Луна в Рак – от 4ти юни до 6ти юни 2019г.

луна в рак

ЛУНА В РАК

oт 04.06.2019г., 19:16ч. до 06.06.2019г., 22:15ч./

ФАЗА НОВОЛУНИЕ/

1ви, 2ри и 3ти ЛУННИ ДНИ/

БЕЗ КУРС - на 06.06.2019г. от 17:10ч. до 22:15ч.

АСПЕКТИТЕ В ПЕРИОДА >> ❤️ ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА >>

луна в рак


ЕНЕРГИЙНО ВЛИЯНИЕ НА ПЕРИОДА:


Здравейте, приятели, настъпи истинското начало на новия Лунен месец. Време е за действие! Снощи видяхме Луната за първи път на запад след 'тъмните дни", което ни даде индикация, че вече можем да стартираме с нашите начинания, новите проекти и замисли.

Енергетиката, която до момента работеше главно на вътрешно духовно, интелектуално и творческо ниво с всеки следващ ден ще става все по-силна, все по-мощна и материализираща, до процеса на Пълнолунието, което ще бъде и нейна кулминация. С оглед предстоящите затъмнения през юли и скриването на Венера от нашите погледи през август и септември, добре е сега да стартираме с това, което желаем да реализираме в нашия живот.

За цялостното влияние на периодът можете да се запознаете в двете ми последни статии за Месечната прогноза и Новолунието в Близнаци, но главното, което мога да кажа сега е, че е време за действие и промяна, за придвижване напред и активност на външен план!

Също така искам да обърна внимание, че прогнозите, които правя са разглеждане на общата картина на небето към този момент в една по-глобална гледна точка. Невинаги, разбира се, общата картина резонира на собствената - всеки човек има личен път, който трябва да извърви, съдба, карма, които е необходимо да отработи. Моя съвет е при вземането на големи решения в живота да се съобразите с общата картина, но да вземете предвид и личния си път и личната натална карта!

Добре е да отчетем и силното влияние към този момент както на Юпитер, така и на Нептун. От една страна Юпитер - планетата на голямото щастие е в своя максимум на проявление. Както на духовно, така и на чисто материално ниво. Между 6-ти и 15-ти юни наблюдаваме кулминацията в нейния хелиакален цикъл - тя е в опозиция към Слънцето. Това означава, че замисли и дела, стартирали в живота ни ноември, декември 2018г. сега ще дадат своите плодове.

Въобще областта на знак Стрелец, където се намира транзитен Юпитер към този момент е силно акцентирана. Коя област е това за вас можете да разберете в статията ми за влиянието на Юпитер през 2019г. 

От друга страна Нептун, за който споменах, по-късно през месеца става ретрограден, което означава, че неговото влияние също се засилва. Отделно наблюдаваме редица мажорни аспекти на личните планети към него в течение на целия месец юни. Това означава, че малко или много може да ни донесе идеализиране на ситуации, неспособност да преценим реалността, трудност да материализираме желанията си на чисто физическо ниво. Положителното му влияние може да ни даде по-силна интуиция, усет кой е верния път, творчески подход. 

Всичко зависи от нас самите, от нашето ниво на развитие и възприятие на света. За едни силния Нептун може да има положително влияние, за други - обратното. Аз го представям и като негативно и като позитивно общо влияние с идеята да се вземе предвид, защото иначе периодът е изключително мощен, силен и ползотворен. И определено е добре да бъдем в максимума на своята активност.

Важното е да се направят правилните избори, за да не се пропуснат добрите възможности!

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!

На 4 юни привечер Луната навлиза в знак Рак и едновременно с това стартира Лунния месец с 1-ви лунен ден, който ще ни влияе до вечерта на 5 юни, сряда. Този ден можем да приемем за основа на целия период напред до 2-ри юли - следващия съвпад на двете светила. От това, което заложим сега ще зависи цялостното ни развитие. 

Някои от вас могат да се чувстват все още в минимума на своята енергетика, но Луната, набирайки сили, ще даде стимул за действие и движение. Ако не сме направили план за действие, добре е да го създадем сега. Ако сме взели решения в предходните дни, сега можем да ги приведем в действие. Но добре е да запомним, че всяко нещо ще има нужда да узрее и да не прибързваме.

