото е навлязло в живота ви под една или друга форма. Тогава, когато южния Лунен възел се намира в Асцендента той определено подтиква личността към раздяла с миналото и изживялото своето време, в името на еволюцията, развитието, израстването и намиране на собствения път в живота. Темата за партньорството със сигурност е изиграла важна роля в живота ви - може да сте сложили край на непродуктивна връзка или да сте срещнали нов човек в живота си. И след коренната промяна, която преживяхте в изминалата година и половина, ако сте я допуснали в живота си, ако сте я приели правилно и сте дали свобода на собствените си желания и възможности, на новото начало, то сега в идващите година и половина ще можете да видите най-съкровените си мечти като реалност. Вашите лични дарби и таланти, способностите, които притежавате, вашето цялостно възприятие към света ще получи възможност за изява, за затвърждаване и реализация.

Главната посока на развитие, която задават затъмненията по оста Рак-Козирог до средата на 2020 година, от една страна ще бъде работа със сферата на вашия вътрешен свят, работа с подсъзнателното - със страховете, надеждите, с творческата ви природа. Ако сте преживели интензивен период, то сега ще имате възможност за уединение и почивка. Ако сте стартирали творчески проект, ще можете да се отдадете на желанието да прекарате повече време насаме със себе си. Ще ви вълнува и темата за работата. 2019-та година е момент, в който можете да покажете на какво реално сте способни. Ще имате възможността да дадете максимума от себе си, на който сте способни и да постигнете своите цели. Ако е нужно, за да се чувствате добре, може да се наложи да осъществите промени в работата или в начина ви на живот. да обърнете внимание на вашето здраве или на вашите задължения и да обмислите доколко това, с което се занимавате на ежедневно ниво кореспондира с вашия "Аз" и с творческата ви страна.

Може да се каже, че големите промени и възможности, които ви се отдават след преместването на Уран в Телец през март 2019 година, ще бъдат по линия на вашия дом. Твърде възможна е смяна на местожителство, преместване в ново жилище, покупка, продажба или ремонт на имот. Всичко, свързано със семейството, с вашата сигурност и устойчивост могат да търпят изменение. Не са изключени и промени в професионален план, желание за израстване и социално развитие. Идеите, които са ви осенили в последната година и половина, новите решения, които сте взели за живота си, именно сега ще получат възможност да бъдат реализирани и моя съвет е да им обърнете специално внимание. Сега е момент да си дадете равносметка какво се е случило в живота ви, към какво сте се променили, кое все още има нужда от работа с него и усъвършенстване. Всичко, към което сте привързани, но спира вашето развитие определено ще се наложи да претърпи сериозни изменения - на материално, мисловно и духовно ниво! 

Чрез ретроградните периоди на Меркурий в трите водни знака през годината, ще имате шанса да преосмислите всичко, свързано с изкарването на пари, с материалната страна на живота ви. Темата за вашата работа, за професионална реализация и кариерно израстване определено ще бъдат водещи във вашето съзнание. Ако емоционално сте привързани към дадена работа или място, но то не ви дава възможност да покажете напълно това, на което истински сте способни, то сега ще имате възможността да обмислите една бъдеща промяна и намирането на работа, която да ви позволи да изявите талантите си пълноценно. В тази година ще имате шанса да преодолеете дадени задръжки, да погледнете по един нов начин на света, на заобикалящата ви среда и на живота си като цяло.

Планетата на голямото щастие - Юпитер, който транзитира в знак Стрелец, ви донася изключително добър и успешен период, обещаващ сбъдване на мечтите и реализация на плановете, целите и замислите. Може да се облегнете на ваши приятели, да разчитате на тяхната помощ и подкрепа. Може да срещнете нови хора в живота ви, които са на същата вълна като вас. През годината можете да популяризирате това, с което се занимавате. Определено ще преобладава нуждата да развиете себе си на социално ниво, да промените погледа си към света и случващото се в живота ви, сами да си дадете повече свобода и да повярвате в способностите си!

Пожелавам ви успех, щастие и любов през цялата 2019 година!!! 🙂

 


АСЦЕНДЕНТ ♓ РИБИ


В последната година и половина, под енергетиката на затъмненията по оста Лъв-Водолей, вашата задача беше да осмислите своя дълбок психичен свят, да превъзмогнете вътрешните задръжки и неувереността, да се освободите от това, което възпрепятства развитието ви и да намерите своя път и посока. На доста от вас им се наложи да сменят кардинално това, с което се занимават - като професия и работа. Определено може да се каже, че в периода правилното и своевременно извършване на задълженията ви е придвижило успешно напред. И ако в последната година и половина сте дали свобода на вътрешните си потребности и сте дали възможност на своята интуиция да ви насочи в правилната посока на развитие, то сега ще можете да пристъпите към реализация на желанията си и да видите най-съкровените си мечти претворени в реалността. 

