☿ Статии♀ Астро събития

ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ В ЛЪВ – 21 януари 2019г.!!!

лунно затъмнение в лъв

Здравейте, приятели, предстои последното от серията затъмнения по оста Лъв-Водолей. Следващия период, през който ще наблюдаваме подобна енергийна конфигурация ще бъде около 2036-та година!

Затъмнението, или точната опозиция на Слънцето и Луната ще се състои сутринта в 7:16ч. (бг време) на 21 януари 2019г., но както знаем това са доста значими процеси и тяхното въздействие върху нас може да се усеща от един-два до шест месеца назад или напред във времето. Това, което е имало да се случва в областта на хороскопа, подвластна на знаците Лъв и Водолей, най-вероятно вече се е случило, но по-важното е доколко положително сме успели или ще съумеем да отработим и приложим в живота си тази енергетика.

На първо място важно е да си припомним с кои сфери на живота и съзнанието ни работи знак Лъв. Това е всичко, което ни кара да се чувстваме себе си, да бъдем щастливи и истински радостни от живота. Това е всичко в живота ни, чрез което ние изразяваме своя вътрешен потенциал, нашите дарби и таланти. Знак Лъв се свързва и с любовта и с всички любовни въпроси, с темата за децата, както и с плодовете на нашата креативност и творческа мисъл.

лунно затъмнение в лъв

И сега, под енергетиката на съдбовните процеси в живота ни, породени от затъмнението по оста Лъв-Водолей, е добре да си зададем въпросите: Намерихме ли себе си в последната година и половина? Открихме ли своя вътрешен потенциал? Сега правим ли това, което обичаме и това, което ни прави щастливи. Има ли човек до нас, за който можем да кажем, че сме влюбени и изразяваме ли свободно желанията и собствените си нужди пред света като цяло.

Знам, че много хора искат да прочетат няколко думи за собствената си зодия и как конкретно ще подейства затъмнението, но повярвайте ми не това е най-важното! Най-същественото, независимо от слънчевия знак или Асцендента, от това дали някой е мъж или жена, на каква възраст е или къде живее, е това дали всъщност е намерил самия себе си и собствения си "Аз" в последната година и половина под енергетиката на съдбовните процеси по оста Лъв-Водолей. Запитайте се! Дали сте дали достатъчно свобода на желанията на сърцето си? Запитайте се: Позволяваме ли си както да даваме, така и да получаваме любов в живота си? Позволяваме ли си да изпитваме истинската радост и щастие от това, което сме, от това което правим, от причината поради която го правим и от това с кой или заради кой го правим!

Също така много важно е да си отговорим и на въпроса: Играем ли роли в живота си? Пред кой и защо? И какво би станало ако спрем да показваме нещо различно от това, което всъщност сме или това, което реално искаме да бъдем? И можем ли по един истински и непринуден начин да изразяваме своите реакции, най-малкото пред близките ни хора, без да ни се налага да се нагаждаме или да се правим на това, което всъщност не сме, а и не желаем да бъдем?

И важното е да осъзнаем едно - вибрациите на знак Лъв ни подпомагат да поставим себе си на първо място във всяка една ситуация, като по този начин ни помагат да разкрием нашия вътрешен свят и да проявим нашия скрит "Аз". Добре е да разгледаме и двете гледни точки! И тази, в която поставяме нашите емоции и преживявания в центъра на ситуацията, така че всичко да се върти около нас. И тази, в която не го правим. Като и в двата случая да си зададем въпроса: Защо?!

И отново в унисон с енергетиката на петия знак да се замислим драматизираме ли и преекспонираме ли всяка една ситуация, стремейки се да я представим по такъв начин, че да предизвикаме съпричастност и съпреживяване на проблемите ни от другите или сами себе си да убедим в нещо, което не е така.