За всяко нещо си има място и време. Дори и нещо да е започнато в перфектния момент, то ще иска да си поеме толкова енергия, колкото му е необходима, за да се развие и даде плод!

Денят не бива да бъде твърде активен откъм общуване и големи мероприятия, но в същото време е подходящ за подаване на заявления, документи, подписване на договори.

Важното е да запомним, че в този период ако поискаме правилните неща за нас, то със сигурност Вселената ще ни ги даде!

На 4-ти вечерта Меркурий преминава в Рак, като той е видим от 1-ви юни. Това означава, че всички негови сфери ще търпят проявление, особено възможността за покупко-продажби на недвижими имоти, автомобили, техника, за подписване на важни за нас документи и споразумения, за провеждане на съдбовни разговори, както и за среща и комуникация с хора, които биха променили живота ни по някакъв начин.

По оста Рак-Козирог се очакват затъмнения през юли, а самия Меркурий ще бъде ретрограден в периода, което ще направи престоя му редом до Лунните възли доста продължителен!

На 5 юли Луната прави мажорни аспекти към Уран и Марс. Това може да ни зареди с нови и нестандартни идеи, да ни помогне да вземем своите решения, да ни провокира най-сетне да преминем границата си на комфорт и да се придвижим от мъртвата точка - най-вече в мисленето, а след това и на външно ниво.

На 6 юни, четвъртък Луната е в директна връзка с Лунните възли и в опозиция към Сатурн и Плутон. Денят може да се усети по доста специфичен начин. Определено сега ще ни се даде индикация какви съдбовни промени ни очакват посредством затъмненията. Ако сме внимателни можем да получим отговори на доста неясни неща за нас!

2-ри лунен ден също един вид се явява кармичен сам по себе си. Неговото влияние се включва тогава, когато въпреки големите възможности ние продължаваме да стоим на едно място. Енергетиката на този ден дава събития, които да ни "събудят", да ни покажат верния път и посока. 

Ако нещо не ние било ясно до този момент, то ще започне да придобива своите очертания и нюанси! Това, което идва днес към нас със сигурност ще ни послужи положително занапред в личното ни развитие. Така че имайте го предвид!

Главното е да бъдем активни, но и добре да премисляме своите действия. Не бива импулса да ни води, а по-глобалното желание за промяна, развитие и растеж!

Пожелавам ви прекрасен и ползотворен старт на Лунния месец!!! Успех! 🙂

 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email: astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀ МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП -
ЮНИ 2019Г.ИНГРЕСИЯ НА УРАН В ТЕЛЕЦ -
от 2018 до 2026Г.ЛУННИ ВЪЗЛИ ПО ОСТА РАК-КОЗИРОГ →


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


ФАЗА НОВОЛУНИЕ


 
По време на точния съвпад на двете Светила, Луната се намира между Земята и Слънцето, което я прави невидима за нас. Този период е подходящ за вътрешна работа и е изцяло противопоказен за активна външна дейност.

В последствие, около два дни след това съединение, можем да наблюдаваме тънкия сърп на Луната на западния хоризонт, след залеза на Слънцето, което на практика е реалното Новолуние.

Енергетиката и активността на човешкия организъм са все още близо до своя минимум, но вече подготвяйки се за своето пробуждане и за новото начало. Периодът е подходящ за задаване на цели и подготовка на задачите за предстоящия лунен месец. Като е много важно да се осъзнае, че на този етап все още работим на духовно и емоционално ниво, до появата на Луната. Планирайте и активно се подготвяйте за започване на нещо ново!

Деня на точния съвпад на светилата, според знака и дома на хороскопа, където попада то, е идеален за задаване на бъдещи цели и за настройка на правилни мисловни модели.

А момента на Новолунието - първата поява на тънкия сърп на Луната на запад, след залеза на Слънцето - за стартиране на нови начинания и взимане на важни решения за живота ни!

<< ЛУНЕН КАЛЕНДАР


ЛУНА В РАК


Луната е на трон в знака Рак - нейната енергетика е сходна с тази на знака и сега ще се изяви в максималната си степен. Това ще ни направи изключително чувствителни, емоционални и сензитивни.