Главната посока на развитие, която задават затъмненията по оста Рак-Козирог до средата на 2020 година, от една страна ще бъде сферата на любовните въпроси, на възможността да имате дете или да стартирате важен и значим творчески проект, да намерите себе си и това, което ви носи истинско щастие и радост в живота. От друга страна ще имате възможността да срещнете хора с интереси, подобни на вашите, да намерите съмишленици за вашите проекти, да се рекламирате, да популяризирате дейността си, както и по щастливо стечение на обстоятелствата да се окажете на правилното място в правилното време! Определено ви се дава шанс да придвижите напред себе си и чрез уменията си и известна доза късмет да сбъднете своите мечти! 2019-та година е момент, в който можете да покажете на какво реално сте способни. Да дадете максимума от себе, за да постигнете своите цели.

Големите промени и възможности, които ще ви се отдадат след ингресията на Уран в Телец през март 2019 година, ще бъдат по линия на вашето интелектуално развитие, на ползотворни възможности за обучения, курсове и усвояване на нови знания. Добре е да се стремите към общуване, към намиране на нови и различни хора, да пожелаете да пътувате, да се развивате, да се променяте - ментално и духовно. Всичко, към което сте привързани, но по някакъв начин спира вашето развитие определено ще се наложи да претърпи сериозни изменения - обкръжаваща среда, ситуации и хора. Определено ще преобладава нуждата да развиете един по-дълбок поглед върху нещата, както и да промените начина, по който възприемате света. Това ще ви помогне да развиете себе си и да подобрите своите интелектуални възможности.

Чрез ретроградните периоди на Меркурий във вашия знак и в останалите два водни знака през годината, ще имате шанса да преосмислите доста неща. Добре е да помислите по темите, свързани с изявата на собствените ви таланти и способности, с възможностите за бизнес и лично развитие, с възможността да имате дете. Темата за любовта също ще бъде на дневен ред, за свободата, за безграничните възможности пред вас. Може да обмислите въпроса относно това дали изразявате себе си, дали си давате достатъчно свобода да бъдете себе си и дали изразите това, което умеете най-добре -  без задръжки, без условности, без предубеждения.Чувствата и емоциите са изключително важни за вас и в тази година имате шанса да преодолеете негативните такива, да се отърсите и да превъзмогнете болката, обидата, наслоени дълбоко във вас. Ще имате шанса да преодолеете множество от вашите вътрешни бариери, след което да погледнете на себе си, на света, на човека до вас, на своите собствени нужди по един нов и плодотворен начин!

Планетата на голямото щастие - Юпитер, който транзитира в знак Стрелец, като ваш управител, ви донася големите промени и възможности. И те ще ще бъдат по линия именно на вашата кариера и социално израстване. Идеите, които са ви осенили в последната година и половина, новите решения, които сте взели за живота си, сега ще получат възможност да бъдат реализирани и моя съвет е да им обърнете специално внимание. Да си дадете равносметка какво се е случило в живота ви, към какво сте се променили, кое все още има нужда от работа с него и доусъвършенстване. Добре е да си отговорите на въпроса - социалния ви статус и положение в обществото отговарят ли на вашата дълбока личност, на вашите най-съкровени желания?, както и Има ли страхове и вътрешни задръжки, които ви спират да постигнете, това, което искате и да бъдете такива, каквито искате? У вас ще преобладава нуждата да развиете един по-дълбок поглед върху нещата, който ще промени цялостно начина, по който възприемате света. Очаква ви наистина една щастлива година!

Пожелавам ви успех, щастие и любов през цялата 2019-та!!! 🙂


ИНГРЕСИИ НА ПЛАНЕТИТЕ ПРЕЗ 2019Г.:


СЛЪНЦЕ
в Козирог/
от 20.01.2019г., 10:59ч. във Водолей/
от 19.02.2019г., 01:03ч. в Риби/
от 20.03.2019г., 23:58ч. в Овен/
от 20.04.2019г., 11:55ч. в Телец/
от 21.05.2019г., 10:59ч. в Близнаци/
от 21.06.2019г., 18:54ч. в Рак/
от 23.07.2019г., 05:50ч. в Лъв/
от 23.08.2019г., 13:01ч. в Дева/
от 23.09.2019г., 10:50ч. във Везни/
от 23.10.2019г., 20:19ч. в Скорпион/
от 22.11.2019г., 16:58ч. в Стрелец/
от 22.12.2019г., 06:19ч. в Козирог/
МЕРКУРИЙ
в Стрелец/
от 05.01.2019г., 05:39ч. в Козирог/
от 24.01.2019г., 07:49ч. във Водолей/
от 10.02.2019г., 12:50ч. в Риби/
от 05.03.2019г., 20:19ч. в Риби (R)/
от 28.03.2019г., 15:58ч. в Риби (D)/
от 17.04.2019г., 09:00ч. в Овен/
от 06.05.2019г., 21:25ч. в Телец/
от 21.05.2019г., 13:51ч. в Близнаци/
от 04.06.2019г., 23:04ч. в Рак/
от 27.06.2019г., 03:19ч. в Лъв/
от 08.07.2019г., 02:15ч. в Лъв (R)/
от 19.07.2019г., 10:06ч. в Рак/
от 01.08.2019г., 06:57ч. в Рак (D)/
от 11.08.2019г., 22:45ч. в Лъв/
от 29.08.2019г., 10:47ч. в Дева/
от 14.09.2019г., 10:14ч. във Везни/
от 03.10.2019г., 11:14ч. в Скорпион/
от 31.10.2019г., 17:41ч. в Скорпион (R)/
от 20.11.2019г., 21:11ч. в Скорпион (D)/
от 09.12.2019г., 11:41ч. в Стрелец/
от 29.12.2019г., 06:54ч. в Козирог/