Важно е също да кажем и няколко думи за самия процес на затъмнението. Както знаем Слънцето и Луната се намират в опозиция, едно срещу друго, а Земята е между тях. И в едно обикновено Пълнолуние, Луната би дала кулминация на Лунния месец, материализация и осъществяване на това, с което сме се захванали. Но сега светлината на Луната няма да се вижда, защото тя ще бъде в сянката на нашата планета, а и самото начало на Лунния месец беше не със стандартно Новолуние, а със Слънчево затъмнение.

И така от казаното разбираме, че в процесите на Новолунието и Пълнолунието в този месец, двете светила реално не се виждат, което означава, че сме в период на дълбока духовна и невидима промяна в живота ни, че дълбоки и скрити процеси се реализират и не всичко, което излиза на повърхността е такова, каквото изглежда. Неслучайно затъмненията са смятани за изключително кармични и съдбовни в живота ни!

И затова моя съвет е каквото и да се е случило в близките един-два месеца или каквото има тепърва да се случва до месец, месец и половина напред във времето да го приемаме като едни съдбовни процеси, които навлизат в живота ни, за да ни покажат верния път и там, където сме се отклонили от него, да ни помогнат да намерим светлината, макар и сега да не ни изглежда точно по този начин.

И отново, връщайки се на енергетиката на знак Лъв, да кажа, че сега е момент за творчески подход към живота, за креативност и даване свобода на нашите вътрешни пориви и желания за реализация, развитие и изява пред света, на това, което сме, което желаем и което можем!

лунно затъмнение в лъв

ПЪЛНО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ/
ПЪЛНОЛУНИЕ В ЛЪВ/
21 януари 2019г., 07:16ч. (БГ)

Интересното в случая е да обърнем внимание и на самата астрологична карта на процеса на затъмнението. Венера и Юпитер в Стрелец са най-високо разположени планети, което ни гарантира успех и благоприятна развръзка в живота ни. Като те вземат пряко участие в един огнен тригон с участието на Марс и Уран в Овен, както и на Луната в Лъв. И само от тази конфигурация става ясно, че с достатъчно енергия и воля от наша страна, с усет кое е за нас и кое не, можем да разчитаме на благосклонността на съдбата. 

И макар че Сатурн и Плутон са на върха на асцендента Козирог, но и точно заради това, аз смятам, че ако ние сами не го позволим няма да има какво да ни отклони от нашите цели и мечти. И тогава, когато сме достатъчно уверени в своята победа и успех ще постигнем каквото желаем и каквото съдбата ни е отредила, или ние сами сме избрали идвайки тук на Земята! И може да се каже, че със Слънце във втори знак от асцендента в крайна сметка ще имаме чисто материални придобивки и реализация на плановете ни занапред, ако поставим правилно приоритетите си!

Няма как да пренебрегнем и квадратурата на Нептун към Венера и Юпитер, и според мен в конкретния случай по-скоро той ще ни даде възможности най-вече в любовен и творчески план. Ще събуди нашата интуиция и въображение как да изразим себе си, ще ни дари със способността да достигнем до най-скритите и невидими кътчета на нашата вътрешна вселена и ще ни помогне да намерим верния път към собственото си сърце. А оттам и вярната посока към другите като цяло или към един конкретен човек!

И Сатурн, който е в знака на асцендента, квадаратирайки мощната енергия на огнената планета Марс, ще ни позволи (най-вече вътрешно, поради това, че все още не се вижда) да контролираме и насочваме по възможно най-добрия начин собствената си сила и енергия, така че в един дългосрочен план да постигнем нашите най-дълбоки и съкровени мечти и желания. И доколкото Меркурий е в образуващ квадрат с Уран, можем да кажем, че ни очаква едно ново мислене и ново възприятие на света около нас, че ни очаква готовност да разрушим собствените си ментални вътрешни бариери и ограничения, да се освободим от собствените ни задръжки и да продължим живота си напред, така както ние бихме искали да го изживеем!