Енергетиката на Луна в Рак ще ни помогне да изградим едни здрави взаимоотношения в семейството, да пристъпим към натрупване на материални и духовни ресурси, които от своя страна ще ни дадат чувството за сигурност. Периода благоприятства развиване на интуицията - да се научим да усещаме, да разбираме и да приемаме истинските мотиви в думите и действията на хората, както и истинските причини за техните реакции.
В същото време можем да разкрием и загадките около своите собствени реакции и поведение в определени ситуации. Време е да се обърнем навътре, към най-скритите кътчета на нашата душа. Спокойно можем да потърсим отговорите не само в настоящето, но да се върнем и в миналото, припомняйки си старите времена и детството.

Поради факта, че чувствата под Луната в Рак се обострят и придобиват дълбочина, периодът може да се характеризира с нестабилно настроение, капризност, опит на човек да привлече вниманието върху себе си. Хората обикновено стават по-чувствителни, по-раними, по-сантименталност, но в същото време - по-топли, по-откровени, по-интуитивни. Така че ако проявите към някого загриженост, той би ви отвърнал със същото. По този начин, възползвайки се от Луната в знака Рак е възможно да започнете да разрешавате различни свои проблеми, които са свързани с другите и за които сега е настъпил благоприятен момент.

През периода е налице реалната опасност да попаднете под влиянието на някой друг или самите вие да използвате уязвимостта на другите за вашите собствени цели. Помагайки и полагайки грижи към някой, или приемайки самите вие такава помощ и грижи към себе си, бихте могли дори неусетно да се въвлечете в капана на зависимостта. И без значение коя от двете страни сте вие - енергийно натоварвате полето си с тези блокиращи развитието взаимовръзки.

През дните на Луна в Рак трябва да внимаваме да не се откъснем от реалността, да останем здраво свързани със събитията във физическия свят и да комбинираме действията си с нашите мисли, чувства и дълбоки емоции, с които ще ни дари енергетиката на светилото. По възможност прекарайте тези дни у дома, със семейството си.
Сега е период, които улеснява способността да четем между редовете. Възползвайте се!

<< ЛУНЕН КАЛЕНДАР

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите движението на Луната през целия месец, разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>


ЛУННИ ДНИ1-ви лунен ден - 04.06.2019г., 20:55ч. до 05.06.2019г., 20:56ч., сряда

Започва лунния месец. Възприемете този ден като основа на целия предстоящ период. От това какво бъде заложено сега, зависи много. Това време е предназначено за работа с вътрешния свят и с мисловното поле. Сега е момента, в който създаваме бъдещето си и планираме събитията. Ден за задаване на реални цели и намерения, от който зависи целия лунен месец.

Днес ще видим Луната за първи път след тъмните дни. Тя ще прилича на тънък сърп под формата на буквата „З“, т.е. Започваща Луна. В езотеричен смисъл, вида на нощното светило символизира излизане навън на всичко, което преди това е узряло на вътрешен план.

Луната в предишните няколко дни беше невидима, поради близостта си със Слънцето и това благоприятства усамотението и погледа навътре. Но разликата от предишните два тъмни дни е в това, че съвпадът (Новолунието) между двете Светила вече се е състоял и сега Луната, излизайки от прегръдката на Слънцето, се приближава до момента, в който скоро ще я забележим като тънък сърп на западния хоризонт след залез.

Всичко, което мислите и правите сега, подсъзнателно ще стане ваша житейска програма за целия лунен месец. Затова в 1-ви лунен ден е добре да мечтаете за предстоящото, но не безплодно и абстрактно, а за конкретни, реално постижими, положителни и градивни неща.
Постройте мислено вашето бъдеще, помислете какво наистина желаете и се помолете то да се случи. Повярвайте, че то вече се е случило, усетете емоциите от това. Мислено му придайте образ, форма, звук, аромат. Ако това, което желаем е в унисон с пътя, който е избрала да следва душата ни – сега е моментът, в който цялата Вселена е зад нас. От това какво ще заложим сега, зависи какво ще получим в края на периода. Но най-важното е, както казах, мечтите ни да са възможно най-конкретни и най-детайлни. Създайте реални и приложими към битието образи и мисловни модели, които узрявайки, на по-късен етап ще се реализират и ще получите видим резултат.