ВЕНЕРА
в Скорпион/
от 07.01.2019г., 13:17ч. в Стрелец/
от 04.02.2019г., 00:29ч. в Козирог/
от 01.03.2019г., 18:45ч. във Водолей/
от 26.03.2019г., 21:43ч. в Риби/
от 20.04.2019г., 19:10ч. в Телец/
от 09.06.2019г., 04:36ч. в Близнаци/
от 03.07.2019г., 18:18ч. в Рак/
от 28.07.2019г., 04:53ч. в Лъв/
от 21.08.2019г., 12:06ч. в Дева/
от 14.09.2019г., 16:43ч. в Везни/
от 08.10.2019г., 20:50ч. в Скорпион/
от 01.11.2019г., 22:24ч. в Стрелец/
от 26.11.2019г., 02:28ч. в Козирог/
от 20.12.2019г., 08:41ч. в Водолей/
МАРС
в Риби/
от 01.01.2019г., 04:19ч. в Овен/
от 14.02.2019г., 12:51ч. в Телец/
от 31.03.2019г., 09:12ч. в Близнаци/
от 16.05.2019г., 06:09ч. в Рак/
от 02.07.2019г., 02:19ч. в Лъв/
от 18.08.2019г., 07:16ч. в Дева/
от 04.10.2019г., 07:21ч. в Везни/
от 19.11.2019г., 09:40ч. в Скорпион/
ЮПИТЕР
от 10.04.2019г., 20:01ч. в Стрелец (R)/
от 11.08.2019г., 03:19ч. в Стрелец (D)/
от 02.12.2019г., 20:20ч. в Козирог/
САТУРН
от 30.04.2019г., 03:54ч. в Козирог (R)/
от 18.09.2019г., 11:47ч. в Козирог (D)/
УРАН
от 06.01.2019г., 22:26ч. в Овен (D)/
от 06.03.2019г., 10:26ч. в Телец/
от 12.08.2019г., 05:26ч. в Телец (R)/
НЕПТУН
от 21.06.2019г., 17:36ч. в Риби (R)/
от 27.11.2019г., 14:32ч. в Риби (D)/
ПЛУТОН
от 24.04.2019г., 20:47ч. в Козирог (R)/
от 03.10.2019г., 08:39ч. в Козирог (D)/
ЛУННИ ВЪЗЛИ
по оста Рак-Козирог - цялата 2019г./


ДИРЕКТНО/РЕТРОГРАДНО ДВИЖЕНИЕ НА ПЛАНЕТИТЕ ПРЕЗ 2019Г.:


Меркурий - 19.02.2019г. влиза в Ретро сянка/
Меркурий - 05.03.2019г. става Ретрограден/
Меркурий съвпад Слънце - 15.03.2019г./
Меркурий - 28.03.2019г. става Директен/
Меркурий - 16.04.2019г. излиза от Ретро сянка/

Меркурий - 20.06.2019г. влиза в Ретро сянка/
Меркурий - 08.07.2019г. става Ретрограден/
Меркурий съвпад Слънце - 21.07.2019г./
Меркурий - 01.08.2019г. става Директен/
Меркурий - 15.08.2019г. излиза от Ретро сянка/

Меркурий - 12.10.2019г. влиза в Ретро сянка/
Меркурий - 31.10.2019г. става Ретрограден/
Меркурий съвпад Слънце - 11.11.2019г./
Меркурий - 20.11.2019г. става Директен/
Меркурий - 07.12.2019г. излиза от Ретро сянка/


Венера - няма ретроградност през 2019г./
Марс - няма ретроградност през 2019г./


Юпитер - 14.01.2019г. влиза в Ретро сянка/
Юпитер - 10.04.2019г. става Ретрограден /
Юпитер опозиция Слънце - 10.06.2019г./
Юпитер - 11.08.2019г. става Директен/
Юпитер - 01.11.2019г. излиза от Ретро сянка/