При всички положения събитията ще се случват бързо, но важно е ние да бъдем устойчиви, уверени, най-вече в себе си, и в никакъв случай да не допускаме негативни мисли и задържащи ни мисловни модели, а напротив да имаме вяра в себе си и в своя успех!

Едно от най-важните неща, които мога да кажа е да обърнем внимание, че опозицията на Слънцето и Луната се случва в първия градус на оста Лъв и Водолей, а Лунните възли, които обуславят самото затъмнение вече са в съседните знаци по оста Рак-Козирог, където тепърва ще наблюдаваме съдбовни процеси до средата на 2020 година. 

И от казаното разбираме, че всъщност ако сме изпълнили нашата задача в последната година и половина да намерим себе си, да открием собствените си способности, умения и таланти, точно те сега ще ни помогнат да постигнем целите, мечтите и желанията си. И точно те ще ни помогнат да намерим вътрешно спокойствие, емоционална сигурност и стабилност в предстоящата година и половина. 

Така че реално, събитията, които се случват сега ще имат за цел да ни накарат да погледнем навътре към себе си, да намерим това, което ни прави щастливи, това, което ни носи радост, това, което реализира нашия вътрешен свят. Да намерим свободата, неограничението, разширението на нашите способности и възможности, обновлението и готовността за промяна и за освобождаване от всякакви зависимости - както вътрешни, така и външни, на материално и нематериално ниво. Като по този начин ще освободим себе си, чрез знак Водолей и Слънцето - управител на знак Лъв, което се намира там и което олицетворява светлината на живота във всяко едно негово проявление.

И тогава, когато сме достатъчно центрирани в сърцето си и достатъчно реализирани, тогава ще имаме възможността и да погледнем към другите с едни по различни очи, да осъществим истинска връзка с тях и да обменим нашата енергия и нашите ресурси със заобикалящия ни свят - без предубеждения, без страх, без играeне на роли и представяне такива, каквито не сме, а точно обратното. Чрез презентация на нас самите, на собствените ни способности и дарби. И по този начин да започнем да вървим по пътя на изграждане на живота ни такъв, какъвто искаме да бъде и на реализиране на нашите най-съкровени цели и мечти, в следващата година и половина, под енергетиката на знаците Рак и Козирог.

Така че, скъпи мои приятели, оставете се на промяната, почувствайте това, което се случва във вашия живот. Ако по някакъв начин плановете, които сте имали и това, за което сте работили до момента претърпява даден вид корекция и изменение, дори и в някои случаи губите нещо, на което държите, важно е да осъзнаете, че то всъщност отваря нова врата, отваря нова възможност, отваря нов път и посока в живота ни. И с оглед на това, че Затъмнението е съдбовен процес и носи съдбовни събития, на този етап е добре да се доверим на Вселената, да се доверим на силата, която е по-висша от нас. Да се обърнем към духовното, към вярата и да се уповаваме в сърцето си, че всъщност всяко нещо ни отвежда по нашия път, към вътрешната ни реализация, към изваждане на светло на нашите дарби и таланти, на това, което сме ние самите, но поради една или друга причина сме го потъпкали, забравили или решили, че не сме способни да го направим и да го реализираме.

И ето сега ни се дава поредната възможност и то не малка да реализираме себе си такива, каквито сме и такива, каквито ще бъдем най-ползотворни, както за себе си, така и за хората, които обичаме и които обичат нас. И в крайна сметка знака Лъв като енергетика е пряко свързан с любовта и всички събития, повлияни от него ни обещават изявявайки себе си да отворим сърцата си и да бъдем готови да обичаме и да позволим да бъдем обичани! Пожелавам на всеки да срещне истинската любов и щастие в живота си!