Не бързайте да започнете с начинанията си днес. Представете си, че 1ви лунен ден е подобен на градина, в която трябва да посеете вашите семена. Не е нужно да бързате. Първо семената трябва да свикнат с почвата. Всичко трябва да върви по свой начин, по естествения начин. Важно е сега да останете спокоен, да поливате своите семена и да им дадете време.

Противопоказен е активния социален живот, който днес ще бъде изключително натоварващ и ще ви вземе много енергия. Желателно е нито да ходите на гости, нито да приемате такива. Да не общувате с голям брой хора и да спрете комуникацията с досадни, безполезни, лоши и завистливи хора.
1-ви лунен ден е най-добре да прекарате у дома си сами, подготвяйки се за големите нови начинания през месеца. Ако ви се наложи да общувате с голям кръг от хора, се опитайте да бъдете възможно най-толерантни към мнението на някой друг и се постарайте да не вземате нищо присърце. Не забравяйте, че всяко ваше действие през този ден задава мелодията на месеца.

1-ви лунен ден е идеален за подаване на заявления и документи. Смята се, че подадената през този период молба, непременно ще доведе до късмет и положителен отговор, както и че резултата от случая ще бъде много успешен за вас.

Настъпило е време за смели планове, надежди, мечти и ползотворно начало. Контролирайте мислите си. Не допускайте негативни модели в полето си. Днес е най-подходящия ден да простите и да пристъпите напред начисто.

Нека не забравяме, че през 1-ви лунен ден Луната се появява след Тъмните дни и със своята мощна енергетика ни подготвя за действие. Днес ще положим основата и е време да действаме категорично. Момента за първата крачка е дошъл – сигурна, обмислена и здраво свързана със земните дела. Оставяме мечтите зад гърба си, държим в съзнанието си реалния образ на това, което желаем и започваме да го осъществяваме. С вяра, с молитва, с надежда и най-вече с готовността да го споделим с другите, каквото и да е то.

Вселената ще чуе молбите ни и ще получим необходимата енергия за действията си. Пристъпете към реализация на желаното, но не бързайте! Плодът има нужда да израсне, за да узрее и едва тогава да бъде откъснат.

От гледна точка на промяната - всякакви пътувания са подходящи днес. И колкото по-далече се отправяте толкова по-успешно ще бъде вашето пътуване. Ако не реализирате физическо пътуване, то можете да предприемете духовно такова и да намерите отговор на на въпрос, който ви притеснява от дълго време, или да достигнете до някоя оригинална идея или нестандартно решение. Казано по друг начин - днес вдъхновението ще дойде при вас.

<< ЛУНЕН КАЛЕНДАР


2-ри лунен ден - 05.06.2019г., 20:56ч. до 06.06.2019г., 20:57ч., четвъртък

През 1-ви лунен ден зададохме програмата за месеца, сега идва време за почистване на пространството – вътрешно и външно. Изчистете дома си, изхвърлете ненужното, засадете цвете, измийте прозорците. На вътрешен план - изчистете тялото и мислите си. За да освободим пътя за новото, трябва да почистим и поставим в ред наличното.

Дошло е времето за реални действия. Този Лунен ден ни дава време и е предназначен за това да успеем да осъзнаем нашите конкретни планове и мечти, създадени на вътрешно ниво през изминалите дни. И всичко, което ни очаква като последствия от това на външно ниво.

Обмисляйте смело своите действия, не прибързвайте и дръжте очите и ушите си отворени за всякакви знаци – ситуации и хора, които биха ви подсказали най-верния път и начин за достигане на желаното. Вселената днес ще ви покаже и ще ви подскаже тайната на успеха. Всичко, което се появява в живота ви във 2-ри лунен ден - го приемете като подарък от Съдбата, която ви изпраща това, което е най-важно за предстоящия период.