Сатурн - 22.01.2019г. влиза в Ретро сянка/
Сатурн - 30.04.2019г. става Ретрограден/
Сатурн опозиция Слънце - 09.07.2019г./
Сатурн - 18.09.2019г. става Директен/
Сатурн - 24.12.2019г. излиза от Ретро сянка/


Уран - 20.04.2018г. влиза в Ретро сянка/
Уран - 07.08.2018г. става Ретрограден/
Уран опозиция Слънце - 24.10.2018г./
Уран - 06.01.2019г. става Директен/
Уран - 23.04.2019г. излиза от Ретро сянка/

Уран - 25.04.2019г. влиза в Ретро сянка/
Уран - 12.08.2019г. става Ретрограден/
Уран опозиция Слънце - 28.10.2019г./
Уран - 10.01.2020г. става Директен/
Уран - 26.04.2020г. излиза от Ретро сянка/


Нептун - 26.02.2018г. влиза в Ретро сянка/
Нептун - 18.06.2018г. става Ретрограден/
Нептун опозиция Слънце - 07.09.2018г./
Нептун - 22.11.2018г. става Директен/
Нептун - 15.03.2019г. излиза от Ретро сянка/

Нептун - 28.02.2019г. влиза в Ретро сянка/
Нептун - 21.06.2019г. става Ретрограден/
Нептун опозиция Слънце - 10.09.2019г./
Нептун - 27.11.2019г. става Директен/
Нептун - 17.03.2020г. излиза от Ретро сянка/


Плутон - 21.12.2017г. влиза в Ретро сянка/
Плутон - 22.04.2018г. става Ретрограден/
Плутон опозиция Слънце - 12.07.2018г./
Плутон - 30.09.2018г. става Директен/
Плутон - 21.01.2019г. излиза от Ретро сянка/

Плутон - 02.01.2019г. влиза в Ретро сянка/
Плутон - 24.04.2019г. става Ретрограден/
Плутон опозиция Слънце - 14.07.2019г./
Плутон - 03.10.2019г. става Директен/
Плутон - 24.01.2020г. излиза от Ретро сянка/ЛУНАЦИИ И ЗАТЪМНЕНИЯ ПРЕЗ 2019Г.:


06 януари 2019г., 03:28ч. - НОВОЛУНИЕ 15025' Козирог - ЧАСТИЧНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ/

21 януари 2019г., 07:16ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 00052' Лъв – ПЪЛНО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ/


04 февруари 2019г., 23:03ч. - НОВОЛУНИЕ 15045' Водолей/

19 февруари 2019г., 17:53ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 00042' Дева./


06 март 2019г., 18:03ч. - НОВОЛУНИЕ 15047' Риби/

21 март 2019г., 03:42ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 00009' Везни/


05 април 2019г., 11:50ч. - НОВОЛУНИЕ 15017' Овен/

19 април 2019г., 14:12ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 29007' Везни/


05 май 2019г., 01:46ч. - НОВОЛУНИЕ 14011' Телец/

19 май 2019г., 00:11ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 27039' Скорпион/


03 юни 2019г., 13:02ч. - НОВОЛУНИЕ 12034' Близнаци/

17 юни 2019г., 11:30ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 25053' Стрелец/


02 юли 2019г., 22:16ч. - НОВОЛУНИЕ 10038' Рак – ПЪЛНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ/

17 юли 2019г., 00:37ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 24004' Козирог ЧАСТИЧНО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ/


01 август 2019г., 06:12ч. - НОВОЛУНИЕ 08037' Лъв/

15 август 2019г., 15:29ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 22024' Водолей/

30 август 2019г., 13:37ч. - НОВОЛУНИЕ 06047' Дева/


14 септември 2019г., 07:33ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 21005' Риби/

28 септември 2019г., 21:26ч. - НОВОЛУНИЕ 05020' Везни/


14 октомври 2019г., 00:08ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 20014' Овен/

28 октомври 2019г., 05:38ч. - НОВОЛУНИЕ 04025' Скорпион/


12 ноември 2019г., 15:34ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 19052' Телец/

26 ноември 2019г., 17:05ч. - НОВОЛУНИЕ 04003' Стрелец/


12 декември 2019г., 07:12ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 19052' Близнаци/

26 декември 2019г., 07:13ч. - НОВОЛУНИЕ 04007' Козирог – ПЪЛНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ/


Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

 • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
 • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
 • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
 • Затъмнения 2019г.
 • Уран в Телец - март 2019г. до май 2026г.
 • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
 • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
 • Меркурий – ретроградност  2019г.
 • Нептун в Риби - от 2011г. до 2026г.
 • Плутон в Козирог - от 2008г. до 2024г.
 • Транзити и аспекти през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...