Обичам ви!!! 🙂


КОИ СФЕРИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ АКТИВИРА ЗАТЪМНЕНИЕТО
МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ПО-ДОЛУ ПОД РЕКЛАМНИТЕ КАРЕТА!!!❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email: astrolive.info@gmail.com


Посетете и моя YouTube канал!Статията за СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ В КОЗИРОГ
прочетете тук →Статията за ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2019 !!! можете да прочетете тук →Статията за ЛУННИТЕ ВЪЗЛИ по оста РАК-КОЗИРОГ можете да прочетете тук →Статията за ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ 2018-2019г. можете да прочетете тук →


А СЕГА ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО ЩЕ Е ВЛИЯНИЕТО НА ЗАТЪМНЕНИЕТО
ЗА ВСЕКИ ОТДЕЛЕН ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК!


За по-голяма достоверност прогнозите са съобразени с домофикацията спрямо Асцендента - изгряващия знак.

Какво е Асцендент и как можете да го изчислите, прочетете тук →ОВЕН


ВЛИЯНИЕТО НА ЗАТЪМНЕНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Любов. Удоволствие. Романтични отношения.

Творчески проекти. Изкуство. Огромна творческа и съзидатена енергия. Идеи. Всичко, което близко до нашето сърце.

Хоби. Собствен бизнес.

Деца. Бременност. Раждане.

Забавление. Хазарт.


 ТЕЛЕЦ


ВЛИЯНИЕТО НА ЗАТЪМНЕНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Емоционална безопасност. Вътрешен комфорт и стабилност. Чувство на вина.

Дом. Покупка, продажба, смяна на квартира.

Недвижимо имущество. Домашен комфорт. Ремонти или покупки за дома.

Вашите корени. Фамилия. Родители, майката най-вече. Близки роднини.

Семейни събития - сватби, кръщенета, чествания на годишнини и т.н.

Работа от вкъщи. Създаване на офис вкъщи.

Работа с недвижими имоти.


БЛИЗНАЦИ


ВЛИЯНИЕТО НА ЗАТЪМНЕНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Комуникация. Общуване. Писане. Говорене. Слушане.

Оформяне на документи.

Информация. Нови контакти. Нови запзнанства.

Самореклама.

Курсове. Обучения.

Близки роднини. Братя и сестри. Съседи. Хората, с които общувате всеки ден.

Автомобили. Кратки пътувания. Командировки.

Нови навици.


РАК


ВЛИЯНИЕТО НА ЗАТЪМНЕНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Ценности. Доходи. Пари. 

Смяна източника на доходи.

Материална сфера на живота - приходи, разходи.

Преоценка на себе си. Самооценка на това колко заслужаваме.

Таланти и способности, за които хората могат да ви се отплатят с пари.

Ораторско майсторство. Глас.


ЛЪВ


ВЛИЯНИЕТО НА ЗАТЪМНЕНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Собствената личност. Външност. Смяна на имиджа.

"Аз"-а. Нашата воля. Какво желаем от живота.

Реакцията ни към света. Отношението ни към самите себе си.

Как се предствяме пред другите.

Начало на нещо ново. Нов житейски цикъл. Голяма и дългоочаквана промяна в живота.


ДЕВА


ВЛИЯНИЕТО НА ЗАТЪМНЕНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Завършване на един цял житейски етап. Приключване на проект.

Подготовка.

Вътрешна промяна. Всичко невидимо.

Eмиграция. Всичко, което е далече от нас.

Отшелничество. Ограничение. Изолация.

Санаториуми, църкви, манастири, болници, затвори.

Изчистване на организма - физически и психически. Диета.

Връщане в миналото. Застигане на миналото. Узнаване на някакви тайни. Вие самите скривате нещо от другите - тайна любов и т.н.

Вяра. Окултизъм. Йога. Медитация. Получаване на духовен заряд.

Благотворителност. Отдаване на енергия към другите.


ВЕЗНИ


ВЛИЯНИЕТО НА ЗАТЪМНЕНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Сферата на социалното - на колектива, на приятелите и на хората, които ни помагат и на които можем да разчитаме. Поява на нови личности, зараждане на близки взаимоотношения и приятелства. Подкрепата и помощта на цял нов кръг от хора, с които ще се чувствате приятно и комфортно.