И това, което ви е било неясно до момента, ще започне да придобива очертания и нюанси. Всичко, което получавате днес, със сигурност ще ви бъде полезно в близкото бъдеще, дори ако на пръв поглед ви се струва, че не е така.

Трябва да си зададем въпросите:
Готови ли сме? Знаем ли вече какви реални действия трябва предприемем за достигане на целта ни? Това ли е което желаем наистина?

Днес сме изключително сензитивни. Дава ни се да виждаме и да осъзнаваме. Усещанията ни са изключително показателни за това какво трябва и какво не трябва да правим, и с кой трябва или не трябва да общуваме.

Ако не бързаме ще сме подготвени за утрешния ден! 2-ри лунен ден е момента за първата стъпка и от това ще зависи целия Лунен месец. Денят е идеален както за физически действия, така и за зареждане на енергоинформационното поле с положителни мисли за постигане на желаното. Днес трябва да вземем категорично решението си и да не се съмняваме ни най-малко в бъдещия си успех. Много важно е да вярваме и да сме сигурни в нашите действия и в правилността на намеренията ни. Съмнението би унищожило всяко начинание.

2-ри лунен ден е като скок в бездънна пропаст - затаете дъх, спрете потока от мисли и без повече да се чудите се хвърлете в бездната. Времето за размисъл, което имахме изтече. Дойде момента за активни, твърди действия. Сега вече нищо не може да бъде променено или пренаписано. И сега вече не е момента да мислите дали да направите тази стъпка, а как точно да я направите. Вие вече сте поели по този път и няма връщане назад.

Бъдете категорични в решението си, но не прибързвайте с действията!

ПРАКТИКА НА ДЕНЯ: Разберете кое е вредно и кое е полезно в живота ви. Преди тази практика е желателно да си вземете душ и да не сте приемали храна минимум два, три часа преди сеанса. Кажете си на глас: Сега ще определя за себе си какво за мен е полезно и какво е вредно?
Разположете се удобно, поставете лявата си длан в областта на корема. Помислете за това, което ви интересува. Това може да бъде човек, някакво ваше действие или някакъв хранителен продукт. Ще усетите как стомаха ви реагира с потрепване на нещо, което не е добро за вас. И обратното - спокойната реакция на стомаха ви в отговор на вашите мисли, ще ви подскаже за ползите от това, за което си помислихте.

<< ЛУНЕН КАЛЕНДАР


3-ти лунен ден - 06.06.2019г., 20:57ч. до 07.06.2019г., 20:57ч., петък

Повишен енергиен тонус, предпазливост, самоконтрол, работа в уединение.

Дойде момента за действие. Всичко, което до сега е планирано и замислено в предишните дни на лунния месец, най-накрая започва да расте, да заема своята форма и да изпълва времето и пространството. 3ти лунен ден можем да охарактеризираме със страст, тласък, мощ, власт, енергия, дори агресия. И от гледна точка на енергетиката, която се освобождава в началото на Лунния месец - това е един много мощен ден и в някакъв смисъл опасен. Енергията с всеки изминал ден става все по-силна. Поради това през 3-ти лунен ден е от изключителна важност да насочите вашите стремежи в творчески и съзидателен канал. И да предприемете действия премерено и обмислено. В предишните дни стратегически поставихме основата и фундамента на това, което желаем и сега тухла по тухла трябва да започнем да изграждаме това, за което мечтаем. И стъпка по стъпка да претворяваме в реалност мечтите си. Да материализираме бавно, но сигурно мислите и създадените ментални образи от предишните лунни дни.

Избягвайте отрицателните емоции. През този период се опитайте да сведете до минимум прояви на агресия, подозрение, тормоз, безкомпромистност и гняв. Даже повишена подозрителност и мнителност не бива да се допускат. Само добрите намерения ще доведат по-късно до положителни резултати.

През този период интензивните психологически и физически натоварвания са много полезни. Дори е желателно да се отдадете на работата си. С активен труд бихте могли да разрешите отдавнашен проблем, което по-късно ще ви бъде от полза. Като цяло това е много ползотворен период, през който вие сте способни на много и бихте постигнали повече от обикновено. Сега имате достатъчно сили, за да поемете и най-трудните задачи. Дори и да не успеете да ги разрешите напълно поне ще изместите фокуса напред. Основното нещо е да не се страхувате от трудностите. Ако проблемът изглежда неразрешим, то разделете го на малки части. Превърнете го в няколко по-малки проблема, които бихте могли да разрешите последователно. И бъдете убедени и уверени, че ще се справите, защото енергетиката на Луната ви помага когато сте активни.

Пасивността през този ден е категорично противопоказна. Това води до разрушаване на тялото. Ако силата и енергията на 3-ти лунен ден не се използват по предназначение и се потиснат, те ще потърсят изход и може да се обърнат срещу вас. Ето защо през този ден не трябва да си позволявате мързел. Действие, действие и отново действие!

ПРАКТИКА НА ДЕНЯ: Астрално изчистване от отрицателните емоции. Ако чувствате, че сте под властта на негативните емоции - страх, безпокойство, гняв, завист, алчност, обида, гордост и т.н., пристъпете към тази практика.

Не потискайте своите негативни емоции. Това води до болести във физическото тяло. Наблюдавайте ги внимателно и ги изучавайте. Дори можете да ги запишете на лист хартия. Разберете какво ги поражда. Стигнете в дъното на всяка една негативна емоция. И тук в края или в началото на пътя е много важно да осъзнаем, че само и единствено от нас самите зависи как ще реагираме на случващото се в света около нас. И с мощната енергетика на 3-ти лунен ден да се опитаме да бъдем позитивни в мислите, каквото и да ни поднася живота.

<< ЛУНЕН КАЛЕНДАР


ЛУНА В РАК
СЪВЕТИ ЗА ВСИЧКИ ЗНАЦИ - ПО АСЦЕНДЕНТ!


За по-голяма достоверност съобразете прогнозите с домофикацията спрямо вашия Асцендент - изгряващ знак.

Какво е Асцендент и как можете да го изчислите, прочетете тук →


ОВЕН

Ключови думи - дом, недвижими имоти, родители.
Дни, които успешно можете да посветите на своя дом - на всякакви ремонти, преустройства и подобряване на цялостната атмосфера и ред в дома ви. Също така всякакви сделки с недвижими имоти биха били перспективни и успешни.
Момента е благоприятен и за общуване с родителите.


ТЕЛЕЦ

Ключови думи - активност, комуникация, информация.
Сега е настъпил момента, в който да проявите активност в общуването, комуникацията и събирането на информация, относно въпросите, които ви интересуват. Идеален период за срещи, преговори и договори.
Също момента е благоприятен да посветите времето си на семейството и роднините и да обърнете внимание на своите близки, които имат нужда от вас.
Биха ви се отразили чудесно всякакви кратки пътувания и разходки в природата, както и всичко, което е свързано с промяната и придвижването като цяло, независимо на физическо или духовно ниво.


БЛИЗНАЦИ

Ключови думи - пари, материални придобивки.
Под тези Лунни вибрации  е добре да насочите енергията си към материалните дела и към това да анализирате какви реално са вашите възможности.
С какви ресурси, вътрешни и външни, разполагате - силата на духа, вашите вътрешни способности за реализация, имуществото ви, дохода ви, вашия бюджет и вашето благосъстояние/наличните пари, това, което имате. Обърнете внимание както на вашите приходи, така и на вашите разходи.


РАК

Ключови думи - собствения "Аз", външен вид, начало.
Под тази енергия на Луната е добре да обърнете поглед към собствената си личност - към това как изглеждате, как се показвате пред света и как другите ви забелязват. Включително се опитайте да проследите вашите жестове, маниери и цялостното си поведение, както и вътрешните си усещания, които биха ви подсказали много за това как се чувствате в компанията на определени хора или при дадени ситуации. Сега сте изключително сензитивни и много добре бихте разбрали кое е добро за вас и кое - не.
Периода е благоприятен да се погрижите лично за себе си и да насочите енергията си към удовлетворение на собствените си нужди.
Моментът е много подходящ за разкрасяване и за подобряване на външния вид.