Вашите стари приятелски кръгове претърпяват някакъв вид промяна или по някаква причина се разделяте с някой от вашите приятели. Като цяло темата за приятелството играе важно роля за вас. В това число спадат и членуването в различни спортни групи и кръгове на общи интереси, всякакви масови събирания и мероприятия.

Интернет, масова комуникация, бизнес, реклама. Започване на работа, свързана с интернет и комуникация с големи кръгове от хора. Ставате доста популярен, което е идеален вариант да рекламирате своя бизнес или това, с което се занимавате пред един по-широк кръг от хора.

Всичко, което е свързано с интернет сектора ще бъде в своя разцвет. Изучаване на Информатика, Маркетинг, Реклама, Астрология, Астрономия. Или организация на онлайн курсове или някакъв вид обучения по интернет.

Сферата на сбъднатите мечти! Изпълнението на най-съкровените желания. Реализация на плановете и удовлетворяването на нашите копнежи.


СКОРПИОН


ВЛИЯНИЕТО НА ЗАТЪМНЕНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Социален статус. Положение в обществото. Репутация. Повишаване на вашето положение в обществото, засилен обществен живот. Издигане в социалната стълбица, престиж и признание.

Кариера. Професия. Нов бизнес. Повишаване в кариерата, издигане в служебната йерархия. Разговори с началника. Нова по-добра работа. Намиране на престижна работа, която ще ви повиши нивото на живот.

Влиятелни и авторитетни хора. Общуване с хора с висок социален статус. Преговори с хора с високо обществено положение. Придобиване на власт и авторитет.

Брак с преуспял партньор. Раждане на дете. Среща с партньор с добро социално положение. Раждането на дете във вашето семейство. Всичко, което изменя вашия статус.

Поставяне и реализация на цели и задачи. Нашите постижения. Това, с което можем да се гордеем. Правене крачка напред, пристъпване към реализация на вашите цели.


СТРЕЛЕЦ


ВЛИЯНИЕТО НА ЗАТЪМНЕНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Духовност. Смисъла на живота. Разширение на кръгозора.

Срещане на духовен учител. 

Нова информация. Интелект. Висше образование. Откриване на собствена система за обучение.

Далечно пътешествие. Международен бизнес.

Връзки с чужбина или чужденци. Работа или обучение зад граница. Изучаване на чужди езици.

Втори брак.

Внуци.

Справедливост. Съдебни дела.


КОЗИРОГ


ВЛИЯНИЕТО НА ЗАТЪМНЕНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Наследство.

Чужди ресурси. Чужди финанси.

Големи пари. Кредити. Банкови операции. Застраховки.

Секс. Интимност. Зачеване на дете.

Трансформация. Нов живот.

Избавяне от комплекси и зависимости.

Тайни. Вътрешни страхове.

Психология. Всичко, което е дълбоко в нас. Вътрешния ни свят.


ВОДОЛЕЙ


ВЛИЯНИЕТО НА ЗАТЪМНЕНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Отношения с любимия човек. Брак. Среща на нов партньор.

Договори. Бизнес и делови партньорства. Отношения с другите.

Нова аудитория.

Подписване на договори.

Наши открити опоненти и врагове.

Развод.


РИБИ


ВЛИЯНИЕТО НА ЗАТЪМНЕНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

Здраве. Нова система на хранене. Оздравителни практики. 

Избавяне от вредни навици - спиране на цигарите и т.н.

Всичко, което правим регулярно - всеки ден.

Ежедневни задължения и ангажименти. Всичко, което ни пречи да се наслаждаваме на живота.

Дългове. Връщане на дългове.

Работа. Смяна на работата, нова работа.

Домашни любимци.

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната през целия месец,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...