ЛЪВ

Ключови думи - почивка, уединение.
Период, в който е желателно да останете насаме със себе си и да се отдадете на заслужена почивка и релакс. Ако е възможно забавете темпото и се отдръпнете от забързания светски живот. Посветете времето си на вашия вътрешен свят и обмислете въпроси като: Защо съм тук на Земята? и Какъв е смисъла на моя жизнен път?
Сега ви се дава шанс да видите неща, които до момента са били скрити от вас.


ДЕВА

Ключови думи - приятели, цели, мечти и планове.
Когато умеем да мечтаем и да поставяме целите си правилно, няма как да не се появят помощници и съмишленици в живота ни. Помислете за вашия социален кръг и за общността, към която принадлежите.
Задайте мислено своите цели и намерения за бъдещето. Сбъдване на желанията!


ВЕЗНИ

Ключови думи - кариера, развитие, социално положение.
Изключително активен на външно ниво живот. Отдайте времето си за постигане на реализация на външен план. Сега имате възможност с лекота да се издигнете в кариерата и в обществото като цяло. Също имате възможност да срещнете такъв тип човек - успял и уважаван, от високите кръгове на обществото.


СКОРПИОН

Ключови думи - духовност, религия, обучение, пътешествие.
Сега е момента, в който ще ви се даде шанс да разширите мирогледа си и да погледнете на живота от една философска гледна точка. Изключително духовен период, в който ако имате вяра и упование в една по-висша сила, всичко е възможно. Ще научите важни неща за живота или самия вие ще изиграете ролята на учител за някой друг.
Подходящ период за пътуване и за опознаване на чужди и далечни култури.


СТРЕЛЕЦ

Ключови думи - чуждите ресурси, наследство, секс.
Получавате енергия и ресурси от другите. По какъв начин ще се възползвате, зависи само от вас.
Избягвайте критични или опасни ситуации.
Подходящ момент за важна промяна, отказване от вреден навик и трансформация на външно и вътрешно ниво.


КОЗИРОГ

Ключови думи - брак, взаимоотношения.
Всякакви общи начинания с вашия партньор са благоприятни сега. Посветете времето си на вашата половинка и не забравяйте, че вие сте двете страни на една и съща монета. Уравновесете се и се балансирайте, за да постигнете разбирателство и комфорт във взаимоотношенията, както и за да съумеете заедно да се придвижите успешно напред.


ВОДОЛЕЙ

Ключови думи - здраве, работа и ангажименти.
Подходящ момент да насочите усилията си към вашата работа и всичко свързано с нея.
Време е да обърнете внимание на вашето здраве и на състоянието на тялото си. Много са подходящи процедури, укрепващи общото състояние на организма.
Всякакви ежедневни дребни ангажименти и задачи е полезно да свършите в периода.
Обърнете внимание и се погрижете за домашните си любимци.


РИБИ

Ключови думи - любов, творчество, забавление.
Време за забавление, любов и творческо съзидателно настроение към живота. Посветете времето си на това да си доставите удоволствие и радост в ежедневието. Помислете си за това доколко си позволявате да бъдете щастливи от това, което сте и от това, което правите и за това доколко си позволявате да се наслаждавате на живота си.ЛУНА БЕЗ КУРС
на 06.06.2019г. от 17:10ч. до 22:15ч.


Луната е без курс от момента, в който направи последния си мажорен аспект с някоя планета, преди да напусне знака където се намира. Т.е. когато Луната е на прага между два знака и не предстои да образува повече мажорни аспекти - тя е без курс, докато излезе от знака, в който е.
Луната е без курс винаги в последните градуси на знака, като всеки път дължината на периода на действие е с различно времетраене - от няколко минути до часове.

В такъв момент ние трябва да забавим своя ход, да поспрем и да направим кратка ретроспекция на отминалите дни и на това, което са ни донесли те. Дори деня да е с активна енергетика, празния ход на Луната не предразполага към действие или към взимане на решения, а към точно обратното - почивка, спокойствие и изчакване на навлизането й в следващия знак и в следващото поле на действие.

Изчакайте, поспрете и се подгответе! Дайте шанс на мислите си да се подредят.
Идеално време за почивка и уединение.

 

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...